فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ آیا وقت تجدیدنظر نرسیده است؟
👈 خبر همکاری سازمان جهانی بهداشت با رژیم صهیونیستی برای واکسیناسیون را شنیدید؟ (اینجا) عجیب نبود که اسرائیلی که گوشش حتی به تصمیمات مجمع عمومی و درخواستها و اعتراضات سازمانهای مختلف سازمان ملل برای کاهش خشونت در غزه بدهکار نبود، چطور راضی به وقفه در جنگ برای واکسیناسیون سازمان بهداشت جهانی شد؟!
🔹 حالا این صحبتهای ارزشمند مرحوم نادر طالبزاده و مرحوم دکتر طریقت منفرد (وزیر اسبق بهداشت) را نیز بشنوید:
🔘 در داستان کرونا، از بین کشورهای جهان، فقط ٣٠ کشور از پروتکل های سازمان جهانی بهداشت تبعیت میکند.
ایران رتبه اول بود. و با کشور دوم فاصله چشمگیر داشت.
@dadshahr_iranian
حسام الدین آشنا این توییت را بعد از رایآوردن کل کابینه دولت چهاردهم منتشر کرد. از این جهت که همسویی برخی وزرای پیشنهادی با فتنه 88 و 1401 واضح بود و بعضا مانند ظفرقندی حتی اظهار پشیمانی نکردند و بازهم بهراحتی رای آوردند.
از این توییت و اقدامات مشابه دیگر مثل متحجر و خوارج نامیدنِ جریان انقلابی، عدم توجه به مطالبات این قشر و...، این احتمال برمیآید که پروژه ناامیدکردن و از میدان به در کردنِ جریان انقلابی جدیست.
هم از این جهت که در دو انتخابات اخیر این جریان مزاحم پدرخواندههای سیاسی اصولگرا بود، هم از این جهت که در صحنههای فکری نیز مزاحم جریان لیبرال است؛ اینکه فقط این جریان است که در بزنگاههای سخت و فتنهها به داد نظام میرسد و هزینه میدهد نیز بماند.
پیشنهاد میکنم این متن چهار قسمتی را که با موضوع حذف آرمانخواهی در نظام است، بخوانید:
eitaa.com/enghelabemardom/2461
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امروز اصلی ترین جنگ با خدا #برهنگی است
👆 نگاه دقیق به مقوله #حجاب
🔺امروز اصلی ترین جنگ با خدا همین برهنگی است.
🔺حجاب امروز به مثابه تنباکو در زمان میرزای شیرازی است
🔺در یک شرایط تنباکو در اولویت اول مسائل دین قرار گرفت
🔺مگر هیچ چیز مهمتر از تنباکو نبود؟!
🔺مگر ربا مهمتر از تنباکو نبود؟!
▪️حجتالاسلام قنبریان
#حجاب
@antihalghe
@antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جای در زدنِ امام زمان... #مناجات
پیرو یادداشت قبل، این نقد دکتر راحمی به اخلاق دوستان حکومتی و مواکب حکومتی ایرانی، چه در طریق حیدریه و چه در آنهایی که داخل کشور برگزار می شود و زائران اربعین را همراهی می کند وارد است.
وضعیت اجتماعی برادران عراقی ما به وضعیت بهنیه در روابط افقی مردم در جامعه ایمانی شبیه تر است، تا این موکب هایی که بزرگ مینویسند موکب مردمی اما ریزتر زیرش مینویسند اداره اب و برق و گاز و...!
فناوری های متکی بر خانواده بزرگ که همان عشیره است، فناوری های درست تری برای جامعه پردازی اربعینی است تا موسسه و شرکت و ستاد فلان و بیسار و کانون فرهنگی و حزب... !
کوفه پایتخت تمدن آینده ای است که قرنهاست در رویای آن هستیم. این پایتخت در عالم خیال هم از مردمش جدا نیست، چه برسد در عالم واقع! خوب نگاه کنیم و یاد بگیریم. بقول حضرت آقا که امروز می فرمودند: «یاد گرفتن عار نیست! »
🆔 @social_theory
امام رضا علیه السلام:
«خداوند، رحمت کند آن بنده ای را که امر ما را زنده کند!». گفتم: چگونه امر شما را زنده کند؟ فرمود: «علوم ما را فراگیرد و به مردم بیاموزد، که اگر مردم، زیبایی های گفتار ما را می دانستند، از ما پیروی می کردند».
