📿 تسلیم ؛ تمامِ حقیقت سجده است!
سَری بر نیزه،
و سر دیگر بر سجده ...
سجدهای در اوج قلّهی تسلیم؛
که مایه فخر "أهل السّمٰوات" است!
▪️ #یا_سید_الساجدین
@dghjkb
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️
امام صادق (عليه السلام):
🔹سزاوار است که هر شخص مؤمن در بردارنده هشت خصلت باشد:
هنگام فتنه ها و آشوب ها باوقار و آرام
هنگام بلاها و آزمایش ها بردبار و صبور
هنگام رفاه و آسایش شکرگزار
به آنچه خداوند روزیش گردانده قانع باشد.
دشمنان و مخالفان را مورد ظلم و اذیّت قرار ندهد
بر دوستان برنامه اى را تحمیل ننماید
جسمش از خودش خسته
ولى دیگران از او راحت و از هر جهت در آسایش باشند.
اصول کافى: ج۲، ص۴۷
#امام_صادق علیهالسلام
@dghjkb
♦️خواهرم!
حجاب تــوست که تمام اهداف
دشمن را به هم میریزد ...
هزاران شبکه ماهوارهای
شعارهای آزادی
و....
⭕️تمامی برای عفت و حیای توست
از چادر مشکی تو
دشمن به هــراس افتاده است..
زیرا به دست تو شیر مردان آمادهی جهاد، پرورش می یابند ....
@dghjkb
◾️☘◾️☘◾️☘◾️☘◾️☘◾️☘◾️☘
◾️ شیخ جعفر شوشتری(رحمة الله عليه) :
کسانی که نام این بزرگوار را می شنوند و تغییر حالی در خود نمی بینند،
جداً نگران ایمان خود باشند!
نام آقا امام حسین علیه السلام محک ایمان است.
#شیخ_جعفر_شوشتری ره
@dghjkb
حال شرح ماجرا نیست
فقط حرم لازمم حسین
چی میشه این شبا ببینم
که به زودی عازمم حسین
#اربعین🏴
#مارا_به_حق_فاطمه
#دریاب_یاحسین
@dghjkb
💠امروز ۱۳۰۰ سال یا بیشتر از شهادت حضرت اباعبدالله(علیهالسّلام) میگذرد
و روزبهروز این داستان برجستهتر و زندهتر شده.
این داستان در بطن خود دارای یک مضامینی است که این مضامین برای حیات اسلامی جامعه ضروری است.
اگر این مضامین گسترش پیدا نمیکرد، از اسلام و از قرآن و از حقایق معارف اسلامی هم امروز خبری نبود۱۳۹۳/۱۱/۲۷
بیانات در دیدار اعضای ستادهای «کنگره شهدای امور تربیتی»، «کنگره شهدای دانشجو»، و «کنگره شهدای هنرمند»
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#محرم
#امام_حسین علیهالسلام
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رئیسی: تا زمانی که روحیه انقلابی، فساد ستیزی، کارآمدی و مردمداری در وزرای کابینه دولت باشد ما در خدمت آنها خواهیم بود
#آقا_تنها_نیست
@dghjkb
YEKNET.IR - zamine - fatemieh 99.10.28 - banifatemeh.mp3
3.74M
⏯ #زمینه احساسی
🍃برا دیدن نشون تو چه کنم
🍃من گمشده بدون تو چه کنم
#سید_مجید_بنی_فاطمه
#سیدة_نساء_العالمین
#یکشنبه_های_علوی_فاطمی
@dghjkb
🔵امام موسی صدر:
من «حسینیه» را حسینیه نمیدانم مگر اینکه دلاورانی را برای نبرد با دشمن صهیونیستی فارغ التحصیل کند.
#امام_موسی_صدر
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🌱 دشواری ها به لطف تو آسان شود.....
💠 دعای هفتم از صحیفه سجادیه... با نوای حاج محمود کریمی....
#دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
#محمود_کریمی
#دعای_هفتم
@dghjkb
🔹علاقه شدیدی به امام حسین علیه السلام داشت و همیشه می گفت:
" دلم می خواد روز محشر مثل اربابم بی سر باشم".
در آخر وصیتش هم نوشته بود این شعر را روی قبرم حک کنید.
عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است
دادن سر نه عجب داشتن سر عجب است
تن بی سر عجب نیست، رود گر در خاک
سر سرباز ره عشق به پیکر عجب است
🍃وقتی بعد از دو سه هفته، در عملیات کربلای 5 پیکرش تفحص شد و برگشت، پیکرش همان طور که آرزو کرده بود، بی سر بود و این شعر زینت بخش سنگ قبر شد.
☘ شادی روح پاک شهدا....
