هدایت شده از انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی گلستان
🔴 از جنگ ترکیبی تا جنگ اراده ها
جنگ ترکیبی یا جنگ هیبریدی و یا جنگ آمیخته ، یک راهبرد نظامی است که آمیختهای از جنگ سیاسی، جنگ کلاسیک، جنگ نامنظم، جنگ مجازی ، خبر رسانی جعلی ، دیپلماسی ، جنگ دادگاهی، مداخله در انتخابات کشورهای خارجی، برهم زدن بافت جمعیتی، مهاجر پذیری، تهاجم فرهنگی، ایجاد تضاد دینی می باشد.
🔶 در این نوع جنگ سعی می شود با بهره گیری از همه این روشها به یک هدف برسند و آن نابودی یا حداقل آسیب جدی به کشور هدف.
همگان در جهان قبول دارند که این جنگ از سمت مثلث غربی_عربی_عبری بر علیه ایران اسلامی برای ایجاد شکاف قومی، مذهبی و نسلی؛ ناامن سازی و بی ثبات سازی کشور؛ از بین بردن تمرکز مدیران و مسئولان و محاسبات غلط آنان؛ فرصت سوزی در کشور و جلوگیری از رشد و پیشرفت آن می باشد.
🔷در این بین دو راهبرد می توان داشت؛ اول اعتماد به دشمن و عدم اعتماد به آن.
تجربه ۴۳ سال انقلاب اسلامی نشان داد هرجا به دشمن اعتماد کردیم، منفعل شدیم، یا درجا زده و یا عقبگرد کردیم. .
و هرجا به خدا و وعده های او اعتماد کرده و به دشمن اعتماد نداشتیم، غافل نشده، اتکا به قدرت درون نموده، ابستادیم و پیشرفت کردیم.
🔺در همین چند صبا که دشمنان ایران و اسلام یکپارچه شده و از تمام تاکتیک های جنگ ترکیبی برای ضربه زدن به نظام بهره بردند، چندین و چند توفیق داشتیم که به آن ضریب رسانه ای ندادند! چرا که باید ایران کشوری در حال فروپاشی تصور گردد نه در حال رشد و نه ایران قوی !!!
☑️ زیرمداری ماهواره بر «قائم۱۰۰» با موتور سوخت جامد و برد ۵۰۰ کیلومتر را با موفقیت پرتاب شد.
☑️ از موشک بالستیک هایپرسونیک رو نمایی گردید، این نوع موشک می تواند بیش از پنج برابر سرعت صوت پرواز کند و از همه سامانههای سپر موشکی موجود در دنیا بگذرد.
☑️ راه آهن راهبردی زاهدان- خاش به طول 155 کیلومتر به بهره برداری رسید.
راه آهن زاهدان به چابهار به طول 628 کیلومتر، نقش مهمی در گسترش کریدور اقتصادی جنوب- شمال دارد.
☑️ پیگیری های گسترده ای برای گسترش امکانات ترانزیتی میان ایران و عراق در دست انجام است و تلاش بر این است که بر ظرفیت کریدور شرق به غرب افزوده شود.
☑️ اهتمام به افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی.
☑️گسترش مبادلات تجاری با همسایگان، اوراسیا، و سازمان همکاری های شانگهای ظرف یک سال گذشته که در کُند کردن حربه تحریم بسیار موثر است.
☑️این تعاملات در کنار دیگر تدابیر موجب شد کشورمان با وجود میراث تورمی 60 درصدی دولت قبل، تحریم های دو برابر شده در روند برجام، و بحران اقتصادی (تورمی) جهانی حاصل از جنگ اوکراین، بتواند بحران جهانی غذا و انرژی را با حداقل چالش ممکن سپری کند.
☑️ در زمینه تامین امنیت غذایی، ایران توانسته وضعیت بهتری در مقایسه با بسیاری از کشور ها داشته باشد.
