#ارسالی_مخاطبین
ارث فرزندان من، عشق حسین بن علی است
از خدا در روضه ها، نسل حسینی خواستم
👌«ما کوثریم و کم نمی شویم»
#برکت_خانه
#نسل_حسینی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_تراشیون
⚠️مراقب باشیم...
📌امروز دارن دوران دوم فمینیستی را در جامعهی ما تبلیغ میکنند. یعنی یک زن باکلاس، یک زن موفق، زنی است که بیرون از خانه بیشتر وقتش را صرف بکنه... شغلی داشته باشه، درآمدی داشته باشه... ماشینی داشته باشه، سوار بشه، بره، بیاد ... دکور خونهش رو مدام تغییر بده، به عشق اینکه خونهاش از این محله بره اون محله، درآمدی کسب بکنه...
📌این [یعنی] دقیقاً همون تفکری که در غرب حاکم بود و بعد از 110 سال امروز با شکست مواجه شده. امروز به تعبیر خود غربیها، میگن یک زندگی لاکچری برای یک زن ... [اینه که] خانم خونه باشه. نه [اینکه] بیرون شغل داشته باشه. مستندهایی هم در این زمینه ساخته شده.
📌 فمینیست یک دوره اعتراضی داشت [دورهی اول]. دوره دوم، دورهی ورود زن به جامعه بود. دورهی سوم آسیبهایی [بود] که به خاطر این ورود شکل گرفت. دورهی چهارمش الان یه چند سالی هست آغاز شده؛ یعنی دورهی بازگشت زن، دوباره به خانه... امروز واقعاً آرزو برای یک زن غربی اینه که توی خونه بدون اینکه بیرون کار داشته باشه، همسرش هزینهش رو بده؛ او فرزند بیاره و فرزند تربیت کنه...
📌ما باید مراقب باشیم در دام جریان فکری فمینیسم و غربگرا گرفتار نشیم. امروز متأسفانه در رسانهها، فیلمها [و] سریالهایی که برای ما میسازن، بیشتر جریان دوم فمینیسم داره تبلیغ میشه ... امروز زنان غربی، آرزوشون اینه که تعدد فرزندان داشته باشن. رفتن آسیبش رو دیدن، بعد از ۱۱۰ سال سرشون به سنگ خورده، برگشتن...
#فمینیسم
#سبک_زندگی
🌐 پرسمان تربیتی کودک و نوجوان - رادیو معارف
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📌سونامی سالمندی... !!
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#جمعیت_مولفه_قدرت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
#تربیت_فرزند
بنده ۱۹ سالگی ازدواج کردم و به شهر غریب رفتم. طبق نظر همسرم و خانواده اش، تا چهار سال بچه دار نشدیم. آن چهار سال عمرم، در سختی و تنهایی به هدر رفت و هیچ کار مفیدی انجام ندادم.
تا اینکه در سن 23 سالگی مادر شدم و خداوند متعال درهای برکتش را به روی ما باز کرد. بعد از تولدش ماشین خریدیم و سختی های زندگی مان از نظر مادی و از نظر روحی روز به روز کمتر شد. پسر کوچولوی شلوغ من، زندگی ام را متحول کرد. به خاطر او، جز سی قرآن را حفظ کردم، به خاطر او بافتنی بافتم و به خاطر او با حدود صد شهید آشنا شدم.
بعد از امر رهبری به فرزندآوری، به فکر فرزند دوم افتادیم و به لطف خدا پسر بازیگوشم در شش سالگی صاحب یک همبازی و یک خواهر صبور شد. دخترم باعث برکت زندگی ما شد. در اتفاقی عجیب و ناگهانی، یکی از پیرمردهای فامیل که فقط یک پسر در خارج از کشور داشت، خانه اش رو به نام دختر ما کرد، به شرط اینکه تا زمان حیات پیرمرد، در اختیار خودش باشد.
