دیده بان انقلاب
🔴 شرایط جدید ثبتنامکنندگان انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد 🔹داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری برای ثب
شورای نگهبان چه افرادی را تایید صلاحیت نمی کند؟
🔹بر اساس مصوبه جدید شورای نگهبان برای مشخص شدن جزییات شرایط کاندیداتوری، از این پس داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری برای ثبتنام باید این شرایط را داشته باشند:
🔸سن: 40 تا 75 سال
🔸حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن
🔸سابقه تصدی حداقل 4 ساله در سمتهای مدیریتی
🔸وزرا، استانداران، شهرداران شهرهای بالای 2 میلیون نفر، فرماندهان نظامی با جایگاه سرلشگری و بالاتر میتوانند کاندیدا شوند
🔸داشتن عدم سوءپیشینه و نداشتن سابقه محکومیت کیفری
🔻 هدف از این مصوبات چه بوده؟
🔹نظیف، عضو حقوقدان شورای نگهبان در مورد علت تصویب این قانون می گوید: مقرر شد مصوبه سال 1396 این شورا در خصوص شفافسازی «تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری» اصلاح شود.
🔹مقرر شد برای روشنتر شدن ملاکهای مذكور، داوطلبان ریاستجمهوری هنگام ثبتنام، حداقلی از مدرک تحصیلی، حداقلی از سنوات و سوابق مدیریتی و حداقل و حداكثری از سن داشته باشند و وضعیت ثبتنام داوطلبان نیز تا حدی ساماندهی گردد.
🔹این اصلاحیه برای اجرا به وزارت کشور ابلاغ شد.
🔻 نکات راهبردی:
1⃣هدف از این قانون گویا نمودن تفسیر رجل سیاسی می باشد،از سالهای گذشته یکی از ابهامات در زمان انتخابات ریاستجمهوری تفسیر شورای نگهبان از این واژه بوده که
از سال 1396 این شورا به در صدد اعلام معیارها،شرایط و ضوابط رجل سیاسی برای نامزدهای ریاستجمهوری بوده است.
و برای ثبت نام نشدن یک یا چند نامزد مشخص در این دوره تصویب نشده است.
2⃣این قانون حداقل های ثبت نام ریاستجمهوری را ذکر کرده است،کمااینکه برای هر پست حداقلی مدیریت قوانین سخت ترس از این مصوبه وجود دارد.
3⃣در سالهای گذشته یکی از تفریحات خبرنگاران و رسانه ها اعلام خبر نامزدهای ریاستجمهوری متعددی بود که ازکمترین صلاحیت برای این پست برخوردار بودند و دستمایه طنز رسانه ها و مردم میشدند.تصویب این قانون از مضحک جلوه دادن عالیترین مقام اجرایی کشور جلوگیری کرده است.
📢 یکی از مدیران سابق وزارت خارجه در جلسهای تعریف کرد که: سال 77 من در وزارت خارجه کارشناس بودم. حاج قاسم یک سالی بود فرمانده نیروی قدس شده بود.
🔹️ بخشی از هماهنگی های سفرها و مقدماتش با من بود. البته او با وزیر و معاونان وزارتخانه کار میکرد. ولی خب در مراحل اجرایی کار دست ماها بود.
🔸️ القصه در روند کارها با حاج قاسم آشناتر شدیم، تا جایی که برخی خرده کارها را مستقیم به بنده منتقل می کرد. یک روز از من پرسید شما در وزارتخانه گزارشهای اتاق فکرها و پژوهشکدههای آمریکایی و اروپایی را تهیه می کنید؟
🔹️ آن سالها ما چنین چیزی ندیده بودیم، تحقیقی کردم و گفتم خیر ما چنین گزارشهایی نداریم. بعد حاج قاسم برای من توضیح داد که اتاق فکرهای آمریکایی و اروپایی (چیزی که بعدا" بنام اندیشکده معروف و ترجمه شد) تعیین کننده و تاثیرگذاران اصلی سیاست این کشورها در جهان و منطقه ما و خصوصا" ایران هستند.
🔸️ متنهایی از گزارشات شان هم به حسب مصالح و مناسبات داخلی و بین هم حزبیشان منتشر می شود. بعد گفت اگر بتوانی به کارمندان و ماموران وزارت خارجه در این بخشها بگویی که جمع آوری چنین گزارشها وحتی کتابهای راهبردی را انجام بدهند و به تهران بفرستند خیلی عالی میشود.