بر اساس گزارش "گلوبال هانگر ایندکس"، ایران رتبه سی و پنجمین کشور دارای کمترین گرسنه را در بین دویست کشور دارد و شاخص گرسنگی در محدود Low قرار گرفته است.
☑️ مشکلات اقتصادی مردم را آزرده است.
بیش از همه آنها تورم .
کارنامه برخی مدیران هم همواره نوسان داشته، اما اعتقاد عملی به سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، اعتماد به مدیران جوان، متخصص انقلابی، کار جهادی، ایجاد شور و نشاط در جامعه و با امید آفرینی می توان در مدت کوتاه به توفیقاتی بزرگی برای مردم، نظام و کشور دست یافت.
📢 و نکته آخر و شرط لازم در کسب این موفقیت ، ارتقای شناخت مردم و مسئولان نسبت به واقعیت های جنگ ترکیبی، برنامه ریزی درست فرهنگی ( فرهنگ تربیت نسل، فرهنگ اقتصادی، فرهنگ سیاسی، فرهنگ ایستادگی و اعتماد به خدا) از یک طرف ، و باور داشتن به پتانسیل ها و امکانات فراوان کشور از سوی دیگر نقشه بر آب کردن برنامه های دشمنان است.
◽️و این جنگ ، جنگ اراده هاست و هر که اراده ای قوی تر و محکمتر داشت در ای نبرد پیروز است.
✍🏻 مجتبی لشکربلوکی
عضو اندیشکده گام دوم انقلاب اسلامی
#جهاد_تبیین
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_اراده_ها
👌انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی گلستان
https://eitaa.com/Eghtesad_Moghavemati_G
ریشههای نارضایتی مردم از وضع موجود چیست؟
۱- این تصور که مردم غرب واقعاً زندگی بهتری دارند
۲- نتوانستیم آیندۀ روشنی را که داریم، برایشان تبیین کنیم
خیلیها نمیدانند باوجود همه مشکلات، ما بهسمت یک تمدن عالی در حال حرکت هستیم
بهجای نقد تمدن غرب، «حقیقت تمدن غرب» را به مردم نشان بدهیم
در توصیف تمدن غرب ضعیفیم؛ مثلاً اینکه تمدن غرب واقعاً لذتبخش، آرامشبخش، قدرتمند و سعادتمند نیست
_
علیرضا پناهیان در جمع اساتید و طلاب حوزه:
یکی از عوامل حوادث اخیر جامعه، نارضایتی مردم از وضعیت فعلی است. ریشۀ این نارضایتی دو چیز است: یکی اینکه، فکر میکنند مرغ همسایه غاز است و مردم دیگر کشورها وضع بهتری دارند، مثلاً مردم کشورهای غربی را واقعاً خوشبخت میدانند درحالیکه اگر وارد متن زندگی آنها بشوند میبینند که اینطور نیست.
در این موارد روش قرآن این است که وضعیتِ بد زندگی کافرانه را توضیح میدهد و ترسیم میکند، گاهی قرآن با مثالهای عجیبی این مطالب را توضیح میدهد که ظاهر زندگی آنها، تو را فریب ندهد، آنها چیزهایی مثل آرامش تو را ندارند.
ما در توصیف تمدن غرب ضعیف هستیم، مثلاً در بیان اینکه تمدن غرب واقعاً لذتبخش، آرامشبخش، قدرتمند و سعادتمند نیست. توصیف ما باید طوری باشد که منجر بشود به «كَرَّهَ إِلَيْكُمُ الْكُفْرَ وَ الْفُسُوقَ وَ الْعِصْيانَ» (حجرات،7)
ما میخواهیم همهچیز را به ایمان مردم واگذار کنیم. مثلاً وقتی میخواهیم بگوییم غیبت نکن، میگوییم غیبت نکن و الّا خدا تو را عذاب میکند! درحالیکه خودِ خدا اینقدر حزباللهی نیست، وقتی میخواهد بفرماید غیبت نکن، میفرماید: آدمخور نباش! «أَ يُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخيهِ مَيْتاً» (حجرات،12) غیر از عذاب قیامت، زشتی غیبت، مثل خوردن گوشت برادر مرده است.
