کوشکي: امثال هاشمي و حسن خميني ضربهگير لاريجانياند
فردا/ فعال اصولگرا گفت: محسن هاشمي نقشي را براي لاريجاني بازي ميکند که عارف در سال92 براي روحاني داشت/ اصلاحطلبان در ارديبهشت 1400 از علي لاريجاني به عنوان نامزد نهاييشان رونمايي ميکنند.
اخيرا عليمحمد نمازي اعلام کرده است که محسن هاشمي رفسنجاني نامزد نهايي حزب کارگزاران سازندگي در انتخابات 1400 است. افزون بر اين فائزه هاشمي رفسنجاني هم اعلام کرده است که غلامحسين کرباسچي، دبيرکل حزب کارگزاران، خواهان حمايت از علي لاريجاني است. با اين شرايط مشخص نيست که آيا کارگزاران مشغول تدارک يک بازي سياسي جديد است يا آنکه واقعا ميشود گفت که محسن هاشمي نامزد نهايي اين حزب است.
محمدصادق کوشکي درباره اين موضوع گفت: «اين يک سناريو از سوي اصلاحطلبان است که از چندي پيش آغازشده است. در مرحله نخست به صورت مخفي پيش ميرفت و حالا آرامآرام و به صورت گامبهگام در حال روشن است. اين که اخيرا گفته شده است که آقاي کرباسچي حامي لاريجاني است يکي از اين گامها براي معرفي نامزد نهايي يعني علي لاريجاني است. اصلاحطلبان نميخواهند پيش از موعد از نامزد خود رونمايي کنند زيرا هراس دارند در معرض نقدهاي تند و تيز قرار بگيرد».
او ادامه داد: « گام ديگر اصلاحطلبان محافظت از نامزد نهاييشان يعني لاريجاني است و براي اين کار نامهاي متعدد مانند محسن هاشمي يا سيد حسن خميني را مطرح ميکنند. هاشمي و حسن خميني نقش ضربهگير را براي لاريجاني ايفا ميکنند. در حقيقت اين ناهماهنگي ظاهري نشان از نبود هماهنگي کلي در جريان اصلاحات نيست.
@dyarsabzvaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۳ فریم از اظهارنظرهای خانواده هاشمی رفسنجانی درباره روحانی
🔸فائزه هاشمی (اسفند۹۹): اگر یک میخ جای مدیران فعلی قرار دهیم، بهتر میتوانند کشور را اداره کنند.
🔻فائزه هاشمی (اردیبهشت ۹۶): هر چه بیشتر در انتخابات شرکت کنیم، قویتر پیروز میشویم و آقای روحانی بهتر میتواند در جایگاه ریاست جمهوری قرار بگیرد.
🔹مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی (اسفند ۹۴): روحانی یک هفته قبل انتخابات ۹۲ سه درصد رای داشت، با حمایت من رایهایش به بالای ۵۰ درصد رفت.
1_903906567.mp3
6.05M
🎙پیام صوتی علیرضا پناهیان به مناسبت آغاز ماه شعبان
👈🏻 در این ماه چگونه تفکر کنیم و چطور با خدا حرف بزنیم؟
🔻فروردین ۹۹
#ماه_شعبان
@Panahian_ir
@dyarsabzvaran
✋
آمریکا و صف های مرغ امروزه ما
🔹 تا زمانی که دولت کنونی آمریکا در صحنه و عمل ناکارآمدی تحریمهای خود را مشاهده نکند، از سیاست تحریمیاش عقبنشینی نمیکند.
🔸 مواضع و رویکردهای دولت بایدن هم چیزی جز این را نشان نمیدهد.
🔻 یکی از روشهای ناکارآمدسازی تحریم نیز، رونق و یا حداقل ثبات در بازارهای اقتصادی کشور است، طوری که به عنوان یک مثال بسیار ساده، صفوف توزیع مرغ و روغن و برخی اقلام و کالاهای اساسی برچیده شده، دادهها و شاخصهای اقتصادی به یک وضعیت باثبات و پایدار برسد.
🔹 صفهای مرغ و ... پیام ضعف به دولت آمریکاست و مطمئناً نیز کاخ سفید مشاهدات خود در این زمینه را در معادلات تحریمی خود بهشدت لحاظ میکند.
🔻 به هرحال تلاش برای بهبود اوضاع اقتصاد ولو باوجود تحریم شدنی است و لازمه آن تشدید نظارت بر بازارهای اقتصادی و توزیع کالا و خدمات است.
