هدایت شده از الحرکة
چرا باید ادامه داد؟
و چگونه؟
صبح زنگ زدم تهران به علیرضا. جسارت کردم به ایشان عتاب گفتم باید دیگر چه بشود که بلند شوی و بیایی بغداد؟!
گفت تو بگو برنامه چیست؟ گفتم مگر معلوم نیست؟! فشار سیاسی به اردن از طریق بدنه مردمی عربی و عراقی. تا حالا که جواب داده و جبهه استکبار هم واکنش نشان داده. ولو این که جمعیت خیلی هم نبوده اند. این بار باید با جمعیت بسیار انبوهتری حرکت کنیم.
گفت از من چه کاری ساخته است؟ گفتم با اعتبار و روابط ات بتوانی خرد و کلان را راضی کنی. گفتم الان شرایط بسیار خطرناک است. ممکن است همه چیز خفه شود. ممکن است کلک حماس را بکنند. ممکن است تا مدتها دیگر نشود کاری کرد. با فراست همیشگی اش گفت به همین دلیل نمیشود کاری کرد. چطور؟
ایران میخواهد اسرائیل از درون بپاشد بیآنکه جنگ گسترش یابد. آمریکا، که دیگر الان مطمئنیم صحنهگردان اصلی است، میخواهد اسرائیل را نگه دارد، حماس را نابود کند و جنگ گسترش نیابد. به همین دلیل است که در موقعیت موازنه وحشت هستیم. بازی شدیدا حساس و ظریف است. حرکتها باید بسی ماهرانه و دقیق باشند. از این رو است که بسیاری از بازیگران موثر وارد بازی نمیشوند، از خوف این که حرکت نابهجایی کنند. و پس شاید چنان فعالیتهای اجتماعی نادرست باشند.
عرض میکنم قبول الان شرایط موازنه وحشت است. و قبول که حرکتها باید بسیار ظریف باشند. ولی آیا دلیل این وضعیت، پیشبینیپذیری حرکت طرفین نیست؟ آیا وقت آن نرسیده تا نیرویی وارد صحنه شود که رویش حساب نمیشده؟ تا مگر سرنوشت نبرد به نفع مقاومت پایان یابد و صلح مخرب و مرگآور آمریکایی نباشد؟
قبول میکند. حتی بغداد آمدن را.
از صبح احساس نگرانی میکنم. هنوز کاری نکرده ایم و نبرد در وضعیت خاصی قرار دارد. نه پیروزی بزرگی در نزدیکی دیده میشود و نه مغلوبایم. راهبرد همان قبلی است، پنج کلمه است:
مشارکت سیاسی مردم در جنگ
این چیزی فراتر از فعالیت رسانهای و فرهنگی و حتی حمایت مالی است که همه آنها سرجای خود. به یک جمعیت انبوه مردمی نیاز است. آنقدر انبوه که دولتها را منفعل کند. دقیقا چیزی که قابل پیشبینی نیست. برای این جمعیت انبوه همه گروههای مختلف با اراده مستقل سیاسیشان باید مشارکت کنند و منابع را پای کار بیاورند. سهم ایرانیها محدود باید باشد، اما ایرانیها پیشتاز و الهامبخش اند؛ به قول یکی از برادران عراقی در ساعات پایانی حضور در طربیل، قدوه.
برنامهریزی برای حضور منسجم در بغداد آغاز شده. تجربه قبلی پیش روست و درس باید گرفت تا اشتباهات تکرار نشوند. مذاکره با طرفهای عراقی و عربی هم آغاز شده. مجموعا کار بسیار دشواری پیش رو داریم؛ اما تنها راه است تنها راه.
برای فراخوان آماده میشویم.
ماشاءالله و لاحول و لا قوة الا بالله.
https://eitaa.com/al_harkah
درست است که امریکا اسراییل را از ورود زمینی به #غزه منع میکند اما بشدت معتقدم آمریکا از طرفی اسراییل را تشویق به رفتارهای ددمنشانه مثل تخریب بیمارستانها میکند. چون آمریکا به یک جنگ بینالمللی نیاز دارد؛ هم برای اسراییل و هم برای خودش. تجربه نشان داده آمریکا در جنگهای بینالمللی با فروش کالای خود
۱/۴
نفس تازه میکند و این جنگ به نفع اسراییل هم هست؛ در بینالمللی شدن جنگ، کشورهای مختلف درگیر شده و با توجه به سلاحهای امروزه، در کشورهای مختلف غرب آسیا کشتههای زیادی خواهیم داشت؛ درصورت این اتفاق، امریکا کشورهایی مثل #اردن یا سعودی را جلو می اندازد تا داعیه دار صلح شده و اینهمه کشته را نتیجه
۲/۴
خشونت دوطرف جنگ، یعنی اسراییل و جبهه مقاومت، بداند. در این هنگام، افکار عمومی به سبب وضعیت جنگی فراگیر در منطقه با اردن و سعودی همراهی کرده و به جبهه مقاومت فشار می آورد تا جام زهر را بنوشد.
