✍🏻اگر همسرتان را مثل قبل دوست ندارید بخوانید.
هیچ چیزی دردناکتر از این نیست که همسر فردی به او بگوید به تو حسی ندارم.
و این کلمه زنگ خطری برای طلاق است
چرا زوج احساس بی میلی و بی حسی به همسرش می کند
هر انسانی به جنس مخالف خود احساس تمایل می کند به خاطر وجود هورمونهای جنسی و وارد شدن به مرحله بلوغ و ایجاد ارتباط عاطفی.
هر مردی و زن با هورمونهای نرمال به سمت جنس مقابل جذب می شود و تشکیل خانواده می دهد.
ولی چطور احساس عاشقانه به بی حسی تبدیل می شود.
هنگام استرس شدید عصب سمپاتیک تحریک شده مواد محرک بدن تولید می شود و بدن اماده مقابله می شود .بدن درحالت دفاعی قرار می گیرد.
اگر استرس و اضطراب کم باشد عصب پاراسمپاتیک فعال می شود و هورمونهای ریلکس کننده و ارامش دهنده تولید می شود.
ولی استرس مداوم مثل دعواههای طولانی زوج و مسایل اقتصادی و اجتماعی باعث ترشح زیاد هورمنهای تحریک کننده شده و در نتیجه افزایش انها هورمونهای جنسی کاهش یافته و یا تولید نشده درنتیجه میل جنسی کاهش یافته و رابطه سست می شود و یک فاجعه به نام بی حسی رخ می دهد.
برگشت این حس مشکل است ولی امکان پذیر است.
✅تا میتوانیم از دعوا ها و بهانه گیری های کم اهمیت اجتناب کنیم.
#ققنوس_آتشین
@diba_313
"سلبریتیها و عملیاتِ مسکیتو"
کُنت الکساندر دمارانش، که بیش از ده سال (۱۹۷۰- ۱۹۸۱) ریاستِ «سرویس اطلاعات خارجی» فرانسه SDECE را به دست داشت، در دیداری با رونالد ریگان رئیسجمهور آمریکا، راهکار کمهزینهی مقابله با دشمنانِ غرب [بالأخص ایران] را اینگونه پیشنهاد کرد:
«من پس از کمی شوخی و تعارفات ابتدائی شروع به صحبت کردم: آقای رئیسجمهور، برای مبارزه در این نوع جنگ چندین راه وجود دارد... بهدلیل اینکه ما نمیتوانیم یک میلیون نفر نیروی اعزامی به افغانستان روانه کنیم... پیشنهاد میکنم آنچه را که من عملیات مسکیتو [Mosquito : پشه مالاریا] نامیدهام، شروع کنیم.
👈او پرسید: چرا مسکیتو؟
👈[جواب دادم]: چون پشهی مالاریا نمیتواند خرس را بکُشد ولی میتواند آنقدر او را آزار دهد که دیگر نتواند بخوابد، دیگر نتواند چیزی بخورد و از آن همه وزوز گیج شود... پشه مالاریا میتواند دشمنی بسیار خطرناک باشد... ما میتوانیم از چنین تصور و تمثیلی بهره ببریم و شاید بتوانیم در افغانستان کاری انجام دهیم.»
1⃣ مهمترین هدف عملیات پشه مالاریا (مسکیتو) مشغولسازی و غافلسازی از اقدامات اصلیِ دشمن و هدر دادنِ انرژی و توان درمسير فرعی میباشد.
2⃣ پشه با به هم ریختنِ اعصابِ افراد یا سیستمِ مقابل آنان را از کارِ اصلی بازمیدارد و بعد از به هم ریختنِ سیستم عصبی، احتمالاً فرد یا سازمانِ مقابل، واکنشهای حساب نشده و هزینهساز نشان خواهند داد.
3⃣ بهنظر میرسد پیجها و کانالهای مجازی و سلبریتیها -بعضی بهطورِ سازمانیافته و بعضی به تبعیت از موج و از رویِ جَوگیری- چنین کارکردی دارند:
👈 "مشغول کردنِ مسئولان و نیروهایِ انقلاب و نظام و غفلتِ آنان از اقدامات اصلی".
4⃣ بهنظر میرسد که جریان امنیتیِ مشکوکی کنترل برخی از سلبریتیهای جنجالی را بهدست گرفته است، بهنحوی که بعضاً مدیریت صفحات آنها در فضای مجازی در اختیار همین جریان امنیتی است.
برخی از این سلبریتیها تا قبل از سوار شدنِ این جریان امنیتی، اینگونه در مقابله با نظام و انقلاب تند و بیپروا نبودند، ولی در دو سه سال اخیر ساختارشکن و بسیار بیپروا شدهاند.
همین جریان با استفاده از ارتباطاتِ خود، عدهای از حزباللّهیها را علیه مطالبِ این سلبریتیها در فضای مجازی تحریک میکند و توانِ حزبالله را به هرز میبرد.
5⃣ بهعبارت دیگر، هم ظرفیتسازی علیه نظام میکنند و هم سرگرمکردن و هرز دادنِ توانِ جریانِ موافق نظام به درگیری با بعضی سلبریتیها.
آنطور که تجاربِ پیشین نشان میدهد، احتمالاً پس از چهرهسازی، همین جریان در قالب پروژههای به ظاهر موجّه، برخی از این سلبریتیها را به خارج از کشور خواهد فرستاد. آنان مأمورانِ مخفی معرفی میشوند، ولی درواقع با امکانات نظام به افزایش توانِ نیروهای برانداز یاری میرسانند.
📚 منبع: کنت دمارانش، جنگ جهانی چهارم، چاپ هفتم، سال ۱۳۹۰، انتشارات اطلاعات، صفحه ۱۳-۹
✍آیا این روزها، دشمنانِ انقلابِ مردم در حالِ پیادهسازی اهدافِ خود با بهرهگیری از ظرفیتهای #عملیات_مسکیتو (پشهمالاریا) هستند !!؟
#هوشیار_باشیم
#ققنوس_آتشین
@diba_313
✍ گاهی برای زندگیمان یک رژیم بنویسیم:
رژیم که مختص "چاقی یا لاغری" نیست،
گاهی باید یک رژیمِ خوب، برای "روح و افکارمان" بگیریم
مثل:
رژیم حذف "آدمهای بی لیاقت"
رژیم کمتر "حرص خوردن"
رژیم کمتر "غصه خوردن"
رژیم بی اندازه "مهربان بودن"
رژیم بی ریا "کمک کردن"
رژیم بی توقع دوست داشتن
رژیم "دوری از افکار منفی"
رژیم دوری از "رفتارهای منفی"
✅بیایید رژیمِ "آرامش" بگیریم...
#ققنوس_آتشین
@diba_313
✍ بالا رفتن سن حتمی است...
اما اینکه روان تو پیر شود بستگی به خودت دارد!
زندگی را ورق بزن...!
استکان استکان چای را به سلامتی نفس کشیدنت بنوش.
