🔴ارسال ۳۵۰۰ پیامک کشف حجاب به واحدهای صنفی/ پلمب ۱۵۶ مغازه و تالار باغ
♦️سخنگوی فراجا:از زمان اجرای طرح مقابله با بیحجابی در طی ۲۴ ساعت گذشته، چند صد مورد کشف حجاب در خودرو توسط ناظرین پلیس ثبت و از طریق پیامک به اطلاع صاحبان خودرو رسیده است؛ که بالغ بر ۸۴ درصد تمکین و صرفا پیامک دوم برای تعداد انگشت شماری که رعایت نکردهاند ارسال شده است.
♦️در تداوم اجرای این طرح، ۳ هزار و ۵۰۰ پیامک در راستای رعایت قوانین و ضوابط اجتماعی و نظارت بر پوشش متصدیان به واحدهای صنفی ارسال که ۵۳۲ تعهد الکترونیکی اخذ شد و متاسفانه همکاران ما مجبور شدند ۱۳۷ مغازه و فروشگاه و ۱۸ رستوران و باغ تالار را به علت عدم توجه به تذکرات قبلی، پلمپ و پرونده قضائی تشکیل دهند.
♦️در حوزه معابر و اماکن عمومی نیز تعداد قلیلی از هنجارگریزان به مراجع قضائی ارجاع شدند.
جوانان مقاومت حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نوای ملکوتی یک چوپانِ دلسوخته💢
پدر شهید محمود شبان پور، بیتوقع و یکی از ولی نعمتان مسئولین نظام و از صاحبان اصلی این انقلاب.
کل کلیپ یک طرف اون قسمتی که با اشک و دلی شکسته از فرزند شهیدش نام میبره یک طرف
جوانان مقاومت حزبالله
.
هدایت شده از تاریخ ایران
💥 سلام و عرض صبح بخیر به محضر عزیزانی که مطالب این کانال را دنبال می کنند. در بیست و هشتمین روز از ماه مبارک رمضان هستیم.
ماه مبارک رمضان ، به روزهای پایانی خود ، رسیده است، ماهی که در فضلیت و شرافت و برکت مانندی برای آن متصور نیست. از نامش پیداست که بی همتاست. اما، اکر چه نامش، ماه خداست ، اما تمامی خیر و برکات و آثار و نتایجش ، برای بندگان خداست، چه خداوند نیازی به روز و ماه و سال ندارد، اگر چه او مالک همه چیز است، اما از همه چیز هم بی نیاز است. و این از عظمت و زیبایی و مهربانی خداوند است که برای هدایت ما بندگان ظلوم و جهول، خود را در قالب و مثال ها و ضرب المثل هایی معرفی می کند که با عقل زمینی و ناقص ما همخوانی داشته باشد و ما بتوانیم با درک ناقصمان ، او را درک کنیم. تا ما را از زمین به آسمان هدایت کند و راههای آسمانی را به ما نشان دهد. . اما این که ما بندگان چقدر توانسته ایم از ماه خدا بسوی خدا برویم ، پاسخش را هر کسی خود بهتر می داند.
بی شک یکی از نتایج و پیامدهای فردی و اجتماعی ماه مبارک رمضان ، خودسازی ، دیگری سازی و جامعه سازی است. یعنی حرکت شتابنده فرد و جامعه به سمت و سویی که رنگ و صبغه الهی آن بیشتر و بیشتر باشد. رشد فرد و جامعه در گروی یکدیگر است . اگر چه یکی در سطح فرد و دیگری در سطح اجتماع و جامعه رخ می دهد . اما وقوع یکی بدون دیگری ممکن نیست ، لذا از منظر معرفت اسلامی و دینی ما ، یکایک افراد مسلمان هم نسبت به خود و هم نسبت به افراد پیرامون خود مانند خانواده ، همسایگان، دوستان ، همشهری ها و هم نسبت به سرنوشت کلان جامعه ی خود نسبت به همه ی این سطوح مسئول هستند.