✍حمید خوش آیند
🤚
پایش شبکه های اجتماعی
امروز
🚩
اتهام دخالت ایران در حمله به پایگاههای آمریکا رد شد
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد: جمهوری اسلامی ایران، به طور مستقیم یا غیرمستقیم، در حمله مسلحانه هیچ فرد یا نهادی علیه ایالات متحده در عراق دخالت نداشته است. به این ترتیب، هرگونه ادعا مبنی بر مشارکت صریح یا ضمنی ایران در حمله به نیروهای آمریکایی در عراق را رد میکنیم.
🔹
توصیه ایران به آژانس: در چارچوب فنی اظهار نظر کنید
سخنگوی وزارت خارجه:
موضوع نظارت بر برنامههای هستهای ایران موضوع فنی و تکنیکی است. ایران در چارچوب پادمان همه دسترسیها را داده است و برخی دسترسیها را در چارچوب پروتکل الحاقی داده بود که با مصوبه مجلس به حالت تعلیق درآمد.
🔹
ظریف: نیازی به مذاکرات با آمریکا نیست؛ واشنگتن باید به اجرای برجام بازگردد
وزیر امور خارجه در گفتوگو با مرکز سیاست اروپا: ما آمادگی داریم تا پس از بازگشت ایالات متحده به اجرای برجام، فوراً به اجرای کامل برجام بازگردیم. به همین سادگی. ما نیازی به مذاکرات بیشتر نداریم
🔹
احضار وزرای کشاورزی و صمت به دادسرا
دیوان محاسبات کشور:
با توجه به گرانی برخی اقلام غذایی از جمله گوشت مرغ و محصولات کشاورزی، وزرای جهادکشاورزی و صمت به دادسرای دیوان محاسبات احضار خواهند شد.
🔹
میرسلیم به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شد
آقامیرسلیم نماینده مردم تهران به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری شد.
وی طی روزهای اخیر در قرنطینه خانگی به سر میبرد که با تشدید علائم بیماری و با دستور پزشکان در بیمارستان بستری شد.
🔹
حمله به کاروانهای نظامی آمریکا در عراق پایان ندارد
کانال تلگرامی «صابرین نیوز» از هدف قرار گرفتن یک کاروان جدید آمریکایی در استان بابل خبر داد. این کاروان با شلیک غیرمستقیم هدف قرار گرفته و گروه موسوم به «اصحاب الکهف» در بیانیهای مسئولیت آن را بر عهده گرفته است.
🔹
احوالپرسی رهبر معظم انقلاب از بشار اسد
ولایتی، مشاور امور بینالملل رهبر معظم انقلاب در دیدار سفیر جدید سوریه در ایران، پیام احوالپرسی و آرزوی سلامتی رهبر انقلاب برای رئیسجمهور سوریه را به وی ابلاغ کرد. بشار اسد چندی پیش به کرونا مبتلا شده بود.
🔹
اصابت دو موشک به جنوب عربستان
شبکه سعودی العربیه به نقل از ائتلاف سعودی: ارتش یمن به سمت جنوب غرب این کشور (خمیس مشیط) دو موشک بالستیک شلیک کرده است.
🔹
حکم محکومیت طبری توسط دیوان عالی کشور تایید شد
روابط عمومی دیوان عالی کشور اعلام کرد: با تصمیم گیری قضات دیوان عالی کشور رای پرونده اکبر طبری، معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضائیه نهایی شد، طبق این خبر، حکم محکومیت اکبر طبری توسط شعبه اول دیوان عالی کشور تایید شده است.
🔹
ظریف در گفتوگو با مرکز سیاست اروپا: زمانی که وارد انتخابات شویم دولت کارایی ندارد؛ آمریکا سریعتر عمل کند
وزیر امور خارجه: زمانی که وارد فصل انتخابات (در ایران) شویم، دولتی خواهیم داشت که چندان دیگر کارآیی کامل نخواهد داشت و ۶ ماه تا روی کار آمدن یک دولت جدید زمان میبرد، پس توصیه میشود آمریکا سریعتر عمل کند و این نیاز دارد که آنها خجالت را کنار بگذارند و اقداماتی را که باید، انجام دهند.
🔹
شاید امسال هم حج برگزار نشود
سرپرست حجاج ایرانی:
احتمال دارد حج با شرایط فعلی بیماری کرونا بطور عادی برگزار نشود.