(عيون اخبار الرضا ع، ج۱، ص۳۰۷، ب۲۸، ح۶۹)
◾️امام رضا علیه السلام:
يك كار نيك پنهانى، با هفتاد كار نيك [علنى] برابرى مى كند.
(ميزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۳۴۰)
◾️امام رضا علیه السلام:
«منتظرین گداخته می شوند، همان گونه که طلا در کوره گداخته می شود، و مانند طلای ناب از ناخالصی پاک می شوند»
(الارشاد ص۳۳۹)
🔰 خطر خوارجیشدن؛ علتها و مقایسهها
🔸 قطعا بهزودی شاهد ناامیدی تعدادی از آدمهای مذهبی معتقد نسبت به جمهوری اسلامی هستیم و عملا همانطور که مذهبیهای صورتی داشتیم در چند دهه اخیر که سقوط کردند، از این طرف مذهبیهای معتقدی هم خواهیم داشت که ناامید میشوند و کنار میروند و یا حتی روبروی نظام میایستند.
این مسئله سیاسیون و سخنرانان و آدمهای فکری و باندهای قدرت و ثروتی که مذهبیها را خار چشم خود میدیدند، شاد میکند.
🔹 اما بگذارید همین الان پیش پیش، علت این واقعه قریب الوقوع را ببینیم؛
چرا تعدادی از مذهبیها به این مرحله خواهند رسید؟
قطعا بهخاطر کمبود صبر و استقامت در ماجرای زیر پا گذاشتن احکام دین توسط جناحهای مختلف قدرت و بیخیالی صاحبان فعلی قدرت نسبت به سطح بالای فساد فرهنگی در جامعه.
در این صورت، قطعا همان باندهایی که از ناامیدشدن مذهبیها خوشحالند، در واقع علت همین #ناامیدی هستند.
💠 امیرالمومنین درمورد خوارج و مقایسهشان با گروه فاسد جامعه، جمله جالبی دارد:
«بعد از من خوارج را نکشید! کسی که در #طلب_حقیقت به خطا رفته مانند کسی که دنبال باطل بوده و به آن رسیده، نیست».
🔺 حال ببینید از نظر اصحاب قدرت فعلی نیز ماجرا اینگونه است که امیرالمومنین میفرمایند؟! مطمئنا نیست؛ طیفهای اصولگرا و اصلاحطلب و باندهای قدرت مربوط به آنها، اعتقادی که به برخورد قاطع با مذهبیهای مخالف دارند و خواهند داشت، در مقابله با دیگر گروههای فاسد و مخالف نظام که در جامعه هستند، ندارند.
◽تازه هنوز این قشر مذهبی درون نظام است و برای نظام اینهمه هزینه میدهد و کار میکند، این باندهای قدرت در رسانههایشان این قشر را «خوارج» مینامند؛ فکر کنید اگر بخشی از این طیف خدای ناکرده روبروی نظام بایستد، چه قلع و قمعی میکنند!
🔻 پن: مواظب امیدتان به جمهوری اسلامی باشید؛ این مسئله حجاب و اصولگرا/اصلاحطلببازی و... هم میگذرد و نهایتا ما میمانیم و راه #ظهوری که برای خوشبختی بشریت در پیش داریم.
@Ekhbat1444
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یقین بدان به همه آرزوهایت نخواهی رسید...
فرازی بسیار زیبا و تأمل برانگیز از نامه ۳۱ نهجالبلاغه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر منصوری: رئیس سیا گفت: ما ایران را بگونهای ساخته بودیم که قرار بود همیشه در آن باشیم.
پن: یعنی ببینید در زیرساختخای فرهنگی و فکری کشور را چقدر امریکایی کردهاند...
