هدایت شده از بیداری طلاب
🔴 مهمترین دغدغه اجتماعی آقا!
🔴 از کنار اینها ساده میگذریم!!
به صورت اتفاقی دیدم که تعدادی از برنامههای خانوادهمحور تلویزیون در این چند روز در مورد #سقط_جنین صحبت میکنند. موضوعی که بارها خواستهام در موردش بنویسم اما هر بار دستم به نوشتن نرفته ...
توصیه میکنم این چند خط را حتما بخوانید. چند عبارت ظاهراً پراکنده نوشته شده، اما بسیار مهماند؛
1️⃣ مسئلهها اگر حل نشوند، تبدیل به چالش میشوند. چالشها اگر حل نشوند تبدیل به #بحران میشوند. بحرانها اگر حل نشوند، حیات موجود به خطر میافتد.
2️⃣ برخی بحرانها اثرات کوتاهمدت و مقطعی دارند مثل قطع برق، بیماریهای واگیردار محدود، اعتصابات کارگری و ...
👈 این جنس بحرانها نیاز به اقدامات سریع و #عمدتاً کوتاهمدت دارند.
3️⃣ برخی بحرانها اثرات میانمدت و بلندمدت دارند. از این جمله میتوان به بحرانهای زیست محیطی مثل فرسایش خاک، گرم شدن زمین یا بحرانهای ناشی از جنگهای بیولوژیکی و یا بحرانهای جمعیتی اشاره کرد.
👈 این جنس بحرانها عموما نیاز به مجموعه اقدامات میانمدت و بلندمدت دارند.
4️⃣ #جمعیت، مهمترین و حیاتیترین #رکن_زیرساختی جامعه است. کاهشِ جمعیتِ فعال، اختلالِ جدی در ساختارهای اقتصادی جامعه ایجاد میکند، مانع پویایی اجتماعی و فرهنگی جامعه میشود، ساختارهای دولتی و خدماتی را دچار اختلال میکند، روی توان دفاعی و امنیتی یک سرزمین اثرات زیادی میگذارد و ...
5️⃣ ظاهر و باطن امر بر این است که مهمترین دغدغه اجتماعی رهبری مربوط به موضوع #جمعیت است. جایی که چالش اساسی بسیاری از کشورهای اصطلاحاً پیشرفته نیز شده و برای حل آن بعضا با اَبَربحران روبرو هستند.
6️⃣ ایران تا حدود دو دهه قبل، #روند نسبتا مناسبی در رشد جمعیت داشته اما از ۱۰ سال گذشته، با روند کاهشی جدیتری در نرخ موالید روبرو شده.
از حدود ۷ سال قبل تعداد متولدین، از سالانه حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به نزدیک یک میلیون نفر در سال رسیده است.
رشد جمعیت به یک بحران در کشور ما تبدیل شده ...
7️⃣ بحران رشد جمعیت در کشور ما، نیاز به اقداماتِ بلند مدت و در عین حال عاجل دارد! اگر صرفا به اقدامات بلندمدت دلخوش کنیم کار پیش نخواهد رفت، کمااینکه در سالیان گذشته اقداماتی که ظاهراً بلندمدت هستند، صورت نگرفته!
7️⃣ مطابق با آمارها سالانه بین ۳۵۰ هزار تا ۵۳۰ هزار سقط جنین در کشور اتفاق میافتد!! از این تعداد، فقط و فقط بین ۳ تا ۴ درصد قانونی است! از موارد غیرقانونی هم تنها حدود ۳، ۴ درصد در بستر خارج از خانواده (غیرشرعی) اتفاق میافتد. این یعنی بیش از ۹۰ درصد از سقط جنین در کشور مربوط به خانواده است! زن و شوهری که با میل خودشان فرزندشان و پاره تنشان را از بین میبرند!