🔹️ من این موضوع را پیگیری کردم. در مدت کمی تعدادی گزارش مهم آن هم در فضایی که نه اینترنت به این معنا وجود داشت و نه دسترسی ها تا این حد آسان بود، جمع کردیم.
🔸️ روزی که به ایشان اطلاع دادم متنها آماده است، پرسیدند مترجمین وزارتخانه چقدر حقوق می گیرند؟ گفتم فلان قدر. درجواب فرمودند من هزینه ی یک سال شان را میدهم ولی تا یک ماه دیگر همه را ترجمه کنند.
🔹️ ایشان افزودند با مدیرشان هم هماهنگ می کنم که مرخصی یا همکاری دیگری می تواند بکند. ولی شبانهروزی و در منزل هم کار کنند؛ نهایتا" متنها ترجمه شد. تمام گزارشهای اندیشکده های اروپایی و آمریکایی در طول یک سال قبلش.
🔸️ ایشان حتی متنها را نگرفته بود که حقوق یک سال مترجمان ما را داد. بعد همه را با حضور یک تیم قوی از نیروی قدس، وزارت خارجه و وزارت اطلاعات بر مبنای روشهای علمی تحلیل کرد. متن، فرامتن و بین سطور و نقاط گمراه کننده را استخراج کرد و در زمانی کمتر از سه ماه یک نقشه حسابشده از تحرکات دیپلماتیک و نظامی آمریکاییها تهیه کرده بود.
🔹️ از اینجا به بعد، همان گروه هفتگی و ماهانه همین نظام تحلیل عملکرد را بهروز می کرد. بارها می گفت اینکه دشمنان ما چه می کنند کافی نیست. باید بدانیم چه میخواهند بکنند.
🔸️ شهید حاج قاسم سلیمانی معتقد بود برآیند نیروی نظامی و رفتار دیپلماتیک حرکت آمریکا در منطقه و جهان را پیش می برد. او خیلی از ماها که امورخارجهای بودیم دیپلماتتر بود. اگر اجازه و امکان تعریف کردن خاطرات برای وزیر هست، لابد برای ما کارشناس های قدیمی هم هست. این فقط یکی از هزاران بود.
# خاطره دیپلمات
🔴صدور کیفرخواست "ولیالله سیف" به اتهام تضییع 30 میلیارد دلار و 60 تن ذخیره طلا
دادستان عمومی و انقلاب تهران:
🔹 در نتیجه نقض مقررات و ترک فعلها از سوی رئیس کل سابق بانک مرکزی، علاوه بر وقوع اخلال در نظام اقتصادی، 30 میلیارد و 200 میلیون دلار منابع ارزی و 60 تن ذخایر طلا تضییع شده است.
🔹 در این مدت بالغ بر 30 میلیارد و 200 میلیون دلار و 7 میلیون و 612 هزار 403 عدد سکه بهار آزادی که شامل حدود 60 تن از ذخایر طلا میشود تضییع شده و برای آن کیفرخواست صادر و پرونده جهت رسیدگی به دادگاههای ویژه اخلال در نظام اقتصادی ارسال شده است.
یک شبهه و پاسخ
🔹من مادامالعمر هستم
🔹من فرمانده کل قوا هستم. ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، بسیج و همه نهادهای نظامی و امنیتی زیر نظر من هستند. تمام فرماندهان را من انتخاب میکنم. فرمان جنگ یا صلح را من صادر میکنم. چون تفنگ دست ماست.
🔹رئیس قوه قضائیه را من انتخاب میکنم.
🔹 دوازده عضو شورای نگهبان را من انتخاب میکنم. شش نفر مستقیما توسط من و شش نفر دیگر توسط رئیس قوه قضائیهای که من انتخاب کردم.
🔹 رئیس جمهور، اعضای مجلس خبرگان و اعضای مجلس کشور را شورای نگهبانی که من انتخاب کردهام، تعیین و تایید می کند. مردم باید به منتخبین من رای دهند.
🔹 مجلس نمیتواند چیزی که خود تشخیص داد تبدیل به قانون کند. مصوبات مجلس باید توسط شورای نگهبانِ منتخبِ من تائید شود.
