فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رابرت مرداک: در ایران مادر خانواده همه چیز را مدیریت می کنند، اگر مادران ایرانی را به لجن بکشیم همه چیز به لجن کشیده خواهد شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸گزارش شوکهکننده الجزیره از جنایت صهیونیستها
🔹شهروند فلسطینی: از کدام مصیبت بگوییم؟ از زنهایی که ربوده شدند یا زنهایی که توسط اسرائیلیها مورد تجاوز قرار گرفتند ..
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
هو المنتقم
محکومیت جنایات اخیرصهیونیستها و هتک حرمت بانوان عفیفه فلسطینی
باحضورهیئات مذهبی ومناجات خوانهای شبهای ماه مبارک رمضان
-
زمان: امشب ساعت۲۴
مکان: تهران مسجدارک
-----
مردم انقلابی برای بار دیگر جنایات رژیم غاصب صهیونیستی اسرائیل را محکوم خواهند کرد
-------
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
-------
#وعده حزب الله ساعت ۲۴ امشب مسجد ارک تهران
----
لطفا اطلاع رسانی شود
الجزیره: ارتش اسرائیل به زنان فلسطینی تجاوز کرده است
شبکه تلویزیونی الجزیره به قل از یکی از شاهدان در اطراف بیمارستان شفا نوشت: بیمارستان شفا به میدان جنگ تبدیل شده است. اوضاع بیمارستان شفا قابل توصیف نیست، آیا درباره زنی بگوییم که مورد تجاوز قرار گرفتند؟ یا زنانی که ربوده شده یا اعدام شدند؟ یا اجسادی که از زیر آوار خارج شدند و طعمه سگهای نظامیان صهیونیست شدند؟
هدایت شده از فرهنگی حزبالله
مردم انقلابی بار دیگر جنایات رژیم غاصب صهیونیستی را محکوم خواهند کرد
🔺️ محکومیت جنایات اخیرصهیونیستها و دفاع از مردم مظلوم و خانواده ها و کودکان فلسطینی
باحضور هیئات مذهبی و مناجاتخوانهای شبهای ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.
⏰ امشب ساعت ۲۴
📍 تهران مسجد ارک
@defapress_ir
هدایت شده از شورای هماهنگی حزب الله «رزمندگان حزب الله»
فوری
در محکومیت جنایت اخیر صهیونیست های حرام زاده و تجاوز به زنان غزه
ساعت ۲۴ امشب یکشنبه امت حزب الله مقابل مسجد ارک تهران تجمع خواهد کرد .
به همسنگران خود اطلاع دهید .
شورای هماهنگی حزب الله کشور
جمعیت رزمنده مدافع انقلاب اسلامی(رزما)
@razmair
جوان و کار فرهنگی (۳)
چیستی جوان و چیستی کار فرهنگی( ۳)
ناگفته نماند کار فرهنگی و فرهنگ ، تعلق سنی ، جنسی، قومی ، نژادی و مذهبی خاصی ندارد ، و همه ی این گروهها را در برمیگیرد، البته با لحلظ کردن موقعیت و شرایط هریک از گروههای یاد شده ، اما چون موضوع اصلی این یادداشتها صرفا جوان و کار فرهنگی است ، بحث ما بر روی جوان تاکید دارد .
جوانان ایرانی ( دهه۷۰ به بالا ) محصول خانواده و جامعه ایرانی هستند که با چهار فرهنگ مواجه بوده اند. فرهنگ ریشه دار و کهن چند هزار ساله ایرانی از پیش از اسلام تا کنون، فرهنگ عمیق و تعالی بخش اسلام از حدود ۱۴۰۰ سال پیش تا کنون ،فرهنگ جدید غرب از حدود ۴۰۰ سال پیش تا کنون و فرهنگ انقلاب اسلامی از ۴۵ سال پیش تاکنون ، طبیعی است که تاثیر هرکدام از این فرهنگ ها در ساختار شخصیتی و اجتماعی و فرهنگی خانواده ها و خاصه جوانان ایرانی متفاوت است. تاکید و مورد بررسی ما نوجوانان و جوانان دهه ی هفتاد به بالا است . کسانی که اکنون در دامنه سنی بین ۱۸ تا ۳۳ سال قرار دادند که اگر بخواهیم نوجوانان را نیز بدان اضافه کنیم از دامنه سنی ۱۵ تا ۳۳ سال می شوند. از نظر کمیت این گروه سنی حجم زیادی از جمعیت ایران را تشکیل می دهند و از نظر کیفیت ، تاثیر گذارترین گروه در آینده کشور هستند. اکنون پرسش بنیادین این است که برای رفع نیازهای اولیه و ثانویه این گروه ، برای رشد شخصیتی و آموزش های مهارتی و بخصوص آموزش رفتارهای فرهنگی این گروه، دستگاههای مسئول اعم از دستگاههای سیاست گذاری، برنامهريزی و اجرا ( قوه مجریه,،) چه برنامه های اثربخش و اقع گرایانه ای دارند که بتواند با این گروه وسیع و متنوع و با مطلوبیت ها و ذائقه های متفاوت فرهنگی ، ارتباط برقرار کند و پیام های فرهنگی را نه فقط به صورت کلیشه ای و خشک در متون درسی یا کلاس ، به آنان منتقل کند.