8️⃣ جلوگیری از سقط جنین، یک مُسَکِن برای برونرفت از شرایط فعلی و راهحل کوتاهمدت بحران رشد جمعیت است. مشکل اینجاست که سوای عدم آگاهی خانوادهها نسبت به عوارض آن، به گفته رییس انجمن زنان و زایمان، کار سقط از مافیا گذشته و تبدیل به یک صنعت شده است!
9️⃣ در سمت خانواده نیز باید توجه داشت که سقط جنین سوای حرمت شرعی، در موارد بسیاری با آسیبهای طولانیمدت جسمی، روانی و عاطفی برای مادر همراه است. افسردگی و بعضا از بین رفتن فرصت بارداری مجدد از نتایج شایع سقط هستند ...
دربارهاش بیشتر مینویسم. وقتی جمعیت، #مهمترین دغدغه اجتماعی حضرت آقاست، باید در موردش بیشتر بدانیم و بیشتر فعال شویم، اما متاسفانه از کنار اینها ساده میگذریم. با آقا هم گزینشی برخورد میکنیم ...
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از بصیرت رسانهای
هسته گرایان سایبری
در اواخر دهه هشتاد نشریه ای بود به نام _"هسته های مقاومت تاکتیکی(همت)"_ که هرکسی را که منتقد اشتباهات رو به فزاینده احمدی نژاد بود، به حساب یاران هاشمی فاکتور میکرد و با ایجاد جنگ روانی، منتقدان درون گفتمانی دولت وقت را به سکوت میکشاند در حالی که فروکاهش آرایش سیاسی کشور به مخالفان و موافقان احمدی نژاد، کم لطفی در ظرفیت و تنوع گسترده نیروهای سیاسی بود.
الان هم به مدد جریان #استعمار_سایبری ، هسته های مقاومت تاکتیکی دیگری شکل گرفته و هرکسی منتقد رفتارهای ژورنالیستی و سیاستزده برخی از عناصر دولت در ول کردن فضای مجازی باشد، در طیف مقابلِ دوقطبی کذایی و موهومِ "موافق فیلترینگ-مخالف فیلترینگ" قرار میدهد... نقل است به کرگدن گفتند دنیا چند قسمت است؟ در پاسخ گفت : دو قسمت! اینطرف و آنطرف شاخ من... حرف کرگدن اشتباه نبوده ولی به درد آدمیزاد نمیخورد چرا که با شاخص شاخ نمیتوان عالم را تبیین کرد.
واقعیت اینست که #فيلترينگ چند سکوی آمریکایی جزو سیاستهای سلبی نظام حکمرانی سایبری بوده و علت بسنده کردن بدین سیاست، صرفا از سر ناچاری و نداشتن برنامه جامع اثباتی برای #حکمرانی_قانومند بوده است و غالب دولتها هم وظیفه کلان و اثباتی خود را در این حوزه به درستی انجام نداده اند و در کمال تاسف هرازگاهی هم با موجهای سیاست زده و غیرکارشناسی صحبت از کنار گذاشتن همین نیم بند ابزار حکمرانی هم دارند. ابزاری که در تمام دنیا مورد استفاده دولتهاست و به اسم شعارهای خام دموکراتیک کنار گذاشته نشده و در جای خود کاربرد خودش را دارد.
اینکه در حکمرانی فضای مجازی نباید رویکرد سلبی صرف داشته باشیم حرف درستی است ولی وقتی میتوان از بازنگری در ابزارهای سلبی صحبت کرد که طرحی بزرگتر و اثباتی موجود باشد.
فلذا پرسش اینست که آقایانی که به دنبال رفع فیلتر این چند سکوی آمریکایی هستند آیا طرحی کلان و اثباتی و جامع برای تامین #حکمرانی_فضای_مجازی جمهوری اسلامی دارند؟ اگر دارند لطفا چکیده اش را در چند خط به مردم گزارش دهند.
