🔴تشنگی در ماه مبارک رمضان
♻️با آرزوی قبولی طاعات و #عبادات خالصانهی تمام حافظان #صحت، بیان چند نکته برای پیشگیری از تشنگی زیاد هنگام #روزهداری ضروری است:
🔷️ از پرخوری و درهمخوری و برهمخوری و خوردن غذاهای دیرهضم و سنگین و سرخ کردنی پرهیز کنید.این ناپرهیزی #کبد را برای هضم غذاها تحت فشار قرار میدهد ودرنتیجه حرارت کبد بالا رفته و باعث تحلیل رطوبت و عطش میشود.
🔷️با آرامش غذا بخورید و هر لقمه را به خوبی بجوید.رعایت این نکته با افزایش ترشح بزاق،سبب مرطوب شدن محیط دهان، بلع آسان و هضم نیکو میگردد.
🔷️از نوشیدن مایعات همراه غذا بپرهیزید.چرا که باعث تولید خلط لزج در معده میشود،که وجود همین خلط باعث تشنگی کاذب میشود.
🔷️ با آب گرم افطار کنید.این کار باعث آرامش معده و بهبود هضم میگردد.
🔷️افطار با آب و نوشیدنی سرد باعث ضعف معده میشود و زمینهی مشکلات کبدی را فراهم میکند که از علائم آن عطش بیش از حد است.
🔷️ آب و مایعات را جرعه جرعه بنوشید. این امر به علت لزوم ترکیب مایعات با بزاق قبل از بلع سفارش شده است.
🔷️در فاصلهی بین افطار تا سحر میوههای آبدار و تازه میل کنید. مصرف سبزیجاتی مثل خرفه که دارای طبع خنک هستند باعث تسکین حرارت و عطش میشوند.
🔷️ خوابیدن بلافاصله بعد از وعدهی سحر باعث #سوءهاضمه و تولید خلط زائد و ایجاد عطش و کسلی میشود.
🔷️#وضو گرفتن در طول روز از عطش و #حرارت درونی میکاهد.
🔷️افراد با مزاج پایهی گرم یا سوءمزاج گرم معده یا کبد برای کاهش #عطش میتوانند از شربت #سرکه_انگبین، انار، آبلیمو به صورت گرم ،رب #انار و سویق عدس سود ببرند.
📡 @www_irismed_ir
👉 @Dksalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢مدیرعامل پژو به مقامات دولتی ایران گفت: یا با ما قرارداد ببندید یا بر علیه شما افشاگری میکنیم!
♦روایت علی علیلو، رئیس هیات تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی کشور در مجلس نهم از خسارت ۱۲ هزار میلیارد تومانی پژو و رنو به ایران و علاقه مدیران دولتی به این شرکت
👉 @Dksalamati
🔰بازگشایی مدارس
⁉️بازگشت به زندگی عادی یا...؟
▶️مطابق فرمان سازمان بهداشت جهانی، کشورها باید تا نیمهء سال جاری میلادی (تیرماه 1401)، به نرخ 70% تزریق 3 دوز واکسن در جمعیت شان برسند:
◾️در حال حاضر، نرخ واکسیناسیون نسبت به کل جمعیت 84 میلیونی ایران:
یک دُز: 75.8 ٪
دو دُز: 67.4 ٪
3 دُز: 31.1 ٪
است.
✔️و اما
🔻دوم بهمن ماه 1400 اعلام شد که واکسیناسیون کودکان بالای 5 سال، در ایران، آغاز می شود.
تا 3 بهمن ماه 60490309 نفر، دوز 1 را دریافت کرده اند و از آنجایی که بچه ها، اولین دوزشان را دریافت خواهند کرد، پس واکسیناسیون آنها، این رقم را بالا خواهد بود.
‼️هرچند که وزارت بهداشت، هرگز، آمار واکسیناسیون را به تفکیک گروههای سنی ارائه نکرده است، اما تا تاریخ 14 فروردین، این رقم به 63946854 رسیده است، یعنی در مجموع، 3456545 نفر تزریق دوز اول را داشته اند، که معلوم نیست چه تعدادشان کودکان بوده اند.
⭕️مطابق آمار بهداشت جهانی از ایران، جمعیت زیر 11 سال، تا ژانویهء 2022، 16299898 نفر است.
خوب، فکر میکنم، تا حدی موضوع روشن شده باشد: کسری واکسیناسیون را می توان از جمعیت کودکان جبران کرد، تا به رقم دستوری WHO رسید.
💢قبلاً درخصوص واکسن ترکیبی کرونا و سرخک در قالب MMR برای گروه سنی زیر 5 سال نوشته ام که البته جزییات میزان جمعیتی شان معلوم نیست.
🔺خوب، می ماند جمعیت 5-12 سال که آمارشان هم قابل توجه هست. البته در اینجا باید خدا رو شکر کرد که والدین اینقدر عاقل شدند که تقریباً اکثریت شان این واکسن را به فرزندانشان تزریق نکرده اند.
