۲۷ مهر ۱۴۰۳
۲۷ مهر ۱۴۰۳
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
من هم موکب خودم را به راه میاندازم برای مردم لبنان و فلسطین. در همین مجازستان. میخواهم به رخ عالم بکشانم قدرت ۸۷۰۰ شیعه امیرالمومنین را. اگر میتوانستم موکبم را در کنار خانهام علم میکردم اما الان برایم شدنی نیست.
کمکهای دریافتی را هم انشاالله به حساب دفتر مقام معظم رهبری خواهم ریخت یا اینکه از طرق مطمئن میرسانم به جبهه مقاومت و گزارشش را اعلام میکنم.
چرا نمیگویم مستقیم واریز کنید به دفتر آقا؟
به همان دلیل که در محرمها همه نمیرویم بیت ایشان برای عزاداری. انشاالله یک واریز دسته جمعی خواهیم داشت و رسید آن را منتشر میکنیم.
گسترس موکبها لازم است.
جریان اجتماعی میخواهد.
این شماره حساب من است برای دریافت کمک شما.
بانک ملی:
۰۳۳۸۷۱۰۸۴۶۰۰۸شماره کارت:
۶۰۳۷۹۹۷۳۳۳۱۲۳۷۴۴شماره شبا:
IR50017000000338710846008به نام حمیدرضا مقصودی با لمس شمارهها کپی میشود. کاری که من میتوانم انجام دهم، این است: انشاالله فردا (دوشنبه ۳۰ مهر) به نیت همه شما زائر قبر شریف حاج قاسم خواهم بود در کرمان. انشاالله به نیت شما زائر حضرت معصومه خواهم بود. انشاالله به نیت شما در مسجد جمکران زیارت آل یاسین خواهم خواند. و دعا کنید که قسمت شود و توفیق جهاد نصیبمان کند. فرازی از دعای امام حسن عسگری : *اَللَّهُمَّ اجْعَلْنا سَبَباً مِنْ أَسْبابِهِ وَ عَلَماً مِنْ أَعْلامِهِ وَ مَعْقِلاً مِنْ مَعاقِلِهِ وَ نَضِّرْ وُجُوهَنا بِتَحْلِيَتِهِ وَ أَکْرِمْنا بِنُصْرَتِهِ* انشالله در حق همه ما، نسل وذریه ما به اجابت برسد. ☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی @hamidrezamaghsoodi
۲۹ مهر ۱۴۰۳
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشبینی عجیب پروفسور مسعود درخشان:
فلسطین
این گروه که آمدند در بیتالمقدس و این فجایع را انجام میدهند، ابزاری هستند برای اینکه یک نظام سلطه به نام آمریکا نابود شود.
همین دفاعی که آمریکا از رژیم اشغالگر میکند باعث نابودی آمریکا خواهد شد.
#روز_قدس #بیت_المقدس
#پروفسور_درخشان
⚜قرارگاه یاوران اقتصاد مقاومتی⚜
🔹قیام🔸
۱۳ آبان ۱۴۰۳
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
متن یادداشتی که اخیرا به سفارش سازمان ملی بهره وری برای ارائه به اعضای محترم هیات دولت تهیه شده است (با اندکی ویرایش):
زمان لازم برای مطالعه: ۳ دقیقه
در حال حاضر مصرف روزانه بنزین در ایران بیش از ۱۰۰ میلیون لیتر است که بیش از یکسوم آن، در هشت کلانشهری مصرف میشود که با معضل جدی ترافیک مواجه هستند. این در حالی است که هزینه تمامشده هر لیتر بنزین برای دولت با احتساب قیمت امروز دلار و فوب خلیجفارس، حدود ۳۰ هزار تومان است یعنی دولت روی هر لیتر بنزین، بیش از ۲۵ هزار تومان سوبسید میدهد. حال با فرض اینکه از حدود ۳۵ میلیون لیتری که مصرف روزانه بنزین در کلانشهرهاست، یکسوم آن در ترافیک این شهرهای بزرگ سوزانده شود، آنگاه میتوان چنین مدعی شد که دولت روزانه حدود ۳۵۰ میلیارد تومان صرفا برای سوزاندن بنزین در ترافیک کلانشهرها هزینه میکند!
