🍃🌸🍃🌸🍃
💐 برخورد غرب با زن
خطاست اگر کسی خیال کند که امروز در غرب که دم از اشتراک زن و مرد یا تساوی زن و مرد یا حقوق زن می زند، این مسائل وجود ندارد و به زن ستم نمیشود. آمارهای وحشتناکی از خشونت نسبت به زن، سوء استفاده از زن ـ چه سوء استفاده در محیط کار و چه انواع سوء استفاده های دیگ، که حتی بیان بعضی از آنها شرم آور است ـ در غرب وجود دارد .من آمارهایی از یکی از کشورهای غربی، آمریکا، دیدم که تعداد زنانی که به دست شوهرانشان کتک می خورند، بسیار زیاد بود . واقعاً تعجب کردم! آمار، تعجب آور بود. در آن مقاله آمده بود، این آمار زنانی است که شکایت کرده اند، اما زنانی که به اهمال گذرانده اند یا ترسیده اند که شکایتشان موجب عکسالعمل بیشتر شوهر شود، آنها هم هستند که تعدادشان معلوم نیست! بنابراین ملاحظه می کنید که مسئله و مشکل زن با علاج هایی که غرب اندیشیده، مانند عریانی زن و حضورش در خیابانها و دوری اش از حجاب و این قبیل چیزها حل نمیشود. چنین نیست که ما خیال میکنیم اگر چادر را از سر زن برداشتیم، یا حجاب زن را کم کردیم، یا از این قیود شرعی صرف نظر کردیم، مشکل زن حل خواهد شد. مشکل زن اینگونه حل نمی شود، بلکه بدتر هم می شود. (۱۳۷۴/۸/۲۲)
🌸قسمت چهارم
📖بخشی از کتاب #خانواده به سبک ساخت یک جلسه مطول مطوی در محضر مقام معظم رهبری / صهبا
🌷منتظر قسمت های بعدی از این کتاب باشید
@dokhtaranyazd
دختران آفتاب
بسم الله النور
تئاتر «جابر»، درباره یک جوان دانشمند و فعال و پر انرژی است. اگر زندگی اش را خلاصه کنیم میشود: اخلاص و محبت و انگیزه!
دهه هفتادی ست؛ ساده و بی ریا! اما حرفهای زیادی برای گفتن دارد از جنس حرف آسمانی ها! حرفهایی پرنفوذ، که گویی هرگز از ذهن و دلت پاک نخواهند شد!
تئاتر جابر، تکه هایی از زندگی این جوان دوستداشتنی ست که وقتی ببینی اش، عاشق مرامش می شوی... انگار اصلا آمده است که عاشقمان کند!
جابر این بار مهمان یزدی هاست. موعد دیدار ما:
چهارشنبه و پنجشنبه10و11 مردادماه
ساعت17
ویژه بانوان(15تا45سال) *ورود کودکان ممنوع*
هزینه بلیط
5000تومان
جهت رزرو صندلی تماس بگیرید:
09910459805
@dokhtaranyazd
دختران آفتاب
🔸 ذاکر و غافل 🔸
... پدر با فرزند برخورد نفسانی میكند و برای سبك شدن و رفع خستگی كنار طفل مینشیند و بازی میكند! بازی با بچهها به آنها شخصیت میدهد؛ بازی كه در آن نشاط باشد، اما لغو نباشد، جمع بین دو ظریف است. گاهی ما بازی میكنیم ولی افسار گسیختگی است.
تفریح رسول اكرم صلی الله علیه و آله با بچهها، منتهای شخصیت و روح دادن به آنها است؛ میرود توی بچهها و بچهها را با خود به عالم بالا میآورد. ولی وقتی ما با بچهها بازی و تفریح میكنیم، بازی و تفریح ما، بازی و تفریح غافل است. در حالی كه بازی و تفریح رسول صلی الله علیه و آله بازی و تفریح ذاكر است.
پدر اگر بداند چه مأموریتی دارد، با تفریح و بازی با فرزند خود، نه تنها پایین نمیرود، بلكه طفل هم بالا میآید.🔹
#نکته تربیتی
#آیت الله حائری شیرازی (رحمة الله علیه)
@dokhtaranyazd
قابل توجه شرکت کنندگان در دوره تربیتی شمعدانی های خانه ما: امروز از ساعت 17-21 در حسینیه ام الائمه واقع در چهارراه فاطمیه، ابتدای بلوار بسیج ثبت نام حضوری دوره انجام می شود. لطفاً برای تکمیل ثبت نام خود در این ساعت مراجعه نمایید.
