سلام علیکم
خداقوت
پراکنده نشوید،. این انتخابات فقط تمرین بود،
ان شاالله اتفاق اصلی ١۵ ماه دیگر و در انتخابات ریاست جمهوری و ۴ سال بعد در انتخابات آیندهٔ مجلس رقم خواهد خورد.
گمان می کنم، با این هجمهٔ سنگین دشمنان قدرتمند، تلاشمان گرچه می توانست بهتر باشد اما الحمدلله قابل ملاحظه است و عرض خسته نباشید دارم خدمت یکایک جهادگران سنگر تبیین و نیز مردم فهیمی که دیروز پای صندوق حاضر شدند.
جانم فدای شما بزرگوارانی که لطف خداوند شامل حالتان بود و نعمت بزرگ بصیرت به شما عطا کرد و موفق به انجام وظیفهٔ الهی ِ خود شدید.
اما استدعا دارم بمانید تا گفتمان "بسوی تمدن نوین اسلامی با ولایتمداران متخصص حوزوی" - که به اصل بودن علوم اسلامی در پایه گذاری قوانین و نظارت بر اجرای آنها در ام القرای اسلام می پردازد - را بیشتر بررسی کنیم و چنانچه برای حرکت سریعتر به سمت آرمان تمهید زمینهٔ ظهور مناسب است، برای ایجاد شاخ و برگ آن برنامه ریزی کنیم.
همانطور که مستحضر هستید، در هر حرکتی، هم مغزهای متفکر لازم است، هم مخاطب فعال پرسشگر کار را بهتر پیش میبرد و طعم آنرا باز میکند و هم خادمانی مانند حقیر که وسایل گردهمایی را فراهم کرده، چای بریزند و مسیر را جارو کنند میتوانند خدمتی کنند.
لذا چنانچه لایق بدانید و اینجانب را به عنوان یکی از خادمان بپذیرید، استدعا دارم ما را به نعمت حضورتان مستفیض نگه داشته، یا ارائه طریق کنید، یا وظیفهٔ فعال نگه داشتن جمع و مطالبه گری و پرسشگری از متفکرین را به عهده بگیرید و یا مانند حقیر برای خادمیِ علم دین، آمادگیِ برتن کردن لباس پربرکت خدام آنرا اعلام فرمائید.
ضمنا ١۵ ماه دیگر انتخاباتی بسیار مهمتر و سرنوشت ساز در پیش داریم و به گمانم لازم است برای بسط این گفتمان در مدت این پیکار و تاثیر در نتیجه آن انتخابات، شبانه روز کار کنیم، ضمن اینکه به نظر میرسد کار مطالبه گریِ عالمانهٔ دینی از وارد شدگان به مجلس کاملا رها و بر زمین مانده است و شاید بتوان با این گفتمان برای شروع آن فکری کرد.
در انتها از عنایات شما و همراهیتان تا اینجای کار و احیانا رأی پربرکتی که به حقیر داده اید و یا صلاح بهتری که دیده اید، بسیار سپاسگزارم.
کوچک خادمان علم دین مبین اسلام
سهیل محمدشفیعی
وزارت محترم کشور پاسخ دهد
چرا آمار حدود ۴۹ درصدی مشارکت را ۴۱٪ اعلام میکنید... ؟!
اگر بجای اینهمه حقوق نجومی بگیر در وزارت کشور و بهره مند از امکانات رفاهی گسترده در آن مجموعه، از توان کارشناسان آماری نخبه دانشگاهها (آنهم داوطلبانه و بدون هرینه) کمک میگرفتید متوجه میشدید که ؛
«ابهامی» که در مورد نرخ مشارکت در انتخابات مطرح میشود «درست است».
چرا که :
طبق سرشماری، بر اساس کدهای ملی صادره در ثبت احوال، «حدود ۶۱ میلیون» ایرانی در قید حیات بالای ۱۸ سال داریم.
واز طرفی هم ؛
نظر به برخی آمارها، حدود «۱۱ میلیون» ایرانی دارای کد ملی و در قید حیات، "خارج از کشور" زندگی میکنند که امکان مشارکت آنها "تنها در انتخابات ریاست جمهوری" وجود دارد و حدود ۸۰ درصد آنها بالای ۱۸ سال هستند.
و این یعنی از آمار واجدین باید عدد تقریبی «۸ میلیون» را کم کرد و
واجدین شرایط حدوداً به عدد ۵۳ میلیون نفر میرسد.
پس با این احتساب ؛
نرخ مشارکت ناظر به واجدین شرایط داخل کشور، عدد تقریبی «۴۹ درصد» رو نشون میده.
طبیعتاً مطالبه مردم توضیح این ابهام از جانب وزارت کشور است.
که چرا بجای آجر نهادن به این مشارکت غیرتمند، میخواهید اهمیت آن را کاهش دهید...؟!!
خوشبینانه امیدواریم دلیل آن فقط بیسوادی مفرط حاکم در مجموعه وزارت کشور باشد و بس... !!
