جناب آقای علوی وزیر محترم اطلاعات یادتان هست روزی که در دفتر کارتان مطلبی را به شما یادآوری کردم و سپس سوال کردم چرا آقای روحانی شما را که هیچ صبغه امنیتی ندارید برای وزارت اطلاعات انتخاب کرد؟ و شما جواب دادید که من خودم هم به ایشان گفتم که من اینکاره نیستم ولی ایشان گفتند تو مادرت حضرت زهراست. و بعد گفتید شاید استعفا بدهم و من عرض کردم شما چنین کاری را نخواهید کرد. الان میگویم جناب علوی کاش همان موقع استعفا داده بودید.
"آن عدهای که اهل مبارزهاند یک ناکامیهایی در زندگی معمولی شان دارند در حالی که دیگران از آسایشها و رفاههای زیادی برخوردارند. خطر بزرگی که مبارزین را تهدید میکند این است که اینها به آن رفاه گرایش پیدا کنند رفاهی که جز به قیمت دست شستن از مبارزه مقدس به دست نخواهد آمد".
فرازی از کتاب انسان ۲۵۰ ساله
@dr_mirshamsi
#برد_برد_راهبرد_همیشگی دولت روحانی در مذاکرات
دولت جناب آقای روحانی با راهبرد برد_برد وارد مذاکرات هستهای میان ایران و غرب شد و سعی کرد با همین دست و فرمان حرکت رو به جلوی خود را ادامه دهد، و بر این باور است که اگر نبود اقدامات غیر متعهدانه اوباما و سپس ترامپ در عمل نکردن به تعهدات خود که موجب شد اروپایی ها نیز همان روش را دنبال کنند، برجام دستاورد بسیار بزرگتر از گلابی و آنچه را که امروز شاهدش هستیم به همراه داشت، اما آمریکا مثل همه تاریخ حیات خود، غیر مسئولانه هم خود از برجام بیرون رفت و هم اروپا را که چارهای جز تبعیت از آمریکا ندارد وادار به آن نمود.
امروز هم دولت مجدانه با احتمال اینکه آقای بایدن در آمریکا به قدرت میرسد همین روش را سرافرازانه ادامه خواهد داد.
مردان روحانی و خودش که سابقه بیش از ۲۰ سال مذاکرات با نگاه برد_برد را در کارنامه خود دارند تلاش میکنند که مجدداً با همین راهبرد آمریکا را وادار به مذاکره کنند. دولت روحانی بر این باور است که حتی کشاندن آمریکا به میز مذاکره به تنهایی برای ایران پیروزی تلقی می شود و ملت باید قدردان این زحمات باشند. از طرفی دولت روحانی بر این باور است که اعتراف آمریکاییها به دست نیافتن به خواسته هایشان پیروزی دیگری برای ایران است، در این بازی حتی اگر ۲_۳ و یا حتی ۰_۳ به نفع آمریکا تمام بشود از آنجایی که آمریکا میگوید ایران برنده شده، باز ما برنده شدهایم چرا که مهم اعتراف دشمن است و ما بارها و بارها شاهد اعتراف دولت اوباما ترامپ و حتی بایدن بر این مطلب بوده ایم.
dr_mirshamsi
جناب آقای روحانی ایندفعه بدرستی به درد ملت اشاره کردید:در این دولت، #وزیری_که_حامی_مردم_و_مصرف_کنندگان_باشد_نداریم: جناب روحانی چه کسی #وزرای_غیر_مردمی را انتخاب و چه کسانی رای اعتماد دادند؟
#وزرای_مردمی
#رئیس_جمهور
#مجلس_اعتدالی
گزارش به موقع #تفریغ_بودجه ۱۳۹۸ به مجلس ، که چراغی شده در دست مجلس و بویژه کمیسیون تلفیق برای بودجه ۱۴۰۰، بدلیل #انتخاب_دقیق است.