خودکنترلی، پرهیزکاری و تزکیه نفس روی دیگر سلامت اجتماعی و جامعه ای عدالت گستر و با فضلییت است، نمی توان انتظار رشد و تعالی فردی داشت ، بدون داشتن خانواده ، دوستان ، همسایگان و شهر و جامعه ای با فضلیت و عدالت گستر و بر عکس. پس رشد و سلامت فردی و اجتماعی ، در واقع هر دو ، دو روی یک سکه اند. و در تعاملات و کنش های دو سویه با همدیگر قرار دارند.
بنا بر این می توان انتظار داشت که پایان ماه خدا ، آغاز رشد و سلامت فردی و اجتماعی باشد ، که اگر چنین باشد، معنایش قبولی عبادات ماه مبارک رمضان است ولی اگر بعد از ماه مبارک رمضان، تغییر و تحولی در اعضای جامعه به عنوان مومنین و مسلمانان و در ساختارها و مسایل کلان جامعه و فضای عمومی جامعه دیده نشد، بهره ما از روزه گرفتن ، بجز رنج تشنگی و گرسنگی چیز دیگری نخواهد بود. فلسفه عبادات در اسلام در خود فرو رفتن و بیگانه شدن از آن چه در جامعه می گذرد نیست. بویژه بیگانگی نسبت به آن چه بر سر نظام جمهوری اسلامی می آید ، نیست، که اگر چنین شد، این همان اسلام آمریکایی است که امام خمینی ره پیش از این از آن یاد گردند. و این همان اسلام انجمن حجتیه است .
ان شالله با الگو و اسوه قرار دادن عبادات پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و امیرالمؤمنین که در آن هیچ جدایی سیاست از عبادت در آن ، یافت نمی شود، بتوانیم با جهاد تبیین ، جایگاه و منزلتی خاص و تعیین کننده برای ایران اسلامی در جهانی که در حال شکل گیری است برای آینده خود و فرزندانمان رقم بزنیم. ان شالله به برکت صلوات بر محمد و آل محمد. فاتحی ،۳۰ فروردین ۱۴۰۲
گشته عیان غروب دولتت هوش دار که است از نتایج سحرت کاندرین کارزار
1-آمریکا با ادعای لیبرال دموکراسی، آن را کنار گذاشته، چون به اعتقاد فوکویاما صاحب نظریۀ "جنگ تمدّن¬ها" دموکراسی آمریکایی به دلیل تناقضات ذاتی که در خود دارد نمیتواند بماند. این تناقض از بیرون به نتایجی مثل شکست برنامه¬اش باعنوان"تشکیل خاورمیانه جدید" ختم شده است.
امّا از درون:
2-گسست خانواده و بیاهمیتی به بنیان آن، شاید امروز بیش از هر زمان دیگرگریبان غرب و مخصوصا آمریکا را گرفته است. عدم میل به ازدواج و اصطلاحا "ازدواج سفید" و انبوهی از فرزندان بیسرپرست و نامشروع بخشی از حقیقت تلخ زیر پوست زیبا و پر زرق و برق جامعه آمریکایی است.
3- طبق گزارش تکاندهنده والاستریت ژورنال،از سال 1998، تعداد آمریکاییهایی که میهنپرستی را مهم میدانستند از 70 درصد به 38 درصد کاهش یافته است و اهمیت دین در این کشور از 62 درصد به 39 درصد نزول کرده و همچنین اهمیت فرزندآوری از 59 درصد به 30 درصد رسیده است.
4- مشارکت اجتماعی در رویدادهای مهم این کشور همچنین از 47 به 27 درصد رسیده است وتنها موضوع مهم برای آمریکاییها که حتی از 25 سال پیش هم مهمتر بهنظر میآید، داشتن پول است.
5-دیگر آمار تکاندهنده از آمریکا اینکه نزدیک به یک چهارم از کودکان در آمریکا یعنی چیزی بیشتر از سه برابر میانگین جهانی، تک سرپرست هستند. 40 درصد از کودکان آمریکایی خارج از ازدواج متولد میشوند و نیم میلیون در مراکز نگهداری هستند. فرزندان خارج از ضابطهای که احتمالا از باندهای جنایتکار سر در میآورند.
6- تارنمای خبری آمریکایی "هیل" از قول "ایلان ماسک" مالک توئیتر نوشت که دولت آمریکا به پیامهای خصوصی کاربران در این شبکه اجتماعی دسترسی کامل دارد و پیامهای خصوصی کاربران به یکدیگر در شبکه اجتماعی را کنترل میکنند.