🔸اما
فراموش نکنید که مسؤولان تمام تلاششان را خواهند کرد تا به رقم دستوری #خدایگان_WHO برسند (70%، سه دُز) و برای این کار تا تیر ماه فرصت دارند (دقت کنید که قرار شد برای جبران این 2 سال اندی تعطیلی، مدارس 1 ماه بیشتر باز باشد یعنی تا آخر تیر). خوب چه جمعیت هدفی، بهتر از بچه های کوچک و بی زبان دبستانی؟
☑️تیم های واکسیناسیون با اعزام به دبستانها، و واکسیناسیون کودکان، آنها را در اطاعت امر WHO یاری خواهند کرد.
🔴اینکه واکسن این همه عوارض و مرگ و میر در بزرگسالان داشته هم اصلاً مهم نیست، مهم اطاعت امر WHO هست!
خوب باز می گردیم، به ابتدا:
❓آیا زندگی به حالت عادی برمی گردد؟
🔹مطابق اسناد راکفلرها، و برنامه ریزی ای که برای دنیا داشتند و تا به حال هم انصافاً خوب برنامه شون رو جلو بردن، چنین نیست و زندگی، دیگه به حال سابق برنمی گردد. در صفحهء 19 سند راکفلر با عنوان «سناریوهایی برای آیندهء تکنولوژی و توسعهء بینالملل» آمده است:
«حتی پس از محو شدن همهگیری، کنترل و نظارت مستبدانهتر بر شهروندان و فعالیتهای آنها ادامه داشته و حتی تشدید خواهد شد.»
🔸پس قرار نیست، زندگی به حالت عادی بازگردد.
🔹مطابق داده های سند 2030 هم آموزش تمام آنلاین خواهد بود و کلاً آموزش از راه دور را، عامل گسترش برابری و عدالت دانسته اند!
🔴پس، به نظر می رسد بازگشایی کنونی مدارس، تله ای هست، که خدا می دونه، تهش به کجا خواهد رسید.
منابع:
https://behdasht.gov.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C/%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%B5%DB%B1%DB%B4%DB%B4-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%88%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%B1%DB%B9-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-
https://dokument.pub/ql/scenarios-for-the-future-of-technology-and-international-development-rockefeller-amp-gbn-2010-f-flipbook-pdf
https://www.who.int/news/item/23-12-2021-achieving-70-covid-19-immunization-coverage-by-mid-2022#_ftn11
http://uis.unesco.org/sites/default/files/documents/education-2030-incheon-framework-for-action-implementation-of-sdg4-2016-en_2.pdf
https://behdasht.gov.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C/%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%B1%DB%B2%DB%B7%DB%B5-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%88%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%B1%DB%B9-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1--
https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiMWNjNzZkNjctZTNiNy00YmMzLTkxZjQtNmJiZDM2MTYxNzEwIiwidCI6ImY2MTBjMGI3LWJkMjQtNGIzOS04MTBiLTNkYzI4MGFmYjU5MCIsImMiOjh9
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
👉 @Dksalamati
🔴بلغمی مزاج ها و روزه داری
♻️ بلغمی مزاج ها، به خاطر سردی و تری، خون در بدنشان کم است و تحمل گرسنگی برایشان سخت است، لذا برای روزه داری باید غذاهای کثیر الغذا و قلیل الفضول مصرف کنند که خون زیاد تولید کند و فضله و مواد زائد کمی داشته باشد.
🔹بلغمی مزاج ها باید با خوراک گرم حرارت معده خود را افزایش دهند و با تولید خون صفراوی حرارت بدن را را بالا ببرند تا رطوبات تجمع یافته در بدن تحلیل رفته و تبدیل به دم شوند. بلغم،که دم نپخته است با حرارت تبدیل به دم می شود و دیگر ضعف نمی کنند مگر اینکه سحری غذاهای سردی مثل برنج، مرغ و ماهی و... مصرف کنند که دوباره معده را سرد کنند و دوباره بلغم و سودای خون را زیاد کنند که در این صورت باز ضعف می کنند.
🔹خوردن سحری، بسیار مهم است، زیرا اول باید ماده را تامین کرد بعد گرسنگی کشید. بعد از خوردن غذای کثیرالغذا و قلیل الفضول اگر گرسنگی بکشند اشکالی ندارد.از پرخوری در افطار و سحر بپرهیزند و غذایشان را بسیار بجوند .
🔹امام صادق (ع): بهترین سحری شما سویق و خرما است.(المحاسن ج۲ص۴۹) این دو غذا به سبب لطافت و هضم و جذب آسا،ن انرژی بدن را مصرف نمی کنند و فرد دچار ضعف نمی شود، زیرا قند خرما به تدریج آزاد می شود. مصرف خرما با آب جوشیده ولرم رطوبت را در بدن نگه میدارد و ازعطش می کاهد.