مبادا، مبادا !
زندگی را دستنخورده برای مرگ بگذاری دوست من
پایان آدمیزاد
نه از دست دادن معشوق است !
نه رفتنِ یار !
نه تنهایی !
هیچ کدام پایان آدمی نیست
آدمی آن هنگام تمام میشود و دلش پیر شود
که دنبال رویاهایش نرود...
🌵شاد باش و شاد کن و لذت ببر
زندگی کوتاهست.
#ققنوس_آتشین
@diba_313
#داستانک
يک روز وقتي کارمندان به اداره رسيدند، اطلاعيه بزرگي را در تابلواعلانات ديدند که روي آن نوشته شده بود:
ديروز فردي که مانع پيشرفت شما در اين اداره بود درگذشت!! شما را به شرکت در مراسم تشييع جنازه که ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات برگزار مي شود دعوت مي کنيم.
در ابتدا، همه از دريافت خبر مرگ يکي از همکارانشان ناراحت مي شدند اما پس از مدتي، کنجکاو مي شدند که بدانند کسي که مانع پيشرفت آن ها در اداره مي شده که بوده است.
اين کنجکاوي، تقريباً تمام کارمندان را ساعت 10 به سالن اجتماعات کشاند. رفته رفته که جمعيت زياد مي شد هيجان هم بالا رفت. همه پيش خود فکر مي کردند: اين فرد چه کسي بود که مانع پيشرفت ما در اداره بود؟به هرحال خوب شد که مرد!!
کارمندان در صفي قرار گرفتند و يکي يکي از نزديک تابوت رفتند و وقتي به درون تابوت نگاه مي کردند ناگهان خشکششان مي زد و زبانشان بند مي آمد.
آينه ايي درون تابوت قرار داده شده بود و هر کس به درون تابوت نگاه مي کرد، تصوير خود را مي ديد. نوشته اي نيز بدين مضمون در کنار آينه بود:
«تنها يک نفر وجود دارد که مي تواند مانع رشد شما شود و او هم کسي نيست جز خود شما.
شما تنها کسي هستيد که مي توانيد زندگي تان را متحول کنيد.
شما تنها کسي هستيد که مي توانيد بر روي شادي ها، تصورات و وموفقيت هايتان اثر گذار باشيد.
شما تنها کسي هستيد که مي توانيد به خودتان کمک کنيد.»
ــــــــــــــــ
🍀أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا عَلَیْکُمْ أَنْفُسَکُمْ لایَضُرُّکُمْ مَنْ ضَلَّ إِذَا اهْتَدَیْتُمْ؛ ای کسانیکه که ایمان آوردهاید، مراقب خود باشید که گمراهان نمیتوانند به شما آسیبی برسانند اگر هدایت یابید... ۱۰۵ مائده
ــــــــــــــــ
#ققنوس_آتشین
@diba_313
✍🏻 انسانهای موفق مزخرف!
بیائید یک آزمایش فکری انجام دهیم: دو نفر را در نظر بگیرید؛ نفر اول خودخواه، دروغگو، سنگدل و متقلب. و نفر دوم بخشنده، صادق، صمیمی و کاری. شما کدام یک را بیشتر دوست دارید؟ ترجیح میدهید کدام یک رئیس، دوست و یا شریک شما باشد؟ تمایل دارید شبیه کدام باشید؟ دوست دارید موفقیت کدام یک را ببینید؟
حدس من این است که شما و اکثریت معناداری، فرد دوم را انتخاب می کنید. با اینحال یک تناقض عجیب وجود دارد؛ اگر بیشتر مردم فرد دوم را ترجیح میدهند، پس چرا افراد موفق و قدرتمند بیشتری را میبینیم که شبیه نوع اول هستند؟
دکتر نوآم اشپانسر در مقالهای پاسخ این تناقض را با استفاده از مفهوم "سهگانه تاریک" میدهد. این واژه برای توصیف سه عارضه شخصیتی در انسانها به کار میرود:
▪️خودشیفتگی (احساس برتری نسبت به دیگران، احساس محق بودن، و عدم تحمل انتقاد)
▪️ماکیاولیسم (رفتارهای فریبنده و پر ادعا با هدف تضعیف دیگران، و تمایل به بازی دادن افراد برای دستیابی به اهداف شخصی)
▪️سایکوپاتی (نبود همدلی، رفتارهای تکانشی، نگرشهای اجتماعی عاری از احساسات، و خصومت بین فردی)
پژوهشها نشان میدهند افراد سایکوپات کمتر دچار ترس و اضطراب میشوند و به همین دلیل راحتتر میتوانند در شرایط مختلف اهداف خودشان را دنبال کنند. همچنین ویژگیهای خودشیفتگی و ماکیاولیستی باعث میشوند که این افراد در راستای دستیابی به اهدافشان از دیگران سوءاستفاده و بهرهبرداری کنند و به همین دلیل موفقیت کسب نمایند، در مسیر شغلی خود پیشرفت کنند، و در سازمان ها جایگاه های رهبری را صاحب شوند.
با اینکه تعدادی از پژوهشها نشان میدهند افرادی که ویژگیهای سهگانه تاریک دارند، ممکن است در مسیر شغلی و زندگی خود موفقیت هایی کسب کنند؛ اما این موفقیتها، هزینههای فراوانی خواهد داشت. مانند افزایش رفتارهای غیراخلاقی، دروغ، تزویر، خشونت، فریب، خیانت، فساد و... در نهایت نیز با رسوایی به کارشان خاتمه میدهند.
🔸نکته حائز اهمیت این است که این افراد بیشتر در سازمانهایی میتوانند رشد کنند که کمترین مقاومت و اعتراض از سمت دیگران نشان داده میشود؛ در واقع این ما هستیم که ناخواسته چنین افرادی را در سیستمهای آموزشی، اقتصادی، سازمانی و اداری خود پرورش میدهیم...!
#ققنوس_آتشین
@diba_313
✍🏻“ #تئوری_سوسک در #توسعه_شخصی ”
در یک رستوران، یک سوسک ناگهان از جایی پر میزند و بر روی یک خانمی مینشیند.
آن خانم از روی ترس شروع به فریاد زدن میکند. او وحشتزده بلند میشود و سعی میکند با پریدن و تکان دادن دستهایش سوسک را از خود دور کند.
واکنش او مسری بود و افراد دیگری هم که سر همان میز بودند وحشتزده میشوند.
بالاخره آن خانم موفق میشود سوسک را از خود دور کند.
سوسک پر میزند و روی خانم دیگری نزدیکی او مینشیند. این بار نوبت او و افراد نزدیکش میشود که همین حرکتها را تکرار کنند!
پیشخدمت به سمت آنها میدود تا کمک کند.
این بار سوسک پر میزند و روی پیشخدمت مینشیند.
پیشخدمت محکم میایستد و بر روی لباسش نگاه میکند.
زمانی که مطمئن میشود، سوسک را با انگشتانش میگیرد و به خارج رستوران پرت میکند.
