eitaa logo
دشمن شناسی
154 دنبال‌کننده
295 عکس
445 ویدیو
60 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
1️⃣ در آثاری با تم و اصرار بر این موتیف که از شرق طلوع می‌کند، در سال 2014 و در فیلم «از شرّ شیطان نجاتمان ده» (Deliver Us From Evil) تکرار‌ شد. 2️⃣ در روایت این فیلم، سرباز آمریکایی در عراق، توسط اهریمن می‌شود و به خاک آمریکا می‌رود! 3️⃣ و باز هم توسط کشیش گناه‌کار اما پرقدرتی، با تسلّط به قدرت‌های انسانی و صرفاً با خواندن چند دعا، نهایتاً انسانِ تسخیرشده نجات پیدا می‌کند.
1️⃣ با توجه به بن‌مایه‌های هیجان‌انگیز فیلم‌هایی از این دست، نه تنها در سال‌های اخیر ساخت آثار تلویزیونی و سینمایی با چنین تِمی متوقف نشده، بلکه به‌شدت گسترش یافته و سالانه حداقل چند فیلم با محوریت و مبارزه با ساخته می‌شود. 2️⃣ مجموعه فیلم‌های یکی از این دست آثار است که قسمت سوم آن با عنوان عرضه شده است. 3️⃣ فیلم راهبه مقدمه و سرآغاز فیلم احضار است و به زندگی کلیسایی و رشد قدّیس‌گونه‌ی شخصیت «ایرنه» می‌پردازد. 4️⃣ ایرنه در ابتدا یک راهبه است، اما طی فرآیندی که بخشی از آن را در طیّ رخدادهای فیلم می‌بینیم، با تمسّک به خون مسیح، تبدیل به قهّاری می‌شود.
✡️ نمایی از فیلم «دراکولای برام استوکر»
1️⃣ بار دیگر از طلوع می‌کند، اما این‌بار شرقِ اهریمنی، شرقِ اروپاست، همان‌جا که به‌صورت سمبلیک «دراکولای برام استوکر» از آن برخاست. 2️⃣ روایت فیلم در روستایی در هوندارا، در جنوب غربی در نزدیکی کوه‌های پونا روزا می‌گذرد، در واقع خاستگاه اهریمنیِ «والاکِ» از جهنم گریخته را به محل زندگی اسطوره‌ی باستانی نزدیک کرده‌اند. 3️⃣ مسئله مهمی که در مورد فیلم «راهبه» مطرح است، این است که آیا این فیلم اثری «ایمان‌بنیاد» به‌شمار می‌آید، یا شبیه همان آثاری است که قدرتِ «انسان مسیحی» را برجسته می‌کند؟ 4️⃣ حقیقت این است كه با اغراق‌های نمایشیِ موجود در آثاری نظیر (The Conjuring)، (Annabelle) و (The Nun) که هر سه از یک خانواده هستند، مخاطب ایمان بیشتری نسبت به پیدا می‌کند!
✡️ نمایی از فیلم راهبه – خدا اینجا پایان می‌یابد!
1️⃣ عصر ما مشهور به عصر انکار خداست. عصری که برخی نئوآتئیست‌ها در جهان غرب معتقدند خداوند از هدایت بشر ناامید شده و دیگر هیچ بشری نماینده او در کره زمین نخواهد بود! در نتیجه غرق شدن در و اعتقاد به بی حد و حصر بشری، تنها نسخه‌ی حیات‌بخش انسان است! 2️⃣ در عصری كه در آن برخی از «کوچ خداوند به مکان دیگر» سخن می‌گویند و معتقدند دورانی را پشت سر می‌گذاریم که دوران «سکوت خداوند» است، با دستمایه قرار دادن گونه‌ی وحشت، حتی خداناباوران را نسبت به قدرت و عظمت مجاب می‌کند! 3️⃣ در این شرایط است كه می‌بینیم، همزمان با این‌كه مسئولان و مدیران فرهنگی نظام جمهوری اسلامی، حتی از رسانه‌های رسمی نظام قائل به آگاهی‌رسانی درباره‌ی این مصادیق نیستند، فیلم‌های هم‌خانواده در ایران طرفداران گسترده‌ای پیدا می‌کنند! 4️⃣ در آسیب‌شناسی فرامتنیِ محبوبیّت فیلم احضار و اسپین‌آفی همچون و سرآغاز روایت این فیلم در قالب ، باید به این مورد اشاره کرد که یک تفکر انحرافی در صداوسیما در نیمه دهه هشتاد، ژانر ترسناک مسیحی را با دستمایه‌های خرافی «محفل زرگنده» آمیختند، که به تولیداتی نظیر «او یک فرشته بود»، «اغما» و «پنج کیلومتر تا بهشت» منجر شد. 5️⃣ در «راهبه» کفر نمایشی جذاب، مرزشکنی می‌کند. در صحنه‌های نخستین فیلم، در بخشی از کلیسا، تابلویی را با عنوان «خدا اینجا پایان می‌یابد» می‌بینیم.
