✅ معنای #صلوات
🔶استاد علی صفایی حائری:
كسى كه بهرههايى از كسى گرفته و محبتهايى از او ديده، اگر بخواهد در برابر آن محبتها چيزى بدهد و چيزى هم ندارد كه در خور او باشد چون هر آنچه را هم كه دارد از خود اوست به كس ديگرى رو مىآورد كه بزرگ تر و برتر و از او به ما نزديك تر است، از او مىخواهد كه تو پاداش او و بهرۀ او - رسول - را بده؛ چون او به من محبت كرده، تو بر او درود بفرست و به او پاداش بده و او را سرشار كن تا اينها او را از وسعتها و درودها و رحمتها انباشته كند. «صَلِّ عَلَيْهِ صَلاةً ناميةً زاكِيةً تَرْفَعُ بِهَا دَرَجَتَه ١» ، تا او به مقامات و مراحلى كه بالاترين مقامات و مراحل است برسد؛ چون راه كه محدود نيست، بىنهايت راه در پيش است. اين است كه تو از رسولى كه سرشار شده و بهره گرفتهاى، بر او درود مىفرستى تا پاداشى باشد در برابر محبتهاى او: «اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ».
📚 #بهاررويش ص۷۳
🌿 @einsad
✅گفتوگو از اولياء در جمع ...
🔶استاد علی صفایی حائری:
ذكر و يادآورى از صاحب امر و عالم آلمحمد، دعوت به آنهاست و طبيعى است كه گفتوگو از اولياء در جمع و در كوى و برزن باعث زنده شدن ياد آنها و احياى امر آنهاست. همين ذكرها و يادآورىهاست كه آتش اشتياق به ولىامر را سركش مىسازد و در خانهى آنها را باز مىگذارد كه درباره على بن يقطين مىگويند؛ در يك سال در كنار بيت، هزارها نفر براى او تلبيه مىگفتند و لبيك سر مىدادند.
على بن يقطين با استيجار آنها كه از شيعيان فقير و دور از مدينه بودند، هم زندگى آنها را تأمين مىكرد و هم در خانهى امام صادق عليه السلام را باز نگه مىداشت و هم راوى مىساخت و هم معارف شيعه را تا امروز سرشار مىساخت.
ذكر عالم و دعوت به او، دعوت به حكم و حكومت و احياى امر آنهاست.
جمعآورى نيرو براى درگيرى آنهاست.
بىجهت نيست كه اينگونه از ذكر و مذاكره و احياى امر و احياء دين و احياء قلب گفتوگو مىنمايند.
📚 #وارثان_عاشورا ص۱۹۱
🌿 @einsad
✅اهمیت برنامه ریزی
🔶استاد علی صفایی حائری:
برنامهريزى ،باعث مىشود كه كارهاى پراكندهى تو هماهنگ شود و نيروهاى رها و بىحاصل تو، يك جهت و يك سو شود، كه در دعاى كميل مىخوانيم: «اَسْئَلُكَ انْ تَجْعَلَ اعْمالى وَ اوْرادى كُلُّها وِرْداً واحداً وَ حالى فى خِدْمَتِكَ سَرْمَداً»؛ از تو مىخواهم كه تمامى كارها و حرفهاى مرا، يك كار و يك حرف قرار بدهى و حال و احساس مرا، هميشه در خدمت خودت بگذارى. آنچه كه كارها و حرفها و حالهاى گوناگون و پراكنده را وحدت مىدهد و دوام مىدهد، همين طرح و تقدير است.
📚 #نامه_های_بلوغ ص۱۶۸
🌿 @einsad
112.از چوب کمتریم (2).MP3
642.6K
🔸 از خاک و چوب کمتریم ...
🔻خدا زن وبچه نیست که نعمتها را قبول کند و با آنها گول بخورد ...
