سلسله استوری های "به راستی رئیس جمهوری که می گویند باید اجرایی باشد کیست؟ "
مناسب برای استوری اینستاگرام
@eghtesad_daneshbonyan
27.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دکتر جلیلی: مهمترین فرصت، توانمندی های آحاد مردم ایران است.
#یک_جهان_فرصت
#یک_ایران_جهش
#هر_ایرانی_یک_نقش_با_شکوه
#دولت_مردم_دانش_بنیان
🔹مناسب برای پست و استوری اینستاگرام
@eghtesad_daneshbonyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #مدرسه_سیاست
🔹 برشی از اولین گفتگوی #سعید_جلیلی با مردم
این نوع از سیاست ورزی است که میتواند نگاه درست به مردم را معنا کند تا زمینه حضور و مشارکت مردم ایجاد شود.
شاید گفتگو با کارشناسان و کسانی که در پی مسائل کشور هستند کار خوب یک سیاست مدار به نظر بیاید. ولی سیاستی که در پی نگاه درست به مردم پی ریزی میشود و وجود خود و به اعتباری قدرت خود را از این نحوه مواجهه میگیرد میتواند اشاره به حقیقت انقلاب کند.
تولد نحوهای از سیاست ورزی در انقلاب که حیات خود را در نقش با شکوه مردم پیدا میکند. نه آنکه تصور کنیم با بدست گرفتن اختیار مردم و سازمانها و ادارات میتوانیم مشکلات را حل کنیم. اختیاری که توهم توانایی انجام هر عملی را در ما به وجود آورد.
این سیاست ورزی که شاید بتوان گفت همان سیاست دینی است میتواند ما را مهیای آینده و فرصت تاریخی که پیش روی داریم کند.
#یک_جهان_فرصت
#یک_ایران_جهش
#دولت_مردم_دانش_بنیان
@eghtesad_daneshbonyan
میزگرد سیاسی - 14030325.mp3
50.98M
.
☘صوت کامل چهارمین حضور تلویزیونی دکتر جلیلی
#میزگرد_سیاسی
☘ به عنوان کسی که ۳۵ سال در سیاست خارجه در سطوح مختلف فعال هستم، در ده، یازده سال گذشته هم یک نگاه تماشاگرانه به روند تحولات جهانی داشتیم، هم به بازیگری هایی که در سیاست خارجه کشور ما وجود داشته. این ما را به چه رسانده؟
☘ امروز ما در عرصه ی سیاست خارجی فرصت های فراوانی داریم که اگر می گوییم یک جهان فرصت، این ایهام را عرض کنم که در جهان هم، یک جهان فرصت داریم که اگر برای آن برنامه ریزی داشته باشیم می توانید یک نفع حداکثری برای کشور داشته باشید که نتیجه اش بشود یک ایران جهش.
☘دکتر جلیلی: یکی از فرصت های بسیار مهم که متاسفانه ما در طول تاریخ در دوره قاجار و پهلوی، در بزنگاه هایی که یک پیشرفت های علمی و فناوری صورت می گرفته ما معمولا غایب بودیم و یک غفلت تاریخی یا یک غیبت تاریخی بوده که در آن بزنگاه ها آن ها با یک پیشرفت فن آوری ارتقای قدرت پیدا می کردند و این تاثیر داشته در آن جایگاهشان در مناسبات بین الملل و این در یکی دو قرن اخیر محسوس است.
☘امروز ما اگر دوباره در یک #بزنگاه های #فناوری هستیم که یک نقطه عطفی هایی در برخی فن آفرینی ها است دیگر آن عقب ماندگی تاریخی را نداریم. فرصت های داخلی ما این امکان را می دهد که در اینجا به خوبی نقش آفرینی کنی و با استفاده از فن آوری هایی مثل #هوش_مصنوعی و #کوانتوم با توجه به ظرفیت هایی که در داخل کشور داریم قدرت خودمان را ارتقا بدهیم و در مناسبات از این رهگذر هم جایگاهی پیدا کنیم.