7-روزنامه فایننشال تایمز ، سه نشت اطلاعاتی طی ۱۳ سال را "شرمآور" و "غیرقابل توجیه" و"ضربهای جدید" به امنیت و اعتبار آمریکا دانست. برای نمونه اسناد لو رفته نشان میدهدکه آمریکا از دوستان صمیمی خودش هم جاسوسی میکرده است.
💥 پشت پرده تقویت و گسترش ناتو،
با سلام و ارادت ،
۰۱ یکی از دلایل اصلی جنگ اوکراین، اعتراض روسیه به گسترش ناتو تا پشت مرزهای جغرافیایی روسیه بود که نمونه آن استقرار و تقویت ناتو در اوکراین بود. والبته این بر خلاف تعهدات و قرارداد هایی پیشین آمریکا و روسیه بود.
۰۲ اما به هر حال آتش جنگ اوکراین با تحریک آمریکا و همپیمانانش شروع شد. دیگر امروز بر کسی پوشیده نیست که جنگ اوکراین، به محل منازعه دیرین دو ابر قدرت در جنگ جهانی اول و دوم و جنگ سرد تبدیل شده است. اما با این وجود این همه ی مسئله نیست. مسئله اصلی و پشت پرده جنگ اوکراین و پشت پرده های تجاوزات آمریکا به افغانستان، عراق ، سوریه و یمن و سرمایه گذاری هنگفت آمریکا و متحدانش در دو دهه اخیر در منطقه غرب و جنوب غرب آسیا (که به غلط و با اهداف اشاعه فرهنگ استعماری، از سوی آمریکا و غرب خاورمیانه نام گذاری شده است )، و با هدف تشکیل خاورمیانه بزرگ که با صراحت آن را اعلام کردند ، ، در درجه اول گسترش و تعمیق نفوذ آمریکا در منطقه سوق الجیشی غرب آسیا و نیز نامین امنیت رژیم اشغال گر اسرائیل و قلع و قمع کردن ، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران است و بویژه در مرحله اول کنترل انقلاب و نظام اسلامی و تبدیل نشدن آن به فرهنگ مقاومت در منطقه غرب و جنوب آسیا است .
۰۳. اما این که آیا آمریکا و متحدانش در این پروژه بیست ساله ای که در منطقه غرب و جنوب آسیا داشتند، موفق شدند یا نه؟ شواهد میدانی چه در عرصه سیاست بین المللی و چه منطقه ای و چه از جهت نظامی و امنیتی و چه فرهنگی همه نشان می دهد که آمریکا و متحدانش در تحقق اهداف خود مبنی بر ایجاد خاورمیانه بزرگ و جلوگیری از نفوذ انقلاب اسلامی در منطقه و درجهان در هر دو شکست خوردند ، و برعکس این انقلاب اسلامی و ابن نظام جمهوری اسلامی ایران و این دولت جمهوری اسلامی ایران است که امروز در منطقه حرف اول را می زند و این آمریکا است که از افغانستان و عراق و کل منطقه با افتضاح شکست را پذیرفته است در حال اخراج کامل است. و در جنگ یمن هم که وضع مشخص است ، با وجود تقریبا ۸ سال حمایت همه جانبه آمریکا و غرب از هم پیمان اصلی خود در منطقه ، یعنی عربستان ، نتوانستند ، از پس انصارالله یمن و ملت سرافراز و مقاوم و با تاریخ یمن برآیند. و امروز عربستان در بدترین وضعیت خود ، صلح با یمن را پذیرفته است .