1️⃣ در مجموعه فیلم‌های حتی تا بیست سال قبل، این انسان بود که مورد تهاجم و تسخیر قرار می‌گرفت ولی اکنون غیر از انسان، کلیسا و حتی مورد هجوم و تسخیر است! 2️⃣ به عبارت دیگر، اگر تا قبل از مجموعه‌هایی نظیر «احضار»، «آنابل» و «راهبه»، در اغلب فیلم‌های با محوریت ، این «انسان» بود که هدف قرار می‌گرفت، اما در این فیلم با «جغرافیای اهریمنی» روبه‌رو هستیم. 3️⃣ همین اشاره، وسعت و افزایش قدرت شیاطینی را به رخ می‌کشد که در روایت‌های اسطوره‌ای و افسانه‌ای «خرده‌شیاطین» محسوب می‌شوند و هنوز قدرت و عظمت اصلی کمتر در مجموعه‌های این‌چنینی نمایش داده شده است!
1️⃣ وقتی تاریخچه صومعه را در فیلم می‌شنویم، متوجه می‌شویم که در «قرون وسطی» مکان فعلیِ صومعه، قلعه‌‌ی بزرگی بوده که توسط یک دوک ساخته شده. 2️⃣ دوک می‌خواست «حکومت شیطانی» خود را از طریق گشودن «دریچه‌ای از جهنم» احیا کند، لذا «والاک» (اهریمن بزرگ در فیلم) را احضار کرد، اما حین احضار توسط کشته شد. 3️⃣ شوالیه‌های صلیبی با گوی بلورینی که حاوی «خون عیسی مسیح» است، دریچه را مسدود می‌کنند، اما بمب‌گذاری در طول جنگ جهانی دوم موجب ایجاد شکافی شد تا این منفذ مجدداً گشوده شود! 4️⃣ ارائه‌ی توسط «شوالیه‌های صلیبی» نیز، از بحث‌های خاص و چالش‌‌برانگیز فیلم است. شوالیه‌های صلیبی نه‌تنها قدّیس نبودند، بلکه تاریخ از آنان به‌عنوان مسلمان‌کُش‌ترین افراد یاد می‌کند. 5️⃣ در واقع فیلم با نمایش این صحنه به دنبال تطهیر این شوالیه‌های مسلمان‌کُش است. غافل از این‌كه چنین افرادی هرگز با یک صحنه‌ی نمایشی و با همراه داشتنِ خون حضرت عیسی (ع) مقدّس نخواهند شد!
هدایت شده از ادیان و فرق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 را بهتر بشناسید؛ از قتل امیرکبیر تا اعتقادشان درمورد جنگ تحمیلی عراق علیه ایران!