ذهنم درگیر این موضوع شد. آیا سوسک باعث این رفتار عصبی شده بود؟
اگر اینطور بود، چرا پیشخدمت دچار این رفتار نشد؟
چرا او تقریبا به شکل ایدهآلی این مسئله را حل کرد، بدون اینکه آشفتگی ایجاد کند؟
این سوسک نبود که باعث این ناآرامی و ناراحتی خانمها شده بود، بلکه عدم توانایی خودشان در برخورد با سوسک موجب ناراحتیشان شده بود.
من فهمیدم این فریاد پدرم، همسرم یا مدیرم بر سر من نیست که موجب ناراحتی من میشود، بلکه ناتوانی من در برخورد با این مسائل است که من را ناراحت میکند.
این ترافیک بزرگراه نیست که من را ناراحت میکند، این ناتوانی من در برخورد با این پدیده است که موجب ناراحتیم میشود.
من فهمیدم در زندگی نباید واکنش نشان داد، بلکه باید پاسخ داد.
آن خانم به اتفاق رخداده واکنش نشان داد، در حالیکه پیشخدمت پاسخ داد.
واکنشها همیشه غریزی هستند در حالیکه پاسخها همراه با تفکرند.
نحوه واکنشهای ما به مشکلات و نه خود مشکلات است که میتواند در زندگی بحران ایجاد کند. این مفهوم مهمی در فهم زندگی است.
آدمی که خوشحال است به این خاطر نیست که همه چیز در زندگیش درست است.
او به این خاطر خوشحال است که دیدگاهش نسبت به مسائل درست است.
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻 چگونه با همکاری که با ما هیچ نقطهاشتراکی ندارد، کار کنیم ؟
اگر میخواهید در کار خود بهترین باشید، باید نحوه تعامل با همکارانتان را یاد بگیرید؛ حتی زمانی که احساس میکنید با آنها هیچ نقطه اشتراکی ندارید و کاملا با او مخالف هستید.
✴«کلی مکدونالد»، نویسنده کتاب «چگونه با افرادی که مثل شما نیستند، تعامل و همکاری کنید» میگوید: «شما لزوما نمیدانید که خاستگاه آنها کجاست، چرا که کاملا در نقطه مقابلتان قرار دارند یا حداقل تفاوتهای جدی با هم دارید. شما ممکن است نگاه آنها را درک نکنید چرا که ذهنتان، شبیه آنها فکر نمیکند و به طور کلی رفتارتان با آنها متفاوت است.»
✴برخی از الگوهای شخصیتی که به شکل مرسوم، روبروی هم تلقی میشوند عبارتند از: ریسکپذیرها در مقابل کسانی که محافظهکارند، افراد قاطع در تصمیمگیری در مقابل کسانی که با صبر و طمانینه فکر و عمل میکنند، درونگراها و برونگراها، ذهنهای تحلیلگر و افراد خلاق، افراد متخاصم و کسانی که رفتار آنها رواداری و تحمل همدیگر است.
◀️ "راههای تعامل را پیدا کنید"
اولین قدم برای تعامل با فردی که شبیه شما نیست، پیداکردن زمینههای فکری مشترک است. موضوعاتی مثل گفتگو در مورد خانواده، سرگرمیها، فیلمها، ورزش و... از جمله این موارد هستند که عموما میتوان در دل آنها نقاط همگرایی را پیدا کرد.
مکدونالد میگوید: «هر کاری که میشود باید انجام دهیم تا گفتگویی که در آن احساس امنیت برای طرفین وجود دارد، شروع شود. این رویکرد حتما موثر خواهد بود.»
◀️ "از گفتن «موافقم یا مخالفم» پرهیز کنید"
عموما نگرشهای متفاوت در کار، میتوانند منجر به اصطکاک و تنش شوند. همه مسائل را شبیه شما نمیبینند و اگر فردی بخواهد در بحثی بر دیگری غلبه کند یا دیگران را متقاعد کند که نظرش درست است، میتواند منجر به بروز تنشهایی شود. مکدونالد میگوید گفتن «من مخالفم یا موافقم»، عموما مسیری پرخطر در فرایند یک گفتگو است.
به جای این جملات، مکدونالد توصیه میکند از این عبارت استفاده کنید: «من این موضوع را متفاوت میبینم.» او میگوید: «این ۶ کلمه میتواند یک تعارض کلامی را به یک گفتگوی سازنده تبدیل کند.»
◀️ "روی همکاران به عنوان عضوی از خانواده حساب باز نکنید"
شما لازم نیست فردی را دوست داشته باشید تا بتوانید با او، همکاری مفیدی را تجربه کنید. هیچ لزومی ندارد که همه شبیه هم باشند و کارایی یکسان داشته باشند.
درک این موضوع که دوستنداشتن دیگری، هیچ گناهی نیست به شما کمک میکند تا فرصت و توان بیشتری برای تمرکز روی کار خود داشته باشید. از خودتان بپرسید: ما اینجا چه کار میکنیم؟ ما روی این موضوع مشترک کار میکنیم. پس این مسالهای است که من روی آن تمرکز خواهم کرد.
☑آموزههایسازمانی
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍
اجازه نمیدهم چیزهای پیشپا افتاده، موفقیتها یا شکستهای بیاهمیت، چیزهایی که در تملک من است، نگرانی دربارهی محبوبیت و اینکه چه کسی از من خوشش میآید و چه کسی خوشش نمیآید، جوهر هستیام را ببلعد.
برای من، آزاد ماندن و قدردانی از معجزهی بودن، یک جور تسکین است...
✨
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
""زندگی سخت ترین امتحانه""
خیلی از آدما چون از بقیه "کپی" میکنن، شکست میخورن!! بدون از اینکه بفهمن هر کس برگهی سوالش با بقیه فرق داشته و دارد...
و
گاهی باید اضطراب رو یک بادکنک فرض کرد
زیرا
محرکها مثل بادی هستند که این بادکنک رو پر میکنند،
بعضیها به آرامی و بعضی با فشار .
حملهی اضطراب زمانی هست که
بادکنک میترکه،
خودش رو ناگهانی نشون میده ،
ولی مدت ها داشته باد میشده !
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍ بیانیه جوانانِ بسیجیِ عشایرِ #کهگیلویه_بزرگ
نصر من الله و فتح قریب
در آستانه چهل و دومین سالگرد گرامیداشت هفته دفاع مقدس و در حالیکه حضور حماسی 21 میلیونی اربعین حسینی و رزمایش بزرگ مسلمانان و شیعیان از بیش از 70 کشور جهان برگزار گردید و از سوی دیگر شاهد موفقیتهای دیپلماسی انقلاب اسلامی در سازمان ملل و کشورهای منطقه هستیم ، بار دیگر دستِ جنایتکار استکبارِ جهانی از آستین ایادی نفوذی و مزدوران داخلی آنان بیرون آمد و کام مردم را تلخ کرد.