پس کار عاقلانه، احساساتینشدن در پی حملات اسرائیل و حمایت از تحرکات مردمی در حمله به مرزهای اسراییل است.
۳/۴
در این صورت، هم خواسته آمریکا از حمله ددمنشانه در غزه محقق نمیشود و هم اسراییل انشاءالله نابود میشود. هجوم جمعیت، تنها راه حذف اسرائیل است.
لطفاً حملات اسرائیل به بیمارستان را صرفا از روی خشونت و بدون هدف ندانید.
۴/۴
https://virasty.com/majkarimi/1698158180943626583
کاش نهادهایی که انرژی میذارن روی ثبتنام اعزام به #غزه، به جمعکردن و بردن مردم به تجمعاتی مثل تجمع مرز عراق و اردن بپردازن.
مقاومت نیروی نظامی داره، نیاز نیست مایِ آماتور پاشیم بریم غزه(جدا ازینکه نشدنیه).
مقاومت نیاز به تجمعات مردمی در نقاط حساس مثل مرز عراق-اردن و فلسطین-اردن داره
https://virasty.com/majkarimi/1698246379575986348
آن فرانسوی، یمنی، اندونزیایی و... که پرچم #فلسطین را به خیابان و تجمع میآورد، برادر ماست و آن ایرانی که در ورزشگاه به پرچم فلسطین توهین میکند، دشمن ما.
ملیگرایی(بخوانید قبیلهگرایی/نژادپرستی) و تفکر #ایرانشهری به همین دلیل، یک مکتب منحط است.
https://virasty.com/majkarimi/1698303701400098282
هدایت شده از جبهه مجاهدان بدون مرز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سلسله کلیپهای #روایت_طریبیل در مرز عراق و اردن
✅ بخش اول:
🔻 برخی سوالات و شبهات مطرح شده در خصوص حضور در مرز عراق و اردن:
1⃣ حضور در مرزها به دستور و فراخوان چه کسی صورت گرفته است؟
2⃣ ضرورت حضور در مرزها چیست؟
3⃣ امنیت حضور در مرز عراق و اردن توسط چه کسانی تامین میشود؟
4⃣ ضرورت حضور ایرانیان در مرز عراق و اردن چه خواهد بود؟
📌 برای دریافت پاسخ به سوالات بالا و دیگر سوالات بخشهای مختلف سلسله کلیپهای #روایت_طریبیل را با دقت مشاهده نمایید.
تلگرام | ایتا | بله | اینستاگرام | توییتر
#جبهه_مجاهدان_بدون_مرز
https://eitaa.com/joinchat/113573997Ca18cb6629e
هدایت شده از جبهه مجاهدان بدون مرز
⭕️ سلسله کلیپهای #روایت_طریبیل
با موضوع تحصن مردم بیتاب ایرانی و عراقی برای غزه در مرز عراق و اردن را در کانال جبهه مجاهدان بدون مرز ببینید:
✅ مشاهده کلیپها:
🔗 بخش اول
🔗 بخش دوم
🔗 بخش سوم
🔗 بخش چهارم
🔗 بخش پنجم
🔗 بخش ششم
🔸 جهت مشاهده جزئیات و تیترهای هر کلیپ در همین پیامرسان روی عنوان هرکلیپ کلیک کنید.
🔸 تاکنون شش قسمت از این مجموعه منتشر شده است و در آن تلاش شده است تا به همه ابعاد و جزئیات مهم این کنش خاص مردمی در حمایت از آرمان قدس پرداخته شود.
🔸 لطفاً در انتشار این مجموعه ما را یاری کنید.
تلگرام | ایتا | بله | اینستاگرام | توییتر
#جبهه_مجاهدان_بدون_مرز
https://eitaa.com/joinchat/113573997Ca18cb6629e
در رابطه با #غزه، جدا از فعالیت رسانهای، دو کار دیگه میتونیم انجام بدیم؛
۱. دعای جوشن صغیر که رهبری در جنگ ۳۳روزه هم به حزبالله توصیه کردن. و موارد دیگر مثل صلوات و امّن یجیب
۲. پیگیری بحث تجمع در مرز اردن و عراق و تبلیغ و آمادگی براش.
