مقام عرشی حضرت زهرا_1.mp3
12.24M
﷽
🥀
#مقام_عرشی_حضرت_زهرا س ۱
رضایت و خشم حضرت فاطمه سلاماللهعلیها، محور رضایت و خشم خداست !
کمی به این حدیث، عمیق فکر کنید!
🌱«تمامِ الله در یک زن، جلوه کرده است که حبّ و بغض او، دقیقاً منطبق با الله است» !
این یعنی عصمت مطلق!
※ چنین الگویی را چگونه باید شناخت و چگونه ارتباط برقرار کرد؟
🎙 #استاد_شجاعی
#فاطمیه
چشماتو به روی حیدر نبند
زخماتو خودم میبندم بخند
آه بکش ولی بمون
که همین آه دلگرمی علیه
دست به پهلو تو خونه
که میری راه دلگرمی علیه
دنیام فاطمه
میخوای داد بزنم تا همه بشنون تنهام فاطمه
نمیتونم بایستم از بعد اون روز رو پام فاطمه
میبینی تو جوونی داره میلرزه دستام فاطمه
من تنهام فاطمه
با اشک چشمات دستامو نبند
گریه میکنم باشه تو بخند
سقف خونه رو سرم شده آوار دست علی رو بگیر
حرف رفتن رو نزن دست بردار دست علی رو بگیر
چشمام فاطمه
انگاری باز داره تار میبینه چشمات اینجام فاطمه
من مرد جنگم اما از تو کمتره زخمام فاطمه
میبینی تو جوونی داره میلرزه دستام فاطمه
دنیام فاطمه
میخوای داد بزنم تا همه بشنون تنهام فاطمه
نمیتونم بایستم از بعد اون روز رو پام فاطمه
میبینی تو جوونی داره میلرزه دستام فاطمه
تنهام فاطمه
#تفسیر_قرآن
🌷نکته تفسیری صفحه ۳۰۴🌷
زیان کارترین مردم:
فرض کنید که سه نفر برای خرید به بازار رفته اند. نفر یکم با سرمایه اش معامله ی خوب و پرسودی می کند و با سود بسیاری به خانه باز می گردد.
نفر دوّم، بخشی از سرمایه اش را به علت بی توجّهی از دست می دهد و البتّه اشتباه خود را می پذیرد. به همین سبب هنوز امید است که بتواند از سرمایه اش به درستی استفاده کند.
نفر سوّم امّا به معامله های پرضرری دست می زند و هر چه به او می گویند که اشتباه می کند، از سر غرور نمی پذیرد و با لجاجت تمام به رفتارش ادامه می دهد، و بدین ترتیب، تمام سرمایه اش از بین می رود و ورشکستگی خودش را هنگامی باور می کند که هیچ چیزی برایش نمانده است! آیا کسی را زیان کارتر از او می توان تصوّر کرد؟
واقعیّت این است که ما انسان ها مانند آن خریدارها هستیم، و دنیایی که در آن زندگی می کنیم، مانند بازار است.
امام هادی فرموده است: «دنیا، بازاری است که گروهی در آن سود می کنند و گروه دیگری در آن زیان می بینند.» مهم ترین سرمایه ی ما در این بازار، عمر محدود ماست که با آن می توانیم به سعادت و زندگی خوب ابدی دست پیدا کنیم؛ امّا برخی از انسان ها در این بازار فریب می خورند و با کفر و گناه و نافرمانی پروردگار جهان از سرمایه ی عمرشان درست استفاده نمی کنند. عده ای از این افراد قبول دارند که اشتباه می کنند. بنابراین امیدی هست که قبل از به پایان رسیدن عمر، راه درست را پیدا کرده، گذشته شان را جبران کنند. امّا گروه سوّمی نیز وجود دارند که تقریباً امیدی به سود کردن شان در این بازار نیست؛ کسانی که با غرور تمام، آیات خدا را انکار کرده، پیامبران خدا را مسخره می کنند، و معاد را دروغ می شمرند و تمام تلاششان را در این راه به کار می بندند، و در عین حال، خود را رشدیافته ترین انسان های زمین معرّفی می کنند.
مطالعه ی تاریخ به خوبی نشان می دهد که در هر زمانی افرادی به این بیماری لاعلاج دچار بوده و هستند، و تنها زیانکاری خود را زمانی پذیرفته اند که چنگال مرگ، گلویشان را فشرده است. فرعونِ کافر و جنایت کار نه تنها خود را رشدیافته می دانست، ادّعای هدایتگری مردم را نیز داشت. بسیاری از مشرکان قریش، بر سر جنگ و مخالفت با پیامبر اکرم جان خود را از دست دادند. در دوران خلافت حضرت علی علیه السلام ، خوارج نهروان، علی علیه السلام را به کفر متّهم کردند و در این راه جان خود را از دست دادند.
چند سال بعد، برخی از مدّعیان پیروی از پیامبر ، نوه ی آن حضـرت یعنی امام حسین علیه السلام را به بهانه ی شورش بر ضد خلیفه ی پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم کشتند و در هنگام حمله فریاد برآوردند: «ای لشکریان خدا، برای جهاد، بر مرکب هایتان سوار شوید و به بهشت دل خوش کنید.»!