🔹صدا و سیما در اختیار من است. رئیس آن را من انتخاب میکنم. هیچ شخص حقیقی و حقوقی دیگری در ایران حق داشتن رادیو و تلویزیون را ندارند.
🔹 اعضا و مدیران شورای انقلاب فرهنگی، شورای امنیت ملی، شورای فضای مجازی، حوزههای علمیه، ائمه جمعه، دیوان عالی کشور، شورای تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف، سازمان حج، روزنامه کیهان و اطلاعات و... بصورت مستقیم و غیر مستقیم توسط من انتخاب می شوند.
🔹سیاستهای کلی نظام، منطقه و جهانی کشور را من تعیین میکنم. نظام، دولت و مردم موظفند از آنها اطاعت کنند.
🔹یک سوم اقتصاد کشور در اختیار من است. آستان قدس، سپاه، بنیاد مستضعفان، بنیاد شهید، بنیاد مسکن، بنیاد پانزده خرداد، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام و هزاران شرکت وابسته به آنها، زیر نظر من هستند.
🔹معیار اصلیِ عضویت یا استخدام در تمامی دستگاهای کشوری و لشکری، اعتقاد و التزام به من است.
🔹هیچ نهادی حق سوال کردن، دخالت، حسابرسی و وضع مالیات بر من و تشکیلات تحت نظرم را ندارد.
🔹سالانه هزاران میلیارد تومان صرف تبلیغ و ترویج من، نشر نظرات، تصاویر و عقاید من، مبارزه با مخالفین من و پرورش و حمایت از موافقین من می شود.
⬅️ من در عین داشتن تمام این اختیارات، هیچ گونه مسئولیتی در برابر آنچه که در کشور رخ می دهد ندارم !
🔺 ...و با این حال، اگر مرا هم دوست ندارید، در انتخابات برای ادامه همین وضع شرکت کنید، و بعبارت دیگر: به من رای بدهید!!!!
پاسخ
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
📌نویسنده این متن با نوشتن برخی از وظایف رهبری نظام و اغراق در برخی موارد که بعدا توضیح خواهیم داد ، و همچنین تکرار کلمه ( من) میخواهد این ذهنیت را در مخاطب ایجاد کند که در نظام جمهوری اسلامی ولایت فقیه و رهبری دیکتاتوری است و همه کاره کشور رهبری است و رهبری هم به هیچکسی پاسخگو نیست.
اما حقیقت اینطور نیست!
❌من بنحوی انتخاب شدم که مدت مسئولیتم نامحدود است!!!!
📌این جمله کاملا غلط هست.
در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، رهبری توسط مجلس خبرگان تحت نظارت قرار دارد ، اگر رهبری حرفی خلاف بزند ، خلاف قانون عمل کند و در گفتار و کردار از عدالت خارج شود ، از جایگاه ولایت فقیه عزل میشود.
📌در قانون اساسی این موضوع در نظر گرفته شده و مجلس خبرگان این توانایی را دارد.
پس مدت مسئولیت رهبری نا محدود نیست ، بلکه تا زمانیکه شرایط رهبری را دارد در این پست باقی میماند(مادام العمر نیست بلکه مادام الوصف است)
📌با مراجعه به قانون اساسی و قسمت مجلس خبرگان میتوان به باطل بودن این شبهه پی برد
نویسنده شبهه با تکرار کلمه ( منتخبین من ) مجلس شورای اسلامی ، رییس جمهور ، و همه انتخابات ایران را به زیر سؤال برده که وقتی اینها از فیلتر شورای نگهبان رد میشن پس همگی منتخب رهبری هستند!
در حالیکه شما بعضاً افرادی از فیلتر شورای نگهبان رد شدن که حتی رهبری را قبول هم نداشتند!!!
⭕وظایف شورای نگهبان
📌نهاد شورای نگهبان تقریبا شباهت زیادی با برخی از نهادهای حافظ قانون اساسی در تعدادی از کشورها دارد. در قوانین اساسی برخی کشورها از جمله آمریکا ، فرانسه ، آلمان و ....نیز نهادهایی به نام «دادگاه قانون اساسی»، « شورای قانون اساسی»، «دیوان قانون اساسی» و نظایر آن پیش بینی شده است که با وجود برخی تفاوتها، از حیث ساختار و نوع مسئولیتها با یکدیگر شباهتهای فراوانی دارند.