چیستی و چرایی این تجمع رو اینجا ببینید:
eitaa.com/mroshd_ir/889
https://virasty.com/majkarimi/1698441075953717042
هدایت شده از آمریکای لاتین فرهنگی_اجتماعی
Article (1).pdf
309K
🔴 مقاله
بررسی مقایسهای تفکرات مهاتما گاندی و الهیات رهاییبخش آمریکای لاتین
خلاصه:
مهاتما گاندی و متألهان رهایی بخش آمریکای لاتین دو نمونۀ مهم دینی در مبارزات سیاسی و اجتماعی در سدۀ بیستم هستند. گر چه سنّت دینی و فضای فرهنگی زمینه ای این دو متفاوت هستند با این حال مشترکاتی دارند که امکان مقایسۀ آن ها را میسر می کند. این مقاله به شیوه ای مقایسه ای و تحلیلی آن ها را در سطوح مبانی، روش و هدف مقایسه می کند. آن ها پیوندی انتقادی با سنّت های دینی خود دارند، معتقد به دیدگاهی زمینه مند و متوجّه تحولات اینجهانی اند، به فقرزدایی و عدالت جویی توجّه دارند و پراکسیس را بسیار مهم تر از نظریهپردازی صرف می دانند. با این حال متالهان رهایی بخش، متاثر از اندیشه های مارکسیستی، خواستار تغییر ساختارهای ناعادلانۀ سیاسی و اقتصادی اند، ولو این تغییر به بهای روش مبارزۀ خشونت آمیز باشد. نزد آن ها هدف اهمیتی بیش از وسیله دارد. اما گاندی با تأکید بر تحول معنوی و اخلاقی افراد، معتقد است هدف و وسیله (روش) جدایی ناپذیرند و روش های خشونت آمیز منجر به قیدهایی سخت تر از قیدهای استعمار می شوند. گاندی در این راه متاثر از اندیشه های لئو تولستوی است و موعظۀ فراز کوه مسیح است. او گرچه بعضی از آرمان های سوسیالیستی را می پسندد اما منتقد شیوه و ساختار مبارزاتی آن ها است.
📡
اخبار آمریکای لاتین (فرهنگی _ اجتماعی)ایتا
👇👇
https://eitaa.com/culturalatina
دیروز یکی از رفقا گفت خوش بحال اهالی غزه و لبنان و یمن و... که از ماها بالاترند.
مواضعم درمورد حوزه بینالملل را میدانست که چقدر ضد تفکر ایرانگرایی هستم.
ولی گفتم؛ در هر حال مجاهدت این دوستان اجر زیادی دارد و بهتر از من و تو هستند. اما اگر درمورد یک کل حرف میزنی، باید شرایط مجاهدت را بسنجی.
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن، درحالی که زیر موشک دشمن باشی و همه جهان هم درحال تشویق حماسهات باشند، راحت است.(غزه)
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن کمی سخت است؛ وقتی که زیر موشک دشمن باشی و فقط جهان اسلام درحال تشویق حماسهات باشند.(حزبالله لبنان)
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن سخت است؛ وقتی که زیر موشک دشمن بوده باشی و توسط اکثر جهان اسلام هم فراموش شده باشی.(یمن)
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن بسیار سخت است؛ وقتی که نه تنها موشکی از دشمن بر سرت نمیخورد بلکه با زبان دلسوزی و دوستی وارد میشود؛ ضمنا اقتصادت هم خراب است و حکومتت هم دینی، و زمینههایی بسیار مثل سیستم آموزشی مدرن که فضا را برای باور حرفهای دشمن فراهم میکند.(ایران)
اساساً در سایه حکومت دینی(که بیشترین سابقه این حکومت را فعلا ایران دارد)، امتحانهای سختتری برای جامعه شکل میگیرد. و اگر حکومت دینی در جایی بیشتر باقیمانده، یعنی آن جامعه سرپاتر از بقیهست.
الان منظورم این نیست که مقام من از فلان جوان اهل غزه بالاتر است؛ نه! اگر من هم دشمن را بدون اینکه موشکی به سرم بکوبد تشخیص میدهم، به سبب تلاشهاییست که دیگران در سایه امنیت و امکانات ج.ا برای شناساندن دشمن میکنند.