#دولت_مردم_دانشبنیان
@eghtesad_daneshbonyan
52.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
"اولویت کشور، اصلاح ماشین دولت"
📽 ببینیم: اما قصه ی آن روز های جبهه چیز دیگری بود، فرمانده نیرو های مسلح بنی صدر بود و با حضور نیرو های داوطلب و مردمی مخالفت می کرد.
دکتر جلیلی: اصلاح ماشین دولت لازمه اش چیست؟ این نیست که کارمندان را متهم کنی، ساز و کار ها را باید عوض کنی.
#دولت_مردم_دانشبنیان
@eghtesad_daneshbonyan
آقای دکتر سعید جلیلی در ساحتی دیگر.pdf
492.5K
عنوان: دکتر جلیلی و معنای «یک جهان فرصت، یک ایران جهش»
@eghtesad_daneshbonyan
.
"اسم رمز دولتهای ما باید این باشد: کسب رضای الهی و کار برای مردم؛"
☘ در آخرین جلسه ی شهید آیت الله رئیسی و اعضای دولت در هفته ی دولت با رهبری، رهبری درباره ی یک نماد صحبت کردند که توجه و فکر به آن می تواند یکی از ملاک های مهم انتخاب باشد.
رهبر انقلاب:
این هفته مزیّن است به نام دو شهید بزرگوار: شهید رجائی و شهید باهنر. یک نکتهای اینجا وجود دارد [و آن اینکه] ما از این دو شهید، چه نمادی در ذهن داریم که بخواهیم وزرای ما و مسئولین و مدیران ارشد ما در هدایت به سمت آن نماد پیش بروند؟ [آن نماد] چیست؟ کارکرد اینها که جلوی چشم ما نیست؛ فرصتی نشد؛ شهید رجائی حدود یک ماه رئیسجمهور بود، شهید باهنر [هم] در همین مدّت نخستوزیر بود؛ شهید رجائی چند ماه هم نخستوزیر بود، با آن شرایط سختی که آن روز داشت. بنابراین، کارکرد این دو بزرگوار مورد نظر نیست و هیچ نشانهای و اثری از کارکرد اینها نداریم. پس مسئله چیست؟ نکتهی مطرح شدن این دو نفر چیست؟ نکته در نیّت آنها است، در جهتگیری آنها است. جهتگیری این دو نفر شهید عزیز، جهتگیری انقلابی و الهی بود. آن کسانی که این دو نفر را از نزدیک میشناختند تصدیق میکنند این عرض ما را که این دو نفر چیزی را طلب میکردند که همهی شهدا و مجاهدین راه خدا آن را طلب میکنند؛ دنبال این بودند؛ یعنی زندگی آنها درست منطبق بود با سرنوشت آنها؛ یعنی دنبال رضای الهی بودند، همچنان که همهی شهدای ما و همهی مجاهدین فیسبیلالله که مخلصانه در کار جهاد هستند، هدفشان رضای الهی است؛ رضای الهی و کار برای مردم که این هم مشمول رضای الهی است؛ یعنی خدای متعال این را از ماها خواسته که برای مردم کار کنیم.
