هدایت شده از آنتی فتنه
خار و میخك - قسمت ۱.mp3
7.73M
🎙#روایت_شب| تولد یک مبارز
🔸از دل محرومیتهای غزه، کودکی برخاسته که تقدیرش را به مقاومت گره زده است...
🖼 قسمت اول کتاب خار و میخک، نوشتۀ شهید یحیی سنوار
#خار_و_میخک
#شهید_یحیی_سنوار
#آنتی_فتنه
#داستان_مقاومت
━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━━
لطفا عضو بشید :
Eitaa.com/efshagari57
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
حجت الاسلام قاسم روانبخش:
🔺کلینیک ترک حجاب مسخره است، میخواهند قانون حجاب را زمین بزنند
نماینده مردم قم در مجلس:
▫️در مورد حجاب قانون داریم که آن برخورد فیزیکی اصلا دیده نشده بلکه جریمه مطرح است، مانند راهنمایی رانندگی که جریمه می کند منتها جریمه های داخل قانون عفاف و حجاب مقداری سنگین تر است برای اینکه بازدارندگی بیشتری داشته باشد.
🔹راهاندازی کلینیک ترک بدحجابی لازم نیست، این کارها را می کنند تا قانون حجاب را زمین بزنند، اصلا کلینیک حجاب یعنی چه؟ اینها حرف های صوری و مسخره ای است که درست می کنند.
▫️در برابر کسانی که می خواهند این حکم را بشکنند باید قانونی وجود داشته باشد چراکه اگر نباشد یک خانمی عریان می شود، دیگری نیمه عریان می شود و دیگری با وضع دیگری، در مجموع فضای اخلاقی جامعه را می شکنند. بنابراین همه باید به حکم قانون التزام داشته باشند و بازدارندگی جریمه هم امر خوبی است چراکه برخورد فیزیکی نیست و حساسیت برانگیز هم نیست.
▫️در همه دنیا وضعیت به همین ترتیب است در هیچ جای دنیا قانون را شل نمی کنند، البته هر کسی به یک چیزی حساس است اما اسلام و ادیان الهی نسبت به حجاب حساس هستند چراکه آن اخلاق جامعه را می شکند و اگر اخلاق شکست، خانواده ها متلاشی می شوند، وقتی بی حجابی حاکم شود، اولین کسی که ضربه می بیند خود زنان هستند چراکه مردان زنان زیباتری را می بینند و نسبت به همسرشان بی مهر می شوند و در نتیجه دشمنی و عناد وارد خانواده می شود که در نهایت طلاق و صدها مشکل دیگر را در جامعه به وجود می آورد./خبرآنلاین
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی الاسلام السلام
دادگاه ویژه کجاست؟
🔥 @Moohem
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
.
🔴 طبق آخرین اخبار
دادگاه ویژه از پرکارترین نهادها میباشد
دادگاه ویژه روحانیت انقلابی سالهاست به جهت قبول حجم سفارشات گسترده اصحاب زر و زور و تزویر برای پروندهسازی علیه نیروهای انقلابی و تمرکز بر واجب فوری انقلابزدایی که خواست باندهای قدرتطلب میباشد
واقعاً فرصت پرداختن به اوباش عمامهدزدی چون
حسن فریدون انگلیسی، محمد خاتمی باغی یاغی، محمد علی ابطحی، محمدعلی ایاذی، حسام الدین آشنا، تقی اکبرنژاد و . . .
علوی لندنی
نشست انگلیسی «ندا»
مجمع منحرفین و مفسدین حوزه
و . . . را پیدا نمیکند.
