آماده مبارزه باشید، برای یک هدف واضح، یعنی کفر و شرط مطلق اسرائیل ... که این مبارزه، آسان ترین مبارزه و جنگ خواهد بود ...چون خط مقدم امروز جهان اسلام فلسطین است...
#وعده_صادق
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بعد از عملیات وعده صادق، نقش مردم به عنوان نیروی بازدارنده دشمن و برهم زننده شایعات مرجفون بسیار مهم است.
🎙حجتالاسلام محسنقنبریان
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
#تحلیل
#مناجات
🔰حجتالاسلام دکتر محمد عشایریمنفرد استاد حوزه و دانشگاه در خصوص #مناجاتخوانی یادداشتی تحلیلی را منتشر کردند:
1️⃣دردهه شصت، مناجاتخوانی از شئون عالمان واصل و سالکانِ دلسوختهای چون آیتالله شهید دستغیب بود. در سبک مناجاتخوانیشان، رعایت نغمه و آهنگ و موسیقیِ دعا به شدت مغلوبِ ابتهال درونی و ناله و سوز باطنیِ مناجاتخوان بود. مردم حسب برخی روایات، باورشان این بود که وقتی در مجلس استغفار، یک نفر بخشوده شود، خداوند همه را خواهد بخشید. از سوی دیگر معتقد بودند که سالکی مانند آیتالله دستغیب ره در این مجلس مناجات، بخشوده خواهد شد. برای همین خودشان را به مسجد جامع شیراز میرساندند تا با مرکزیت آن سالک دلسوخته، در مغناطیس رحمت الاهی قرار بگیرند و با اشکهای او قلبشان را جلا بدهند.
🔺مناجاتخوان در آن سبکِ مناجاتخوانی، «خودش رو به قبله مینشست» و با «حال تضرع وابتهال» دعا را نه برای شنواندن به مردم بلکه برای «لابه و عرض حاجتِ خودش به محضر پروردگارش» زمزمه میکرد. او خودش را در مقابل خدای خودش میدید و «برای حال پریشان و قلب منکسرِ خودش» مناجات میخواندن نه برای شنیدن اهل مجلس. چنین بود که دعا با نغمه و آهنگِ از قبل تمرین شده، خوانده نمیشد بلکه با حال باطنی و تضرع قلبی و سوز دل خوانده میشد.
🔺نمونه دیگری از این مناجاتخوانانِ متضرّع، مرحوم حاج آقا مهدی مظاهری ره بود که تا اواخر دهه نود، مؤمنان اصفهان از انفاس قدسیاش در مناجات خوانی بهره میجستند. چنان که هنوز در تهران از دعای کمیل های حاج آقا حسین انصاریان زیدعزه، چنین بهرهای برده میشود.
2️⃣از نیمههای دهه هفتاد، صدا و سیما ذائقه دعاخوانان و باور مناجاتیان را تغییر داد. سبکی از #دعاخوانی رواج یافت که در آن، تهیه کنندههای سیما، #مداحان بزرگوار را در لوکیشنی مخاطبپسند، روی صندلی و رو به مردم (نه توی محراب و رو به قبله) نشاندند. جاذبه بصری رسانه اقتضا میکرد که مناجاتخوان به جای حال تضرع و ابتهال، «ظاهری جذاب و رسانهپسند» را به نمایش بگذارد!
🔺مداحان و ذاکران بزرگوار هرچند شخصاً اهل سوز باطن و ابتهال و تضرع باشند، اما مردم آنان را به «سبک و نغمه و آهنگ مناجات خوانی و صدای دلنشین» میشناختند نه به سوز و گداز سالکانهی قلبی.
🔺چنین بود که سبکی از مناجاتخوانی رواج یافت که در آن، سوز و گداز باطنی و ابتهال و عرض حاجت، مغلوبِ «سبک و نغمه دعا» شد. توجه به نزول رحمت الهی و آمادهسازی قبلیِ قلب برای جلب این رحمت واسعه، مغلوبِ «توجه به ادای درست کلمات»و «تلاش برای عقب نماندن از فقراتِ متنِ دعا» شد! قطعاً چنین سبکی از مناجاتخوانی، بیفایده نیست و نباید انکار و تضعیف و تخریب شود اما آن مناجاتخوانی، چیز دیگری بود!
3️⃣گاهی از خودم میپرسم که ما حوزویان در کجای این تغییر فرهنگی قرار میگیریم؟ در کجا کوتاهی کردهایم؟ و حالا چه رسالتی داریم؟
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
30.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 این شعر مشهور را یک سرباز سروده بود!