✍ عزیز نجف پور آقابیگلو
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📲 کانال تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
هدایت شده از احمدحسین شریفی
◻️نخودسیاهِ راهکار فرهنگی برای کنترل ناهنجاریهای اجتماعی!
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹سالیانی است هر زمانی که برخی از مدیران کشور، تصمیمی بر مواجهه با فعالیتهای ضدفرهنگی و ضداخلاقی در سطح جامعه میگیرند مخالفان ارزشهای اسلامی و دلدادگان لیبرالیسم غربی در کشور ما، با ژستی روشنفکرانه، فریاد برمیآورند که «برای اصلاح فرهنگ، فقط باید کار فرهنگی انجام گیرد!» شوربختانه، این القائات لیبرالیستی آنقدر اثرگذار بوده است که بر ذهن و زبان برخی از مسؤولان ارشد کشور و حتی برخی از روحانیان سنتی نیز تأثیر گذاشته است. تا جایی که برخی از آنها را واداشته است که مجریان قانون را به گردنکشی دربرابر قانون دعوت کنند!
🔸این در حالی است که
اولاً، هیچ هنجاری در هیچ «جامعه»ای، به صرف کار فرهنگی، نهادینه نشده و نخواهد شد. به عنوان مثال، تاکنون هیچ کشوری نتوانسته است به صرف فعالیت فرهنگی و با ساخت پویانماییهایی مثل «سیاه ساکتی» و امثال آن ارزشی مثل نظم و انضباط ترافیکی را، که همگان مفید بودن و بلکه ضروری بودن آن را برای حیات اجتماعی درک میکنند، نهادینه کند. بلکه در کنار آن و همزمان با تبیین و آموزش و کار فرهنگی، جرایم بسیار سنگین مالی و اعتباری برای نقض قوانین ترافیکی هم وضع کردهاند؛ دوربینهای نظارتی هوشمند برای شناسایی متخلفان و قانونشکنان هم نصب کردهاند و هزاران نفر را برای نظارت بر حسن اجرای آن قانون به کار گرفتهاند.
ثانیاً، #پیامبر_اکرم (ص) نیز (که بدون تردید یکی از بزرگترین تغییرات فرهنگی را در طول تاریخ در شبهه جزیزه عربستان انجام داد) برای تحقق فرهنگ اسلامی هرگز به «اصلاح باورها و بینشها»، و «آموزش ارزشها و ضوابط اسلامی» و امثال آن اکتفا نکرد؛ بلکه به صورتی «جدی، قاطع، سریع و بدون تبعیض» با متخلفین و قانونشکنان و مفسدان و هنجارشکنان برخورد سخت هم داشتند.
و ثالثاً، این مدعیان هیچگاه حاضر نشدهاند الگو، راهکار و طرح و برنامهای مشخص از اقدامات فرهنگی مورد نظرشان را برای مواجهه با فعالیتهای ضدفرهنگی ارائه دهند! هر زمانی که از آنها مطالبه راهکار فرهنگی برای مواجهه با آسیبهای اجتماعی و فرهنگی شده است، گفتهاند، این کاری دشوار است و باید با کارشناسان نشست و از آنها خواست! و البته شاید خود این آقایان ندانند که ناآگاهانه به سربازانی بیمزد و مواجب و ظاهرالصلاح برای «لیبرالیسم فرهنگی» از یک طرف و «آنارشیسم دولتی» از طرف دیگر تبدیل شدهاند!
#فرهنگ
#قانون
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
◻️راهبرد دوستپنداری دشمن
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یکی از پیچیدهترین و البته مخربترین شگردهای دشمنان، غافل کردن مردم از «دشمن» است!
بدترین حالت برای یک فرد یا ملت آن است که دشمن را دوست بپندارد و دوست را دشمن.