🍀اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
#شهید_مجید_لردان
@dghjkb
🔰طرح مسئله ولایت فقیه
📌هنر بزرگ امام این بوده است که حاکمیت اسلام را مطرح کردند، صیغه خاص ایشان هم برای حاکمیت اسلام، ولایت فقیه بود، انصافا ولایت فقیه مبنای بسیار مستحکمی دارد، اینکه حالا بعضی نیمه سوادها می گویند امام ولایت فقیه را ابتکار کرد و دیگر علما آن را قبول نداشتند ناشی از بی اطلاعی است مسله ولایت فقیه جزو مسائل روشن و واضح درفقه شیعه است.
📚 برگرفته از مبانی مکتب ولایت
✍️محتوای کار شده توسط کانال نقشه راه
#نظام_اسلامی
#مکتب_انقلاب_اسلامی
#پست_چهلم
🖇کانال نقشه راه در ایتا،گپ،تلگرام و روبیکا
@dghjkb
◾️دفن امام حسین (ع) و سایر شهدای کربلا چگونه اتفاق افتاد؟
پس از شهادت امام حسین (ع) و اهل بیت و اصحاب ایشان در دهم محرم سال 61 هجری قمری، بدن های قطعه قطعه و خون آلود آنان بر زمین ماند تا آنکه در پایان روز دوازدهم محرم الحرام، قوم بنی اسد با کمک امام سجاد (ع) شهدا را دفن نمودند.
در رابطه با چگونگی دفن شهدای کربلا، روایات فراوانی وجود دارد که همه روایات بر دفن شهدا توسط بنی اسد اتفاق نظر دارند اما در چگونگی آن تفاوتهایی ذکر کردهاند. شیخ مفید در کتاب ارشاد اینگونه نوشته است: «گروهی از بنی اسد که در غاضریه بودند، نزد اجساد مطهر امام حسین(ع) و یارانش آمده و بر آنان نماز خواندند و آنان را دفن کردند، بدین ترتیب که حسین(ع) در همین جایی است که اکنون قبر شریف اوست و فرزندش علیاصغر (ع) کنار پای حضرت دفن است. برای دیگر شهیدان گودالی در پایین پای حسین(ع) کنده و همگی را گردآورده و در آنجا دفن کردند، و عباس بن علی(ع) را در همانجا که به شهادت رسیده بود، سر راه غاضریه همان جایی که اکنون قبر اوست، دفن نمودند».
علاوه بر شیخ مفید، بلاذری در انساب الشراف و مسعودی در مروج الذهب نیز بر همین باورند که امام حسین علیه السلام و دیگر شهدا یک روز پس از شهادت و بعد حرکت سپاهیان عمر سعد به سمت شام یعنی یازدهم محرم توسط اهل غاضریه از بنی اسد دفن شدند؛ این قول مورخان اهل سنت است و شیخ مفید در الارشاد و سید بن طاووس در لهوف و ابن شهر آشوب در مناقب آل ابی طالب از مورخین و علمای شیعه هم همین قول را نقل کرده اند، با این تفاوت که شیعیان معتقداند بنی اسد با کمک امام سجاد (ع) اجساد شهدای کربلا را دفن کردند.
از آنجایی که بنی اسد اهل روستایی در نزدیکی کربلا بودند و در میدان نبرد شرکت نداشتند، نمی توانستند بدون راهنمایی کسی که از همه آن شهیدان و پیکر و لباسشان شناخت کامل داشته باشد آنان را شناسایی و دفن کنند. شهدای کربلا بهجز حضرت علی اصغر که خود امام حسین (ع) آن را دفن نمود و حر بن ریاحی که نزدیکانش مانع بریدن سر از پیکرش شدند، هیچ کدام سر در پیکر نداشتند و این اتفاق، کار شناسایی شهدای کربلا را غیر ممکن میساخت و بنا بر نظر شیعه، دفن امام را جز امامی مانند خودش بر عهده نمیگیرد. با دلایل ارائه شده بر عدم امکان دفن شهدا توسط بنی اسد بدون کمک راهنما، میتوان به این نتیجه رسید که امام سجاد (ع) در دفن شهدای کربلا حضور داشتند؛ و حضور ایشان نیز باید خارج از اسباب عادی صورت گرفته باشد و این مطلب نیز به وسیله روایتی که از امام رضا علیه السلام نقل شده؛ تایید میشود چراکه امام سجاد (ع) در روز یازدهم با کاروان اسرا به سمت کوفه حرکت کردند و در روز دوازدهم در مجلس ابن زیاد به روشنگری مشغول بودند تا اینکه در هنگام غروب، ابن زیاد اسرا را به زندان فرستاد؛ اینگونه برداشت میشود که امام علیه اسلام فرصتی پیدا کردند که اندکی دور از اذیت و آزار یزید قرار گیرند لذا با بهره گیری از امدادهای غیبی به دشت کربلا آمدند و بدنهای شهداء را سه روز بعد از واقعه کربلا در روز سیزدهم محرم به کمک مردان طایفه بنی اسد که با تحریک زنانشان به سوی دشت کربلا آمده بودند دفن می کنند.
