⚖️ برگزاری نشست تحلیل حقوقی معاملات الکترونیک محض نوظهور در دادگستری کل استان یزد
🔴 این نشست با حضور دکتر طاهر حبیب زاده عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) و به همت معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان و بنیاد نخبگان استان به صورت حضوری و پخش همزمان مجازی در تاریخ ۲۱ دی ۱۴۰۲ برگزار شد.
@drtaherhabibzadeh
*ابزارهای هوش مصنوعی برای فعالیت های پژوهشی:*
-سایت elicit.com
*نوشتن کتاب یا پروپوزال
* پاسخ به سوال بر اساس فایل مقاله
*استخراج لیست مفاهیم برای مقاله
* استخراج اطلاعات از مقالات
-سایت typeset.io
*پاسخ به سوال بر اساس مقالات
*ساخت جدول اطلاعات از فایل مقاله
*دستیار مطالعه مقاله
*بازنویسی متن
- سایت researchrabbit.ai
*دسته بندی مقالات
* پیدا کردن و اتصال مقالات مشابه
- سایت glasp.co
* یادداشت برداری از مقالات
- سایت semanticscholar.org
* جستجوی مقاله
* پیدا کردن مقالات مشابه
- سایت consensus.app
* پاسخ به سوال براساس مقاله
- سایت scite.ai
* استناد جملات به مقالات
- سایت connectedpapers.com
* پیدا کردن مقالات مشابه
- سایت scholarcy.com
* خلاصه سازی مقاله
- سایت paperpal.com
* کمک به تدوین مقاله
-سایت expontum.com
*موضوعات مرتبط با موضوع پژوهش (تحقیق و پایان نامه)را ببینید
*گپ تحقیقاتی در زمینه مورد نظرتان را مشاهده کنید / ببینید این موضوع تکراری هست یا نه
-سایت writesonic.com
*نوشتن مقاله بر اساس موضوع مورد نظر شما
-سایت jenni.ai
*نوشتن مقاله با رفرنس
-سایت scinapse.io
*نوشتن ییشینه تحقیق و اعتبار سنجی منابع
*معرفی نویسندگان برتر در این حوزه
*ژورنال های برتر در این موضوع
*پیدا کردن مجله برای چاپ مقاله ای که نوشته اید
- ابزارهائی برای خلاصه کردن محتوای کتاب :
Summarist.ai
Taskade.com
Summarify.me
Sharly.ai
-1324081405_-1460424278.pdf
716.4K
امکان سنجی ارث بری از صفحات مجازی
1687559936_252570977.pdf
1.25M
بازمهندسی تعیین قواعد صلاحیت محاکم در جرایم اینترنتی
دو مقاله فوق بسیار کاربردی است.👆👆 علاقمندان از خواندن آنها دریغ نکنند.
﷽
🌴حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم.🌴
در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی از یکی از شهرهای دور به امام علیه السلام نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟
حضرت در جواب ایشان نوشتند:
«إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَهٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک»
لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم.
منبع: بحارالانوار/ ج۵۳/ ص۳۰۶
🏴 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بن مُحَمَّدٍ الزَّكِيَّ الرَّاشِدَ النُّورَ الثَّاقِبَ وَ رَحْمَةُ اللّٰهِ
▪️ *شهادت مظلومانه مشعل فروزان هدایت، ابوالحسن، امام هادی علیهالسلام را تسلیت عرض مینماییم.*
رای وحدت رویه امروز ۲۶ دی ۱۴۰۲ دیوان عالی کشور
«دادگاه انقلاب» مرجع صالح رسیدگی به جرائم اخلال در نظام اقتصادی است.
👇
http://fna.ir/3h6lyw
هدایت شده از بنیادین زبان انگلیسی 🌱 دکتر طاهر حبیب زاده
594.3K
هدایت شده از بنیادین زبان انگلیسی 🌱 دکتر طاهر حبیب زاده
🚩 در خصوص سوال صوتی بالا:
توافق قلمرو بزرگتری نسبت به قرارداد دارد.
