eitaa logo
دلنگار
181 دنبال‌کننده
199 عکس
128 ویدیو
1 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 انتخابات ۱۴۰۰ 📌قاضی زاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰می شود/اعضای ستاد نایب رئیس مجلس چه کسانی هستند؟ در حالیکه کمتر از یکسال تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باقی مانده است به نظر می رسد برخی از سیاسیون از هر دو جناح، فعالیت خود را در همین جهت آغاز کرده اند. در این بین و بر اساس خبرهای رسیده سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از جمله افرادی است که طی روزهای گذشته ستاد انتخاباتی خود را فعال کرده است و افرادی از جمله «سید حسین رضوی‌پور» و «سرآبادانی» را به عنوان مسئول بخشی از ستادهای انتخاباتی خود قرار داده است. 🔶گفته می‌شود که قاضی‌زاده «اندیشکده‌ بسامد گام دوم» را راه‌اندازی کرده است که بیشتر نقش اتاق فکر ستاد انتخابات وی را دارد. 👌پیشتر امیرآبادی فراهانی هم درباره احتمال نامزدی قاضی زاده هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری خبر داده بود.
🔵 تحلیل المانیتور از گشت‌های مشترک روسیه و ترکیه در شمال غرب سوریه 🔹 پایگاه خبری-تحلیلی المانیتور در گزارشی با طرح این پرسش که گشت‌های مشترک روسیه و ترکیه در شمال غرب سوریه به سود چه طرف‌هایی از منازعه است، به بررسی روند افزایش منازعه و نقض توافقات آتش‌بس در اطراف بزرگراه حیاتی M4 در مسیر لاذقیه به سمت حلب می‌پردازد. گشت‌هایی که از نیمه مارس 2020 آغاز شده و به‌زعم گزارش در توقف درگیری‌ها ناکام بوده است. 🔹 تحلیل یادداشت بر این بنا شده که دمشق با نقض آتش‌بس در این منطقه، بیشترین سود را از توافق مسکو-آنکارا می‌برد. از سوی دیگر، برخی حملات پراکنده دولت سوریه، باعث نارضایتی معارضان حاضر در محدوده شمالی منطقه آتش‌بس در بزرگراه M4 شده و از این‌رو حملات متعددی علیه گشت‌های مشترک در این مناطق مشاهده شده است. 🔹 نویسنده سپس به تغییرات میزان کنترل مناطق مختلف سوریه از سوی دولت مرکزی اشاره می‌کند؛ دمشق و متحدان در ژانویه 2019 حدود 60 درصد مساحت سوریه را در اختیار داشتند، اما این عدد در می 2020 به بیش از 63 درصد رسیده است. نویسنده سپس نتیجه می‌گیرد که توافق آتش‌بس، مانعی برای افزایش قلمرو دولت مرکزی نبوده است. 🔹 بخش دیگری از گزارش المانیتور به گفت‌وگو با کارشناسان سیاسی نزدیک به معارضان و همچنین سخنگوی جبهه آزاد ملی وابسته به معارضان اختصاص دارد. در این چارچوب، معارضان و ترکیه، پایبند به توافقات و روسیه ناقض اصلی آتش‌بس قلمداد می‌شود. 🔸 در مجموع، گزارش المانیتور، هدف توافق آتش‌بس روسیه-ترکیه را نه متوقف کردن حملات دولت مرکزی سوریه، بلکه تنش‌زدایی و جلوگیری از درگیری مستقیم مسکو-آنکارا ارزیابی می‌کند.
♦️ منطقه در یک نگاه 1️⃣ «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت فلسطین (حماس) گفت «جرد کوشنر» که داماد و مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا این اواخر خواسته است با او و رهبران این جنبش دیدار و گفت‌وگو کند. 2️⃣ دفتر ریاست‌جمهوری فرانسه اعلام کرد که ماکرون به فشار بر سیاسیون لبنانی جهت تشکیل کابینه در هفته جاری ادامه می‌دهد. 3️⃣ دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی» از شورای انتقالی جنوب مورد حمایت امارات خواست هر چه سریع‌تر عدن و سقطری را ترک کند. 4️⃣ روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» به نقل از «دیپلمات‌ها و مقام‌های ارشد عربی» مدعی شد، عمان به زودی رژیم صهیونیستی را به رسمیت می‌شناسد و با آن توافق خواهد کرد. 5️⃣ موسسه تحقیقاتی واتسون آمریکا در گزارشی اعلام کرد از سال ۲۰۰۱ میلادی تا نوامبر سال ۲۰۱۹ میلادی، ۱۵۷ هزار تن در جنگ جاری در افغانستان کشته شده‌اند. 6️⃣ رئیس‌جمهور سابق تونس در واکنش به توافق عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، پیش‌بینی کرد که موج سوم انقلاب‌های عربی در راه است و این توافقنامه‌ها نیز از بین خواهد رفت. 7️⃣ وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تصمیم به ساخت ۹۸۰ واحد مسکونی برای شهرک‌نشینان گرفته است.