خب، پس این مهم است؛ یعنی اسم رمز دولتهای ما باید این باشد: کسب رضای الهی و کار برای مردم؛ اصلاً باید هدف را در این دو جمله خلاصه کنیم. اگر رضای الهی هدف انسان شد، این در همهی فعّالیّتهای ما، در همهی اقدامهای ما، در نوع کارکرد ما اثر خواهد گذاشت. آن وقتی که شما در خانه دارید فکر میکنید برای کاری که بر عهدهی شما است یا کار وزارت را که سنگین بوده، ناچار شدید شب ببرید خانه و در خانه روی آن کار کنید، هیچ کس نمیفهمد، هیچ کس به شما احسنت نمیگوید برای این کار، کسی اطّلاع ندارد، امّا شما این کار را میکنید؛ برای چه؟ برای رضای الهی؛ این درست است؛ در کارکرد ما اثر میگذارد، در انتصابات ما اثر میگذارد. یک جملهای در صحیفهی سجّادیّه هست دربارهی همین مسئلهی رضای الهی؛ عرض میکند به خدای متعال، میفرماید: مُؤثِراً لِرِضاکَ عَلىٰ ما سِواهُما فِی الاَولِیاءِ وَ الاَعداء؛ من رضای تو را ترجیح بدهم بر هر انگیزهی دیگری؛ اگر این شد، حَتّىٰ یَأمَنَ عَدُوّی مِن ظُلمی وَ جَوری وَ یَیأَسَ وَلِیّی مِن مَیلی وَ انحِطاطِ هَوای؛(۲) این خیلی مهم است. اگر چنانچه رضای الهی هدف من شد، دشمن من خاطرش جمع است که من به او ظلم نخواهم کرد؛ دشمن است، امّا مطمئن است که من به او ظلم نمیکنم؛ رفیق من و دوست من هم مطمئن است که من برای او یک امتیاز رفاقتی قائل نمیشوم. ما در انتصاباتمان طبعاً اینجور هستیم، اگر چنانچه رضای الهی را در نظر داشته باشیم؛ مراقب هستیم کسی را که شایسته است سر کار بگذاریم، نه آن کسی را که با ما رفیق است، با ما دوست است، به خاطر دوستی، بدون صلاحیّت. خصوصیّت رضای الهی این است. مرحوم شهید رجائی و مرحوم شهید باهنر واقعاً اینجوری بودند؛ یعنی واقعاً هدفشان رضای الهی بود. ما خب سالها اینها را از نزدیک میشناختیم، رفتارشان را دیده بودیم. هفتهی دولت مزیّن به نام اینها است. این شد دستورالعمل و بهاصطلاح آن پرچمی که روی آن، اسم این دولت نوشته شده؛ باید این را در نظر داشته باشید.
@eghtesad_daneshbonyan
.
عدالت و پیشرفت با رویکرد اقتصاد دانشبنیان
(روایت اقتصاد|بخش سوم)
☘قریب ده سال از تبیین اقتصاد دانشبنیان بهعنوان آینده اقتصاد جمهوری اسلامی ایران توسط رهبری میگذرد و ایشان در طول این ده سال به تبیین این راه در اقتصاد کشور پرداختهاند. راهی که عدالت و پیشرفت را میسر میسازد و مقاومت در برابر سرمایهداری را عملی میکند.
☘رهبر انقلاب: "من فقط بهطور خلاصه عرض میکنم که رسیدن و دست یافتن به پیشرفت عادلانه در اقتصاد و حلّ مشکل فقر در کشور ــ که ما مشکل فقر و استضعاف مالی را در کشور بخواهیم حل کنیم ــ فقط از مسیر تقویت «تولید» میگذرد؛ اگر ما تولید را تقویت کردیم که تقویت آنهم به همین دانشبنیان بودن است، این مقصود بزرگ انشاءالله حاصل خواهد شد. 01/01/01"
☘مسئله نسبت عدالت و اقتصاد دانشبنیان را از چند حیث میتوان مدنظر قرارداد:
از منظر نیروی انسانی و شکوفایی استعداد افراد، میتوان گفت که در مناسبات فعلی، دولت با پشتوانه به درآمدهای نفتی، برنامهریزیهای کوتاه و میانمدت خود را انجام میدهد. در این شرایط و با تمرکز منبع ثروت در دستان دولت، در عمل مجال ورود بخش خصوصی و مردمی در اقتصاد مهیا نمیشود و تنها فرصت این است که خود را به نحوی وارد حوزههایی مثل نفت و یا فولاد کنند تا مگر بتوانند در صنایع پاییندستی اینگونه صنایع مجال فعالیت داشته باشند. این اقدامات گرچه نامطلوب نیست ولی برای دولت آینده اینیک وضعیت حداقلی است. وضعیت مطلوبتر آن است که با توسعه اقتصاد دانشبنیان واقعی و دانشبنیان کردن این صنایع و نه صرفاً رفع برخی نیازهای آنها، امکان فعالیت در مسائل اصلی را بر اساس ابتکارات مردمی فراهم ساخت. اقدامی که ماحصل آن علاوه بر کاهش نیاز به منابع نفتی و کاهش واردات امکان فعالیت نیروهای نخبگانی کشورمان را در اقصی نقاط کشور و در سطح بالایی از تولید فعال میسازد. این تجربهای است که کشورمان در طول هشت سال دفاع مقدس آن را تجربه کرد. فضایی که در آن به پشتوانه تشکیل نهادهایی نظیر بسیج، میدان عملی در اختیار نیروهای مردمی قرار میگیرد و از این طریق زمینه شکوفایی استعدادهایی نظیر شهید باقری فراهم میآید. به بیانی بهتر در این اقتصاد توزیع درآمد بر اساس دانش افراد میتواند صورت گیرد و پول کار نمیکند و حضور و تأثیر افراد به توانایی و دانش ایشان بازمیگردد نه به سرمایه و پول ایشان. این ویژگی میتواند اقتصاد را به عدالت نزدیک کند.