بسوی تمدن نوین اسلامی (هیئت دارالثقلین)
وزارت محترم کشور پاسخ دهد چرا آمار حدود ۴۹ درصدی مشارکت را ۴۱٪ اعلام میکنید... ؟! اگر بجای اینهم
سلام
این مطلب اگر صحت داشته باشد خیلی مهم است.
لطفا اگر خبر یا مستندی دیده اید اعلام نمایید.
❤️آرای فداکار؛ دستاورد انتخابات
1⃣یکم. این انتخابات هم برگزار شد و باز هم پیروز نهایی مردم اند. رمز و رازش نیز در بلوغ سیاسی این دوره از انتخابات است.
ما سه دسته آرا داریم. رای عادی که یک رای دارد و به نفع نامزد مورد علاقه خود به صندوق می اندازد. رای پرقدرت که تبلیغ می کند تا دیگران نیز به نامزد مورد علاقه او رای دهند. اما دسته سوم آرای فداکار است. آرای فداکار، آرائی هستند که بجز نامزد مورد علاقه شان، تلاش می کنند مردم را فارغ از هر جهت گیری پای صندوق بیاورند و دعوت به مشارکت کنند.
این دوره آرای فداکار بسیار برجسته و چشمگیر بودند و این یک بلوغ قابل اعتنا در سپهر سیاسی کشور است. مشارکت از روزها پیش شروع شده بود و تا پای صندوق رای امتداد داشت. تمام تلاش مردم و فعالان رسانه ای این بود که چند نفری را با خود پای صندوق رای بیاورد.
شکوه این انتخابات به بلوغ سیاسی یک جامعه است. به احساس مسوولیت جامعه ای که بسیار جلوتر از گروه ها و جریانات سیاسی است.
این دستاورد را نباید دستکم گرفت. اما چرا این دستاورد اهمیت دارد؟
2⃣دوم. واقعیت اینست که ما در یک جنگ صدای تمام عیار قرار داریم. جنگ صدا جنگ در عصر شبکه هاست. جامعه امروز مثل کندوی عسل تبدیل به شبکه هایی شده است که این شبکه ها الزاما بهم متصل نیست و راه ندارد. مثل اتاق های یک ساختمان بزرگ که ساکنان هر اتاق از اتاق مجاور خود بی اطلاع هستند. این جامعه شبکه ای دارای فوائد و مضراتی است که از حوصله این متن خارج است. اینکه چطور از یک جامعه تخت و بی مانع به یک جامعه شبکه ای رسیدیم نیز قابل بحث است و بماند بعد. اجمالا اینکه جامعه شبکه ای محصول رسانه های اجتماعی و شبکه های نوین و جامعه پلتفرمی است.
اما مساله اصلی اینجاست که در این جامعه شبکه ای، جنگ صدا رخ می دهد و اساسا صدا به سادگی در بین اتاق ها نمی چرخد. اینطور نیست که یک صدای بلند در همه اتاق ها پخش شود و به گوش همه مردم برسد. از سوئی دیگر صدای دشمن با تمام قوا و با خرده رسانه هایی از جنس خبری و سرگرمی و سبک زندگی و غیره پای خود را به این شبکه ها رساندند.
واقعیت امروز جامعه را باید با این جنگ صدا در جامعه شبکه ای دید. ثمره چنین جامعه ای اینست که اساسا صدا به صدا نمی رسد و بخش قابل اعتنایی از جامعه صدای رسانه های مرجع و مسوولین و حاکمیت را دریافت نمی کنند که بخواهند نسبت بدان واکنش نشان دهند. آنهم در شرایطی که صداهای مزاحم دشمن وجود دارد. گذشت زمانی که رسانه ملی یک حرف را می توانست تا دل روستاها و قلب کویر و پشت کوه ها برساند. امروز رسانه ملی نیز انحصارش شکسته شده است و او هم یک صداست میان انبوهی از صداهای دیگر.
3⃣سوم. اینکه در جامعه شبکه ای چه باید کرد و حاکمیت باید چه کند که نمی کند، مجال این یادداشت نیست. اما خلاصه کلام اینست که در جامعه شبکه ای همه باید رسانه شوند. همه باید بلند شوند. قیام کنند. شهروند رسانه ها باید تبدیل شوند به رسانه های متعهد و مسوولیت پذیر نسبت به دیگر شهروندان پیرامونی خود که یک شبکه را تشکیل می دهند.
اگر چنین اتفاقی رخ دهد انتظار می رود جامعه حرکت و رشد کند. به تعبیر ساده تر رشد جامعه در رشد حلقه های رسانه ای - میانی است که نقش رسانه های خرد را بازی می کنند و صدای حق را به دل شبکه ها می رسانند.