#کار_جهادی
#مدیر_جوان
#نظارت_به_موقع
#انتخاب_دقیق
بسمه تعالی
ادب مرد به از دولت اوست
ادبیات سیاسی در زبان فارسی از آغاز نهضت اسلامی و #انقلاب_اسلامی ایران دچار تحول و دگرگونی گردیده است به طوری که هم به حجم اصطلاحات سیاسی افزوده شده و هم دچار تغییر در رویکرد گردیده است. این تغییرات در شعارهای سیاسی رخ داده است بطوریکه که جریان انقلاب به تاسی از #قرآن موظف و مکلف به استفاده ی آن در جایگاه خاص خود است و نمیتواند در هر زمینه و برای هر موضوعی از آن استفاده نماید. برای مثال استفاده از واژههای سلبی" لعنت خدا بر" ، " خدا بکشد" و یا " مرگ بر " تنها باید برای دشمنان خدا که همان دشمنان رسول و مومنین هستند به کار گرفته شود. در حقیقت به همین دلیل، نیروهای انقلاب از آغاز نهضت با چنین رویکردی در مقابل مخالفین اسلام و مکتب الهی به تنظیم شعارهای خود پرداخته اند. البته بودهاند افراد و شخصیتهای حتی سیاسی که با این قبیل شعارها مخالفت نموده و یا در پی کنترل و محدود سازی آن بوده اند. برای مثال میتوان به تقاضای جناب آقای هاشمی رفسنجانی از شرکت کنندگان در نماز جمعه در پرهیز آنان از شعار بر علیه شوروی (#مرگ_بر_شوروی)و یا سخنان آقای خاتمی مبنی بر مخالفت با هرگونه شعار #مرگ و یا حتی تلاش عملی دولت روحانی در اوایل به قدرت رسیدن وی برای کم فروغ کردن شعار #مرگ_بر_آمریکا ( درست برعکس زمان حضورش در مجلس شورای اسلامی که گفت" شعار زیبای مرگ بر آمریکا در کشور ما وحدت آفرین شده است") اشاره نمود. البته این شعارهای سلبی فقط به دشمنان خارجی اختصاص نیافته بلکه دشمنان داخلی انقلاب و امت انقلابی را هم در بر گرفته است. البته متاسفانه در موارد نادری دیده شده است که افراد فرصت طلب و یا دغدغهمندی که از بعضی رفتارها و عملکردهای برخی از مسئولین دلخوشی ندارند و یا در واقع دل پری دارند غیرمسئولانه از چنین شعارهایی برای نشان دادن اعتراض خود علیه مسئول و یا مسئولانی استفاده نمایند. توضیح این که چنین رفتارهایی به دور از #ادب_سیاسی و حتی #اخلاق_اسلامی و #قانون است. آنچه که در مراسم ۲۲ بهمن امسال در یکی از شهرهای ایران توسط تعداد معدودی موتور سوار به وقوع پیوست از جمله بی ادبی سیاسی و بد اخلاقی بود که قطعا مورد تایید نیروهای انقلاب نخواهد بود.ناگفته نماند که شاید عدهای در دفاع از این اقدام بگویند که شخص آقای روحانی و طرفداران او که از انتخابات سال ۱۳۹۲ تاکنون بارها و بارها ( صدها بار) رقبای خود و حتی مردم را با #تازیانه توهین ،تهمت و استهزا مورد نوازش قرار دادهاند چرا حالا تحمل یک شعار را ندارند و دست به دامان قوه قضاییه شده اند؟ در جواب این عده باید گفت که توهین به روسای قوا جدا از اینکه پیام ضد وحدت را به جهانیان مخابره میکند، بر خلاف اخلاق اسلامی و ادب سیاسی و قانون است؛ ولی ای کاش نمایندگان محترم مجلس که این قانون را به تصویب رساندند بر اساس حدیث "الناس علی دین ملوکهم" برای دروغگویی مسئولان و توهین آنان به مردم و رقبا نیز مجازات هایی را در نظر می گرفتند تا در آن صورت قوه قضائیه می توانست براحتی جلوی بسیاری از چنین بداخلاقیهایی را بگیرد.
#توهین
#شعار_سیاسی
#تحمل_مخالف
#مسئولان_دروغگو
#بد_اخلاقی_سیاسی
#دیکتاتورهای_کوچک
#ادب_مرد_به_از_دولت_اوست
آمریکا سه اقدام را برای نشان دادن #حسن_نیت! انجام داده است. در مقابل این سه اقدام رو به جلو پیشنهاد می شود که جمهوری اسلامی هم در راستای حسن نیت خود اقدامات ذیل را انجام دهد:
یک) کشتی های آمریکایی اجازه داشته باشند صرفاً با پاسخ به چند سوال ساده به زبان فارسی از تنگه هرمز عبور کند.