#استاد_علی_صفایی_حائری
#کلام
🌿 @einsad
✅ ما نگاه كردن را نياموختهايم
🔶استاد علی صفایی حائری:
دربارۀ سليمان آمده كه: «نِعْمَ الْعَبْدُ انَّهُ أَوّابٌ ١» ، سليمان اسير نعمتها نمىشد، «أوبه» و بازگشت داشت.اگر به سفر و به ديدار نعمتها مىرفت و در اين سفر نعمتهايى را تحصيل مىكرد، مشغول به نعمتها نمىماند. ما نگاه كردن را نياموختهايم كه چگونه بايد نگاه كنيم. اين همه پديدهها از جلوى ما مىگذرد، اين همه حوادث مىآيد و مىرود. مىبينيم كه او پير شده، مىبينيم كه او جوان شده، مىبينيم يكى دعوا مىكند، مىبينيم يكى شادى مىكند، مىبينيم كه بشقابهاى خالى را مىبرند، مىبينيم كه آشغالها را رها مىكنند، همۀ اينها را مىبينيم؛ اما چه شده با وجود اينكه اين همه را مىبينيم، ولى بهرهاى نمىگيريم و متنبّه نمىشويم. قرآن تعبيرش اين است: شما مىبينيد كه بارشى هست و سبزهاى هست و رنگارنگىاى هست و بعد هم، خشكى هست و عتاب هست و آخر سر هم عذاب ١؛ يعنى دارند به ما ياد مىدهند چگونه نگاه كنيم كه تحول را ببينيم و نگاه جامعى پيدا كنيم... استاد ما مىگفت: شما نگاه كنيد به اين زنهاى هنرپيشه و فتنههايى كه جوانها را ضايع مىكنند و آنها را به خودشان جذب مىكنند، همينها كه دل همۀ جوانها را سوزاندهاند و عكسهايشان را در گوشه و كنار اتاقهاى اين و آن مىبينيد. همين را مىبينيد كه ازدواجش يك هفته دوام نمىآورد. ايشان مىگفت: ما يك مقدار را مىبينيم، ما از يك كادر مشخص، به يك مقدارى از زيبايى اين نگاه مىكنيم: اين موى سر، اين نگاه، اين پا، آن كفش، آن كلاه جاذبه دارد و مىبرد؛ ولى وقتى كه فردا بد اخلاقىاش را ببينى، فردا خوابش را ببينى، فردا ببينى كه او هزار تا مشكل دارد، حتى شوهرش هم نمىتواند او را نگه بدارد. همانى كه تو براى او مىسوختى. ما اين نگاه جامع را نياموختهايم، اين است كه حسرتِ نعمتها ما را اسير مىكند و در نعمتها ذلیل میشویم.
📚 #بهاررويش ص۲۷
🌿 @einsad
هدایت شده از برشی از یک کتاب
✂️ برشی از یک کتاب
#من_که_هستم
اگر می خواهی هدف کسی را عوض کنی، باید《بینش 》او را نسبت به《اندازه و قدرش》کم یا زیاد کنی ، و《قدر》هم با《مقایسه ها》فهمیده می شود .
انسان در مقایسه خود با پدیده ها ، تفاوت خود را با آنها می بیند . کسی که قدر و ارزش خود را فهمید ، دیگر هدفی کمتر از خودش انتخاب نمی کند . اگر من بدانم که هستم ، می توانم بفهم برای چه باید باشم .
📚 حرکت، علی صفایی حائری_ص۳۰
🔰 کانال برشی از یک کتاب
:http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
4_6012368990746182016.mp3
725.1K
🔸آیا آدم هستم؟ ...
🔻هرچقدر به عادتها و غرایز برگردی، خود را خوار کرده ای...
#استاد_علی_صفایی_حائری
#کلام
🌿 @einsad
📣 آیین بزرگداشت بیستمین سالگرد ارتحال استاد علی صفایی حائری.
🔶 سخنران: حجتالاسلام والمسلمین سید مهدی میراحمدی
🔷 موضوع: شیوهی تحلیل و موضع گیری های سیاسی استاد صفایی(ره)، در رابطه با #انقلاب
زمان: پنجشنبه بیست تیرماه ۹۸
مکان: قم، بلوار طالقانی (آذر)، کوچه ۸۷، فرعی شهید حبیبی، پلاک ۱۹، موسسه فرهنگی تحقیقاتی لیلةالقدر.
شروع مراسم: بعد نماز مغرب و عشاء.
ضمنا همان روز ساعت ۱۹ بر سر مزار ایشان همراه با قرائت زیارت عاشورا، واقع در گلزار شهدای شهر قم گرد هم میآییم.
✅ #همه_میآییم
🌿 @einsad
هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
✅سیر مطالعاتی یا روش کار...
🔸استاد علی صفایی حائری:
آنگاه به او که از من سیر مطالعاتی میخواست که از کجا شروع کند، از روش مطالعه توضیحی دادم و گفتم مهم سیر مطالعاتی نیست؛ روش کار است.
تو باید پیش از مطالعه طرح سوال و تنظیم سوال و تحلیل سوال را طی کرده باشی، تا بتوانی با جوابهایی که در کتابهاست عمیقتر برخورد کنی و آنها را بپذیری یا دور بریزید.
📚 بگو که او(تطهیر با جاری قرآن- تفسیر سوره کوثر)،ص۲۳
🌿 @einsad