👈مختصات کار فرهنگی تاثیر گذار
آن چه عرض می شود برخاسته از تجربه زیسته علمی و عملی نویسنده است . از فرهنگ تعاریف گوناگون و متنوع ارایه شده که گاهی تا سیصد تعریف هم گفته اند که بنای بنده ، بحث نطری و بررسی پیشینه آن نیست ، به یکی از این تعاریف که بفکر می کنم بیشترین تناسب را با بحث بنده دارد ، اشاره می کنم
ادامه آن در یادداشت شماره ۴
نوشته شده توسط مدیر کانال یکشنبه ، پنجم فروردین، ۱۴۰۳
https://eitaa.com/drfatehi
.
جوان و کار فرهنگی (۴)
چیستی جوان و چیستی کار فرهنگی( ۴)
اگر فرهنگ را معرفت مشترکی بدانیم که لایه های تو در تو دارد که از جهان بینی به عنوان اولین و پنهانی تربن لایه شروع می شود و سپس به معرفت شناسی ( لایه دوم ) و به ارزش شناسی( لایه سوم ) و در نهایت به لایه بیرونی ، لایه هنجاری می رسد ، کار فرهنگی برای جوانان اگر چه یک امر بهم پیوسته است که هر چهار لابه را دربر می گیرد ، اما آن چه برای جوان مهم است، سطح هنجاری کار فرهنگی است، جوان امروزی کاری به لایه های پیشین فرهنگ ندارد ، برای جوان امروز جامعه ما اعم از دانش آموز ، دانشجو، شاغل ، بیکار و....سطح هنجاری کار فرهنگی مهم است ، قضاوت او در باره ما ،از قضاوت در سطح هنجاری کار فرهنگی ما شروع می شود. کلام ما، زبان بدن ما، رفتارما ، سبک زندگی ما ، نوع تعاملات و نوع کنش گری های فردی،اجتماعی و سیاسی ما، نوع منش و روش ما ،از مهم ترین سطح هنجاری کار فرهنگی همه کسانی است که در این نظام و در این کشور و در این جامعه مسئولیتی را بر عهده دارند. فرقی هم نمی کند مسئولیت در کدام بخش، یا کدام قوه باشد . بزرگ یا کوچک باشد. جا دارد در اینجا این سخن امیرالمؤمنین علی علیه را به خاطر بیاوریم که فرمودند:
أَیهَا النَّاسُ إِنِّی وَ اللَّهِ مَا أَحُثُّکمْ عَلَی طَاعَةٍ إِلَّا وَ أَسْبِقُکمْ إِلَیهَا وَ لَا أَنْهَاکمْ عَنْ مَعْصِیةٍ إِلَّا وَ أَتَنَاهَی قَبْلَکمْ عَنْهَا - «ای مردم به خدا سوگند شما را به هیچ طاعتی تشویق نمی کنم مگر قبلاً خودم آن را انجام می دهم و از هیچ کار خلافی باز نمی دارم مگر این که پیش از شما از آن دوری جسته ام.»
و یا امام صادق فرمودند:
«کونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِالْخَیرِ بِغَیرِ أَلْسِنَتِکمْ لِیرَوْا مِنْکمُ الِاجْتِهَادَ وَ الصِّدْقَ وَ الْوَرَعَ - مردم را به غیر زبان (بلکه با کردار) خود به خیر و نیکو کاری دعوت کنید، مردم باید کوشش در عبادت و راستگویی و پرهیزکاری شما را ببینند.»
شکاف بین قول و عمل هر کسی و ولو کوچکترین مسئولیتی داشته باشد بزرگترین عمل ضد فرهنگی است که از چشم تیز بین جوان دور نیست.