📌در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران علت اصلی پیشبینی نهاد شورای نگهبان، دو مسئله حراست و نگهبانی از «احکام اسلام» و صیانت از «قانون اساسی» ذکر شده، به همین دلیل از این نهاد به شورای «نگهبان» تعبیر شده است. در اصل 91 قانون اساسی عبارتی کوتاه و گویا این مطلب را مورد اشاره دارد. در قسمتی از این اصل آمده است:
«به منظور پاسداری از احکام اسلام و قانون اساسی از نظر عدم مغایرت مصوبات مجلس شورای اسلامی با آنها، شورایی به نام شورای نگهبان تشکیل میشود... .»
📌این شورا از دوازده عضو تشکیل شده است که شش عضو از این دوازده نفر فقهایی هستند که با حکم رهبر معظم انقلاب عزل و نصب میشوند و شش عضو دیگر حقوقدانانی هستند که با معرفی رئیس قوه قضاییه و رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتخاب میشوند.
📌 فقط شش نفر توسط رهبری انتخاب میشوند و شش نفر دیگه توسط مجلس انتخاب میشه.
⭕شورای قانون اساسی فرانسه
📌شوراي قانون اساسي فرانسه یکی از نهادهای مهم نظام سیاسی فرانسه محسوب می شود .
📌تاریخ شكل گيري شوراي قانون اساسي به سال 1958 باز مي گردد . پيش از تشكيل اين شورا ، نظارت بر انتخابات و رسيدگي به شكايات و نيز تطبيق قوانين با قانون اساسي توسط نمايندگان مجلس ملي صورت مي گرفت .
📌از آنجا که شائبه تعامل و زدوبندهای سیاسی بین خود نمایندگان احساس می شد ، اين شورا تأسيس شد.
📌شوراي قانون اساسي فرانسه 9 عضو دارد كه هر سه سال يك بار ، يك سوم اعضاي آن كنار مي روندو جايگزين آنها يعني سه تن ديگر منصوب مي شوند . بدين ترتيب اعضا از پايين به بالا مي آيند و سه تن بالايي كه به مدت 9 سال در اين شورا عضو بوده اند، كنار مي روند تا اعضاي جديد به اين شورا راه پيدا كنند.
📌اعضاي شوراي قانون اساسي فرانسه از سوي رئيس جمهور، رئيس مجلس شوراي ملي و رئيس مجلس سنا انتخاب مي شوند . دو وظيفه اين شورا عبارت است از:
1 - نظارت بر دو انتخابات مجلس و رياست جمهوري
2 - تطبيق قوانين عادي با قانون اساسي.
📌وظيفه نخست : نحوه نظارت اين شورا بر انتخابات :
🔹️در انتخابات رياست جمهوري بايد 500 چهره سياسي فرانسه با امضاي خود كانديداي پست رياست جمهوري را تأييد كنند تا وي بتواند در رقابت انتخاباتي رياست جمهوري شركت نمايد .
🔹️در فرانسه حدود 35 هزار تن از جمله نمايندگان مجلس شوراي ملي و سنا ، شهرداران، اعضاي شوراهاي شهر ، مديران عالي رتبه وزارتخانه ها و.... وجود دارند كه اين اشخاص چهره سياسي محسوب مي شوند .
🔹️از حيث قانون يك شخصيت سياسي نمي تواند هم زمان بيش از يك نفر را تاييد نمايد . شوراي قانون اساسي نظارت مي كند تا فردي براي دو كانديدای ریاست جمهوری به طور هم زمان امضا نكرده باشد.
🔹️رسيدگي به تمامي شكايات بعد از پايان يافتن انتخابات.
🔹️نظارت بر هزينه هاي تبليغاتي كانديداها.
📌من رییس جمهور فرانسه هستم
🔹️من فرماندهی کل قوا را در اختیار دارم.
🔹️من نخست وزیر کشور را مشخص میکنم و من اورا به پارلمان تحمیل میکنم چراکه قدرت انحلالش را دارم
🔹️من طبق قانون قدرت انحلال پارلمان را دارم.
🔹️ریاست شورای عالی دادگستری به عهده من است.
🔹️من تمام مقامات لشکری مثل روسای نظامی ارتش را میتوانم عزل و نصبکنم.