خباثت و شیطنت اخیر دشمنان با راه اندازی اغتشاشات کور و بی هدف، به بهانه دروغین دفاع از حقوق زنان، اما در عمل توهین به نوامیس مردم، هتک حرمت مقدسات، ارزشهای اسلامی، اماکن مقدس اسلامی مانند مساجد و امامزادگان، اهانت به قرآن و پیامبر گرامی اسلام و معصومین علیهمالسلام، همه بیانگر هماهنگی و طراحی از پیشتعیینشده سربازانِ ناتوی فرهنگیِ غرب میباشد هر چند انقلاب اسلامی به مرحلهای از قدرت و بازدارندگی رسیده است که دشمنان جرات تهاجم نظامی مستقیم به ایران را ندارند و البته تلاش میکنند با بکارگیری جنگِ ترکیبی و شناختی و به میدان آوردنِ همه ظرفیتهای خود مانعِ صدور انقلاب اسلامی شوند، ولی کور خواندهاند.
ما ضمن دعوت آحاد مردم به هوشیاری، بصیرت و حفظ آرامش و توصیه به همه اقوام و مذاهب به انسجام و وحدت و محوریت قانون، از مقامات مسئول در نظام جمهوری اسلامی به ویژه قوه محترم قضاییه، مطالبه جدی داریم و خواستار برخورد قاطع با ایادی ضد انقلاب اعم از حقیقی و مجازی هستیم و انتظار داریم از تجمعات غیر قانونی و مُخل امنیتِ اجتماعی جلوگیری بهعمل آورند و با ابراز ناراحتی از وجود فضای ناامنی و ناآرامی و اغتشاش و مشقت و زحمت برای مردم و تخریب اموال عمومی، انزجار خود را از عوامل این ناامنیها و هتک حرمتها به قرآن و عترت و پرچم مقدس جمهوری اسلامی و برهم زنندگان امنیت روانی جامعه اعلام مینماییم
و در این بین نهایت تشکر، قدردانی و حمایت خود را از سربازان گمنام امام زمان عج، نیروی انتظامی و بسیج همیشه در صحنه اعلام مینماییم،
بدیهی است که حمایت کامل زر و زور و تزویر و عوامل سلطه جهانی، و مثلثِ غربی_عبری_عربی، و نیز منافقین، گروههای تجزیهطلب و سلطنتطلبان و بقایای فتنهی 88 از این اغتشاشات و ناآرامیها ، بیانگرِ باطل بودنِ این تحرکات غیر قانونی و آشوبگرایانه میباشد و انشاءالله ملت ایران بر این توطئه و فتنهی جدید فایق خواهد آمد .
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
《۱۴مهرماه۱۴۰۱》
"متولیانِ فضای مجازیِ کشور، بایست بیش از پیش هوشیارانه عمل کنند !!"
«وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِين»
مقام معظم رهبری و دیدبانان فرهنگی کشور بارها از اینترنت ملی و بومیسازی فجازی سخن گفتند؛ اما این متولیان مقصرند که توجهی به حکمرانی فضای مجازی نداشتند و تنها به یک رکن حکمرانی یعنی سیاستگذاری بسنده کردند و از تنظیمگری یعنی مقرراتگذاری، ساختارسازی، گفتمانسازی، تحققِ مقررات، نظارت و رصد و ارزیابی، اصلاح قوانین و سیاستها غفلت نمودند یا توجه ناقصی داشتند ؛ به همین دلیل، خدمات عمومی فجازی به جبهه دشمن در جنگشناختی تبدیل شد.
پدیده کرونا هم باعث شد تا عمده فعالیتهای آموزشی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به صورت مجازی عرضه شود و علاوه بر کرونازدگیِ جسمی، جوانان را گرفتار #کرونازدگی_روحی کند.
ناتوی فرهنگی در بستر فضای مجازی، هزاران کودک و نوجوان و جوان را مدیریت کرد و نگاه برخی از آنها را به نظام اسلامی تغییر داد و نظام استکبار سکولار بشر ستیز را در ذهن پارهای از آنها، مثبت جلوه داد. گویا آمریکا و غربِ جنایتکار، هیچ استعمار و جنایتی در شرق و غرب، آسیا و آفریقا و ایرانِ اسلامی نداشته است.!
این همان #جنگ_شناختی است که در سه سال کرونایی، مضاعف شد و با سریالهای خانگی رها شده تقویت گردید.
این مدل جنگ شناختی به جوانانِ این سرزمین، عملیات نقطهای را آموزش داد تا با کمترین بهانه اجتماعی، عملیات طراحی شده را اجرا کنند.
شایان ذکر است فرماندهانِ جنگ شناختی دشمن، امیدی به سلطنتطلبها و منافقان و ضد انقلابهای گذشته و حال ندارند؛ چون مقبولیت و محبوبیت مردمی ندارند لذا طراحی آنها برای درگیر کردن دانشگاهیان و مدارس و ورزشکاران و هنرمندان است تا تخریب و رفتارهای خشن از سوی نخبگان این صنوف صورت گیرد.
هدف دشمنان جنگ شناختی، انتقال خشونت و قتل و تخریب و تحریف به دانشگاهها و ادامه آن تا ۱۶ آذر است پس باید هوشیار بود و با رویکرد حکمرانی فرهنگی بدان نگریست.
اما راه مقابله با این #جنگ_شناختی چیست؟
راه مقابله، #جهاد_فرهنگی است
از طریق تسریع در ساماندهی اینترنتِ بومی و فضای مجازیِ ایرانی اسلامی و ساخت نرمافزارهای کاربردی در حوزههای فرهنگی، اقتصادی، آموزشی، سیاسی و ... که اگر این سامانه هوشمند ملی به سرعت شکل نگیرد و نرمافزارهای کاربردی موجود قطع گردد، باعث نارضایتی جدید فعالان اقتصادی و اجتماعی خواهد شد.
اما راه مقابله با #عملیات_نقطهای چیست؟
راه مقابله عبارت است از #جهاد_تبیین و تدبیر با برگزاری کلاسهای حضوری در همه مراکز آموزشی اعم از مدارس و دانشگاهها و حضور معلمان و استادان در کلاسها هر چند با تعداد اندک متعلمان و فعالیتهای اندیشهای و هنری و ورزشی و تکنیکی در مدارس و دانشگاهها به ویژه "کرسیهای آزاداندیشی با رعایتِ منطق و اخلاق."
امیدوارم متولیان فرهنگی به ویژه اعضای شوراهای عالی و کمیسیونها و وزارتخانههای این حوزه اجتماعی در کشور به هشدار این مسکین توجه نمایند و حکمتورزی کنند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
مهرماه ۱۴۰۱
💢 در و دیوار شهرم خوب میدانند
تمام اعتبارِ ما شهیدانند
امنیت امروزمان را مدیون این عزیزان هستیم.
" #لبیک_یا_خامنهای ؛ #لبیک_یا_حسین است."
