🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
📚 زنگِ مطالعه والدین
🌱 زنگ مطالعه والدین را آغاز کردهایم. این زنگ جایگزین دوره "آموزش خانواده" است که از طرف اداره بخشنامه شده. اداره چند کارشناس معرفی کرده که دعوت کنیم تا برای والدین سخنرانی کنند.
🌱 ما اینطور آموزش خانواده را نپسندیدیم. چون کارشناسها با همه اطلاع، از ریز مسائل مدرسه ما آگاه نیستند. دوره را فقط با ابزار سخنرانی که گاهی کسلکننده است برگزار میکنند و جمعیت زیاد فرصت پرسش و پاسخ و دقیق شدن در مسائل را نمیدهد.
🌱 ما هر یکشنبه والدینِ دانشآموزان یک کلاس را دعوت میکنیم. صندلیها را دایرهای میچینیم. وسط، یک میز میگذاریم، و رویش کتابهایی با موضوعات مختلف تربیتی میچینیم.
🌱 راس ساعت تعیینشده جلسه با ورود نخستین پدر یا مادر آغاز میشود. من و مدیر و نخستین پدر یا مادر هر کداممان کتابی برمیداریم و مطالعه را آغاز میکنیم. همینطور هر کس وارد میشود کتابی برمیدارد، و به مطالعه مینشیند. معمولا هر کس کتابی برای مسئلهای که درگیر آن است، برمیدارد. کتابها طوری است که با نیم ساعت مطالعه میشود چیزهای خوبی فهمید.
🌱 پس از نیم ساعت مطالعه، کتابها را میبندیم. من خیرمقدمی میگویم، و از پدر یا مادری میپرسم شما چه خواندید؟ پدر یا مادر کتابش را نشان میدهد و حرف را آغاز میکند. معمولا با تعریف کتاب، مشکل یا تجربه خودش را هم میگوید، و بحث آغاز میشود. والدین دیگر به استقبال میآیند و بحث داغ میشود. ابعاد مختلف مساله روشن و تجربههای موفق یا ناکام بیان میشود.
🌱 چون جمعیت والدین کم و به اندازه یک کلاس است، فضا زود صمیمی میشود و والدین راحت حرف میزنند. به سادگی به نقد شیوههای تربیتی خانه و مدرسه میرسیم. مسائلی که در سخنرانی نمیتوان به خوبی به آنها پرداخت، به گفتوگو کشیده میشود.
🌱 اجرای این مراسم مهم است. به تجربه و مطالعه سعی میکنم جلسه را بین همه بچرخانم تا همه تجربهها و مسائل را بگویند؛ از پرگویی و تک راهحلی بپرهیزم. مطالعه و شنیدن تجربهها و راهکارهای مختلف کمکم دید وسیعی در اجرای جلسه به آدم میدهد.
✍️ جواد ماهر (با اندکی تلخیص)
🌐 منبع: t.me/maher234
#تجربانه
#آموزش_والدین
🌸
🍃
🌸
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🆔 @edu_mehrestan
ردپای تجربه.pdf
1.76M
📚 کتاب ردپای تجربه (تجربیات حرفهای در خاطرات معلمی) روایتگر بخشی از خاطرات سی سال معلمیِ آقای دکتر علی اسعدی است که در سال ۱۴۰۰ به همت نشر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به زیور طبع آراسته شده است.
🔺از نویسنده محترم که سخاوتمندانه صفحات آغازین کتاب را در اختیار کانال مربی یادگیرنده قرار دادند، سپاسگزارم.
#معرفی_کتاب
#خاطرات
🆔 @edu_mehrestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎨 ایدهای برای آموزش ترکیب رنگها
💥با چند لیوان آب و رنگ خوراکی و دستمال کاغذی، میتونید این آزمایش جذاب رو اجرا کنید و ترکیب رنگها رو به بچهها آموزش بدید.
🌐 منبع در اینستاگرام: filimo.school
#مربی_حرفهای
#ترکیب_رنگها
🆔 @edu_mehrestan
24.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ این پویانمایی کوتاه و جذاب که در شبکههای اجتماعی میلیونها بار دیده شده است، فرصتی است برای درنگ درباره مفهوم "موفقیت در مدرسه" و فکر کردن به این سوال که "موفقیت در مدرسه چه نسبتی با حل مسائل واقعی دارد؟"
🌐 منبع: youtube.com
#درنگ
#موفقیت
🆔 @edu_mehrestan
#دعوتنامه
❇️ در کانال مربی یادگیرنده از تربیت و مربی، دانش و مهارت تربیت، و تحول در آموزش و پرورش صحبت میکنیم؛ شاید بتوانیم باری برداریم یا سنگ بنایی بگذاریم.
خوشحال میشویم در این کانال میزبان شما عزیز گرانمایه باشیم.