🔹️من میتوانم با پیشنهاد نخست وزیری که خودم تعیین میکنم قانون اساسی را تغییر بدهم و میتوانم رفراندوم هم برگزار نکنم چراکه رای سه پنجم پارلمانی که نفوذ کامل بر آن دارم کافی است.
🔹️طبق اصل هفده قانون اساسي فرانسه من حق عفو کردن مجرمین را به صلاحدید خودم دارم.
🔹️و آنچه از همه جالب تر است این است که بنابر اصل16 قانونی اساسی فرانسه ((من)) میتوانم درصورتی که کشور را در بحران ببینم دستور تعطیلی تمام قوا عمومی کشور را صادر کنم و خودم رییس همه آنها شوم
رییس پارلمان یاحتی دادگستری و...
و کشور را از بحران خارج میکنم!
📌 من رییس جمهور آمریکا هستم
🔹️من رئیس جمهور امریکا هستم ، عالی ترین مقام سیاسی به شمار می روم و فرماندهی کل نیروهای مسلح را نیز بر عهده دارم.
🔹️من مامور تشکیل کابینه، مسئول اعلام جنگ و مسئول اجرای قوانین در کشور نیز می باشم.
🔹️من این اختیار را دارم که مصوبات کنگره را وتو کنم و این وتو زمانی می تواند بی اثر شود که دو سوم اعضای کنگره بر مصوبه خود تاکید نمایند و بدینوسیله وتوی من را بی اثر نمایند.
🔹️قضات دیوان عالی امریکا که مهم ترین نهاد قضایی این کشور محسوب می شوند همگی به پیشنهاد من و تصویب کنگره منصوب می شوند و به محض رسیدن به این جایگاه، مادام العمر به ایفای نقش قضاوت خواهند پرداخت.
🔹️من همچنین قادر هستم بدون در نظر داشت نظرات کنگره نیروهای نظامی را به مدت 90 روز به یک کشور خارجی اعزام نمایم .
🔹️من رئیس جمهور امریکا همچنین قانونا این اختیار را دارم که از کنگره درخواست تصویب قانون کنم و از مجالس مقننه کشور برای بررسی مسائل خاص دعوت به برگزاری جلسات فوق العاده نمایم.
🔹️من همچنین این قدرت را دارم که به طور موقت کنگره را تعطیل نمایم و البته این به زمانی مربوط می شود که مجالس مقننه کشور یعنی مجلس سنا و کنگره بر سر زمان تعطیلی قوه مقننه اختلاف نظر داشته باشند.
📌وظيفه دوم مطابقت مصوبات مجلس با قانون اساسي
🔹️دومين وظيفه شوراي قانون اساسي يعني تطبيق مصوبات مجلس شوراي ملي فرانسه با قانون اساسي اين كشور و تاييد آنها است .
🔹️علاوه بر اين ، هر زماني كه 60 نماينده مجلس ملي و يا مجلس سنا در مورد عدم تطابق قانون يا مقرراتي با قانون اساسي نامه اي به اين شورا بنويسند، اعضاي شورا مكلف به رسيدگي هستند. در توضيح اين مطلب بايد گفت رسيدگي به اين گونه موارد به طور طبيعي انجام نمي شود. زيرا بديهي است وقتي پيش از اين قانون تصويب شده ،به تأييد شوراي قانون اساسي رسيده است، ديگر نيازي به بررسي مجدد آن نيست . اما اگر 60 تن از نمايندگان مجالس ملي و سنا بر مغايرت قانوني با قانون اساسي تأكيد كنند، اين شورا ملزم است رسيدگي به اين موارد را در دستور كار مجدد خود حتما قرار دهد.
📌وجود چنین شورایی یک رویه در بیشتر کشور های پرچمدار دموکراسی میباشد!
📌و در آخر لازم به ذکر است که زمانی که فردی بالاترین مقام یک کشور است طبیعی است که دارای اختیارات زیادی هم باشد!
برای مثال و درک بهتر مطلب توجهتون رو به اختیارات روسای جمهور فرانسه و آمریکا جلب میکنم دو کشوری که در ذهن ها مهد آزادی و دموکراسی هستند...
🗓 14 اردیبهشت
💢 بتا با داده کاوی 25 نامزد احتمالی #انتخابات_1400 به 5 نامزد احتمالی پرداخته که پستهای منتشر شده پیرامون این نامزدها دارای بیشترین بازدید در تلگرام و بیشترین تعداد لایک در توییتر و اینستاگرام هستنند.