🇮🇷شهدای والامقام ایل ستُرگِ دشمن زیاری ( #کهگیلویه_و_بویراحمد )را؛ در این شب جمعه یادشان کنیم، با ذکر صلوات🌼🍃
۱- شهید غلامحسین زمان
۲- شهید شهباز زمان
۳- شهید احمد آذریان
۴- شهید سبزعلی تیربند
۵- شهید حیدر پرواز
۶- شهید کهیار پرواز
۷- شهید علیقجر شفیعینسب
۸- شهید وکیل فاضلیانمقدم
۹- شهید نجفقلی قدسی نسب
۱۰- شهید رضاقلی پاکنسب
۱۱- شهید اسماعیل دوره
۱۲- شهید اللهکرم فرازنیا
۱۳- شهید فضلالله روانان
۱۴- شهید مرتضی طاهرمنش (دوشافه)
۱۵- شهید سالار طاووسه
۱۶- شهید علیاصغر دلروز
۱۷- شهید علیمحمد تیم
۱۸- شهید خلیفه تیرم(موسوی)
۱۹- شهید شیروان سجادیخواه
۲۰- شهید عنایتالله بازگیر
۲۱- شهید سید علی نورالدینی
۲۲- شهید سید مرتضی شیرودیزاده
۲۳- شهید سید علیهمت صالح
۲۴- شهید سید رضا موسویحسب
۲۵- شهید سید علی ولایتی
۲۶- شهید سید خسرو راستی
۲۷- شهید سید کریم جهانی
۲۸- شهید سید محمدنبی صادقینیا
۲۹- شهید سید اکبر رسالتی
۳۰- شهید سید غلام دیوسوار
۳۱- شهید سید اسحاق دیماد
۳۲- شهید سید غلامرضا دیماد
۳۳- شهید سید مرادویس راستگویان
۳۴- شهید سید عباس رامنژاد
۳۵- شهید سید مهنا رامنژاد
۳۶- شهید سید خداداد عبادیفر (رامنژاد)
۳۷- شهید سید عیدی عبادیفر (رامنژاد)
۳۸- شهید سید عبدالمحمد دهبانزاده
۳۹- شهید سید علیکرم دهباننژاد
۴۰- شهید سید فرجالله هاشمیفر
۴۱- شهید مصطفی پروین زاده
۴۲- شهید اُلماس خشانی
۴۳- شهید کاووس مدنی
۴۴- شهید حقیقی پیاهو
۴۵- شهید محمدکریم پولاب
۴۶- شهید آقاجان عظیمزاده
۴۷- شهید خدابخش فکریزاده
۴۸- شهید خدادوست برشن(نیکپور)
۴۹- شهید بابا پرونده
۵۰- شهید محمد پناهی
۵۱- شهید اکبر پیرایش
۵۲- شهید خدامراد دامک
۵۳- شهید مراد طاهری
۵۴- شهید نصرالله خاکسار
۵۵- شهید عبدالرسول زرین
۵۶- شهید عبدالعلی نوروزی
۵۷- شهید رهام رُخ
۵۸- شهید منوچهر روزبه
۵۹- شهید آشکار روزبه
۶۰- شهید امیربهمن جمشیدینژاد
۶۱- شهید اشکبوس جاودان
۶۲- شهید عزیزالله راسک(خواجوی)
۶۳- شهید محمدرضا رزمه
۶۴- شهید حمزه ابراهیمی (برگ)
۶۵- شهید علی برهانی(راهزن)
۶۶- شهید عبدالله پیشوا
۶۷- شهید اردشیر فاطمیمنش
۶۸- شهید علیاکبر واعظی
۶۹- شهید علی فرزین (داد)
۷۰- شهید سید محمد اسلامیان
۷۱- شهید سید بهمن خشاوه
۷۲- شهید سید جانطلا تزاده
۷۳- شهید سید فضلالله خوید
۷۴- شهید سید خدابخش پریسوز
۷۵- شهید سید جابر معصومی
۷۶- شهید سید حکمتالله دانشره
۷۷- شهید سید حمدالله سبحانیفر
۷۸- شهید سید عینالله درخورد
۷۹- شهید سید عبدالنبی راستبالا
۸۰- شهید سید عبدالنبی داربو (موسوی متین)
۸۱- شهید سید ولی بادوَش(رحمت خواه)
۸۲- شهید سید یزدان بازیار
۸۳- شهید سید امین جهانتاب
۸۴- شهید فیروز وفائی (توسنگ)
۸۵- شهید سید اللهنظر درویشی
۸۶- شهید سید عبدالرضا رضوینژاد
۸۷- شهید اصلان عادلی نسب
۸۸- شهید سید خدایار دالهن(شفاعت منش)
۸۹- شهید سید عبدالمحمد خرمروز
۹۰- شهید سید محمدتقی خوان
۹۱- شهید سید کائنات خزر(سلیمیراد)
۹۲- شهید سید قربانعلی خواک(سبحانی)
۹۳- شهید سید غلاممحمد ادیبپور
۹۴- شهید سید علی اکبر فریدونی
۹۵- شهید سید جلال موسویانفرد
۹۶. شهیدِ سید کرمالله صالحیپرور
۹۷.شهید سید عبدمحمد دهبان
۹۸.شهید سید یدالله تارین
۹۹.شهید سید قاسم موسوی
۱۰۰.شهید سید ذوالفعلی مصفایی
۱۰۱. شهید کشواد حسنپور
۱۰۲. شهید فریدون گداپور
۱۰۳.شهید منوچهر گشتاسبی
۱۰۴.شهید کاظم گشتاسبی
۱۰۵.شهید محمود گشتاسبی
۱۰۶.شهید ناصر گشتاسبی
۱۰۷.شهید عبدالرضا گشتاسبی
۱۰۸.شهید ابراهیم گشتاسبی
۱۰۹.شهید مرتضی گشتاسبی
۱۱۰.شهید رمضان گشتاسبی
۱۱۱.شهید بارانی گشتاسبی
۱۱۲.شهید شهباز گشتاسبی
۱۱۳.شهید یارمحمد کشاورز
۱۱۴.شهید سیفالله حسنپور
۱۱۵.شهید حجتالله لهراسبی
۱۱۶.شهید فضلالله پیامبری
۱۱۷.شهید فضلالله طاهری
۱۱۸.شهید خدارحم عسکری
۱۱۹شهید اردشیر دشمنزیاری
۱۲۰.شهید ناصر آبروشن
۱۲۱.شهید محمدرضا امیدی
۱۲۲.شهید سردار کشکولی
۱۲۳.شهید عبدالرضا کماندار
۱۲۴.شهید بهنام کوهسرخ
۱۲۵.شهید کبکعلی فتاحزاده
۱۲۶. و....
