صهیونیستها خوشحالن و دارن پایکوبی میکنن😭😭😭
الهی به حق این شب
دشمنشاد نشیم😭🤲
هدایت شده از کانال حسین دارابی
خدا کند که بیایید سلامت از آتش
فقط به کوری چشم یهود، ابراهیم
@hosein_darabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فابک للحسین 😭😭😭😭😭
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت»
✍️ پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
📝 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
▪️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
▪️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از گروه پژوهشی آرتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪴برای آرامش ملت ایران
شهید آوینی و قطعهی کوتاه از "روایت فتح"
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
چند روزه دارم به این سه خلبان شهید فکر میکنم...
چطور زندگی کردن که در اوج گمنامی، شهید شدن، رو دست مردم کشور تشییع شدن، پیکرشون حرم حضرت معصومه رو طواف کرد، امام امت اسلام بر پیکرشون نماز خوندن و فرمودن: «اللّهمّ إنّا لا نعلم منهم إلاّ خيرا»،
و آخرم دارن میرن زیارت امام رضا و بعد... پیش خدا.......😭😭😭😭😭
اللهم ارزقنا...🤲
🏴 نام پدر شهدای خدمت جهت خواندن نماز لیلة الدفن
امشب👇
۱- شهید سید ابراهیم رئیسی:
سید حاجی
۲- شهید حسین امیرعبداللهیان:
محمد
۳- شهید سید محمدعلی آلهاشم:
سید محمدتقی
۴- شهید بهروز قدیمی: اسحاق
۵- شهید سید طاهر مصطفوی:
سید احمد
۶- شهید محسن دریانوش:
مختار
فردا شب👇
۷- شهید سید مهدی موسوی:
سید محمدعلی
۸- شهید مالک رحمتی:
اسکندر
توضیح نماز میت برای چند نفر:
خواندن یک نماز برای چند میت یا خواندن چند نماز برای یک میت، به امید مطلوبیت و ثواب، اشکال ندارد.
منبع:
https://www.leader.ir/fa/content/24372/نماز-هدیه-وحشت
هدایت شده از گروه پژوهشی آرتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این کلیپ لاریجانی و روحانی اینجا باشه فعلا
زمانی که شهید رئیسی ، رئیس قوه قضاییه بود و لاریجانی و روحانی مهمانش بودن و کنایه به شام ساده ایشان می زدند
#شهید_جمهور
#ساده_زیستی
گروه پژوهشی آرتا
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
عبری بیاموزیم#إنا-علی-العهد
🔴این کلیپ لاریجانی و روحانی اینجا باشه فعلا زمانی که شهید رئیسی ، رئیس قوه قضاییه بود و لاریجانی و
🖤 یاد آیه ۲۴۷ سوره بقره افتادم. وقتی خدا طالوت رو به پادشاهی برگزید و بنیاسرائیل شاکی شدن که ما به پادشاهی شایستهتریم، چون اون پولدار نیست...
«وَقَالَ لَهُمْ نَبِيُّهُمْ إِنَّ اللَّهَ قَدْ بَعَثَ لَكُمْ طَالُوتَ مَلِكًا قَالُوا أَنَّىٰ يَكُونُ لَهُ الْمُلْكُ عَلَيْنَا وَنَحْنُ أَحَقُّ بِالْمُلْكِ مِنْهُ وَلَمْ يُؤْتَ سَعَةً مِّنَ الْمَالِ»
پیامبرشون هم دلیل خدا بر انتخاب طالوت رو اینگونه مطرح میکنه که «خدا او را در علم و (قدرت) جسم، وسعت بخشیده»
«قَالَ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاهُ عَلَيْكُمْ وَزَادَهُ بَسْطَةً فِي الْعِلْمِ وَالْجِسْمِ وَاللَّهُ يُؤْتِي مُلْكَهُ مَن يَشَاءُ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ
روحتون شاد #سید_محرومان، #ابراهیم_بت_شکن، #شهید_جمهور
😭🖤😭🖤😭