این، نوعی مسخ سیاسی است که با ابلهسازی مردم از طریق ابزارهای رسانهای و تطمیعهای صرفاً مجازی صورت میگیرد. این نوع از مسخشدگان، حتی حاضر نیستند ظرفیتها و توانمندیها و شأن و منزلتهای موجود ملت خود را هم باور کنند. آنان عاشق توهمات و شیفتهی نادیدهها و ناموجودها و موهوماتیاند که دشمنان به آنان میگویند.
ملتی که اینچنین مسخ شده باشد، به لقمهای آماده برای بلعیده شدن تبدیل میشود. وقتی چشمهایش باز میشود که دیگر سودی برایش ندارد! چنین مسخشدگانی، نه تنها خود بلکه نسلهای آینده خود را نیز تباه میکنند:
«هیچ کس بهخاطر غفلت ستایش نمیشود. هیچکس بهخاطر چشمها را بر هم گذاشتن، مدح نمیشود. اگر بر آدم غافل ضربهای وارد شد، اوّل کسی که مسؤول و مذموم است، خود اوست؛ مراقب باشید.»(رهبر معظم انقلاب، ۲۱/ تیر ۱۳۷۸)
#دشمنشناسی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
✍️ احمدحسین شریفی
🔻اگر دیدید کس یا کسانی فیلسوفانه توصیفی سیاه و ناکارآمد از کارنامه اعجازگونه انقلاب اسلامی ارائه میدهد، بدانید به احتمال زیاد، کارنامه انقلاب را با عینک «توسعه غربی» و لیبرالی میبیند. او بعد از نیم قرن جدال تمام عیار انقلاب اسلامی و نظام سرمایهداری هنوز نفهمیده است که کارنامه انقلاب را نمیتوان با ترازوی توسعه غربی و نظام سرمایهداری توزین کرد! بنابراین با او بحث و چون و چرا نکنید. آب در هاون کوبیدن است. فقط بگویید:
وصال دولت بیدار ترسمت ندهند
که خفتهای تو در آغوش بخت خوابزده
#غرب
#توسعه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
◻️اعجاز نگاه جهادی در مدیریت
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به گواهی تجربه زیسته ما در طول ۴۶ سال گذشته، در هر جایی که نگاه انقلابی و جهادی بر مدیران و مدیریت، حاکم بوده است، به پیشرفتهای اعجازگونهای دست یافتهایم و هر جا یا زمانی که مدیران ما چنین نگاهی نداشته و نگاههای سکولاریستی و اینجهانی و مادی بر آنان حاکم بوده است، علیرغم همه هزینهها، نتوانستهایم به نحو رضایتبخشی پیشرفت کنیم.
در مدیریت جهادی، «ارادهها» حاکم بر «داشتهها»ست.
در مدیریت جهادی، «امکانات» تعیینکننده «اقدامات» نیستند؛
در مدیریت جهادی، «موانع» تبدیل به «موتور محرکه» میشوند؛
در مدیریت جهادی، «تهدیدات» به هر میزان که بزرگ باشند، به «فرصتهای» بزرگتری تبدیل میشوند؛
در مدیریت جهادی، چارچوبهای خشک سازمانی، بهانه کمکاری یا کندکاری نیستند؛
مدیران جهادی، در عین رعایت نظم و قانون و اخلاق سازمانی، از مسیرهای فراسازمانی غافل نیستند؛
مدیران جهادی در کنار پرکاری و خستگیناپذیری، در همه فعالیتهای خود دو جهتگیری مهم را فراموش نمیکنند: (۱) حرکت در «راه خدا» و (۲) حرکت در «راه خدمت به مستضعفین»: «ما لَکُم لا تُقاتِلونَ فی سَبیلِاللَّهِ وَ المُستَضعَفینَ» یعنی هم دنبال «تعالی معنوی» افراد و سازماناند و هم دنبال «تحقق عدالت اجتماعی».