Ostad_Raefipour_Revayat_Ahd_59_Barresi.mp3
31.15M
🔊 استاد 📝 « ۵٩: بررسی موشکافانه معاهده پاریس » 📅 ٢٠ تیر ٩٨ - تهران https://eitaa.com/dosh66
RadioMoqavemat_ _1390-05-12.mp3
43.08M
🎤 پرسش و پاسخ [ اسلام ستیزی ، انحرافات مسیحیت ، صهیونیسم ، یهود ، دشمن شناسی ، چین ... ] - استاد رائفی پور - 90/5/12 رادیو مقاومت - eitaa.com/dosh66 Gap.im/dosh66
fathe bedune khun rizi-D tehrAn-90,8,13.mp3
39.61M
🎤 فتح بدون خونریزی ( جنگ نرم و دشمن شناسی ) - استاد رائفی پور - 90/8/13 دانشگاه تهران - - eitaa.com/dosh66 Gap.im/dosh66
هدایت شده از جامعه
💾🔊 استاد 📝« حقوق بشر آمریکایی » 📅 ١٢ تیر ٩٨ - ورامین ⏳ زمان : ۶١ دقیقه 📥🎥 دانلود تصویری با کیفیت HD720p - حجم 450 مگابایت http://dl.masaf.ir/Ba-Ostad/Sokhanrani/Sayer-Hamyashha/Tehran/Varamin/Ostad%20Raefipour_Hoghugh%20Bashar%20Amricaee_98.04.12_Varamin_HD720p.mp4 📥🎥 دانلود تصویری با کیفیت 360p - حجم 146 مگابایت http://dl.masaf.ir/Ba-Ostad/Sokhanrani/Sayer-Hamyashha/Tehran/Varamin/Ostad%20Raefipour_Hoghugh%20Bashar%20Amricaee_98.04.12_Varamin_360p.mp4 📥🎵 دانلود صوتی با کیفیت 80kb - حجم 35 مگابایت http://dl.masaf.ir/Ba-Ostad/Sokhanrani/Sayer-Hamyashha/Tehran/Varamin/Ostad%20Raefipour_Hoghugh%20Bashar%20Amricaee_98.04.12_Varamin_80kb.mp3
یهود و صهیونیسم و هولوکاست.pdf
1.47M
✍️ یهود، صهیونیسم و هولوکاست 🔹 نویسنده: اکرم جعفری 🔸 مؤسسه فرهنگی منادی تربیت
کارنامۀ ننگین یهود در طول تاریخ.pdf
14.3M
📚 / 56 ✍️ کارنامۀ ننگین یهود در طول تاریخ 🔹 نویسنده: عبدالرحمان حسن حبنکه المیدانی 🔸 مترجم: عبدالرحمان محمد زمان‌پور 📝 توضیحات: نویسنده با ذکر مستندات تاریخی، به اثبات انحراف قوم یهود پرداخته و سخنان خویش را با یادآوری مسائل متعدد دوران حضرت عیسی (ع) و بیان کارشکنی‌های این قوم در زمان پیامبر اسلام (ص) ارائه می‌دهد. وی سپس به بحث درباره نفوذ پنهانی یهود در اتفاقات مهم تاریخ پرداخته و نیرنگ‌های متعدد این قوم را در دوران معاصر برملا نموده و به تبیین ماکیاولیسم یهودی می‌پردازد. وی پژوهش خویش را با بررسی جایگاه یهود در قرآن پایان می‌بخشد.
✡️ هولوکاست یهود علیه آلمانی‌ها (1) 1️⃣ تاریخ‌دان، در کتاب خود با عنوان «لطمات دیگر» نحوه‌ی برخورد وحشتناک با اسرای جنگی آلمان را افشا می‌کند؛ البته این جنایات تحت اوامر مستقیم یهودی -فرمانده عالی نیروهای متفقین در آن زمان- صورت گرفته بود. 2️⃣ در این کتاب، افشاگری‌های تکان‌دهنده‌ای از این اقدامات توسط ستوان سابق، «ارنست اف. فیشر» در لشکر 101 هوابرد به چاپ رسیده است. این ستوان که بعدها به سِمَت تاریخ‌دان ارشد در ارتش ایالات متحد می‌رسد، با عنوان دکتر سرهنگ ارنست اف. فیشر بازنشسته می‌شود. 3️⃣ در مقدمه‌ی کتاب بکو می‌نویسد: ✍️ «ارتش ایالات متحده و ارتش فرانسه‌ از آوریل سال 1945، حدود یک میلیون نفر را که بیشترشان در اردوگاه‌های آمریکا اسیر بودند، تار و مار می‌کنند… نفرت آیزنهاور با عبور از عدسی دیوان‌سالاری نظامی فرمانبردار، چنان ترسی از اردوگاه‌های مرگ از خود بر جای گذاشت که با هیچ جریانی در تاریخ ارتش آمریکا قابل قیاس نیست؛ جریانی که تنها عبارت “جنایت بزرگ جنگی” برازنده‌ی آن است.»