زرده تخم مرغ نیم برشت، عسل، شیره انگور، روغن حیوانی گاوی، خرما و سویق گندم از غذاهای کثیرالغذا و قلیل الفضول اند.
📡 @www_irismed_ir
👉 @Dksalamati
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ منع نوشیدن #آب_سرد در زمان افطار و
🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻
📚 حکیم روازاده
👉 @Dksalamati
🌸پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله :
هر کس در آغاز جوانی ازدواج کند، شیطانی که مأمور او است فریاد میزند: ای وای، او دو سوم دینش را از دسترس من حفظ کرد و یک سوم دیگر را هم میتواند با تقوا حفظ کند.
📗وسائل الشیعه ج۲۰ ص۱۸
👉 @Dksalamati
✳️ آماده سازی دیگ سنگی
🍀ابتدا با روغن و دنبه تمام دیگ را چرب کرده و ب مدت 8ساعت در آفتاب یا کنار بخاری قرار دهید.سپس دیگ را پر آب کرده و 100گرم دنبه را همراه زردچوبه در دیگ ریخته به مدت یک ساعت بجوشد.روی شعله پخش کن بگذارید.بعد دیگ را بشویید و آماده استفاده است.
🍀دیگ سنگی برای طبخ غذاهای آبدار میباشد هیچگاه در آن برنج یا سرخ کردنی درست نکنید.هیچگاه آب غذا خشک نشود.مواظب باشید دیگ سنگی تغییر دمای ناگهانی پیدا نکند یا از روی گاز زیر آب نگیرید.بهتر است حرارت ملایم و از روی شعله پخش کن باشد.
✳️ ترک خوردن دیگ سنگی:
1- از قسمت بیرون ظرف چسب قطره ای بزنید
2-سفیده تخم مرغ و کمی آهک را مخلوط کنیدو درز گیری کنید
3-زردچوبه و دنبه را در آن بجوشانید تا درزها بسته شود.
🍎با اشتراک مطالب ما در سلامت جامعه سهیم باشید.
👉 @Dksalamati
سلام
به زودی فصل میوههای هستهدار میرسد. مانند هلو، آلو، زرآلو، گیلاس و آلبالو...
درخواستم اینه که هسته این میوه ها را دور نیندازید.
هستهها را بشورید و خشک کنید و اونها را توی یه دستمال نگه دارید و توی ماشینتون بگذارید.
هر وقت که به گردش و یا به سفر میرید.اگه بشه ۷ الی ۱۰ سانت زمین را کنده و دانهها رو چال کنید ، بهتره که نزدیک به آب باشه ، اگر هم آب در نزدیکی نبود مهم نیست شما فقط اونها رو به طبیعت تحویل بدین نگهداری اون با خودش.
دولت تایلند در سالهای اخیر بین شهروندانش، این عملیات را به این صورت هدایت کرده و موفقیتهای زیادی هم کسب کرده. شمار درختان میوه در طبیعت به این صورت افزایش پیدا کرده.
مالزیائیها هم در این ابتکار عمل به تایلندیها پیوستهاند! پویشهای مردمی، به این شکل بینهایت موثره.
ایجاد و تکثیر درخت در طبیعت با این روش ساده از فرسایش خاک، جاری شدن سیل، تغییر اقلیم، خشک شدن هوا و آلودگی هوا و انتشار ریزگردها... جلوگیری میکنه🍀
لطفاً دوستان دیگر رو نیز آگاه نمایید
👉 @Dksalamati
به دو تصویر فوق توجه نمایید!
همهچیز مشخص است که چرا هیاهوی سرخک مطرح شده:
1⃣ مورخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، فانا اعتراف کرده واکسنهای پیاپی کرونا، عوارض دارد، آنچه ما از سال قبل گفته بودیم؛
https://www.phana.ir/fa/doc/news/41572
2⃣ در سال ۱۳۹۹، مبتنی بر ویروس مهندسی شده (!!) سرخک، واکسن کرونا ساخته شده؛
https://www.farsnews.ir/amp-photo/13990729000460
3⃣ عام جامعه از دوز سوم واکسن کرونا، استقبال مد نظر وزارت بهداشت را نداشته است، خصوصا برای زیر ۱۲ سال؛
⬅️ نتیجه
بهانه کردن شیوع سرخک و تاکید بر تزریق واکسن آن. البته کدام واکسن؟
واکسن کرونا که در ویروس مهندسی شدهی سرخک است!
💢 از چه طریق؟
۱- ایجاد ترس از سرخک (چیزی مشابه کروناهراسی، با شدت کمتر)؛
۲- تهدید به محرومیت از حضور در مدارس که مانند بسیاری از دیگر تصمیمات ستاد کرونا، #غیرقانونی است!
#مراقب_فرزندانمان_باشیم
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
👉 @Dksalamati