🔵 پیش‌نویس بودجه 2020 عراق و چند نکته 📝تحلیل 🔹 روز گذشته، سخنگوی نخست‌وزیر عراق از تصویب پیش‌نویس قانون بودجه 2020 در هیئت دولت و ارسال آن به پارلمان خبر دارد. درباره این پیش‌نویس برخی نکات وجود دارد: 🔸 پیش‌نویس بودجه 2020 عراق، در شرایطی به پارلمان ارسال شده که بیش از 9 ماه از سال می‌گذرد. این درحالی است که بودجه 2019 عراق در فوریه آن سال، نهایی شد و به امضای رئیس‌جمهور رسید. بودجه 2020 با حدود 68 میلیارد دلار کسری مواجه است. در حالی که بودجه 2019 حدود 23 میلیارد دلار کسری داشت. 🔸 اخبار منتشرشده حاکی است که پیش‌نویس بودجه 2020 با قیمت هر بشکه نفت 40.5 دلار و درآمد نفتی 49 میلیارد دلاری بسته شده است. بودجه سال 2019 عراق اما با نفت بشکه‌ای 56 دلار و درآمد نفتی 89 میلیارد دلار بسته شده بود. 🔸 پیش‌نویس بودجه 2020 در حالی به پارلمان ارسال شده که سهم اقلیم همان 12.7 است، حقوق نیروهای پیشمرگه افزایش داشته، اما ظاهرا توافق شده که 50 درصد از درآمدهای مرزی اقلیم به بغداد منتقل شود. با این وجود به نظر می‌رسد کردها از پیش‌نویس رضایت دارند. در بودجه 2019 اما پرداخت 12.7 درصد از کل بودجه عراق به اقلیم کردستان، منوط به اختصاص 250 هزار بشکه نفت اقلیم به بغداد بود. با این حال، بغداد باید حقوق کارمندان اقلیم و نیروهای پیشمرگه را بدون هیچ پیش‌شرطی پرداخت می‌کرد. ✅ اگرچه توافق احتمالی با اقلیم، به شرط تعهد طرفین به اجرای آن، مبارزه با فساد و تسلط دولت بر درآمدهای مرزی، می‌توانند برگ‌های برنده مصطفی الکاظمی باشند، اما کاهش درآمدهای نفتی و شیوع کرونا، ازجمله مهم‌ترین چالش‌های وی برای مدیریت شرایط نامطلوب اقتصادی عراق هستند. از این‌رو به نظر می‌رسد دولت وی ناگزیر به تلاش برای جذب سرمایه‌ خارجی، تقاضای وام از طرف‌های غربی و دریافت کمک‌های بین‌المللی خواهد بود. تشدید اعتراضات به وضعیت اقتصادی نیز چندان دور از ذهن نیست.
💉 توزیع واکسن آنفلوآنزا از هفته اول مهر با قیمت ۴۲۵۰۰ تومان 👤سخنگوی وزارت بهداشت: 💉 واکسن آنفلوآنزا از هفته اول مهر ماه توزیع می‌شود. 💉 ۲.۵ میلیون واکسن آنفلوآنزا برای گروه‌های پرخطر در اختیار معاونت بهداشت قرار می‌گیرد تا برای مادران باردار، سالمندان، زندانی‌ها، کادر بهداشت و درمان، بیماران خاص و زمینه‌ای و نیروهای مسلح به صورت رایگان تزریق شود. 👈 با تمهیدات در نظر گرفته شده، هر فرد با ارائه کارت ملی و ثبت کد ملی می‌تواند فقط یک واکسن آنفلوآنزا دریافت کند و امیدواریم با این اقدام از ایجاد تقاضای القایی جلوگیری شود. 💉 واکسن‌ها که در داروخانه‌ها توزیع می‌شود و تا سقف ۱۶ میلیون واکسن است، حدود ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت خواهد داشت. اگر نیاز به واردات بیش از این میزان واکسن آنفلوآنزا باشد، ممکن است با قیمت غیریارانه‌ای و ارز آزاد وارد شود.
♦️ آغاز جمع‌آوری امضا برای جدایی ایالت کالیفرنیا از آمریکا 🔹 جنبش «بله کالیفرنیا» که به دنبال استقلال ایالت کالیفرنیا از آمریکا است مجوز جمع‌آوری امضا برای برگزاری رفراندوم جدایی این ایالت از آمریکا را کسب کرده است تا در صورت جمع‌آوری امضاهای لازم، رفراندوم مذکور همزمان با انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار شود. 🔹 مارکوس ایوانز رهبری جنبش «بله کالیفرنیا» را برعهده دارد. بیش از 600 هزار امضا برای برگزاری رفراندوم مورد نیاز است.
♦️ منطقه در یک نگاه 1️⃣ نیروهای ارتش و انصارالله یمن با عقب راندن عناصر وابسته به ائتلاف سعودی، یک قدم دیگر به شهر مأرب نزدیک شدند. 2️⃣ خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات مستقر در کشورهای عربی منطقه، عادی شدن روابط ریاض با رژیم صهیونیستی را در دوره «ملک سلمان» بعید برشمرد. 3️⃣ خبرگزاری «بلومبرگ»، مدعی شد که «فایز السراج» رئیس دولت وفاق ملی لیبی قصد دارد استعفای خود را اعلام کند. 4️⃣ سخنگوی وزارت خارجه قطر در مصاحبه‌ای گفت که قطر به همسایگان خود برای برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی نخواهد پیوست. 5️⃣ سفارت انگلیس در بغداد اعلام کرد که یک بمب کنار جاده‌ای چند خودروی دیپلمات‌های این کشور را در بغداد هدف قرار داده است. 6️⃣ نخستین دور گفت‌وگوها در خصوص متن موافقتنامه تجارت ترجیحی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان امروز به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد. 7️⃣ چندین جنگنده ارتش روسی، مواضع تروریست‌های جبهة النصره در استان ادلب را به شدت بمباران کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ معاون شورای سیاست خارجه آمریکا: 📍ایران یک قدرت عادى نیست و درپی تغییر موازنه راهبردی در خاورمیانه است...! 🔻آن ها به ضعف ما در عراق پی برده و به دنبال نابودی ساختار آمریکا و تبدیل شدن به قدرت مسلط در خلیج فارس هستند...!
