هدایت شده از T124.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 فیلم کوتاه و پربیننده «تعقیب»
مشارکت در توزیع ماهیانه گوشت در بین نیازمندان
با هر میزان و توان مالی💚
6037997327244670بانک ملی بنام محمد مهدی قاسمی 👆🏻با لمس کردن، شماره کارت کپی میشود! آیدی ارتباط و ارسال فیش واریزی 💠@Admin_T124 ▪️آی دی سفارش عقیقه(که برای هر مولودی سفارش شده) با آداب مخصوص آن👇👇 🆔@t124m1 🌐خبرگزاری طب و تمدن اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
🛑📸فیش حقوق امام علی علیهالسلام
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
#شب_جمعه
#سوره_واقعه
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
هدایت شده از
دمای جهان تا ۲۵ سال دیگر به شدت کاهش مییابد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
https://www.mehrnews.com/news/4982089/%D8%AF%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A7-%DB%B2%DB%B5-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%85%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF
🪴کانال محیط زیست در اسلام «استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/750191008C9e9a645168
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی: ساخت موبایل ایرانی جوک قرن است!
🔹 کنایه علیرضا کلاهی صمدی، رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی به نوکیای ایرانی: اگر توانستید شیشه موبایل را درست کنید بعدا درباره ساخت موبایل حرف بزنید! چطور ۱۱ مجوز ساخت موبایل در کشور صادر شده است؟!
#جوک_قرن
👌این خودباخته های خود تحقیر، حاکم بر اقتصاد مصرفی کشور هستند!
کدام پزشکیان؟!
✍ مهدی عسگری
این روزها با دو روایت متفاوت یا متضاد از دولت چهاردهم روبرو هستیم، حال باید دید که در عمل یعنی در انتخاب کابینه و نیز اتخاذ سیاستها و تصمیمات راهبردی، کدامیک به واقعیت تبدیل خواهد شد؟
پزشکیان اخیرا (و نه در دوران تبلیغات) نکاتی را درباره #عدالتورزی طرح کرد که بسیاری از سیاستمداران به اصطلاح اصولگرا یا انقلابی هم با این صراحت آنها را مطرح نمیکنند و حتی در ایام تبلیغات هم چنین تصریحی از آنها مشاهده نشد!
اینها مضمون سخنان اخیر رئیس دولت چهاردهم است:
توسعه به این قیمت که عدهای از مردم زیر چرخهای آن له شوند را قبول نداریم
رشد اقتصادی که مردم از آن بهرهای نداشته باشند را نمیخواهیم!
دعوا بر سر نسبت بین #عدالت و #توسعه یک دعوای قدیمی است که از زمان دولت مرحوم هاشمی، کشور درگیر آن بوده است و نگاه اطرافیان دکتر پزشکیان (که با دیدگاه او تعارض دارد) در اغلب دورهها بر کشور حاکم بوده است.
نکتهی مهمی که به شدت مورد غفلت در دهههای اخیر بوده، سهم مردم از رشد اقتصادی بوده است، یعنی حتی در سالهایی که کیکِ اقتصاد، بزرگ شده، تنها سهم سرمایهداران از آن افزایش یافته و سهم عموم مردم رو به کاهش بوده است.
پزشکیان درباره حاکم شدن نظام طبقاتی در حوزه سلامت و آموزش نیز بارها اعلام مخالفت کرده است یعنی او این وضعیت که فقط یک طبقهی ابرسرمایهدار، خدمات ویژه دریافت کنند و فرصتها در اختیار آنها باشد را مخالف آرمانهای انقلاب و عدالت میداند.
اینها رویکردهای بسیار مهمی است که سالها گمشدهی عرصه حکمرانی ما بودهاست (البته نه در سخن بلکه در عمل) هرچند روایت #اطرافیان_پزشکیان با این رویکردها، تطابق چندانی ندارد یعنی بسیاری از اعضای شورای راهبردی و کمیتههای تخصصی، اساسا دیگاههای متضادی با رئیسجمهور منتخب دارند و باید دید که در عمل، #کدام_پزشکیان بر دولت چهاردهم حاکم میشود؟
این نگرانی زمانی پررنگ میشود که پزشکیان در موارد بسیاری، موضوع را به نظر کارشناسان ارجاع داده است، از اختلاف نظر میان کارشناسان که بگذریم، سئوال اینجاست که اختلاف میان نظر اطرافیان و مشاوران دولتِ جدید با رویکردهای رئیسجمهور، به کجا خواهد انجامید؟
در مسائل منطقهای نیز پزشکیان ورود خوبی را در ارتباط با جبهه مقاومت داشت، بویژه پاسخ او به سيدحسن نصرالله (آنهم در شرایط ملتهبی که لبنان در معرض حمله نظامی قرار گرفته) بسیار تعیینکننده بود.