با این حساب، دولت سالیانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار میلیارد تومان فقط برای دودشدن بنزین در ترافیک هشت کلانشهر کشور سوبسید پرداخت میکند! یعنی ۲ تا ۳ برابر کل بودجه شهرداری تهران در سالجاری!
دلیل اصلی این هزینه سنگین نیز ترافیک جدی در این کلانشهرهاست که البته این ترافیک، خود از یک سو، نتیجه اشتباهات ما در نظام شهرسازی کشور و تراکمفروشیها و بارگذاریهای مازادی است که طی دهههای گذشته بهتدریج انجام شده است و از سوی دیگر، عدم سرمایهگذاری مناسب برای توسعه حملونقل عمومی است.
این اتلاف انرژی، فقط بخشی از هزینههای پنهان این نوع مدیریت شهرهاست و بسیاری از هزینههای پنهان دیگر نظیر افزایش سرانه جرم و آسیبهای اجتماعی و زیستمحیطی و ... را هم میتوان به این نوع هزینهها افزود، زیرا طبق پژوهشهای مختلف، میان تراکمافزایی و افزایش این نوع آسیبها، رابطه معناداری وجود دارد.
بهعنوان نمونه، یکی از هزینههای پنهان این نوع تراکمافزایی و توسعه عمودی شهرها، انباشت آلودگی هوا بهدلیل ممانعت برجها از گردش طبیعی هواست. بهنحوی که طبق تحقیقات معتبر، امروزه گلباد کلانشهر تهران نسبت به چند دهه قبل به کلی تغییر یافته است. برای مثال، کریدور هوای شمال به جنوب در این کلانشهر که یکی از محورهای اصلی وزش باد تا چند دهه قبل بوده است، اکنون تقریبا به کلی از بین رفته است.
آیا میتوان پذیرفت که این انسداد گردش طبیعی هوا، صرفاً به دلیل تغییرات اقلیمی بوده و برجسازیها و بلندمرتبهسازیهای شمال شهر، هیچ نقشی در این خصوص نداشته است؟! پاسخ پژوهشهای معتبر به این سؤال، منفی است.
با استناد به گزارش ایستگاه های هواشناسی در سطح شهر تهران، طی ۶۰ سال اخیر (یعنی پس از شروع توسعه عمودی در شهر تهران) سرعت وزش بادهای غربی و شمال- جنوب که از بادهای مهم تهران است، همواره روند نزولی داشته است به نحوی که میانگین سرعت وزش این بادها در ۱۰ سال اخیر، تا یک متر بر ثانیه کاهش را نشان می دهد؛ همچنین با استناد به گرافهای بهدست آمده از ایستگاههای هواشناسی مهرآباد، جریان باد در شمال تهران طی سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۴ در مقایسه با دوره زمانی ۱۳۴۵ تا ۱۳۵۴، به شدت کاهش پیدا کرده است.
پس لازم است، این روزها که دائماً کلانشهرهای ما بهدلیل آلودگی هوا تعطیل میشوند این سوالات را با صدای بلندتر بپرسیم که هزینه پنهان هر روز تعطیلی مدارس، ادارات، صنعت و غیره برای کشور چقدر است؟ آیا درآمدزایی از محل تراکمفروشی و بلندمرتبهسازی میتواند همه این هزینههای پنهان فراوان را پوشش دهد؟ تداوم سیاستهای اشتباه شهرسازی و تراکمافزایی روزافزون در کلانشهرهایی که ظرفیت اکولوژیک لازم برای این بارگذاریهای مازاد را ندارند چقدر توجیه دارد؟!
آیا بهتر نیست برای بهرهوری بیشتر و جلوگیری از هدررفت بیش از پیش منابع، روند تراکمافزایی و توسعه عمودی کلانشهرها که علاوه بر افزایش ترافیک و آسیبهای اجتماعی و زیستمحیطی و... ، هیچ نسبتی با سبک زندگی اسلامی- ایرانی نیز ندارد را متوقف کنیم؟!
