🔴چرا معلم فرزند شما بجای نمره روی عملکرد او توصيف می نویسد ؟
✍لیا بوسکالیا
☘يكي از معلمانم به نام اليس پيچ مطالعه ي درخور توجهي روي دانش اموزان انجام داده و انها را به گروه الف و ب و ج تقسيم كرده و بعد از تصحيح روي ورقه ي گروه الف فقط يك نمره گذاشت.دانش اموز متعلق به اين دسته تمام مدت ورقه اش را اين سو و ان سو مي كرد تا اثر يك قطره چاي يا چربي كه نشان دهد ورقه ي او ديده شده روي ان پيدا كند.
☘وی گزارشي به ان زيبايي ارايه داده، ليكن اموزگارفقط به دادن نمره اكتفا كرده بود.معلم روي اوراق گروه ب علاوه بر نمره كلماتي نظير خوب، متوسط، عالي يا كارت درخورتحسين است اضافه كرد اماروي ورقه هاي گروه ج يك يادداشت گذاشت و درباره ي كار شاگرد اظهار نظر كرد.مثلانوشت تجزيه و تركيب ،جمله بندي و هجا بد بود؛ درنقطه گذاري بسيار بي توجه هستي ولي ايد ه هايي كه در ورقه ي خود بيان كردي بسيارقشنگ و قابل تحسين بود. اميد وارم بتوانم ان را هر چه بيشتر پرورش دهم. دوستدارتو معلمت ويا نوشته هميشه مرا متعجب مي كني. جمله نويسي دقت ونظم موجود در مورد موضوعي كه پيرامون ان صحبت كردي ستايش اميز بود ؛ سعي كن بيشتر كاركني، بي صبرانه منتظركارهاي بعدي توهستم.
بعد ازيك نتيجه گيري اماري پيج متوجه شد گروه الف هيچ موفقيتي دركار خود نداشته ، گروه( ب) دروضعيت خود باقي مانده و پيشرفت گروه ج قابل ملاحظه بوده است.
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
نفرات برتر پردیس شهید رجایی سمنان :📖📕📚
1-جناب آقای محمد الهی🕌
2-جناب آقای مهران قانع پور🏗️
3-جناب آقای مهدی امیری🌎
🔶معرفی پدران آموزش وپرورش نوین ایران:📚🏛️این داستان :علی اصغر خان حکمت پدر آموزش وپرورش نوین ایران🎓
علیاصغر حِکْمَت (زادهٔ ۲۱ فروردین ۱۲۷۲ در روستای پرشکفت شیراز – درگذشتهٔ ۱ شهریور ۱۳۵۹ در تهران) استاد دانشگاه، ادیب و وزیر معارف در دورهٔ رضاشاه پهلوی بود. وی در مقام وزیر معارف نقش مهمی در توسعهٔ آموزش نوین در ایران ایفا کرد. او نخستین رئیس دانشگاه تهران و بنیانگذار کتابخانهٔ ملّی ایران و نشریهٔ فروغ تربیت بود.
در این مقام بود که به عنوان وزیر آموزش و پرورش در طی سالهای ۱۹۳۳ تا ۱۹۳۸، حکمت تأثیرات جاودان خود را بر نوسازی ایران برجای گذاشت. او در دفاع از توسعهٔ آموزش و پرورش و مدرنسازی فرهنگی ایران خستگیناپذیر بود و دوران تصدی وی را میتوان به جرأت سازندهترین دورهٔ تاریخ آن وزارتخانه دانست.
وی مدافع برجستهٔ ایجاد امکانات مدرن برای اهداف آموزشی یا هنری مانند🏛️پردیس دانشگاه تهران، 🏣موزهٔ ایران باستان، 🏬ساختمان کتابخانهٔ ملی، 🕍مقبرههای فردوسی، حافظ و سعدی، استادیوم امجدیه🏟️، و مدارس مدرن بود.
حکمت با تأسیس هشت دانشسرا در تهران، تبریز، کرمان، مشهد، شیراز، اهواز، ارومیه و خرمآباد و همچنین تعداد زیادی از مدارس ابتدایی و متوسطهٔ مدرن در تهران و مراکز استانها نقش مهمی در مدرنسازی سیستم آموزشی ایران داشت.
فعالیت های او در راه توسعه ایران، به او لقب پدر آموزش وپرورش نوین را داده است. شاید که نمی دانستید.