☘از منظر رفع نابرابریهای منطقهای نیز باید گفت، زمانی که شما محصولاتی را از خارج از کشور و با هزینههای بالا تهیه مینمایید مجبور هستید آن را در مناطق محدود و با اولویت بالاتر راهاندازی نمایید لذا در بسیاری از استانهای مرزی شما چنین خدماتی ارائه نمیگردد و این امر باعث بروز بیعدالتی در کشور میگردد. درحالیکه اگر تولید دانشبنیان باشد شما میتواند با هزینه بسیار کم بهتمامی نقاط کشور خدمترسانی نمایید و سامانههای موردنیاز را راهاندازی نمایید. با سرمایهگذاریهای درست میتوان این امر را باکیفیت بسیار بالایی انجام داد. اقدامی که در سالیان گذشته در حوزه تجهیزات پزشکی و ساخت دستگاههایی نظیر شتابدهنده پزشکی درمان سرطان، رادیولوژی و... صورت پذیرفت.
☘لازم به ذکر است چالش اساسی در نسبت با چنین مسائلی، تعمیر و نگهداری این وسایل پیشرفته و عدم دسترسی مناطق کمتر برخوردار جهت رفع نیاز است که در عمل حتی اگر توان تهیه محصولات وجود داشته باشد، استفاده از آن را غیرممکن میسازد. مسئلهای که با رویکرد اقتصاد دانشبنیان قابلحل است.
@eghtesad_daneshbonyan
هدایت شده از سیمای هنر و اندیشه/ سُها
📃مسئله در سیاست یک نوع نگاه است. ما یک حزب در مقابل بقیه نیستیم. ما باید در افق نگاه حضرت امام در سیاست باشیم. بسیجیها عاشق امامیاند که فرصت عمل به آنها بدهد. امامی که به جای امکانات فرصتی داده است که حتی یک روستایی هم بتواند خودش را پیدا کند. حال در این انتخابات میشود به شخصی فکر کنیم که واجد چنین نگاهی باشد.
📑 انتخابات ۱۴۰۳ و فرصت حضور ما در آینده کشور
🔹 ویژه نامه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🔸 شماره اول
#مدرسه_سیاست
#باشگاه_دانشجویی_فرصت
@forsat_soha
@soha_sima
هدایت شده از سیمای هنر و اندیشه/ سُها
نسخه موبایلی بروشور 1.pdf
1.24M
📑 انتخابات ۱۴۰۳ و فرصت حضور ما در آینده کشور
🔹 ویژه نامه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🔸 شماره اول
🔹نسخه موبایلی
#مدرسه_سیاست
#باشگاه_دانشجویی_فرصت
@forsat_soha
@soha_sima
بهت، انسان را ممکن است ناامید کند، اما اگر به اباعبدالله اقتدا کنیم باید بدانیم که پس از رئیسیها دیگر در این نحوه از زندگی خیری نیست و باید به سوی کربلا رفت و به خود جرات داد که این نحوه جنگیدن به درد نمیخورد...