صورتِ ظاهری این تضاد، در رفتن دکتر پزشکیان به هیأتهای مذهبی، خود را نشان داد. بویژه اینکه او به هیأتهایی سرزد که از نگاه برخی نزدیکانش، امثال آنها مصداق #طالبان هستند!
این را هم بگویم، واقعیتِ پزشکیان همین تصویری است که از او میبینیم، اهل نمایش و شوآف بازی نیست، در مجلس نیز همین روحیه را داشت، او در میان طیف سیاسی همراهش، وجوه تمایز قابل توجهی دارد که اگر این وجوه، بر دولت او نیز حاکم شود راهگشا خواهد بود و در غیر اینصورت، دولت چهاردهم، دچار تضاد و چالش خواهد شد.
پزشکیان همچنان بر ایجاد اجماع و #وفاق بر سر مسائل اصلی کشور تأکید دارد بویژه که میداند با این میزان رأی و اختلاف اندک آراء، درصورت تداوم کشمکشهای داخلی، فرصت اخذ تصمیمات بزرگ از دولت گرفته میشود.
او به فکر ترمیم شکافها و دلخوریهای سیاسی است اما برخی اطرافیان، همچنان بر طبل تفرقه میکوبند و بر فعالسازی گسلهای اختلاف برانگیز اصرار میکنند.
کشور به شدت، تشنه عدالت و مردمیسازی واقعی حکمرانی است، تشنهی کم شدن فاصلهها و شکافهای بی اعتمادی است، تشنهی مقابله با الگوهای سرمایهداری است که با توسعهی فقر و محرومیت، تمدنی به ظاهر زیبا را برای ابرسرمایهداران به ارمغان میآورد...
پزشکیان آیا در عرصه انتخاب کابینه و اتخاذ سیاستها، امکان تحقق سخنان خود را خواهد یافت؟ یا نگاه دیگری بر دولت چهاردهم حاکم خواهد شد؟ و یا دولت چهاردهم به آفت اختلافات داخلی (میان این رویکردهای متضاد) مبتلا میشود؟
بروز اختلاف رویکرد درون دولت و به تبع آن درون حاکمیت، میتواند کشور را آبستن التهابات سخت، تلخ و پرهزینهای کند، چالش از درون، زمینه را برای درگیریهای منطقهای فراهم کرده و مسیر حرکتِ دولت را مسدود میکند، همانطور که حاکم شدن دیدگاههای عدالتطلبانه رئیسجمهور منتخب، میتواند راهگشا باشد.
#مهدی_عسگری 🇮🇷
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4093771807Cd2615e7861
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
هدایت شده از بیداری بزرگ
👤رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو:
➖متخصصان کشور موفق به تولید گوشت حلال و غیرحیوانی شدند.
🔺بعد از گرانی گوشت، عدم حمایت از مشاغل برتر کشاورزی و دامداری، سیاست های نادرست و...
🔻حالا تولید گوشت در آزمایشگاه
➖این گوشت تک یاختهای تولید شده در آزمایشگاه می تواند از هر جنبده ای کشت شود اما شما تصور کنید فقط گاو و گوسفند است!!
❓اساساً مگر می شود به ساحت مقدس علم و متخصصان خدشه ای وارد کرد؟!
▪️راهبرد همان است بحران بساز و راه حل ارائه بده...
https://eitaa.com/awake_vs_reset/942
🆔@awake_vs_reset
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶۹
۵ مرداد ۱۴۰۳/ سال چهارم
اجتماع یکصد هزار نفری امت حزبالله!
موضوع: ده پیشنهاد برای بهبود معیشت مردم!!!!
پرهیز از ایجاد دوقطبی، امید آفرینی، مشارکت دادن مردم در کارها و ایجاد وحدت در میان آنها از مهم ترین کلید واژه ها و اصطلاحات رهبر انقلاب در سالهای اخیر بوده اند.
حال پرسش مهم این است که چگونه؟ از چه راهی می توان به سمت تحقق این خواسته های مهم حرکت کرد؟
شاید بتوان گفت مهم ترین، آسان ترین و قابل تفاهم ترین راه برای تحقق این خواسته ها، توجه به #نیازهای_مردم و برتر از آن #مدل_رفع_نیازها است.