@educationalscienceAssociation
ویژگیهای یک معلم موفق:🔶آن چیز که از شما هم انتظار می رود. 🏛️
برای ایران🌍، برای آزادی🗻، برای آبادی🏬
1⃣ به شاگردانش زندگی اصیل را بیاموزد، نه زندگیِ عاریتی را؛ یعنی به آنها یاد دهد که براساس فهم و تشخیص خودشان زندگی کنند.
2⃣ خودشیفته نباشد و شاگردانش را از خودشیفتگی دور کند؛ یعنی به آنها یاد دهد که اینگونه نیست که هر چیزی مال آنها باشد خوب است و هر چیزی مال آنها نباشد بد است.
3⃣ پیشداوری نداشته باشد و به شاگردانش نیز یاد دهد که پیش از مواجهه با امری، دربارهی آن امر قضاوت نکنند.
4⃣ جزم و جمود نداشته باشد و به شاگردانش شنیدن و تامل کردن بر صداهای مخالف را بیاموزد.
5⃣ مدارا داشته باشد و به شاگردانش یاد دهد که با مخالفانشان همزیستیِ مسالمتآمیز و همراه با احسان و عدالت داشته باشند.
6⃣ تعصب نداشته باشد و برای شاگردانش این جمله را درونی کند که "حرف مرد، لزوماً یکی نیست."
7⃣ اهل خرافه نباشد و به شاگردانش بیاموزد که برای حرفهایشان دلیل داشته باشند و هیچ حرفی را بدون دلیل نپذیرند.
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
یادآوری 🔶
کارگاه شبی با ستارگان🛩️ در تاریخ سه شنبه مورخ 1 آذر در ساعت 20 تا23در دانشگاه فرهنگیان سمنان🏛️ برگزار خواهد شد.🗽
رصد اجرام زیبای آسمان از جمله غروب زحل🌙 وتماشای مریخ🌝، مشتری وچهار قمر آن🛸. وتدریس صورت های فلکی فصل پاییز 🛰️از جمله برنامه های مهیج این کارگاه استثنایی می باشد. 🚀
گواهی به ثبت نام کنندگان، حاضر در جلسه داده خواهد شد. 👨🎓
ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ: ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﺍﻩ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﭼﯿﺴﺖ؟🔶
ﮔﻔﺖ : ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﮐﻦ !
ﮔﻔﺘﻢ: ﭼﮕﻮﻧﻪ؟
ﮔﻔﺖ : ﻭﻗﺘﯽ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﻮ ﻣﯿﻬﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯼ،
ﺣﺎﻟﺶ ﺭﺍ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ،
ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﺮﺍﻍ ﮐﯿﻒ ﻭ ﻧﻤﺮﺍﺕ ﺍﻭ ﻧﻤﯿﺮﻭﯼ،
ﺩﺭ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﻧﻮﻉ ﻏﺬﺍ ﻧﻈﺮﺵ ﺭﺍ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ،
ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺯﻣﺎﻥ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ ﺑﺎ ﺍﻭ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﯽ،
ﻧﻈﺮ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺟﻮﯾﺎ ﻣﯿﺸﻮﯼ،
ﻧﺰﺩ ﺍﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮﺕ ﺩﻋﻮﺍ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ،
ﺑﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺗﻮ ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ
ﺗﻮ ﻣﯿﻬﻤﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ . ﯾﮑﯽ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻭ ﺁﻥ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ !
ﻓﻘﻂ ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ، ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻣﯽ ﺁﻓﺮﯾﻨﺪ ﻧﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ!!!
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
به نام یزدان پاک❤️
انجمن علمی علوم تربیتی پردیس شهید رجایی به اطلاع میرساند، از متقاضیان عضویت در شورای مرکزی از بین دانشجویان علاقه مند، همکار جذب می کند.
با سپاس از حسن توجه شما🚀
@Tirdad81
کارگاه شبی با ستارگان رأس ساعت 20:30 در سایت دانشگاه فرهنگیان سمنان برگزار می شود.
کارگاه درحال برگزاری است.
برای دریافت گواهی افراد ثبت نام کننده باید شرکت داشته باشند. 🔶
باتشکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی فیلم 🎥
فيلم مشق شب، ساخته کارگردان مشهور ایرانی در حوزه مدرسه وپرورش آقای عباس کیارستمی🎬
فرق تنبیه وتشویق(the difference between encouragement and punishment.) 📺
این فیلم مورد انتقاد بسیاری از مسئولان ایرانی قرار گرفت. در این میان از کیارستمی نقل شدهاست که در پاسخ به انتقاد یکی از معاونان وقت وزارت آموزش و پرورش گفته بود: «ما هنرمندان، چشم بینای جامعه هستیم و بعضی چیزها را پیش از دیگران میبینیم. گاهی متوجه یک خطر میشویم و گاهی خبر از یک رویداد خوب میدهیم. ممکن است این اخبار برای عدهای خوشایند و برای گروهی ناخوشایند باشد. ما را نباید به خاطر آنچه میبینیم مؤاخذه کنید بلکه باید برای آنچه دیدهایم چارهای بیندیشید»
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
یادگیری شناختی در مقابل یادگیری به روش سنتی🎓
📌یادگیری سنتی عمدتاً به جای تلاش
برای دستیابی به تسلط در یک موضوع خاص، بر حفظ کردن تمرکز دارد.