ما نتوانستهایم زشتیها و خرابیهای تمدن غرب را به مردم نشان بدهیم. حتی بسیاری از مذهبیها و انقلابیها قبول ندارند که تمدن غرب رو به اضمحلال است و پلیدیاش را حس نمیکنند.
غرب واقعاً قدرت ندارد. قرآن میفرماید: «الَّذينَ كَفَرُوا وَ صَدُّوا عَنْ سَبيلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمالَهُم» عمل کافران تباه است؛ یعنی خدا در قرآن، کفر را بیعرضه و ناتوان نشان میدهد. تنها چیزی که کافران دارند مهلت است، حقیقتی ندارند.
بسیاری از کلمات ما در نقد تمدن غرب، اشتباه است. مثلاً میگوییم «اومانیزم غربی فقط به فکر غرائز انسان است» بله، آنها ادّعای غرائز میکنند ولی غرائز را نابود کردند! آنها حتی لذّت شهوانی را هم دارند از بین میبرند. آنها بهمعنای واقعی عیّاشی نمیکنند بلکه با بهرهگیری غلط از لذتهای مادی، همین لذتها را هم تباه میکنند.
تا وقتی که تمدن غرب در ذهن کسی عمیقاً فرو نریخته باشد، نه معنای ولایت را میفهمد و نه معنای حقیقی دین را. اصلاً نمیتواند ولایت و دین را فهم بکند چه رسد به اینکه قدرش را بداند! شاید «مرگ بر آمریکا» هم بگوید اما حقیقتش را درک نکرده؛ در طول انقلاب برخی از این افراد را دیدهایم که از تندترین نیروهای حزباللهی بودند اما بعداً از ضدّانقلابهای درجهیک شدند.
ریشۀ دیگر نارضایتی این است که بعضیها نمیدانند ما داریم به سمت یک تمدن عالی حرکت میکنیم و این هم یک امر ممکن و شدنی است؛ ما آن را محقق خواهیم کرد چون نرمافزارش را داریم. ولی آن را تبیین نکردهایم، مثلاً جامعۀ مهدوی را درست توصیف نکردهایم! اگر ما این تمدن را توصیف کنیم، همه آن را قبول میکنند. اصلاً لازم نیست درستی آن تمدن را اثبات کنید چون تصور آن آینده حتماً تصدیقش را بهدنبال میآورد.
یک زمانی بعد از دوم خرداد، برخی میگفتند که دورۀ انقلاب و این حرفها گذشته و ما به سوی جامعۀ مدنی میرویم؛ یعنی همان جامعهای که لیبرال دموکراسی میگوید. ولی الآن دیگر کسی برای جامعۀ مدنی بهعنوان یک تئوری فکری، آیندهای قائل نیست که برای مردم ترسیم بکند.
همانطور که یک زمانی با تفکر کمونیستی مبارزه میکردیم و بعد از مدتی این تفکر از بین رفت، الان هم میشود گفت که تفکرات غربی و غربگرایی هم در حال نابودی است.
الان دیگر لازم نیست وقت خودمان را برای نقد تمدن غرب، تلف کنیم، بهجای آن «حقیقت تمدن غرب» را به مردم نشان بدهیم. اگر حقیقت تمدن غرب را برای مردم توصیف کرده بودیم الآن بعضی از بچههای ما فریب آن تمدن را نمیخوردند که حتی برایش تظاهرات کنند.
🗣استاد پناهیان
🚩حوزۀ علمیۀ امامکاظم(ع)- ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
✍محمدحسن دهقانی
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆روایت یکی از ماموران که در کنار #کیان_پیرفلک هدف گلوله قرار گرفته
🔸️ حالا چند سوال درباره حادثه ایذه:
✔️بین قربانیان این حادثه تعدادی از نیروهای حافظ امنیت هم هستند آیا آنها به خودشان هم شلیک کردهاند؟!