4⃣چهارم. از این جهت بزرگترین ثمره این انتخابات رشد رسانه های خردی است که احساس مسوولیت در قبال جامعه خود کردند و با بلوغ سیاسی خود رابه مردم رساندند تا پیام مشارکت را به آنها برسانند. کافی بود یک جمله به قلب و ذهن مردم برسد. اینکه ببینید در میانه این میدان شفاف چه تصمیمی باید بگیرید. میدانی که یک سویه آن تروریست ها و تکفیری ها و کودک کش ها و تجزیه طلب ها هستند و سوی دیگر آن از حاج قاسم تا دختر کاپشن صورتی و گوشواره قلبی در انتظار ایستادند. این صدا به هرکس رسیده است دلش را لرزانده و نقش تاریخی خود را به درستی انتخاب کرده است. اما طنین این صدا در همه شبکه ها راه یافت؟
آینده تاریخ را همین رسانه های خرد می سازند. همین شهروند رسانه ها. همین حلقه های میانی که باید قیام کنند تا مردم بلند شوند. راهی نیز جز این نیست. یک راه پیش روست؛ اینکه هرکس هرجا نشسته است بایستد و تمام.
همشهری
@mahdian_mohsen
🔻این 25 میلیون نفر
🔻حماسه 25 میلیون نفری را دست کم نگیرید. این آرای پرقدرت، فراتر از آرای عادی هستند. به این آرا باید بالید. این آرا تخمینی از هسته پرقدرت جمهوری اسلامی هستند که مثل یک دژ مستحکم از خاک و هویت و دین شان صیانت می کنند. مرور کنیم تا ماجرا روشن شود.
🔹اول اینکه چرا رای دادند؟
به 3 دلیل این آرا پای صندوق آمدند.
🔸الف. رای ایدئولوژیک
دلیل اول آرای ایمانی است. آرائی که به جهت تکلیف دینی و ملی شان به صحنه آمدند. این رای بسیار پرقدرت است. چون ایدئولوژیک است.
🔸ب. رای استراتژیک
دلیل دوم آرایی است که برای صندوق رای فارغ از خروجی اش موضوعیت قائل است. آرائی که معتقد است صندوق رای به خودی خود قدرت ساز است. آرائی که خوب می داند اگر صندوق رای تضعیف شود اول چیزی که ضربه می خورد امنیت است. این رای استراتژیک است.
🔸ج. رای سازنده
و دلیل سوم آرائی است که به صندوق رای از حیث طریقیت توجه می کند. آرائی که حرکت کشور را می بیند و آینده را روشن می داند. آرای امیدوار دلیل سومی است که موجب حضور پای صندوق رای شده است. رای برای انتخاب افراد صالح و کارآمد. این رای امیدوار و سازنده است.
🔻حالا سوال اینست که ثمره این سه ویژگی چیست؟ یعنی در عمل این سه ویژگی چه آرائی را شکل داده است:
1⃣یکم. نماد تاب آوری
این آرا با وجود همه سختی های اقتصادی پای صندوق آمدند. شرایط اقتصادی امروز با همه تلاش هایی که از سوی دولت و مجلس صورت گرفته است، سخت و تلخ است. این آرا نمایش این تاب آوری ملی است.
2⃣دوم. نماد مبارزه
این آرا تحریم های شناختی و رسانه ای دشمن را شکست. چند ماه تلاش دشمن برای تحریم انتخابات ایران بی نتیجه ماند و مردم با آرایش جنگی مقابل دشمن پای صندوق رای آمدند. این آرا از این جهت نماد مبارزه است.
3⃣سوم. نماد فداکاری
آرای این دوره نمایش رای فداکار است. ما سه نوع رای داریم. رای عادی که تنها رای به نامزد مورد علاقه است. رای پرقدرت که بجز یک رای تلاش می کند دیگران هم به نامزد مورد علاقه اش رای دهند. و سوم رای فداکار که فارغ از پیروزی نامزد مورد علاقه اش برای اصل مشارکت تلاش می کند. ما ایندوره به شکل چشمگیری با حضور دسته سوم مواجه بودیم.
4⃣چهارم. نماد اخلاق
ایندوره از انتخابات مردم بسیار جلوتر از گروه ها و جریانات سیاسی بودند. اگر گروه های سیاسی مثل همیشه به دنبال تخریب همدیگر و مجادله بجای رقابت بودند اما مردم اولویت اولشان افزایش مشارکت بود. از اینرو بجای تخریب، رقابت را دنبال کردند تا به سبد مشارکت ریخته شود.
5⃣پنجم. نماد عقلانیت
این دوره از انتخابات رای دهنده به این سطح از عقلانیت و بلوغ رسیده بود که صندوق رای فارغ از نتیجه آن موضوعیت دارد. حتی اصلاح طلبان نیز با عبور از بدنه سنتی شان تصریح داشتند که اصل صندوق رای اهمیت دارد وقدرت ساز است.
🔻مجموعه این دلائل باعث می شود که این 25 میلیون نفر، رای شان پرقدرت و به مثابه یک دژ مستحکم باشد که کشور را مقابل هرگونه تهدیدی صیانت می کند و در آینده موتور محرکه و شتابدنده آرای خاموش باشد. قدر بداینم.
همشهری
@mahdian_mohsen
الحمدلله وعده الهی محقق شد.
عده ای تلاش کردند برای آگاهی مردم در جهت انتخاب اصلح و شد.