اما جنبه های اساسی #یادگیری_شناختی به شرح زیر است:
1⃣ادراک
برای اینکه یادگیری شناختی کارآمدو مفید باشد، در وهله اول باید دلیل یادگیری موضوع را بدانید.
2⃣حافظه
یادگیری شناختی از انباشته شدن اطلاعات جلوگیری میکند، که در #آموزش بسیار بی اثر است. داشتن درک عمیق از موضوع، توانایی را در ارتباط دادن دانش جدید با تجربیات قبلی بهبود می بخشد.
3⃣کاربرد
راهبردهای #یادگیری شناختی کمک می کند تا اطلاعات یا مهارت های جدید را در موقعیت های زندگی به کار ببرید و شما را تشویق می کنند تا مهارت های #حل_مسئله را توسعه دهید.
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬تکنولوژی به کمک آموزش می آید
🎥 آموزش به کمک واقعیت مجازی
💀 شیوه یادگیری کالبدشکافی و آناتومی بدن انسان در آینده ای بسیار نزدیک
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
💢 کارنامه دانش آموزان قاجار پیدا شد/تصویر بالا کارنامه دانش آموزان قاجار است 🎓📚🏛️
🔹 نفر اول، احمد شاه قاجاره. جالب تر از همه این که : معلم نقاشی شون «کمال الملک» بوده و استاد خط، «عماد الملک» از سرآمدان هنر خوشنویسی ایرانی و بزرگترین خوشنویس در خط نستعلیق.
🔹 شاید جالب باشد بدانید که در دوران قاجار نیز به گونهای بسیار برنامهریزی شده برای دانش آموزان کارنامه صادر میشد.
🔹 این کارنامهها بیانگر ساعاتی است که یک معلم در هفته برای دانش آموزان وقت گذاشته و یا ساعاتی که از یک درس برای آنها ارائه شده است.
آموزش دو زبان فراسوی و روسی از نکته های حائز اهمیت این کارنامه است، در جامعه ای که مدارس نوین در حال شکل گیری بود، بی عدالتی آموزشی وبیداد می کرد واکثر مردم سواد خواندن را درحد متن های قرآن داشتند ونوشتن یک امتیاز ویژه بود. (مخصوص اشراف زادگان).
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
برای توسعه🏛️🏫🏭🚆
آموزش و پرورش📚 بهترین مسیر و پربازده ترین شکل سرمایه گذاری برای نیل به توسعه اجتماعی است . آموزش و پرورش تنها جایی است که هزینه کرد آن بیشترین سود را نصیب جامعه می سازد .
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
1⃣سخنان استاد رادمرد ادبیات ایران دکتر ترابی 🔶درباره خیر نیک اندیش وساخت دانشگاه استنفورد ودره سیلیکون (سیلیکون ولی) 🏛️
درود خداوند بر شما دوستان عزیز!
در چشم من که در چندین دانشگاه معتبر خارج از کشور معلّمی کردهام دانشگاه استنفورد در ایالت کالیفرنیای آمریکا خود را معتبرترین دانشگاه جهان مینمایاند. ارزیابی و ارزشگذاری مؤسسات دانشگاهسنجِ جهان هم همین نظر را دارد و آن را بالاتر از دانشگاههای برتر جهان از قبیل هاروارد و آکسفورد میشمارد. دربارهٔ چگونگی پیدایش این دانشگاه قصههایی نقل شده که یکی از همه مشهورتر این است:
روزی یک خانم روستایی با لباس کتان راه راه و همسرش با کت و شلوار دستدوزِ خیلی معمولی در شهر بوستن از قطار پیاده شدند و بدون هیچ قرار قبلی راه دفتر رئیس دانشگاه هاروارد را پیش گرفتند. منشی رئیس تصور کرد که این زوج روستایی احتمالاً راهشان را اشتباهی آمده و وارد دانشگاه شدهاند اما مرد گفت: میخواهیم آقای رئیس را ببینیم. منشی با بیحوصلگی گفت: ایشان امروز گرفتارند. خانم گفت: ما منتظر خواهیم ماند تا سرشان خلوت شود. منشی چند ساعت آنها را منتظر گذاشت به این امید که بالاخره خسته شوند و پی کارشان بروند اما این اتفاق نیفتاد. سرانجام تصمیم گرفت برای ملاقات آنان از رئیس اجازه بگیرد. رئیس آنها را با نارضایتی پذیرفت. خانم به رئیس دانشگاه گفت: ما پسری داشتیم که دانشجوی هاروارد بود و این دانشگاه را دوست میداشت اما حدود یک سال پیش در سفری به ایتالیا به بیماری حصبه مبتلا شد و درگذشت. اینک شوهرم و من دوست داریم بنایی به یادبود او در این دانشگاه بسازیم.