۰۴ بنابراین، آمریکا به این جمع بندی رسیده است که با چیزی شبیه راه اندازی جنگ جهانی دوم ، دوباره آقایی و سروری خود و دلارش را در جهان به دست آورد . اما چون سران کاخ سفید به درستی متوجه شده اند که اولا ، آمریکای امروز بسیار ضعیف تر از آمریکای ۱۹۴۵ است و ثانیا، رویای اروپای واحد و متحدان اروپایی آن دیگر وحود ندارد و ثالثا ، ایران اسلامی و متحدان منطقه ای اش نیز امروز بسیار قوی تر از ۱۳۵۷ هستند و رابعا اسرائیل ، امروز در ضعیف ترین وضعيت خود قرار دارد و از اطراف در محاصره گروههای جهادی حماس و غزه و حزب الله لبنان و موشک های دور برد ایران و یمن قرار دارد ، چاره ای جز تقویت گسترش ناتو ندارد تا شاید بتواند در جنگ فراگیر آینده بر علیه روسیه و چین و ایران و مقاومت و حمایت از کشورهای عرب و خلیج فارس، جبران کمبودهای سیاسی و نظامی خود را تا حدودی کرده باشد و به عبارتی با ایجاد اجماع جهانی و جهانی سازی جنگ اوکراین دوباره روزهای خوش دهه ۱۹۵۰ و ۶۰ را برای خود رقم بزند و علاوه بر حل بحران های پولی و اجتماعی داخلی خود ، آبرو و اعتبار از دست رفته خود را در منطقه و در جهان به دست اوردد. . اما شواهد موجود چیز دیگری را نشان می دهد.
۰۵ به نظر بنده ریشه این همه فشار روانی و رسانه ای بر علیه دولت سیزدهم که تنها چند صباحی است پس از آن همه ویرانی های اقتصادي و معیشتی و فرهنگی و سياسی که بویژه سیاست های منفعلانه و نا کارآمد دولت آقای روحانی داشت و هم چنین ریشه های آشوب های اخیر و بویژه مسئله اشاعه فرهنگ عریانی و تشدید دوقطبی های فرهنگی و سياسی در ایران و اشاعه و حمایت از رفتارهای رادیکال در فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی و در ادبیات سران اپوزیسیون، همه و همه را باید در این راستا، تحلیل کرد، یعنی در راستای فروپاشی ابهت و هیمنه کاخ سفید و نظام لیبرال دموکراسی آمریکا در منطقه و بی اعتمادی شرکای سابق آمریکا در منطقه دانست .اگر چه ابن به معنای قبول و وجود برخی آسیب ها و ضعف ها در درون کشور نیست و هدف لاپوشانی مشکلات اقتصادی داخلی از این طریق نیست.
پنجشنبه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۲۹ رمضان ۱۴۴۴، فاتحی
هدایت شده از یا الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از ماجرای خداحافظی مجری شبکه معاند بی بی سی
☑️به کانال انقلابی بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da
محمد بناییان سفید:
«باسمه تعالی »
«معیار و شاخص های کارگزاران حکومت اسلامی از نگاه امیر المومنین علی(ع)درخطبه ۵۳ نهج البلاغه:
نویسنده:دکتر محمد بنائیان سفید.
حضرت علی علیه السلام؛ خطاب به مالک اشتر در سال ۳۸هجری زمانیکه اورابه فرمانداری مصر برگزید،فرمودند، که در واقع منشور حاکمیت اسلامی است،هم برای کار گزاران وهم رعایت آحاد مردم در جامعه:
۱_ضرورت خود سازی۲_مهربانی به مردم وجلب رضایت توده ها ۳_پرهیز از غرور وخودپسندی (تبختر)۴_رعایت عدالت و انصاف در هر حال(یعنی رفع نابرابرها وقضاوت های شخصی،که مبارزه با استکبار وستمگر ازمصادیق عدالت بین المللی است).۵_رعایت سه اصل،حق گرایی،عدالت محوری ومردم گرایی.۶_لزوم توجه به توده مردم۷_دوری از وسوسه های عیب جویان وسخن چینان.۸_پرهیز از مشورت با افراد بخیل،حریص وترسو.۹_ کنار گذاشتن حکومت های ستمگروجایگزین کردن مدیران توانمندخ وصالح.۱۰_تشویق نیکو کاران ومجازات بدکاران (مبارزه با فسادومنکر وترویج معروف )۱۱_جلب حسن ظن از طریق احسان..۱۲_سبک کردن بار هزینه ها(گرانی وتورم بویژه در تولید).