در کنار تلاش، به درگاه خدا دعا کردند و از او یاری جستند و شد.
جبهه ای از انقلابیون بویژه جوانان خواستند تا خانه تکانی ای در این انتخابات رخ دهد و شد هرچند ناقص.
ترغیب کردند، دعا کردند و بر نظر خود پافشاری کردند که این بار مجلسی شکل بگیرد که در آن اصلا زر و زور و تزویر نباشد که رأی می آورد.
خدا را شکر که گوش نکردند به نصیحت بزرگان دلسوزی که متأسفانه ترسیده بودند از قدرت مخالف! چنین بزرگانی نیتشان خیر بود و نمی خواستند رقیب ناصالحشان رأی بیاورد اما از ترس بازگشت رقیب، حاضر بودند علیرغم اینکه می دیدند فساد برخی افراد را ولی انتخابشان کنند!! در آخر هم چنین بزرگانی متأسفانه به همین افراد رأی دادند و ثمره رأی شان این شد که آن خانه تکانی به صورت کامل صورت نگرفت و باید در مجلس بعدی نیز شاهد حضور بعضی افراد باشیم که ترس از رقیب، عامل انتخابشان شد!
به هرحال تبریک می گویم به همه طرفداران عدالت و دوستداران به کرسی نشاندن حق. این قدم اولی نبود که برداشته شد اما اولین مرحله برای خانه تکانی بود.اولین به ثمر نشستن مبارزه با مظاهر زر، زور و تزویر بود.
باید خدا را شکر کرد که همه اینها به یاری خداوند محقق شد و البته یاری خدا شامل کسانی می شود که تصمیم می گیرند خدا را و دین الهی را یاری دهند. اینجاست که استعانت از خدا، مورد لطف خدا قرار می گیرد. الحمدلله که خداوند مسیر را نشان داده است و تحقق وعده الهی را دیدیم که می فرماید 👇
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم (محمد، ۷)
ای کسانی که ایمان آوردهاید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری میکند و گامهایتان را استوار میدارد.
#مقدم_شاد
۱۳ اسفند ۱۴۰۲
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#ایمان_به_وعده_الهی
☘☘☘☘☘☘☘☘
باسم رب الشهداء
برای مشارکت پایین شهرها، جریمه یا جایزه
مشارکت پایین تهران در انتخابات(٢۴ درصد) نتیجهٔ ۴۴ سال عملکرد مسئولین، بر خلاف قوانین و سیاست های اصولی نظام جمهوری اسلامی است.
یکی از قرارهای اصولی انقلاب ، رفتار بر خلاف نظم تحمیلی مادیگرایان جهان و رعایت انسانیت و عدالت در توسعه و مصداق بزرگ آن تمرکز زدایی بود، اما مسئولین، زیر بار فشار رسانه هایی که قلمشان به دست شهریها بود و هست، منفعل شده و در توزیع امکانات با بی عدالتی، به شهری ها بیشتر از حق آنها رسیدگی کردند، غافل از اینکه این محبت قوزی بالای قوز آنها خواهد بود.
هر چه امکانات بیشتر به شهر رفت، جذابیت مهاجرت بیشتر شد و هر چه مهاجرت به شهر بالا رفت، مدیریت آن غیر قابل کنترل تر گردید
و امروز، نظام اسلامی نتیجهٔ بی نظمیِ حاصل را با پوست و گوشت احساس می کند.
اما حال که با گسترش اینترنت، گوشه ای از قدرت رسانه به روستا و شهرهای کوچک رسیده است، مردم آنها، علت ضعف مشارکت شهرهای بزرگ را اخلاق مردم آنجا می دانند و عقیده به جریمهٔ آنها دارند و در مقابل، یقینا برخی از مسئولین بر روش سابق خود تاکید خواهند داشت که بایستی به شهری ها بیشتر رسیدگی شود تا مردمش آرام باشند و ما راحت بخوابیم.
به نظر میرسد، همیشه عدالت بهترین راهکار است و بایستی به هر دو طیفِ صاحب نظر توجه داد که مقصر مردم نیستند و نبوده اند، کوتاه آمدن از اصولِ مسئولین، چنین روزی را رقم زده است و ان شاالله چنانچه دولتمردان از گذشته عبرت بگیرند و بی جهت از اظهار ناراحتی بعضی قلم بدستان شهری و خط دهی غیر مستقیم دشمنان نترسند و از این انفعال سمی، خود را رها کنند و امکانات را عادلانه بین شهر و روستا تقسیم کنند، خیلی زود، هم نظم شهرهای بزرگ موجب رضایت شهروندان و پشتیبانی بیشتر ایشان از حکومت می شود و هم روستائیان بیشتری از تولید و دولت حمایت خواهند کرد.