نکته مغفول در این میان، توجه به #جامع_نگری در رفع نیازهای انسانی است. به عبارت دیگر هر گروه، جریان و یا تمدنی که بتواند #نظام_مسائل گسترده تری را لحاظ و برای آنها #برنامه_های_کاربردی بدهد، توان بیشتری برای هدایت و بسیج مردم خواهد داشت. چرا که اساسا ارتباطش با مردم وصل است و محکم.
با اینهمه می بینیم که متاسفانه جریان های #انقلابی و حزب اللهی توجه چندانی به اهمیت این مسئله ندارند. مثال واضح این رویکرد، تجمعات و مدل مطالبه گری های ما برای مسئله #حجاب و #عفاف است. البته که در اهمیت عفت و حیا کمترین تردیدی نداشته و نداریم. اما چرا در #سبد_نظام_مسائل ما تنها حجاب و عفاف وجود دارد؟
چرا نیروهای انقلابی هیچگاه برای موضوعات بسیار مهم دیگر تجمع نمی کنند و بیانیه نمی دهند؟ فی المثل چرا تاکنون حتی یک تجمع برای #معیشت مردم نداشته ایم؟ چرا نباید جریان حزب اللهی یک بار برای وضعیت غیرعادی، بسیار حزن انگیز و رقت بار #سقط_جنین تجمع کند؟ این کم مصیبتی است که سالی یک میلیون و سیصد هزارنفر در کشور به نام سقط جنین کشته می شوند؟(اینجا) آیا دغدغه جان انسان ها و جمعیت کشور از پرتکرار ترین مطالبات رهبری نبوده؟
چرا برای وضعیت بسیار بسیار کم ثمر آموزش و پروش نگران نیستیم و تجمع نمی کنیم؟ چه دردی بالاتر از این که دوازده سال از گُل ایام زندگی فرزندانمان، در ساختاری ضایع شود که فاقد ابتدائیات #علوم_نافعه است؟
چرا جریان حزب الله کمترین نگرانی بابت ام الفساد #آپارتمان_سازی ندارد، برایش تجمع نمی کند، وااسلاما سر نمی دهد و مردم را به تجمع صدهزار نفری ورزشگاه آزادی نمی کشاند؟
اینها و دهها مسئله دیگر که اگر مهم تر از حجاب نباشند، قطعا کم اهمیت تر از آن نیستند، ولی ما درباره آنها خاموشیم و اساسا آنها را نمی بینیم.
سخن آخر اینکه مطالبه گری های به حق دلسوزان انقلاب، اگر ضربدر #نظام_مسائل جامعی نشود، به مرور خاصیت خود را از دست خواهد داد، مردم را بیش از پیش ناامید خواهد کرد و چه بسا بر شکاف های اجتماعی هم بدمد.
حال تصور کنید در مقام مطالبه گری دست روی مسائلی بگذاریم که دغدغه همه مردم است، با هر نوع تفکر و باوری. می توانیم شکاف های موجود در جامعه را رفته رفته کاهش داده، وحدت ایجاد کنیم و امید. چرا که تلاش کرده ایم در #سبد_نظام_مسائلمان همه چیز را لحاظ کنیم و همه دردها را ببینیم. ثانیا با موضوعاتی شروع کرده ایم که در اهمیتش کسی تردید ندارد.
سلامت مردم، معیشت آنها، تعلیم و تربیت فرزندان شان، نظام تفریحات سالم جامعه و مسائلی از این دست.
در همین راستا روز چهارشنبه در شهر مقدس مشهد جلسه ای برگزار می گردد. یک گردهمایی مردمی، وحدت ساز و #امیدآفرین. چرا که دست روی مسئله ای گذاشته که احدی در اهمیتش تردیدی ندارد و درد همه است. در این جلسه مجموعه تصمیماتی کاربردی و عملیاتی بر اساس #آیات_و_روایات برای بهبود وضع #معیشت_مردم ارائه خواهد شد(اینجا).
ان شاءلله
@besalamen_amenin
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨بنزین؛ اولین سوژه اولین عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان
آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود این است که در طول مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور منتخب عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیف فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد.
اینک به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است. یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصد فوب) و بنزین (باکیفیتتر!) با قیمت فوب تحویل میگیرد. یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان، توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است!
یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاههاست. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی را به قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمتری تولید کرده و فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر شدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها، مانند دوره پیش از ۱۳۸۶ بود، شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم!
دفت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است.
راهکار روشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود. ثانیا، انفال متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و... صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند، نه اینکه مالک انفال فرآوری شده شوند.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یک دقیقه رو دوبار ببینید
درمورد ونزوئلا.. مهمه
هدایت شده از فروشگاه بابرکت (استاد قاسمی)
هو النور
امام صادق (ع):
💫آنکه با پای پیاده به زیارت امام حسین (ع) رود خداوند به هرقدمی که بردارد حسنه ای برایش نوشته و گناهی از او محو می کند.