🔵تفسیر طرح «بازتعامل با ایران» و نقشه بایدن برای ایران شواهد نشان می‌دهند «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری امسال آمریکا، در صورت پیروزی، به دنبال تکمیل کارِ ترامپ و امضای توافقی هسته‌ای- منطقه‌ای- موشکی با ایران خواهد بود. مشاوران و تیم سیاست خارجی بایدن، برنامه منسجم، چندمرحله‌ای و پیچیده‌ای را برای پرونده ایران در نظر گرفته‌اند. شاید بتوان گفت چکیده‌ای جامع از این برنامه، گزارش «ایلان گلدنبرگ» (عضو سابق وزارت خارجه آمریکا که در امور خاورمیانه و ایران تخصص دارد و پرونده ایران در تیم بایدن به عهده وی گذاشته شده) و همکارانش در اندیشکده «مرکز امنیت نوین آمریکا» تحت عنوان «بازتعامل با ایران» است. دموکرات‌ها به دنبال حل تدریجی و گام‌به‌گام معمای ایران نیستند و درصدد هستند ابعاد این معما را نه به‌صورت مرحله‌ای، بلکه به‌صورت موازی با هم حل کنند. این معما از سه جزء بسیار مهم و راهبردی تشکیل شده است: برنامه هسته‌ای، نقش منطقه‌ای و برنامه موشکی. این استراتژی در عین تمایز از دوران اوباما، تفاوت‌های جدی‌ای نیز با دوره ترامپ دارد. تیم بایدن حرکت مستقیم به‌سوی یک معامله بزرگ و یکپارچه، بدون در نظر گرفتن اقدامات مقدماتی، موقتی و کوتاه‌مدت را بی‌فایده و غیرقابل‌دسترس می‌داند
🔵 افزایش توانمندی نظامی چین و تزلزل جایگاه آمریکا 📝تحلیل 🔹 وزارت دفاع آمريكا در گزارشي به کنگره اعلام کرده پكن در حال توسعه فناوري‌هاي هسته‌اي و موشكي‌اش است. در اين گزارش بیان شده چین در برخي موارد خاص از جمله ساخت کشتی، موشک‌های زمین‌پایه و دفاع هوایی، توانسته برتري‌هاي ارتش آمریکا را تحت‌الشعاع قرار دهد. 🔸 توانمندی‌های بالای موشکی و سامانه‌های ضدموشکی از جمله مهم‌ترین ابزارهای بازدارندگی نظامی بوده‌اند که به طور ویژه‌ در انحصار آمریکا و روسیه می‌باشد. طبق گزارش اخیر پنتاگون، چین روندی روبه‌رشدی در 20 سال اخیر طی کرده که در صورت تداوم آن می‌تواند این انحصار را بشکند. شکست این انحصار، به‌خصوص در صورت اتحاد راهبردی چین و روسیه، منافع ژئوپلتیک آمریکا در آسیا را به شدت به مخاطره می‌اندازد. 🔸 پنتاگون ابراز داشته که چین قصد دارد تا 2035 نه‌فقط از نظر تجهیزات بلکه از نظر سازمان نظامی نیز به سطحی عالی ارتقا یابد که در صورت تحقق این چشم‌انداز تا 2050 می‌تواند از آمریکا پیشی بگیرد. در این صورت، عملاً افسانه ابرقدرتی آمریکا در حوزه نظامی فرو خواهد پاشید. 🔸 نگرانی اصلی استراتژیست‌های آمریکایی آن است که چین به دلیل رشد فزاینده اقتصادی، محدودیت‌های بودجه‌ای کمتری در حوزه هزینه‌کرد نظامی نسبت به آمریکا دارد. حال آن‌که آمریکا به دلیل جاه‌طلبی‌های نظامی بالا در اقصی‌نقاط جهان، تعهدات به ناتو و مشکلات اقتصادی داخلی، برای رقابت با چین در این زمینه با محدودیت‌هایی مواجه است و هم‌اکنون نیز بخش مهمی از افکار عمومی این کشور مخالف افزایش بودجه‌های نظامی است. 🔸 گرچه چین این گزارش را مغرضانه و غیرواقعی خوانده ولی در صورت وجود اراده در جهت حرکت به سوی اهداف مذکور، ضرورت افزایش کمی و کیفی تسلیحات نظامی از جمله هسته‌ای، احساس خواهد شد. امری که با خودداری از مشارکت در مذاکرات کاهش تسلیحات هسته‌ای میان آمریکا و روسیه نمود یافت. علاوه بر این، خروج آمریکا از برجام و شکست مذاکراتش با کره شمالی و عیان‌شدن بدعهدی و یکجانبه‌گرایی آمریکا، انگیزه چین برای گسترش تسلیحات هسته‌ای‌اش را افزایش داده است.
🔴 وزارت دادگستری آمریکا به دنبال هکر ایرانی 👈 رسانه‌های آمریکایی خبر از تحت تعقیب قرار گرفتن دو هکر توسط وزارت دادگستری آمریکا داده‌اند. گفته می‌شود که یکی از این دو هکر، ایرانی و دیگری فلسطینی بوده است. 👈 نام این دو هکر بهزاد محمدزاده، ۱۹ ساله و مروان ابوسرور ۲۵ ساله است. 👈 اتهام ادعایی محمدزاده حمله به ۵۱ وب‌سایت آمریکا اعلام شده است.