سهیل محمدشفیعی
@elmetaghva
بسوی تمدن نوین اسلامی (هیئت دارالثقلین)
وزارت محترم کشور پاسخ دهد چرا آمار حدود ۴۹ درصدی مشارکت را ۴۱٪ اعلام میکنید... ؟! اگر بجای اینهم
🔴پاسخ به یک شبهه
برخی میگن مشارکت بالاتره چون ١١ میلیون ایرانی که خارج کشور هستن و تو انتخابات مجلس شرکت نمیکنن رو از کل واجدین شرایط کم نکردیم
🔻این غلطه
چون اولا واجدین شرایط خارج از کشور ۲.۵ میلیون نفر هستن نه یازده میلیون
ثانیا این تعداد در تعداد واجدین شرایط کل اصلا لحاظ نشدن و ۶۱ میلیون نفر واجد شرایط فقط ایرانی های داخل کشور هستن.
یعنی اگه الان ریاست جمهوری بود، واجدین شرایط میشدن ۶٣ میلیون و پونصد
پس درصد مشارکت درسته
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
باسم رب الشهداء
دعوت به پویش شکایت از صدا و سیما به عنوان یکی از نهادهای بسیار مهم دولت جمهوری اسلامی ایران بخاطر رفتار رسمی لیبرالیسمی در انتخابات مجلس سال ١۴٠٢.
خلاصه:
ورود بی سابقهٔ یک نهاد دولتی به جانبداری از افراد در انتخابات، با فیلتر دارایی مادی کاندیداها و دریافت پول برای تبلیغ آنها با امکانات بیت المال، نه تنها عین بی عدالتی بود و بسیاری از آنهایی که یا امکان تهیه این پول را نداشتند و یا تحریم این حرکت لیبرالی را لازم می دانستند، از دور رقابت خارج کرد - بر خلاف دستور مقام ولایت در مشارکت حداکثری -، بلکه قبح ۴۵ سالهٔ اینگونه ورود دولتی ها را شکست و سنت قبیح و نقطهٔ عطفی شد برای هرج و مرج های آینده توسط ارگانهای دولتی با استناد به این عمل صدا وسیما.
لذا بدینوسیله از مردم بزرگوار ایران اسلامی، - که بارها از شکست دادن انقلاب توسط مسئولین جلوگیری نموده اند - خصوصا کاندیداهای محترم دعوت می گردد، با شرکت در این پویش و نیز ارائه شکایت به شورای نگهبان تا قبل از پایان مهلت آن (١۴٠٢/١٢/١٧) از طریق سامانه ارتباطات شورای نگهبان (شکایات مردمی، گزارش ناظر و داوطلب) از گسترش این فساد جلوگیری نموده و زمینهٔ رسیدن به سواستفاده چیان، نفوذیها و یا جاهلان طراح این ضایعه در صدا و سیما را فراهم آورند.
و من الله التوفیق
ارادتمند هموطنان
سهیل محمدشفیعی
متن پیشنهادی شکایت:
باسم رب الشهداء
شورای محترم نگهبان قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.
موضوع : تخلف انتخاباتی توسط ارگان دولتی
سلام علیکم
با احترام اینجانب....................... کاندیدای/ رأی دهندهٔ، دوازدهمین دورهٔ مجلس شورای اسلامی، بخاطر رفتار لیبرالیسمی صدا و سیما در انتخابات، بوسیلهٔ گرفتن پول برای تبلیغ و مطرح کردن عریانِ تاثیر پول بر انتخابات جمهوری اسلامی ایران توسط یک نهاد رسمی آن و نیز تقسیم ناعادلانه امکانات بیت المال با جانبداری از کاندیداهای متمول و اصرار بر این اشتباه با وجود تذکر بعضی هموطنان قبل از اقدام،(نامه پیوست) و همچنین نا امید کردن کاندیداهای کم برخوردار و طرفدارانشان از رقابت - بر خلاف دستور مقام معظم رهبری به لزوم مشارکت حداکثری - بدینوسیله شکایتم در مورد تضییع حقوق خود و هموطنانم را اعلام نموده و خواستار اقدام لازم و ارائه نتایج به عموم می باشم.
کاندیدا/رأی دهندهٔ انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
...........
تاریخ...........
لطفا نامهٔ پیوست را در گروه و کانال "بسوی تمدن نوین اسلامی با ولایتمداران متخصص حوزوی"، در "ایتا" ببینید.