مسئلهام این است که وقتی میخواهیم درمورد چند کُل حرف بزنیم و مقایسهشان کنیم، باید شرایط هرکدام را بسنجیم. بعضی حرفها، ناشی از آن است که هنوز باور نداریم که جنگ نرم از جنگ سخت، سختتر است.
کلمبیا، مهمترین معارض دولتهای انقلابی ونزوئلا، از سال ۲۰۲۲ به دست گوستاوو پترو افتاده.
خطر حضور پترو را ماریا کورینا ماچادو از قبل انتخابات ۲۰۲۲ کلمبیا هشدار داده بود.
ماچادویی که اکنون مهمترین رقیب مادورو در ونزوئلا برای انتخابات ۲۰۲۴ است.
پس اگرچه پترو چندان مثل چریکهای قدیمی آمریکای لاتین و همرزمانش نیست، اما هنوز رنگ و نگاری از ضدامپریالیستی بودن دارد؛
اکنون کلمبیا که تا چندسال پیش روسای جمهورش مورد تایید مجامع یهودی کلمبیا بودند، تبدیل شده به یکی از حامیان فلسطین...
و این نشان میدهد تورمهای وحشتناک ونزوئلا که ناشی از تحریم و نفوذ بود، باعث کاهش جذابیت ضدامریکاییبودن در همسایگانش نشده است.
اگر از کسانی هستید که جمهوری اسلامی را متهم به کمکاری در برابر حملات اسرائیل میکنید، متن زیر را بخوانید.
جمهوری اسلامی میتواند جنگ را گسترده کند و واکنش نشان دهد، اما نمیدهد؛ چون:
۱. اقدامات یکطرفه و کوتاهمدت کافیست؛ وقت آن است که مردم جهان اسلام بجای شکایت از دولتها، از پستوها بیرون آیند؛ جمهوری اسلامی به نمایندگی از قرآن آمده تا مردم را قائم به قسط کند؛ مردم غزه برای قائم به قسطشدن، نیاز به سلاح داشتند، داد؛ ولی بقیه مردم جهان اسلام نیاز به زنگ بیداری و حرکت جمعی دارند؛ مثل کاری که مردم عراق در مرز اردن کردند. این زنگ بیداری همین تهاجمات اسرائیل است؛ البته اگر این تهاجمات سبب حذف اصل قضیه، یعنی موجودیت غزه شوند، ج.ا با آن مقابله خواهد کرد.
۲. در یک دعوا، مادامی که به طرف حمله نکردید، او از شما میترسد و میتوانید با تهدید، حرف و حملات نیابتی، او را عقب نگه دارید؛ اما وقتی خود وارد دعوا شدید، دیگر طرف مقابل چیزی برای ترسیدن ندارد. اصطلاحا به این ماجرا میگویند #شمشیر_در_نیام.
اگر اکنون آمریکا و اروپا اندکی مخالف حمله زمینیاند و از بسیاری اقدامات دیگر خودداری میکنند، از ترس شمشیر در نیام ج.ا است. اگر این شمشیر برون آید، دیگر ترسها میریزد و مرزی برای گستردهکردن جنگ باقی نمیماند.
۳. درگیرشدن ایران در جنگ مستقیم، یعنی گرمشدن میدان جنگ در عرصه بینالملل و کشته شدن بسیاری انسان در کشورهای مختلف همسایه اسرائیل؛ فرض کنید چنین اتفاقی بیفتد؛ آیا روشنفکران و دولتهای جهان اسلام حاضر به همراهی با جبهه مقاومت در میانمدت هستند؟ قطعا خیر؛ پس از مدتی جنگ، دولتهایی مثل #اردن جلو میافتند، خون کشتهشدگان مصری، اردنی، لبنانی، سوری و... را پیراهن عثمان میکنند تا وسط لحاف بخوابند و دو طرف اصلی جنگ، یعنی مقاومت و اسرائیل، را محکوم کنند. بدین ترتیب، مثل جنگهای گذشته، اسرائیل جنایت خود را میکند و آخر کار با دعوت به صلح، همه چیز تمام میشود.
۴. هرچه به ساختن تمدن اسلامی نزدیکتر میشویم، انجام و اجرای نهایی مسائل و اتفاقات کلان، مثل اربعین، مردمیتر میشود و ولایت فقیه نیز چشم به همین دارد؛ معتقدم مسئله غزه به دست تحرکات مردمی و با سیل هجوم به اسرائیل حل میشود، نه با موشک!
