هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻ساختشکنیِ نظری در مناظرۀ سیاسی (۳):
در اسارت تفکّرِ ترجمهای
🖊 مهدی جمشیدی
۸. ایشان گفتند نظام جمهوری اسلامی، عناصری از تمامیّتخواهی را دارد و آنگاه نیز تعداد زیادی از مؤلفههای دولت توتالیتر را بر نظام، منطبق کردند. پرسیدم: آیا معتقد به اصالت «نظریۀ اجتماعی» هستید و یا اصالت «واقعیّت اجتماعی»؟! اگر نظریه باید حاکی از واقعیّت باشد و به اندازۀ واقعنماییاش نیز معتبر است، چرا نظریۀ دولت توتالیتر را به عنوان «پیشفرض تحلیلی» انتخاب کردهاید و میکوشید با جرحوتعدیلِ غیرعلمی و واقعیّتسازی، این قالب پیشینی را بر جمهوری اسلامی تطبیق بدهید؟! چرا آنچه را که نیست، میسازید و چرا آنچه را که هست اما موردی و اندک است را بزرگنمایی میکنید و روایت پهندامنه از آن ارائه میدهید؟! چرا شواهد نقیضِ نظریۀ دولت توتالیتر را نمیبینید؟! و چرا از سخن آغازین خود که نظام جمهوری اسلامی را مصداقِ دولت توتالیتر معرفی کردید، بازگشتید و اینک مدعی هستید که فقط عناصری از توتالیتاریسم را میتوان به این نظام، نسبت داد؟! چگونه از آن تعمیم مطلق به این انطباق جزئی رسیدید؟! مگر تجربۀ زیستۀ شخصیِ شما و جریان فکریِ شما، امر عام و اجتماعی است که بتوانید از آن، نتیجۀ کلّی بگیرید و دربارۀ منطق حاکمیّت، داوری کنید؟! آیا جز این است که آنچه که بر شما رفته است - حتی اگر روایتی که از آن عرضه کردید، درست باشد - امر شخصی است و نه امر اجتماعی، درحالیکه برای قضاوت دربارۀ دولت، باید نسبت آن را با امر اجتماعی، فهم کرد؟!
۹. ایشان گفتند نظام در پی متفاوتستیزی است و تکثّرها را برنمیتابد. پرسیدم: مگر نظام بهطور رسمی اعلام نکرده که در جامعۀ ما، لایههای مختلف و متنوّع حضور دارند اما همگی در تعلّقخاطر به دین، مشترک و متّحد هستند؟! مگر گفته نشده است که دیانت، «مراتب» و «درجات» دارد و همگان، یکسان نیستند و نباید از همه، توقع واحد داشت؟! مگر نظام به «عرصۀ خصوصی» وارد شده و به تجسّس رو آورده است؟! و مگر جز این است که در عرصۀ عمومی، «معیارهای فرهنگیِ حداقلی» را در نظر گرفته و توقعی بیش از این، از کسی نداشته است؟! آیا اگر چادر، صورت مطلوبِ پوشش برای نظام است، آن را به همۀ زنان تحمیل کرده و پوششهای دیگر را برنتابیده است؟! جز این است که نظام در عرصۀ عمومی، «منطق پیوستاری» و «رویکرد رنگینکمانی» داشته و برای دینداری، «حداقلها»یی را لحاظ کرده و توقع فزونتر نداشته است؟! آیا سیاست نظام در امر حجاب، همان نگاه حداکثریِ دین بوده که حدود سختی را معرفی کرده یا حتی این حدود را نیز نادیده گرفته و متناسب با عرف، قدری «تنازل» هم کرده است؟! در این میان، با کسانی که حتی به همین «حداقلها» نیز تن در نمیدهند چه باید کرد؟! کشف حجاب و برهنگی، عبور از حداقلها نیستند؟! با آنان که از مرزهای هویّتیِ ما بیرون میروند و ارزشهای فرهنگیِ جامعه را با چالش و تزلزل مواجهه میسازند، چه باید کرد؟! آیا نباید برای تفاوت و تکثّر، حداقلهای دینی را به عنوان چهارچوب لحاظ کرد و آنها را از جامعه طلبید؟! اینکه «انحراف» و «آسیب» و «ساختارشکنیِ» فرهنگی را «تفاوت» و «تکثّر» و «تنوّعِ» فرهنگی بخوانیم، ریشه در نسبیّت فرهنگی ندارد؟!