البته این موضوع الزاماتی دارد که از مهمترین آنها، اولاً بازنگری اساسی در نحوه تأمین مالی شهرداریهاست، زیرا هماکنون حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد بودجه شهرداریهای کلانشهرها از محل عوارض ساختوساز تأمین میشود، بنابراین بدیهی است که مدیران شهری ترجیح بدهند برای کسب درآمد بیشتر، به این تراکمافزاییها دامن بزنند. ثانیا باید به راهبردهای آمایش سرزمین در مقیاس ملی پایبند بود تا بتوان با توزیع عادلانه امکانات و مقدورات کشور، جلو تمرکزگراییِ بیش از این در کلانشهرهایی (بهویژه تهران) که ظرفیت بُرد اکولوژیک آنها تکمیل شده است را گرفت.
@baladetayyeb
۱۳ آبان ۱۴۰۳
«رؤیای ایرانی من،دیدن چهره رهبری ایران بود»
مستند «رویای ایرانی»، روایتی است از حضور ده روزه یک خبرنگار آمریکایی به نام «کیلب ماپین» در ایران که در پی اولین نامه رهبر انقلاب اسلامی به جوان های اروپایی و امریکایی به ایران سفر کرده و به دنبال دیدار با نویسنده نامه است.
حتما ببینید:
https://ammaryar.ir/m/cjlf7
🆔 @DrSaeedi
۱۹ آبان ۱۴۰۳
دوره آموزشی با محوریت کتاب
فریببزرگ؛
علمِاقتصاد یا اقتصادِعلمنما
📚 جمع خوانی (۱۰ جلسه)
💭 مباحثه (۱۰ جلسه)
❓ تدریس (۱۰ جلسه)
مدرس: استادمسعوددرخشان
ویژه: طلاب،دانشجویان
وفارغالتحصیلان
زمان: سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه
ساعت ۲۲ - ۲۰
شروع دوره ۲۲ آبان ۱۴۰۳
ثبتنام: پیام به ۰۹۱۹۲۹۵۵۱۲۵
💠 @profderakhshan
۲۲ آبان ۱۴۰۳
🔻پاسخِ مسئله دکتر درخشان، معناست!
✍️محمدمهدی تهرانی
🔹"فریب بزرگ"، روایتگر همان مقطع تاریخی است که جونز درصدد برمیآید تا "آشفتگی علم اقتصاد" در عصر کلاسیکها را با میدان دادن به ریاضیات و زیربخشسازی علاج کند.
🔹در عصر کلاسیکها، اقتصاد و جامعهشناسی و تاریخ همآغوش یکدیگرند. این هر سه همزمان در فهم پدیده اقتصادی حاضرند و فهمی عمیق فراچنگ مینهند. این درهمآمیختگی درست همان چیزی است که جونز آن را "آشفتگی" نام مینهد.
🔹با غلبه ریاضیات و فیزیک در آن سالهاست که اقتصاد نئوکلاسیک با منشی ریاضیوار متولد میشود. به هر حال باید علوم تخصصی شوند. نمیشود این همه در هم سخن گفت!
🔹با ریاضیاتی شدن اقتصاد اما فهم اقتصادی از واقعیت اقتصادی فاصله میگیرد. آنقدر که دکتر درخشان اقتصادِ علمنما را "فریب بزرگ" نام مینهد؛ چه آنکه پشت نقاب زیبای "اقتصاد علمی" چهره زشت سرمایهداری را پنهان میکند.
🔹به این ترتیب صورت مسئلهای که درخشان پیش مینهد در بیانی ساده روشن شد. با این همه اما پاسخ چیست؟ اگر اعداد به میان آمدهاند، جای چه چیز را تنگ کردهاند و چه را بیرون انداختهاند؟ روی دیگر این سکه که درخشان بیش از همه وجه سلبیاش را روایت میکند، کجاست؟
🔹به نظر میرسد آنچه راهش بسته شده، "معنا"ست و راهحل نیز بازگشت به معنا. مشکل در علم اقتصاد آن است که معنای کنش اقتصادی، معنای واقعیت اقتصادی و شبکه معنایی اقتصاد را آنگونه که بایست درنمییابد.