منظور از تحرکات مردمی، تجمع دور میدان کوچه بغلی نیست! این کار را آن مسیحی و کافر غرب و شرق عالم هم دارد انجام میدهد؛ منظور کاری فراتر از آن است. لطفاً این درخواست اسماعیل هنیه که گفت «به مرزهای فلسطین نزدیک شوید» را صرفا یک پیام احساسی نبینید؛ این تنها راهبرد حذف اسراییل است. که الحمدلله فعلا در مرز اردن-عراق، اردن-فلسطین و مصر-فلسطین درحال شکلگیری است.
انقلاب اسلامی نیامده که من و شما گوشه خانه بنشینیم و هرچهارسال یکبار کل وظایف امت را بردوش چهارتا مدیر بندازیم و برگردیم خانهمان.
لِیَقُومَ النّاسُ بِالْقِسْطِ...
@MajKarimi
۶. بر فرض محال، قبول! فرماندهان سپاه همه نالایق و ترسو!
سید حسن نصرالله قبلا گفته که از سفارت ایران دستور نمیگیرد و رابطهاش با ایران، رابطه ولاییست.
سیدحسن هم میترسد که حمله درست و حسابی نمیکند؟
۷. چرا «بر فرض محال»؟!
چون این تصور که همه فرماندهان سپاه ترسیدهاند و حمله نمیکنند، یعنی ولی فقیه در مهمترین بازوی حاکمیتی خود، یار توانمند ندارد.
وقتی در سپاه ندارد، یعنی در قوای سهگانه هم قطعا ندارد.
یعنی ولی فقیه به تنهایی دارد نظام اسلامی را پیش میبرد.
یعنی امام خامنهای از امیرالمومنین مدیرتر است.
چون امیرالمومنین میگفت اگر ۴۰ یار داشتم نمیگذاشتم حکومت دست ناحق بیفتد.
اما امام خامنهای بدون ۴۰ که هیچ، حتی ۴یار در سطح حاکمیت، دارد کار را پیش میبرد.
بله؛ همه فرماندهان سپاه نالایقاند؛
دلفینها هم در صحرای سینا پرواز میکنند.
۸. سپاه، در عرصه نظامی، توان موشکی کشور را به اینجا رسانده است؛ برای اولینبار پس از جنگ جهانی دوم، یک پایگاه عظیم آمریکایی را زده است، در برابر بودجههای عظیم داعش، آن را شکست داده، اسرائیلی که ارتش میلیونی دولتهای عربی را با خاک یکسان کرده بود را زمینگیر کرده و... .
خیلی نامردی میخواهد همه اینها را نبینیم و براساسش شجاعت فرماندهان در عرصه نظامی را نسنجیم؛
بعد یکهو یادآوری کنیم که یکبار در دهه ۶۰ یک ناو آمد و شورای جنگ دستور امام را اجرا نکرد و نادر مهدوی و...
۹. حضرت آقا منتظر تحرکات مردمی جهان اسلام هستند.
لطفاً این را بفهمید و دست از سر کچلِ موشکها بردارید.
با موشک حل نمیشود، فقط دل شما آرام میشود؛ وگرنه سال بعد دوباره همین غزه هست و همین حملات اسرائیل.
به قول اسماعیل هنیه، «خارج از چارچوب فکر کنید».
از کلیشههای همیشگی بیرون بیایید؛ دنبال راه حل اساسی بگردید.
تحرکات مردمی، مردمی، مردمی....
تحرکات مردمی در حد تجمع در میدان کوچه بغلی را آن مسیحی و کافر در غرب و شرق هم انجام میدهد.
این حرف اسماعیل هنیه که گفت «به مرزهای فلسطین نزدیک شوید» را یک حرف احساسی نبینید.
این هجوم جمعیت به مرزهای فلسطین، تنها راهبرد آزادی فلسطین است.
که الان در مرز عراق-اردن، و اردن-فلسطین و مصر-فلسطین درحال شکلگیری است.
کلمبیا، گوستاوو پترو و ارسال کمک بشردوستانه به غزه
کلمبیا، مهمترین معارض دولت بولیواری ونزوئلا در میان همسایگانش، از سال ۲۰۲۲ به دست گوستاوو پترو افتاده.
خطر حضور پترو را ماریا کورینا ماچادو از قبل انتخابات ۲۰۲۲ کلمبیا هشدار داده بود.