علامه مجلسی در کتاب بحارالانوار اینگونه میگوید: «از برخی راویان نقل شده که نزد امام رضا(ع) بودم. علی بن ابی حمزه وابن سراج و ابن مکاره وارد شدند. پس از سخنانی که میان آنان و امام درباره امامتشان گذشت، علی بن ابی حمزه گفت: از پدرانت برای ما روایت شده که عهدهدار امر دفن امام، جز امام نمیشود، پس بگو حسین بن علی(ع) امام بود یا نه؟ گفت: امام بود. پرسید چه کسی عهدهدار کار او شد؟ گفت: علی بن الحسین(ع). پرسید او کجا بود؟ او که دست ابن زیاد اسیر بود! گفت: بیآنکه دشمنان بفهمند بیرون آمد و پدرش را دفن کرد و برگشت. امام رضا(ع) در ادامه فرمود: خدایی که میتواند امام سجاد(ع) را به کوفه ببرد تا پدرش را دفن کند، میتواند صاحب امر امامت را به بغداد برساند تا عهدهدار کفن و دفن پدرش شود و برگردد، در حالی که نه در زندان است نه اسیر.»
منابع:
الارشاد، شیخ مفید
مروج الذهب، جلد 3
فرهنگ عاشورا، جواد محدثی
مقتل الحسین، مقرم
بحارالانوار، مجلسی
وسائل الشیعه، شیخ حر عاملی
شذرات الذهب، عماد حنبلی
#دفن_شهدای_کربلا
#قبیله_بنی_اسد
@dghjkb
مقرم در کتاب مقتل الحسین (ع) نیز میگوید: چون امام سجاد(ع) آمد، بنی اسد را دید که کنار کشتگان گرد آمدهاند و سرگردانند؛ نمیدانند چه کنند و کشتهها را نمیشناسند، چون بین بدنها و سرهای مقدس جدایی انداخته بودند و گاهی از بستگان آنان میپرسیدند؛ امام سجاد به آنان خبر داد که برای دفن این اجساد پاک آمده است. آنان را با نام و مشخصات معرفی کرد. هاشمیان را از دیگران شناساندند. ناله و شیون برخاست و اشکها جاری شد و زنان بنی اسد مو پریشان کردند و سیلی به صورت زدند و بلند گریه کردند. سپس امام سجاد (ع) به محل قبر آمد، کمی از خاکها را کنار زد، قبری حاضر و آماده، آشکار شد و حضرت دستان خود را زیر کمر امام حسین(ع) گشود و گفت: «بسم الله و بالله وعلى ملّة رسول الله، صدق الله ورسوله، ماشاء ولا حول ولا قوة إلاّ بالله العظیم.» امام به تنهایی بیآنکه بنی اسد در این کار همراهیاش کنند پیکر مطهر را وارد قبر کرد و به آنان گفت: همراه من کسی هست که یاری میکند. هنگامی که او را در قبر نهاد، صورت بر آن رگهای بریده گذاشت و گفت: خوشا سرزمینی که پیکر پاک تو را در بر گرفت! دنیا پس از تو تاریک است و آخرت با فروغ جمالت روشن است، اما شبِ بیداری و غم است و اندوهگین همیشگی، تا آنکه خداوند برای خاندان تو سرای آخرت را برگزیند که تو در آنی، سلام و رحمت و برکات الهی بر تو باد از من، ای فرزند رسول خدا.»
امام سجاد (ع) پس از آنکه اباعبدالله الحسین (ع) را دفن نمودند، بر قبر حضرت اینگونه نوشتد: «این قبر حسین بن علی بن ابی طالب است که او را لب تشنه و غریب شهید کردند.» سپس به طرف عمویشان عباس (ع) رفت و خود را روی بدن مقدس او انداخت، درحالی که رگهای بریدهاش را میبوسید و میگفت: «پس از تو خاک بر سر دنیا! ای قمر بنیهاشم! از من سلام بر تو باد، ای شهید خدایی! رحمت و برکات الهی بر تو باد.» و پس از آن به تنهایی بدن مطهر حضرت اباالفضل العباس (ع) را به خاک سپرد و در پایان، دو نقطه را مشخص نمودند تا بنی اسد در یک نقطه، شهدای بنی هاشم و در نقطه دیگر اصحاب را دفن کنند، و در آخر، حر بن ریاحی توسط خویشان خود، به خاک سپرده شد.
