6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگاهی عمیق و متفاوت از غدیر در کلام رهبری
به عشق آقام امیرالمومنین ع
علیرغم تمام دغدغه ها و مشکلات موجود
مبلغ غدیر می باشم
ایتا
eitaa.com/eghame_com
واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DEfKSVNhLpsHdoJIoCag72
تلگرام
https://t.me/eghame_ghadir
اینستاگرام
https://www.instagram.com/p/CRyV3nCr2BO/?igshid=MDJmNzVkMjY=
سایت
https://eghame.com/
نکته قابل تامل✍
امام صادق عليه السلام از قول حضرت رسول صلوات الله علیه فرمودند:
خداوند تعالى
قرار داده براى برادرم، علىّ بن ابى طالب علیه السلام
فضائلى را كه از كثرت و زيادى شمرده نمي شود
،پس هر كس يكى از فضائل او را بخواند با اقرار به آن ، خداوند گناهان گذشته و آينده او را مي بخشد
و هر كس يك فضيلت از فضائل او را بنويسد تا وقتى كه اثر آن نوشته باقى باشد، ملائكه براى او استغفار مي كنند
و هر كه گوش فرا دهد به يكى از فضائل او خداوند گناهان او را كه از راه گوش انجام داده مى آمرزد و هر كه تماشاكند(بخواند)به نوشته اى از فضائل او خداوند گناهانى را كه او از راه چشم مرتكب شده مى آمرزد.
الأمالي( للصدوق) صفحه 138
حداقل کمک بسیار ارزشمند🏆
توسط هر نفر
می تواند انجام دهد و باعث باقیات الصالحات میگردد
این است که: با عضویت در هر یک از کانال های فوق (ترجیحاً ایتا) و استفاده از مطالب تولید یا جمع آوری شده ارزشمند در باب غدیر،
آنها را با دوستان و وابستگان خود به اشتراک بگذارد
برنامه ریزی یک1⃣
💠 امام صادق(ع) در روایتی میفرماید:
اطعام به یک نفر از مؤمنین
مانند
اطعام همۀ انبیاء و صدیقین
است !
(وَ مَنْ أَطْعَمَ مُؤْمِناً کَانَ کَمَنْ أَطْعَمَ جَمِیعَ الْأَنْبِیَاءِ وَ الصِّدِّیقِین؛
اقبالالاعمال/1/465)
با "برنامه ریزی و آماده سازی قبلی"
جهت ابراز عشق به امام (ع)
از هم اکنون
به فکر*سفره اطعام و غذا *
در روز #عید_غدیر باشیم
〰️🔹️〰️🔸️🔹️
این سفره باید
*همه گیر و همه جایی* شود
تا
همگان میزان عشق ما به امامان را بفهمند
ما برای این روز، برنامه های متنوع متناسب با انواع امکانات و توان شما داریم
با ما همراه باشید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #ویدیو_استوری؛ ۱۵ روز تا غدیر
#امیرالمومنین آن کسی است که توسل به او بعد از پیامبر، ما را از گمراهی نجات میدهد...
#تبلیغ_غدیر_واجب_است
💠✨💠✨
#گزیده_منبر_عالی
❇️حجت الاسلام #عالے
🍀ویژه غدیر🍀
#بخش_اول
🔸عیدهایی که در اسلام به عنوان عید مطرح شده و به بزرگ داشت آنها به عنوان تعظیم شعایر الهی توصیه شده اینها روزهایی هستند و ایامی هستند که یک درب خاص رحمت خدا باز شده است .
🔸یک اتفاقی در عالم افتاده که آن روز به هر حال زمینهی قرب و وصول بندگان خدا به خدا فراهم است آن روز به عنوان روز عید یعنی عود « عود الی الله »برگشت به خدا .
🔸همین طوری هر روزی را در دین مقدس اسلام به عنوان عید مطرح نمیکنند مثلا سی روز شخص روزه گرفته بندگی کرده ریاضت کشیده مراقبت کرده از خودش احیانا شب زنده داریهایی داشته احیا کرده بعضی از شبها را به خصوص شبهای قدر را ارتباط با قرآن داشته.
🔸 این سی روز خیلی آمادگی در نفس انسان به وجود میآورد آن وقت روز اول شوال را که با توجه به این مقدمات فرد یک رشدی کرده و زمینهی ورودش به ساحت مقدس پروردگار عالم فراهم شده به عنوان عید فطر مطرح میکنند.
🔸 یا مثلا فرض کنید حاجی از راههای دور و نزدیک رفته مکه مناسک را انجام داده مناسک عظیم احرام و سعی و طواف و وقوف در عرفات و مشعر و منا و بیابان گردیهایی را به هر حال سختی کشیدنهایی که در آن جا به تناسب خودش دارد تا رجم و تا این که یک آمادگی در نفساش پیدا میشود.