🍃🌸🍃🌸🍃
💐 نقش زنان و همسران در انقلاب
از اول انقلاب، زنان یکی از برجسته ترین نقش ها را در این انقلاب ایفا کردند. هم در خود حادثه بزرگ انقلاب، هم در حادثه بسیار بزرگ هشت سال دفاع مقدس، نقش مادران، نقش همسران، از نقش مجاهدان اگر سنگین تر و دردناکتر و تحمل طلب تر نبود، یقیناً کمتر نبود. مادری که جوان خودش را، عزیز خودش را، دسته گل خودش را هجده سال، بیست سال ـ کمتر، بیشترـ پرورش داده، با آن محبت مادرانه او را به ثمر رسانده، حالا او را به طرف میدان جنگ می فرستد، که معلوم نیست حتی جسد او هم بر خواهد گشت یا نه. این کجا، رفتن خود این جوان کجا؟ که خب، این جوان با شور و هیجان جوانی، همراه با ایمان و روحیه انقلابی گری، حرکت میکند و میرود. کار این مادر، از کار آن جوان اگر بزرگتر نباشد، کوچکتر نیست. بعد هم که جسد او را برمیگردانند، افتخار میکند که بچه من شهید شده . اینها چیز کمی است؟ این حرکت زنانه ، حرکت زینب گون در انقلاب ما بود. ۱۳۸۹/۲/۱
بچه انسان سرما میخورد، دو تا سرفه میکند، چقدر نگران میشویم؟ یک بچه انسان برود کشته بشود، دومی برود کشته بشود، سومی برود کشته بشود، شوخی است ؟ و این مادر با همان احساسات مادرانه سالم و جوشان و پرفوران، آن چنان نقشی ایفا کند که صد تا مادر دیگر تشویق بشوند و بچه هایشان را بفرستند میدان جنگ. اگر این مادرها آن وقتی که جنازه بچه هایشان می آمد یا حتی نمی آمد، آه و ناله می کردند، گله میکردند، یقه چاک میزدند، اعتراض به امام و اعتراض به جنگ می کردند، مطمئناً جنگ در همان سالهای اول و در همان مراحل اول زمینگیر میشد. نقش مادران شهدا این است.
همسران صبور شهدا، زن های جوان، شوهران جوان خودشان را در آغاز زندگی شیرین خانوادگی مورد آرزو از دست بدهند. اول راضی بشوند این شوهر جوان بلند شود برود جایی که ممکن است برنگردد، بعد هم شهادت او را تحمل کنند، بعد هم افتخار کنند، سرشان را بالا بگیرند. اینها آن نقش های بی بدیل است. بعد آنچه که تا امروز ادامه دارد همسری با جانبازان است. خانم هایی رفتند همسر جانبازان شدند. یک مرد ناقصِ معیوبِ احیانا بد اخلاق به خاطر وضع جسمی یا اختلالات ناشی از موج گرفتگی و غیره را انسان به عنوان یک متعهد و یک مسئول ، داوطلبانه و بدون هیچ اجباری برود و پذیرایی اش را به عهده بگیرد ، خیلی فداکاری کرده است . یک وقت شما می گوید من می آیم روزی دو ساعت از شما پذیرایی می کنم . خب هر روزی که شما میروید او از شما تشکر می کند . یک وقت هست که نخیر، شما خودتان را به عنوان همسر او توی خانه او میگذارید، شدید بدهکار! یعنی طبیعت کار این است که باید شما این کار را بکنید. اینها این فداکاری را کردند. اصلاً نمی شود نقش زنان را محاسبه کرد و من اقرار کنم، اعتراف کنم، اول کسی که این نقش را فهمید، امام بزرگوار ما بود.(۱۳۹۰/۱۰/۱۴)
قسمت پنجم
بخشی از کتاب #خانواده به سبک ساخت یک جلسه مطول مطوی در محضر مقام معظم رهبری / صهبا
🌷منتظر قسمت های بعدی از این کتاب باشید
@dokhtaranyazd
🌸📖