✔️اگر نه پس چه کسی شلیک کرده و این خانم چطور تشخیص داده که چه کسی به سمت چه کسی شلیک کرده است؟
✔️مادر کیان میگوید: پلیس گفت برگردید وقتی برگشتیم لباس شخصیها به رگبار بستند. او تفاوت لباس شخصی پلیس با لباس شخصی تروریست را چطور متوجه شده؟
✔️نیروهای انتظامی چرا باید به یک خودرو که دیدهاند سرنشینانش یک خانواده هستند و خودشان برای حفظ آنها هشدار دادهاند که از مسیر برگردند، به صورت رگباری شلیک کنند؟
✔️مادر کیان از کجا خبر داشته که ساعت ۱۸ تیراندازی میشود؟!
🆔️ @yaminpour
محمدحسن دهقانی
کسانی که مغرض هستند را کاری ندارم اما کسانی که واقعا ابهام دارند و ذهنشان تحت تاثیر بمباران رسانه ه
جهل بسیار بباید مادرِ #پیرفلک را
تا دگر مادر گیتی چو تو جوگیر بزاید
قطعاً همه شما را با چیزی از ترس ، گرسنگی ، و کاهش در مالها و جانها و میوهها ، آزمایش میکنیم؛ و بشارت ده به استقامتکنندگان!
(بقره_ آیه۱۵۵)
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
در فتنه ها، چونان شتر دوساله باش، نه پشتی دارد که سواری دهد، و نه پستانی تا او را بدوشند.
(حکمت اول از نهج البلاغه)
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
برعنداز ها با اینکه دورتر و کمترند ولی با صدای بلندتری دروغ می گویند.
و انقلابی ها با اینکه نزدیک و بیشترند با صدای کوتاه تری راست می گویند.
و چه دردناک حرف راست شنیده نمی شود...
✍محمدحسن دهقانی
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
آقای حجتی وزیر اسبق کشاورزی در حال بیل زدن!
از قیافش هم مشخص بود زحمت فیزیکی زیاد کشیده!
منبع: کانال جهاد تبیین
https://eitaa.com/jahad_14
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دقیقههای اقتصاد اسلامی
♻️ قسمت ۱۵ از ۱۰۰
وعده خدا
🗣 دکترحمیدرضا مقصودی
@eq_qasd
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📊 #اطلاعنگاشت | مشت نمونه خروار
رهبر انقلاب: در مقابل القای ناامیدی توسط دشمن، یک واقعیّتی وجود دارد: ما داریم پیش میرویم... در همین چند هفتهای که در بعضی از خیابانها چهار نفر آدم شریر یا فریبخورده اغتشاش درست کردند، کارهای بزرگی انجام گرفته که اگر مقایسه کنیم هفتههای دیگر و ماههای دیگر را، یک نتیجهی بزرگی به دست میآید؛ من حالا میشمرم اینهایی را که در همین چند هفته اتّفاق افتاده.۱۴۰۱/۰۸/۲۸
📹 کلیپ مرتبط را ببینید:
https://khl.ink/f/51390
📥 نسخه قابل چاپ 👇
https://khl.ink/f/51391
#قسمت _۳
تصور ذهنی
چند رفیق داشتم که از دبیرستان با هم بودیم. اوضاع مالی همه شان هم خوب بود. یکی شان یک دفتر کار داشت در خیابان شیخ صدوق. رشته مکانیک بود. یکی دیگر از آن ها هم رشته اش کامپیوتر بود. بابای ایشان تاجر بود و میلیاردر . گفت بیا با هم یک کار و کاسبی راه بیندازیم. قرار شد یک شرکت کامپیوتری را بیندازیم. تصورم این بود که یکی شان دفتر دارد، آن یکی هم پول دارد، من هم کار میکنم کار را راه می اندازیم و می رویم جلو...