@elmetaghva
نامهٔ پیوست 👇
بسم الله الرحمن الرحیم
١۴٠٢/١٠/١١
#شورای محترم #نگهبان
بسیار مهم، فوری، #انتخاباتی
موضوع : نامۀ #سرگشاده، حاویِ شکایت و نیز اعلام خطر بروز مشکلات در #انتخابات این دورۀ کشور به علت ارادۀ علنیِ صدا و سیما برای تخلف در انتخابات، عدول از قانون اساسی و ایجاد امکان مخاطرات برای نظام اسلامی
با عرض سلام، ادب و احترام اینجانب سهیل محمدشفیعی، به استحضار میرساند:
به دلیل اقدام #صدا_و_سیما در مورد درخواست دریافت وجه از کاندیداها برای ورود به رقابت،
و نتیجتاً:
١- قرار دادن امکانات #رسانۀ_ملی در اختیار افراد دارای تمکن مالی و نهایتاً #بی_عدالتی و خارج شدن طبقۀ کم برخوردار از دورِ استفادۀ عادلانه از امکاناتِ این نهاد عمومی
٢- پایه گذاریِ یک سنتِ قبیح در #نظام_اسلامی که تابحال سابقه نداشته است، یعنی تایید و اعتراف نظام جمهوری اسلامی به #رأی_آوری بوسیلۀ پول و نشان دادنِ خلاف واقعِ حرکت حکومت به سمت #نظام_لیبرال سرمایه داری توسط یک نهاد دولتی
٣- اقدام خلاف منویاتِ #مقام_معظم_رهبری به لزوم #حضور_حداکثری، بخاطر عدم توجه به رأی آوریِ هرچند بسیار محدودِ کاندیداهایی که تاثیرگذاری پول در انتخابات را خلاف حرکت به سمت آرمانِ #تمدن_اسلامی میدانند و یا امکان تأمین همین مقدار هزینۀ ضمانت خواهیِ مستبدانۀ صدا و سیما را هم ندارند.
(با ایجاد این ضوابط خلاف قانونِ خلق الساعۀ عجیب، انگیزۀ تعداد قابل توجهی از کاندیداهای ناتوان از تهیه امکان مالی برای ثبت نام در برنامۀ صدا سیما، ضعیف شده و حتی طبقۀ متوسط نیز لزوم زیادی نمی بینند که زحمت بکشند و مثلا هزار نفر از افرادی که هم اکنون تصمیم به رأی ندادن دارند را به پای صندوق بیاورند، ولی در نهایت صدا و سیما پول متمولینی که با هزینه های دهها میلیاردی، بالای یک درصد رأی آورده اند را پس بدهد ولی پولِ ایشان را به بهانۀ واهیِ درصد پایین، پس ندهد).
۴- ایجاد #نارضایتی و احساس بی عدالتی در طبقه #کم_برخوردار، با اسم و رسم یکی از ارگانهای بسیار حساس نظام اسلامی
۵- باز کردن محیطی دیگر برای تخریب نظام اسلامی و صدا و سیما، توسط #دشمنان، #معاندین و حتی خدای ناکرده، خودیهای مورد #ظلم بی عدالتی قرار گرفته.
اینجانب سهیل محمد شفیعی به عنوان یکی از هموطنانی که ممکن است به این اقدام صدا و سیما، واکنش غیر قابل جبرانی نشان دهد، بدینوسیله از ورود #جانبدارانه ی صدا و سیما به انتخابات - که در خوشبینانه ترین حالت، طراحی ضوابط آنرا تاثیرِ #خائنان، جاهلان و یا #جاسوسان ِ#نفوذی در بدنۀ صدا و سیما میداند - به شورای محترم نگهبان و ریاست محترم #ستاد_انتخابات_کشور، عرض شکایت و درخواست رسیدگی داشته و از طریق همین نامه به مدیریت محترم صدا و سیما اعلام مینمایم، چنانچه ظرف هفتۀ جاری، از کاندیدا های ثبت نام نکرده در این طرحِ #تبلیغاتی، بصورت کاملا رایگان اقدام به ثبت نام نشود، ضمن ارائۀ شکایت خود به مقام معظم رهبری روحی فداه ، دیگر مراجع قانونی و نیز #عموم_مردم، حق خود میدانم که از #مردم، برای #تحریم این #برنامهٔ_تبلیغاتی دعوت کرده و برای مقابله با این تصمیم #غیر_قانونی ِ صدا وسیما هر اقدامی از #حقوق_شهروندی و #مدنی ِ#قانونی ِ خود را که لازم دانستم به منصۀ ظهور برسانم.
ضمنا با ثبت رسمی این نامه در دبیرخانۀ ارگانهای مخاطب آن، خود را از مشکلات ناشی از رفتارهای هفتۀ آیندۀ خود (در صورت عدم توجه به درخواست) مبری دانسته و امیدوارم عدم توجه مخاطبین محترم نامه به #تظلم_خواهی ِحقیر و نتیجتاً شروع اقداماتم ، موجب #تضعیف_رسانۀ_ملی، سواستفادۀ دشمنان و دلسردی گروهی از مردم از انتخابات در این #شرایط_حساس نشود.
و مؤکداً متذکرم چنانچه به تخصصم در علوم ارتباطات، خصوصاً تبلیغات و سابقۀ پشتکار در پیگیری وظایفم و مرور نتایج آن عنایت فرمایید، تاثیرپذیری محیط از اقداماتم ورای اندازهٔ تخمین مشاوران نیز ممکن است.
و من الله التوفیق نهم بهمن ماه سال یکهزار و چهارصد و دو یک #شهروند_ایرانی سهیل محمدشفیعی
رونوشت:
- ریاست محترم دفتر مقام معظم رهبری مدّظلّهالعالی جهت استحضار
- ریاست محترم ستاد انتخابات کشور جهت بررسی و اقدامات لازم
- ریاست محترم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران جناب #دکتر_جبلی جهت بررسی و اقدامات لازم
#هموطن، لطفا کاندیداهای #مجلس را جهت تنظیم یک شکایت جمعی با حقیر ارتباط دهید.