🔹درخشان اصلِ انتزاعِ نئوکلاسیکی را میپذیرد اما نحوه انتزاع را به نقد مینشیند:"از دیدگاه ما روش صحیح انتزاع باید بتواند مجموعهای از مفاهیم و روابط تعریفشدهای از جهان واقعیِ اقتصادی را چنان انتزاع کند که ویژگی روابط زیربنایی بین آن مجموعه و عناصر غیراقتصادی محفوظ بماند."
🔹اما چنین چیزی چگونه ممکن است؟ چگونه میتوان این ویژگی را محفوظ نگه داشت؟ اگر از نکات روشی و بلایی که وبر بر سر ما آورده فعلا بگذریم، پاسخ باز هم در معناست. انتزاع، نباید معنا را خراب کند.
🔹به این ترتیب مسئلهای که درخشان به درستی پیش نهاد، پاسخ اصلیاش را بازمییابد؛ پاسخی که در موطن جامعهشناسی قابل بسط است.
@new_economic_sociology
۲۵ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
بـمناسبــت ۲۴ آبـــــان، ســــالـــروز
بــزرگداشــت مرحـــــوم علامــــــه
سید محمدحسین طباطبایی «ره»
🆔 @DrSaeedi
۲۶ آبان ۱۴۰۳
هدایت شده از انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم
نشریه اقتصادنامه .pdf
11.9M
نشریه علمی _ دانشجویی " اقتصادنامه "
" ویژه نامه صهیونومیک "
آبان ماه ۱۴۰۳
صاحب امتياز: انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم
🔰در این ویژه نامه می خوانید:
🔸 نبض اقتصاد صهیونیسم
🔹صهیون بخوانید ، شیطان بنویسید
🔸حامیان اسرائیل
🔹هرم قدرت در آیین شیطان
🔸نفوذ یهود در علم اقتصاد
🔹رصد فضای مجازی
@tesa_qom
۲۷ آبان ۱۴۰۳
⚪️ سلسه نشست های خط فرهنگ
💬 اقتصادِ اسرائیل
🔸«تحریم اقتصادی رژیم اشغالگر قدس توسط ایران و ایده اقتصادی درون جبهه مقاومت»
🔹 با ارائه جناب آقای:
🔸 «دکتر علی سعیدی»
▫️عضو هیئت علمی اقتصاد دانشگاه قم
🕢 پنجشنبه ۱ آذر ماه _ ساعت ۱۸
🔴امکان حضور بانوان فراهم است
📍خیابان ۱۹ دی _ حسینیه مسجد محمدیه
#اقتصادِ_اسرائیل
#لبنان
#اسرائیل
#خط_فرهنگ
@khatte_farhang
🆔 @DrSaeedi
۲۹ آبان ۱۴۰۳
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
ظاهرا نسخه الکترونیک کتاب فریب بزرگ 50 درصد تخفیف داره. هفته پیش خریدم 210 تومن. الان شده 105 تومن
دوستانی که تمایل دارند از این تخفیف استفاده کنند حتما
لینک خرید
پ ن: من نه رابطه ای با انتشارات دارم نه با طاقچه. یکی از بزرگواران گفت تخفیف خورده، گفتم اطلاعرسانی کنم
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
۲۹ آبان ۱۴۰۳
هدایت شده از مرکز رسانه و تبلیغات شهید آوینی
13.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ این هشدار را جدی بگیرید!
💯 یک فکری باید کرد...
#گزیده_منبر
📣 مرکز رسانه و تبلیغات شهید آوینی؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قم
🆔 @AviniMediaCenter
۳۰ آبان ۱۴۰۳
کتابی بسیار خواندنی درباره مسألۀ اساسی علم اقتصاد یعنی #نظریه_ارزش که متاسفانه گمشده برنامه درسی مرسوم در دانشگاههاست.
ارزشمندی مواهب، خدمات، کالاها، امکانات، نهادها، طبقات اجتماعی، فعالیتهای اقتصادی و بسیاری امور دیگر در دانش اقتصاد که مستلزم توصیههای سیاستی متفاوتی است همگی برخاسته از موضع شما درباره ماهیت، ابعاد و مصادیق ارزش است.
خواندن این کتاب را به کسانی که دوست دارند عمیقتر اقتصاد را بفهمند اکیداً توصیه میکنم، ارزشش را دارد.