ماچادویی که اکنون مهمترین رقیب مادورو در ونزوئلا برای انتخابات ۲۰۲۴ است.
پس اگرچه پترو چندان مثل چریکهای قدیمی آمریکای لاتین و همرزمانش نیست، اما هنوز رنگ و نگاری از ضدامپریالیستی بودن دارد؛
اکنون کلمبیا که تا چندسال پیش روسای جمهورش مورد تایید مجامع یهودی کلمبیا بودند، تبدیل شده به یکی از حامیان فلسطین...
و این نشان میدهد تورمهای وحشتناک ونزوئلا که ناشی از تحریم و نفوذ بود، باعث کاهش جذابیت ضدامریکاییبودن در همسایگانش نشده است.
حال، غربگراهای آمریکای لاتین جواب این شکست در کلمبیا را میخواهند در انتخابات جاری آرژانتین بدهند؛ جایی که یک لیبرال جناح راست افراطی، در برابر سوسیالیستهای آرژانتین صف کشیده و میخواهد پس از سالها، ریاستجمهوری آرژانتین را از دست سوسیالیستها خارج کند.
خاویر میلی، که هم اقتصاددان است و هم برخلاف لیبرالهای خشک و شیک، چهره کاریزماتیک و شخصیتی جذاب دارد، تاکنون توانسته انتخابات آرژانتین را به دور دوم بکشاند...
@MajKarimi
نکات مثبت و موانع راه سرخپوستِ انقلابیِ بولیوی
به بهانه موضع اخیر بولیوی در به رسمیتنشناختن اسرائیل!
اوو مورالس نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری 2025 بولیوی اعلام کرد
نکات مثبت مورالس:
۱. فهمش از ضدامپریالیسمبودن، مثل بسیاری از سوسیالیستهای آمریکای لاتین در حد اقتصاد و سیاست نیست؛ بلکه در اجلاس محیط زیست «مادر» در سال ۱۳۹۱(بعدا مفصل توضیح میدهم) و نوع لباس پوشیدنش نشان داده که لزوم تقابل فرهنگی و هنری با غرب را هم فهمیده.
۲. بومی(سرخپوست) است و میتواند پیشتازی برای بازگشت بومیان به قدرت در آمریکای جنوبی و مرکزی باشد؛ بومیان بعد از صدها سال قتل عامشدن توسط اروپاییها، اکنون توسط غربیها مورد ترحم و احترام قرار میگیرند تا در گوشه کلبههای جنگلی خود منزوی بمانند و با آیینهای خود سرگرم باشند. مورالس، نقطه مقابل این جریان است.
۳. مورالس صاحب یکی از بهترین تعبیرهایی ست که سران جهان نسبت به امام خامنهای داشتند. وی در زمان ریاستجمهوری خود، در دیدار با رهبری گفت:
«ما شما را پدر همه انقلابهای مستقل میدانیم!»
|آذرماه ۱۳۹۴|
البته دولت کنونی بولیوی نیز در دست یکی از وزرای دولت قبلی مورالس است و اخیرا نیز اعلام کرد اسرائیل را به رسمیت نمیشناسد!
این نکته هم مهم است که در بولیوی، مهمترین مانع دولتهای انقلابی، یهودیان و بهائیان شهر اقتصادی و نفتی سانتا کروز هستند که نبض اقتصاد و فرهنگ این شهر صنعتی بولیوی را در دست دارند.
در صورت افزایش همکاری بولیوی با ایران، بولیوی میتواند این مانع بزرگ را از سر راه بردارد؛ چراکه هیچ نظامی در جهان، به اندازه جمهوری اسلامی بهاییان و یهودیان را نمیشناسد...
@MajKarimi
بعد از کوبا، نیکاراگوئه، ونزوئلا و کلمبیا، اکنون بولیوی هم به صف حامیان قطعی فلسطین در آمریکای لاتین پیوست...
امروز نماینده بولیوی در سازمان ملل اعلام کرد که اسرائیل را به رسمیت نخواهد شناخت.
باید دید واکنش بهاییها و یهودیان بولیوی که نبض نفت و محوریت اقتصاد بولیوی را در شهر سانتا کروز این کشور در دست دارند، چه خواهد بود.
بولیوی تا قبل از دوران اوو مورالس، از کشورهای آمریکایی آمریکای لاتین بود.
@MajKarimi
May 11
31.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقصد بعدی یهودیان بعد از فلسطین؛
از خرید زمین در جنوب #آرژانتین تا خودزنی و بمبگذاری در مراکز یهودی این کشور و نسبتدادنش به حزبالله!