کانال "#دعوتنامهٔ سهیل محمدشفیعی" را
در "ایتا" جستجو کنید.
https://eitaa.com/elmetaghva
🔴ای که دستت میرسد کاری بکن
🔻زمزمه های داوری زنان در مسابقات مردان این بار در دربی ۱۰۳
تحلیل نوشتن و ارزیابی را باید کنار بگذاریم و فقط اعتراض کنیم. به هر کس که میتوانید صدای اعتراضتان را برسانید. حتی غیر انقلابیها دلشان خوش است که در این مملکت ناموس نگه داشتن راحت است. نگذارید ناموس شیعه تاراج دلالان پول ودلار شود.
✍عالیه سادات
🔔 ما را در روبیکا، ایتا، بله، سروش پلاس، ویراستی و ویسگون دنبال کنید ✅
📎 https://zil.ink/tahason_mardomi 🔎
#️⃣ #معیشت_حجاب_فضایمجازی ✊
🇮🇷 کانال #تحصن_مردمی 🇮🇷
📎 https://eitaa.com/joinchat/3318415876C2c20a5651e 🔎
سلام علیکم
پیشنهاد جلسه حضوری - مجازی
دستور جلسه:
آشنایی با یکدیگر، همفکری در مورد چگونگی ادامهٔ کار و یا هر پیشنهاد مورد توافق دیگر اعضا
زمان : قبل از ماه مبارک، پنجشنبه عصر یا جمعه عصر یا هر پیشنهاد مورد توافق دیگر اعضا
مکان: قم، تهران، طالقان یا هر پیشنهاد مورد توافق دیگر اعضا
لطفا پیشنهادات خود را تا آخر امشب به ادمین کانال ارسال فرمائید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌دیدن این ۸۳ ثانیه به مذهبی های صورتی اصلا سفارش نمیشه.
اسلام معاویه ای : دوقطبی ایجاد نکنید!
استاد رحیم پور ازغدی : جریان مُرجئه که توسط معاویه حمایت میشد به این معتقد بود که همه خوب اند و بهشتی اند و فرقی بین مذهبی ها نیست، چه با حجاب و بی حجاب، چه رشوه خوار و چه آدم سالم، چه مشروب خور و چه مشروب نخور، میگفتند دو قطبی ایجاد نکنید.
https://eitaa.com/KashkulJudy
قدیری ابیانه:💸 حقوقدانها از بانک مرکزی به دیوان عدالت شکایت کنند و به اختصاص ۱۰۰۰ دلار به نرخ ترجیحی اعتراض نمایند.
✈️چرا دولت باید بابت سفرهای خارجی ارز یارانهای بپردازد؟!
✈️هر کس میخواهد سفر خارجی برود ارز مورد نیازش را به نرخ آزاد تهیه کند.
💸 نه تنها ارز ۵۰۰ دلاری نباید به ارز ۱۰۰۰ دلاری تبدیل شود بلکه حتی پرداخت ۵۰۰ دلار ارز مسافرتی هم باید حذف گردد.
بانک مرکزی نه تنها چنین حاتمبخشیای را از دارایی ملت کرده است بلکه بنزین هواپیما را هم از قرار لیتری ۶۰۰ تومان به شرکتهای هواپیمایی عرضه میکند. حال آنکه قیمت تمام شده بنزین.معمولی لیتری ۳۵ هزار تومان است. این میزان یارانه معادل ماهیانه چند تن طلاست.
حال آنکه چنین سرمایهای میتواند در جای بهتر مثلا رفع نقاط حادثهخیز جادهها اختصاص یابد.
✍️ دکتر محمد حسن قدیر ابیانه
📆 ۱۷ اسفند ۱۴۰۲
لطفا برای دیگران هم ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیار عالی تحلیل و بحث می کند حتما گوش کنید و برای گروهای دیگر ارسال کنید. البرز نشینان https://eitaa.com/alborzneshenan
🍏🌷🍏🌷🍏🌷🍏🌷
*"بسم الله الرحمن الرحیم"*
*"آدم حسابی"*
ما در طول عمرمان و گذران زندگی،
حسرت آدمحسابی هارو داریم
که بمانند آنانشویم و یا بنوعی در مسیر زندگیمان قرار بگیرند که باعث افتخار،
دلخوشی و دلگرمی و امید فردای بهترمان باشند.
و این سعادت امروز نصیبمان شده که
با خصوصیات آن بزرگواران آشنا شویم
با علم به اینکه این بزرگواران همیشه در اطرافمان در لباسها و شخصیتهای متفاوت در سطح جهانی وجود دارند
و چراغ هدایت بشری و انرژی مثبت
و شادی آفرین هستند.
