هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
20.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑مدافعان #لایحه_عفاف_و_حجاب پاسخ دهند!!
👈تقابل عینی با فرمایشات رهبری را چگونه توجیه خواهید کرد؟!
| يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم |
سرباز انقلاب | سیدفخرالدین موسوی
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
Hamvatan.2.16.mp3
12.09M
🔗 کولاک ایرانیان خارج از کشور در اعتراض به نسل کشی و روسیاهی وطن فروشها در پاچه گیری از ایرانیان
🎙 کولاک ایرانیان خارج از کشور و اهتزاز پرچم ایران در تظاهرات اعتراض به نسل کشی در دانشگاه های آمریکا موجب سوزش وحشتناک وطن فروشهای مزدور صهیون شده است. در این برنامه شاهکار شرافتمندانه ی این هم وطنها را مرور خواهیم کرد.
ویدیوها را در کانال اختصاصی شبنامه ببینید
👇🇮🇷
https://t.me/shabnameh110
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
@mrtahlilgar1
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
فقط 20درصدِ توان حمله عملی شد - @mrtahlilgar.mp3
9.32M
🔗 فیلم های جدید ایران از پرواز موشک ها به سمت فلسطین / سردار حاجی زاده: فقط 20درصدِ توان حمله عملی شد
🎙 ایران فیلم های جدید از حملات موشکی تاریخی خود را علیه آشیانه اف سی و پنج ها منتشر کرد / ناگفته های فرمانده هوافضای ایران درباره حمله تاریخی به پایگاه های رژیم صهیونیستی در پاسخ به حمله به سفارت ایران
ویدیوها را در کانال اختصاصی شبنامه ببینید
👇🇮🇷
https://t.me/shabnameh110
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
@mrtahlilgar1
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پوکه هاش رو زده خوشحاله😁
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرح_نور
⁉️نظریه «پنجره شکسته»
👆با این نظريه متوجه خواهید شد چگونه با اصلاح یک خطای جزیی اصلاح کلان ایجاد می شود.
و با یک خطای کوچک، انحراف بزرگ پدیدار می شود.
چطور #بیتفاوتی فاجعه می آفریند؟
♦️نسبت به کشف حجاب حساس باشیم تا نظام اخلاقی در جامعه محفوظ بماند و ازهم نپاشد.
♦️اعمال_اقتدار هوشمندانه در برابر پلشتیها مانع گسترش آنها ست. بی تفاوتی موجبات تجری هنجارشکنان و گسترش هنجارشکنی است.
#لایحه_حجاب
#اقتدار_نظام
#اعمال_حاکمیت
#پنجره_های_شکسته
#بیتفاوتی_ممنوع
#حساس_باشیم
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش طحان نظیف به ادعای حسن روحانی درباره ردصلاحیت خود: ظاهرا برخی وقتی تایید می شوند سطح درک اعضای شورای نگهبان بالاست ولی وقتی رد میشوند نظر دیگری دارند!
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
💠 #احکام شرعی / حکم معامله با بهائیان
حضرت آیت الله نوری همدانی به استفتائی پیرامون «حکم معامله با بهائیان» پاسخ گفتند.
❓سؤال :با توجه به اینکه دربعضی از شهرها بهائیان در فعالیت های اقتصادی گسترده ای از قبیل عکاسی، فروش و تعمیر عینک، سیم پیچی و دکتر زنان و زایمان (مرد) و... مشغولند. از شما مرجع عالیقدر تقاضا داریم ضمن بیان حکم معامله با این فرقه ضاله توصیه خود را به عموم مسلمانان در این رابطه بفرمائید.
✍️ : جواب: هر نوع معامله و ارتباط با فرقۀ ضالۀ بهائیت حرام است.
@HawzahNews / خبرگزاریحوزه
هدایت شده از خبر فوری سراسری
خبر فوری سراسری لایحه حجاب و عفاف.mp3
23.56M
♨️توضیحات و نقد دکتر عبدالصمد خرم آبادی مشاور قضایی رئیس قوه قضاییه در مورد ایرادات لایحه حجاب و عفاف.