✋
بانیان «دروغ تقلب»؛ مدعی «مهندسی انتخابات»
🔺«حسین کمالی» فعال سیاسی اصلاح طلب و نائب رئیس تشکل جبهه اصلاحات(موسوم به ناسا) که در دولت هاشمی وزیر کار بوده است، در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت:
🔹«ما انتخاباتی را آزاد میدانیم که رقابتی باشد. به اصطلاح مهندسی نشده باشد. با ردصلاحیت و دخالت غیرقانونی مانع حضور احزاب و جریانهای مختلف نشوند.
🔹به طور کلی ما انتخاباتی را آزاد میدانیم که آحاد ملت به طور مساوی از حق شرکت کردن درآن به عنوان کاندیدا برخوردار باشند و همین طور بتوانند به کاندیدایی که مدنظرشان است، رای بدهند اما متاسفانه دغدغههایی در این باره در ایران وجود دارد. اینکه شورای نگهبان بخواهد در فرآیند معرفی نامزدهای انتخاباتی دخالت کند یا با قضاوت کردن اعمالنظر کند، این رفتار با روح قانون اساسی ایران درباره انتخابات درتعارض است».
🔹«اگر قرار است انتخابات آزاد و رقابتی شکل نگیرد، بهتر است بحث انتخابات را دوستانه حل و فصل کنیم و اعتراض نکنیم و به اصولگرایان بگوییم که شما خودتان جمع شوید و فردی که مورد وثوقتان است را به عنوان ریاستجمهوری منصوب کنید؛ بدون اینکه رایگیری انجام شود. در نهایت هزینه انتخابات هم خرج طبقات ضعیف و فرودست جامعه شود».
🔻فعالین فتنه در سال ۸۸ با این ادعا که انتخابات از سوی شورای نگهبان، مهندسی شده است، ۵ ماه پیش از برگزاری انتخابات، موضوع تشکیل «کمیته صیانت از آراء» را مطرح کردند! این اقدام یکی از بخش های پازل پروژه بزرگ فتنه ۸۸ بود.
🔸اصلاح طلبان در حال حاضر، دولت، شورای شهر و شهرداری تهران را در اختیار دارند، اما هیچکدام از نهادهای مذکور کارنامه قابل دفاعی ندارد. بنابراین یکی از اهداف مطرح کردن دروغ «انتخابات مهندسی شده»، فرار از پاسخگویی است.
🔸طیف تندروی اصلاح طلب بارها ثابت کرده است که با جمهوریت هیچ نسبتی ندارد؛ چه آنکه در انتخابات سال ۸۸، پس از شکست در انتخابات با دروغ تقلب ماهها کشور را در آشوب و التهاب فرو برد.
🔸 «انتخابات مهندسی شده» کلیدواژه طیفی است که هیچ اعتقادی به جمهوریت نداشته و ملاک اصلی اش در انتخابات، برآورده شدن منافع قبیله ای و حزبی و شخصی است.
🔸اصلاح طلبان نه جنبه شکست در انتخابات را دارند و نه ظرفیت پیروزی در انتخابات. اگر در انتخابات شکست بخورند با دروغ تقلب ماهها کشور را دچار آشوب و التهاب کرده و آدرس تحریم های سخت را به دشمن می دهند. اگر در انتخابات نیز پیروز شوند، با فرافکنی و با دروغ هایی از جمله «اختیارات محدود» و «دولت پنهان» و انداختن قصور و تقصیرهای خود به گردن تحریم و زلزله و سیل و...از پاسخگویی و گزارش عملکرد طفره می روند.
🔸آنچه در این میان اثبات می شود، بی تفاوتی آشکار اصلاح طلبان نسبت به مشکلات و دغدغه های عموم مردم است. این طیف در اوج گرانی دلار و خودرو و مسکن، یکروز «لزوم رفع حصر» را سرتیتر می کند و روز دیگر پیشنهاد مغرضانه «استعفای رئیس جمهور در ماههای آخر دولت» را مطرح می کند.
🔴 #تا_انتخابات | تحلیل شمخانی در مورد انتخابات؛ دوقطبی نظامی و غیرنظامی ؛ قانون هسته ای مجلس
🔻دبیر شورای عالی امنیت ملی :
🔹من معتقدم روشی که اکنون گروههای سیاسی در زمینه تعیین و معرفی کاندیداهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دنبال میکنند، کامل و دقیق نیست. آنچه امروز در بین سیاسیون به عنوان اولویت مطرح است و آن را پیگیری میکنند این است که چه کسی را برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ نامزد کنند تا بتواند رآیآوری مناسبی داشته باشد.