♦️ منطقه در یک نگاه 1️⃣ روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» نوشت، رئیس‌جمهور فرانسه مهلتی را که قبلا برای تشکیل دولت در لبنان مشخص کرده بود تا فردا(پنجشنبه) تمدید کرده است. 2️⃣ «متیو تولر» سفیر آمریکا در بغداد گفت که واشنگتن تجهیزات نظامی به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار در اختیار نیروهای پیشمرگه قرار می‌دهد. 3️⃣ سفیر قطر در آمریکا گفت، کشورش از کاهش تنش میان کشورهای حوزه خلیج فارس حمایت کرده و همچنان به طرح صلح عربی درباره مسائل فلسطین و رژیم صهیونیستی پایبند است. 4️⃣ منابع دولتی هند مدعی شدند که چین ۱۰ هزار نیروی جدید در منطقه «لداخ» مستقر کرده است. 5️⃣ روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نوشت رژیم صهیونیستی به‌رغم آنکه در توافق با امارات و بحرین متعهد به لغو طرح اشغال کرانه باختری شده، اما عملاً در حال تحقق این برنامه است. 6️⃣ نیروهای امنیتی ترکیه بیش از صد نفر را به اتهام ارتباط با عاملان کودتای نافرجام چهار سال پیش بازداشت کردند. 7️⃣ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت فرانسوی‌ها باید بفهمند که حزب‌الله یک سازمان تروریستی است و ابداً نمی‌تواند اصلاحاتی را که مردم لبنان یک سال پیش در اعتراضات خواهان آن بودند، محقق کند.
🍁 خاطراتی به رنگ ارغوان ✍ دکتر محمودرضا امینی 🔹اختلاف دیدگاه بنی صدر با نیروهای مسلح 🌹با درود به روح پاک شهدا و حضرت امام (ره) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس که مردان باغیرت این سرزمین(ارتش وسپاه و بسیج) بانثارجان و مال خویش علی رغم همه دشمنی های خارجی و کارشکنی های داخلی پیروزمندانه و سربلند از تمامیت انقلاب و سرزمین ایران عزیز دفاع نمودند و برگ زرینی بر تاریخ این کشور افزودند، بدین مناسبت خاطره ای از کارشکنی های داخلی که توسط بنی صدر و تیم همراه وی در مسیر دفاع رزمندگان اسلام صورت میگرفت قابل توجه است. 🔸در دورانی که بنی‌صدر ازجایگاه فرماندهی کل قوا در امور نظامی و جنگ مداخله میکرد همواره بین نیروهای نظامی و تصمیم‌گیران و ایشان چالش‌های جدی وجود داشت . این در حالی بود که بنی صدر نخست وزیر خود را (شهید رجایی) هم قبول نداشت. در قرارگاه غرب کشور شور و هیجانی همراه با دلهره و نگرانی ازستون کشی که در مناطقی از کردستان شده بود همراه با تک های مناطق مرزی غرب کشور از سوی عراق، تصمیم گیری ها را ضروری تر کرده بود و قرار بود بنی‌صدر به منطقه بیایند و با فرماندهان و مسئولین جلسه‌ای داشته باشند. وقت موعود فرا رسید، جلسه در ستاد عملیات غرب کشور تشکیل شد و فرماندهان ارتشی و سپاهی همگی حضور داشتند، خدا رحمت کند شهید صیاد شیرازی و شهید محمد بروجردی و سایر مسئولین مربوطه وارد بحث شدند. اختلاف نظر اصلی در، اساس فرایند نظامی و مذاکرات سیاسی و صلح بود و به عبارتی مذاکره بامسئولین گروه‌های معارض داخلی مورد مناقشه بود و این موضوع به هیچ عنوان مورد قبول نیروهای عمل کننده نظامی (سپاه و ارتش) نبود . 👌در دو جلسه طولانی به مباحث به نتیجه نرسید و نیروهای عمل کننده تصمیم گرفتند با استمداد از امام (ره) و نماینده ایشان در شورای عالی دفاع( آیت‌الله خامنه‌ای) مسئله را حل کنند . موضوع از طریق تهران وشورایعالی دفاع ملی پیگیری شد و علیرغم میل بنی‌صدر، نیروهای عمل کننده تصمیم به تقویت خطوط گرفتند و در ستون کشی در حال انجام نهایتاً توفیقی قابل ملاحظه حاصل شد اما بنی‌صدر و سیاسیون بسیار مکدرو گله مند شدند . بنی صدر هرگز با نیروهای نظامی همراه نبود بلکه اطلاعات نظامی را هم به دیگران منتقل میکرد @et_amarion
🍃 شهدا الگوی جاودانگی 🍃 ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﻫﺎﯼ ﺳﻪ ﺷﻬﯿﺪ ﮔﻤﻨﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻓﻦ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺷﻬﺮ ﻣﯿﺒﺮﻧﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺣﯿﺎﻁ ﯾﮏ ﻣﺴﺠﺪ ﺑﻪ ‌ ﺧﺎﮎ ﻣﯿﺴﭙﺎﺭﻧﺪ . ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻫﻤﺴﺎﯾﮕﯽ ﻣﺴﺠﺪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻓﻠﺠﯽ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﻪ ﺷﮑﻮﻩ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﺤﻠﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﺑﻪ ﻗﺒﺮﺳﺘﺎﻥ ﻭ ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍ ﻗﯿﻤﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﺎ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻣﯿﺂﯾﺪ ﻭ .... ﺷﺐ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﺪ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺑﺶ ﻣﯿﺂﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻣﯿﮕﻮﯾﺪ : ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺳﻪ ﺷﻬﯿﺪ ﻫﺴﺘﻢ، ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻧﯿﺎﻭﺭﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﯾﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺭﺳﻢ ﻫﻤﺴﺎﯾﮕﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺒﺮﺍﻥ، ﺷﻔﺎﻋﺖ ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺭﺍ ﭘﯿﺶ ﺧﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺍﺫﻥ ﺧﺪﺍ ﺍﻭ ﺷﻔﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﯾﺎﻓﺖ . ﺑﻠﻨﺪ ﺷﻮ ﻭ ﺑﺎﯾﺴﺖ ﻭ ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﺻﻠﻮﺍﺕ ﺑﻔﺮﺳﺖ ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺭﺍ ﺻﺪﺍ ﮐﻦ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺍﺫﻥ ﺧﺪﺍ ﺷﻔﺎ ﯾﺎﺑﺪ . ﻭﻗﺘﯽ ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺷﻔﺎ ﯾﺎﻓﺖ ﺑﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﻧﺎﻡ ﻣﻦ ﻓﻼﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻗﺒﺮ ﻭﺳﻄﯽ ﺁﺭﻣﯿﺪﻩ ﺍﻡ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﺎ ﺩﺭ ﮐﺎﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﻓﻼﻥ ﻣﺤﻠﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﺎﻡ ﭘﺪﺭﻡ ﻓﻼﻥ ﺍﺳﺖ ﺧﺒﺮ ﻣﺤﻞ ﺩﻓﻨﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺑﺮﺳﺎﻥ . ﺯﻥ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭ ﺷﻔﺎﯼ ﻓﺮﺯﻧﺪﺵ ﺭﺍ ﻣﯿﺒﯿﻨﺪ ﻭ ﯾﻘﯿﻦ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺁﺩﺭﺱ ﻣﯿﮕﺮﺩﻧﺪ . ﺑﻪ ﮐﺎﺷﺎﻥ ﻣﯿﺮﻭﻧﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﺪﺭ ﺷﻬﯿﺪ ﻣﯿﮕﺮﺩﻧﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﻭ ﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﻤﯿﮑﻨﻨﺪ ﻧﺎﺍﻣﯿﺪ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮕﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺟﺎﺩﻩ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩﯼ ﺭﺍ ﻣﯿﺒﯿﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻭ ﻣﯿﭙﺮﺳﻨﺪ ﮐﻪ ﻓﻼﻥ ﮐﺲ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﯽ؟ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻫﺪ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ، ﺁﻧﻬﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ ﮐﻪ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻭ ﻣﯿﭙﺮﺳﻨﺪ ﮐﻪ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺍﯼ؟ ﻣﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺭﻭﺳﺘﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺗﻮ ﮔﺸﺘﯿﻢ، ﻣﺮﺩ ﻣﯿﮕﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﺩﯾﺸﺐ ﺧﻮﺍﺏ ﭘﺴﺮﻡ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ ﭘﺪﺭ ﺟﺎﻥ ﻓﺮﺩﺍ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺧﺒﺮﯼ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﻧﺪ . ﻣﻦ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺁﻣﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺧﺒﺮ ﺑﻮﺩﻡ. وآن کسی نیست جز شهیدسید میرحسین امیره خواه 🌹نثار روح شهدا صلوات🌷
🔵 چرا «نوری المالکی» به تهران سفر کرد؟ 📝تحلیل 🔹 سه‌شنبه شب گذشته، «نوری المالکی»، نخست‌وزیر اسبق عراق پس از حضوری دو روزه در تهران، به بغداد بازگشت. اما چرا المالکی به تهران سفر کرد؟ 🔸 اگرچه در ساعات نخست سفر المالکی به تهران، انجام آزمایش‌های پزشکی به عنوان هدف این سفر مطرح شد و حتی برخی از ابتلای وی به کرونا خبر دادند، یکی از رهبران ائتلاف پارلمانی «دولت قانون»، هدف این سفر را دیدار با مقامات ایرانی و گفت‌وگو درباره تحولات منطقه اعلام کرد. 🔸 ائتلاف دولت قانون تقریباً تنها گروه شیعه پارلمان عراق بود که به نخست‌وزیری «مصطفی الکاظمی» رأی نداد. المالکی در مراسم معرفی الکاظمی نیز حضور نیافت. جایی که «هادی العامری» درست کنار الکاظمی ایستاده بود. در انتصاب‌های پرسروصدای اخیرِ نخست‌وزیر نیز، دولت قانون، نماینده‌ای نداشت. بنابراین المالکی احتمالاً کنشگری خود در عراق را در معرض تهدید‌ می‌بیند. 🔸 نخست‌وزیر اسبق عراق، در هفته‌های اخیر در حمایت از حشدالشعبی و انتقاد از آمریکا مواضع صریحی اخذ کرده بود. وی همچنین خواستار خروج نیروهای آمریکایی از عراق شد. المالکی البته مدتی پیش از دولت برای جمع‌آوری سلاح‌های غیرقانونی حمایت کرد. 🔸 اگرچه اهداف و پیامدهای سفر المالکی به تهران چندان روشن نیست، اما طبیعی به نظر می‌رسد که با توجه به تقویت احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام و حمایت تلویحی مرجعیت نجف از اقدامات دولت، المالکی دغدغه‌ها و نگرانی‌هایی درباره آینده سیاسی خود در عراق داشته باشد. اینکه ایران، چه کمکی می‌تواند به المالکی کند اما چندان مشخص نیست. 🔸 در ماه‌های اخیر، زمزمه‌هایی مطرح بود که ایران درحال عبور از چهره‌هایی نظیر المالکی در عراق است و ادراک ایران، کنشگری رو به کاهش چهره‌هایی چون وی است. با این وجود اما، بعید به نظر می‌رسد که روابط ایران با المالکی، رو به افول باشد. تهران عموماً نشان داده تمایل دارد با بازیگران متعدد صحنه سیاسی عراق، کار کند و کمتر فردی را نادیده می‌گیرد.