✡️ از پایان جنگ دوم جهانی تا پنج سال بعد، بیش از 9 میلیون آلمانی نظامی و غیرنظامی، به‌واسطه اتخاذ سیاست گرسنگی و اخراج از سوی نیروهای متفقین، جان خود را از دست دادند! 🌇 توضیح عکس: اسیران آلمانی در اردوگاه‌ اسرای جنگی راین‌ویزنلاگر (Rheinwiesenlager)
✡️ هولوکاست یهود علیه آلمانی‌ها (2) 4️⃣ بعدها آشکار می‌شود که از پایان تا پنج سال بعد، بیش از 9 میلیون آلمانی نظامی و غیرنظامی، به‌واسطه‌ی اتخاذ سیاست گرسنگی و اخراج از سوی نیروهای متفقین، جان خود را از دست دادند. 5️⃣ این سیاست شامل مرگ زندانیان در مسیر حرکت به اردوگاه‌ها و افراد زندانی در اردوگاه‌های متفقین بود. در این اردوگاه‌ها، از ورود بسته‌های غذا جلوگیری می‌شد و کودکان به گرفته می‌شدند. 6️⃣ در این خصوص، تنها می‌توان این‌طور پنداشت که آیزنهاور از فرامین مقدس‌ترین راهنمای اخلاقی یهودیت، یعنی کتاب مورد علاقه‌ی یهودیان، ، پیروی می‌کرده است!
✡️ در کتاب «تلمود» به دفعات بیان شده است که غیریهودیان ذاتاً شرّ و یهودیان خیر هستند و حتی بهترین غیریهودیان نیز مستحق کشته شدن و نابودی هستند! 🌇 عکس: اردوگاه اسرای جنگی آلمانی
✡️ هولوکاست یهود علیه آلمانی‌ها (3) 7️⃣ در کتاب که از منظر یهودیان شایسته‌تر از تمام کتب مقدس است، به دفعات بیان شده است که غیریهودیان ذاتاً شرّ و یهودیان خیر هستند و حتی بهترین غیریهودیان نیز مستحق کشته شدن و نابودی هستند. اعتقاد به و معنوی یهودیان، به‌طور کامل مشخص است. 8️⃣ برخلاف کتب مقدس و قرآن کریم که به‌طور گسترده در دسترس همگان هستند، این روزها به‌دست‌ آوردن نسخه‌ای از مقدس‌ترین کتاب یهودیان یعنی «تلمود»، کاری بس دشوار است. 9️⃣ شاید این موضوع به این خاطر است که در این کتاب آشکارا قید شده که تعلیم آن به غیریهودیان حرام است. مجازات فردی که از این حکم تخطی کند، در «تلمود» نشان داده شده است: «چنین شخصی مستحق مرگ است».
هدایت شده از ادیان و فرق
✡️ تحریف شخصیت انبیاء در تورات 💠 1. حضرت نوح علیه‌السلام ⛔️ حضرت نوح، در صفحه‌ی سفید زندگی‌اش، پیامبر خداوند است. پیامبری که عمر خود را در راه مبارزه با شرک و فساد صرف می‌کند و از مقربان درگاه خداوند است. اما در صفحه‌ی دیگر زندگی‌اش شراب می‌نوشد و برهنه به کوچه می‌آید و بدمستی می‌کند! (پیدایش، 9: 20-21) 💠 2. حضرت ابراهیم علیه‌السلام ⛔️ ابراهیم خلیل در صفحه‌ی سفید زندگی‌اش پیامبری است كه حاضر است یگانه فرزندش را در راه خدا بدهد و با دست خود او را قربانی کند (پیدایش، 9: 22)، اما در صفحه‌ی دیگر زندگی‌اش حاضر می‌شود همسر خویش را با توهم این‌که شاید به همسرم طمع بورزند و به‌خاطر او مرا به قتل برسانند، خواهر خود معرفی می‌کند و دیگران با او ازدواج کنند، و بعد معلوم می‌شود خطری که او احساس می‌کرد، صرفاً یک توهم بوده است! (پیدایش، 9: 20) 💠 3. حضرت لوط علیه‌السلام ⛔️ حضرت لوط، پیامبری است كه در صفحه‌ی سفید