فهرست کتاب
مقدمه: ساختن در برابر ستاندن
فصل اول: تاريخچه كوتاه ارزش
فصل دوم: ارزش از ديد ناظر؛ مارژيناليستها
فصل سوم: محاسبه ثروت ملل
فصل چهارم: بخش مالى؛ هيولایی متولد مىشود
فصل پنجم: ظهور سرمايهسالار كازينويى
فصل ششم: مالىسازى اقتصاد واقعى
فصل هفتم: استثمار ارزش از طريق اقتصاد نوآورى
فصل هشتم: كمارزش نشاندادن بخش عمومى
فصل نهم: اقتصاد اميد
نسخه الکترونیک کتاب را میتوانید از اینجا دریافت کنید.
🆔 @DrSaeedi
۱۰ آذر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای مهم استاد رحیمپور ازغدی مقابل هاشمی رفسنجانی درباره علوم انسانی غربی
***
لیبرالیسم در دانشگاههای ما چنان متعصبانه و ایدئولوژیک تدریس میشود که حتی اجازه کوچکترین نقدی را هم نمیدهد، آن وقت منتقدان خود را ایدیولوژیک و غیرعلمی معرفی میکند! امان از این همه تناقض!
🆔 @DrSaeedi
۱۶ آذر ۱۴۰۳
۱۸ آذر ۱۴۰۳
جنگ کریدورها بر سر «شام»
نویسنده: امینی | روزنامه خراسان | ۱۹ آذر ۱۴۰۳
سه مسیر کلی برای ابتکار کمربند جاده و راه چین قابل ذکر است. اول مسیر شمالی که از روسیه و کشورهای تحت نفوذ آن می گذرد. مشکل عمده این مسیر، تراکم پایین جمعیت است.
دوم کمربند دریایی است که از دریای چین جنوبی، اقیانوس هند و تنگه های هرمز و کانال سوئز می گذرد. این کمربند در مسیر ائتلاف های امنیتی و سیاسی کشورهای همسو با آمریکا نظیر هند و امارات قرار دارد.
اما مسیر سوم، از مرزهای غربی چین آغاز شده و تا افغانستان و پاکستان، عراق و سوریه و لبنان به سواحل مدیترانه و در نهایت اروپا می رسد. این مسیر کلی در مقایسه با دو مسیر دیگر از مزیت های عمده تراکم جمعیت بالا و وجود اقتصادهای دارای مواد اولیه و انرژی برخوردار است.
با این اوصاف، باید گفت کشورهای مهم محور مقاومت یعنی ایران، عراق، سوریه و لبنان به طور ناخواسته در مسیر مهمی از تقابل راهبردی چین و آمریکا قرار گرفته اند. ضمن این که اساساً محور مقاومت از جنبه های مختلف دیگر در تضاد با محور غرب قرار دارد.
همچنین با توجه به جهش تولید نفت آمریکا و بی نیازی آن از نفت آسیای غربی، این موارد، دلایل کافی برای حضور، دخالت و ایجاد ناامنی محور غرب در منطقه آسیای غربی را فراهم کرده است. گزارش دیروز خبرگزاری فارس تصریح می کند که یک دلیل حمایت آمریکا از ناآرامی های شرق اروپا، تضعیف رقبای خود در مسیر کریدور شرق به غرب است.
🆔 @DrSaeedi
۱۹ آذر ۱۴۰۳
جنایت واقعی بشار اسد چه بود؟!
جنگ اقتصادی غرب در پوشش آزادی و دموکراسی و حقوق بشر!
سوریه اجازه نداد خط لوله گاز قطر-ترکیه از سرزمینش عبور کند تا امنیت انرژی در اروپا تضمین شود.
پروژه لوله گاز ایران-ترکیه هم به دلیل زیادهخواهی ترکیه پیشرفت چندانی نکرد.
وابستگی اروپا به گاز روسیه به طور خاص در جنگ اوکراین نمایان شد.