#دادگاه_ویژه_روحانیت_انقلابی
#تضمین_ولنگاری_عمامهدزدها
🔥 @Moohem
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻روایت انقباض -۴
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. علامۀ مصباح در آخرین سخنرانی فرهنگی خویش در تاریخ ۹ آذر ۱۳۸۹ تصریح کرد: «ما در همۀ جبههها پیشرفت کردهایم؛ اما در جبهه فرهنگی چطور؟! حالا یکوقت که نمیخواهیم به روی خودمان بیاوریم میگوییم الحمدلله کتابها، بحثهای دینی و سخنرانیها فراوان است؛ اما وقتی به دلهایمان، مخصوصاً دلهای مسئولان و فرهیختگان و دستاندرکاران انقلاب رجوع میکنیم میبینیم خیلی توخالی است. ... ما باید اعتراف کنیم که در زادگاه فرهنگ اسلامی، از نظر فرهنگی ضعیف هستیم ... با اینکه امام از همان روزهای اول به مسئلۀ فرهنگ اهتمام داشت ولی شرایط، آنگونه که بایدوشاید فراهم نشد و دیگر آن حرکت از سرعت افتاد. ... تا دیر نشده باید جهاد کرد؛ اگر چندی دیگر هم در این زمینه تنبلی کنیم معلوم نیست که دیگر قابلجبران باشد؛ نسل جدیدی که با این اینترنت سر کار میآید، دیگر معلوم نیست باوری نسبت به اسلام و انقلاب داشته باشد ... چهل سال فرصت داشتیم و کار اساسی نکردیم. جواب خدا را چه بدهیم؟! چهل سال، مدت کمی نبود؛ مثل امامی بالای سر ما بود، بعد از ایشان هم مقام معظم رهبری، سی سال سکّاندار این انقلاب بود؛ اما به او مجالی ندادیم؛ اگر یکوقت هم یک چیزی گفت از این گوش شنیدیم و از آن گوش درکردیم.»
[دوم]. باید پذیرفت که وضع فرهنگی ما، دچار اختلال جدی است و فرهنگ به نقطۀ ضعف ملموس ما تبدیل شده است. تعبیر ضعف فرهنگی، روایت لطیف و محتاطانهای از واقعیّتهای فرهنگی است، اما اگر بخواهیم صراحت به خرج بدهیم، باید از تعابیر بسیار تلخی استفاده کنیم. انقلابی که همۀ ماهیّت خود را از فرهنگ، برگرفته بود و آرمانهای فرهنگی را مساوی با حقیقت وجودی خود میدانست، آنگاه که جامۀ نظام به تن کرد، از فرهنگ غفلت کرد و اقتصاد و سیاست را بر صدر نشانید. اقتصاد و سیاست در هیچ دورهای از تاریخ پساانقلاب، مجال ظهور به فرهنگ ندادند، بلکه باید گفت این دو، داشتهها و اندوختههای فرهنگ را به نفع خود، تخریب کردند و به اعتبار و وجاهت فرهنگ، گزند رسانیدند. اینک فرهنگ، به نقطۀ ضعف ما تبدیل شده و دشمن میداند که میتواند طرحهای سیاسی و اقتصادی خود را با بهرهگیری از اختلالهای فرهنگی، پیش ببرد. دیروز بر اساس فرهنگ، انقلاب اجتماعی آفریدیم و امروز از دریچۀ فرهنگ، متزلزل میشویم.
[سوم]. دشواریها و گرفتاریها در طول دهههای گذشته، بر روی یکدیگر انباشته شدهاند و فرهنگ را دستخوش کلافهای سردرگم کردهاند. اینک فرهنگ، خودش به مسأله تبدیل شده و سراسر، گره و معضله و آفت است. آسیبها و اختلالها، خودشان را بازتولید و تکثیر کردهاند و در اعماق، ریشه داونیدهاند و به بیماریهای مزمن تبدیل شدهاند. از هر نقطه که طرح اصلاح فرهنگی آغاز شود، نقطههای دیگر به مقابله برمیخیزند و مانع میآفرینند. شرایط، پیچیده شده است و دیگر انجام تغییر، بهآسانی دهۀ شصت نیست. در شرایط پیچیدگی، شبکهای از متغیّرهای منفی به همافزایی میرسند و امکانها را میفرسایند. و این تازه، توصیف وضع کنونی است؛ اما دربارۀ آینده، اگر مسیر و مدار فرهنگیِ کنونی ادامه یابد، قفلشدگیها و انقباضها و انسدادها، بسیار بیشتر و ارادهسوزتر خواهند بود. تداوم غفلت به معنی این است که چالشهای فرهنگی، سیر صعودی و فزاینده خواهد داشت و درآینده، امکانهای گشایش از دست خواهند رفت.