هر قراردادی یک توافق است اما هر توافقی لزوما یک قرارداد نیست.
قرارداد، تعهد ایجاد می کند اما توافق، تعهد ایجاد نمی کند.
هر قراردادی، تعهد ایجاد می کند اما منشا همه تعهدات قرارداد نیست! بعدا در مورد promissiory estoppel صحبت می کنیم و می بینیم گاهی تعهد منشا غیرقراردادی دارد.»> در این مورد این لینک را ببینید:
👇
B2n.ir/d84871
💠 چرا اوضاع مالی اهل علم خوب نیست؟
🔹 از امام (ع) پرسیدند: چرا #علماء از نظر رزق وضعشان ضعیف است؟ فرمود: «أليس العقل/العلم رزقاً؟»
شما میخواهید همه چیز را همه داشته باشند این که نمیشود ... این که علم دارد بالأخره یک مقداری تأمین شده است ... شما دلتان میخواهد آدم عالم هم باشد دنیایش هم خوب باشد این که عدل نشد این شخص عمری صرف کرده چیز یاد گرفته برای ابدیت خودش ... آن بیچاره عمری صرف کرده با دست خالی میخواهد برود بالأخره یک چیزی در دنیا باید داشته باشد یا نه؟
شما دلتان میخواهد هر کسی درس خواند و هر کسی عالم شد و هر کسی عاقل شد همه خیر دنیا و آخرت را داشته باشد این که با عدل الهی سازگار نیست فرمود «الیس العم رزقا الیس العقل رزقا» این حتما باید وضع مالیاش متوسط باشد آن که عمری داده بالأخره همه شان البته اینطور نیستند ... یک چیزی باید گیرش بیاید فرمود ﴿اللّهُ لَطیفٌ بِعِبادِهِ یَرْزُقُ مَنْ یَشاءُ﴾ رزقش طرزی توزیع میشود که روی لطافت است کمتر کسی تشخیص بدهد که سرش چیست...
🔸 شما دلتان می خواهد بساط عالَم بر ظلم باشد؟ کسی زحمت بکشد و درس بخواند هم عالم بشود و هم از آن طرف رایگان مال گیرش بیاید؟ این نیست که کسی که درس خوانده به او چیز دیگری بدهند! شما #عمر دادی، یک کالا و برلیانی گرفتی که با تو می آید و تو را هم همه جا حفظ میکند. آن بیچاره عمرش را داده #پول گیرش آمده و میگذارد و میرود. چرا «فلک به مردم نادان دهد زمام مراد!»
🔹مبادا اینها طلبه ای را بلرزاند. فرمود اگر خواستی خودت را بسنجی، با بازاری نسنج. خود را با متکاثر نسنج؛ تو "#کوثر داری، کوثر را با کوثر میسنجند؛ کوثر را که با تکاثر نمیسنجند. بله سرمایهدارها بر اساس (ألهاکم التكاثر) باید یکدیگر را با خودشان بسنجند؛ اما کوثر را با کوثر میسنجند. فرمود: اگر حوزه یا دانشگاه خواستند خودشان را بسنجند، باید با #شهداء بسنجند همین. با بازاری نسنجند.
🔸 فرمود آنجا که سخن از توزین و توزیع و ارزیابی است، «توزن دماء الشهداء و مداد العلماء»؛ این کوثرها را با هم می سنجند. آن مرکّب عالم با خون شهید؛ خون این شهید با مرکّب عالم؛ اینها هر دو کوثرند، کوثرها را با هم بسنجید. تازه گفتند در آن کوثر، مداد عالم #افضل است، یا لااقل معادل است.