۱۰. ایشان گفتند مدیریت جامعه به دست نیروهای امنیتی افتاده و ازاینرو، امکان گفتگو از دست رفته است. پرسیدم: پس اینهمه «مخالفتهای آشکارِ جریان دگراندیش» در عرصۀ عمومی چیست؟! چگونه است که در رسانهها، اینهمه به نظام و سیاستهای کلّی، نقد میشود و صدها مسأله و اشکال بیان میگردد؟! اگر باب گفتگو مسدود شده، پس این کرسیها و نشستها و میزگردها در دانشگاهها و رسانهها و ... که اغلب نیز جهتگیری انتقادی و چالشی دارند، چگونه شکل گرفتهاند؟! مگر جز این است که نقادیها و انکارها و ابطالهای نیروهای دگراندیش از سطح دولتها و نهادهای دیگر، به لایۀ «سیاستهای کلّیِ نظام» و «شخص ولیّفقیه» نیز رسیده است؟! جریان دگراندیش، در پی چه وضعی بیش از این است؟! آیا اگر دستکم برخی از دگراندیشان، قانون را زیر پا نهادند و مرتکب جُرم شدند، نباید با آنها برخورد کرد؟! آیا اگر نهادهای امنیتی، پرده از برخی ارتباطهای خاصِ اینان با بیگانگان برداشتند، نباید حساس شد؟! آیا وقتی دشمن از فرهنگ و رسانه، استفادۀ امنیتی و سیاسی میکند، نهادهای امنیتی ما نباید در این عرصه حضور داشته باشد؟! آیا گفتگوی بدون ادب و اخلاق و توأم با ساختارشکنی و معارضه، امری است که بتوان انتظار داشت نظام سیاسی در برابرش، ساکت و بیموضع باشد و از خود دفاع نکند؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از آنتی سکولار
تحلیلهای سُست با تکیه بر بیاطلاعی از قانون
1️⃣ احمد زیدآبادی روزنامهنگار و فعال سیاسی اصلاحطلب به بهانه بیرقیبی آقای رئیسی در انتخابات خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه خراسان جنوبی در کنایهای به شورای نگهبان و علامه مصباح در کانال تلگرامیاش نوشت:" واقعاً این همه خرج و هزینه از جیب مردم برای تعیین اعضای خبرگان در قالب "انتخابات" برای چیست؟ به جای ۱۳۶ نفر، ۸۸ نفر را به تعداد کرسی مجلس خبرگان انتخاب کنید.
و در تائید بیاثر بودن انتخابات با کنایهای از بیان علامه مصباح وام میگیرد و مینویسد:" به قول آقای مصباح، مردم حق ندارند خودشان تصمیم بگیرند که برای خودشان حقوقی قرار دهند چون مالک خودشان نیستند".
2️⃣ انتخابات در حوزه انتخابیهای که فقط یک نامزد دارد یا به تعداد کرسی مجلس خبرگان نامزد انتخاباتی دارد و رقیبی برای گزینش نامزد انتخابات وجود ندارد، طبق قانون برگزاری انتخابات، یا انتخابات برگزار نمیشود یا با درخواست نامزد انتخابات به استان دیگر جابهجا میشود.
ایراد به آقای زیدآبادی است که به عنوان تحلیگر مسائل سیاسی قبل از رجوع به قانون برگزاری انتخابات، این گونه تحلیل می کنند.
3️⃣ اما استناد زیدآبادی به بیان علامه مصباح که باز هم نوک پیکان بیدقتی در تحلیل مسائل را به سمت او میگیرد اینگونه است که در نظام توحیدی کشور اسلامی ایران، تنها قانونگذار خداوند متعال است و در این پارادایم توحیدی مردم حقی برای وضع قانون در عرض قوانین الهی ندارند و بر مبنای نظام توحیدی، این مسئله امری مسلم است.
اما در اجرا، فعلیت، تحقق و عینیتِ این نظام توحیدی، مردم صددرصد حق دارند. نه تنها حق دارند بلکه تکلیف دارند تا با شرکت در انتخابات سرنوشت کشور خود را تعیین کنند.
✍🏻پازکی
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
هدایت شده از z طباطبایی
مقام معظم رهبری طی اقدامی بیسابقه، یک فرمان مهم و عمومی را با نگرانی در چند دیدار پشت سر هم مطرح کردند:
اول ۱۴۰۲/۱۰/۲: «همه کسانی که مخاطبانی دارند، وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند.»
دوم ۱۴۰۲/۱۰/۶: «در قضیهی انتخابات، مادرها نقش ایفا کنند، هم در داخل خانه، هم درخارج خانه.»
سوم ۱۴۰۲/۱۰/۱۳: «احساس وظیفه نسبت به انتخابات یکی از کارهای نقدِ جامعهی مجاهد در جهاد تبیین است.»
چهارم ۱۴۰۲/۱۰/۱۹: «مسئلهی حضور مردم در صحنه باید ترویج بشود؛ هر کسی صدایی دارد، باید روی این زمینه کار کند: وَ تَواصَوا بِالحَقّ؛ تواصی به حق وظیفهی همه است.»
