📚 انتشار مجموعه تطهیر با جاری قرآن در قالبی جدید.
انتشارات لیلةالقدر با همکاری انتشارات ذکرا، بهمنظور ایجاد ارتباط قویتر و مؤثرتر خوانندگان با مجموعه تطهیر با جاری قرآن، این اثر ارزشمند را در قالبی نو منتشر کرده است.
اقداماتی که درخصوص این کتابها انجام شده، به شرح زیر است:
1. انتخاب عنوانهای نو برای هر جلد که گویای سخن اصلی نویسنده در آن باشد. این کار با حفظ عنوان کلی کتابها، یعنی «تطهیر با جاری قرآن» انجام شده است.
2. عنوانگذاری بخشهایی از کتاب.
3. ابهامزدایی از برخی عبارتها. این کار در پانویس انجام شده و به دو طریق صورت گرفته است: یکی توضیح مختصر عبارتها با امضای ناشر و دیگری ارجاع به دیگر کتابهای استاد صفایی.
4. ذکر آدرس آیات قرآن و منبع روایات و ترجمه آنها در صورتی که ترجمه کامل آنها در متن نیامده باشد.
گفتنی است که تاکنون پنج جلد از این مجموعه با نامهای زیر منتشر شده است:
جلد ۱: تنها پناه ( تفسیر سورههای ناس و فلق )
جلد ۲: بگو که «او»...( تفسیر سوره توحید )
جلد ۳: وقتی که از خودت میسوزی (تفسیر سوره مسد)
جلد ۴: آنگاه که یاری شدی (تفسیر سوره نصر)
جلد ۵: چشمهای بسته، چشمههای کور (تفسیر سوره کافرون)
برای تهیه کتب فوق میتوانید بافروشگاه انتشارات لیله القدر به شماره 37712328_025 و یا 09127461022 تماس حاصل فرمایید.
🌿 @einsad
✅ دراین فرصت قدر...
🔶استاد علی صفایی حائری:
در اين فرصت قدر كه از هزار ماه بهتر است و با اين عنايت و رعايت و محبت، هر عقب افتاده اى مىتواند آرزوى جلودارى داشته باشد، آن هم از خانوادهاى كه مس وجود را فضۀ آنها طلا مىكند.
اى دل از دست رفته چه مىخواهى؟ اين فرصت و اين هم آغوش باز و اين هم انتظار بازگشت؛ «لَوْ عَلِمَ الْمُدْبِرُونَ عَنِّى كَيْفَ انْتِظَارِى لَهُمْ وَ اشْتِيَاقِى الَى تَرْكِ مَعَاصِيهِمْ لَمَاتُوا شَوْقاً بِىْ وَ تَقَطَّعَتْ أَوْصَالَهُمْ عَنْ مَوَدَّتِى ١»
اگر اینها که به من پشت کرده اند و از من بریده اند ، می دانستند که چگونه در انتظارشان هستم و چگونه مشتاق بازگشتشان هستم و چگونه می خواهم که عصیان ها را رها کنند، ازشوق من می مردند، و رگ های گردنشان از فشار عشق من پاره پاره می شد.
📚 #بهاررويش ص۱۸
🌿 @einsad
150407_2059.mp3
52.08M
جلسه استاد مسعود حیدری نیک با موضوع نظام سیاسی اسلام از منظر استاد علی صفایی حائری و مشی سیاسی ایشان
به تاریخ ۴ خرداد ۹۸
مکان موسسه کتاب پردازان مشهد
🌿 @einsad
✅شبهاى بررسى و محاسبه
🔶استاد علی صفایی حائری:
اين شبها، شبهاى بررسى و محاسبه است و اين ماه، ماهى است كه آدمى بايد به حسّاش، به چشمش، به دستش، به پايش و به موجودىاش نگاهى بكند. واقع قضيه اين است كه ما اصلاً اينها را جزء موجودى خودمان نمىدانيم.