🔵 ادعای جروزالم‌پست از نقش رژیم صهیونیستی در انفجار نطنز 🔹 روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست مدعی شده است انفجار دو ماه قبل در تأسیسات نطنز با نقش‌آفرینی رژیم صهیونیستی و با هدف ارسال پیامی بازدارنده برای جلوگیری از پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران صورت گرفته است. 🔹 این روزنامه همچنین مدعی شده انفجار نطنز خرابکاری فیزیکی و نه حمله سایبری بوده است. 🔹 با وجود اینکه نقش داشتن رژیم صهیونیستی در انفجار نطنز دور از انتظار نیست اما ادعاهای جروزالم‌پست بیشتر در راستای جنگ روانی و کسب اعتبار امنیتی برای این رژیم قابل ارزیابی است.
🔵 ناهار کاری قالیباف با ۲۵ نماینده با نفوذ مجلس 🔹محمدباقر قالیباف ۲۵ نفر از بزرگان مجلس و نمایندگان با نفوذ مجلس را به یک ناهارکاری دعوت کرد. در این جلسه آقایان تقوی، آقاتهرانی، پژمان فر، زاکانی، نادران، میرسلیم، حاج بابایی و ....حضور داشتند. 🔻در این جلسه، نمایندگان انتقادات و نکات خود را مطرح کردند. از جمله انتقادات این بود که مجلس یازدهم نباید با دولت بیش از این کنار بیاید. 🔹مجلس باید با طرح سئوال از رئیس جمهور، دولت را تاحدودی کنترل کند. نگاه رهبر انقلاب هم این نیست که کاری صورت نگیرد. آقای قالیباف در پاسخ به این انتقاد گفت که من درباره سئوال از وزرا حرفی ندارم، می توانید از آن ها سئوال کنید. ولی استیضاح و سئوال از رئیس جمهور را فعلا ملاحظه کنید. برخی همچون نمایندگان جبهه پایداری قبول نکردند و گفتند ملاحظه‌ای که شما می‌گویید اینطور نیست!باید سئوال و استیضاح صورت گیرد. 🔻همچنین در این جلسه مقرر شد که برای بهبود اقتصاد کشور هر چه زودتر تلاشی صورت گیرد.
🔵تصمیم‌گیری درباره قطعنامه تحریم‌ ایران برعهده شورای امنیت است 🔻«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل روز گذشته (چهارشنبه) به اظهارات اخیر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه ایالات متحده طی یک هفته آینده تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را بازمی گرداند، واکنش نشان داد. 🔺بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، گوترش در واکنش به لفاظی‌های اخیر پامپئو درباره ایران تصریح کرد که تصمیم‌گیری و اقدام درباره قطعنامه تحریم‌های ایران برعهده شورای امنیت سازمان ملل است. 🔹اوایل روز گذشته، پامپئو مدعی شده بود که واشنگتن هفته آینده مجدداً تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را اعمال خواهد کرد تا مطابق با آن محدودیت‌های تسلیحاتی علیه جمهوری اسلامی ایران را دائمی کند. 🔸دبیرکل سازمان ملل در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: «این شورای امنیت است.....که می‌تواند اجرا و هدایت قطعنامه‌های شورای امنیت را انجام دهد و ما مطابق با عملکرد و دستورالعمل شورای امنیت اقدام می‌کنیم». 🔻بعد از شکست مفتضحانه واشنگتن در شورای امنیت برای تمدید محدودیت‌های تسلیحاتی ایران، پامپئو در تاریخ ۲۰ آگوست (۳۰ مردادماه) نامه‌ای را به شورای امنیت سازمان ملل ارسال کرد و خواستار فعال شدن مکانیسم ماشه به منظور بازگرداندن تمامی تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران شد. 🔺طبق این گزارش، اکثریت اعضای شورای امنیت سازمان ملل از جمله روسیه، چین، فرانسه، آلمان و بریتانیا تأکید کرده‌اند که از تصمیم ایالات متحده برای وضع مجدد تحریم‌ها علیه ایران حمایت نمی‌کنند زیرا واشنگتن در سال ۲۰۱۸ به صورت یکجانبه از برجام خارج شده است و بنابراین حق استناد به مکانیسم ماشه را ندارد. ❇️ساز و کار موسوم به بازگشت خودکار تحریم‌ها که با نام‌های دیگری مثل «مکانیسم ماشه» یا «اسنپ‌بک» نیز شناخته می‌شود به دنبال احیای تمامی قطعنامه‌های تحریمی علیه تهران است که پس از حصول برجام میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ تعلیق شده بودند.