۱۳_احترام به آداب و سنت نیک گذشتگان.۱۴_نشست ومشورت با دانشمندان وکارشناسان (استفاده از خرد جمعی)۱۵_شناسایی اقشار گوناگون جامعه (جامعه شناسی ومردم شناسی).۱۶_رسیدگی به نیازها و موقعیت ها.۱۷_رعایت قشر محروم (محرومیت زدایی).۱۸_اهتمام وتلاش (دررفع مشکلات ،معضلات ونیازهاو مطالبات بحق مردم).۱۹_استعانت از خداوند (توکل)۲۰_آمادگی جسمی و روحی برای اجرای حق (جوانگرایی نه به مفهوم سن بلکه داشتن اندیشه وانگیزه وتوان جسمی برای خدمت، یکار گیری نسل جوان فعال وپرانگیزه.وعاشق به خدمت با روحیه جهادی وانقلابی).۲۱_توجه خاص به سوابق اشخاص وخاندان های خوشنام وصالح.(نه ادعاهای کاذب ژن خوب).۲۲_تلاش برای برقراری عدالت در همه شهرها (توزیع عادلانه ثروت، امکانات ،تسهیلات،آبادانی وپیشرفت برای همه جای کشور).۲۳_ گرامی داشت نام ویاد رزمندگان وقدردانی از تلاش آنان (یاد واره شهدا،تجلیل از ایثار گران ومدافعان امنیت،ونوامیس کشور ،استقلال،وصیانت از مرزها،مبارزه با دشمنان ).۲۴_سنجش کار هر فرد بدون در نظر گرفتن جایگاه اجتماعی او،که از وظایف مسئولان جامعه اسلامی است.
۲۵_مردم یا برادر دینی توهستند یا همانند تو در آفرینش(یعنی انسانیت انسانها وجه مشترک در خلقت)اگر لغزشی سر زد ببخشید,همانگونه که دوست دارید خدا شما را ببخشد.
وآخر دعوانا ان الحمدلله رب العالمین.
💥 برخی از ویژگی های نزدیک به ظهور
از مجموع اخبار و روایات و تحلیل ها و تفسیرهای مرتبط با ویژگی های انسان ها و جوامع بشری نزدیک به ظهور منجی عالم بشریت، چنین به دست می آید که هر چه به دوره یا زمان ظهور آخرین امام وعده داده شده در تمامی کتب ادیان ابراهیمی و قرآن ، نزدیک و نزدیک تر می شویم ، صف آرایی و جبهه بندی دو صف نور و ظلمت، حق و باطل ، علم و جهل، زشتی و زیبایی، صداقت و رذالت، فقر و غنی ، عدل و جورو مانند آن ، ملموس تر و مشخص تر می شود. تعابیر در برخی از روایات وارده خیلی تامل برانگیز است. مثلا این که مومن صبح از منزل با ایمان خارج می شود، اما شب با بی ایمانی وارد منزل می شود. و یا نگهداشت ایمان ، همانند نگهداشتن آتش گداخته در کف دست است. خلاصه نوعی درهم تنیدگی و اختلاط و امتزاج حق در باطل و باطل در حق را می بینیم. به ظاهر گفتار که نگاه می کنی، همه خوب و زیبا و پسندیده، اما به باطن که وارد می شویم ، همه سراسر زشت و پلید ، برخی در قول و شعار ناجی اقتصاد و فرهنگ و سیاست و اجتماع می شوند ، اما نه گذشته آنان وقتی در رأس قدرت بودند ، گفتارهای امروزی شان را تایید می کند و نه عقل و منطق و شعور و درک اجتماعی می تواند ، اجازه دهد ، جامعه دوبار از یک سوراخ گزیده شود.از دیگر ویژگی های دوره نزدیک به ظهور آن است که ترس از بی اعتبار شدن ، و ترس از ازدست دادن نان و نام ، کاری می کند که حقیقت و ارزش هایی که روزی با نردبان ان بالا رفتند ، را امروز با صدها توجیه ، از آن عبور کنند ، بنام معیشت، در برابر هرزگی اخلاقی و اجتماعی سازمان یافته و مدیریت شده و برنامه ریزی شده سکوت می کنند ، ( بحث شیوه های اشاعه فرهنگ و یا مواجهه با عریانی بدن در شرایط عادی و متعارف جامعه، بحث دیگری است ، اما پروژه مهسا امینی نشان داد که بی شک این حجم و این کیفیت از اشاعه رفتارهای بدن نما و هرزگی اجتماعی عادی نیست و قطعا سیاسی و ابزاری است ) ولی نکته جالبش اینجاست که برخی کسانی که امروز معیشت را گروی فرهنگ و فرهنگ را گروی معیشت می دانند و می کنند، خود در بروز مشکلات امروز معیشتی سهیم هستند.و امروز هم در عمل به دنبال رفع مشکلات معیشتی مردم هم نیستند .