آری، این ها همه زنگ خطری برای ماست که مبادا تعصّب های بی جا و غرور و تکبّر و خودمحوری چنان بر دیده ی عقلمان پرده بیفکند که تفاوت سقوط و پرواز را نفهمیم و مانند دیوانگان، بر دوست شمشیر بکشیم و دشمن را در آغوش بگیریم!
#تفسیر_قرآن
#قصه_قرآنی
🌷نکته تفسیری صفحه ۳۰۵🌷
هدیه ی خدا به زکریای کهنسال:
خداوند در دنیا نشانه های زیادی قرار داده تا بندگانش به وسیله ی آنها، او را بشناسند و به علم و قدرت بی پایانش پی ببرند. برخی از این نشانه ها، در جهان هستی و طبیعت قرار دارد، و بعضی دیگر در زندگی ما انسان ها رخ می نماید. این آیات به یکی از این نشانه های عجیب و عبرت آموز اشاره می کند.
از آیات قرآن و تاریخ انبیا استفاده می شود که چند سال قبل از میلاد حضرت مسیح ـ یعنی بیش از ۲۰۰۰ سال پیش ـ در سرزمین فلسطین و در کنار بیت المقدس، یکی از پیامبران بزرگ خدا به نام «حضرت زکریّا» زندگی می کرد. همسر او ، خاله ی مریم بوده و نسبت اش به حضرت یعقوب نوه ی حضرت ابراهیم می رسیده؛ زیرا از دودمان سلیمان بن داود بوده که او از فرزندان «یهودا»(پسر یعقوب) بوده است.
هنگامی که حضـرت مریم به خدمت و عبادت در معبد توفیق یافت، حضرت زکریّا علیه السلام از سوی خدا مأمور سرپرستی و کفالت او شد. حضرت زکریّا ـ که تا آن زمان فرزندی نداشت ـ با مشاهده ی حالات روحی مریم و لطف ویژه ی خدا به او آرزو کرد که فرزندی داشته باشد. از این رو به درگاه خدا روی کرد و از او خواست که به رغم پیری و فرتوتی اش، به او فرزندی پاک عطا کند تا دارایی های مادّی و معنوی او و خاندان یعقوب، به آن فرزند شایسته به ارث برسد.
جالب توجه اینکه بر اساس آیه ی ۳ ، حضرت زکریا علیه السلام این درخواست را در جایی خلوت و پنهانی بیان کرد.
از این اشاره فهمیده می شود که دعای پنهان از دعای آشکار بهتر است. به هر حال، پس از گذشت مدّت کوتاهی، در حالی که زکریا در عبادتگاه خود مشغول نماز بود، چند فرشته ی خدا بر او نازل شدند و به او مژده ی به دنیا آمدن پسر پاک و شایسته ای به نام یحیی را دادند که از پیامبران خواهد شد؛ پسری که پیش از آن هیچ کس هم نام او نبوده، و از برخی جهات، ویژگی های منحصر به فردی دارد. حضرت زکریا علیه السلام که از این وعده شگفت زده شده بود، از خدا خواست که نشانه ای برای او قرار دهد تا به وسیله ی آن، از باردارشدن همسرش آگاه شود و خدا را سپاس گوید. خدا نیز این نشانه را برای او قرار داد که زبانش بدون اینکه معیوب شود، از سخن گفتن با مردم باز می ماند و تنها می تواند ذکر خدا را بر آن جاری کند.
بدین ترتیب، پس از نه ماه انتظار، یحیای پاک و شایسته به دنیا آمد و زکریای کهنسال و همسر پیر و نازایش که هیچ امیدی به فرزنددار شدن نداشتند، به خواست خدا صاحب فرزندی شدند که به مقام والای پیامبری رسید.
بر اساس آیات قرآن،حضرت یحیی علیه السلام در کودکی به نبوّت رسید و بسیار مهربان، پاکدامن و پرهیزکار بود. او به پدر و مادرش نیکی می کرد و از زورگویی به مردم و سرکشی در برابر خدا تنفّر داشت.
او از نخستین کسانی بود که به حضرت عیسی علیه السلام ایمان آوردند و همواره او و آیینش را یاری کرد تا اینکه بر سر دفاع از احکام دین، به دست پادشاه ستمگرِ دوران خود کشته شد و سر از بدن پاکش جدا کردند.
درود خدا بر او در آن روز که به دنیا آمد و آن روز که از دنیا رفت و آن روز که در قیامت، زنده خواهد شد.