دو) ایران بپذیرد که آمریکا در #پایگاههای خود تا قبل از ضرب الاجل #خروج_از_عراق البته در صورت رفتار غیر مخرب با خیال راحت تر به جمع آوری تجهیزات خود بپردازنداما #غیر_مخرب از عراق خارج شوند.
سه) ایران اجازه میدهد آمریکا به عنوان یک عضو بدون حق رای به #مذاکرات_امنیت_منطقهای ورود پیدا کند.
#امنیت_منطقهای
#خروج_آمریکا
#برجام
#مذاکرات
🌸 در دورانی که هنوز ایشان پیامبر نشده بود، از کوه بالا میرفت و به آیات الهی نگاه میکرد؛ به آسمان، به ستارگان، به زمین، به این خلایقی که در روی زمین با احساسات مختلف و با روشهای گوناگون زندگی میکنند. او در همه اینها آیات الهی را میدید و روز به روز خضوع او در مقابل حق، خشوع دل او در مقابل امر و نهی الهی و اراده الهی بیشتر میشد و جوانههای اخلاق نیک در او روز به روز بیشتر رشد میکرد.
🌟 در روایات است "کان اَعقَلَ الناسِ و اَکرَمَهُم" عاقلترین و ارزشمندترین مردم بود...
🌼 پیامبر قبل از بعثت با مشاهده آیات الهی روزبهروز پربارتر میشد تا به ۴۰ سالگی رسید و دل او در این سن نورانیترین دلها و خاشعترین دلها پرظرفیتترین دلها برای دریافت پیام الهی بود.
🌹 وقتی به این مرحله از معنویت و روحانیت و نورانیت و اوج کمال رسید آن وقت خدای متعال درهای آسمان و درهای عالم غیب را به روی او باز کرد چشم او را به عوالم معنوی و عالم غیب گشود.
🍀 او فرشتگان را میدید، با او سخن میگفتند، کلام آنها را میشنید تا اینکه جبرئیل امین بر او نازل شد و گفت "اقرا". سرآغاز بعثت...
رهبر انقلاب / انسان ۲۵۰ ساله - ص ۲۸ و ۲۹
@dr_mirshamsi
#بعثت #عید_مبعث #پیامبر_اکرم
جناب آقای #روحانی نمیدانم چرا بعضیها به گونهای صحبت میکنند که ناخودآگاه به یاد عروسک برنامه #کلاه_قرمزی میافتیم که همه چیز را وارونه میگوید و یا سریال پشت کوههای بلند که میگفت #این_دروغو_که_میگی_راسته؟
راستی رئیس جمهور محترم خدا کند عملکرد بعضی شباهت به ماجرای دختر پادشاه قلعه نداشته باشد که راه مخفی دستیابی به قلعه را به دشمن نشان داد و قلعه سقوط کرد اما فرمانده فاتح دستور قتل او را صادر کرد!
خدا کند داستان بعضی شبیه قصه #شاه_سلطان_حسین نباشد که ایران برایش به اندازه نوشتن یک ع هم ارزش نداشت!
خدا کند که رفتار بعضی مثل محمدرضا که بحرین عزیز را شوهر داد نباشد تا کل ایران را شوهر بدهد!
جناب روحانی بسیاری از صاحب نظران بر این باورند که ما دچار خودتحریمی شدهایم! نظر شما چیست؟
جناب روحانی خدا کند که عدهای خائن، ملت ایران را برای برداشتن تحریمها به گروگان نگرفته باشند.
راستی حتما داستان پادشاه لخت که خیاطش گفته بود فقط برخی افراد خاص آن لباس را میبینند شنیدهای ؟ مراقب خیاطتتان باشید. مردم نظارهگر هستند.