ما گاه گاهى سال به سال كه مىشود، يك خانه تكانى اى مىكنيم، پردهها را برمىداريم و مىشوييم، چركهايش را پاك مىكنيم. فرش، گليم، زير و زبر، همه را شست و شو مىدهيم. واقع قضيه اين است كه ما خودمان را جزء موجودىها نمىدانيم. يك پارچه و گليم پارهاى را مواظبيم، به يك فرش دقت داريم ولى خود ما پر از كدورت و رنجايم و پر از ضعفايم.
اين ضعفها چه بسا هزار بحران در ما ايجاد كنند، هزار درگيرى بياورند و با خدا درگير شويم؛ اما بىخياليم. دلهايمان پر از كينه و سوء ظن نسبت به يكديگر شده است. آيا حسادتها در ما نيست؟ يعنى ما نعمتها را ملاك ارزش نمىدانيم ؟ اينكه او از من زيباتر است، رنج نمىبرم؟ اينكه او از من امكانات، ارتباطات و شرايطش بيشتر و بهتر است مرا نمىسوزاند؟ يعنى ته دلم بحرانى ندارم؟
و تو خيال مىكنى دلى كه به اندازۀ ذرهاى حسد داشته باشد، از فضل خدا بهرهاى مىبرد!! مىبينيم ماه رمضان آمده و رفته و ما در دريا بودهايم، ولى حتى سُم ما هم خيس نشده است.
📚 #بهاررويش (مروری بر دعاهای ورود و وداع ماه رمضان)، ص34
🌿 @einsad
✅ عوامل واژگون شدن و بسته شدن ما چيست؟
🔶استاد علی صفایی حائری:
كفر ، وَقر ، اقفال و أغلال ، مانعهاى بزرگى هستند كه ما را محروم مىكنند و نمىگذارند در كاسۀ ما چيزى قرار بگيرد و در مشك و انبان ما چيزى جمع بشود.
كفر، شرك، نفاق و عُجب ، عواملى هستند كه از جمع شدن نعمت جلوگيرى مىكنند و نمىگذارند كه ما حاصلجمعى داشته باشيم، هيچ چيزى را در ظرف ما باقى نخواهند گذاشت.مىبينيم عمرى است كه كوشيدهايم ولى حاصلى نبردهايم!
ماه رمضان، ماهى است كه فضل و عنايت حق فراگير است. بايد ببينيم كه آيا در وجود ما كفر و شرك و نفاق نيست؟
يكى ديگر از عواملى كه باعث محروميت ماست، «غِلّ» و كينههاست. آيا در دل ما كينهاى وجود ندارد؟ بايد تأملى كنيم كه ظرف ما واژگون نباشد. با وجود اين همه بارش، انسان مىبيند هيچ چيز در ظرف او جمع نشده كه بماند، حتى ظرفش هم آلوده مانده است.
كفر، شرك، نفاق، غِلّ و... باعث مىشوند كه دل ما مختوم و ممهور شود؛ يعنى قفل و بسته شود. حالا هر چه هم كه ببارد، اين دل چيزى به دست نمىآورد.
كفر هم علائمى دارد، لزومى ندارد كه ما در همۀ امور كافر باشيم.
انسان همين كه يكى از بيّنات و نشانههاى خدا را ببيند و بفهمد و زير بار نرود كافر است. كفرِ يك ثروتمند به اين است كه ربا را منكر شود، كفر يك زن به اين است كه از يك غيرتش برآشفته شود ١، كفر يك مرد به اين است كه به فسادهاى ديگر رو بياورد.
منشاء هر كدام از اين كفرها هم متفاوت است: منشاء كفرِ شيطان كبر بود كه محرومش كرد، يكى منشاء كفرش حرص و ديگرى بخل است. آن وقت ببينيم كه آيا ما جامعيت نداريم؟ و آيا اين همه را با هم نداريم؟
📚 #بهاررويش (مروری بر دعاهای ورود و وداع ماه رمضان)، صفحه 31
🌿 @einsad
✅كسى كه مىخواهد #قدر را درك كند بايد...