🔗 لینک عضویت:
🆔 Eitaa.com/edu_mehrestan
📊 اصل توجه به تفاوتهای فردی به روایت تصویر
❓به این تصاویر خوب نگاه کنید. به نظر شما تفاوت تصاویر ردیف اول و دوم چیست؟
🔸تصاویر ردیف اول به ما یادآوری میکند که کودکان با هم تفاوت دارند و باید امکاناتی را متناسب با نیازهای فردی خود دریافت کنند.
🔸همانطور که مشاهده میکنید، تصاویر ردیف اول همه کوکان را در یک زمین هموار در نظر میگیرد و به تفاوت در بافتی که کودکان در آن قرار دارند، بیتوجه است.
🔸اما تصاویر ردیف دوم نشان میدهد که محدودیتهای بعضی از کودکان ذاتی نیست؛ بلکه آنها برای رسیدن به موفقیت با موانع و محدودیتهای بیرونی مواجه هستند.
👌بنابراین در اصل توجه به تفاوتهای فردی، این درست نیست که فقط به شخصیت کودکان توجه کنیم و نسبت به بافتی که در آن زندگی میکنند و موانع و محدودیتهایی که با آن روبهرو هستند، بیتوجه باشیم.
🌐 منبع در اینستاگرام: @tchr2tchr
#دانش_تربیت
#تفاوتهای_فردی
#عدالت_آموزشی
🆔 @edu_mehrestan
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💰اردویی با طعم انتخابگری و حل مسئله
🔺استاد وافی در این ویدئو، از تجربه برگزاری اردویی میگوید که بچهها در آن انتخابگری و حل مسئله را در یک محیط شبیه زندگی واقعی تجربه میکنند.
❓شما در مدرسه یا مجموعه خودتان، تجربه برگزاری چنین اردوهایی داشتهاید؟
🌐 منبع در اینستاگرام: @keraamat_ir
#تجربانه
#حل_مسئله
#اردو
🆔 @edu_mehrestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ بدون تعارف با معلم!
🌱 هرچند زبان و رنگ پوستشان فرق میکند، اما جنس دغدغههایشان آشناست. با صداقت کودکانه، حرفهایی میزنند که ما معلمها گاهی به شنیدن آنها خیلی نیاز داریم.
📌لطفا چند دقیقه وقت بگذارید و فقط گوش کنید؛ همین!
🌐 منبع: t.me/teacheraslll
#درنگ
#معلم
🆔 @edu_mehrestan
مدرسه عالی تربیت مهرستان
⚠️ بدون تعارف با معلم! 🌱 هرچند زبان و رنگ پوستشان فرق میکند، اما جنس دغدغههایشان آشناست. با صداق
🔻یکی از همراهان خوبِ کانال، درباره پست "بدون تعارف با معلم" این یادداشت را ارسال کردند که به نظرم نکته مهم و قابل توجهی است. از ایشان و همه عزیزانی که نظراتشان را درباره مطالب کانال به اشتراک میگذارند، سپاسگزارم.
✨✨✨✨✨✨✨
"سلام
در رابطه با فیلمی که در کانالتون قرار دادید، ذهن دانشآموزان به طور خیلی جالبی خواستههایی که دارن، دقیقا همون چیزهایی هست که ما به دانشآموزان با نیازهای ویژه اجازه میدیم انجام بدن. تنها تفاوت اینه که ما بهشون اجازه میدیم این کارها را انجام بدن، چون خیلی در حد دانشآموزان عادی توان کنترل خودشون را ندارن. اما انگار دانشآموزان عادی هم چنین نیازهایی دارند؛ فقط اجازه بروز دادنش را ندارند. شاید اگر کمی بیشتر به دانشآموزان عادی اختیار بدیم و بیشتر به نیازهاشون توجه بشه، پیشرفت خیلی بهتری داشته باشن.
فکر نمیکردم دانشآموزان عادی هم این نیازها را داشته باشند و خیلی برام جالب بود. انگار اساس علایق و خواستههای همه نوع دانشآموزان یکی هست. خیلی ممنون بابت مطالب مفیدتون."
✨✨✨✨✨✨✨
#درنگ
#بازخورد
🆔 @edu_mehrestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نیمکت... جای خالی ما را غریبهها پر میکنند.
❤️ دخترانی که مورد حمایت عاطفی پدر واقع شدهاند، در ارتباط با جنس مخالف دچار تصمیمهای لحظهای و احساسی نمیشوند؛ زیرا از نظر عاطفی کاملا ارضا شدهاند.
🌐 منبع: aparat.com/chbirib
#درنگ
#فرزندپروری
#تربیت_دختران
🆔 @edu_mehrestan
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ یک روش خلاقانه برای کلمهسازی با حروف
🌐 منبع در اینستاگرام: @ideas_escarchadas
#مربی_حرفهای
#کلمه_سازی
🆔 @edu_mehrestan