دخترم هم مثل برادرش در ۵ سالگی حافظ جز سی شد و بعد مرا مجبور کرد با هم جز یک را حفظ کنیم. به علاوه به خاطر دوختن لباس های خوشگل و پوشیده برای او، مجبور شدم خیاطی هم یاد بگیرم. دخترم دو ساله شده بود که تصمیم گرفتیم تجربه خوشمزه فرزند دار شدن را دوباره تکرارکنیم و علیرغم زمزمه اطرافیان که:"دیگه جنستون جوره و کافیه" اقدام کردیم.
ما طبقه بالای منزل پدر شوهرم زندگی می کردیم و هول و هراس از باخبر شدن و عکس العمل آنها، خصوصا مادرشوهرم که مخالف سرسخت بچه دارشدن مجدد ما بود، لحظات این بارداری را برایم تلخ می کرد. ماه ششم بارداری بودم و هنوز این قضیه را به خانواده ها نگفته بودیم که ناگهان در کمال ناباوری، مادرشوهرم فوت کرد.
همان زمان به خاطر سهل انگاری خودم، بر اثر انجام کارهای زیاد مراسم، جنین شش ماهه را سقط کردم و دچار افسردگی شدم. تنها چیزی که مجبورم کرد بعد از مدتی دوباره به زندگی برگردم، نیازهای دو فرزند دیگرم بود. وجود دختر و پسرم باعث شد دوباره حرکت کنم و گریه و فکر و خیال را کنار بگذارم. پسرم همیشه بعد از نماز دعا می کرد:"اللهم ارزقنا خواهرا و برادرا کثیرا فی مدت قلیلا."
ناگفته نماند که این کانال و تجربیات خوب عزیزان، یک روحیه عالی به من داد تا بعد از کلی سختی و با نذر و نیاز دوباره در سن 35 سالگی باردار بشوم. سختی های بارداری در این سن، بیشتر از بارداری های قبلی است و همین باعث می شود من بیش از پیش حسرت روزهای جوانی و سال های به هدر رفته ام را بخورم. هر چند اطرافیان همچنان برطبل کافیه ! کافیه ! می کوبند و آزارم می دهند.
حالا با وجود دو فرزند و شرایط سخت بارداری ام، حفظ قرآن را به طور جدی پیگیری کرده ام و نفر اول دوره شده ام. خلاصه اینکه این بچه ها همه جوره برای ما برکت در برکت هستند. آنها حتی با دردسرهایی که می سازند، پدر و مادرشان را می سازند.
و در آخر چند نکته مهم از تجربیات خودم:
۱_اگر فرزند اول را با دقت تربیت کنیم، فرزندان دیگر هم درست می شوند.
٢_فاصله سنی مناسب بین فرزندان بگذاریم. نه آنقدر زیاد که همدیگر را درک نکنند و به درد هم نخورند، نه آنقدر کم که مادر نتواند از عهده کارهای شان بر بیاید.
٣_حداقل تا یکسال بعد از تولد هر فرزند، "مادری" اولویت زندگی مان باشد.
۴_حتما نظم را بر زندگی مان حاکم کنیم و برنامه ریزی و زمان بندی مناسب داشته باشیم.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#دکتر_فروتن
غریزه جنسی در افراد پیش از ازدواج باید به صورت نظاممند و منطقی به نحوی هدایت شود که او را از انحرافات اخلاقی محافظت کند.
تربیت جنسی یک فرد در سن بلوغ این است که اطلاعاتی را که برای رشد و تعالی شخصیتی وی لازم است به او ارائه دهیم تا با هنجارهای دینی و اخلاقی آشنا شده و از انحرافات دور شود.
باید بین #تربیت_جنسی و #آموزش_جنسی تفکیک قائل شد، در تربیت جنسی چگونگی کنترل غریزه به کودک آموزش داده میشود تا غریزه بی موقع بیدار نشود و در واقع یک مهارت کنترل و خویشتن داری جنسی است، اما در مقابل، آموزش جنسی، کنجکاوی جنسی کودک و نوجوان را افزایش میدهد و تنها برای جوانان در آستانه ازدواج و افراد متأهل توصیه میشود.