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🔵 قدم بعدی آمریکا پس از ادعای فعال‌سازی مکانیسم ماشه 📝 🔹 30 شهریورماه، تاریخ ادعایی آمریکا جهت فعال‌سازی مکانیسم ماشه است. در این روز علی‌رغم مخالفت اکثریت قریب‌ به‌ اتفاق اعضای شورای امنیت سازمان ملل، دولت ترامپ مدعی خواهد شد که تمامی تحریم‌های سازمان ملل به طور خودکار بازگشته و همه کشورها ملزم به تبعیت از آن‌ها هستند. 🔸 دولت ترامپ در شرایطی که از نظر داخلی تحت فشارهای اقتصادی، اجتماعی و انتخاباتی قرار دارد، نیازمند آن است که توجه افکار عمومی آمریکا را از مسائل داخلی به سیاست خارجی منحرف کند. در این خصوص ممکن است تشدید منازعه با ایران، گزینه مطلوبی برای آن‌ها باشد. 🔸 به نظر می‌رسد آمریکا پس از سی شهریور، دیپلماسی فعال‌تری را در شورای امنیت و هم‌چنین در مجمع عمومی سازمان ملل متحد جهت همراه‌کردن سایر کشورها با اِعمال دوباره تحریم‌های تعلیق‌شده در قطعنامه 2231 در پیش خواهد گرفت. در این راستا تهدید به گسترش تحریم‌های ثانویه علیه نهادهای دولتی و شرکت‌های خصوصی و چندملیتی می‌تواند یکی از گزینه‌ها باشد. 🔸 همچنین با توجه به اهمیت کشتی‌رانی در تبادل کالا، ممکن است آمریکا طبق قطعنامه‌های تحریمی قبل از برجام، کشتی‌هایی از مبدأ و یا به مقصد ایران را توقیف کند. امری که باید واکنش قاطع و پاسخ مناسب ایران را به دنبال داشته باشد. این تنش‌ها احتمالاً بیش از همه در خلیج فارس رخ دهد. 🔸 این موضوع می‌تواند موجب تقابل‌هایی میان نیروی دریایی سپاه با نیروهای آمریکایی شود که شاید ترامپ علاقه‌مند به استفاده تبلیغاتی از آن باشد. ادعای واهی اخیر ترامپ مبنی بر طرح ایران برای ترور سفیر آمریکا در آفریقای جنوبی برای انتقام ترور سردار سلیمانی نیز از همین موضوع ناشی می‌شود. 🔸 با توجه به اینکه احتمال دارد آمریکا تنش‌ها با ایران در منطقه را در دوره پیش از انتخابات افزایش دهد لازم است ایران با هشیاری و استفاده مؤثر از همه ظرفیت‌های قدرت سخت و نرم، ضمن افزایش بازدارندگی در برابر نیروهای آمریکایی در منطقه به آن‌ها تبعات ماجراجویی‌های احتمالی را گوشزد کند @et_amarion
♦️نگرشی به دیدگاه طالبان درباره صلح در افغانستان 🔶 گروه بین‌المللی بحران طی گزارشی به ارزیابی دیدگاه طالبان به مسائل احتمالی پرداخته که در مذاکرات صلح میان گروه‌های افغانستانی مطرح می‌شود. محور گزارش، آن است که طالبان به جای مخالفت صرف، باید ایده‌های روشن و واقع‌بینانه‌ای برای چگونگی تقسیم قدرت داشته باشد. 🔶 مذاکره‌کنندگان طالبان در دوحه اعلام داشتند که درصدد بازگشت قوانین سخت‌گیرانه دوران «امارت اسلامی» نیستند ولی از «اسلامی‌تر شدن» قوانین کنونی دفاع می‌کنند. بعضی اعضای دفتر سیاسی طالبان با کار و تحصیل زنان نیز به شرط رعایت حجاب و تفکیک جنسیتی مشکلی ندارند. 🔶 نویسندگان ضمن دعوت از رهبران طالبان برای مذاکرات درونی جهت اقناع مخالفان صلح، از دولت افغانستان نیز می‌خواهد که به توافق ملتزم بوده و رویکردی آشتی‌جویانه در قبال طالبان اتخاذ نماید. هم‌چنین به گروه‌های مدنی و سیاسی نیز توصیه می‌کند با نیروهای رده‌های میانی و غیرنظامی مانند علمای مذهبی نزدیک به طالبان ارتباط بگیرند و سعی نمایند مطالبات یکدیگر را درک کنند.
♦️ منطقه در یک نگاه 1️⃣ معاون امور دفاعی و امنیتی نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن بر ادامه نبرد راهبردی «مأرب» تا آزادسازی تمام یمن تأکید کرد. 2️⃣ روزنامه «الأخبار» نوشت، طرح فرانسه برای لبنان به مرحله سختی رسیده و همزمان نخست‌وزیران سابق و در رأس آن‌ها «سعد الحریری» به فشارها علیه دوگانه شیعی و جریان وابسته به رئیس‌جمهور شدت داده‌اند. 3️⃣ رئیس‌جمهور فرانسه در پیامی توییتری به زبان ترکیه‌ای به اظهارات تند اخیر وزیر دفاع ترکیه پاسخ داد و از آنکارا خواست به دور از «ساده‌لوحی» درباره تنش‌ها در شرق مدیترانه وارد گفت‌و‌گو شود. 4️⃣ دیپلمات‌های سودانی فاش کردند که امارات و عربستان سعودی به منظور کمک به رئیس‌جمهور آمریکا برای دستاوردسازی در آستانه انتخابات، در حال فشار بر دولت سودان برای سازش با رژیم صهیونیستی هستند. 5️⃣ رییس‌جمهور افغانستان از طالبان خواست برای حفاظت از غیرنظامیان و به نتیجه رسیدن مذاکرات صلح، آتش‌بس سراسری و دایمی را بپذیرند. 6️⃣ عضو شورای سابق مبارزه با فساد عراق گفت که ۴۰۰ کارمند از وزارت‌خانه‌های مختلف این کشور به دلیل داشتن پرونده‌های فساد در انتظار بازخواست و مجازات هستند. 7️⃣ به دنبال درگیری چندی قبل نظامیان آمریکایی و روسی در سوریه، آمریکا تعدادی خودروی زرهی به شمال شرق سوریه فرستاده است.