با دولت حاضر در صحنه به عنوان وظیفه ای گاه شرعی ، گاه ملی ، گاه سیاسی و گاه جناحی و باندی و منفعتی و گاه به نام مردم می جنگندند و نامش را نقد دلسوزانه می گذارند.. دستشان برای کمک به نیازمندانی که می شناسند و می توانند به جیبشان نمی رود اما حنجره خود را در دفاع از زاغه نشینان و محرومان پاره می کنند. حاضر می شوند با هر کس و ناکس ائتلاف کنند تا میز قدرتشان مستدام باشد در راه حل مشکلات ریز و درشت جامعه و محل کار و محله و دوستان و بستگان حاضر نیستیند قدم از قدم بردارتد، اما فریادشان در رسانه های اجتماعی از درد و رنج جامعه گوش فلک را پر کرده است. برخی حتی از به اصطلاح مؤمنین جا نماز آب کش ها گرفته تا کسانی که ادعای این امور را ندارند، از بس حرام خورده اند و از بس حرام گوش داده اند و از بس حرام دیده اند ، دیگر دل و گوش و زبان و عقل و درکشان ، عاجز و ناتوان از دیدن و شنیدن و فهم سره از ناسره شده است در روز روشن خورشید را می بینند اما انکارش می کنند، خورشید ، انقلاب و خورشید نظام اسلامی، خورشید امام خمینی و امام خامنه ای و خورشید این همه سیمای جوانان پاک باخته از شهدای ۱۵ خرداد تا شهدای هشت سال دفاع مقدس تا شهدای مدافع حرم و حریم و امنیت و سلامت را می بینند، اما برای انکارش هزاران توجیه می آورند . جنایات دولت های پی در پی کاخ سفید و دولت های اروپایی را می بینند و می دانند اما در سفید مالی آنان از هبچ توجیهی دست برنمی دارند. خلاصه، حفظ ایمان ، حفظ ولایت امیرالمؤمنین، حفظ حسینی بودن ، در این دوره بسیار سخت و پیچیده شده است ، انقلاب اسلامی و نظام اسلامی که خون بهای شهدای بزرگی از کربلای حسینی تا اکنون ، بهای آن است، بزرگترین معیار و شاخص یک منتظر واقعی و حقیقی امام زمان است ، بقیه حرف ها سخن سرایی بیش نیست و به خورد خدا و خلق خدا نمی رود .
هدایت شده از یوسف قویدل رحیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بسیار_مهم
🔻مسئله ای بسیار سرّی که به تازگی نشر پیدا کرده است. هیچ توضیحی در مورداین نمایش نمی دهیم ،کافیست فقط نمایش رو ببینید تا به هوش رهبر حکیم و فرزانه و توانایمان پی ببریم.تا جایی که امکان دارد آن را نشر دهید، تا افراد بیشتری با حقیقت آشنا شوند...
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi ایتا
https://splus.ir/asatid_enghelabi سروش
هدایت شده از دیدگاهها و چشمانداز/سعیدعبدالملکی
🔰 راهکارهای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ ⁉️
🔹 انتخاب شعار سال از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با هدف بسیج امکانات و ظرفیت های کشور در راستای ایجاد بهبود وتحول در فضای جامه صورت می گیرد. یکی از مهم ترین ابتکارات تاثیر گذار مقام معظم له، نامگذاری سال ها به عناوین مختلفی بوده است. عمده نامگذاری های سالیان اخیر رویکرد اقتصادی داشته که ناشی از اهمیت موضوع بوده و این نامگذاری ها ازسال 1378 ایجاد شد و پس از آن تا کنون به شکل یک سنت حسنه همه ساله تکرار گردیده است.