تربیت جنسی یک مثلث است که یک ضلع آن کودک و نوجوان، یک ضلع آن مربی و ضلع سوم خانواده است و تا زمانی که مربی و خانواده آموزشهای لازم را برای تربیت جنسی دریافت نکند، دانشآموز به خوبی تربیت نخواهد شد.
⚠️آموزشهای زودهنگام جنسی به کودکان و نوجوانان آنها را درگیر موضوعاتی میکند که رشد عقلی آنها نسبت به این آموزشها عقبتر است و همین مسئله با بروز هیجاناتی کودک و نوجوان را به سمت رفتارهای پرخطر سوق میدهد. افراد ناسالم که در جامعه کم هم نیستند، از این هیجان جنسی سوءاستفاده میکنند و آن را به مسیری که خود میخواهند، سوق میدهند.
باید به دانشآموزان یاد دهیم که مراقب حریم شخصی خود باشند و امنیت روانی نوجوان را در خانواده بهنحوی فراهم کنیم تا با والدین خود راحت بوده و تمام مسائل شخصی و پنهانی خود را برای آنها بازگو کند.
ارتباطات با افراد منحرف و سوءاستفادهگر به تدریج شکل میگیرد، لذا صمیمیت بین والدین و فرزندان میتواند این ارتباطات ناخوشایند را در ابتدای ایجاد از بین ببرد.
❌ غریزه جنسی نباید زودهنگام بیدار شود، در کنار اینکه نکات مراقبت از خویشتن باید به فرزندان آموزش داده شود اما نباید این آموزشها به سمتی برود که غریزه جنسی کودک را بیدار کند، تماشای ماهواره در جمع خانواده هیجانات جنسی کودکان را فعال میکند و این فعال شدن زمینه سوءاستفاده افرادی خارج از خانواده را فراهم میکند.
کنجکاوی جنسی با آموزشهای بی مورد نباید تشدید شود، باید کنجکاوی های جنسی به مسیر صحیح هدایت شود، ما در واقع نمیتوانیم جلوی این کنجکاویها را بگیریم، اما تربیت جنسی این است که اطلاعات لازم برای خویشتنداری و مراقبت از حریم شخصی به فرزندان ارائه شود.
📚 صاحبنظران تربیتی و جامعهشناسی کشور باید برای آموزش خانوادهها در حوزه تربیت جنسی برنامهریزی و تولید محتوا داشته باشند تا خانوادهها بدانند برای تربیت جنسی فرزندان خود دقیقا باید چه مسیری را طی کنند.
#تربیت_فرزند
#تربیت_جنسی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
💎موقع اذان و اقامه گفتنِ آقا، گویی هانیه(نوه سردار شهید همدانی) در آغوش پدربزرگ جا خوش کرده... با محاسن آقا بازی میکند و حتی آنها را میکشد، دست روی لبهای آقا میکشد؛ آقا هم با لبخند مشغول اذان و اقامه خواندن، هستند؛ تمام که میشود با خنده میگویند: «هر کار دلت خواست با ما کردی.»
💎جمعیت میخندند. مهدی -پدر هانیه- میگوید: «بابا خیلی این بچه را دوست داشت». آقا میگویند: «خدا انشاءالله چند برابرشان کند.»
#فرزندآوری
#دوتا_کافی_نیست
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من
#فرزندآوری
#سختیها
#بارداری_بعد_از_35_سالگی
من یک کاردرمانگر هستم و در حوزه توانبخشی کودکان مشغول هستم و بسیار بسیار زیاد از شغلم لذت میبرم از اینکه مدت زمان زیادی کنار کلی بچه هستم و بزرگ شدندنشون و البته شادی ها و غم های خانواده هاشون رو میبینم.