در سالهای اخیر کلیدواژه «اتحاد بین مسئولان» را بارها به انحاء گوناگون از زبان امام خامنهای شنیدهایم؛ اما بیایید کمی عقبتر برویم تا ببینیم چیزی که از نظر ایشان این اتحاد را بههم میزند چیست. شاید با شناخت این مسئله، بهتر بفهمیم که منظور رهبری از اتحاد مسئولان چیست:
«لازم میدانم در مورد مسؤولان کشور تأکید کنم، در درجهی اول، انسجام و اتحاد کلمه است. مسؤولان کشور باید متحد باشند و حرفشان یکی باشد. یکی از توطئههای دشمن در چند سال اخیر این بوده است که بتواند آدمهای نامعتقد به آرمان اسلامی را در صفوف مسؤولان بالای کشور نفوذ دهد؛ برای اینکه انسجام مدیران ارشد کشور به هم بخورد. این خطر بزرگی است. البته مدیران کشور هم مثل بقیهی مردم در هر مسألهای آراء و عقایدی دارند و عقاید آنها برای خودشان محترم است؛ ولی دو نکته وجود دارد: یکی اینکه اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است، ولی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او حرام شرعی است. آنجایی که صحبت از مسائل اساسی نظام اسلامی است، آنجایی که وحدت دین و سیاست مطرح است، آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آنجایی که الزام به تبعیت از دین و شریعت مطرح است، اگر یک مسئول عقیدهای غیر از این دارد، میتواند شهروند جمهوری اسلامی باشد -مانعی ندارد- اما نمیتواند مسئول باشد؛ بهخصوص در مسئولیتهای بالا. مدیران ارشد، نمایندگان مجلس و مسئولان عالیمقام قوهی قضایی، در عین حال که مسئولیت مهمی در نظام جمهوری اسلامی دارند، نمیتوانند به آرمانهای نظام جمهوری اسلامی و اصول قانون اساسی اعتقادی نداشته باشند؛ چون اعتقاد انسان در عمل و گفتار او اثر میگذارد.»
8 آبانماه 1380
در دیدار با مردم اصفهان
بنابراین، مشخص میشود که منظور رهبری از این اتحاد، اتحاد حول محور مبانی انقلاب و نظام اسلام است، نه اتحاد به هر قیمتی؛ چون ایشان وجود افراد نامعتقد به مبانی انقلاب و نظام اسلام را تهدیدی برای «اتحاد مدنظرشان» میدانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ناراحتی رهبر انقلاب از عدم ورود فضلای حوزه علمیه در مسائل روز ایران و جهان!
آیت الله شب زندهدار: رهبری چندین بار فرمودند من به خیلی از مسائل نمیتوانم جواب بدهم اما چرا طلاب و فضلا جواب نمیدهند؟
«من دربارهی علوم انسانی گلایهای از مجموعههای دانشگاهی کردم - بارها، این اواخر هم همین جور - ما علوم انسانیمان بر مبادی و مبانی متعارض با مبانی قرآنی و اسلامی بنا شده است. علوم انسانی غرب مبتنی بر جهانبینی دیگری است؛ مبتنی بر فهم دیگری از عالم آفرینش است و غالباً مبتنی بر نگاه مادی است. خوب، این نگاه، #نگاه_غلطی است؛ این مبنا، #مبنای_غلطی است. این علوم انسانی را ما به صورت ترجمهای، بدون اینکه هیچگونه فکر تحقیقیِ اسلامی را اجازه بدهیم در آن راه پیدا کند، میاوریم تو دانشگاههای خودمان و در بخشهای مختلف اینها را تعلیم میدهیم؛ در حالی که ریشه و پایه و اساس علوم انسانی را در قرآن باید پیدا کرد. یکی از بخشهای مهم پژوهش قرآنی این است. باید در زمینههای گوناگون به نکات و دقائق قرآن توجه کرد و مبانی علوم انسانی را در #قرآن کریم جستجو کرد و پیدا کرد. این یک کار بسیار اساسی و مهمی است. اگر این شد، آنوقت متفکرین و پژوهندگان و صاحبنظران در علوم مختلف انسانی میتوانند بر این پایه و بر این اساس بناهای رفیعی را بنا کنند.»