📚 بخشی از خطبههای نماز جمعه آیة الله #جوادی آملی (حفظه الله) ۱۳۸۰/۳/۴ و تفسیر تسنیم از سایت تدبر
📌@drtaherhabibzadeh
🔹 رقابت سیستم های حقوقی
آیا سیستم های حقوقی با هم رقابت می کنند؟ به عنوان مثال، آیا سیستم حقوقی انگلستان با سیستم حقوقی ایران در رقابت است؟ آیا می توان گفت که به مانند سایر حوزه ها، دولت ها در عرصه قانون گذاری نیز باهم رقابت می کنند؟
به نظر پاسخ منفی است. هر سیستم حقوقی در هر زمان تلاش دارد تا نیازمندهای خود را با توجه به ویژگی های مختلف خاص آن جامعه (فرهنگ، سیاست، دین و مذهب و ...) مقررات گذاری کند. ای بسا یک مساله در جامعه ای نیاز به قانونگذاری دارد و در جامعه دیگر نیاز نباشد و طبیعتا جامعه اخیر اساسا در آن حوزه ورود نمی کند. حتی اگر مساله ای در دو جامعه مختلف محتاج به قانونگذاری باشد، ویژگی های خاص هر جامعه می تواند مانع از این شود که قانونگذاری ها دو جامعه عین هم و یا حتی شبیه هم باشد.
چیزی که می توان مدعی شد این است که سیستم های حقوقی سعی می کنند بهترین قانون را بنویسند و «بهترین قانون» بودن، با توجه به ویژگی های مختلف جامعه هدف آن ارزیابی می شود.
✅ لذا نمی توان از رقابت بین سیستم های مختلف حقوقی دفاع کرد، ولکن می توان از تلاش به وضع بهترین قانون دفاع کرد. البته این مانع از الهام گرفتن از رویکردهای قانونگذاری در کشورهای دیگر نیست که در تلاش برای وضع بهترین قانون استفاده می شود.
@drtaherhabibzadeh
رئیس شورای تحول علوم انسانی خبر داد؛
💢استخراج حدود ۸۰ رشته مرتبط با فضای مجازی، هوش مصنوعی و دادهکاوی
🔹رئیس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی گفت: حدود ۷۰ تا ۸۰ رشته مرتبط با حوزه علوم اجتماعی و علوم انسانی در حوزههای مرتبط با فضای مجازی، هوش مصنوعی و دادهکاوی استخراج شده است.
ادامه مطلب را اینجا بخوانید👇👇
https://www.mehrnews.com/news/5999334/استخراج-حدود-۸۰-رشته-مرتبط-با-فضای-مجازی-هوش-مصنوعی-و-داده-کاوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم| دعوا بر سر فروش اینترنتی دارومنتقدان میگویند دارو چیپس و پفک نیست که آن را اینترنتی فروخت؛ اما موافقان فروش اینترنتی به معضلات بیماران در خرید حضوری و پیدانکردن دارو استناد میکنند.
با ماده ۶ قانون تجارت الکترونیک ۱۳۸۲ مقایسه کنید:
*ماده ۶* - هرگاه وجود یک نوشته از نظر قانون لازم باشد، «داده پیام» در حکم
نوشته است مگر در موارد زیر:
الف - اسناد مالکیت اموال غیرمنقول.
ب - *فروش مواد داروئی به مصرف کنندگان نهایی* .
28.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقدیم به همه پدرانی که با عرق جبین خانواده داری و آبرو داری می کنند.
قدر پدرانمان را بدانیم.
اگر پدرمان در قید حیات نیست، با التزام به اعمال صالح و هدیه معنوی به روح شان، خوشحال شان کنیم.
@drtaherhabibzadeh
*سیامک رهپیک، عضو حقوقدان شورای نگهبان در گفتوگو با «فرهیختگان»* :
«شورای نگهبان طبق قانون نمیتواند دلایل اعلام صلاحیت افراد را بهصورت عمومی و مصداقی اعلام کند. چراکه بخشی از دلایل ردصلاحیت ممکن است مسائل اخلاقی یا مسائل امنیتی باشد. مستندات قانونی عدم احراز صلاحیتها برای فرمانداریها ارسال میشود و اگر داوطلبی مراجعه کند و بخواهد دلایل ردصلاحیتش را ببیند تمام مستندات در پرونده موجود است و کارشناسان دلایل عدم احراز صلاحیت را به خود شخص توضیح خواهند داد.»