🆔 @DrSaeedi
۲۰ آذر ۱۴۰۳
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📹 تبیین دلیل حضور ایران در سوریه در زمان داعش توسط رهبر انقلاب اسلامی
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار اقشار مختلف مردم در سخنان پیرامون تحولات اخیر منطقه:
✏️ در قضیهی فتنهی داعش. داعش یعنی بمب ناامنی. داعش به معنای این بود که عراق را ناامن کند، سوریه را ناامن کند، منطقه را ناامن کند، بعد به نقطهی اصلی و هدف نهایی یعنی جمهوری اسلامی ایران بیاید، جمهوری اسلامی ایران را ناامن کند. هدف اصلی و نهایی این بود. این معنای داعش است.
✏️ ما حضور پیدا کردیم، نیروهای ما هم در عراق، هم در سوریه حضور پیدا کردند به دو علت؛ یک علت حفظ حرمت اعتاب مقدسه بود. چون آن دور از معنویتها و دور از دین و ایمانها با اعتاب مقدسه دشمنی داشتند، قصد تخریب داشتند و تخریب هم کردند در سامرا مشاهده کردید به کمک آمریکاییها گنبد مطهر سامرا را از بین بردند، تخریب کردند بعدها این کار را میخواستند در نجف بکنند، در کربلا بکنند، در کاظمین بکنند، در دمشق بکنند هدف داعش این بود. خب معلوم است جوان مؤمن غیور محب اهلبیت به هیچ وجه زیربار چنین چیزی نمیرود، اجازه نمیدهد این یک علت.
✏️ یک علت دیگر مسئلهی امنیت بود. مسئولین خیلی زود، به وقت فهمیدند که اگر چنانچه جلوی این ناامنی در اینجاها گرفته نشود سرایت میکند میآید اینجا سرتاسر کشور بزرگ ما را ناامنی خواهد گرفت. ناامنی فتنهی داعش هم یک چیز معمولی نبود.
✏️ امیرالمؤمنین فرمود «ملتی که درخانهی خودش درگیر با دشمن بشود ذلیل میشود، نگذارید به خانهی شما برسد.» لذا نیروهای ما رفتند، سرداران برجستهی ما رفتند، شهید عزیز ما سلیمانی و یارانش و همکارانش رفتند جوانها را هم در عراق، هم در سوریه. اول در عراق، بعد در سوریه سازماندهی کردند، مسلح کردند، جوانهای خود آنها را، ایستادند در مقابل داعش، کمر داعش را شکستند توانستند غلبه پیدا کنند.
نوع حضور ما درحضور نظامی در سوریه در عراق هم همینجور به معنای این نبود که ما لشکرهایمان را برداریم ببریم آنجا بجای ارتش آن کشور.
✏️ کاری که نیروهای ما میتوانستند انجام بدهند و انجام دادند کار مستشاری بود مستشاری یعنی چه؟ یعنی تشکیل قرارگاههای مهم مرکزی و اصلی، تعیین راهبردها و تعیین تاکتیکها و در مواقع ضروری ورود در میدان جنگ اما از همه مهمتر بسیج جوانان خود آن منطقه البته جوانهای ما هم، بسیجیهای ما هم بیتاب، مشتاق، با اصرار، خیلیهایشان رفتند. ۱۴۰۳/۹/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
۲۱ آذر ۱۴۰۳
سخنرانی سعیدی.mp3
31.29M
🎤صوت نشست «اقتصادِ اسرائیل»
🔻دکتر علی سعیدی
🔹 عضو هیئت علمی اقتصاد دانشگاه قم
پنجشنبه ۱ آذر ماه
#اقتصادِ_اسرائیل
#لبنان
#اسرائیل
#خط_فرهنگ
https://eitaa.com/khatte_farhang
🆔 @DrSaeedi
۲۷ آذر ۱۴۰۳
هدایت شده از عدالت یاوران قصد
17.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 کتاب فریب بزرگ را نوشتم تا شیعه بماند، تا قال الصادق (علیه السلام) بماند. باید بت "علم اقتصاد" شکسته شود.
📍یکی از بزرگترین موانع رسیدن به اقتصاد اسلامی اعتباری است که ما به "عقلا بما هم عقلا" میدهیم!
🎙پرفسور مسعود درخشان
با عدالت یاوران قصد همراه شوید 👇
https://eitaa.com/qasd_ir
۲۷ آذر ۱۴۰۳
اردوغان در شرایطی رژیم اشغالگر را به حمله تهدید میکند که ۴۰ درصد از نفت رژیم را از طریق خط لوله باکو تامین میکند.