امام خامنهای
1388/07/28
در دیدار جمعی از بانوان قرآنپژوه
🔸در مورد #ریال_دیجیتال و خطراتش:
◾️ پرسیدند خب همین الانشم اکثر داراییمون توی کارتهای بانکی و بصورت دیجیتالیه،
پس فرقش با ریال دیجیتال یا همون #CBDC چیه؟
▪️ پولی که الان شما بهصورت نقدینگی دیجیتال در کارتتون دارید، درسته که اسکناس نیست،
ولی کنترلش دست خودتونه. (شبه پول)
هرجا بخوای کارت میکشی و هر وقت بخوای ازش برداشت میکنی
تنها محدودیتی که دولت میتونه برات بذاره، اینه که حسابات رو مسدود کنه.
▪️ولی #cbdc ماجراش فرق میکنه و میتونه ابزارهای متنوعی برای کنترل و محدود کردن شهروندان در اختیار صادر کننده (حکومت و بانک مرکزی اون کشور) قرار بده.
یه چیزی مثل “نظام رتبهبندی اجتماعی” که الان هم بصورت آزمایشی در چین اجرا میشه.
🔻مثال ملموس :
فرض میکنیم اول ماه بهتون حقوق میدن و در اپ براتون واریز میشه.
حکومت میتونه بگه خب:
1⃣از این حقوق بر اساس درصد مخارج مصرفیت (x) مالیات محسوب میشه.
بهعبارتی هرچقدر بیشتر از حقوقت تا آخر ماه باقی بمونه، بیشتر باید مالیات بدی!
2⃣همون مورد اول به شکل دیگه، حکومت میتونه بگه شما برای این ماه به مقدار y اعتبار حقوق داری. به اندازه خودت هرچقدر میخوای خرج کن، باقیش آخر ماه میسوزه!!
3⃣حکومت میتونه بگه بر اساس خوشرفتاری یا بدرفتاری، از خرج کردن بعضی موارد محروم میشی. مثلا اگر شهروند خوبی نباشی، نمیتونی بلیط مترو بخری و حق سوار شدن به مترو نداری.
یا مثلا برای مخارج خاص برات مالیات ویژه تعیین کنه. (شما محرومیت ویژه مثلا بابت خرید کالای z داری. اگر بخری، باید ۲۰۰٪ قیمتش مالیات بدی!!)
اینا همهشون جلوههای تمامیت خواهی هست که حکومت از طریق #ریال_دیجیتال میتونه اعمال کنه.
4⃣حکومت میتونه حق معاملههای خاص و عام که انجام میدی رو کنترل کنه.
حق خرج کردنت رو کنترل کنه.
نمیتونی از پول بقیه استفاده کنی چون همه بابد یه اپ برای خودشون داشته باشن.
قرض دادن، وام گرفتن و اعتبار دادن به افراد همه تحت نظر دولت قرار میگیره و اقدامات مختلف شما مشروط میشه به نظر حکومت!
❌در واقع پول خواهی داشت، ولی اختیارش دست خودت نخواهد بود…
🔺و این خطریه که بهشدت در کمین همه مردم جهان، بهخصوص مردم ایرانه…
✍🏼امیر
🆔@awake_vs_reset
𓊈🦋𓊉
⿻ ☜ تا کِی دنبالهروِ علم اینوآن باشیم؟ چرا در زمینه علوم انسانی وقتی گفته میشود که بنشینیم فکر کنیم و علوم انسانیِ اسلامی را پیدا کنیم، یک عدّهای فوراً برمیآشوبند که «آقا! علم است»؟ علم است؟ در علوم تجربی که علم بودنش و نتایجش قابل آزمایش در آزمایشگاه است، اینهمه غلط بودنِ یافتههای علمی روزبهروز دارد اثبات میشود، آنوقت شما در علوم انسانی توقّع دارید [غلط نباشد]؟ در اقتصاد چقدر حرفهای متعارض و متضاد وجود دارد! در مدیریّت، در مسائل گوناگون علوم انسانی، در فلسفه، اینهمه حرفهای متعارض وجود دارد؛ کدام علم؟ علم آن چیزی است که شما به آن دست پیدا کنید، بتوانید بفهمید آن را، از درون ذهن فعّال شما تراوش بکند. باید دنبال این باشیم که ما تولید علم بکنیم؛ تا کِی مصرف کنیم علم اینوآن را؟ بله، مانعی ندارد که مثل کالایی که خودمان نداریم، دیگری دارد و از او میگیریم و استفاده میکنیم، از علم دیگران استفاده بکنیم امّا این نمیتواند دائمی باشد، این نمیتواند همیشگی باشد؛ گاهی علمِ دیگران درست به ما منتقل نمیشود، گاهی آن بخش خوبش را به ما نمیدهند، گاهی نو و بهروزشدهاش را به ما نمیدهند و این اتّفاق در کشور ما متأسّفانه در سالهای حکومت طاغوت بارها افتاده؛ ما که نباید تجربهها را مجدّداً تکرار بکنیم؛ بنابراین بایستی تولید علم بکنیم.