قسمت دوم🏛️استنفورد 🌏
رئیس گفت: خانم محترم، اگر ما برای هر کس که به هاروارد میآید و میمیرد بنایی بر پا کنیم اینجا همانند یک گورستان خواهد شد! خانم توضیح داد که ما نمیخواهیم تندیسی از فرزندمان بسازیم، تصمیم داریم ساختمانی بسازیم و به هاروارد ببخشیم. رئیس، لباس کتان راه راه و کت و شلوار دستدوز و کهنهٔ آن دو را برانداز کرد و گفت: میدانید هزینهٔ یک ساختمان چقدر است؟ ارزش ساختمانهای موجود در هاروارد هفتونیم میلیون دلار است.
خانم پس از یک لحظه سکوت رو به شوهرش کرد و آرام گفت: اگر هزینهٔ راهاندازی یک دانشگاه این مبلغ است چرا خودمان یک دانشگاه مستقل به نام فرزندمان بنا نکنیم؟ سپس آقا و خانمِ "لیلاند استنفورد" بلند شدند و راهی کالیفرنیا شدند و دانشگاهی در آنجا ساختند که اینک دانشگاه استنفورد و از بزرگترین دانشگاههای جهان است. این دانشگاه که در حال حاضر نزدیک به هجده هزار دانشجو دارد که نیمی در دورههای کارشناسی و نیم دیگر در تحصیلات تکمیلی سرگرم به تحصیلند، و در حدود سه هزار عضو هیئت علمی و پژوهشگر دارد و از هرصد داوطلب ورود به هر یک از رشتههای آن فقط چهار تَن از برترینِ آنها شانس پذیرفته شدن دارند، یادبود پسری است که هاروارد به او اهمیت لازم را نداد.همینجا لازم میدانم برای برانگیختن حسِّ افتخار شما هموطنان عزیزم یادآور شوم که دهها تن از استادان درخشان این دانشگاه و، البته بهطریق اولی بیش از صد تن از دانشجویان ممتاز آن، از هموطنان من و شما هستند. شادروان خانم مریم میرزاخانی استاد نامآور و برندهٔ چندین جایزه از جمله نشان فیلدز در ریاضیات هم استاد همین دانشگاه بود.
در وصف زندگانی 🔶
مارک تواین، مرد بزرگی که جهان وجود اورا در نیمه ی اول قرن نوزدهم به انگلیس و امریکا هدیه کرد و با کتابهای قشنگش " ماجراهای تام سایر" ، " ماجراهای هاکلبری فین" به سهم خودش به زندگی ما انسانها زیبایی بخشیده است یکجا گفت:
A man who lives his life to the fullest, is prepared to meet his death at any time!
انسانی که در حدّ اعلای زندگی اش می زیید، با تمام ظرفیت زندگی اش می زیید، خودرا به حدّ اعلا می رساند، آماده است تا هرزمانی مرگ را بپذیرد!
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
آموزش و پرورش و انتظارات از آن
🌱🌱
آموزش و پرورش فرایند ایجاد تغییرات مطلوب و پایدار در دانش ، نگرش و رفتار یادگیرندگان است . اگر تجارب میدانی و مطالعاتی نشان دهند که تحصیلکرده ها به آنچه آموخته اند عمل نمی کنند این رویداد در قضاوت مقدماتی نشانی بارز از اتلاف منابع تلقی می شود و به معنای آن است که آموزش و پرورش و نهادهای تاثیر گذار بر آن بدرستی وظایف خود را انجام نداده اند.