🔶استاد علی صفایی حائری:
كسى كه مىخواهد قدر را درك كند بايد خودش را تقدير و اندازهگيرى كند، بايد ببيند در اين مدتى كه از عمر او گذشته بر دلش چه گذشته است. بايد ببينيم چه دادهايم و چه گرفته ايم؟ و ببينيم چه چيزهايى در دل ما بزرگ شده و چه چيزهايى بايد بزرگ مىشدند؟
عظمت اين قدر و اندازه گيرىها به خاطر اين است كه انسان مىتواند نقشههاى وسيعش را پياده كند. طرح ريزى به اين خاطر ارزش دارد كه مصالح ضايع نمىشوند. كسانى كه روى طرح بيش از خود مصالح فكر مىكنند به ساختمانهاى محكمترى مىرسند. بر عكس، آنجايى كه مصالح عالى است ولى طرح كوتاه و سطحى است انسان را دق مىدهد.
اين است كه يك شب قدر بهتر از هزار ماه است. كارى كه در هزار ماه مىشود اگر طرح ريزى نشده باشد، ثمرى ندارد و اگر اندازهگيرى نشده باشد، سودى ندارد. كسى كه مىداند اين شب را در اين ماه گذاشتهاند، از اول بايد خودش را با اين قدر هماهنگ كند و تقدير كند.
بايد فكرمان را بسنجيم و ببينيم كه چه شناختهايى را به دست آوردهايم و چه شناختهايى را مىتوانستهايم به دست بياوريم.
بايد عقلمان را بسنجيم و ببينيم كه با چه چيزهايى همدم بوده و چه سنجشهايى داشته و چه بيلانهايى گرفته است. آيا فقط بيلان سود و ضرر كسبمان را داريم، نه خودمان را؟!
و قلبمان را بايد بسنجيم و ببينيم كه چه كسانى در آن رفت و آمد كردهاند؛ چه حزنهايى، چه عشقهايى، چه خوفهايى و چه كينههايى در آن راه پيدا كردهاند.
و همين طور روحمان را هم بايد بسنجيم و ببينيم با چه چيزهايى اوج مىگيرد و با چه چيزهايى پلاسيده مىشود، چه مسائلى ما را تنگ مىكنند و ضيق مىآورند و چه مسائلى براى ما وسعت و راحتى مىآورند.
📚 بهار رويش (مروری بر دعاهای ورود و وداع ماه #رمضان)، صفحه 69
🌿 @einsad
✅ حقيقت شب #قدر و اسم اعظم
🔸 استاد علی صفایی حائری
امشب، شب قدر است و احتمال بيشتر در اين شب است، گرچه حقيقت شب قدر، حقيقت زمانى نيست. حقيقت شب قدر و هر آن چه الهى و ربوبى است، از زمان و مكان بيرون است.
از ما خواستهاند كه در اين لحظات
زمينههايى را فراهم كنيم،
تأمّلاتى پيدا كنيم
و يك جمعبندى از خويش داشته باشيم تا استحقاق پيدا كنيم، تا رفته رفته به آن معنايى كه حقيقت قدر است، واقف شويم و از آن حقيقت بهرهمند گرديم.
اسم اعظم يا اسماء اللَّه الحُسنى، اينها نيز معانى هستند. كلمات نيستند. اينطور نيست كه بگوييم «لا الهَ الَّا اللَّهُ» يا «الرَّحْمن» يا «الرَّحِيم» اسم اعظم است. نه، اين كلمهها اسم نيستند، بلكه حقايقى در يك نوع سلوك وجودى ما، يك نوع سعه وجودى ما و يك نوع بلوغ وجودى ما هستند كه آن حقيقت، اسم اعظم است.
حقيقت قدر هم همين است. و اين كارهايى كه ما مىكنيم، اعداد و آمادهسازى و زمينهسازى براى درك و رسيدن به آن حقيقت و معناست.
✅ شب #قدر، هم 1⃣ شب ارزيابى، هم 2⃣ شب اندازهگيرى و هم 3⃣ شب برنامه ريزى است.
بايد ارزيابى و ارزشيابى كنيم. اندازهگيرى كنيم.
سپس برنامهريزى كنيم، كه قدر به اين سه معنا آمده است. و «لَيْلَةُ الْقَدْر» هم «خَيْرٌ مِنْ الْفِ شَهْر» است؛ شب قدر از يك عمر مفيدتر و نافعتر است.