امام انقلاب ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
@SaneAndishkadeh
╆━━━┅═💻═┅┅───
2020 Global Go To Think Tank Index Report.pdf
1.97M
این فایل پی دی اف رتبه بندی برترین اندیشکده های جهان براساس موضوعات مختلف هست که با معیارهای غربیها انجام شده. چون با معیارهای خودشونه، طبیعتا جایی برای اندیشکده هایی که کار دین رو جلو میبرن نیست. اما شاید مرورش براتون جالب باشه و اینکه بدونید در هر موضوعی از نظر غربیها، چه اندیشکده هایی برترینهای جهان هستن. مثلا توی سیاست، امنیت بین الملل و...
جدولهای رتبه بندیش از صفحه 57 شروع میشه
از رتبه بندی کلی اندیشکده ها شروع میکنه و بعد باتوجه به فیلترهای مختلف (جغرافیایی، محوریتی و...) برترین اندیشکده های جهان (از نظر خودش) رو رتبه بندی میکنه. از ایرانم چندتا نام برده
🔰مروری بر پیمان آینده/ بخش اول
🔻متن پیمان آینده، از زبان سران دنیاست؛ یعنی در همه جا آمده: "ما سران متعهد میشویم"، "تصمیم میگیریم"، "تأکید میکنیم" و...
و خدا میداند که همهء اینها، واقعاً خواستهء قلبی چند نفر از سران دنیاست! اساساً آیا اینان، اعتقاد و علاقهای به این اقدامات دارند یا واقعیت آن است که سازمان ملل برایشان دیکته میکند و آنها هم راهی جز پذیرش محض ندارند!
❓راستی چرا ابرقدرتی مثل ایران، باید همردیف کشورکهای داغان و سرسپرده و بیخاصیتی چون جزایر مارشال (با 41 هزار نفر جمعیت)، نائورو (با 13 هزار نفر جمعیت=در واقع دِه هست، نه کشور!)، پالائو (با 18 هزار نفر جمعیت)، سنت کیس و نویس (با 47 هزار نفر جمعیت) و توالو (با 11 هزار نفر جمعیت) محسوب شود؟ (نام کشورهایی که اینجا آوردم، در لیست کشورهای امضا کنندهء پیمان پاریس آمده).
افسوس...
🔻بندها و اقدامات مهم پیمان آینده (ویرایش سوم، آگوست 2024):
▪️بند دهم: اذعان داریم که توسعه پایدار... به خودی خود یک هدف محوری است و دستیابی به آن، بی آنکه کسی از شمول آن جا بماند، هدف اصلی چندجانبه گرایی بوده و خواهد بود. ما تعهد همیشگی خویش به دستور کار 2030 برای توسعه پایدار و اهدافش را تأیید میکنیم.
▪️بند نوزدهم: توسعهء پایدار و تحقق حقوق بشر و آزادیهای اساسی، همه به هم وابستهاند و متقابلاً تقویتکنندهء یکدیگرند. مجدداً تأکید میکنیم که دستور کار 2030 برای توسعهء پایدار، نقشه راه ما برای دستیابی به توسعه پایدار...، غلبه بر بحرانهای متعدد و مرتبط با هم و تضمین فردایی بهتر برای نسلهای حال و آینده است... مجدداً تأکید میکنیم که برابری جنسیتی و توانمندسازی همهء زنان و دختران، یک پیش نیاز اساسی برای توسعه پایدار است.