بنده میخوام موضوع فرزندآوری رو از زاویه دید خانواده هایی مطرح کنم که تو خانوادشون ممکنه یکی از کوچولوهاشون بیماری داشته باشه که زندگی خانواده رو تحت تاثیر قرار داده و معمولا کلی انرژی از خانواده به خصوص مادر میبره و باعث میشه خیلی از خانواده ها علی رغم اینکه تمایل زیادی به فرزند بیشتر دارند ولی بعلت مسائل اقتصادی، بحث درمان، احتمال بیمار بودن فرزند های بعدی و ناامیدی و... به کل از بارداری مجدد منصرف بشوند.
یک بخش ماجرا برای اینکه خانواده ها به فکر فرزند بیشتر باشند به ارگان های دولتی برمیگردد مثلا خدمات توانبخشی و درمانی که این خانواده ها دریافت میکنند، خدمات گرانی هستند و متاسفانه تحت پوشش بیمه نیست. خب این برای خانواده ها سنگین هست.
مورد بعدی اینکه بسیاری از خانواده ها این ترس رو دارند که ممکنه بچه های بعدی هم بیمار باشند درحالی که بنده به عنوان یک متخصص کاردرمانی عرض میکنم این موضوع با بررسی های پزشکی و آزمایش های لازم مشخص میشود و لزوما فرزند های بعدی دچار مشکل نمیشوند و اینکه بنده بین مراجعینم خانواده های زیادی داشتم که دوباره باردار شدند و فرزندهای سالمی به دنیا آوردند و این موضوع بعد از چند سال برای خانواده ها بسیار کمک کننده هست، هم امید برای خانواده هاست و اینکه معمولا این مامان ها شادتر هستند و بچه هاشون کمی که بزرگتر میشوند به مامان هاشون در زمینه مراقبت از کودک بیمارشون کمک کننده هستند...
موضوع بعدی مربوط میشه به تجربه شخصی خانواده خودم ...
فاصله سنی من و مادرم خیلی کم هست همیشه هر جایی میرفتیم به مادرم میگفتن دوتا دختر داری خب یه پسر هم بیار و مادرم همیشه مخالفت میکردند. خود من همیشه مخالف بودم میگفتم نه همین دوتا کافیه تا اینکه من بیست سالم شد و مامانم یه توراهی داشت علی رغم مخالفت های شدیدم در گذشته خیلی خیلی خوشحال بودم و دیگه تفکرات اشتباه درباره اینکه فرزندآوری تو سن بالا حتما بچه مشکل دار و بیمار به دنیا می آید را نداشتم و خداروشکر مادرم در سن ۳۸/۳۹ سالگی خواهر کوچولوم رو به دنیا آورد یه دختر کوچولوی سالم و شیطون
الان بزرگترین خوشحالی زندگی ماست و جالبه که هم مادرم و هم منو مامان صدا میکنه سختی های خودشو داره ولی مطمئن باشید شیرینی ها خوبی هاش خیلی بیشتره ...
تمام تلاشمونم اینه که دخترمونو طوری تربیت کنیم که مادرمون حضرت زهرا (س) رو خوشحال کنه الآنم تا اسم امام حسین (ع) میاد شروع به سینه زدن میکنه
منی که انقدر مخالف فرزند بیشتر بودم الان مادرم رو تشویق میکنم که برای خواهرمون یه داداش کوچولو بیاره
آخرین نکته اینکه مامان های عزیز گمان نکنید بچه که به دنیا بیاد آرومه یا مثل یک انسان متمدن با گفت وگو آروم میشینه و شلوغ نمیکنه و چیزی رو بهم نمیزنه یا حتی از دیوار راست بالا نمیره...
بنده به عنوان کاردرمانگر عرض میکنم شیطنت ها و کنجکاوی های بچه ها تا حد خیلی زیادی طبیعی هست به خصوص با این سبک جدید زندگی ها که بچه ها هیچ فضا و شرایطی رو برای تخلیه انرژی ندارند. لطفا سریع روی بچه هاتون مارک بیماری های مختلف رو نزنید... بچه ها از طریق بازی کردن، کنجکاوی در محیط و... خیلی از مهارت ها رو یاد میگیرند.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1