سلام من به مدینه به آستان رفیعش
به مسجد نبوی و به لاله های بقیعش
سلام من به علی و به حلم و صبر عجیبش
سلام من به بقیع و چهار قبر غریبش
🔸شاید نتوان زائری از ایران را پیدا کرد که با ورود به مدینه یا دیدن گنبد سبز حرم نبوی، ناخودآگاه شعر مدینه شهر پیغمبر در ذهنش طنین انداز نشود و یا با خود زمزمه نکند؛ شعری که حاج منصور ارضی در سال 1372 در مدینه خواند و ماندگار شد.
👤 جواد حیدری می گوید: گوشواره این شعر”مدینه شهر پیغمبر” را آقای سید محمد میر هاشمی سروده بودند و بنده هم زمزمه را گفته بودم. زمانی که این شعر را گفتم سرباز بودم. این شعر سبکش برای من نبود. حاج منصور ارضی به من گفتند شعری برای این سبک بگو و ما هم روی همان زمزمه شعر گفتیم. خیلی ربطی به ما نداشت و نفس حاج منصور بود. تقریبا مطرح شدن ما هم در بین شعرا به خاطر همین شعر بود. خانواده هم نمی دانستند و بالاخره همه متوجه شدند و حاج منصور و برخی از دوستان خواندند و پخش شد.
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
🔰ستایشگران خورشید ۲
▫️یادنامه ستایشگر اهلبیت (ع)
میرزامحمدعلی ستایشگر
🔖 ناشر: #هیأت_امروز
✏️به کوشش: دفتر ستایشگری جامعهایمانیمشعر
🔻حاج میرزایی که ما توفیق داشتیم او را در نود سالگی زیارت کنیم، معنای مداحی را برای ما تمام کرد.
گویا مداح بودن چیزی جز آن نبود که ما در وجود این مرد دیدیم! یک شخصیت معنوی، مردمدار، اهل مطالعه و دقت ، اهل همنشینی با علما، متعصب به معارف دین و انسانی متخلق بود.
حقیقت آن است که میرزا ، بدون هیچ اغراقی و به اذعان همه همکاران ، یکپارچه نور بود.
👇🏻خرید کتاب با تخفیف ۲۰٪ از طریق وبگاه:
▫️heyat.co/p/4736
|#ستایشگران_خورشید ۲
|#محمدعلی_ستایشگر
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
تصویری بسیار نادر از حرم نبوی و بقعه ائمه بقیع (به مناسبت هشتم شوال، سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهمالسلام)
🔹در سالهای دور وهابیون عربستان، عکس انداختن را شرک میدانستند و همین امر باعث شده بود که عکاسان امکان تصویربرداری از مدینه منوره را نداشته باشند؛ تا اینکه در سال ۱۲۵۹ شمسی (۱۴۴ سال قبل) محمد صادق بیگ، مهندس و نقشهبردار ارتش مصر به حج رفت و برای نخستینبار در تاریخ عکسهایی از مدینه و مکه را تهیه کرد.
🔹او یک سال بعد عکسهای خود را به سومین کنفرانس بینالمللی جغرافیدانان در ونیز برد و مدال طلای این کنفرانس را به دست آورد. تصویر تهیه شده توسط محمد صادق بیگ از سمت شمال غربی شهر مدینه به سمت جنوب شرقی و از بیرون حصار شهر گرفته شده است. تقریبا در وسط تصویر گنبد مسجدالنبی و بارگاه مطهر پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله قرار گرفته و در سمت چپ آن و در میان دو مناره حرم نبوی، حرم مطهر ائمه بقیع است.
🔹این عکس در حدود سال ۱۲۵۹ شمسی گرفته شده و حدود ۴۶ سال بعد یعنی در ۳۱ فروردین ماه سال ۱۳۰۵ شمسی، حرم مطهر ائمه بقیع توسط وهابیون تکفیری تخریب و با خاک یکسان شد. در پایین تصویر و در سمت چپ، امضای محمد صادق بیگ با عنوان (sadiq bey) دیده میشود. به تواضع معمارانهی سایر ابنیه شهر در برابر حرم مطهر نبوی و بقعه ائمه بقیع (که در مدینه معاصر دیگر هیچ نشانی از آن دیده نمیشود) عنایت بفرمایید. تواضعی که تجلی کالبدی و معمارانه این آیه بود: "يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنوا لَا تَرْفعُوا أَصْوَاتَكُمْ فَوْقَ صوْتِ النَّبِی" (حجرات/۲).
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
#تاریخ_شفاهی
🔰 به یاد یک ذاکر با اخلاص
سال ۱۳۶۰ و پس از وفات حاج ناظم قناتآبادی از مداحان با اخلاص اباعبدالله الحسین(ع)، حاج حجت #کسری تصمیم گرفت جلسه آموزش مداحی را در تهران و در منطقه شمیران برگزار کند.