با عرض سلام و احترام
خدمت همراهان عزیز مجموعه بابرکت 😊
مجموعه جهت شرکت درمراسم نورانی زیارت مشایه اربعین اباعبدالله الحسین علیه السلام از تاریخ
،❌25 مرداد لغایت 5 شهریور❌ تعطیل می باشد.
❌❌لذا سفارشات خود را تا تاریخ 23 مرداد ماه ثبت نمایید.
🛒 سفارشات
📱 09014610649
📱 @teb14124
JOIN 👉 @barekat124
.
♨️ گمرک هم رابطه کوکاکولا در ایران با کمپانی جهانی کوکاکولا را تایید کرد
🔹طبق بخشنامهای، صادرات انواع نوشابه های تولیدی شرکت خوشگوار که شامل انواع برند های کوکاکولا، کوکاکولا زیرو، فانتا، اسپرایت و کانادا ممنوع شده است.
🔹دلیل این ممنوعیت قرارداد رسمی خوشگوار با کمپانی کوکاکولا ذکر شده است.
رد پای شرکتهای صهیونیستی در مواد غذایی و دارویی مردم رو کی باید پاسخ گو باشه ...
🎀درتـرویـج سبک زندگی اسلامی سهـیم باشــیم🎀
@OfoghTE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️عبادت گوساله سامری در المپیک♦️
شاید یکی از نکات مهم این رخداد به اصطلاح ورزشی این باشد که طی هر دوره افتتاحیه المپیک شاهد انجام انواع مناسک شیطان پرستی توسط برگزار کنندگان مراسم افتتاحیه بوده ایم و امسال هم به نوبه خودش مستقیم به مخاطب پیام خودش رو رسونده.
😳بازگشت گوساله سامری
🛑#لشکر_انقلابی
🏴
《
🎀درتـرویـج سبک زندگی اسلامی سهـیم باشــیم🎀
@OfoghTE
📈درباره ضریب جینی و حذف ارز ترجیحی.
📉کاهش «ضریب جینی» به کمترین مقدار دستاورد بزرگی است، اما:
📍اولا نشانگر اختلاف طبقاتی از حیث «درآمد» است نه «ثروت»
📍ثانیا ذاتا نمیتواند متغیرهای متعدد معیشتی را (مخصوصا بعد از شوک حذف ارز ترجیحی و جهش دوبرابری ارز) نشان دهد.
🔖 از جمله این متغیرهای معیشتی که ضریب جینی توان توضیح آنها را ندارد عبارتند از:
1️⃣ جهش هزینه مصرفی(GCE+PCE)
2️⃣ رشد شدت مصرف نامکفی خانوار
3️⃣ جهش نسبت بدهی به درآمد بنگاه و خانوار
4️⃣ سقوط سهم پسانداز در درآمد بنگاه و خانوار
5️⃣ شکاف ثروت و درآمد
6️⃣ شکاف تولید و مصرف
7️⃣ شکاف درآمد و هزینه
8️⃣ جهش بهره انتظاری ناشی از شوکهای ارزی و هزینهای
9️⃣ شکاف رفاه به معنای کاهش فاصله غیرفقرا از خط فقر
و ....
⛔️ بنابراین تفسیر غلط و غیرعلمی ضریب جینی و سپس ذوقزدگی بیش از حد استاندارد نسبت به این دستاورد باعث تجویز دوباره «شوک درمانی» و تکرار اشتباهِ «حذف بدون الگو و بدون لوازم ارز ترجیحی» مبتنی بر توهم فانتزی تک نرخی کردن ارز میشود و اقدامات خوب دولت آتی را هم برای مردم غیرملموس و کماثر میکند.
🖌محمد طاهر رحیمی
@Economics_Finance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیتر و گزارش روزنامه سازندگی (ارگان رسانهای سرمایهداران کارگزارانی) علیه #آیتالله_میرباقری رو دیدید؟
این مواضع او را هم ببینید و ببینانید...
(ما با کسب ثروت از طریق چنگاندازی به انفال و اموال عمومی و دستبردن در جیب ملت مخالفیم)
@hzamanim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیت الله میرباقری چه گفت گه نعره اصلاحطلبا بلند شد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
۲۵ شهر و ۶۲۸ روستای استان کرمان در معرض تنش آبی قرار دارند!