در رابطه با سر مطهر امام حسین (ع) روایات مختلفی آمده که در برخی از آنان اینگونه گفته شده است: بنا بر مطلبی که در کتاب وسائل الشیعه آمده است، برخی از علمای شیعه با استفاده از اخبار و روایاتی از ائمه معصوم(ع)، گفته اند: سر مقدس سیدالشهدا (ع) در نجف اشرف، کنار مرقد مطهّر امیرالمومنین(ع) دفن شده است. هم چنین در روایتی دیگر، ابن کثیر گفته که، یزید لعنة الله علیه سر مبارک امام را برای حاکم مدینه عمرو بن سعد فرستاده، و او آن را در بقیع، کنار قبر مادرش زهرا(س)، دفن نمود است. و بنا به قولی دیگر از ابن ابی الدنیا و بلاذری، سر مبارک امام حسین (ع) در دمشق دفن شده است. گفته شده که خلفای فاطمی سر مقدس را از باب الفرادیس به عسقلان که بین شام و مصر است، بردند و از آنجا به مصر منتقل نمودند و بنا بر روایاتی دیگر، سر مبارک را به کربلا آوردند و به بدن امام ملحق نمودند.
منابع:
الارشاد، شیخ مفید
مروج الذهب، جلد 3
فرهنگ عاشورا، جواد محدثی
مقتل الحسین، مقرم
بحارالانوار، مجلسی
وسائل الشیعه، شیخ حر عاملی
شذرات الذهب، عماد حنبلی
#دفن_شهدای_کربلا
#قبیله_بنی_اسد
@dghjkb
🍃 به سوی ظهور....
گاهی که دلم آرام نمیگیرد
گاهی که هیچ چیز انسان را آرام نمیکند
گاهی باید چشمانت بارانی شود تا عطر حضورش را حس کنی...
زمانی که چشمانت بارانی شد و منظر چشمهایت را تر کرد نسیمی معطر، عطر وجودش را برایت به سوغات می آورد...
من دلتنگ مهدی فاطمه ام...
شاید منتظر واقعی نباشم
ولی دلتنگِ مهدی فاطمه ام
الّلهُـمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَـرَج
@dghjkb
امام حسين عليه السلام :
زبان آدميزاد، هر روز به اعضاى او نزديك مى شود و مى گويد:
چگونه ايد؟
آنها مى گويند:
اگر تو ما را به خودمان واگذارى، خوب هستيم
و مى گويند:
از خدا بترس و كارى به ما نداشته باش:
و او را سوگند مى دهند و مى گويند:
ما فقط به واسطه تو پاداش مى يابيم و به واسطه تو، مجازات مى شويم.
بحارالأنوار، ج71، ص278، ح14
#امام_حسین علیهالسلام
@dghjkb
🍃یاد سهراب بخیر،
گفته بود؛
قایقی خواهم ساخت،
خواهم انداخت به آب،
دور خواهم شد از این شهر غریب!
🌾آه ای رزمنده!
قایقت جا دارد؟!
که نجاتم دهی از، اين گرداب...؟!
@dghjkb
🌱این قافله با همسفران می گذرد
ای قافله دار کربلا صبر کن که قافله پیرجماران دارد می آید.
این قافله ما فریاد می زند که حسین جان ما مثل تو وارد جنگ شدیم.
حسین جان مظلومانه به ما تحمیل کردند
اما حسین جان ما مثل تو جنگ را تمام می کنیم و امروز بسیجی های جان بر کف که خودت شاهد آن ها هستی این را آن چنان با صفای قلب و خلوص نیت می گویند که هر آن لحظه عشق تو در سینه و سر دارند.
#شهید_علی_اکبر_معقول
بنیاد شهید و امور ایثارگران نویدشاهد
@dghjkb
💠آیت الله جوادی آملی :
اگر انسان در روز قیامت(با شفاعت یا توبه در دنیا یا....) وارد بهشت شود؛
و درآنجا از نعمات بهشتی ها متنعم باشد،
ولی زمانی درخواست کند که میخواهم امام حسین علیه السلام را ببینم و درجواب بگویند:
شما ( به خاطر کم بودن اعمال شایسته در دنیا) در مرتبه و جایگاهی نیستید که حضرت سیدالشهدا علیه السلام را ببینید؛
چنین بهشتی برای
انسان از جهنم بدتر است!
✨گوهر معرفت
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پیشگویی شهید اندرزگو دربارۀ امام خامنه ای و ظهور امام زمان(عج) (م)!!!
#شهید_سیدعلی_اندرزگو
@dghjkb