🔸این جلسه با کمک ۵ یا ۶ نفر شکل گرفت و به تدریج با حضور رزمندگان و بسیجیان گسترش پیدا کرد و نهایتاً هیات عشاق الحسین(ع) از درون این جلسه تشکیل شد.
🔹آن زمان #حاج_منصور ارضی مداح پیشکسوت کشورمان، مرکزی را در جنوب تهران بنا و رزمندگان و عاشقان اهل بیت(ع) را گردهم جمع کرده بود.
جای خالی چنین مرکزی در شمال تهران خالی بود تا زمانی که هیأت عشاق الحسین(ع) در منطقه شمال تهران و با محوریت حاج حجت کسری برپا شد.
🔸استاد حجت کسری که از سال ۱۳۸۵ به دلیل عوارض مغزی در بستر بیماری بود و به جز دو کلمه «یا علی» و «الهی شکر» امکان بیان واژه ای دیگر را نداشت، 29 شهریور 1400 دعوت حق را لبیک گفت.
#مداحان
#پیرغلامان
#ستایشگران_خورشید
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
مرحوم حجت کسرا.mp3
3.91M
🌒 #شب_جمعه
▪️ توسل به حضرت علیاکبر (علیهالسلام)
🎧 ممکن نبود جان در ببرم، از داغ علیاکبر پسرم
#حاج_حجت_کسری
#شب_جمعه
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
🔹ابوذر بیوکافی: طرح «زندگی با آیهها» گویای پیوند همیشگی مردم با قرآن است
🔸ابوذر بیوکافی مداح اهل بیت(ع) گفت:طرح «زندگی با آیهها» جای کار بسیاری در کشور و به خصوص هیأت ها دارد تا بسط و گسترش پیدا کند. این طرح و رویدادهای قرآنی ماه رمضان امسال نشان داد که مردم هنوز علاقهمند به قرآن هستند.
ماهم در مجموعه خودمان و در قالب طرح هماهنگ «زندگی با آیهها» همین کار را کردیم. یک بار اول جلسه و یکبار در پایان جلسه ۱۰ صفحه از قرآن را میخواندیم و سپس آیات منتخب تفسیر میشد. این روش اجرای قرائت تدبری قرآن در هیأت بود که رهبر انقلاب پیشتر در مسجد کرامت هم اجرایی میکردند.
همچنین برنامه تلویزیونی محفل در عامه مردم به خصوص افرادی که گرایشات مذهبی ندارند، بازتاب خوبی داشت و نشان داد که مردم همچنان قرآن دوست هستند.
🔸برگزاری جشن بزرگ در ورزشگاه آزادی نیز بیانگرد همین ظرفیت است.
ما خیلی به این نوع رویدادها نیاز داریم. چون دشمن تصوری را ایجاد میکند که چنین محافلی خریدار و مشتری ندارند و هر چقدر این اجتماعات و مشارکتها بیشتر باشد، امید برای شروع و گام برداشتن به سوی این اتفاقات بیشتر میشود.
🔹بیوکافی افزود: طرح «زندگی با آیهها» جا دارد بیشتر در کشور مورد اهتمام قرار گیرد، به خصوص اینکه هیأتها در حال بسط و گسترش هستند.
همچنین باید کاری کنیم که جلسات قرآن خانگی دوباره در کشور جان بگیرد و پررنگتر شود.
🔸 امیدوارم این طرح همان طور که اکنون با آموزش و پرورش گره خورده است، ادامه داشته باشد و فرزندانمان در مدارس با این حال و هوا بزرگ شوند.
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
#مقتل
🩸ای زینت دوش نبیّ ...
🥀 هرگاه که رسول خدا صلیاللهعلیهوآله در حضور جمعی از اصحاب خود نماز میخواندند، سیدالشهداء علیهالسلام در حالی که خردسال بودند، میآمدند و در کنار آن حضرت مینشستند.
📋 فَلَمّا سَجَدَ النَّبیّ صلیاللهعلیهوآله قامَ الحُسَینُ علیهالسلام و رَکبَ عَلَی ظَهرِهِ فَصارَ النَّبیّ یُطیلُ الذِّکرَ فِی سُجودِه
🔻 همینکه رسول خدا صلیاللهعلیهوآله به سجده میرفتند، سیدالشهداء علیهالسلام از جا به پا خواسته و بر دوش آن حضرت سوار میشد. رسول خدا صلیاللهعلیهوآله تا که وجود مبارک سیدالشهداء علیهالسلام را بر دوش خود حسّ مینمود، سجده خود را طول میداد.