🔹همه عزیرانی که دغدغه حجاب و عفاف دارن و بارها در مورد نقایص این لایحه و سرانجامش سوال پرسیدید لطفا با دقت به این توضیحات که توسط دکتر خرم آبادی بیان شده توجه کنید.
✍مزید استحضار عموم مردم انقلابی مخصوصا سردار رادان عزیز
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
از شهر تمدن ساز تا شرّ تمدن سوز
🔹افتضاحات ورزشگاه آزادی را دیدید؟ مشاهده کردید که برخی بانوان ایرانی به چه حال و روزی افتادهاند و چه رفتارها و شعارهایی را سر میدهند که گاها حتی برخی آقایان هم از بیان آن شرم دارند؟! مگر نمیگفتند که حضور بانوان در ورزشگاه سبب تلطیف فضای ورزشگاه و اصلاح رفتار آقایان خواهد شد؟! چه شد پس؟! زیر پوست کلانشهرهای ما چه گذشته که شهری که بستر تمدن سازی بود به شرّی برای تمدن سوزی بدل شده است؟!
🔹این تصویری است از یک مرکز خرید و یک مال بزرگ در منطقه هروی تهران. قبلا بارها عرض شد که در مقابل دو مفهوم حجاب و حریم در شهر تمدن ساز سنتی، در شرّ تمدن سوز معاصر، دو پدیده حجاب زدایی از البسه و حریم زدایی از ابنیه، دو بال اصلی تمدن سوزی هستند. وقتی با سیاستهای اشتباه معماری و شهرسازی، شهر تمدن ساز و عفیف سنتی را به مذبح شرّ تمدن سوز و عریان معاصر برده ایم آنگاه دیدن چنین صحنههایی از سرویس بهداشتیهای حریمزده در قلب تهران به عنوان ام القرای جهان اسلام کاملا طبیعی است! حالا به نظرتان در کنار این حجم از حریم زدایی از ابنیه، آیا اوج گیریِ حجابزدایی از البسه در کف خیابانها و به تبعش پیوستهای تمدن سوز (شبیه به آنچه از برخی بانوان در ورزشگاه آزادی دیدیم) خیلی چیز عجیبی است؟! از کوزه همان برون تراود که در اوست...
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
🔻فهم رویداد در روایت فلسفۀ تاریخ:
جهان در متن جابجایی ساختارشکنانه
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. جنگ اوکراین، جنگ غزه، واکنش ایران، تکانخوردن جامعۀ غربی دربارۀ وحشیگری اسرائیل و ... . آنچه که رخ داده است را میتوان مجموعهای از «رویدادهای پراکنده» و «اتّفاقهای روزمره» انگاشت که از قلمرو سیاست و حتی سیاستِ معطوف به اکنون فراتر نمیروند و از هیچ تحوّلِ گستردهای حکایت نمیکنند. کسانی که قادر نیستند میان حادثههای «اکنونزده» و «ناتاریخی» از یک سو، و حادثههایی که رگههای «تمدّنی» دارند و میتوانند مانند «نقطۀ عطف» عمل کنند از سوی دیگر، تفکیک کنند چنین برداشتی دارند، اما واقعیّت این است که رویدادهای اخیر، بسیار بیش از مناسبات و معادلات سیاسیِ محض و محدود به اکنون هستند. برخی از جریانها و نیروهای اجتماعی، دلالت تاریخی دارند و میتوانند زنجیرهای از رویدادهای تاریخساز را بیافرینند و به مثابه نقطۀ عطف عمل کنند. جنس این نیروها و رویدادها، متفاوت با هستیهای اجتماعیِ عادی است و قادر به «ساختارشکنی» و «عبور از اکنون» هستند. نیروها و رویدادها، اغلب در شرایطِ پیشساخته و قفسگونه، اسیر هستند و قدرت و بضاعتِ فراروی از آنها را ندارند و میخواهند با آنچه که هست و آنچه که اقتضای ساختار است، عمل کنند، درحالیکه قرار داشتن در «موقعیّت تاریخی»، به معنی درهمشکستن ساختار و ارادهکردن وضعی است که ساختار کنونی، نمیتواند آن را رقم بزند. بسیاری از نسخهها و الگوها، در حصار «ساختار» به سر میبرند و ساختار دیگری را طلب نمیکنند و از این جهت، خصوصیّت «انقلابی» و «شکننده» ندارند. تنها نسخهها و الگوهایی که خود را در موقعیّت انقلابی تعریف میکنند و میخواهند از وضع موجود، عبور کنند، استعداد و امکان گذار تاریخی دارند. ازاینرو، باید میان «لایۀ انقلابی» و «لایۀ عادی»، تمایز نهاد و فهمِ «چرخش ساختاری» از تکانهها و تغییرهایی داشت که میخواهند زمینهسازِ انتقال انگارهای و گذار تمدّنی باشند:
بویِ بهبود ز اوضاعِ جهان میشنوم
شادی آورد گل و بادِ صبا شاد آمد
[دوّم]. اگر در گذشته دربارۀ امکانِ گذار تمدّنی و تحوّل ساختاری سخن گفته میشد و گفتگوها دربارۀ تحصیل شرایط گذار بود، انقلاب اسلامی و تداوم آن نشان داد که وضع تاریخی، دگرگون شده و دیگر تمدّن غربی نمیتواند بر ادّعای جهانشمولبودن خود پافشاری نماید و خود را عالَمگیر قلمداد کند. این انقلاب، لحظهای و نقطهای نبود که بتوان آن را یک چرخش تصادفی و انحراف ناگهانی از سیر تاریخیِ تجدّد دانست، بلکه عقبۀ طولانیای داشت که دستکم از مشروطه به این سو، صورتبندی شده بود. انقلاب ایران، میوۀ یک نهضت اجتماعیِ ریشهدار و دیرینه بود که از عمق خاک جامعه برآمد. در مرحلۀ بعد، ماندگاری این انقلاب، فرضیههای تجدّدی را با تعلیق و تردید مواجه کرد و روزبهروز، بر بیاعتباری آنها افزود. این انقلاب، سودای بیرونی و جهانی داشت و باشتاب، پا فراتر از مرزهای خویش نهاد و «خویشتن تاریخی»اش را در «ناخویشتن جغرافیایی» گسترانید. خاصیّت پدیدههای تاریخی، همین است که مرزها را درمینوردند و حصارنشین و بومبسنده نیستند. این انقلاب و درخششهای چهاردههاش، مسلمان غیرایرانی را سودایی کرد و همگان را در اندیشۀ رقمزدن تاریخ جدیدِ محمّدی فرو برد: «فریب چشم تو، صد فتنه در جهان انداخت». امروز در منطقۀ غربآسیا، جماعات نظامی و سیاسیِ متعدّدی حضور دارند که فارغ از دولتها، ریشه در خواست مردمی دارند و به نیروهای تاریخیِ مؤثّر و تعیینکننده تبدیل شدهاند. ظهورات متأخّر، دلالت بر طلیعۀ تاریخ جدید دارد:
حُسْنَت، به اتفاق ملاحت، جهان گرفت
آری، به اتفاق، جهان میتوان گرفت
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔻فهم رویداد در روایت فلسفۀ تاریخ:
جهان در متن جابجایی ساختارشکنانه
🖊مهدی جمشیدی
[سوّم]. اینهمه، نشانگر آن است که باید سطح تحلیل را به «فلسفۀ تاریخ» سوق داد و به سطوح فروتر، بسنده نکرد. آن حوزۀ معرفتی که میتواند از عهدۀ فهم رویدادهای تاریخی برآید و چرخش و دگردیسی را فهم کند، فلسفۀ تاریخ است. اگر از این سطح فروتر برویم، دچار تقلیلگرایی خواهیم شد و جز مشاهدۀ سلسلهای از رویدادهای درونساختاری، دریافت و فهمی نخواهیم داشت. مسألۀ پشتصحنه، تولّد یک تمدّن دیگر است که از هر جهت، تمدّن غربی را به چالش میکشد و «بنیانهای قدسی» را جایگزین «بنیانهای مادّی» میکند. «تغییر بنیانها»، تغییر سادهای نیست که بتوان آن را به مناسبات سیاسی فروکاهید، بلکه باید برآمدن یک تاریخِ متفاوت را نتیجه گرفت و از دریچۀ فلسفۀ تاریخ به ماجرا و معرکۀ منازعات نگریست. نه علوم اجتماعی و نه علوم سیاسی، هیچیک نمیتوانند توضیح نظریِ پهندامنه و عمیقی از این موقعیّت تاریخی ارائه کنند و به باطن و غایت آنچه که میگذرد پی ببرند. باید رویکردی را برگزید که همزمان، وجه «فلسفی» و «تاریخی» داشته باشد و از تقابل سرنوشتساز دو تاریخ حکایت کند. فلسفۀ تاریخ میتواند شدنهای فربهِ تاریخ را تبیین کند و با غرقنشدن در جزئیّات تشویشگر، چرخشهای بزرگ را فهم کند.