#نهج_البلاغه
امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام می فرمایند ؛
🟤خداوند در هر نعمتى حقى دارد. كسى كه حق آن را ادا كند، آن نعمت را بر او افزون مىكند و كسى كه در آن كوتاهى نمايد آن نعمت را در خطر زوال قرار مىدهد»؛
#شرح_حکمت ۲۴۴
❣امیرالمومنین علیهالسلام مى فرماید:
✨إِنَّ لِلّهِ فِي كُلِّ نِعْمَةٍ حَقّاً، فَمَنْ أَدَّاهُ زَادَهُ مِنَها، وَمَنْ قَصَّرَ عَنْهُ خَاطَرَ بِزَوَالِ نِعْمَتِهِ
💠خداوند در هر نعمتى حقى دارد. كسى كه حق آن را ادا كند، آن نعمت را بر او افزون مىكند و كسى كه در آن كوتاهى نمايد آن نعمت را در خطر زوال قرار مىدهد»؛
✍منظور امام عليه السلام از حق نعمت، همان شكر است؛ نه تنها شكر زبانى و قلبى بلكه اساس شكر، شكر عملى است؛ يعنى از آن نعمت خداداد به نفع مظلومان استفاده كردن، صله رحم بهجا آوردن، آلام بيماران را تخفيف دادن، تعظيم شعائر نمودن، به فكر يتيمان بودن و امثال اينها. شكر نعمتهايى مانند چشم و گوش و عقل و هوش، اين است كه آنها را در مسير اهدافى كه براى آن آفريده شدهاند به كار بگيريم و مطابق تعبير معروف علماى اخلاق، «الشُّكْرُ هُوَ صَرْفُ الْعَبْدِ جَميعَ ما أنْعَمَهُ اللهُ فيما خُلِقَ لاِجْلِهِ؛ شكر عبارت از اين است كه انسان، تمام آنچه را خدا به او روزى داده براى آن اهدافى كه آفريده شده است صرف كند
✔️همچنين شكر قلبى نيز جايگاه خود را دارد كه انسان واقعاً از خداوند به سبب نعمتهايى كه به او ارزانى داشته راضى باشد؛ ولى به هر حال شكر در صورتى كامل مىشود كه جنبههاى عملى آن آشكار گردد.
═══✙❆♡❆✙═══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بالا ترین فضیلت حضرت زهرا سلام الله علیه در کلام امام خمینی
🎙 #امام_خمینی
⏱ #سخنرانی_کوتاه
📺 #تصویری
#فاطمیه
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳 #ایام_فاطمیه
🌴روضه حضرت زهرا(سلام الله علیها)
🌴امشب شب سیلی زدنه!
🎙 #سید_مهدی_میرداماد
⏯ #روضه
#فاطمیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝نوحهای که رهبر از آن تقدیر کرد ...
🎙#مداحی جدید حاج #مهدی_رسولی با نام (#بی_مردم) بمناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
📎 #فاطمیه
📎 #ایام_فاطمیه
📎 #ایران_صدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴🕯 #لعن_الله به اونی که به مادرمون (س) جسارت کرد
#شهادت
🌷🕊#حضرت_فاطمه_الزهرا
سلام الله علیها تسلیت باد🏴
🏴#فاطمیه
🏴
🌻🌹🌻🌹🌻🌹
💎دعا برای سلامتی یادگار نبوت و ولایت صاحب الزمان (عج)💎
✨"بسم الله الرحمن الرحیم"✨
💗"اَللّـهُمَّ" كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَن صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَة وَفي كُلِّّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا برحمتک یا "ارحم الراحمین"💗
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
💎 دعای فرج برای تعجیل در ظهور حضرت مهدی موعود (عج)💎
✨"بسم الله الرحمن الرحيم"✨
💗"اِلـهي" عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاء وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ؛ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ،
السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛"يا اَرْحَمَ الرّاحِمين"، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرین.💗
🌷🍀🌷🍀🌷🍀
💎"اللهم" صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎
🏴 بخدا قسم شما دونفر مرا اذیت کردید!...
▪️ امام صادق علیه السلام فرمودند:
➖حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها روز سه شنبه، سوم ماه جمادی الثانی سال ۱۱ هجری از دنیا رحلت کرد. علت وفات آن حضرت، همان ضربه ای بود که قنفذ (لعنة الله عليه) غلام آن مرد به امر او به ایشان وارد آورد. حضرت زهرا به علت آن ضربه، محسن را سقط کرد و به همین دلیل به شدت بیمار شد
➖و اجازه نداد هیچ یک از آن افرادی که وی را اذیت کرده بودند، به حضور او برسند ولی آن دو نفر که از اصحاب پیامبر خدا بودند، از اميرالمومنين علیه السّلام تقاضا کردند که شفاعت آنها را نزد فاطمه کند. وقتی حضرت امیر برای آنان اجازه گرفت و به حضور آن حضرت مشرف شدند، گفتند: «ای دختر پیغمبر خدا! در چه حالی؟» فرمود: «خدای را شکر، خوبم»
➖آنگاه به ایشان فرمودند: «آیا نشنیدید که پیامبر خدا میفرمود فاطمه پاره ای از تن من است، کسی که او را اذیت کند مرا اذیت کرده و کسی که مرا اذیت کند، خدا را اذیت کرده!؟»
گفتند چرا.
فرمودند: «به خدا قسم شما دونفر مرا اذیت کردید.»
امام صادق علیه السلام فرمودند: آنها در حالی از نزد فاطمه اطهر خارج شدند که آن بانو سخت بر آنان خشمناک بود.
📚 بحارالانوار ج۴۳ ص۱۷۰
#حدیث_روز
@dokhtaranebeheshtiy