پس ما بايد دست به كار شويم، ببينيم كه واقعاً چه حدّى از فقر و غنا را در اين مقدار از عمرمان تأمين كردهايم؟ چه مراحلى را پشت سر گذاشتهايم؟ اين جمعبندى، جمعبندى مفيدى است و آدمى مىتواند از غرور و خدعه و فريب شيطان كه او را گول زده و در امورى مستقرّش كرده و به اهدافى محدودش نموده است، نجات پيدا كند.
📚 فوز سالك، ص: 216
🌿 @einsad
حقیقت شب قدر(عین.صاد).mp3
1.32M
✅ حقیقت شب #قدر
🔸 استاد علی صفایی حائری
🌿 @einsad
✅ما از حجم استعدادها و از عظمت خويش غافليم...
🔶استاد علی صفایی حائری:
انسان با آن عظمت، در جهانى زندگى مىكند همراه نظام و سنت و در جامعهاى زندگى مىكند همراه ارتباط و پيوست. و نشاط اين انسان، در بىنياز شدن و تأمين شدن تمام كمبودها و شكوفا شدن تمام استعدادهاى اوست، نه در هرز كردن استعدادها و نه در احتكار كردن آنها، كه اين هر دو درگيرى مىآورد و رنج مىزايد. ممكن است در يك لحظه با خوشىها همراه باشد ولى اين خوشى همان خاك بازى بچههايى است كه از درد كزاز غافلند و رنج بريدن دست و پا را تجربه نكردهاند. انسانى كه خودش را هرز كرده و خوش بوده و كيف كرده، در واقع از آنجا لذت برده كه نمىداند چه از دست داده، فقط حساب كرده كه چه به دست آورده است. ما از حجم استعدادها و از عظمت خويش غافليم و خود را جزء دارايى حساب نمىكنيم و اين است كه با لذتى كه در عوض از دست دادن خويش و عمر و هستى خود بدست آوردهايم، سرخوشيم و سرشاد.
📚 #روابط_متکامل_زن_ومرد ص۴۴
🌿 @einsad
هدایت شده از برشی از یک کتاب
✂️ برشی از یک کتاب
#خسارت
گاهی حتی جمع شدن و دیدار کردن ، خستگی ها را می برد و وسوسه ها را می شکند . حضور و ملاقاتِ (دوستانِ الهی و بیدار) حتی بدون گفت و گو و داد و ستد ، سازنده و آرام بخش است . شاید گاهی در اوج خستگی ، کنار جاری نهری و یا خنکای درختی و یا زمزمه ی شاخه ها و برگ هایی نشسته باشی و آرام و روشن و سرشار شده باشی ، در حالی که درخت برای تو سفارشی و امر و نهی و گفت و گویی نداشته ، ولی حضور ها سرشار کننده و تاثیر گذار هستند . و در روایات هست ، از جمع همراهان فاصله نگیرید ، که گوسفند های #تنها ، خوراک گرگ ها هستند .
تو ناچاری که در میان جمع باشی و یا جمعی را بسازی و از برکت تجمع و ملاقات ها بهره مند باشی ؛ که تواصی به حق و تواصی به صبر ، از عوامل و روش هایی است که به شهادت سوره والعصر آدمی را از #خسارت می رهاند .
📚 نامه های بلوغ ، علی صفایی حائری ، ص ۲۲۰
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
#قدس
✅ کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا
🔸 استاد علی صفایی حائری
همانطور كه وحشت از لشكر شام و طمع گندم رى و فريب و نيرنگ ابن زياد، خيلى ها را در تاريخ از حسين عليه السلام و عاشورا و كربلا جدا كرد و از بركت روز حسين عليه السلام محروم گرداند،
وحشت از قدرت و ابر قدرت امروز كه نظم نوين را فرياد مى زند و قدرت و صنعت و علم و ثروت و رفاه و لذت را يدک مى كشد و از تمامى راههاى تبليغى و رسانه هاى جهانى و ماهواره هاى مسلط و تصويرهاى مسموم بهره مى برد، وحشت و طمع از اين قدرتها و وادادگى در برابر آنها و سر نهادن بر فرمان آنها و بريدن از دين و از حسين زمان و ولى عصر(عج)، از وحشت اهل كوفه كم ندارد.