در جامعه ی شیکه ای و اطلاعاتی و ارتباطی امروز که با سرعت برق و باد و در گستره ای از کنج خانه ها نا سطح معابر و شهرها و کشورها ، اطلاعات در آن تولید و بازتولید و منتشر می شود، فقط سطح هنجاری رفتارهای فرهنگی برخاسته از صداقت، علم ، عقلانیت ، حکمت است که میتواند ماندگار شود و بر سایر سوژه ها غلبه کند .امام خمینی، یک نفر بود ، تنهای تنها ، اما چون به تمام معنا کوهی از اخلاص، علم ،عقلانیت، حکمت و عمل صالح بود ، توانست دنیا را تکان دهد ،توانست معادلات قدرت را دگرگون سازد . پس از رحلت امام خمینی، این مکتب خمینی بود و هست که پرچم آن به دست با کفایت رهبری عزیز و شجاع و مظلوم مقتدر تا به امروز ، در همان مسیر ، طی طریق می کند. اما متاسفانه به دلیل عدم مراقبت برخی از خودی ها در رفتارهای هنجاری خود ، جوان و غیر جوان منفعل و بی تفاوت و بعضا رادیکال شده اند. آنان اساس اسلام و انقلاب را با رفتارهای هنجاری( باید گفت ناهنجاری ) این دست از کارگزاران قضاوت می کنند . اگر چه کم نیستند کارگزاران به تمام معنا پاکدست ، ساده زیست ، مردمی، با علم و اصیل ، اما زمانه ، زمان ضریب گرفتن ناهنجاری های فرهنگی در رسانه ها است .
نوشته شده در روز یکشنبه، پنجم فروردین، ۱۴۰۳، توسط مدیر کانال ، ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامهطباطبایی
https://eitaa.com/drfatehi
#روزی_که_فرمانده_جانباز_شد
6 فروردین 1367
#منطقه_عملیات_بیت_المقدس_4
گردان ها ی لشگر27 برای انجام عملیات در منطقه تجمع کرده و آماده برای دستور بودند. بخشی از بچه های تخریب به گردان ها مامور شده بودند و تعدادی هم برای ماموریت های بعدی مهیا میشدند
#حاج_منصور_رحیمی فرمانده #تخریب_لشگر_27 با سه تا فرماندهان گروهان تخریب جلسه مشورتی داشت که سرو کله هواپیماهای دشمن پیدا شد .بمب ها و راکت های دشمن جمع #بچه_های_تخریب رو نشانه گرفت و از این جمع ، سه فرمانده گروهان به معراج رفتند
#شهید_سید_حسن_موسوی_پناه
#شهید_ابوالقاسم_کندی
#شهید_علیرضا_سلطانمحمدی
وسردار حاج منصور رحیمی فرمانده گردان تخریب لشگر27 در روز 6 فروردین به مقام جانبازی مفتخر شد
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
13- ای مایۀ شادی و اطمینان خاطر مسکینان، یاریم کن در:
- پاکسازی از هوای نفس.
- قدرت صبر و تحمّل در حوادث خیر وشر.
- تقوا و نیکو کاری.
- مصاحبت با نیکوکاران.
14- ای عزّت بخش مسلمانان
بحقّ عزّت و جلالت،
- مرا برای خطاهایم مؤاخذه نکن و عذر آنها را بپذیر و از بلاهای عالم دورم کن.
📜 نامه تکان دهنده امام خمینی (ره) به آیت الله منتظری و دلیل عزل وی ۶۸/۱/۶
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای منتظری
با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمهای برایتان مینویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند. شما در نامه اخیرتان نوشتهاید که نظر تو را شرعاً بر نظر خود مقدم میدانم؛ خدا را در نظر میگیرم و مسائلی را گوشزد میکنم. از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین میسپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست دادهاید.
شما در اکثر نامهها و صحبتها و موضعگیریهایتان نشان دادید که معتقدید لیبرالها و منافقین باید بر کشور حکومت کنند. به قدری مطالبی که میگفتید دیکته شده منافقین بود که من فایدهای برای جواب به آنها نمیدیدم. مثلا در همین دفاعیه شما از منافقین تعداد بسیار معدودی که در جنگ مسلحانه علیه اسلام و انقلاب محکوم به اعدام شده بودند را منافقین از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند و میبینید که چه خدمت ارزندهای به استکبار کردهاید. در مساله مهدی هاشمی قاتل، شما او را از همه متدینین متدینتر میدانستید و با اینکه برایتان ثابت شده بود که او قاتل است مرتب پیغام میدادید که او را نکشید.