مدیران جهادی، بیتوقعاند؛ در امورات شخصی خود هیچ هزینه زائدی برای سازمان ایجاد نمیکنند؛
مدیران جهادی، حتی توقع تشکر و قدردانی از دیگران ندارند؛ آنان صاحب اصلی کار را کس دیگری میدانند و دنبال کسب رضایت او هستند.
مدیران جهادی، به دلیل اخلاص و توکل و توسلی که دارند، کمتر دچار خطای در تشخیص میشوند. «اگر روحیه جهادی حاکم باشد، غالباً درست میبینند، و همیشه خوب عمل میکنند و پیش میروند.»
مدیران جهادی، در عین توجه به مسائل روزمره و حل نیازهای موردی و مقطعی، کلنگر، آیندهنگر و دوراندیشاند؛
از بزرگترین مدیران جهادی، آیتالله #شهید_رئیسی بود که به تعبیر نائب المهدی «واقعاً شب و روز نمیشناخت؛ واقعاً دنبال آفرین و احسنت برای اینهمه کاری که میکرد نبود.»
#مدیریت
#جهاد
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🖌 نوشتار و صوت 🎤 (5:51 دقیقه)
پرسش:
👈 برخی میگویند وقتی دیگران اصولی را رعایت نمیکنند، مثلاً بدحجابی و اختلاس رواج یافته، من چرا رعایت کنم؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ چرا نمیگوید: «حال که بسیاری از مردم، مسلمان و صالح میباشند، من چرا نباشم؟!»
✔️ هر انسان متخلف، مجرم و هنجار شکنی، ابتدا خودش میداند که بیراهه را برگزیده و خطاکاری را پیشه نموده است؛ منتهی دأب آدمی این است که همیشه میخواهد خود را توجیه و تطهیر کند و دیگران را مسبب خطاهایش بیان نماید!
✔️ اگر این توجیه، منطقی و درست بود، نباید هیچ کسی هنگام بعثت پیامبران الهی، ایمان میآورد، چرا که اکثریت جامعه، کافر و مشرک بودند!
✔️ هر کسی به مقصد آن راهی میرسد که خودش آن را انتخاب نموده و طی مینماید، حال مقصد یا نور است و یا نار!
✔️ خداوند سبحان به هر کسی عقل داده و آن را حجّت باطنی خودش در عموم قرار داده تا با عقلی که به نور علم میبیند، حقایق عالَم هستی و خوب و بد را بشناسند... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/shortanswer/13577.html
@X_shobhe
🌔 ظهور نزدیک است، اما مجوزی برای تعیین وقت وجود ندارد!
حضرت امام صادق علیه السلام:
📖 «کَذَبَ الْوَقّاتُونَ وَ هَلَکَ الْمُسْتَعْجِلُونَ، وَ نَجَا الْمُسْلِمُونَ» (الکافی، ج 1، ص368 و ...)
👈 آنان که [برای این امر] تعیین وقت میکنند، دروغ میگویند و آنها که [در این امر] شتاب میکنند، نابود میشوند و کسانی که تسلیم میشوند، نجات مییابند.
✍️ منتظران قیام حضرت امام مهدی علیه السلام، همیشه ظهور را نزدیک میبینند، چرا که اگر دور فرض کنند، نمیتوانند از منتظران باشند؛ چنان که در دعای عهد میگوییم: «وَعَجِّلْ لَنا ظُهُورَهُ، إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعِیداً وَنَرَاهُ قَرِیباً - و در ظهورش برای ما تعجیل فرما، همانا دیگران آن را دور و ما نزدیک میبینیم».
●- وقایع اخیر، به ویژه در سوریه و فریاد داعشیها مبنی بر این که ما آل ابوسفیان و معاویه هستیم؛ سبب شده تا برخی بگویند: «این همان خروج سفیانی است، لذا ظهور نزدیک است». امید است چنین باشد، اما فعلاً دلیل قطعی برای اثبات «این همان است» وجود ندارد.