بطور نمونه ما انتظار داریم یک تحصیلکرده بمدد دانش دریافتی خود :
- در شرایط پیچیده اجتماعی مسوولیت پذیرتر باشد ،
- به حقوق دیگران احترام بیشتری بگذارد،
- پذیرای مسوولیتهای خویش بعنوان یک شهروند متعهد باشد،
- در مواجهه با دیدگاههای متفاوت با تحمل و مدارای بیشتری مواجه گردد ،
- در حل تعارضات زندگی شخصی عملکرد بهتری داشته باشد ،
- با ذهنی باز نسبت به دیدگاههای جدید مواجهه شود ،
-انعطاف پذیر باشد،
- بتواند در شرایط مبهم و نوپدید اثربخش عمل کند،
- در کارآفرینی و اشتغال با مشکل جدی مواجه نگردد ،
- در تحلیل رویدادهای اجتماعی حرفه ای تر عمل کند،
- نگاهی نظام گرا به پدیده ها داشته باشد ،
اگر تجارب میدانی و مطالعاتی ما این انتظارات را تایید ننمایند باید دید مشکل کجاست و چگونه می توان آن را حل کرد. اگر آموزش و پرورش درست نشود تمام دارایی یک جامعه در معرض نابودی قرار خواهد گرفت.
🌹🌸🌹
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
هدایت شده از 𝓜𝓪𝓱𝓭𝓲 🪔
👨🏻🏫 کارگاه تجارب خاص معلمی 👨🏻🏫
(از رشدیه تا حکمت، آنچه برای شما هم اتفاق خواهد افتاد)
👤 با ارائه جناب استاد کبیری
🗓 زمان : ۲۸ آذر ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰
📍 مکان: سایت پردیس 🖥️
📌 ثبت نام محدود فقط برای ۴۰ نفر بوده و ثبت گواهی صرفا برای حاضران در جلسه می باشد.🧾
🔹️جهت ثبت نام به آیدی زیر پیام ارسال کنید.
📲 @m_kalantari_80
هدایت شده از 𝓜𝓪𝓱𝓭𝓲 🪔
مسابقه چالش کتابِ برترِ معلّمی 📚
شما دانشجومعلمان عزیز می توانید در این چالش، نظرات خود را درباره اثرگذارترین کتابی که خواندهاید، در یک بند برای ما بنویسید.
📙📕📗📘
⏳️مهلت ارسال: تا ۲۰ آذر ماه ۱۴۰۱
📲 نظرات خود را به نشانی زیر در بستر دیجی فرم ارسال کنید:
Http://digiform.ir/w6ef89700
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
@educationalscienceAssociation
تاریخ متعلق به رویا پردازان است
"بخشی از کتاب سنگفرش هر خیابان از طلاست."
🌱🌱🌱
از تمامی مزایایی که جوانی با خود به همراه می آورد، رویا پردازی را می توان یکی از مهمترین آنها برشمرد.
رویاها قدرت ایجاد تغییر در جهان هستند. به جراُت می گویم همه کسانیکه در دنیای امروز تاثیر گذار هستند در دوران جوانی آرزوهایی بزرگ در سر می پرورانده اند.
امروزه اغلب می شنوم که جوانان دیگر رویا و آرزوی بزرگی برای آینده در سر ندارند و اگر هم دارند " فقط مربوط به زمان حال می شود".
اگر چنین موضوعی صحت داشته باشد هیچ چیز برای افراد و ملّت ها غم انگیز تر از این نخواهد بود،
چراکه رویاها،
شخصیت افراد و ملّت ها را می سازند
و می توانند سرنوشت آینده آنها را تعیین کنند.
رویا سکان کشتی آماده سفر است،
سکانی که ممکن است کوچک به نظر برسد یا اصلا" دیده نشود،
اما این سکان است که مسیر را تعیین می کند. کشتی بدون سکان مانند قایق سرگردانی است که آنقدر اسیر تلاطم آب خواهد شد تا سرانجام در بین جلبک های دریایی گرفتار شود،
و انسانِ بدون رویا نیز سرنوشتی بهتر از این نخواهد داشت(و سرانجام، گرفتاری ها و مشغله های زندگیِ روزمره، او را از حرکت و پویایی خواهد انداخت).
و در عین حال شخصی که رویاهایش
" قدرت پرواز به آینده " را ندارند،
دچار همان مشکلات خواهد شد.
Every street is paved with gold: the road to real success
" Kim, Woo-Choong "
پی نوشت:
کیم (نویسنده)، آرزوی داشتن چیزی در زمان حال را رویا پردازی نمی داند بلکه فقط، رویایی که قدرت ساخت آینده را بوجود می آورد ارزشمند می شمارد.
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