🔸 سال1402 طبق سنت های سالهای اخیر با عنوان مهار تورم و رشد تولیدنامگذاری شده است که از مهم ترین مطالبات سالیان اخیر در سخنان و فرامین رهبر انقلاب می باشد.فلذا انتخاب این نام برای سال 1402 نشان دهنده اولویت این مهم با توجه به ملاحضات خاص کشور در مواجهه با جنگ اقتصادی دشمنان می باشد؛
🔹 دو شعار مهار تورم و رشد تولید با یکدیگر همسو هستند به گونهای که تحقق و حرکت به سوی هر یک از آنها سبب تحقق دیگری میشود. برای تحقق این شعار، قبل از هر چیز می بایست به هماهنگی وهمسویی قوای سه گانه کشور با یگدیگر و سایر نهادها وساز مان ها اثر گذار در مسائل اقتصادی همانند سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی اشاره شود.همچنین دستگاه ها و نهاد های مختلف می بایست شرح وظایف خویش را دانسته ودر بازه های زمانی مشخص به ارائه گزارشی واضح وشفاف از عملکرد خویش در ارائه انجام وظایفشان بپردازند.
🔸 برای مدیریت بحران تورم افسار گسیخته میبایست از سوی سازمان و نهادهای مربوطه اقداماتی اساسی در جهت ایجاد انضباط مالی، کاهش کسری بودجه، تلاش در راستای افزایش منابع پولی انجام گردد. از سوی دیگر به گسترش وتلاش بیشتر در عرصه دیپلماسی اقتصادی، بهبود روابط در عرصه تجارت، همکاری و فعالیت در پیمان های مشترک پولی و تجاری نیز می توان اشاره کرد. افزون بر نقش وجایگاه دولت و سایر دستگاه های اداری باید به نقش وجایگاه سایر آحاد جامعه،از قبیل عامه مردم واصناف مختلف همانند؛دانشجویان، محققان، فرهنگیان، پزشکان، بسیجیان و.... اشاره کرد. تا توانمندیهای خویش را به منصه اجرا گذاشته و همکاری میان دولت و ملت بیش از پیش ظهور و بروز یابد.
کاهش بیکاری وتلاش در راستای کارآفرینی مقوله مهمی است که بصورت توامان در کاهش تورم و رشد تولید از نقش بسزایی برخوردار می باشد.بنایراین دولت و سایر نهاد های اثر گذار در عرصه کار آفرینی، می بایست با بهبود فضای کسب وکار،ارائه تسهیلات بانکی کم بهره ،کاهش بروکراسی و کاستن از کاغذ بازی در ادرات به مرتفع ساختن موانع تولید جهت راه اندازی مشاغل در عرصه های مختلف خرد،متوسط و کلان بپردازند.
✔️ سایر راهکارهای برای تحقق شعار سال بصورت فهرست وار عبارتند از:
-با قاچاق کالا به عنوان سم مهلک برای تولید ملی وداخلی برخورد قاطع صورت پذیرد.
-زیر ساخت ها لازم برای رشد تولید فراهم وخلا های قانونی در این رابطه برطرف شود از جمله(صدور مجوز باید تسهیل شود و موضوع معاف مالیاتی واحد های تولیدی در دستور قرار گیرد.
-شرکت های دانش بنیان طی چند سال اخیر توانسته اند به اعتماد و حمایت های حاکمیتی پاسخ مناسبی دهندو می توانند به مانند یک شتاب دهنده ی قوی به رشد تولید ملی کمک نمایید.
-برنامه ریزی عملی برای استفاده از تمام ظرفیت های کشور در بخش های مختلف کشاوری، صنعتی و... متناسبت با قابلیت های بومی هر منطقه(آمایش سرزمین)
-مقابله بیشتر با مفاسد اداری و اقتصادی و مقابله با رانت خواری از دیگر مقوله ها مهم در تحقق شعار سال می باشد.