آن روزها شرکت های کامپیوتری روی بورس بودند. از دبی قطعه می آوردند و آنجا خودشان قطعه ها را سرهم بندی می کردند و می شد کامپیوتر. همه کارها را کردیم و سفارش اول مان را آماده کردیم. سعید گفتم پس سرمایه خرید جنس را آماده کن. شروع کرد به بهانه آوردن که این ریسکش بالاست، یک وقت روی دستمان می ماند، اینطور است و آن طور است. خلاصه جا زد.! من برای این شرکت ایده های زیادی داشتم. آن روزها شرکت های سرویس دهنده اینترنت به صورت آفلاین کار می کردند و من هم داشتم به خرید سرور و به اصطلاح isp فکر میکردم وقتی دوستمان جا زد، بدجور خورد توی ذوقم.
بعدها خیلی به این رفتار سعید فکر کردم که چرا جا زد? پول که داشت ، زیاد هم داشت، هنوز هم دارد اما بیشتر اهل تفریح و خوشگذرانی است. گهگاهی هم یک آپارتمان یا مغازه خرید و فروش می کند. پس چرا آن روز ترسید? به این نتیجه رسیدم که در زندگی رفتارهای ما را تصویرهای ذهنی مان شکل میدهد. یعنی این تصویر در ذهنت هست و گاهی خودت هم خبر نداری. لحظه ای که میخواهی تصمیم بگیری، این تصویر می آید بالا و رفتار از شکل میدهد که چه تصمیمی بگیری. تصویر ذهنی سعید هم از زندگی تفریح است و خوشگذرانی و راحتی. حالا وقتی که باید تصمیم بگیرد و ریسک کند، این تصویر می آید و او را منصرف میکند که برای چه باید خودش را به دردسر و زحمت بیندازد؟ این رفتار هنوز هم در جامعه ما خیلی طرفدار دارد. کسانی که جرات ریسک ندارند، دنبال کار های بی زحمت و بی دردسر ند. ریسک هم اگر می کنند، بیشتر در کارهایش به دلالی است، مثل خرید و فروش دلار، طلا، مسکن و چیزهایی که به قول خودشان همیشه در حال گران شدن است و در دراز مدت سودت تضمین شده است.
#تجربه #خاطره
گزیده ای از کتاب تند تر از عقربه ها حرکت کن
به روایت نوید نجات بخش
به کوشش بهزاد دانشگر
✍محمدحسن دهقانی
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
خلاصه کتاب پروتکل های یهود.pdf
12.27M
پروتکل های دانشوران صهیون
کتاب پروتکل های صهیون، توسط گروه اتاق تحلیل خلاصه شده و در قالب یک فایل پی دی اف، تقدیم عزیزان می شود.
لطفاً در حد توان این فایل را در گروه هایی که عضو هستید به اشتراک بگذارید.
✍محمدحسن دهقانی
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دقیقههای اقتصاد اسلامی
♻️ قسمت ۱۶ از ۱۰۰
از فقر نترسید
🗣 دکترحمیدرضا مقصودی
@eq_qasd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشنگرافی کتاب دولت بازار| قسمت اول
برادر عزیزم آقای محسن علینقیان که از تهیهکنندگان زبردست تلویزیون است، کار تبدیل کتاب دولت و بازار به موشنگرافی را آغاز کرده است. هدیه گرانقدری است که حقیقتا نمیدانم چگونه از ایشان تشکر کنم. امیدوارم انشاءالله مورد استفاده شما همراهان عزیز قرار گیرد.
@syjebraily
پيروزى، با دور انديشى و اراده پايدار به دست مى آيد
الظَّفَرُ بالحَزْمِ و الجَزْمِ
امیرالمؤمنین عليه السلام
ميزان الحكمه جلد3 صفحه 54
منبع: @hadisgraph
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
33.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ پرفسور مسعود درخشان به شبهه اتمام نفت آمریکا تا سال ٢٠٢١، که توسط مقام معظم رهبری در سال ٩١ مطرح شد.