📚 #وارثان_عاشورا، ص 89
🌿 @einsad
✅خصوصیات ماه #رمضان
🔶استاد علی صفایی حائری:
رمضان اين خصوصيات را دارد: ما را پاك مىكند و به اسلام و به پاكى مىرساند، به تمحيص و از آلودگىها جدا كردن و تبريد كردن مىرساند و در نتيجۀ نيروهايى كه به دست مىآيد، به حركت ما منتهى مىشود. «وَ شَهْرَ الْقِيَامِ» و براى اين قيام و حركت، كتابى مىخواهيم. «الَّذِىأُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ، هُدًى لِلنَّاسِ» . قرآن آمد تا به ما ياد بدهد كه چگونه حركت كنيم، كه چه هستيم و چه ابعادى داريم و اين ابعاد را چگونه بايد تغذيه كنيم. «وَ بَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدى» ، و قرآن روشنگرى دارد و روشن مىكند كه چقدر هستيم، چقدر راه در پيش داريم و چه نقشى را بايد اجرا كنيم. «وَ الْفُرْقانِ»، و نيرويى مىدهد كه بتوانيم جدا كنيم و بدانيم كه در هر صحنه چه بكنيم و ميزانى مىدهد كه بتوانيم حركتمان را با او بسنجيم و پيش ببريم.
📚 #بهاررويش ص۶۵
🌿 @einsad
4_6005851936220251219.mp3
15.61M
جلسه استاد غنوی با موضوع جمعها و حاصل جمعها
به تاریخ ۴خرداد ۹۸
موسسه کتاب پردازان
🌿 @einsad
✅ میروی، اما فقدانت دردناک است...
🔸 استاد علی صفایی حائری
...اين ماه با ما به خوبى رفتار كرد. سحرها و شبهايش را در اختيار ما گذاشت و طلوع و غروبش را براى ما داشت.
«قَدْ أَقَامَ فِينَا هَذَا الشَّهْرُ»؛ مدتى با ما همراه شد و با ما اقامتى كرد.
«مُقَامَ حَمْدٍ»؛ خيلى حميد بود و پَستى نداشت.
«وَ صَحِبَنَا صُحْبَةَ مَبْرُورٍ»؛ و با خوبى با ما رفتار كرد.
«وَ أَرْبَحَنَا»؛ و به ما سود رساند.
«ثُمَّ قَدْ فَارَقَنَا»؛ حالا او دارد از ما جدا مىشود.
«عِنْدَ تَمَامِ وَقْتِهِ وَ انْقِطَاعِ مُدَّتِهِ وَ وَفَاءِ عَدَدِهِ. فَنَحْنُ مُوِدِّعُوهُ»؛ و ما هم داريم با او وداع و خداحافظى مىكنيم.
«وِدَاعَ مَنْ عَزَّ فِرَاقُهُ عَلَيْنَا»؛ به گونهاى داريم توديع و خداحافظى مىكنيم، كه جدايى از او براى ما سنگين است.
هنوز عطشش را داريم، هنوز كوزهاى را آب نكردهايم، هنوز حتى دستهايمان را هم نشستهايم و آبى به سر و صورتمان نزدهايم.
«وَ غَمَّنَا وَ أَوْحَشَنَا انْصِرَافُهُ عَنَّا»؛ به گونهاى داريم وداع مىكنيم كه جدايى از او براى ما سنگين است و برگشت او از ما، مغموم و مستوحشمان كرده است.
«وَ لَزِمَنَا لَهُ الذِّمَامُ الْمَحْفُوظُ وَ الْحُرْمَةُ الْمَرْعِيَّةُ وَ الحَقُّ الْمَقْضِىُّ»؛و حال كه دارد از ما جدا مىشود، ما در جدايى و فراق او، حقوقى را كه او بر ما داشته را به عهده گرفتهايم. ذمه او را بر خودمان واجب و لازم مىدانيم و گردنمان را در گروى او گذاشتهايم.