💢 افزایش توجه کاربران به #احمدی_نژاد در اینستاگرام و تلگرام وی را به رتبه دوم لایک و بازدید در این دو بستر کشاند. همچنین شاهد افزایش توجه کاربران به #سعید_محمد در توییتر و اینستاگرام و #قالیباف در تلگرام .
🔴سرلشکرسلامی: حباب امنیت ملی اسرائیل ترکید
🔻فرمانده کل سپاه:
🔹صهیونیستها در غروب سیاسی به سر میبرند و فروپاشی آنها میتواند از درون باشد
🔹از چند هفته پیش تمام آسیبهای رژیم صهیونیستی نشان داده شد. خیلی ساده میشود تجارت دریایی آنها را مختل کرد. انفجار مهیب در کارخانه ساخت موتورهای پدافندهوایی و ساخت ماهوارهها بادِ بادکنک صهیونیستها را خالی کرد
🔹 بعد از آن در حیفا پالایشگاه منفجر شد و مخازن آمونیاک نشت کرد و اعلام کردند 80 شرکت حمله سایبری شده و نزدیک فردوگاه بنگورین انفجار شد و موشکی به نزدیکی دیمونا اصابت کرد
🔹اولین ضربه به اینها میتواند آخرین ضربه باشد. با یک عملیات میشود این رژیم را منهدم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_گرافیک| این خونهای پر اجر
◽️شهدای به تصویر کشیده شده در #دیوارنگاره "طلوع دوباره" چه کسانی هستند؟
◽️ستم سوز است این خونهای پر اجر...
رصد انتخابات
🔺با احتمال آمدن رئیسی، طرفداران لاریجانی تبلیغات منفی را کلید زدند! بویژه باهنر که تا دیروز آمدن رئیسی را عامل وحدت اصولگرایان می شمرد!
🔸 شورای_نگهبان شرایط ثبتنام انتخابات ریاستجمهوری را اعلام کرد: سن داوطلبان 40 تا 75 سال/ حداقل مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد یا معادل آن و 4 سال سابقه در سمتهای مدیریتی کشور.وزرا، استانداران، شهرداران شهرهای بالای دو میلیون نفر و فرماندهان نیروهای مسلح با جایگاه سرلشگری و بالاتر میتوانند کاندیدا شوند.
🔸با تأیید اصلاحیۀ مجلس توسط شورای نگهبان، آذرمی جهرمی ، سعید محمد غرضی و تاجزاده از حضور در انتخابات جا می ماند.
🔸توییت ولی اسماعیلی، نماینده مجلس، به حضور قطعی رئیسی در انتخابات تعبیر شده است؛ همگرایی تاریخی نیروهای انقلاب در راه است؛ صدای پای دولت عشق میآید... سلام بر این اتفاق بزرگ ؛ سلام بر سید محرومان
🔸پورمحمدی دبیر شورای_وحدت : رییسی بدون رضایت رهبری نمی تواند مسئولیت خود را رها کند . غیر از اصولگرایان سنتی نیروهای دیگری هم در شورا هستند که به لاریجانی تمایل دارند.
🔸منصور حقیقتپور مشاور لاریجانی :آمدن آقای رئیسی به صحنه، انتخابات را داغ می کند ولی نمی دانم چقدر به نفع خود آقای رئیسی تمام می شود .معتقدم غروب روز 25 اردیبهشت هم باید منتظر اعلام تصمیم آقای رئیسی باشیم. به نظرم استراتژی تحیر آقای رئیسی جواب داده چون همه حیرانیم!
🔸علی محمد نمازی عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی: رقابت با رییسی که3 سال آنتن داشته نابرابر است . اگر رئیسی بیاید، اصلاح طلبان با یک وضعیت جدیدی روبرو هستند که در این حالت باید کاندیدایی به صحنه بیاورند که هم بتواند در رقابت با رئیسی برابری کند و هم بتواند از فیلتر شورای نگهبان رد شود.
🔸ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: در صورت ورود رئیسی، ظریف وارد انتخابات نخواهد شد، احتمالا لاریجانی به طور مستقل به انتخابات خواهد آمد.
