هدایت شده از یاد شهدا
🍃🌺🍃🌸✳️🌸🍃🌺🍃
✳️ دست نوشته ای از #شهيد_موسی_رشيدی_پور
✔️ (نماز)
🔴 كاری كه انسان انجام ميدهد و مخصوص خود انسان است برنامه ای برای خودسازی و زندگی سازی خود و راهی برای پيدا كردن و تماس پيدا كردن با مبدأ هستی و آنچه كه نياز ديگران و تمام نيازمندان را انجام ميدهد . برنامه ای برای آزادی و از بند ريستن هر گونه بندگی و پرسشی كه شامل : خود پرستی و غيره پرستی جاه پرستی و مال پرستی.
♦️نماز وسيله ای كه انسان را وارد ميكند به عمل خير دست بزند و از كارهاي بد او را باز دارد . وسيله ای براي بيشتر انس گرفتن با سر چشمه حيات و عهد بستن با مردم صالح و صالحينی كه در گذشته بودند . فكر كردن درباره زندگی ديگران و به خير و صلاح انديشيدن براي آنها و خلاصه در يك جمله نيرو دهنده برای روان انسانی است و رابطه ای با ديگران و رابطه با مبداء هستی .
♦️ پس برای همين است كه علی (ع) از او به عنوان پايه دين ياد ميكند و دوباره چنين است كه قرآن ميفرمايد : نماز شخص نمازگزار واقعی را بخداوند نزديك ميكند و وسيلهای برای ايمانداری و سنجش ايمان است نماز را هر شخص نمازگزار بميزان شعور دينی و مذهبی خود انجام ميدهد .
♦️تربيت نماز به اينصورت است كه با اذان شروع ميشود اذان شامل شعارهای اسلامی و مطالبی راجب به اهميت نماز است در اذان اين جملات عبارتند از اينكه قبل از همه چيز بزرگی خداوند را و او را ياد كردن و بعد شهادت دادن به يكی بودن خداوند محبوب و معبود واقعی هر كس و بعد گواهی دادن به رسالت و حقانيت پيغمبر اسلام و شهادت دادن به ولايت و وصايت علی (ع) و بعد مردم را به سوی نماز دعوت كردند و آنها را به سوی رستگاری خواندن و كارهاي نيك و بهترين عملها و بعد دوباره به بزرگی خداوند ياد كرده و در پايان توحيد كامل و اينكه جز خدايی كه از هر ثبت كامل و بی نياز است وجود ندارد.
🔻نــــــام : صيد موسی
🔻نام خانوادگی : رشيدی پور
🔻نــام پــدر: صيد محمد
🔻تاريخ تولــد : ۱۳۴۰/۰۱/۰۱
🔻تاريخ شـهادت: ۱۳۶۰/۰۵/۱۶
🔻تــاهـــل: مجرد
🔻شـــــغـل : سرباز
🔰 @yadshohada
🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