#لوح
🎥 ...سفیر...
روایتی از سفیر مردم ایران در کربلای اقتصاد
🔸 لینک با کیفیت این #روایت در آپارات #سیمای_هنر_و_اندیشه
https://aparat.com/v/upkqyeb
🔺 نسخه ویژه فضای مجازی بزودی منتشر میشود
#شهید_جمهور
#سیاست_و_شهادت
@soha_sima
@eghtesad_daneshbonyan
55.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضرت اباعبدالله پس از شهادت مظلومانهی مسلم بن عقیل گفت که پس از او زندگی بی معناست و خیری ندارد. پس راه را به سوی مدینه برنگرداند و باز هم به سوی کربلا رفت...
رهبر انقلاب شهید رئیسی را به کوفهی جنگ اقتصادی فرستاد... ما همه خوش گمان بودیم و فکر میکردیم حل مشکلات مردم کاری ندارد ولی از این کوفهی بی وفا که سود و زیانها در میان است بوی بی وفایی میآمد...
#ببینید
🎥 ...سفیر...
روایتی از سفیر مردم ایران در کربلای اقتصاد
🔸 لینک با کیفیت این #روایت در آپارات #سیمای_هنر_و_اندیشه
https://aparat.com/v/upkqyeb
#شهید_جمهور
#سیاست_و_شهادت
#دولت_مردم_دانشبنیان
@soha_sima
@eghtesad_daneshbonyan
35.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
"پیشران اقتصادی"
در واقع آن چیزی که بر پایه ی اقتصاد نفتی شکل می گیرد، ارزش افزوده ی نیروی انسانی ما نیست، بلکه ثروت خدادادی ماست. اینها پیشرانی حساب نمی شود.
#دولت_مردم_دانشبنیان
@eghtesad_daneshbonyan
دیدار دکتر سعید جلیلی
شنبه ۲ تیر ماه
ساعت ۱۷
اصفهان میدان نقش جهان
@eghtesad_daneshbonyan
#شماره_شش
دکتر جلیلی و عزمِ «ما میتوانیم»
باسمه تعالی
مهم آن است که متوجه باشیم در چه زمانی هستیم و ظرفیت مردم ما چگونه با حضور در تاریخی که با انقلاب اسلامی آغاز شده، چه اندازه است تا معنای «ما میتوانیم» که حضرت امام خمینی متذکر شدند؛ روشن گردد. امری که شهید رئیسی را بدون انفعال از هر جریانی، صاحب آن عزم بزرگ کرد و بحمدلله همان عزم در جناب آقای دکتر جلیلی به چشم میخورد در بستر «ایمان» و «امید».
اصغر طاهرزاده – خرداد 1403
@eghtesad_daneshbonyan
35.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
"اسم رمز دولت ها"
رهبر انقلاب: این هفته مزیّن است به نام دو شهید بزرگوار: #شهید_رجائی و #شهید_باهنر. یک نکتهای اینجا وجود دارد [و آن اینکه] ما از این دو شهید، چه نمادی در ذهن داریم که بخواهیم وزرای ما و مسئولین و مدیران ارشد ما در هدایت به سمت آن نماد پیش بروند؟ [آن نماد] چیست؟ #کارکرد اینها که جلوی چشم ما نیست؛ فرصتی نشد؛ شهید رجائی حدود یک ماه رئیسجمهور بود، شهید باهنر [هم] در همین مدّت نخستوزیر بود؛ بنابراین، #کارکرد این دو بزرگوار مورد نظر نیست و هیچ نشانهای و اثری از کارکرد اینها نداریم. پس مسئله چیست؟
#دولت_مردم_آزادی
@eghtesad_daneshbonyan
هدایت شده از اشاره های ناخوانا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این آقای راننده میگه:
من حاضرم مجانی براش کار کنم.میدونی چرا؟
چون من خودم نیستم ۸۰ ملیونه
اگه من حَمّالیشو کنم بقیه خیرشا میبرند