زندگانی‌اش، عمری با فساد مردم شهر خود مبارزه می‌کند تا این‌که سرانجام خداوند قوم او را هلاک می‌گرداند و او را نجات می‌دهد، اما صفحه‌ی دیگر زندگی‌اش گونه‌ی دیگری است، دو دختر او به او شراب می‌نوشانند و در حال مستی با او همبستر می‌شوند! (پیدایش، 19: 30-38) 💠 4. حضرت اسحاق علیه‌السلام ⛔️ حضرت اسحاق نیز عمل پدر خود را انجام می‌دهد و از ترس جان، که باز توهمی بیش نبوده است، همسرش را خواهر معرفی می‌کند! (پیدایش، 16: 26)
هدایت شده از ادیان و فرق
✡️ پیامبر خدا یا داعشی؟!! 1️⃣ انتساب خشونت‌های افراطی به پیامبران الهی در کتاب مقدس یهودی_مسیحی از مطالب درخور توجه است. 2️⃣ پیامبری است که از شخصیت‌های بسیار بزرگ الهی در یهودیت و مسیحیت به شمار می‌آید: ✡️ «و خداوند به‌ موسی‌ گفت‌: «یوشع‌ بن‌نون‌ را که‌ مردی‌ صاحب‌ روح ‌(روح الهی) است‌ گرفته‌، دست‌ خود را بر او بگذار» [1] ✡️ «و یوشع‌ بن‌نون‌ از روح‌ حکمت‌ مملو بود، چون‌که‌ موسی‌ دست‌های‌ خود را بر او نهاده‌ بود» [2] 3️⃣ اما همین یوشع با این مقام، از این‌که نهایت را برای افراد روا بدارد اصلاً باکی ندارد! یکی از چندین نمونه‌‌ی داعشی مسلکی‌اش را در این آیات خواهیم خواند: 4️⃣ «آنگاه‌ یوشع‌ و همه‌ی‌ اسرائیلی‌ها، عخان‌ را گرفته‌، او را با ردا و نقره‌ و شمش‌ طلایی‌ که‌ دزدیده‌ بود، با پسران‌ و دخترانش‌ و گاوها و گوسفندها و الاغ‌هایش‌ و خیمه‌اش‌ و هر چه‌ که‌ داشت‌ به‌ دره‌ عخور بردند، در آنجا یوشع‌ به‌ عخان‌ گفت‌: «چرا چنین‌ بلایی‌ بر سر ما آوردی‌؟ اکنون‌ خداوند، تو را دچار بلا می‌کند.» آنگاه‌ تمام‌ بنی‌اسرائیل‌ آنها را سنگسار نمودند و بعد بدن‌هایشان‌ را سوزاندند، و روی‌ جنازه‌ سوخته‌ عخان‌، توده‌ بزرگی‌ از سنگ‌ برپا کردند» [3] 5️⃣ دیدیم که چگونه یوشع نه تنها به مجازات شخص خطاکار بسنده نمی‌کند، بلکه پسران و دختران و حیوانات و دارایی او را هم می‌سوزاند!! آیا فرزندان آن شخص نیز باید و سوزانده شوند؟! و آن هم فقط به خاطر گناه دزدی پدرشان! 6️⃣ در نگاه عقلانی اسلام، تمام انبیاء عادل بوده و دارای می‌باشند؛ لذا در فرهنگ اسلامی این‌گونه داستان‌ها قطعاً مردود و مصداق بارز تحریف هستند. ✍️ پی‌نوشت‌ها: [1] ترجمه‌ی قدیم کتاب مقدس، اعداد، 27 :18 [2] ترجمه‌ی قدیم، تثنیه، 34 :9 [3] ترجمه‌ی تفسیری، یوشع، 7 :24-26
هدایت شده از ادیان و فرق
✡️ مقدمه‌ای بر غزوه بنی‌قریظه 1️⃣ غزوه بنی‌قُرَیظه، نام آخرین غزوه از غزوه‌های پیامبر اکرم (ص) با است که در اواخر ذیقعده و اوایل ذیحجه سال پنجم هجری و به دلیل یهودیان و هم‌پیمان‌شدن آنان با مشرکان در غزوه خندق روی داد. 2️⃣ در این غزوه مسلمانان قلعه‌های بنی‌قریظه را محاصره کردند. پس از حدود یک ماه، یهودیان تسلیم شدند و حکمیت سعد بن معاذ را به پیامبر (ص) پیشنهاد کردند. 