به #جهاد_تبیین بپیوندید🇮🇷
https://eitaa.com/jahadtabeeeen
🔰تجربه سیاسی رهبر انقلاب ایران برای رهبر ضد استعمار افریقا
(درسی که ماندلا بوسیله آیت الله خامنه ای از امام خمینی آموخت)
✅پنجشنبه شب مورخ ۲۷ دی ماه ۱۳۹۷ بعد از نماز مغرب و عشا با جمعی از اصحاب تاریخ خدمت رهبر عزیز رسیدیم؛ ایشان ضمن بیان نکاتی در مورد تاریخ به ناگاه برای مثال خاطره ای را از دیدار با ماندلا بیان نمودند (هر چند این خاطره را یکبار دیگر هم در سالیان قبل گفته بودند ولی این بار با جزئیات تازه تری بازگو کردند)۰ به نظرم آمد که این خاطره برای هر مورخ و دوستدار تاریخ سیاسی میتواند قدر و قیمت داشته باشد و بخصوص برای تاریخ ضد استعماری بسیار ارزشمند و والاست ۰ در این نقل تاریخی درس مهمی از قهرمان بزرگ ضد استعماری جهان اسلام (امام خمینی ) به قهرمان ضد نژاد پرستی قاره سیاه(نلسون ماندلا) به وسیله شخصیت برجسته ضد استکباری دیگری (آیت الله خامنه ای) انتقال می یابد ۰ ناگفته معلوم است حضور این سه شخصیت در این عبرت انقلابی چقدر می تواند ارزشمند باشد :
🔴ایشان اینگونه عنوان کردند : در دوران ریاست جمهوری در سفری که به افریقا رفته بودم ، یک نفر از طرف من به افریقای جنوبی رفت تا از وضعیت و احوال نلسون ماندلا که در زندان بود اطلاعاتی کسب نماید و در ضمن نسبت به رفع مشکل زندان ایشان نیز تلاش نماید ۰ چندی بعد ماندلا از زندان آزاد شد و در اینجا و همین اتاق با من دیدار کرد ؛ البته ملاقات دیپلماتیک و رسمی نبود و او که شنیده بود ما در دوران اسارتش برای آزادی او تلاش کرده ایم برای تشکر آمده بود؛ در این دیدار من به او گفتم علت موفقیت امام در پیروزی انقلاب اسلامی ایران این بود که امام این توده های مردم را به کف خیابانها کشاند و مردم با جسم و جانشان حاضر شدند در راه آرمانهای ایشان فداکاری کنند ۰ ماندلا این مطلب امام را شنید و بعدا به کشورش بازگشت و چند ماه بعد خبر راه پیمایی های مردمی در کف خیابانهای افریقا به ما رسید و پیدا بود آن مطلب که از نحوه مبارزه امام گفتیم در او تاثیر زیادی نموده و الگوی مبارزاتی وی شده است ۰ این یک نمونه از عظمت و تاثیر گذاری جهانی این انقلاب است ۰و رویش های این انقلاب نسل بعد از نسل ادامه یافته است ۰
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
https://ble.ir/drmousanajafi.
https://rubika.ir/drmousanajafi
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه کامیابیهای ما در سیاست خارجی مرهون استکبارستیزی است؛ و همه ناکامیهای ما در اقتصاد رهین استکبارپرستی است.
#نه_به_نئولیبرالیسم، تجلی شعار مرگ بر آمریکا در اقتصاد است.
@syjebraily
هدایت شده از رحمت الله معظمی
21.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴شـاهـدان شـهر
➖مصاحبه تلویزیونی زهیر معصومی یادگار فرمانده گردان کمیل در برنامه شاهدان شهر
۸بهمن ۱۴۰۲ شبکه ۵سیما
مطلبی از آقای معصومی درباره این برنامه👇👇👇
جای تامل است؛ ۳بخش از صحبتهای بنده که انتقاد از عملکرد مسئولان بود و البته طبق آیه قرآن و وصیت نامه امام راحل و فرمایش حضرت آقا و آیت الله جوادی آملی ، را اجازه پخش ندادند!
مصداق بارز #رسانهمیلی همین است...
#بخشهایسانسورشده👇
#صورتکنونی جامعه ما ،
#سیرتدرونی مسئولین فعلیست...
آقایان #عکسحاجقاسموشهدا را میزنند، و #عکسآنها عمل میکنند...
برخی مسئولین میخواهند کار خوب انجام دهند ولی چون #لقمهحرام از بیتالمال در زندگیشان است ، #نمیتوانند کار خوب برای مردم بکنند...
#کلوامنالطیباتواعملوابالصالحات...
نگذارید مملکت بدست نااهلان و نامحرمان بیافتد... #الانافتاده...