[چهارم]. بخش عمدۀ اختلالهای فرهنگی در جامعه، به برخی از کارگزاران بازمیگردد که نسبت مستحکمی با عالَم معناییِ انقلاب ندارند. فقدان خلوصِ هویّتی در کارگزاران، در اینجا خودش را نشان میدهد و فجایع و مصائب فرهنگیِ رخداده را آشکار میسازد. ذهنیّت بسیاری از کارگزاران فرهنگی، نسبتی با اصالتهای انقلابی ندارد و بیشوکم، آغشتۀ به تجدّد است. حتی تصوّر اینکه در درون حاکمیّت، نیروهایی حضور داشته باشند که مایل به تجدّد هستند و اصالتها را فراموش کردهاند و دچار التقاط شدهاند، سخت دردناک است، اما حقیقت این است که نهفقط نیروهای دولتی، بلکه نهادهای دیگر نیز گرفتار این آفت استحالهگر شدهاند. لیبرالیسم فرهنگی به اندرونی حاکمیّت راه یافته و اصالتهای انقلابی را رقیق کرده است. صدای التقاط فکری و ریزش هویّتی و وادادگی فرهنگی، از درون حاکمیّت شنیده میشود. اگر در سالهای نخست دهۀ شصت، دیگریِ نفوذ یافته به درون حاکمیّت، نهضت آزادی بود - که البته حذف گردید – اما از دهۀ هفتاد به این سو، تکنوکراتها و لیبرالها، بیشترین حضور را در حاکمیّت داشتهاند و سیاستهای خود را به اجرا درآوردهاند. اینان آنچنان بسط و تثبیت یافتند که اصولگراییِ سستمایه را نیز تسخیر کردند و روح معرفتی خود را در کالبدشان دمیدند.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
هدایت شده از آرمان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سنگ اول
📄 عین صاد
📿کانال آرمان انقلاب 👇
@arman_enghelab
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
1.03M
♨️همیشه جلوتر از امام حرکت کن!
🆔 @aamerin_ir
منتشر کنید لطفا
هدایت شده از باغ اندیشه-محمدمهدی شیرمحمدی
خصومت
و خویشتنداری چپکی!
✍ محمد ایمانی
(با اندکی تلخیص)
🔹تصور کنید در این سال ها یا ایام، خبری با این مضامین، بشود:
🔻روسیه و چین، قطعنامه ای ضد ایرانی برای تصویب در آژانس دادند.
🔻چین و روسیه، این هفته کشتیرانی ایران و دو هفته قبل هواپیمایی ما را تحریم کردند.
🔻روسیه یا چین توافق برجام را یکطرفه باطل اعلام کرده و ضمن نقض حقوق ایران، از آن خارج شدند.
🔻چین و روسیه، به گروه های تروریستی معارض ایران پناه دادند.
🔻روسیه و چین، از نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه پشتیبانی کردند.
🔻چین و روسیه حاضر نشدند شرارت اسرائیل علیه ایران را محکوم کنند.
🔻روسیه و چین، به ایران پیغام دادند برجام دیگر کارآیی ندارد و، باید توافق جدیدی امضا کنید و امتیازات جدیدی را واگذار کنید؛ خسارات برجام هم باید کان لم یکن قلمداد شود.
✅ اگر فقط یکی از این اتفاقات رخ می داد، غربگرایان مدعی اصلاحات و اعتدال چه گریبانی پاره می کردند! فی الفور خواستار قطع روابط با طرف متخاصم و اخراج سفیر آن می شدند.
🔹همین ها، در ماجرای فرار آمریکا و صِرف روی کار آمدن طالبان، خواستار جنگ فوری و حمله به افغانستان شدند! اما در ماجرای ترور جنایتکارانه شهیدان سلیمانی و فخری زاده و زاهدی و نیلفروشان، یا خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریم ها، و یا ترور شهید هنیه در تهران و حمله به کنسولگری ایران در دمشق، صلح کل شده و بر ضرورت خویشتنداری تاکید کردند!
🔹طی ده روز گذشته، تروئیکای اروپایی بی چشم و رو، هواپیمایی و سپس کشتیرانی ایران را تحریم کردند و مروّجان خوش بینی به غرب (مدعی حمایت از دولت)، سه ماه گذشته را با آرزوی موهوم از سرگیری مذاکرات با اروپا و تن دادن به تضییع حقوق برجامی ایران گذراندند.