🇮🇷 شادی روح شهداء میفرستیم صلوات:
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
رحمت خداوند بر شهداء مدام، مستدام و جاودان باد🌹🍃
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
✍🏻 "طوفان فکری معکوس"
همه بی شک در مورد طوفان مغزی و کاربردهای آن در حل مسئله شنیده و چه بسا تجربه کرده باشید. گرچه این روش، برای طرح ایده های جدید و گاهی خلاقانه خیلی خوب است، اما خیلی مواقع این روش به بن بست میرسد.
گاهی ایده جدیدی نیست، گاهی راهکارها امتحان شده اند، گاهی فکر میکنیم که همه راهها را رفته ایم و خلاصه هر از گاهی به دلیلی (گاهی هم چون روش را درست و خوب استفاده نمیکنیم) این روش کمک موثری در حل مسئله نمیکند. چاره چیست؟
طوفان مغزی وارونه یکی از راههای مواجهه با این شرایط است. این نوشته را با انگیزه استفاده ای که اخیراً از این روش کردیم، به این موضوع اختصاص داده ام.این روش خیلی ساده است، به طور خلاصه در این روش، شما به جای اینکه در پی حل مسئله اصلی باشید، صورت مسئله را وارونه میکنید. یعنی به جای اینکه اصل مسئله را بخواهید حل کنید، میروید و در جهت حل عکس مسئله اصلی تلاش میکنید و ایده میدهید. مثلاً ما میخواهیم ببینیم که چطور از ریزش نیروی انسانی سازمان بکاهیم؟ اگر به بن بست رسیدیم، مسئله را عکس میکنیم: چطور کاری کنیم که همه بخواهند سازمان را ترک کنند؟
ابتدا ایده هایی که مطرح میشوند، ساده و گاهی از فرط بدیهی بودن، خنده دار به نظر میرسند. مثلاً حقوق ندهیم، دائم پرخاش کنیم، کولرها را در تابستان و بخاری ها را در زمستان روشن نکنیم و …. بعد از کمی شوخی، ایده های جدیدی ظاهر میشوند. یادتان باشد که درست مثل طوفان مغزی معمولی، اینجا هم باید ایده ها را ثبت کنید، جلوی بروز هیچ ایده را نباید سد کنید و …
وقتی حدود ۱۵ دقیقه از طرح فعالانه ایده ها گذشت، به جائی که ایده ها را ثبت کرده اید نگاه کنید. نکات قشنگی خواهید دید. کافیست فعل پیشنهادها را تغییر دهید. فلان کار را بکنیم، را تبدیل کنید به فلان کار را نکنیم. به همین سادگی میبینید ایده هایی مطرح شده اند که قبلاً مطرح نمیشدند.
این ایده ها را طبق معمول ثبت میکنید و به تهیه برنامه اجرائی برای آنها میپردازید.
تا اینجای کار خیلی ساده است. اما چیزی که برای من خیلی جذاب است و از آن به عنوان دستاورد جنبی این موضوع یاد میشود، این است که شما احتمالاً در فهرست پیشنهادهایی که برای حل عکس مسئله مطرح شده اند، کارهایی را میبینید که همین الان در سازمان انجام میشوند. یعنی میبینید که شما کارهایی میکنید که در جهت عکس حل مسئله ای است که سعی در حل آن داشته اید.
یعنی ما گاهی داریم کارهایی میکنیم، احتمالاً ناخودآگاه، که در خلاف جهت حل مسئله ای است که درگیر آن هستیم. اینجاست که فهرست دیگری ایجاد میشود، از کارهایی که باید فوراً انجام آنها را متوقف کنید. بسیاری مواقع هم با کمال تعجب مشاهده میشود که همان توقف برخی اقدامات، منجر به حل مسئله میشود.
💱آکادمی مدیریت
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ هنر مرد بودن
نام استاد: محسن پوراحمد خمینی
(۴دقیقه و۵۳ثانیه)
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍کنترل خشم
قسمت: دوم (۳دقیقه و۳ثانیه)
نام استاد: دکتر سعید عزیزی
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
⭕ #بومیسازی_فضای_مجازی کشور ؛ همراه با سیاستگذاری ، ساختارسازی و گفتمانسازیِ درست ؛
و نظارت ، رصد ، ارزیابی و اصلاحِ قوانین و سیاستها
ضرورت و نیازی فوری و قطعی است.
متولیانِ مربوطه بایست هوشمندانه
و با رعایتِ منطق و اخلاق حکمتورزی کنند.
#جهاد_فرهنگی
#جهاد_تبیین
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻يادداشتهای يك روانشناس
💢چرا من غمگینم ؟!
غم، احساس کرختی، لختی، سنگینی سر، سنگینی دستها ، سنگینی پاها، گرفتگی گلو، سوزش چشمها، نفس های سنگین، احساس گُنگی و خستگی، احساس فشار قفسه سینه و گاهی قطره های اشک ...
*با تجربه همه اینها ما فرآیند غمگین شدن رو طی می کنیم ...*
احساسی که مثل یک سایه روی وجود آدم می افته و نمی ذاره لذت ببری ... از هیچ چیز ...
آدم بعضی وقت ها میخواد از دستش خلاص بشه و واسه خلاصی ازش به هرکاری دست می زنه ...
خودش به شادی الکی می زنه .. یک عالمه سرش رو شلوغ می کنه با کار، با دوستاش و ... سیگار می کشه .. مشروب می خوره ... پرخوری می کنه ... عصبانی میشه .. با بعضی ها دعوا می کنه .. این همه کار می کنه که فقط غمگین نباشه!
این حس انقدر واسمون سنگین تموم میشه که برای تجربه نکردنش انگار دست به هرکاری می زنیم ..!!
اما قسمت جالب اینجاست که با وجود این همه فعالیت بازهم از بین نمیره و از درون می خورتت.. هست ... همه جا هست .. حتی وقتی از ته دل قهقه می زنی .. بازهم هست .. به این راحتی ها نمیشه ازش خلاص شد ..
اما به محض اینکه قطره های اشکت بیرون میان .. و یا به محض اینکه با یک همدرد ازش حرف می زنی و بهت میگه می دونم خیلی سخته .. انگار تموم میشه .. انگار یک جا فقط نشسته بوده تا بالاخره بذاری بیاد بیرون و هرچی بیشتر مانعش میشدی بیشتر قدرت می گرفت ...
❇️ما وقتی از دست بقیه عصبانی باشیم می دونیم باید باهاشون چی کار کنیم ... قهر می کنیم، داد می زنیم، زیرآب می زنیم، بهشون غُر می زنیم ... از زندگیمون حذفشون می کنیم و ...
اما وقتی از دست خودمون عصبانی می شیم چی !؟؟
اون موقع چه اتفاقی می افته؟ وقتی نمی تونی از پس یک کار درست بربیای .. وقتی می بینی چقدر جایی کم گذاشتی .. وقتی می بینی به خاطر رفتار اشتباه خودت کسی یا کسایی رو از دست دادی ... وقتی سعی نکردی و نرسیدی .. وقتی اشتباه انتخاب کردی ... وقتی شانس هات رو از دست دادی و ....