🔸فعالان سیاسی معتقدند با توجه به سخنرانی اخیر رهبر_انقلاب و موضع تند مجلس علیه وزیر خارجه ، عملا ظریف نه تنها شانسی برای ریاست_جمهوری ندارد
🔸غلامعلی رجایی: اصلاح طلبان باید از ظریف بخواهند در صحنه بماند. سخت نیست که پیدا کنند این فایل صوتی چگونه سرقت و منتشر شده است.
🔸علی مطهری: ظریف و لاریجانی مرد برخی میدانها نیستند ! من مزیت_هایی نسبت به ظریف و لاریجانی دارم .
🔸حسن رسولی، فعال سیاسی اصلاح_طلب: بر اساس تصمیم مشترک و اجماعی که در جبهه اصلاحات ایران گرفته شده است، ائتلاف با هر نامزد غیر اصلاحطلب منتفی است.
آدرس سایت های تامین محتوای لازم برنامه های روز قدس
سایت اصلی و مرجع
Palestinevision.com
@rezvanmedia2020 کانال تلگرام رضوان مدیا
سامانه های محتوایی
iuvmarchive.com/
IUVM archive
سایت های کمکی
سایت تحلیلی الوقت alwaght.com
کنفرانس حمایت از فلسطین icpalestine.parliran.ir
مرکز اطلاع رسانی فلسطین palinfo.com
سایت مقام معظم رهبری khamenei.ir
خبرگزاری بین المللی قدس qodsna.com
مرکز باحث bahethcenter.net
www.ccoip.ir
هشتک فارسی:#قدس_شریف_نزدیکیم
شعار مشترک عربی: اننا اليوم اقرب ما نكون الى القدس
هشتک عربی: #القدس_اقرب
هشتک لاتین : Qodslsnear#
فکر میکرد آیتالله گلپایگانی آلزایمر دارد. برا همین چند وقت یکبار میآمد و به بهانه زایمان همسرش پولی از ایشان میگرفت.
یک بار آیتالله فرمود: قدرشو بدون، تو یه سال شش هفت بار برات بچه آورده!
پ.ن: حکایت لغو تحريم های روحانی هم همینه، سالی چند بار کل تحریمها رو لغو میکنه!!
شما هم از کمک به فلسطین و لبنان و سوریه و ...توسط ایران خسته شده اید؟
خیلی وقت ها با این سوال روبرو میشیم اکثر اوقات یه عکس از فقر مردم یه گوشه از ایران در کنار مناطق لاکچری نشین مثلا لبنان میذارن و میگن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است...
اما واقعا چرا ایران به این کشورها کمک می کند؟یعنی مسئولین ما عقلشون نمیرسه که همون پول رو خرج خودمون کنن
یا با ملت خودشون لج دارن ؟
غیر از دلایل اسلامی و انسانی صرفا می خوام دلایل عقلی رو بررسی کنم
1_در روابط بین المللی یه اصل ثابت شده است که اگر می خواین توی جهان فعال بین المللی به حساب بیاین و دیگران حرفتون رو بخونن و حرفی برای گفتن داشته باشین ضمنا به قول دوستان منزوی حساب نشین مجبورین در مشکلات کشورهای دیگه بی تفاوت نباشین مثلا مرور کمک های بلاعوض و بشردوستاته بعضی از کشورها خیلی جالبه مثلا اردوغان رییس جمهور ترکیه پارسال در مجمع عمومی سازمان ملل با افتخار از کمکهای 6 میلیارد دلاری به کشورهای دنیا خبر داد و جالبه بدونید که در کنفرانس بازسازی عراق که در کویت برگزار شد ترکیه 5 میلیارد دلار کمک کرد یا حتی کویتی که توسط صدام اشغال شد یک میلیارد دلار کمک کرد و حتی قطر سی میلیون دلار به طوفان زدگان آمریکا کمک کرد که تشکر تیلرسون رو به دنبال داشت
2_از لحاظ امنیت هر کشور این یه اصل پذیرفته شده توی دنیاست که بخشی از امنیت ملی هر کشوری در خارج از مرزهای اون کشور تامین میشه ...نمیشه تو خاک خودمون بشینیم و خودمون رو به خواب خرگوشی بزنیم تا دشمن بیاد بالا سرمون ... وقتی به لیست سی و چهار تایی پایگاه های نظامی آمریکا در کشورهای همسایه ایران نگاه می کنیم که دشمن قسم خورده ی ماست و بارها دشمنیش رو به ما از طرق مختلف اثبات کرده که آخرینش همین برجام بود به نظرتون منطقیه که دست روی دست بذاریم تا وارد ایران بشه و ما توی مرزهای خودمون مجبور باشیم با صرف هزینه های ده برابر هنگفت تر جلوش وایسیم این عاقلانه تر نیست که با کشورهای همپیمانمون و تو خاک خود اونا جلوشون وایسیم ...