💠 @profderakhshan
42.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشنگرافی کتاب دولت بازار| فصل دوم| مقدمه
@syjebraily
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مساله بانک
#بانکداری_اسلامی
💠 @profderakhshan
🔸 تأمین مالی در اسلام پروژهمحور است نه سهاممحور
🔹 برای رونق تولید و اشتغال طبیعتاً به تأمین سرمایه و سرمایهگذاری نیاز داریم و بدون تأمین سرمایه امکان تولید و ایجاد اشتغال وجود ندارد. منتهی اینکه تأمین سرمایه از طریق بازار سرمایه اتفاق بیفتد محل بحث است.
🔹 نظریات مدرن که غالباً منبعث از نظام سرمایهداری است به دنبال این است که برای هر چیزی بازار تعریف کند، یعنی میخواهد تئوری بازار را در همه عرصهها و ساحتهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تعریف کند.
🔹 در نظام سرمایهداری نگاه مثبت به عمق بازار و تعداد زیاد واسطهها وجود دارد و آن را دلیلی برای ایجاد رقابت و افزایش کارایی بازار میدانند اما اگر مقداری مبناییتر به موضوع نگاه کنیم متوجه خواهیم شد اتفاقاً تعمیق این بازارها افزایش سفتهبازی را به دنبال دارد و باعث میشود فاصله بین دارنده وجوه مازاد و نیازمند به وجوه مازاد تشدید شود و وقتی این فاصله افزایش یابد، سفتهبازها هستند که سود میبرند و حاصل دسترنج دارنده سرمایه را تصاحب میکنند و مصرفکننده و نیازمند واقعی سرمایه برای تولید و اشتغال را هم تحت فشار قرار میدهند.
🔹 برخلاف باور مرسوم در جامعه و اظهارنظر مسئولان و رسانهها، عمقبخشی به بازار تأمین سرمایه را بهبود نمیبخشد، تأکید کرد: تجربه تاریخی در کشورمان نشان میدهد از سال ۸۴ که سازمان بورس و اوراق بهادار تشکیل و روز به روز بر عمق آن افزوده شده است اما آن زمان که عمق زیادی نداشت بیشتر به تولید خدمت میکرد تا اکنون که عمقش زیاد است. در این دو دهه تقریباً بازار سرمایه کمکی به تولید نکرده بلکه مشکل تأمین سرمایه واحدهای تولیدی رو به وخامت گذاشته و از سوی دیگر وقتی اوراق بهادار اسلامی وارد چرخه تأمین مالی و ساز و کار بازار سرمایه قرار میگیرد مایه سفتهبازی میشود.
متن کامل:
https://iqna.ir/00HD66
@DrSaeedi :منبع
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دقیقههای اقتصاد اسلامی
♻️ قسمت ۱۷ از ۱۰۰
به خدا اعتماد کنید
🗣 دکترحمیدرضا مقصودی
@eq_qasd
کارآفرینی زنان
(بخش اول_قسمت۱)
نقش یک زن به عنوان یک ملت ساز نشان می دهد که زنان نقشهای خود را به خود محدود نمی کنند بلکه در تصویر زمینه بزرگتر ساخت ملت نیز نقش دارند .شواهد گسترده ای وجود دارد که نشان میدهد تعداد بیشتری از زنان به مالکیت مشاغل کوچک و یا در حقیقت شروع به کار در تجارت خود علاقه مند هستند. علاوه بر این میزان اشتغال زنان در بین کشورها نیز در حال افزایش است. اگرچه آمار رسمی در رابطه با مشاغل با جنسیت مالک یا مدیر آنها وجود ندارد اما شواهد حاکی از افزایش چشمگیر کارآفرینی زنان است به طوری که نشان میدهد حدود یک سوم از کارآفرینان جهان زنان هستند.