3️⃣ طبق برخی نقل‌ها، سعد با استناد به پیمان یهودیان با پیامبر و نیز حکم (سِفر تثنیه، باب ۲۰، فقره ۱۴-۱۳)، به قتل مردان جنگجوی قبیله، اسارت زنان و کودکان و مصادره اموال حکم کرد و رسول خدا این حکم را پذیرفت. اما برخی از محققین در این‌که سعد به قتل همه مردان حکم کرده باشد، تردید کرده‌اند. 4️⃣ در این میان نسبت دادن کشتن هفتصد نفر از مردان بنی‌قریظه به امام علی (ع) از شبهات مهم مخالفان در غیرانسانی و خشن نشان دادنِ اسلام است. 5️⃣ در ادامه و برای تبیین این ماجرا، شما را به مطالعه‌ی مقاله‌ای از نویسنده معاصر، دکتر «ولید نجیب عرفات» استاد دانشگاه لنکستر، جلب می‌کنیم:
هدایت شده از ادیان و فرق
✡️ نقد و بررسی گزارش اعدام مردان بنی قریظه 🎯 خلاصه‌ی مقاله 1️⃣ حادثه از حوادثی است که مستشرقان روی آن حساسیت زیادی دارند. ریشه‌ی داستان، روایت است که نیاز به تأمل جدّی دارد. (ابن اسحاق در سال 151، یعنی 145سال پس از واقعه بنی‌قریظه از دنیا رفته است.) او می‌نویسد: رسول خدا (ص) بنی‌قریظه را در خانه‌ای در مدینه زندانی کرد، سپس چندین خندق کنده دستور داد آنان را آوردند و در حالی‌که گروه گروه آنان را می‌آوردند سرهایشان را قطع کرد و اینها را ششصد یا هفتصد و برخی تا هشتصد و نهصد نفر گفته‌اند! 2️⃣ «سید برکات احمد» در جزئیات این روایت مناقشاتی کرده و گفته است که مگر نمی‌شد پیامبر (ص) اینها را به مدینه نیاورد و کنار قلعه خودشان آنان را گردن بزند؟! و نکته دیگر این‌که مگر خندق از قبل در نزدیک مدینه نکنده بودند. چه لزومی داشت تا دوباره خندق بکنند؟! 3️⃣ این واقعه و گزارش‌های مربوط به آن را انکار کرده و از روایاتی که ابن اسحاق در موضوعات نبردهای صدر اسلام از یهودیان نقل می‌کند که آنان هم از پدران خود روایت کرده‌اند، به «حکایات غریب» تعبیر می‌کند. معاصر ابن اسحاق یعنی هم ابن اسحاق را به دروغ‌گویی متهم کرده و او را به جهت نقل چنین روایاتی، و به‌عنوان کسی که روایاتش را از یهودیان می‌گیرد، دجال می‌شمارد. 4️⃣ قرآن کریم به‌عنوان تنها منبع معتبر و معاصر این ماجرا، به گونه‌ای بسیار مختصر در آیه 26 سوره احزاب به این حادثه اشاره کرده و فقط از کسانی که مستقیماً در نبرد شرکت داشته‌اند سخن می‌گوید. اگر کشته شدگان در این حادثه 600 تا 900 نفر بودند رویدادی مهم تلقی و در قرآن به‌صورت روشن به آن اشاره می‌شد که از آن درس و عبرت گرفته شود. اما فقط با اعدام سران خطاکار بنی‌قریظه، طبیعی است که بیش از این مقدار در قرآن اشاره نشود. 5️⃣ این داستان، نمونه‌ای مشابه در تاریخ قدیمی دارد که می‌توان این گزارش را نسخه‌ای از همان نقل کهن دانست. در آن حادثه گفته می‌شود انقلابیون یهود علیه رومیان قیام کردند، اما پس از تخریب معبد آنان در سال 73 میلادی و فرار آن‌ها به قلعه ، ماجرا به قتل‌عام ایشان پس از محاصره‌شان انجامید. برخی از آنان كه از واقعه جان سالم به در بردند به جنوب گریختند و به آمدند و در آنجا ساکن شدند و آنان که ماندند گزارش آن را به نسل‌های بعدی منتقل کردند.