✔️ برخی نیز این جوّ را دامن میزنند تا القا کنند: «از مقاومت دست بکشید - به این جنایات راضی و از آن خوشحال نیز باشید؛ چرا که مقدمه و علائم ظهور است!» و حال آن که هرگونه بیبصیرتی، سکون، عقبنشینی، خالی کردن میدان و تسلیم، سبب بداء و تأخیر در ظهور میگردد! 👇
www.x-shobhe.ir
هدایت شده از متنْآگاهی|جعفرعلیاننژادی
تبیین علیه پساحقیقت
🔸میتوان گفت، تبیین، نوعی مقاومت شناختی است. اهمیت فهم این موضوع، در زمانه حاضر که به گفته جمعی از متفکرین غربی در دوره پساحقیقت قرار داریم، بسیار حیاتی است. ایستادن روی دوش حقیقت و دفاع از آن در موقعیتی که واقعیتهای پیش چشم گذاشته شده میدان، جملگی گواهی علیه آن میدهند، امری بسیار سخت و پر تکلف است.
🔸بگذارید به صورت روشن بگوییم، افرادی هستند که میدانند مسأله فقط باورکردن آنچه میبینیم نیست، بلکه مسأله باید آن باشد که این واقعیت به چشم آمده و رویتپذیر، چگونه بر باور ما تحمیل میشود. لی مکاینتایر، متفکر آمریکایی ضد ترامپ، پس از روی کارآمدن ترامپ در سال 2016 نوشت: «واقعیتها و حقیقتها در عرصه سیاسی امروز، در خطرند.» به بیان او پساحقیقت خصلت ویژه سیاستورزی آمریکایی است.
🔸براساس تعریف لغتنامه آکسفورد، پساحقیقت امری مربوط به یا دال بر موقعیتهایی است که در آنها برای شکل دادن عقاید مردم، ارجاع به واقعیتهای عینی، تأثیر کمتری از توسل به عواطف و باورهای شخصی افراد دارد. به تعبیر بهتر بسته به هر چیزی که هر فردی میخواهد، یا دوست دارد یا احساس میکند درست است، برخی واقعیتهای از بقیه مهمتر جلوه داده میشوند.
🔸ارزش ایستادن بر آستان حقیقت در اینجا خودنمایی میکند. رهبر معظم انقلاب هوشمندانه انتخاب کردند که در نقطه مقابل تحمیل واقعیتهای گزینشی بر باور مردم، قرار بگیرند. تبیین صحنه یعنی بازگرداندن حقیقت به ساحت واقعیت، یعنی درنظرگیری همه لایهها، ابعاد و جهات واقعیت. یعنی ایستادن در برابر تحلیلهای برگفته از واقعیتهای دلبخواهی. یعنی نشاندادن لایههای به عمد پوشیده شده و گمشده.
🔸حوادث سوریه، بهترین طعمه ممکن برای تحلیلهای پساحقیقی است. به همین دلیل باید گفت اگر استنادات ما برای فهم صحنه، گزارشهای تحلیلی به ظاهر منصفانه خارجی باشد، یعنی خواسته یا ناخواسته پذیرفتهایم در زمین واقعیتهای دلبخواهی پساحقیقی بازی کنیم. پس متوجه میشویم یک بخش مهم از اهمیت تبیین رهبر انقلاب از حوادث سوریه، جنبه تربیتی آن است. تربیت روش شناختی. اینکه چگونه باید تبیین کرد و به کدام واقعیتها باید وزن داد، کدام واقعیتهای تحمیلی را باید رد کرد و چگونه باید سلطه تحلیلهای پساحقیقی را درهم کوفت.
🔸تا میشود باید مفردات و فرازهای این سخنرانی را مرور کرد و نوع تبیین رهبر انقلاب را بازشناخت. راههای عبور از ادراک حسی و هیجانی از میدان به سمت فهم عقلانی از صحنه را یاد گرفت. یاد بگیریم چگونه باید واقعیتهای به چشم آمده را به پرسش گرفت تا اسیر سوالات غلط و شبهات تحمیلی نشویم. از این سخنرانی به راحتی عبور نکنیم.