از قضایای مثل قضیه مهدی هاشمی که بسیار است و من حال بازگو کردن تمامی آنها را ندارم. شما از این پس وکیل من نمیباشید و به طلابی که پول برای شما میآورند بگویید به قم منزل آقای پسندیده و یا در تهران به جماران مراجعه کنند. بحمد الله از این پس شما مساله مالی هم ندارید. اگر شما نظر من را شرعاً مقدم بر نظر خود میدانید -که مسلماً منافقین صلاح نمیدانند و شما مشغول به نوشتن چیزهایی میشوید که آخرتتان را خرابتر میکند-، با دلی شکسته و سینهای گداخته از آتش بیمهریها با اتکا به خداوند متعال به شما که حاصل عمر من بودید چند نصیحت میکنم دیگر خود دانید:
۱- سعی کنید افراد بیت خود را عوض کنید تا سهم مبارک امام بر حلقوم منافقین و گروه مهدی هاشمی و لیبرالها نریزد.
۲ - از آنجا که سادهلوح هستید و سریعاً تحریک میشوید در هیچ کار سیاسی دخالت نکنید، شاید خدا از سر تقصیرات شما بگذرد.
۳ - دیگر نه برای من نامه بنویسید و نه اجازه دهید منافقین هر چه اسرار مملکت است را به رادیوهای بیگانه دهند.
۴ - نامهها و سخنرانیهای منافقین که به وسیله شما از رسانههای گروهی به مردم میرسید؛ ضربات سنگینی بر اسلام و انقلاب زد و موجب خیانتی بزرگ به سربازان گمنام امام زمان -روحی له الفدا- و خونهای پاک شهدای اسلام و انقلاب گردید؛ برای اینکه در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه کنید، شاید خدا کمکتان کند.
و الله قسم، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم، ولی در آن وقت شما را سادهلوح میدانستم که مدیر و مدبر نبودید ولی شخصی بودید تحصیلکرده که مفید برای حوزههای علمیه بودید و اگر این گونه کارهاتان را ادامه دهید مسلما تکلیف دیگری دارم و میدانید که از تکلیف خود سرپیچی نمیکنم. و الله قسم، من با نخستوزیری بازرگان مخالف بودم ولی او را هم آدم خوبی میدانستم. و الله قسم، من رای به ریاست جمهوری بنیصدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم.
سخنی از سر درد و رنج و با دلی شکسته و پر از غم و اندوه با مردم عزیزمان دارم: من با خدای خود عهد کردم که از بدی افرادی که مکلف به اغماض آن نیستم هرگز چشمپوشی نکنم. من با خدای خود پیمان بستهام که رضای او را بر رضای مردم و دوستان مقدم دارم؛ اگر تمام جهان علیه من قیام کنند دست از حق و حقیقت برنمیدارم.
من کار به تاریخ و آنچه اتفاق میافتد ندارم؛ من تنها باید به وظیفه شرعی خود عمل کنم. من بعد از خدا با مردم خوب و شریف و نجیب پیمان بستهام که واقعیات را در موقع مناسبش با آنها در میان گذارم. تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام؛ سعی کنند تحت تاثیر دروغهای دیکته شده که این روزها رادیوهای بیگانه آن را با شوق و شور و شعف پخش میکنند نگردند. از خدا میخواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او را بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد. ما همه راضی هستیم به رضایت او؛ از خود که چیزی نداریم، هر چه هست اوست. و السلام.
یکشنبه ۱۳۶۸/۱/۶
روحالله الموسوی الخمینی.