مواردی که در کلیپ توضیح داده میشود از پیشنهاد تئودور هرتزل(بنیانگذار سازمان صهیونیسم) برای تشکیل سرزمین یهودی در آرژانتین صحبت میکند تا خرید زمین در جنوب آرژانتین، #پاتاگونیا، توسط یهودیان در سالهای اخیر.
جدای از مواردی که در این ویدئو گفته میشود، جالب است بدانید در دهه ۱۹۹۰ و پس از شهادت #سیدعباس_موسوی، دبیرکل حزبالله، یهودیان با توطئهچینی، دوبار در نزدیکی مراکز یهودیان آرژانتین اقدام به بمبگذاری کرده و در دادگاههای آرژانتین با مظلومجلوهدادن یهودیان، #حزبالله را عامل این بمبگذاری معرفی کردند.
طبق کتاب «در میان سرخپوستان»، طبق گفتگوهایی که چند جوان ایرانی در #بولیوی با یک حقوقدان آرژانتینی داشتند، حکم دادگاه آرژانتین در مقصر شناختن حزبالله با فشار یهودیان بود و قاضی یکی از این دو دادگاه، ده سال بعد از این ماجرا، به جرم فساد و رانت وحشتناک از مقام قضاوت برکنار شد.
@MajKarimi
توضیحات کتاب «در میان سرخپوستها» که در پست قبلی ازش مطلبی نقل شد:
کتاب در میان سرخپوست ها، تلاشی است برای نشان دادن زحمات گروه اعزامی جنبش عدالتخواه دانشجویی به کنفرانس بینالمللی «تغییرات آب و هوا و حقوق مادر زمین» در بولیوی. در این کتاب مجموعه خاطراتی را از هیئت اعزامی به بولیوی میخوانیم. همچنین مقالاتی که به کمک آنها فضای آمریکای لاتین و نقش آنها را در مناسبات بینالمللی نشان دهد و اشتراک ایران و کشورهای آمریکای لاتین را مطرح میکند، ضمیمه شده است.
@MajKarimi
رابطه حزبالله با ونزوئلا
به مناسبت چشمدوختن جهانیان به سخنرانی امروز سیدحسن نصرالله
آمریکا چندسالیست که شخصی به نام «طارق العیسمی» را در دولت ونزوئلا تحریم و متهم به ارتباط با حزبالله کرده است.
اگرچه این، ممکن است صرفا یک بهانه برای تحریم ونزوئلا باشد، اما در این پست مختصرا به این فرد میپردازیم.
طارق العیسمی وزیر نفت سابق #ونزوئلا و همچنین دارای پستهای دولتی مهم دیگری بوده که در سال 2023، دولت امریکا پس از تحریم، برای سر او جایزه گذاشته است.
عیسمی دارای خانوادهای دروزی مذهب و اصالتا سوری است. عیسمی از طرف امریکا به وساطت بین حزبالله و دولت ونزوئلا و همچنین کمک به ترویج تروریسم در امریکای لاتین(بخوانید اسلام) و موارد واهی دیگری مثل قاچاق مواد مخدر متهم است.
عموی عیسمی، یعنی شبلی العیسمی از مقامات #حزب_بعث سوریه در زمان حافظ اسد بوده که پس از یکی از کودتاها علیه اسد، به عراق فرار کرده و مسئول بخشی از عراق برای حزب بعث این کشور میشود؛ اگرچه عیسمی در 1992 خود را بازنشسته کرد، اما پس از حمله امریکا به عراق در سال 2002 از عراق فرار کرد و تکلیف مرده یا زنده بودن شبلی عیسمی تاکنون مشخص نیست.
@MajKarimi
از اینجا به بعد در ماجرای فلسطین، کسانی که راه حل فلسطین را حرکات مردمی به سمت فلسطین نمیدانند، سخت در شبهه گیر میکنند که چرا ایران کاری نمیکند.
معتقدم دلیل اصلی عدم اقدام مورد انتظار ایران، همین به جوش و خروش آوردن مردم است.
ولایت آنقدر صبر میکند تا مردم دغدغهمند جهان اسلام به درخواست اسماعیل هنیه عمل کنند؛ یعنی:
«خارج از چارچوب فکر کنید؛ به سمت مرزها حرکت کنید»
حال وظیفه ما ایرانیها چیست؟!