متنآگاهی
هدایت شده از باغ اندیشه-محمدمهدی شیرمحمدی
.
♻️ شباهتهای
بشار اسد با ابراهیم حشمت
✍اسحاق اثری:
در این یادداشت قصد دارم شباهتهای بشار اسد، حاکم ساقط شده سوریه و ابراهیم حشمت، عضو نهضت جنگل را به صورت مختصر بیان نمایم.
۱) هر دو پزشک بودند.
۲) هر دو پس از مدتی فعالیت های سیاسی و مبارزاتی دچار خستگی شدند.
۳) هر دو خواستند از فضای سیاست دور بمانند و دنبال کارهای طبابت و خیرانه بروند(جدیدا مطرح شده اسد چنین تصمیمی دارد. درباره دکتر حشمت نیز چنین گمان هایی بیان شد).
۴) هر دو به وعده های دشمن اعتماد کردند(اسد با پایان تحریم و گشایش اقتصادی و پایان جنگ و حشمت با امان نامه!).
۵) خطای محاسباتی هر دو نفر موجب تضعیف جبهه مقاومت دوران خودشان شد(اسد با تسلیم، سوریه را از جغرافیای جبهه مقاومت خارج کرد و حشمت با تسلیم خود موجب حذف شرق گیلان از نهضت جنگل گشت).
۶) هر دو به حرف بزرگان جبهه خود بی اعتنایی کردند(اسد نسبت به تذکرات رهبری و حشمت نسبت به تذکرات میرزا کوچک).
۷) هر دو پس از کنار آمدن تحقیر شدن(اسد با فرار شبانه از سوریه و آینده نامعلوم و حشمت با دستگیری، شکنجه و اعدام).
اینها می تواند برای امروز و آینده ما عبرت باشد.
•┈••✾🔹✾••┈•
✍ باغ اندیشه
محمدمهدی شیرمحمدی
https://eitaa.com/mohammadmahdishirmohammadi
•┈••✾🔹✾••┈
هدایت شده از ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونالد ترامپ در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره احتمال «حمله پیشگیرانه آمریکا به تاسیسات هستهای ایران» در دولتش گفت:
من نمیتوانم چیزی در این زمینه بگویم. اما چطور میتوانم جواب دهم؟ اگر بخواهم حملات پیش دستانه انجام دهم چرا باید چنین چیزی را بگویم؟
تصور کنید اگر بگویم بله یا خیر.
عجیب به نظر نمی رسد اگر اینطور جواب دهم؟
آیا میخواهم حملات پیش دستانه علیه ایران انجام دهم؟
ترامپ همچنین در پاسخ به پرسشی درباره حمایت احتمالی آمریکا از حمله اسرائیل به تاسیسات ایران گفت:
این چیزی نیست که شما درباره اش قبل از وقوع یا عدم وقوعش صحبت کنید.
من نمیخواهم به شما بی احترامی کنم، اما فکر میکنم این چیزی نیست که هرگز بخواهم درباره اش پاسخ دهم. چه مربوط به آنجا یا هرجای دیگر.
ابوقاسم
https://eitaa.com/westanews
هدایت شده از غرب آسیا
📌ترجمه بیانیه بشار اسد
با گسترش تروریسم در سوریه و ورود آن به پایتخت دمشق در شامگاه شنبه 7 دسامبر 2024، در میان سیلی از سردرگمی ها و داستان های دور از موضوع، سوالاتی در مورد سرنوشت و مکان رئیس جمهور مطرح شد. حقیقت، که حمایت از روند نصب تروریسم بین المللی به عنوان یک انقلاب آزادیبخش سوریه بود.