رهپیک تصریح کرد: «اگر کسی بخواهد دلایل و مستندات عدم احراز صلاحیتش را بهصورت شخصی منتشر کند به شورای نگهبان ارتباطی ندارد. فرد میتواند دلایل عدم احراز صلاحیتش را منتشر کند، ولی شورای نگهبان بهلحاظ قانونی اجازه انتشار عمومی مستندات را ندارد. اگر درخصوص انتشار دلایل اقدام فرد، اشاعه فحشا یا خلاف امنیت محسوب شود و مواردی باشد که پیگرد قانونی بر آن مترتب شود، بار قانونی متوجه فرد است و شورای نگهبان مسئولیتی ندارد.»
متن کامل این گفتگو👇👇👇 https://farhikhtegandaily.com/page/167277/
✍سخن مدرس راجع به شیخ فضل الله شنیدنی است:
«کشتن شیخ فضل الله که از اعلم علمای وقت بود، هم پیروزی بلشویکهای اعزامی به ایران بود، هم پیروزی انگلیس و هم ضایعه برای علمای نجف و ایران. حادثه بدی بود که هنوز هم علل آن در تاریخ همچنان مجهول مانده...»
جرج بارکلی سفیر انگلیس در ایران خرسندیاش از قتل شیخ را این چنین در تلگرام ۱۰ اوت ۱۹۰۸ به ادوارد گری منعکس کرد: «شیخ فضل الله برای مملکت خود خطر بزرگی(!) بود خوب شد که ایران او را از میان برداشت».
دکتر تندر کیا سخنی نغز و دقیق دارد:
«... شیخ طبرستانی یک گناه بیشتر نداشته؛ گناهش این بود که اتفاقاً روش او با سیاست و مصالح بیگانگان جنوبی ناساز درآمد. هر کس از ما در این دو قرن اخیر همین گناه کبیره را مرتکب شد به همان روز و روزگار گرفتار گشت.»
آری پیکر شیخ را در میدان بزرگ پایتخت بر دار آویختند تا به خیال خامشان در فقدان آن شهید شریعت محمدی(ص) را به صلابه کشند! همچنانکه *انتخاب روز ۱۳ رجب سالروز #تولد_امیرمؤمنان_علی علیه السلام نیز برای این کار لابد بدان منظور بود که کینه دیرینهشان را از تشیع و روحانیت آن باز ستانده باشند.*
📚اندیشه سبز، زندگی سرخ، زمان و زندگی شیخ فضل الله نوری (علی ابوالحسنی منذر) ص ۱۵۴ تا ۱۵۷
@drtaherhabibzadeh
تیم موتکورت دانشگاه امام صادق(ع) متشکل از آقایان «امیرحسین بیاتی» و «امیرحسین حاجقاسمعلی» توانستند به عنوان اولین و تنها تیم ایرانی موفق به راهیابی به دور بینالمللی *مسابقات موتکورت مالکیت فکری دانشگاه آکسفورد* شوند.
علیرغم تلاشهای چندین ساله تیمهای ایرانی برای راهیابی به دور بینالمللی این مسابقه معتبر،هیچگاهی تیمی از ایران موفق به این کار نشد و تیم دانشگاه امام صادق(ع) توانست در اولین حضور خود در این مسابقات، به این افتخار دست پیدا کند.
دور حضوری این مسابقات در اسفند ماه در دانشگاه آکسفورد برگزار خواهد شد.
اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
اعضای این تیم در تابستان امسال نیز موفق به راهیابی به دور حضوری *مسابقات بینالمللی ژاپن* شده بودند.
@drtaherhabibzadeh