[چهارم]. در سالهای پایانی گام اوّل انقلاب، فرضیۀ غرب این بود که نفسهای انقلاب ایران به شماره افتاده و کار انقلاب، تمام است و باید برای دورۀ پس از آن چارهای اندیشید و نیروهای سیاسیِ متفاوتی را به صحنه آورد. فرضیۀ رسانهایشده و پُرتکرار آنها، پایانیافتن حیات انقلاب بود و برای تحقّق آن، وعدههای کوتاهمدّت میدادند. در حرکت هماهنگ و متراکم، تصویر متأخّر از نظام جمهوری اسلامی در رسانههای غربی، از روند زوالی و انحطاطی این نظام حکایت میکرد و حتی در درون ایران نیز کسانی دچار تردید و تزلزل شده بودند و گمان میکردند انقلاب، فردایی نخواهد داشت. اما چندی نگذشت که ورق برگشت و از متن تهدیدها و تکانهها و چالشها، افق دیگری سربرآورد که حکایت از پیشروی چشمگیر انقلاب ایران داشت. انقلاب ایران، نهتنها ماند و فرونپاشید، بلکه قدرتمندتر از گذشته، جلوهگری کرد و در برابر سلطۀ غرب، موضعگیری کرد. این مواضع، دیگر از جنس سخن نبودند، بلکه تحقّق عملی و بیرونی یافتند و در جبهههای مختلف، دشمن را به عقب راندند. خاموشکردن فتنۀ داعش، یک بارقۀ امیدبخش بود و چندی بعد نیز حادثۀ غزه نشان داد پای یک جریانِ تاریخیِ پیشرونده در میان است و یک روند تثبیتشده و مدّعی، شکل گرفته است. دراینمیان، واکنشهای دانشگاهی در آمریکا، روی دیگر سکۀ تحوّل تاریخی را عیان کرد که «برافتادن اعتبارِ تاریخِ معارض» است. تاریخِ معارض، در درون خودش به چالش کشیده شده و در معرض پرسشهای سخت و فلجکننده قرار گرفته است. اینک، نیروهایی از درون جامعۀ نخبگانی آمریکا شوریدهاند و مواضع برونتمدّنیِ آن را برنمیتابند. این اتّفاق را که «تناقضهای خویشبرانداز غرب» روایت میکند نباید ساده انگاشت:
مدّتی معکوس باشد کارها
شحنه را دزد آورد بر دارها.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از آیت الله سیفی مازندرانی
16.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید||❗️هشدارهای دلسوزانه حضرت آیت الله سیفی مازندرانی دامت برکاته در مورد مسأله #حجاب
🔸چرا باید بترسیم از اینکه #حدود_الهی را اجرا می کنیم؟
🔸#بانوان ما در زمینه مسأله #حجاب بیش از همه #مسئولیت دارند.
🔸همه احاد جامعه بویژه #علما و #مسئولین_نظام فرمایشات #مقام_معظم_رهبری مدظله العالی را در مسأله حجاب به باد فراموشی نسپارند!
✅ مرکز حفظ و نشر آثار فقیه محقق آیت الله #سیفی_مازندرانی
https://eitaa.com/seyfimazandrani_com