🔘اقدام اول: ما اقدامات جسورانه، بلندپروازانه، شتابان، عادلانه و متحولکننده را برای اجرای دستور کار 2030 و دستیابی به اهداف توسعه پایدار انجام خواهیم داد، طوریکه هیچ کس از شمول اجرای این سند، مستثنی نماند.
▪️بند بیستم: مجدداً تأکید میکنیم که اهداف توسعهء پایدار، جامع، گسترده و مردم محورند. ما تعهد ثابت خود را برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار تا سال 2030 و احیاء مجدد مشارکت جهانی برای آنرا با همکاری نزدیک با تمامی ذینفعان مرتبط، تکرار میکنیم.
.
.
.
🔻🔺پر واضح است که این پیمان، تجدید بیعت با آرمانهای سند 2030 است و اما به هیچ روی به همین حد، محصور نمانده...
#پیمان_آینده_را_امضا_نکنید
🔜ادامه دارد، انشاء الله!
➖توضیح: نسخهء چهارم پیمان آینده، 5 روز پیش منتشر شد و من در حین نوشتن متن حاضر، بدان پی بردم. نمیدانم سران کشورها در این چند روز باقی مانده تا امضای پیمان، فرصت خواندن نسخهء جدید را مییابند؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: پرچم نفوذ فرهنگی و سبک زندگی دشمن نباید در داخل کشور برافراشته شود
🌷 رهبر انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت:
👈 حکم قطعی و شرعی و برهمه واجب است تلاش کنند فلسطین و مسجدالاقصی را به صاحبان اصلی آن برگردانند. ۱۴۰۳/۷/۴
جنگ پول لازم داره
توی سایت آقا قسمت وجوهات
https://www.leader.ir/fa/monies
عنوان کمک ها رو انتخاب کنید
و سپس عنوان کمک به جبهه مقاومت رو انتخاب کنید
💢 خاطرات دفاع مقدس 💢
🟥 ناگفتههایی از دوران دفاع مقدس در بیان بزرگان ارتش در مستند پُرترههایی خاص و بینظیر.
🟥 روایتهایی از اسارت افسر عراقی با تهدید قطبنما تا کلید فتح خرمشهر!
🟥 از پیشبینی حملهی رژیم بعث به ایران تا زندگی پس از زندگی در کوهستانهای کردستان!
🟥 از گلولههای توپِ غنیمتی تا جنگ هوایی پدافند در تهران!
✅ هفت مستند جذاب و استثنایی در مجموعه مستند پرترهی "یونیفورم" به کارگردانی: سهیل سلیمی .
📍لینکها را باز کنید:
قسمت اول | قسمت دوم | قسمت سوم | قسمت چهارم | قسمت پنجم | قسمت ششم | قسمت هفتم |
میگن وقتی پزشکیان پیام دوستی به دشمنان میفرسته، این باعث تشعیف روحیه دوستان و یاران ما در جبهه مقاومت میشه.
میگم خب، این یک جنگ جهانیه و حرفتم درسته حالا؛ در جنگی که در جامعه برای حجاب وجود داره، همین نگرانی رو داشته باش. وقتی مسئولی مدام به سربازان خواسته یا ناخواسته دشمن پیام دوستی میفرسته، روحیه طرفداران اسلام و انقلاب تضعیف میشه.
این حرف مزخرفی که ایشون میزنه، بخاطر نگاه غربی و سکولار به مناسباته. چون واقعا نگاه ایالات متحده به گروههای طرفدارش در منطقه، همچین چیزیه.
و غربیها هم مدام از کلیدواژه گروه های نیابتی برای حزب الله و انصارالله برای همین استفاده میکنن.
دقیقا هم بخاطر همین اسلام و ولایت برای غربیها و غربگراها غیرقابل پیش بینیه.
متوجه نیست که حزب الله پاره ای از جان ماست و ما برای خود حزب الله و برای نجات خود مردم منطقه به حزب الله کمک میکنیم