#شاه_سلطان_حسین
#تحریم_کنندگان_ملت
#گرگهای_در_لباس_میش
#وصلت_سگ_گله_با_گرگ
#دروغ
#گروگانگیری
#پادشاه_لخت_است
#کلاه_قرمزی
#دیوی
#بحرین
#باختیم_ولی_بردیم
#خیانت
#نفوذ
@dr_mirshamsi
بسمه تعالی
تحلیلی مختصر بر اصل ۱۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی
با آغاز فعالیت تبلیغاتی برای ریاست جمهوری نامزدها وارد مباحثی میشوند که پیش نیاز آن موارد زیر است که بخشی از آن در اصل ۱۱۵ قانون اساسی آمده است. قبل از هر چیز به این اصل نظری بیفکنیم:
رئيس جمهور بايد از ميان رجال مذهبي و سياسي كه واجد شرايط زير باشند انتخاب گردد : ايراني
الاصل ، تابع ايران ، مدير و مدبر، داراي حسن سابقه و امانت و تقوا، مؤمن و معتقد به مباني جمهوري اسلامي ايران و مذهب رسمي كشور.
در این نوشتار سعی شده شاخصهای مندرج در این اصل بطور مختصر مورد بررسی قرار گیرد.
بخش اول
رجال مذهبی: به کسانی گفته میشود که اسلام را بشناسند،به آن ایمان داشته ، عامل به احکام آن باشند و باور داشته باشند که باید احکام اسلامی در جامعه جاری و ساری شود و مسئولان در پیاده سازی آن همت کنند
رجال سیاسی: به کسانی گفته میشود که پدیده ها و موضوعات سیاسی را بشناسند و قدرت تحلیل درست آن را داشته باشند و جامعه و یا بخشی از جامعه او را با این اوصاف بشناسند.
ایرانی بودن و تابع ایران باشند: ایرانی بودن به این معنی که پدر و مادرش ایرانی باشد ، و تابع ایران بودن به این معنی که خود را ایرانی بداند و لا غیر. یعنی در یک زمان تابعیت دو کشور را نداشته باشد.
مدیر و مدبر: در تعریف این دو واژه به تعریف ارائه شده توسط جناب دکتر امیری معاون پارلمانی دکتر روحانی و عضو پیشین حقوقدانان شورای نگهبان بسنده میکنم:"مدیر یعنی کسی که فرایند به کارگیری مؤثر و کارآمد منابع مادی و انسانی در برنامهریزی، سازماندهی، بسیج منابع و امکانات و هدایت و کنترل آنها را برای دستیابی به اهداف سازمانی و بر اساس نظام ارزشی مورد قبول بلد است.
مدبر هم به معنی صاحب تدبیر، هم به معنی پرورده، پخته شده و جاافتاده بکار میرود.
با این دو تعریف، اقتضای عقل هم همین است که رئیس جمهور هم قدرت اداره داشته باشد و هم اهل تدبیر و دوراندیشی باشد، و هم جا افتاده و شخصی پخته محسوب شود. اگر این ویژگیها را نداشته باشد در انجام وظایف، مسئولیتها و اختیارات ناتوان خواهد بود. حتی ممکن است یک حرف نسنجیده یا یک حرکت و عمل او کشور را با بیثباتی سیاسی و اجتماعی مواجه کند و باعث ورود خسارتهای مادی و غیر مادی به کشور شود".
ادامه دارد
sapp.ir/dr_mirshamsi
@dr_mirshamsi
تحلیلی مختصر بر اصل ۱۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی
بخش دوم
دارای حسن سابقه: علی الاصول احراز چنین شرایطی مستلزم بررسی شرایط فرد است و با صرف یک گواهی فقدان سابقه کیفری بعنوان یک شرط اثباتی حداقلی قابل احراز نخواهد بود .و نامزد ریاست جمهوری باید بالاترین حسن سابقه را دارا باشد. که قانون اساسی تشخیص آن را بعهده اعضای شورای نگهبان گذارده است.