🔵 روسیه، قدرتی آسیایی یا اروپایی؟ 📝 🔹 اندیشکده کارنگی طی مقاله بلندی به ارزیابی این مسأله پرداخته که آیا روسیه را می‌بایست به سبب تقابل با اروپا و آمریکا به‌خصوص پس از تصرف شبه‌جزیره کریمه، قدرتی آسیایی در نظر گرفت یا به جهت پیشینه فرهنگی و تمدنی، قدرتی اروپایی دانست. 🔹 نویسنده بیان می‌کند روسیه جز با پکن، با هیچ دولت مهم آسیایی روابط راهبردی ندارد. با ژاپن بر سر جزایر کوریل اختلاف ارضی دارد. روابطش با کره جنوبی نیز توسعه نیافته و روابط این کشور با کره شمالی نیز متأثر از چین است و در دیگر حوزه‌های نفوذ پکن مانند آسیای جنوب شرقی نیز، در چارچوب روابط دوجانبه عمل می‌کند. 🔹 طبق این مقاله، حضور روسیه در حوزه آسیا و اقیانوسیه، از نیاز این کشور به تقویت ائتلاف با چین در راستای مقابله مشترک با آمریکا ناشی می‌شود. برخی تحلیل‌گران آمریکایی گمان می‌کنند راهبرد موفق در این زمینه، اختلاف‌افکنی میان این دو در مناطق حساس ژئوپلتیک‌ آسیا است. 🔹 در مقاله آمده است به دلیل آنکه عامل اصلی حضور روسیه در مناطق مد نظر آمریکا مانند شبه‌جزیره کره یا آسیای جنوب شرقی ائتلاف با چین است، راهبرد مذکور خطاست. آمریکا بهتر است به بهبود رابطه با چین بیندیشد و با مدیریت اختلافاتش با پکن، به‌طور خودکار از تنش‌آفرینی با روسیه در حوزه اقیانوسیه نیز بکاهد. 🔸 به نظر می‌رسد راهبرد مهار تنش‌ها با چین در آسیا، عمدتاً در اتاق فکرهای نزدیک‌تر به حزب دموکرات آمریکا طراحی شده باشد. بر این اساس ضمن مدیریت تنش‌ها در رابطه با توسعه نظامی و امنیتی چین در مناطق مورد اختلاف، روسیه را به یک تماشاگر غیرمؤثر در آسیا بدل کرده و بدین ترتیب با سهولت بیشتری، تحرکات روسیه در اروپای شرقی را مهار کنند.
🔵 گفت‌وگوی المانیتور با یکی از فرماندهان میدانی پیشمرگه 📝گزارش کوتاه 🔹 پایگاه خبری-تحلیلی المانیتور در گفت‌وگو با «سیروان بارزانی» یکی از فرماندهان پیشمرگه در شمال عراق به بررسی حملات ترکیه به شمال عراق، روابط اقلیم با پ.ک.ک و نیروهای دموکراتیک سوریه پرداخته است. 🔹 بارزانی به المانیتور می‌گوید: «حضور عناصر پ.ک.ک در خاک عراق به یک مشکل برای ما تبدیل شده و اربیل از بغداد می‌خواهد واکنش نشان دهد؛ اما دولت مرکزی هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد». وی می‌افزاید: «حدود 4 هزار و 500 روستای کردنشین در دوره رژیم بعث ویران شد که تاکنون 300 تا 400 روستا به دلیل درگیری آنکارا با پ.ک.ک بازسازی نشده و مردم امکان بازگشت به منازل خود را ندارند». 🔹 این فرمانده کرد با اشاره به روابط مناسب اربیل با آنکارا و دسترسی اقلیم به اروپا از طریق ترکیه، خاطرنشان می‌‌کند: «دولت مرکزی در هفته‌های اخیر چند مقر نظامی در مرز با ترکیه ایجاد کرده که اقدام قابل قبولی است؛ اما مشکل را حل نمی‌کند». 🔹 بارزانی درباره روابط حزب دموکرات کردستان عراق با کردهای شمال سوریه نیز می‌گوید: «این روابط خوب است. اما هنوز مسائلی وجود دارد که باید حل شود. ازجمله اینکه نیروهای دموکراتیک سوریه(SDF) به حدود 4 تا 5 هزار نیروی پیشمرگه روژاوا اجازه بازگشت به اقلیم را نمی‌دهند». 🔹 وی همچنین درباره ادعای ترکیه مبنی بر اینکه نیروهای دموکراتیک سوریه همان اعضای پ.ک.ک هستند، اظهار می‌کند: «نمی‌توان گفت این‌دو یکی هستند، اما روابط بسیار نزدیکی دارند و بسیاری از اعضای پ.ک.ک در نبرد با داعش در سوریه کشته شدند. به هرحال این افراد آزادانه از مناطق شمالی عراق به شمال سوریه رفته و مورد استقبال نیروهای دموکراتیک سوریه قرار می‌گرفتند».
📰 ترامپ یکی از اهداف اصلی انتقام است 🔹یادداشت حسین شریعتمداری: ترامپ به عنوان قاتل سردار سلیمانی باید مطمئن باشد که تا پایان عمر کثیف و ننگین‌اش یکی از اهداف اصلی سپاه برای انتقام خواهد بود و فرقی هم نمی‌کند که در پست ریاست جمهوری باشد یا نباشد! 🔹سردار سلامی گفته: «در انتقام حاج قاسم، ما کسانی را می‌زنیم که در شهادت این مرد بزرگ مستقیم و غیرمستقیم نقش داشتند و شما بدانید هر که در این ماجرا نقش داشته است زده خواهد شد و این پیامی جدی است». 🔹به راستی تاکنون سپاه کدام تهدید و هشداری را مطرح کرده که به آن عمل نکرده باشد؟‌!