✍ به گمانم که اگر الان، سیل هم از آسمان ببارد و کشور را با خودش ببرد، باز هم برخی از مسئولین مربوطه در این حوزه خواهند گفت: ما آب نداریم!
👈 آقای مسئول ...، که چهار کلاس سواد تمدن غرب (یهود صهیونیست) را با خودت در این حوزه (با عناوین دکتر، مهندس، کارشناس و ...) یدک میکشی و گفته های اسناد بالادستی سازمان ملل متحد (سند ۲۰۳۰ ذیل ارتش آمریکا و ...) را در حوزه آبخیزداری و مدیریت منابع آبی کشور با خود (دانسته و ندانسته)، در جلسات و سخنرانی ها سق میزنی!
👈 تا بحال با خودت فکر کردی که اجداد ما و شما، در این سرزمین، چگونه چند هزار سال، بدون نیاز به احداث سدهای عظیم و چاه های عمیق و انتقال آب از دریاها و اقیانوس ها به وسط کویر ( و با صرف بودجه های کلان)، دسترسی به بهترین منابع آبی شرب و کشاورزی و دامپروری را داشته اند؟!
👈 نگوئید، الان علم ...، که تَشتِ بی آبرویی علم (یهودی) در مدارس و دانشگا های ما از بالای پشت بام افتاده است!
⬅️ من به شما میگویم:
👈 از آن روزی که این موش یهودی صهیونیست، پا به این سرزمین گذاشت، و درب چاه های قنات چند هزار ساله ما را بست، این سرزمین دچار مشکلات و بحران های آبی شده است!
👈 اگر برخی از شما مسئولین مربوطه در این حوزه، تبعیت از پروتکل های یهود را کنار بگذارید، ما به شما خواهیم گفت که چگونه با تکیه بر علم بومی چند هزار ساله و کتاب (قرآن) خودمان، برای این سرزمین، آبادانی ایجاد کنیم!
👈 و چگونه مردمان را از این شهرهای در هم پیچیده و آلوده ...، به سرزمین خودشان بازگردانیم، تا با توکل بر خدا، و تلاش و کوشش بر روی زمین خود، بشوند ستون فقرات اقتصادی خود و یک ملت! (بدون نیاز به آویزان شدن از این دولت و آن دولت، از این بانک و از آن بانک رباخوار و ...)
✅ وَ جَعَلْنا فِيها رَواسِيَ شامِخاتٍ وَ أَسْقَيْناكُمْ ماءً فُراتاً (مرسلات_۲۷)
و در آن كوههايى استوار و بلند قرار داديم و آبى گوارا به شما نوشانديم.
⬅️ ستاد مردمی احیاگران قنوات و چشمه سارهای ایران
⬅️ خواب های یک غریبه ...
🌐 مرکز مطالعات راهبردی نظم نوین جهانی (اندیشکده فرقان):
@Andishkadeh_Forghan
هدایت شده از دورههای طب اسلامی«استاد قاسمی»
بسم رب الحسین❤️🩹
#دورهآموزشطبیفشرده ویژه اربعینیها
توسط استاد قاسمی در قم
تدابیر پیاده روی اربعین🕌🎖
گرما زدگی
سرماخوردگی
پا درد
تاول
سردرد
دل درد
اسهال
یبوست
درد دندان
و..
✅همراه با آموزش چندین حرکت یداوی
پر کاربرد جهت ماساژ و دیسک و سیاتیک و آرتروز
✅معرفی پک کامل طبی برای اربعین
و آموزش تدابیر اورژانسی و ویزیت رایگان😍
⬅️در دو روز
⏰زمان : چهارشنبه و پنچشنبه بعدازظهر
📍مکان : قم نیروگاه خیابان توحید
(زمان و مکان دقیق پس از
تکمیل ثبت نام اعلام میشود)✅
💸هزینه دوره:
❌فقط و فقط ۵۰۰/۰۰۰ تومان😳😎
در صورتی که یک نفر را همراه خود کنید
شرکت برای هر دوی شما کاملا رایگان خواهد بود💯
بجهت محدودیت مکان، تعداد ثبت نامی ها محدود است ❗️⛔️
برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر
به راههای ارتباطی زیر مراجعه کنید:
🌐۰۹۹۶۰۵۲۰۲۳۳
🌐@ghai124
🟡بزرگترین کانال دورههای طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/390398256Cd970dd4d5d
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
جلسه دوم درسگفتارهای پولطلایی
🔰ضرورت پرداختن به موضوع نظام پولی
-تکمیل بحث جلسۀ اول-
🎙ارائه : استاد متولی امامی
دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۲۱
Virasty.com/En_Gholami لینک
🔖موسسۀ متا