امانت: رعایت امانت اقتضایش عدم خیانت به حقوق مردم و رعایت حقوق آنان و فعالیت در جارچوب حدود اختیارات و مسئولیتهاست . تعدی، تفریط عدم پای بندی به اختیارات و مسئولیتهای ، شناخت وظایف رئیس جمهور و دقیقا عمل بر اساس همین شرح وظایف و مسئولیتها از اجزای امانت داریست. نامزد ریاست جمهوری باید بداند ریاست جمهوری اختیاری بدون حد و مرز نیست و دامنه آنرا اقتضای اداره حکومت از یک سو و حقوق مردم از دیگر سو تعیین میکند . عدم پای بندی رئیس جمهور به قانون خود نقض امانت است . دادن شعارهایی که نهایتا توانایی اجرای آنرا نداشته باشد ولی موجب اعتماد مردم شده باشد قطعا نقض امانت است . قانون مصوب نمایندگان ملت امانت شرعی در نزد رئیس جمهور است که باید تکالیف خود را در برابر آن انجام دهد , طبق قانون ابلاغ کند و شرایط اجرای آن را با تصویب آئین نامه های اجرایی قانونی فراهم سازد و آنرا اجرا کند . بیت المال مسلمین و خزانه دولت نزد رئیس جمهور امانت است که باید بر طبق عهدی که با مردم دارد این بیت المال را طبق قانون مصرف کند و بر طبق این تکلیف امانی هم به مردم پاسخگو باشد , بر این اساس رعایت امانت آنست که نهادهای نظارتی اطلاعات صحیح دریافت دارند و دولت در برابر آنان پاسخگو باشد . اجرا و رعایت قانون از این منظر که در قانون اساسی جمهوری اسلامی وظیفه قوه مجریه قرار گرفته است امانتی است بر عهده او از جانب مردم وعهدی است که رئیس جمهور و دولت او باید پای بند بدان باشند .
شاید از همه مهمتر در رعایت امانت در حقوق مردم آنست که رئیس جمهور صلاحیت تصدی به این مقام را در خود ببیند چرا که در نظام اسلامی تصدی به سمتهای عمومی در حالیکه فرد واجد صلاحیت تری وجود داشته باشد علی الاصول جایز نیست.
ادامه دارد...
sapp.ir/dr_mirshamsi
@dr_mirshamsi
تحلیلی مختصر بر اصل ۱۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی
بخش سوم
دارای تقوا:مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام در 27/5/89 در این باره بیاناتی جالب دارند که مختصری از آن تقدیم میدارم : غالباً وقتى گفته ميشود تقوا، پرهيزگارى، ذهن انسان ميرود به رعايت ظواهر شرع و محرمات و واجبات،نماز ،وجوهات شرعىمان ، روزه، و نگفتن دروغ . البته اينها همهاش مهم است؛ ليكن تقوا ابعاد ديگرى هم دارد در دعاى شريف مكارم الاخلاق آمده است «اللّهم صلّ على محمّد و اله و حلّنى بحلية الصّالحين و البسنى زينة المتّقين»؛ پروردگارا! مرا با زيور صالحان زيور بده و با لباس پرهيزگاران ملبس كن. خوب، اين لباس پرهيزگاران چيست؟ «فى بسط العدل»؛ لباس پرهيزگاران در گستردن عدالت، «و كظم الغيظ»؛ در فرو بردن خشم، «و اطفاء النّائرة»؛ در فرو نشاندن آتش؛ آتشهائى كه بين افراد جامعه برمىافروزند. اينها تقواست. «و ضمّ اهل الفرقة»؛ افرادى كه از شمايند، اما جدا شدند، سعى كنيد اينها را گرد بياوريد. اين جزو موارد تقواست. من عقيدهام اين است كه همه، بخصوص كارگزاران، بايد اين دعا را بخوانند «و اصلاح ذات البين»؛ به جاى آتشافروزى، خبرچينى، اين را به جان آن انداختن، آن را در پوستين اين انداختن، اصلاح ذاتالبين كنند؛ بين برادران مؤمن، برادران مسلمان، ايجاد ائتلاف كنند؛ اينها تقواست.
گستردن عدالت، عدالت قضائى، عدالت اقتصادى، عدالت در گزينشها، عدالت در تقسيم منابع و فرصتهاى كشور بين گروهها، عدالت جغرافيائى، اينها مسائل خيلى مهمى است؛ گستردن عدالت، بالاترين رقمهاى تقواست.
مومن: ایمان، گرایش قلبی و وابستگی فکری و اعتقادی و روحی به آفریدگار توانا، به مکتب نجات بخش، به معاد،به قران که از سوی خدا نازل شده است . به پیامبرانی که سفیرانِ الهی برای هدایت بشرند، به وحی و ما وراء الطبیعه و… است. حقیقت ایمان از نظر حضرت امام علی (ع): ایمان عبارت است از:
۱- شناخت قلبی ،۲- اعتراف و اقرار به زبان،۳ - عمل با اعضا و جوارح بدن
ادامه دارد...
sapp.ir/dr_mirshamsi
@dr_mirshamsi