🔹حتما باید میان خیانت و کج فهمی تفاوت گذاشت. حاصل جمعِ عدم توازن میان "رویه خصمانه غرب" و "دعوت به مماشات و آرزو اندیشی و انفعال" در این سو، چیزی جز خسارت برای ملت ایران نخواهد بود.
🔹این مهم را باید به ویژه مدیران دولت و وزارت خارجه متوجه باشند که تحلیل غلط و انفعال ناشی از آن، موضع خود دولت و طبعا کشور را در مقابل وقاحت های غرب، تضعیف می کند.
•┈••✾🔹✾••┈•
✍ باغ اندیشه
محمدمهدی شیرمحمدی
https://eitaa.com/mohammadmahdishirmohammadi
•┈••✾🔹✾••┈•
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
سوءاستفاده از نجابت رئیسی
فرافکنی خسارات دولت برجام
🔹رئیس شورای اطلاعرسانی دولت ادعا کرد که دولت، قیمت خودرو را برای جلوگیری از سودجویی دلالان گران کرد. الیاس حضرتی همچین گفته است: تمام برنامههای اقتصادی پزشکیان پیوست حمایت از محرومین دارد.
🔻وی گفت: موضوع اقتصادی، مهمترین موضوع است.الزام این موضوع، سیاست خارجی است. برای حل مسائل اقتصادی، باید امید داخلی ایجاد شود. وقتی امید اجتماعی نداریم و سرمایه اجتماعی به حداقل رسیده باقی قسمتها درست نمیشود.
🔹حضرتی در ادامه مدعی شد: آقای پزشکیان گفته که «نگوییم خرابه تحویل گرفتیم». احتمالاً پدر و مادر مرحوم رئیسی برایش دعا کردند که پس از او آدم نجیبی رئیسجمهوری شده است. امروز با ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق مواجهیم، باید فکری کرد، قرار نیست مشکلات را زیر فرش مخفی کنیم.
🔻وی درباره افزایش قیمت خودرو گفت: شاید قیمت خودرو در بازار تا حدی بالا برود، اما اختلاف زیادی نیست. در دنبال این هستیم که فاصله قیمت بازار و کارخانه کاهش یابد. دولت، قیمت خودرو را برای جلوگیری از سودجویی دلالان گران کرد.
🔹وی درباره توقف مازوتسوز گفت: برای جبران کمبود برق، مازوتسوزی عادی شده بود؛ اما آقای پزشکیان گفتند باید مازوتسوزی متوقف شود
💢درباره اظهارات آقای حضرتی گفتنی است؛
🔹با کارهای نمایشی یا حاشیهبازی نمیتوان در مردم امید واقعی درست کرد. امید مردم همچنین با حواله دادن مشکلات داخلی به برجام و FATF و مذاکره با عهدشکنان غربی نه تنها تقویت نمیشود بلکه آسیب هم میبیند؛ چرا که معنایش بیعملی و پشت هم اندازی است.
🔹نمیشود هر هفته، از گرانسازی بیضابطه خودرو و نان و لبنیات و آب و گاز و یا ارز نیمایی و... رونمایی کرد و این تلقی را داشت که بازی کلمات یا حواشی موجب آرامش گرفتن مردم میشود!
🔹نمیشود برای ذخیرهسازی سوخت زمستانی تدبیر نکرد و پس از کاهش تولید برق، ماجرا را به اسم «کاهش آلودگی هوا» برای مردم فاکتور کرد و در روزنامه آقای حضرتی (اعتماد) تیتر بزند: «آسمان آبیتر میشود/ مازوت از سبد توليد برق نيروگاهها خارج خواهد شد».
🔹آقای حضرتی به جای این که فلسفه ببافند و برای دولت نظریه نداشته بتراشند، همین یک مورد دروغگویی روزنامه متبوع خود به مردم را شفافسازی کنند، جای امیدواری است.
🔹در ادعای خرابه تحویل گرفتن، آقای حضرتی ضمن توهین به شعور مردم، هم ادعایی دروغ را مطرح میکند و هم منت سر مردم میگذارد که ما چون آدمهای نجیبی هستیم، آن ادعا را مطرح نکردیم!