اگر واقعا ادعای ترکیه بر قطع روابط تجاری با رژیم صحت داشته باشد پس چرا این خط لوله همچنان فعال است؟!
متاسفانه ترکیه به این دودوزهبازی خو گرفته و شاید باتلاق سوریه زمان خوبی برای بیدارکردن ترکهای لائیک از خواب خرگوشی باشد.
🆔 @DrSaeedi
۳۰ آذر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدئو را ببینید تا بدانید مسأله ما #خودتحریمی است نه تحریم خارجی! کلاه سرتان نگذارند!
#نه_به_قیمت_گذاری_دلاری
🆔 @DrSaeedi
۳۰ آذر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظریه تعادل عمومی بردارهای قدرت در #اقتصاد_اسلامی
پروفسور #درخشان
برای کسانی که گوشی برای شنیدن دارند و میخواهند ببینند نظریه اقتصاد اسلامی دکتر درخشان چیست.
#پینوشت:
در مناظره تلویزیونی با آقای غنینژاد که متاسفانه بدون تحصیلات اقتصادی، مترجم افکار هایک، اقتصاددان تندروی لیبرال، در ایران است و با زور رسانههای لیبرال تبدیل به بت مهندسان اقتصادخوانده شده بدون اینکه هیچ مرجعیتی در میان اقتصاددانان داشته باشد، هدف اصلی از مناظره نشان دادن مخالفت و ضدیت لیبرالیسم اقتصادی با فرهنگ و سیاست اسلامی و با دیدگاههای امامین انقلاب اسلامی بود و لذا دکتر درخشان از تبیین دیدگاههای اقتصادی خود چشم پوشی کرد تا غرض اصلی تحتالشعاع قرار نگیرد.
اگرچه رسانههای لیبرال بلافاصله فهمیدند که چه گاف بزرگی دادهاند و از همان لحظه اول شروع به تقطیع مناظره و هجمه سنگین علیه دکتر درخشان کردند و توپ را در زمین اقتصاد اسلامی انداختند.
متاسفانه برخی از دوستان اقتصاد اسلامی هم غافل از غرض اصلی مناظره و تحت تاثیر فشار رسانهای لیبرالها، به انتقاد از نحوه تبیین اقتصاد اسلامی توسط دکتر درخشان پرداختند و عملا پازل لیبرالیسم را در فرار به جلو تکمیل کردند.
این را هم اضافه کنم که شبهاتی که درباره اقتصاد اسلامی در رسانههای لیبرال مطرح میشود آنقدر پیش پا افتاده است که پاسخهای آن چند لایه داده شده است. حتی با یکبار مطالعه #اقتصادنا #شهید_صدر پاسخ بسیاری از این شبهات را به صورت استدلالی و منطقی خواهید دید.
اما چه میشود کرد با کسی که گوشهای خود را گرفته تا سخنی نشنود!
درباره اندیشههای دکتر درخشان
🆔 @DrSaeedi
۱ دی ۱۴۰۳
۲ دی ۱۴۰۳
📌دفتر مدلسازی، تحلیل داده و مطالعات بازار برگزار میکند:
🔷 برنامۀ Learning Economics by Doing
📗با محوریت کتاب Doing Economics
Doing Economics به شما این فرصت را میدهد که تجربهای عملی از طریق کار با دادههای دنیای واقعی در مهمترین سؤالات اجتماعی و اقتصادی بهدست آورید.
👨🎓 مخاطب: همۀ علاقهمندان به یادگیری اقتصاد در تمامی رشتهها
🔗 برای ثبتنام از طریق لینک زیر اقدام فرمایید: https://B2n.ir/w46145
🗓 مهلت ثبتنام: ٩ دیماه ١۴٠٣
🔰 شروع دوره: ١١ دیماه ١۴٠٣
💳 وجه التزام ثبتنام: ٢٠٠ هزار تومان
💬 برای کسب اطلاعات بیشتر به مدیر کانال پیام دهید.
🆔 کانال دفتر را در بله دنبال کنید.