-هدایت نقدینگی کشور به سمت سرمایه گذاری در بازار های مولد و ایجاد پروژه های مهم اقتصادی درکشور؛
✍🏻 نواب شهریاری
#جبهه_انقلابی_جنوب👇🏻
┄┅┅┅┅❀jejonoob❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/jejonoob
#ایتا ☝🏻
https://chat.whatsapp.com/J7AdVnFPi6Z6I4LhG6lx0W
#واتساپ ☝🏻
هدایت شده از شهیدهادی_تورجی زاده_حججی_آرمان_حاج قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
__ما آقامون رو رهبرمون رو خوب معرفی نکردیم
لبیک یا خامنه ای ...🇮🇷
💚 کانال #شهیدهادی و
#شهیدتورجی_زاده 👇👇
@shahid_hadi124
¬ فروپاشی یک واقعیّت هزینۀ وابستگی
1- مجله آلمانی استرن(stern) در طرح جلد شماره ماه مارس خود "اولاف شولتس" صدراعظم فعلی آلمان را در قامت یک کودک، دست در دست «جو بایدن» با تیتر «برادر بزرگتر» به تصویر کشید. این "برادر بزرگتر" بود که برای آلمانیها تصمیم میگرفت و آنها باید از او اجازه میگرفتند.
2-"ورنر هایزنبرگ" فیزیکدان مشهور آلمانی و برندۀجایزه نوبل فیزیک، 10 سال پس از پایان جنگ جهانی دوم در کتاب خاطراتش اینگونه مینویسد: آمریکاییهابه ما اجازه دادند که یک رآکتور اتمی کوچک بسازیم. اگرچه باورش کمی سخت است اما واقعیت همین بود.
3- مجله اشپیگل عمق جاسوسی آمریکا در آلمان براساس افشای"ادوارد اسنودن" کارمند سابق «آژانس امنیت ملی آمریکا»(NSA)، نوشت: ماهانه نیم میلیارد(500 میلیون) ارتباطات تلفنی، رایانامهای، پیامکی و گفتوگوهای اینترنتی را بهصورت سیستماتیک کنترل و ذخیره میشود.
4- ایالات متحده ستادی غیرقانونی و مخفی در سفارت این کشور در برلین برپا کرده که یکیازکارهایش شنود مکالمات تلفن همراه «آنگلا مرکل» صدر اعظم وقت آلمان به مدت 10 سال وحتی سه سال پیش از آنکه صدر اعظم آلمان شود در فهرست اهداف جاسوسی این ستادقرار داشته .
4- با این حساب در آلمان از شهروندان عادی گرفته تا عالیترین مقامات دولتی زیر نظر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا قرار داشتند. کهنشان می¬دهد، بر خلاف انرژی اتمی، آلمانیها برای برقراری ارتباطات مخابراتی و اینترنتی بدون نظارت آمریکا اجازه نداشتند!
5- آوریل 2008 (13 فروردین 1387) «جورج بوش» رئیسجمهور وقت آمریکا در دیدار با مقامات اوکراینی به آنها گفت از هیچ تلاشی برای پیوستن اوکراین به ناتو دریغ نخواهد کرد. اتفاقی که «آنگلا مرکل» صدر اعظم وقت آلمان و «نیکلا سارکوزی» رئیسجمهور وقت فرانسه به شدت با آن مخالف بودند. آمریکا آنها را وادار کرد با صدور بیانیهای که طی آن از پیوستن اوکراین به ناتو در آینده خبر میداد، موافقت کنند .
6- سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) بدون اطلاع مقامات آلمان در این کشور زندان مخفی می¬سازد و بدون اجازه عملیات پهپادی علیه دیگر کشورها انجام میدهد، بمبهای هستهایاش را در خاک آلمان نگهداری میکند. که مصوبۀ قانون در مجلس این کشور هم کارساز نیست زیرا،به گفتۀ سویم داگدلن عضو پارلمان " دولت آمریکا در واقع به همپیمان نیازی ندارد و تنها غلام حلقه به گوش میخواهد!"
8-حالا آلمان علاوهبر استقلال از دست رفتهاش درگیر جنگی است که تا پیش از آن چشماندازش بهعنوان یکی از قطبهای قدرت در جهان آینده تقریبا روشن بود، حالا هزینۀ وابستگی به آمریکا را در از دست دادن این چشمانداز میبیند.