📋 فإذٰا أرادَ النّبیّ صلیاللهعلیهوآله أنْ یَرفَعَ رأسَهُ أخَذَهُ أخْذاً رَفیقًا و وَضَعَهُ إلیٰ جانبِه
🔻و هرگاه که اراده مینمود سر مبارک را از سجده بردارد، با ملاطفت و آرامی وجود نازنین سیدالشهداء علیهالسلام را گرفته و در کنار خود مینشاند.
🥀 و هرگاه سجده دیگری مینمود، باز وجود مبارک سیدالشهداء علیهالسلام بر دوش آن حضرت میرفت و روال به همینگونه ادامه داشت تا که نماز آن حضرت تمام میشد.
🔖 در نقلی دیگر
📜 فإذٰا فَرغَ النّبیُّ مِن صَلاتِه یَأخُذُهُ إلَیهِ و یَجلِسُهُ عَلَی رُکبَتَیه و یُقَبّلُهُ و یَرشُفُ ثَنایاه و یَضُمُّه إلیٰ صَدرِه
🔻همینکه رسول خدا ص از نماز فارغ میشدند، سیدالشهداء علیهالسلام را گرفته و بر روی زانوان مبارک مینشاند؛ لب و دندان آن دُردانه را بوسیده و وجود مبارکش را به سینه میچسباند.
📚المنتخب،طریحی، ص۸۴
📚المناقب،ج۴ ص۷۱ (اندکی تفاوت)
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارگران مشغول عشقند😭
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
39.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰السلام علیکم یا انصار ابی عبدالله علیهمالسلام
😭حسین جان!
ما از شب قدر تازه اومدیم
اما زمین خوردهایم!
خوبه که پشت امام باشیم
با امام باشیم
اما مهمتر اینه که مال امام باشیم و گوش به فرمانش
اگر پشت به امام کردیم وقتی باشه که سپرش شدیم
کاش برا امام باشیم...
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
🌷السَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ...
🔹️سلام بر تو ای مولایی که
آینه مهربانی خدا هستی.
🔸سلام بر تو و بر روزی که
زمین و زمینیان را از محبت،
سیراب خواهی کرد.
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
47.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 | دیدار با سیدقربان
▫️آقاسیدقربان موسوی، امامخوان تعزیههای ایران، اهل قزوین است و ۸۰ سال سن دارد، اما ماشاءالله چنان میخواند که انگار یک جوان دارد چهچه میزند!
▫️ما در این ۱۳ دقیقهای که با او حرف زدیم، هم خاطرههای قشنگ از او شنیدیم هم سه قطعه صدای ناب یک تعزیهخوان ششدانگ و سرپنجه.
▫️با آقاسیدقربان موسوی که پدرش را در جنوب تهران به «سید صلواتی» میشناختند، بیشتر آشنا شوید.
#ستایشگران_خورشید
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
🔰آیین نکوداشت ادیب دزفول و سنگربان ادبیات عاشورایی؛ دکتر محمد رضا سنگری
▫️باحضور:
دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
🕣پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ساعت ۲۰:۳۰
🕌 حسینیه ثارالله (ع) شهرستان دزفول
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
🔰سپر شدی که گزندی به کشورم نرسد...
امام رحمهالله علیه:اگر سپاه نبود کشور نبود
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
🔰 کربلایی محسن محمدیپناه در خصوص فعالیتهای قرآنی در ماه مبارک رمضان بیان کرد: افزایش گرایش هیأتها به مباحث قرآنی بیشتر از قبل شده و ارتباط خوبی هم بین هیأتها، قاریان و مجامع قرآنی برقرار شده است.
🔰وی با اشاره به اینکه ما در هیئت انصارالولایت یزد در شبهای ماه رمضان و به خصوص شبهای قدر همراه با حضور قاری استانی، کرسیهای تلاوت قرآن به صورت تدبرمحور را برگزار میکردیم.
🔸این مداح اهل بیت(ع) به برنامه تلویزیونی محفل که با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی تولید شد، اشاره کرد و افزود: به نظر میرسد تیم فکری خوبی وارد این عرصه شدند و اولینبار است که این سطح گسترده از مردم وارد عرصه قرآنی و مدح اهل بیت(ع) میشوند. از ابتکارات نوآورانه تیم محفل، این بود که برنامه را همگام و با مشارکت مردم تولید کنند و جلو ببرند.
🔹همچنین رویداد تجمع قرآنی امام حسنیها در ورزشگاه آزادی کار آبرومند و شایستهای بود.
#الی_الحبیب
🆔 @elalhabib_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 وعده صادق...
✏️ فرمانده کل قوا، ظهر امروز: به خداوند متعال حُسن ظن داشته باشید و به او توکل کنید و بدانید که وعده خداوند در دفاع از مؤمنین حتمی و تخلف ناپذیر است. ۱۴۰۳/۲/۲
📥 نسخه قابل چاپ
💻 Farsi.Khamenei.ir