🆔 @DrSaeedi
۴ دی ۱۴۰۳
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_ویدیویی
🔹"اقتصادِ اسرائیل"
قسمت اول
"تهدید مسیر تجارت دریایی"
حملات یمن به کشتیهای آمریکایی-اسرائیلی، ضربهای به اقتصاد استعماری تمدن غرب بود.
دکتر علی سعیدی
#اقتصادِ_اسرائیل
#خط_فرهنگ
https://eitaa.com/khatte_farhang
🆔 @DrSaeedi
۵ دی ۱۴۰۳
🔹 رابرت اچ نلسون در کتاب اقتصاد بهمثابۀ دین، با موشکافی عقاید مکاتب مختلف اقتصادی حاکم بر آمریکا از جنبش پیشرفتگرایی آمریکا در پایان قرن نوزدهم گرفته تا نظریات ساموئلسن و متفکران مکتب شیکاگو و نهایتاً اقتصاد نهادی جدید، استدلال میکند که اگرچه اقتصاددانان در ایجاد دانشی کاربردی در زمینۀ رفتار ایالات متحده آمریکا و نظامهای اقتصادی جهانی نقش مهمی ایفا کردهاند، نقش مهمتر آنان «دفاع از برخی ارزشها» در جامعۀ آمریکا بوده است.
🔹 نگارنده با رد این ادعا که تمایز روشنی میان قلمروهای اقتصاد و شکلگیری #ارزش وجود دارد، به بررسی مبانی الهیاتی اقتصاد پرداخته است و تصریح میکند که اعضای مکاتب اقتصادی از زمان آدام اسمیت به جای اینکه متخصصانی فارغ از پیشداوریهای ارزشی باشند، بانفوذترین #کاهنان_عصر_مدرن بودهاند و وظیفۀ دینی ویژۀ آنان، یافتن راهحل اخلاقی رضایتبخشی برای «تناقض بازار» بوده است.
🔹 نویسندۀ کتاب بر این باور است که بهرغم ادعای اقتصاددانان که نقش خود را در جامعه صرفاً تأمین شناخت فنی دربارۀ نحوۀ عملکرد نظام اقتصاد میدانند، آنها نقش مهمتری را به مثابۀ #کشیشان_دین_سکولار جدید ایفا میکنند که همانند ادعاهای مسیحیت اولیه، به دنبال پیشرفت اقتصادی بودهاند.
🔹 ازجملۀ محوریترین ارزشهایی که اقتصاددانان در قالب دین سکولار خود از آن بهشدت حمایت میکنند میتوان به #اخلاق_فردگرایانه و #آزادیخواهانه و #پیگیری_منافع_فردی در بازار اشاره کرد که اقتصاددانان بدون توجه به اصول و روشهای علمی خود، آنها را پیشفرض همۀ تحلیلها و سیاستهای پیشنهادی خود قرار دادهاند.
🆔 @DrSaeedi
۸ دی ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزارش_ویدیویی
🔹"اقتصادِ اسرائیل"
قسمت دوم
"تهدید مسیر تجارت دریایی"
ضربه به ریشه اقتصاد رژیم صهیونیستی، تنها با این شیوه امکانپذیر است.
دکتر علی سعیدی
#اقتصادِ_اسرائیل
#خط_فرهنگ
https://eitaa.com/khatte_farhang
🆔 @DrSaeedi
۸ دی ۱۴۰۳
📌انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم با همکاری دانشکده علوم اقتصادی و اداری برگزار می کند:
💢همایش علمی
ناگفته های اقتصاد ایران از زبان وزیر سابق اقتصاد
با حضور :
🔹دکتر سید احسان خاندوزی
وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت شهید رئیسی
🔸دکتر حمیدرضا مقصودی
رئیس سابق امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه
📆زمان: سه شنبه ۱۱ دی ماه ۱۴۰۳
🕒ساعت ۱۵
📍مکان: دانشگاه بین المللی قم، دانشکده فنی و مهندسی، سالن شهید احمدی روشن
📝برای تمامی شرکت کنندگان در این همایش گواهی معتبر صادر خواهد شد.
📎جهت ثبت نام ، وارد لینک زیر شوید.
http://sarvestan.qom.ac.ir/Registering/RegisteringForm/3531
♦️انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم
@tesa_qom
🆔 @DrSaeedi
۸ دی ۱۴۰۳