🔸 بعد از این مدت دوری از خانواده و بیابان گردی به خاطر خدا و سختیهایی را تحمل کردن آن وقت روز دهم ذی الحجه را به عنوان روز عید قربان مطرح میکنند چون یک زمینهای و مقدماتی فراهم شده که امروز میتواند برای او قرب ایجاد بکند آن روز میشود عید چه برای آن کسی که نزدیک است چه آن کسانی که دور هستند.
🔸 عید غدیر هم که به عنوان عیدالله الاکبر است واقعا حادثهای که اتفاق افتاده حادثهای است که درب خاص رحمت خدا تا قیامت به روی بندگان باز شده دربی که شیطان را به فریاد درآورده.
🔸 این روز روز کوچکی نیست فقط یک حادثهی تاریخی نیست که در 18 ذی الحجه سال دهم هجری در یک محلی به نام غدیر خم اتفاق افتاد.
🔸 و مثلا پیغمبر اکرم دست امیرالمومنین علیه السلام را گرفت بلند کرد به عنوان این که بعد از من تو برای مردم این جا جامعهی آن زمان سرپرست باش و رهبری داشته باش نه خیلی فراتر از این است.
🌷🌷🌷🌷🌷
#گزیده_منبر_عالی
💢حجت الاسلام #عالی
🌹ویژه عید سعید غدیر خم🌹
#بخش_دوم
🔶 اصلا پیغمبر اکرم از طرف خداوند متعال ماموریت پیدا کرد که رسالتاش را پیوند بزند به جریان امامت که تا قیامت باقی بماند .
🔶 یعنی اگر نبود امامت که دنبالهی همان رسالت پیغمبر است که جریان رسالت پیغمبر و دین را به همان شکلی که خود نبی در زمان حیاتاش بوده ادامه بدهد تا قیامت رسالت هم از بین میرفت رسالت هم ابتر میشد.
🔶 لذا در آن آیهای که روز غدیر بر پیغمبر آمد که در آیهی 67 سورهی مائده است«يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ وَإِن لَّمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ» اگر ابلاغ نکردی این کار را رسالتات را اصلا انجام ندادی .
🔶 رسالت کامل نیست رسالت ناتمام است چون تمام نمیشود مثل سایر ادیانی که در قبل بودند دچار تحریف شدند دچار انحراف شدند کتب آسمانی قبلی دچار تحریف شد چرا؟ این دین خاتم است تا قیامت باید بماند کسی که ویژگی هایش شبیه ویژگیهای پیغمبر است از جهت علم از جهت عصمت از جهت دوری از خطا از جهت مهربان بودن و دلسوز بودن به مردم از جهت شجاعت همان ویژگیهای پیغمبر را دارد.
🔶 فقط نبوت ندارد به نام امام این باید بیاید ادامه بدهد کار پیغمبر را و دین را نگاه دارد و مردم را به قرب خدا برساند تعریف مسئلهی امامت و تعیین شخص امام فقط هم کلی امامت شخص امام هم باید تعیین شود و آن نه فقط امیرالمومنین علیه السلام.
🔶 شما در خطبهی غدیر پیغمبر اکرم درست است که شکی نیست در آن زمان حضرت امیر باید معرفی شود به عنوان رأس امامت به عنوان ابوالائمه که بلافاصله بعد از پیغمبر اکرم او خلافت و امامت دارد اما در خطبهی غدیریه پیغمبر معرفی کرده همهی ائمه را تا امام مهدی علیه السلام .
🔶 سه چهار مرتبه اسم امام زمان را پیغمبر در خطبهی غدیریهاش برده من تقاضا میکنم دوستان اهل بیت خطبهی غدیریه را ببینند که اگر خود خطبه دیده شود دیگر بعضی از این شبهات که کلمهی من کنت مولاه فهذا علی مولاه به معنای دوستی و اینها اصلا خود به خود زدوده میشود.
امام رضا (علیه السلام)
«رَحِمَ اللّهُ عَبْدا اَحْیا أمْرَنا،» فَقُلْتُ لَهُ: «فَکَیْفَ یُحْیِی أمْرَکُمْ؟» قالَ: «یَتَعَلَّمُ عُلُومَنا و یُعَلِّمُها النّاسَ، فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا»
«خداوند، رحمت کند آن بنده ای را که امر ما را زنده کند!». گفتم: چگونه امر شما را زنده کند؟ فرمود: «علوم ما را فراگیرد و به مردم بیاموزد، که اگر مردمْ زیبایی های گفتار ما را می دانستند، از ما پیروی می کردند».