نزدیکترین مرز به فلسطین برای ما، مرز اردن و فلسطین است که غیرقابل دسترس است؛ اما عشایر عراقی و اندکی ایرانی در مرز عراق و اردن هستند و میشود به آنها پیوست و موج را سنگین کرد.
در پست ریپلای شده، سعی کردم مجموع دلایلی را که برای حضور در این مرز دارم، بنویسم
33.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 من الهالووین الی المشایة
🔸 تجمعین فی ثقافتین؛
الهالووین و المشایة
فایهما تحتاج البشریة الیوم؟
🎃بمناسبة احتفال الهالووین
🔺 با زیرنویس فارسی
▶️شاهد الفيديو على اليوتيوب:
https://youtu.be/efUclWRm7to?si=_aSAC9N_jhvUDxxx
T.me/alimostaan
این کنفرانس «تغییرات آبوهوا و حقوق مادر زمین» که بولیوی بیش از ۱۰سال پیش برگزار کرد، حقیقتا ابتکار پیشرویی بود که بیشتر از نظاماتی مثل جمهوری اسلامی برمیآمد؛ اما اوو مورالس آن را به سرانجام رساند.
این کنفرانس، در واکنش به کنفرانس #کپنهاگ سازمان ملل بود که با فشار ابرقدرتهای غربی، پرداخت هزینه بابت آلودگی محیط زیست و کره زمین توسط این قدرتها لغو شد.
یعنی قبل از کنفرانس کپنهاگ دانمارک، کنفرانسی دیگر در شرق آسیا برای این ماجرا برگزار شده بود و دولتهایی مثل #بولیوی تصمیم گرفتند این پیشنهاد را مطرح کنند که تغییرات آبوهوایی و آلودگی زمین بیش از آنکه ناشی از مسائل کوچکی مثل مصرف بنزین بعضی خودروها باشد، ناشی از استفاده بیش از حد ابرکمپانیهای غربی از منابع کره زمین و ایجاد آلودگیهای عظیم توسط آنهاست؛ بدین ترتیب، قرار شد این ابرقدرتها هزینه این خرابی کره زمین را به کشورهای جهان سوم بپردازند.
اما در کنفرانس کپنهاگ این تصمیم لغو شد.
بولیوی در مقابل این وابستگی سازمان ملل، تصمیم گرفت به صورت مستقل کنفرانسی برای این موضوع برگزار کند و علاوهبر دولتها، از نهادهای خصوصی طرفدار محیط زیست هم دعوت کرد و کنفرانسی بزرگ شکل داد.
این کنفرانس از دو جهت دارای اهمیت است:
۱. ثابت کرد برای گردآوردن جهانیان، نیاز نیست حتما منتظر یک نهاد ساخته دست غربیها(سازمان ملل) بمانیم تا او چاره بیاندیشد؛ میتوان مستقل عمل کرد و قواعد بازی را به هم زد.
۲. مشکل محیط زیست و تغییرات آبوهوایی، در درجه اول، آنطور که غربیها القا میکنند، ناشی از دود فلان خودرو و پِهِن فلان حیوان نیست. بلکه مشکل اصلی، کمپانیهای قدرتهای بزرگ هستند که شیرهی جان کره زمین را میبلعند و علاوهبر این، سبب آلودگیهای عظیم هستند.
@MajKarimi
پیشنهاد میکنم انیمیشن «ماجراهای هکتور و سه کله پوک» رو ببینید.
ازین جهت که ظرفیتهایی برای تولید انیمیشن در حوزه آمریکای لاتین هست اما مغفول مانده.
داستان این انیمیشن هم جالب است.
مستند «ماجراهای هکتور و سه کله پوک»، در قالب انیمیشن شخصیتی به نام هکتور منترو که یک استاد دانشگاه آمریکایی را به تصویر میکشد که سعی دارد با سفر به ونزوئلا سرزمین مادریاش به حقایق رابطه ایران و ونزوئلا و اقدامات ایران در آمریکای لاتین پی ببرد و به پاسخ این سوال که آیا ایران در این منطقه در حال انجام فعالیتهای هستهای و تاسیس پایگاههای نظامیاست دست پیدا کند.
@MajKarimi
شبیهسازی جالب یک صفحه آمریکای لاتینی(با ۱۷هزار فالور) در مورد اینکه اگر اسرائیل در آرژانتین شکل بگیرد...
فکر نکنم در مورد تصمیم یهودیان برای تشکیل سرزمین در جنوب آرژانتین خبری داشته باشند.
@MajKarimi