منبع : اقتصادگرام
بانک جامع اطلاعات اقتصادمقاومتی
https://eitaa.com/eghtesadgeram
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
🔹 فراخوان هفتمین دوره طرح احمدی روشن
🔻کسب اطلاعات بیشتر
ahmadiroshan.bmn.ir
🔻سامانه ثبتنام
sina.bmn.ir
⏰ مهلت ثبتنام ۲۰ آذر
محمدحسن دهقانی
کارآفرینی زنان (بخش اول_قسمت۱) نقش یک زن به عنوان یک ملت ساز نشان می دهد که زنان نقشهای خود را به
کارآفرینی زنان
(بخش اول_قسمت۲)
کارآفرینی زنان فرایندی است که در آن زنان فعالیت اقتصادی خود را آغاز و تمام منابع را جمع آوری می کنند.با خطرات و چالش های روبرو می شوند برای دیگران اشتغال ایجاد نموده و شرکتی را به طور مستقل اداره می نماید زنان کارآفرین ممکن است به عنوان یک زن یا گروهی از زنان معرفی شوند یک شرکت تجاری را راه اندازی سازماندهی و اداره می نمایند از نظر شومپیتر به عنوان یک کارآفرین نوآور نیز زنان که یک فعالیت تجاری را نوآوری، تقلید ویا به کار میگیرند زنان کارآفرین نامیده می شوند. کمال سینگ ،کارآفرین برجسته راجستانی کارآفرینی زنان و اینگونه تعریف کرده است یک زن با اعتماد به نفس و خلاق که قادر به دستیابی به استقلال اقتصادی به صورت جداگانه یا با همکاری است و از طریق ایجاد تاسیسات اداری کارها، به ایجاد فرصت های شغلی برای دیگران می پردازد . زنان کارآفرین بنیانگذار و مدیرعامل مشاغل هستند و در حال حاضر با یک محصول یا خدمت منحصر به فرد در بازار حضور دارند و برای توسعه جهانی آینده تلاش میکنند.
دیده بان جهانی کارآفرینی(GEM)با ارائه گزارشی از وضعیت کارآفرینی زنان در 37 کشور جهان بیان کرد که در برخی از کشورها مانند تایلند بیش از 15 درصد از زنان فعال خود صاحب کسب و کاری هستند این در حالی است که در چند کشور دیگر مانند نیوزلند، مکزیک، هند و چین فعالیت های زنان محدود تر بوده و این نرخ تقریباً بالاتر از 10 درصد است و در کشورهایی مانند ایالات متحده امریکا، کانادا، شیلی و ایسلند بالاتر از 5 درصد است همچنین در کشورهایی مانند سوئیس و بلژیک این نرخ پایین تر از 5 درصد یا حتی 2 درصد می باشد.
موضوع کارآفرینی زنان در 10 سال گذشته با افزایش تعداد ابتکارات گسترش علاقمندی بسیار است و از همه مهمتر تعداد روبهرشد زنان کارآفرین بسیار توسعه یافته است فرهنگ نوین امروز به زنان این توانایی را می دهد که رئیس خود باشند حقوق خود را بپردازد نحوه کار را آسان تر کند و تعادل شغلی و زندگی خانوادگی را تسهیل نمایند.
با این وجود باید مشخص شود که با رشد کارآفرینی زنان چه نوع مشاغلی ایجاد میشود؟( خود اشتغالی، کوچک، متوسط یا بزرگ) در کدام بخش اشتغال ایجاد میشود؟(با پتانسیل رشد خوب، سنتی یا نوآورانه) چه کسانی شغل را ایجاد می کنند؟ (زنان بیکار، متخصص و در سطح بالاتر) و با چه نوع سرمایه ای نسبت به راه اندازی کسب و کار اقدام مینمایند؟ (خانواده و دوستان ،سرمایه گذاری).
بسیاری از مطالعات نشان میدهد، زنان به دلایل متفاوتی از مردان مشاغل خود را راه اندازی می نمایند در حالی که مردان مشاغل خود را در درجه اول برای به دست آوردن فرصت های رشد و سودآوری شروع میکنند زنان اغلب برای رسیدن به اهداف شخصی مانند کسب احساس موفقیت، مشاغل شان را راه اندازی می نمایند.
ادامه دارد...👇
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f