اگر ما از ماه رمضان داريم جدا مىشويم، به گونه اى جدا نمىشويم كه پشت سر او خوشحال باشيم و به گونه اى جدا نمىشويم كه در جدايى از او به يادش نباشيم و آنچه را كه در ما سبز كرده و در ما كاشته است را بكنيم و دور بريزيم، بلكه اين ماه براى ما «ذمام محفوظ» و «حرمة مرعية» و «حق مَقضّى» و انجام داده شده دارد.
اينها خصوصياتى براى رمضان است.
📚 #بهاررويش، ص 141
🌿 @einsad
✅ روزهای آخر #رمضان
🔶استاد علی صفایی حائری:
خدايا! كارى كن كه در اين روزهاى آخر رمضان، همان طور كه هلال رمضان از چشم ما محو مىشود، ذنوب ما هم محو شده باشد.
«وَ امْحَقْ ذُنُوبَنَا مَعَ امِّحَاقِ هِلاَلِهِ وَ اسْلَخْ عَنَّا تَبِعَاتِنَا مَعَ انْسِلاَخِ أَيَّامِهِ» ؛ كارى كن همان گونه كه روزها و لباس روز از تن ما جدا و كنده مىشود، گناهان ما هم از ما جدا بشود. و اين پوستهايى كه سخت كلفت و غليظ و خشن شده است را از ما بكن؛ «حَتَّى يَنْقَضِيَ عَنَّا وَ قَدْ صَفَّيْتَنَا فِيهِ مِنَ الْخَطِيئَاتِ، وَ أَخْلَصْتَنَا فِيهِ مِنَ السَّيِّئَاتِ».
اين دعاها و جملهها براى روحهايى است كه حركت خود را شروع كردهاند و با فكر و سنجش و عمل خود، حركت كردهاند و به عجز هم رسيدهاند و شركها و ذنوب پنهان و همراهى ذنوب را ديدهاند. اينجاست كه بعد از عجز، دست به سمت او برداشتهاند و از او با شديدترين نوايى كه دارند و سختترين حالى كه دارند، خواهانند.
📚 #بهاررويش (مروری بر دعاهای ورود و وداع ماه رمضان)، صفحه 97
🌿 @einsad
حکومت دینی و شبهات.MP3
14.08M
جلسه استاد طهماسبی با موضوع حکومت دینی و شبهات
6 خرداد ماه 98
موسسه کتابپردازان مشهد
🌿 @einsad
✅ عید سعید #فطر مبارک باد🌹
🔶استاد علی صفایی حائری:
بار خدايا ما در روز فطر و روزه گشودنمان كه آن را براى اهل ايمان (روز) عيد و شادى و براى اهل دين خود (اسلام) روز اجتماع و گرد آمدن و روز تعاون و كمك كردن به يكديگر قرار دادى، از هر گناهى كه آن را بجا آوردهايم يا كار بدى كه پيش از اين كردهايم يا انديشه بدى كه در دل داشتهايم، به سوى تو، توبه و بازگشت مىنماييم، توبۀ كسى كه رجوع به گناهى را در دل نمىگذارند و پس از توبه در گناهى باز نمىگردد، توبۀ خالصى كه از شكّ و دو دلى پاكيزه باشد، پس آن را از ما قبول فرما و از ما راضى و خوشنود شو و ما را بر آن ثابت و پا بر جا گردان.
📚 #بهاررويش ص۱۸۱
🌿 @einsad
مقایسه دین اصیل با سبک زندگی غربی.MP3
21.24M
جلسه استاد ارسنجانی با موضوع
" مقایسه دین اصیل با سبک زندگی غربی "
6 خرداد ماه 98
مکان موسسه کتاب پردازان
🌿 @einsad
مقایسه دین اصیل با سبک زندگی غربی-2.MP3
14.36M
جلسه استاد ارسنجانی با موضوع مقایسه دین اصیل با سبک زندگی غربی ( جلسه دوم )
7 خرداد ماه 98
مکان : موسسه کتابپردازان
🌿 @einsad
مهارت های ارتباطی بین همسران.MP3
15.13M
جلسه دکتر صابریان با موضوع مهارت های ارتباطی بین همسران
7 خرداد ماه 98
مکان : موسسه کتابپردازان
@einsad