برخی مسئولان نااهل و نامحرم هستند...
آفت مسئولان انقلاب ۳چیز است
#اشرافیکری.دوریازمحرومین.غربگرایی
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
📌حکم رهبر معظم انقلاب راجع به رأی سفید
✍قابل توجه مدعیان رأی سفید
🇮🇷دکتر محمد سجاد شیرودی...👇
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
ایران طراح اتفاقات امروز - @mrtahlilgar.mp3
11.42M
🔗 اتفاقات امروز را 20 سال است ایران طرح ریزی کرده حالا آنها در فکر اتفاقی جهانی اند
🎙 گزارش قابل تامل فارن افرز درباره رخدادهای این روزها: روزی برای ایران و مقاومت مهم بود که مورد توجه در منطقه قرار بگیرد. آنها حالا به شکلی جهانی به مسائل نگاه کرده و خیالشان از منطقه راحت است. بررسی ها نشان میدهد حوثی ها در نسل z این روزها محبوبیت یافته اند.
ویدیوها را در کانال اختصاصی شبنامه ببینید
👇🇮🇷
https://t.me/shabnameh110
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰ایجاد یا تشدید دلواپسی، اضطراب، یأس، تردید، ترس و ناامیدی برای تحمیل تزلزل روحی و درهم شکستن مقاومت روانی موجودات زنده برای ادامه حیات، شگرد همیشگی دشمن برای نابودی یک جامعه انسانی از طریق تبلیغات و جنگ رسانهای است‼️
♨️وقتی جامعهای باور بکند که مشکلاتش بیشمار، عقب ماندگیش مُزمن، بدبختیش استثنائی و بحران زندگی فردی و اجتماعی او، غیرقابلحل و کارگزاران حکومتش دزد و دغلباز یا بیعرضه و ناتوان یا اینکه بیرحم و ستمگرند، دیگر از تلاش و برنامهریزی و پیگیری و امید به گشایش کارهایش دست بر میدارد؛ و حتی از مشارکت سیاسی در تعیین سرنوشت خود و جامعهاش مأیوس میشود و مثل یک موجود سرخورده و علیل و ناتوان، یا به اعتیاد و گوشهنشینی روی میآورد، یا به بیگانگان پناهنده میشود و یا دست به عصیانگری میزند‼️
💥هنر اصلی دشمنان ایران و کینهتوزان ضدایرانی که همیشه ایرانیان را تحقیر میکردند، حالا طی ۴۵سال توانستهاند، یک تصویر رؤیایی از جوامع غربی بسازند و یک تصویر هیولایی از مملکت ایران ترسیم کنند؛ تا گرگهای جهانی، بیآزار «شبیهبَرِّه» دیده شوند و خادمان کشور، «شبیهگرگ» تصور گردند‼️
🎯آنچنانکه جمعی از هموطنان ما را از پیگیری راههای معقول و مشروع و منطقی، برای حل مشکلات خود و پیشرفت کشورشان، منصرف سازند‼️
👆ابنسینا درباره پدیده «اضطراب» و «دلنگرانی» مستمر، هزارسال پیش، با دو بَرِّه گوسفند، یک آزمایش انجام داده که فوقالعاده آموزنده است تا ما بفهمیم که یک "گرگ واقعی" یا "هیولای ساختگی"، با روان آدمیان چهها میکند‼️
✍محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
‼️💥‼️🎯‼️💥‼️
🔺هفتادسال تحقیر ایرانیان،
🔺هفتادسال تخریب ایران،
🔺دههاسال تحریم ایرانیان،
🔺هفتادسال جرم و جنایت و خیانت آمریکا علیه ملت مظلوم و صبور و پراستقامت و مهربان ما، باید یک روزی پاسخ داده بشود.
🔺با فرض پذیرش حملهی احتمالی آمریکا به کشورمان، دقیقا روز انتقام هفتادسالهی ملتما فرا میرسد.
🎯جنگ همهجانبه علیه آمریکای وحشی در همهجا، یعنی تدارک صلح و آرامش و امنیت و عدالت در سراسر جهان...
🤲صدهاهزار شهیدایرانی که طی هفتادسال گذشته به دستور آمریکا و توسط عواملش (شاه، صدام و گروهکها...) قربانی شدهاند، چشمانتظار لحظه و روز انتقامند...
‼️حدود ۶۰.۰۰۰ آمریکایی در پایگاههای نظامی همین اطراف، در تیررس مستقیم ما هستند‼️
صفحاتمجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️کانال ۱۲ عبری:نتانیاهو در حال شوخی و بالا بردن روحیه سربازان ارتش اسرائیل است و از آنها میپرسد کدام یک از شما فرزند دارد.
#بانوی_تمدن_ساز
https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9