پ.ن:ممکنه بعضیا بگن اون کشورا مشکل اقتصادی ندارن اولا که این ادعا اصلا درست نیست چون هر کشوری مشکلات مخصوص به خودش رو داره ثانیا با صرف اون پول ها خیلی بیشتر از قبل می تونه خدمات بهتری به مردمش در زمینه های اقتصادی و پزشکی و اجتماعی بده
چند نکته درباره مصوبه جدید شورای نگهبان
🔺 برای مشخص شدن جزئیات شرایط کاندیداتوری ریاست جمهوری:
🔹آیا شورای نگهبان اختیار همچنین مصوبهای را دارد؟ "بند 5-10 سیاستهای کلی انتخابات" که توسط رهبری به سهقوه و مجمع تشخیص ابلاغ شده را اول بخوانید:
🔸"5ـ10ـ تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان".
🔹طبق این بند، شورای نگهبان موظف شده، معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل_سیاسی، مذهبی، مدیر و مدبر بودن نامزدها را تعریف و اعلام کند. پس خطاب این بند به شورای نگهبان است.
🔻اما کمی بالاتر از این بند، حالا بند 1-10 را مجدد بخوانید:
🔸"1ـ10ـ تعیین دقیق معیارها و شاخصها و شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان در چارچوب قانون اساسی با تأکید بر کارآمدی علمی، جسمی و شایستگی متناسب با مسؤولیتهای مربوط و تعهد به اسلام، انقلاب و نظام اسلامی و قانون اساسی بهویژه التزام به ولایت فقیه و سلامت اخلاقی - اقتصادی".
🔹طبق این بند (1-10) تعیین دقیق معیارها، شاخصها و شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان در چارچوب قانون اساسی، مخاطبش شورای نگهبان نیست. مخاطب این سیاست سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام است و مخاطب این بند، شورای نگهبان نیست. پس تعیین شرایط عمومی و اختصاصی ثبتنام داوطلبان برعهده قانونگذار است. یعنی مجلس شورای اسلامی.
🔸حالا توجه کنید: ملاک و معیارهایی که شورای نگهبان برای ثبتنام کاندیداها مشخص کرده، بیشتر از جنس بند 1-10 است. به نظر حقیر (که البته شایداشتباه باشد) شورای نگهبان اختیار دارد و البته طبق این سیاستهای کلی رهبری، موظف است معیارهای رجل سیاسی و مذهبی و مدیر و مدبر بودن را تعریف و اعلام کند نه شرایط عمومی و اختصاصی ثبتنام را!
🔹معیارهای سن و مدرک تحصیلی و سوابق مدیریتی، جزو شرایط ثبتنام است نه رجل سیاسی. اینها جزو شرایط عمومی و اختصاصی ثبتنام داوطلبان است نه معیاری برای رجل سیاسی! یا مدیر و مدبر بودن!
🔸بطور مثال؛ آیا اگر فردی دارای مدرک فوقلیسانس، سن بین 40 تا 75 سال و 4 سال وزیر بوده باشد رجل سیاسی و مذهبی و مدیر و مدبر است؟! جداً این چه ملاک و معیاری برای تشخیص مدیر و مدبر و رجل سیاسی و مذهبی است؟
🔹در حالیکه وظیفه شورای نگهبان، تعیین و تعریف ملاک و معیارهای کیفی و دقیقتری است نه شرایط ثبتنام! شورای نگهبان با این مصوبه کار خودش را حقیقتاً سنگین کرده چون با این مصوبه عملاً چندده نفر مصداق رجل سیاسی و مذهبی و مدیر و مدبر هستند! داشتن مدرک تحصیلی حداقل فوق لیسانس و 4 سابقه وزارت و استانداری و شهرداری کلانشهر، که چیز خاصی نیست!
✍داود مدرسی یان