🔹مساله اصلی انتخابات، این نیست. همه باید در این اندیشه باشند که چه کسی بعد از انتخاب شدن با توجه به شرایط فعلی و آتی کشور که باید موضوع تداوم تحریمها را نیز در آن مفروض دانست، توانمندی اداره کشور و رفع مشکلات موجود بویژه نارساییهای اقتصادی و معیشتی را دارد.
🔹درباره نامزدی نظامیها؛ طبیعتا مدیریت موفق در بخش دفاعی به تنهایی نمیتواند تضمین کننده توانایی افراد برای قرار گرفتن در پست ریاست جمهوری باشد اما با توجه به ساختارهای موجود در کشور ما و چگونگی شکلگیری برخی نهادهای نظامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی تفاوتهای معنیداری بین نظامیگری و افراد نظامی در ایران و سایر کشورها وجود دارد.
🔹برخی آگاهانه و گروهی نیز از سر ناآگاهی علیه کاندیداهای نظامی فضای نامناسبی ایجاد کردهاند. البته انتخاب نهایی را مردم خواهند کرد که بطور قطع بلوغ لازم برای تشخیص ویژگی های کاندیداها اعم از نظامی و غیر نظامی را دارند اما من معتقدم ترساندن مردم از نظامیان با بهانه ایجاد محدودیت، جفاست. حرفهایی که در مورد اثرات حضور کاندیداهای با سوابق نظامی در عرصه انتخابات بیان میشود عمدتا مبنای درستی ندارد.
🔹در مورد مصوبه ضدتحریمی مجلس؛ متاسفانه برخی در کشورما عادت دارند همه مسائل را با عینک سیاسی و جناحی ببینند و ارزیابی کنند. این گروه حتی موضوعات امنیت ملی که طبیعتا باید ورود و اظهار نظر در مورد آنها در چارچوب تامین منافع ملی و نه منافع باندی و جناحی باشد را هم از این دایره مستثنی نمیکنند.
🔹اکنون روشن شده که محتوای این قانون و زمان تصویب و ابلاغ آن، نقش تعیین کنندهای در فعال شدن طرفهای غربی برای دستیابی به راه حل برای رفع مشکلات موجود ایجاد کرده است.
🔹البته برداشت من این است که آمریکا هنوز به تصمیم قطعی برای تغییر روال گذشته و عمل به تعهدات قانونی خود نرسیده است. اظهارات مقامهای مختلف آمریکایی نشاندهنده سردرگمی آنها در تصمیمگیری و قطعیت نیافتن اراده آنها برای تغییر وضعیت موجود است.
🎐 #به_دنبال_خوشبختی l #حاج_قاسم
🔸ذوب در انقلاب
🔹آقا در دیدار مردم قم گفتند اهل حزب و جناح و مانند اینها نبودید، اما به شدت انقلابی بودید. سردار! من انقلابی بودن را باید از شما یاد بگیرم. شنیدم انقلاب و انقلابیگری خط قرمز قطعیتان بوده است. وقتی شما ذوب در انقلاب و به شدت پایبند به انقلاب، پایبند به خط مبارک و نورانی امام راحل بودید. برای اینکه شبیهتان باشم باید این ویژگی مهم را حسابی یادبگیرم و در موقعیتهای مختلف این گونه عمل کنم.
✋
شرط جبهه پایداری برای رسیدن به وحدت در انتخابات
🔺صادق محصولی ،دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه برای انتخابات یک مدل طراحی کردیم که ۴ مرحله دارد. در این مدل، دورنمای ما برای انتخابات ۱۴۰۰ این است که حتیالامکان به یک وفاق و نقطه مشترک با دوستان انقلابی خود برسیم، گفت:
🔹البته این وفاق به هر قیمتی شکل نخواهد گرفت و اصول ما، خطوط قرمز ما هستند. حفظ اصول از واجبات است.
🔹از الان نمیتوانیم افراد را مشخص کنیم. در سال ۹۶ نیز در نظرسنجیهای اولیه آرای آقای قالیباف را بیشتر از آقای رئیسی اعلام می کردند، اما اتفاقاتی افتاد که آرای ایشان کمتر شد. شرایط می تواند بسیار سیال باشد.
🔹اصل برای ما حمایت از اصلح است. انتخاب شخص به شرایط نیز بستگی دارد اما این به معنای تحت تاثیر پروپاگاندا قرار گرفتن نیست، بلکه باید ببینیم در آن شرایط چه تکلیفی داریم. شرایط انتخابات ریاست جمهوری را نمیتوان از الان با قطعیت مشخص کرد.