eitaa logo
شب‌های‌حوّا.
826 دنبال‌کننده
122 عکس
18 ویدیو
1 فایل
The Woman of God. بایگان‌ پیام‌ها: https://eitaa.com/velamkondige
مشاهده در ایتا
دانلود
دوست ندارم امشب‌رو فراموش کنم جدی
بچه‌ها بهتون گفته بودم چه‌قدر می‌ترسم؟
دوباره تنهایی مقدس، دوباره و دوباره و دوباره اون‌قدر که قداستش رو از یاد ببرم و عصیان برسه
شب‌های‌حوّا.
داشتم فکر می‌کردم من چه‌قدر شبیه به این درخت طفلکی و تنها و خسته‌ام
شب‌های‌حوّا.
سلام. می‌پیچونم. هر پیامی دلم بخواد رو جواب می‌دم. قبلی‌هارو هم احتمالاً بعداً به سراغشون برم. می‌پی
https://eitaa.com/edrakxa/7970 گلشید عزیز دیشب به ناچار مجبور شدم برم و دیرتر ماجرای ژان دارک زیبا رو بخونم اونقدر ذوق شده شدم ک دربارش اینهمه نوشتی که میتونم بابتش خدا رد یک دور تسبیح و بیشتر شکر کنم نمیتونم چطور می‌تونم ازت تشکر کنم آرزو میکنم روزی از نور و زیبایی های ژان دارک بیشتر بگی و ژان دارک قلمرو خودت باشی بدون اسارت و اون دادگاه و پایان دردناک -پستو - از شادی‌ات شاد شدم، آمین، آمین خدایا چه‌قدر امیدوارم. به‌زودی راجع‌بهش می‌نویسم، می‌گم، تعریف می‌کنم اگر خدا بخواد
شب‌های‌حوّا.
سلام. می‌پیچونم. هر پیامی دلم بخواد رو جواب می‌دم. قبلی‌هارو هم احتمالاً بعداً به سراغشون برم. می‌پی
گلشیدکِ عزیزم،نمیدونم چقدرفشار رو داری تحمل میکنی؛ نمیدونم چقدر آدم های سمی دورته؛ نمیدونم چرا غم هات به پایان نمی‌رسن؛ ازهیچکدوم از اینها اطلاعی ندارم. فقط این رو میخوام بهت بگم.. گلشیدِغم‌دیدهٔ خوش قلب،از خدا میخوام که برای یک روز هم که شده،بدون غم باشی،بدون آدم های سمی،بدون دغدغه؛آزادِ آزاد. نمیتونم توصیف کنم که درونت چقدر زیباست،اما میخوام این رو بهت بگم که ، عزیزکم،امیدوارم زندگیت به همون اندازهٔ زیبایی که درونته،دقیقاهمونقدرزیبا،زیست بشه. - ویکتوریای زلال و نورانی من، کلامت چون حبّه‌ای از نور بر تاریکی‌های جانم چکید و دعای نابت، بال‌هایی شد برای عبور روحم از حصار اندوه‌ها. در این تلاطم روزگار تو آینه‌ی صیقل‌یافته‌ای هستی که زیبایی جهان معنا را بازمی‌تاباند. بیش از لیاقت و حقیقت من گفته‌ای و خوانده‌ای، اما من‌هم برایت دست بالا می‌برم که الهی وسعت سینه‌ات، همواره منزل‌گاه فرشتگان آرامش باشد و خداوند از خزانه‌ی غیب، آن‌چنان سُرور و یقینی بر لحظه‌هایت بباراند که جز نوای شادمانیِ دلت، صدایی در صحن زندگانی‌ات نپیچد. تو که برایم رهایی و روشنی خواستی، خالق زیبایی‌ها تو را از هرچه غیر اوست رها سازد، نور ذاتش را راهنمای مسیرت کند و حریم پروانگی‌ات را تا ابد در امن و امان آغوش خویش نگاه دارد. دعایت بر لوح جانم نشست. روزگارت غرق در تجلی حق باد. آمین.
شب‌های‌حوّا.
سلام. می‌پیچونم. هر پیامی دلم بخواد رو جواب می‌دم. قبلی‌هارو هم احتمالاً بعداً به سراغشون برم. می‌پی
علاقه و شوقی که در تعریف کردن چیزهای موردعلاقه‌ات داری بینهایت زیبا و خوشمزه ست برام... شاید مثل تکه نان های مقدس شراب آلود :) -پستو - دوستت دارم پستو، خیلی هم دوستت دارم =)))))))