یک لیست بلند بالا از خرابکاری هات برای خودت درست می کنی ..
اون موقع چی؟ اون موقع هم با خودت قهر می کنی مثلا دیگه به خودت نمیرسی ...
شاید خودت رو کتک نزنی اما غیر مستقیم کارهایی شبیه اون می کن مثلا از خودت بد میگی ..
اگر بتونی حتی ممکنه خودت رو از زندگی حذف کنی ، از بقیه فاصله می گیری ...
خودت رو تنبیه می کنی ...
و اینجوری غمگین و غمگین تر میشی ...
و تا وقتی خودت رو نبخشی و نتونی قبول کنی که تو هم می تونی اشتباه کنی این حال بد و داستان های بد ادامه دارش ولت نمی کنه....
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻 نقطه حداکثر تأمل
بهترین ایدهها زمانی به سراغتان میآیند که مشغول نوشتن هستید، نه درحال فکرکردن.
اگر قرار باشد در یک جزیرهی دورافتاده در وسط اقیانوس یک همراه داشته باشید، چه کسی را با خودتان میبرید؟ همسرتان؟ دوستتان؟ یک مشاور؟ باهوشترین استاد دانشگاه؟ یکنفر که سرگرمتان کند؟ البته که هیچکدام برای بلندمدت بهکارتان نخواهد آمد. کسی را با خود ببرید که بتواند یک قایق بسازد.
🔅ما در زمان فکرکردن به یک موضوع، به نقطهای میرسیم که دیگر هرچهقدر هم که فکر کنیم، حتی یک میلیمتر هم از این نقطه جلوتر نخواهیم رفت. از این لحظه به بعد، مقدار اطلاعات اضافی که با فکرکردن درباره آن موضوع بهدست میآوریم، به صفر میرسد. این همان لحظهای است که "نقطهی حداکثر تأمل" نام دارد.
🔸البته منظورم این نیست که من با فکرکردن روی جزئیات مخالفم. بررسیکردن یک ایده حتی برای لحظاتی کوتاه میتواند دید فوقالعادهای به انسان بدهد. با اینحال بازدهی این فرآیند بهسرعت کاهش مییابد و شگفتآور است که چهقدر زود به نقطه حداکثر تأمل میرسیم.
🔸البته ممکن است لازم شود کمی زمان اضافه هم به خودتان بدهید تا احساسات گذرا، بیجهت روی تصمیمتان تاثیر نگذارند. اما بعد از آن، فکرکردن، شما را از نتیجهای که گرفتهاید جلوتر نخواهد برد. اگر به اطلاعات جدید نیاز دارید، بهتر است دستبهکار شوید.
🔸اگر تأملکردن را یک چراغقوه جیبی در نظر بگیریم، عملکردن مانند یک نورافکن بهمعنای واقعی کلمه است. بهمحض اینکه به یک جایگاه جدید و جذاب رسیدید، میتوانید مجددا چراغقوه خود را روشن کنید.
✳️اما چرا ما عادت داریم بیش از اندازه روی مسائل فکر کنیم، بسیار فراتر از نقطه حداکثر تأمل! چرا؟
چون اینطور راحتتر است. خیلی سادهتر است که روی مسائل فکر کنیم تا اینکه ابتکار عمل آنها را بهدست بگیریم. گمانهزنی لذتبخشتر از عملگرایی است. مادامی که هنوز درحال سبکسنگینکردن گزینههایتان هستید، احتمال شکست صفر است؛ اما بهمحض اینکه وارد عمل میشوید، خطر شکستخوردن بهمراتب بیشتر خواهد بود. بههمین دلیل است که مردم فکرکردن و تحلیلکردن را ترجیح میدهند.
🔸پیکاسو میگوید برای اینکه بدانید میخواهید چه چیزی بکشید، باید دستبهقلم شوید. در مورد امور زندگیتان هم همینطور است. برای اینکه بدانید چه میخواهید باید دستبهکار شوید. این مطلب ممکن است تلنگری به شما بزند ولی حواستان را جمع کنید که صرفا با فکرکردن به یک زندگی خوب، به آن نمیرسید.
🔸لطفا دفعه بعد که میخواهید تصمیم مهمی بگیرید، بهدقت روی آن فکر کنید، اما فقط تا مرز نقطه حداکثر تأمل. غافلگیر خواهید شد از اینکه چقدر زود به نقطه حداکثر تأمل میرسید. بهمحض رسیدن، چراغقوه خود را خاموش و نورافکن را روشن کنید. این روش هم در محلکار و هم در خانه بهکارتان خواهد آمد؛ چه مشغول سرمایهگذاری روی حرفهتان باشید، چه دنبال بهبود زندگی عاشقانهتان.
💱آکادمی مدیریت
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ آزادی و محدودیت در تربیت فرزند
جلسه اول_قسمت چهارم
(۹دقیقه و۵ثانیه)
نام استاد: دکتر الهی منش
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 "به مناسبت هفتهی وحدت "
👈زمانهای كه خار در چشم، و استخوان در گلو؛ از شدتِ فشار پير میشویم؛ شرايط بگونهایست كه میترسم امّت اسلام تجزيه و شوكت اسلام از بين برود
تازهمسلمانها مُرتد، و مسلمين بهجان هم بيفتند و كفّار طمع كنند!
✅ ما هرگز اسلام را فدای خود نخواهیم کرد، بلكه خود را فدای اسلام میكنیم.
وحدت ؛ زدایندهی کینهها، کدورتها، خودخواهیها، گروهگرائی، تعصب، ملیتپرستیها، فرقهبازی و تفرقهجوئیهاست.
👈مسلمانان همه با هم برادراند.
پافشاری بر تاریخ، قشریگری است و بها دادن به اختلافاتِ ظاهری ، سطحینگری .
❇️باید #میراث_نبوت را پاس داریم تا به قهقرای جهل و ظلمت سقوط نکنیم.
با دستِ اتّحاد و ذهنِ هوشیار، در سایه دستورات پیامبر خدا و عترت پاک آن حضرت ، مجال از #تفرقهافکنی_بیگانگان بگیریم.
در سایه قرآن، سنت، سیره رسول اکرم، امامت و ولایت ؛ وحدت و یکرنگی خود را حفظ و صراط مستقیمِ جمهوری اسلامی را بپیماییم و جز در مقابل خدا و رسولش برای کسی سر خَم نکنیم.
✍🏻 گرامی باد هفته وحدت ، که در آن میثاقها تحکیم و استوارتر ،
دستها و بازوها در کنار هم قرار میگیرد، چهرهها بر یکدیگر لبخندِ پیروزی و صفا میزند. اُمت ، یکپارچه و منسجم است.
و شیعه و سنی، به یاد سالروز میلاد رسول گرامی اسلام، با هم و در کنار هم، در یک راه و به سوی یک هدف، سرودِ وحدت میخوانند.