در یک برهه حساس تاریخی از زندگی ملت که حقیقت باید جایگاهی داشته باشد، چیزی وجود دارد که باید با بیانی کوتاه روشن شود. این شرایط و متعاقب آن قطع کامل ارتباط به دلایل امنیتی اجازه نداده است و نکات اجمالی آن جایگزین روایت جزئیات هر اتفاقی که بعداً در فرصت پیش آمد نمیشود.
اولاً من آن طور که شایعه شده بود، نه به صورت برنامه ریزی شده کشور را ترک کردم و نه در آخرین ساعات نبردها آن را ترک کردم، بلکه تا صبح روز یکشنبه در دمشق ماندم و مسئولیت های خود را پیگیری کردم. 8 دسامبر 2024. با گسترش تروریسم در داخل دمشق، با هماهنگی دوستان روسی خود به لاذقیه رفتم تا از آنجا عملیات رزمی را پیگیری کنم. صبح با رسیدن به پایگاه حمیمیم، مشخص شد که نیروها از تمام خطوط نبرد عقب نشینی کرده اند و آخرین مواضع ارتش سقوط کرده است، با وخامت اوضاع میدانی در آن منطقه و حمله به روسیه. خود پایگاه نظامی توسط هواپیماهای بدون سرنشین تشدید می شود. با توجه به عدم امکان خروج از پایگاه در هر جهت، مسکو از رهبری پایگاه خواست تا در غروب یکشنبه 8 دسامبر، یک روز پس از سقوط دمشق، و پس از سقوط آخرین دمشق، برای تخلیه فوری به روسیه تلاش کند. مواضع نظامی و متعاقب آن فلج شدن بقیه نهادهای دولتی.
در جریان آن وقایع، موضوع پناهندگی یا استعفا از سوی من و هیچ شخص یا حزبی مطرح نشد و تنها گزینه ای که ارائه شد، ادامه مبارزه برای دفاع از حمله تروریستی بود.
در این زمینه تاکید می کنم که هرکس از روز اول جنگ حاضر نشد نجات کشورش را با نجات شخصی معامله کند یا با مردمش با پیشنهادات و وسوسه های مختلف معامله کند، همان کسی است که در کنار افسران و سربازان ایستاده است. از ارتشش در خط مقدم، دهها متر دورتر از تروریستها در داغترین و خطرناکترین کانونهای درگیری، و همان فردی است که در سختترین سالهای جنگ، آنجا را ترک نکرد و در کنارش ماند. خانواده و مردم او برای مقابله با تروریسم زیر بمباران و خطر حمله تروریست ها به پایتخت بیش از یک بار در طول چهارده سال جنگ. و هر کس مقاومت غیر سوری در فلسطین و لبنان را رها نکرد و به متحدانش که در کنار او ایستادند خیانت نکرد، نمی تواند همان کسی باشد که مردم خود را که متعلق به اوست رها کرده یا به آنها و ارتشش خیانت می کند.
من هرگز فردی نبودهام که در سطح شخصی به دنبال مناصب باشم، بلکه خود را مالک پروژهای ملی میدانستم که حمایت آن را از مردمی که به آن اعتقاد داشتند، گرفتهام. من یقین به اراده آن مردم و توانایی آنها در حفظ کشور و دفاع از نهادها و انتخاب های آن را تا آخرین لحظه حمل کردم. با سقوط دولت به دست تروریسم و از دست دادن توانایی ارائه هر چیزی، این موقعیت خالی و بی معنی می شود و مسئولیت باقی ماندن در آن معنایی ندارد. این به هیچ وجه به معنای کنار گذاشتن وابستگی اصیل ملی به سوریه و مردم آن نیست، وابستگی ثابتی که با موقعیت یا شرایط تغییر نمی کند، وابستگی سرشار از امید به بازگشت آزاد و مستقل سوریه
https://eitaa.com/westanews