دکتر غلامپور را باید نمونه ای عالی از برآیند منطقی ، متوازن و طبیعی ( فرایندی ) تعامل چهار فرهنگ اسلام ، ایرانی ، غرب و انقلاب دانست . او خود را فرزند ایران، تربیت شده مکتب توحیدی اسلام ،تحصیلکرده غرب و بدهکار انقلاب اسلامی می داند . بی شک امثال ایشان کیمیا هایی هستند که قدردان ان ها نیستیم . امثال ایشان تربیت شده سنت های والای ایرانی اسلامی هستند که عمر خود را در فضای انقلاب اسلامی و برای نظام ،کشورو مردم صرف کردند. آیا باید فقط وقتی امثالدایشلن مهاجرت کردند از آنان یادی شود. در کجای برنامه های فرهنگی ، هنری و رسانه ای ما آسیب و مشکل وجود دارد که نباید امثال ایشان الگوی جوانان در رسانه های ملی جمهوری اسلامی باشد ، چند درصد از مردم ما و جوانان ما امثال ایشان را می شناسند ؟ رسانه با ما چه کرده است که ما اولویت های خود را جابجا کرده ایم .سلبریتی حقیقی امثال دکتر غلامپور هستند که نه تنها شهوت دیده شدن ندارند، از دیده شدن هم متنفرند، آنان نمی خواهند دیده شوند، چون اصالت دارند، اما چرا دستگاه رسانه ای ما نباید آنان را معرفی کند. یادمه حضرت امام خمینی ره در تذکری قریب به این مضمون به مسیولین وقت صدا و سیما فرمودند: چرا این همه عکس و تصویر مرا نشان می دهید، شما باید آن کشاورزی موفق ، آن تولیدکننده موفق ، آن کارآفرین موفق که در روستاها و شهرها برای مملکت افتخارآفرینی می کنند، باید آنان را نشان دهید . مهاجرت امثال ایشان فقط یک مهاجرت یک متخصص نیست ، مهاجرت بخشی از سرمایه های اجتماعی و فرهنگی ایران است. بنیاد ملی نخبگان و دیگر دستگاههای ذی ربط چه می کنند؟ جا دارد به صورت ویژه و خاص شخص رئیس جمهور به این گونه موارد ورود کند .
📢 ماه رمضان را قدر بدانید
✏️ رهبر انقلاب: قدر این ماه رمضانی را که الان در آن هستیم، بدانیم. هزاران هزار ماه رمضان در طول تاریخ آمده و رفته؛ هزاران هزار ماه رمضان خواهد آمد که من و شما در آن ماه رمضان نیستیم... توفیق به ما داده شده که حالا بیست ماه، سی ماه، پنجاه ماه، شصت ماه رمضان را از دورهی تکلیف تا آخر عمرمان در بین این مجموعهی ماه رمضانهای تاریخ [حضور] داشته باشیم؛ خب، همینها را قدر بدانیم.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
🔹 آیت الله صدیقی و رسانه های پخمه اصولگرایان
📝 یعقوب ربیعی
🔹 در ۲۰ روز گذشته ۳ اتفاق در جامعه روحانیت رخ داد. اول آقای مصدق معاون قوه قضاییه برای عدم شائبه دخالت در پرونده فرزندش استعفا داد؛ بعد موضوع آقای صدیقی نقل محافل شد؛ یکی دو شب گذشته هم حاج آقای اکرمی در ماهشهر به قتل رسید.
🔹 هر چند یک پیمایش علمی پیرامون ذهنیت جامعه نسبت به این موضوعات وجود ندارد؛ ولی می توان گفت که روایت برتر و برجسته داستان آقای صدیقی بوده است. آنچه در سال های اخیر اتفاق می افتد این است که کسانی مانند یاشار سلطانی، وحید اشتری و ... یک موضوع را وسط می اندازند و تازه اصولگرایان پس از چند روز می خواهند بیایند و دفاع کنند ولی با چند مشکل مواجهند:
👈 روایت اول متعلق به طرف مقابل است.
👈 «تسویف خبری» دارند یعنی معتقدند بگذاریم، ببینیم چه می شود و بعد اعلام موضع کنیم.
👈 این پشت گوش انداختن ها بخاطر این است که بیشتر از اقناع مخاطب، ملاحظه سیاسی، اخلاقی، اطلاعاتی و ... دارند.
👈 بخاطر این تعلل golden time خبررسانی را از دست می دهند.
👈 روایت ثانویه شان هم مثل همین موضوع آقای صدیقی گیج کننده و گاه متناقض است.
👈 در تکنیک برجسته سازی و ضریب دادن به موضوعات هم با اشکال اساسی مواجهند.
🔹 همین مسائل باعث شده تا زیست اکثریت جامعه روحانیت که مانند زیست مرحوم اکرمی _ از اسنپ و یا با سیلی صورت خودش را سرخ نگهداشتن است _ به چشم نیاید و بخشی از جامعه نگاهی غیر واقعی داشته باشد.
🔹 از نقش طرف مقابل که بگذریم بخشی از این تصویرسازی کاذب حاصل رسانه های اصولگرایی است که بواسطه رانت و بروکراسی بیش از حد، دچار میکروسفالی شده است؛ تنواره ای بزرگ با کله ای کوچک. برای این بدن ضعیف باید فکری اساسی کرد.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌سخنان جدید و شنیده نشده از مقام معظم رهبری حفظه الله
👈آخرین سنگر ما چیه؟