#کهگیلویه_و_بویراحمد
#وحدت_امت_اسلامی_نجات_غزه_مظلوم
#هفته_وحدت
#ققنوس_آتشین
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍ باورهای غیر منطقی یک ذهن
🔳1. همه افراد جامعه باید مرا دوست بدارند و تأییدم کنند.
🔳2. برای اینکه فردی ارزشمند و محبوب باشم، باید در همه زمینهها توانمند و بالیاقت بوده، در همه عرصهها باید پیشرفت کنم و دستآوردهای قابل توجهی کسب کنم.
🔳3. جهان باید جایگاه عدل و انصاف بوده، همیشه باید با من خوب رفتار شود.
🔳4. باورها و ارزشهای دیگران باید مشابه باورها و ارزشهای من باشد. دیگران باید کارها را همانطوری انجام دهند که من انجام میدهم.
🔳5. افراد خاصی وجود دارند که بدذات و شرورند. آنها باید برای رفتارهای زشت خود بهشدت مذمت و تنبیه شوند.
🔳6. من وقتی از عهده کاری به خوبی برنیایم، نمایانگر این است که آدم بدی هستم؛ یک شکستخورده و یک آدم احمق.
🔳7. روزگار باید آنچه را من لازم دارم برایم فراهم سازد. زندگی بایست آسوده و راحت باشد. من نباید سختی بکشم یا رنج ببرم.
🔳8. اگر امور و وقایع زندگی آنطور نباشد که من میخواهم، موجب نهایت بدبختی میشود و فاجعهانگیز خواهد بود. وقتی امور بر وفق مراد نباشد، احساس شادمانی و خرسندی در زندگی محال است.
🔳9. اجتناب کردن از مشکلات، آسانتر از رویاروشدن با و حل و فصل نمودن آنهاست.
🔳10. ناخشنودی و بدبختی من بهوسیله عوامل بیرونی (خارج از کنترل من) به وجود آمده است.
🔳11. اگر این احتمال وجود داشته باشد که واقعه ناگواری در زندگی من ممکن است رخ بدهد، از هماکنون باید آماده باشم و بکوشم تا امکان به وقوع پیوستن آنها را به تأخیر اندازم یا از آنها جلوگیری کنم.
🔳12. برای هر مشکل و مسئلهای همواره یک راهحل کامل و درست وجود دارد. اگر من نتوانم به آن راهحل دست یابم، بسیار وحشتناک و فاجعهآمیز خواهد بود.
🔳13. تجارب و وقایع گذشته و تاریخچه زندگیام تعیینکننده مطلق رفتارها و خصوصیات کنونی من هستند. اثر گذشته را در تعیین رفتارهای کنونیام نمیتوانم نادیده بگیرم.
💠الیس این باورهای سیزدهگانه را در چهار مقوله کلی طبقهبندی کرده است.
به اعتقاد او چهار مقوله باور ناسالم، هسته مرکزی تمام مشکلات روانشناختی هر فرد را تشکیل میدهند:
▪️1. پرتوقعی (انتظار غیرمنطقی)
▪️2. فاجعهپنداری (وحشتناک دیدن وقایع)
▪️3. سطح پایین تحمل ناکامی (بیتحملی)
▪️4. کمارزش شمردن خود
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻 ۶ عادت نادرست
هر قدر هم که از نظر تخصص و مهارت در سطح بالایی قرار داشته باشید، برخی اشتباهات رفتاری کوچک میتواند به قیمت نابودی اعتبار شغلیتان تمام شود.
برای پیشرفت در زمینه شغلی باید دو بال مهارت فنی و مهارتهای نرم را در کنار هم داشته باشید. در ادامه به ۶ اشتباهی پرداختهایم که ممکن است با نابودی یکی از این بالها، شما را زمینگیر کند.
"تصویری منفی از خودتان می سازید"
بسیاری از ما تصوراتی منفی از خودمان در پس ذهنمان داریم اما نیاز نیست آنرا در محل کار جار بزنیم. به جای اینکه به همکارتان بگویید «میدانم خیلی باهوش نیستم اما....» یا «میدانم تازه فارغالتحصیل شدهام و تجربه کافی ندارم» به دیگران اجازه دهید خودشان از شما شناخت پیدا کنند.
"محل کار را با خانه اشتباه گرفتهاید"
هرچند محیطهای کاری این روزها نسبت به گذشته فضای بازتری پیدا کرده و اتاقهای مجزا جای خود را به سالنهایی داده است که همه کنار هم مینشینند، اما این بدان معنا نیست که محیط کار را با خانه اشتباه گرفت.
شاید انجام برخی کارها در خانه مشکل نداشته باشد اما محل کار جای آنها نیست؛ برای مثال پوشیدن لباس نامناسب، خوردن غذاهای بودار، تبلیغ عقاید شخصی، سرقت غذای دیگران، قلدری کردن و ... بجز لطمه به اعتبارتان سود دیگری نخواهد داشت.
"فقط با بالادستیها رابطه دارید"
اگر به خاطر اینکه فکر میکنید بالاسریها مهمتر هستند، پس فقط باید برای آنها وقت بگذارید، بدانید که در اشتباهید و با اینکار اعتبارتان را زیر سوال خواهید برد.
شما به هیچکس به اندازه افرادی که با شما در یک سطح قرار دارند، طی روز سرو کار ندارید و این افراد بهتر از هر کس دیگری شرح وظایف شما را درک میکنند و میتوانند در کارها به شما کمک کند. پس خود را محدود به روسا نکنید.
"روی کمک بقیه حساب نمیکنید"
داشتن همکاران و دوستان، و البته ارتباطی خوب با کسانی که برای نسلهای دیگر هستند مفید به نظر میرسد. شما میتوانید به تیم همکاران و افرادی که در کنار شما هستند اتکا کنید و یا برعکس آنها به شما اتکا کنند.
از این فرصت استفاده کرده و از آنها سوال بپرسید و توصیههای آنها را در رابطه با پروژهای که مشغول آن هستید، دریافت کنید.
"به جای سوال کردن تصور میکنید"
بسیاری از قوانین سازمانها نانوشته هستند. پرسیدن چنین مسائلی بدون شک خیلی بهتر از این است که بعد از یک روز کامل کاری متوجه اشتباهاتتان شوید.
🔺بیش از حد مسئولیت به عهده میگیرید
در حالی که کمک رساندن به دیگران در پروژههای مختلف کاری شایسته تقدیر است، ریختن بار زیاد روی دوش خودتان ممکن است باعث شود هیچ کدام از امورتان به درستی انجام نشوند. در عوض سعی کنید روی آنچه از همه مهمتر است تمرکز کرده و فعالیتهای خودتان را تمام و کمال به سرانجام برسانید. معمولا سعی کنید اولویتهای مدیرتان را بدانید.
✴آکادمی مدیریت
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ نکات روانشناسی
این قسمت: نکاتی که از امام رضا علیه السلام آموختم
نام استاد: دکتر انوشه
(۷دقیقه و۱۹ثانیه)
#ققنوس_آتشین
@diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─