🔹اگر شرافت رسانهای در کار بود حتماً روزنامه اعتماد، بیطرفانه:
🔻وضعیت معدل رشد اقتصادی دو دولت روحانی و رئیسی،
🔻میزان افزایش نرخ ارز در دو دولت،
🔻میزان کسری در روز اول دولتها و میزان موجودی داشتن یا نداشتن خزانه در هریک از دو دولت،
🔻میزان صادرات نفت در سه سال آخر دولت روحانی و سه سال دولت رئیسی،
🔻وضعیت قتلعام یا مهارشدگی بیماری کرونا و موضوع واکسیناسیون و ادبیات مقامات دو دولت درباره امکان یا عدم امکان تامین واکسن،
🔻میزان افزایش مصرف برق و میزان افزایش یا کاهش ناترازی تولید در هر یک از دو دولت،
🔻وضعیت ناترازیهای مالی و بودجهای و ماجرای گزارش پایانی اعضای دولت آقای روحانی به آقای رئیسی (مبنی بر عدم امکان پرداخت حقوق سر ماه کارکنان دولت)،
🔻حجم تعهدات مالی ایجاد شده در دولت روحانی و تسویه بخش مهمی از آن در دولت شهید رئیسی،
🔻خودکفایی در واردات گندم در سال جاری با وجود واردات هفت میلیون تنی در دولت روحانی، و... را؛
🔹با هم مقایسه میکرد و در این صورت، نسبت به عملکرد دولت ورشکسته «برجام و دیگر هیچ» و بزکهایی که این روزنامه انجام داده و خسارتهایی که به مردم تحمیل کردهاند، از مردم عذرخواهی و از نجابت و بزرگواری شهید رئیسی تشکر میکرد که این گرفتاریهای انباشته را به روی بانیان آن نیاورد تا امروز برخی عناصر دونپایه آنها، به تحریف واقعیات نپردازند و طلبکاری نکنند!
🔹در حالی که آقایحضرتی در تلویزیون ادعا کرد «دولت، قیمت خودرو را برای جلوگیری از سودجویی دلالان گران کرد»، روزنامه اعتماد در خبری با عنوان «شوک شبانه به بازار خودرو» نوشت:
🔻"فقط دو روز پس از رسانهای شدن نامه دبیر انجمن خودروسازان به معاون دولت برای درخواست افزایش 70 تا 80 درصدی قیمت، دو خودروساز اصلی «شبانه» قیمت پایه محصولات خود را تا 30 درصد افزایش دادند و گفتند قیمت را «اصلاح کردهاند.»
🔻قیمت دنا تا 200 میلیون تومان و قیمت شاهین 129 میلیون تومان افزایش داشته است. بسیاری از خریداران نگران تاثیر این افزایش قیمت 30 درصدی بر حوالههای قبلی خود هستند؛
🔻ضمن اینکه این افزایش قیمت برای قیمت کارخانهای خودرو است و مواردی چون بیمه و مالیات بر ارزش افزوده و چند مورد دیگر به آن اضافه نشده و با این حساب قیمتها باز هم بالاتر از جداول کنونی خودروسازان خواهد بود".
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
سه توصیه.mp3
792.6K
📼#پادپخش | سـه تـوصـیـۀ از آقـا
اگر ذکری توصیهشده از سمـتولیخدا
باشد، حتما اثر ویژهای دارد.
پن: توضیحات کوتاه اما مهم حاجآقا
#محسن_عباسی_ولدی در رابـــطـــه بـــا
توصیههای اخیر مـقـام معـظم رهـبـری
در رابطه با #جبهه_مقاومت.
@abbasivaladi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨اینجا جمهوری اسلامی است !
مدعی العموم کجاست ؟❓❓❓
دادستانی کجاست ؟❓❓❓
بعد نگران نسل z هستید که به سمت بی حیایی و فحشا حرکت میکند ؟ ❓❓❓
الگو کیست ؟❓❓❓
دقیقا بودجه های میلیاردی نهادهای فرهنگی کجا هزینه میشود؟❓❓❓
اصلا چه اثری دارد ! وقتی سلبریتی های مملکت اینگونه آزادانه ستون های حجاب و عفاف را خرد میکنند...
#جوکر
💌نشرحداکثری باذکرصلوات
نورُعلی نور 🇮🇷✌️🇱🇧
@nouronalanour14
29.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️توضیح دقیق و شجاعانه دکتر جبراییلی درباره گرانی لبنیات
💌نشرحداکثری باذکرصلوات
نورُعلی نور 🇮🇷✌️🇱🇧
@nouronalanour14