*"١-آدم حسابی"*
حرف حسابی می زند
اهل مغلطه نیست
اهل حرافی و هرزه گویی نیست
اهل سخنان درهم ریخته و بی هدف هم نیست
برای همین شنوندگانش او را آسان
می فهمند
سخنانش برخاسته از دانش است
نه شهوت کلام یا خودنمایی
*"٢-آدم حسابی"*
اهل تخریب دیگران و تهمت زدن به کسی نیست
او برای حذف رقیب توطئه چینی
یا زیرآب زنی نمی کند
*"٣-آدم حسابی"*
قانونگراست
اهل دور زدن قانون نیست
رشوه نمی دهد و رشوه قبول نمی کند
اهل پارتی بازی و رابطه سالاری نیست
*"٤-آدم حسابی"*
از اقرار به اشتباهاتش ترسی ندارد
و هرگاه متوجه اشتباهش شود
درصدد جبران بر می آید
*"٥-آدم حسابی"*
به اقتضای جلسه و محفلی که در آن نشسته است سخن نمی گوید.
سخن او همواره برخاسته از باورهایش است
*"٦-آدم حسابی"*
با برخی افراد و افکار نمی تواند
کار کند و قبولشان ندارد
او خود را مجبور به این کار نمی کند
*"٧-آدم حسابی"*
در مسائل کوچک صرف وقت نمی کند
و درباره ی مسائل مهم بی تفاوت نیست
*"٨-آدم حسابی"*
با بالا دستیهایش تعارف ندارد
اگر اشتباهی از ایشان ببیند می گوید
و اگر اقناع نشود از همکاری و همراهی
با ایشان کناره می گیرد
*"٩-آدم حسابی"*
در هر پست و مقامی که مشغول باشد
تمام تلاشش در راستای انجام مأموریتهای محوله به بهترین شکل است
او برای خوشامد مدیرانش یا به طمع
پست و مقامی بهتر تصمیم نمی گیرد
و کار نمی کند
*"١٠-آدم حسابی"*
اهل باج دادن و معامله کردن در وظایف
و اختیاراتش نیست
او از دید همکارانش، آدم سختگیری
به نظر می رسد
*"١١-آدم حسابی"*
به کسانی که از او تعریف و تمجید
می کنند با احتیاط نگاه می کند
و به کسانی که او را نقد می کنند
خوب گوش می کند
و در صدد تلافی برنمی آید
*"١٢-آدم حسابی"*
در مقابل کاری که برای دیگران می کند
انتظاری از ایشان ندارد
و در زمانی که کارش به آنها بیافتد
به ایشان یادآوری نمی کند که چه کارهایی برایشان کرده است
*"١٣-آدم حسابی"*
در قید و بند دریافت تبریک و تسلیت
از دیگران یا برگزاری مراسم بزرگداشت
و تکریمش نیست
او کیش شخصیت ندارد
*"١٤-آدم حسابی"*
وامدار فرد یا گروهی نمی شود
او تلاش می کند کاستی هایش را
با عزت نفس پر کند
اما آزادگیش را در گرو نیازهایش نگذارد
*"١٥-آدم حسابی"*
بر اساس باورهای راستینش در گروه
حزب یا سازمانی وارد می شود
او اهل یافتن همفکرانش است
نه همفکر شدن برای رسیدن به امیالش
*"١٦-آدم حسابی"*
دارای یک سلسله ارزشهای اخلاقی است که آنها را با اندیشه و پژوهش خود
یافته است نه توصیه و تلقین دیگران
*"١٧-آدم حسابی"*
اهل مدرک گرایی نیست
او نداشتن عنوان دکتر و مهندس را
کسر شأن نمی داند و به دنبال خرید
مدرک یا عنوان تقلبی نیست
او یادگیری را آموخته است
*"١٨-آدم حسابی"*
نه اهل توهین است و نه اهل لودگی
او با گفتارش دیگران را خودخواسته
به احترام وامیدارد
او آدم خشکی نیست
انضباط و چارچوب اخلاقی و شخصیتی
مشخصی دارد
اما دیگران از معاشرت با او
زده نمی شوند
*"١٩-آدم حسابی"*
به کاری که می کند اعتقاد دارد
و کاری نمی کند که به آن باور
نداشته باشد
برای همین آمادگی بیشتری را
برای جدا شدن از گروه،حزب، سازمان
و یا شغلی که مغایر با باورهایش باشد را
همواره دارد
*"٢٠-آدم حسابی"*
با واژه ی "مصلحت"
رفتار و گفتارش را توجیه نمی کند
مصلحت برایش مانند سوزنی است که
او به ندرت به جان خود فرو می کند.
باید اقرار کرد که
*"آدم حسابی بودن"*
کار دشواری است
و به ویژه در اوضاع کنونی جامعه ی ما
*"آدم حسابی ماندن"*
دشوارتر
در زمانی که آشفتگی به جان جامعه ی ایرانی افتاده است
برشمردن و یادآوری ویژگیهای
آدمهای حسابی به ما کمک می کند
که این نیاز راستین کشورمان را
به فراموشی نسپاریم.
*"بارالها با شهد شیرین آدم حسابی بودن کام ما را سیراب فرما🤲"*
🌴💖🌴💖🌴💖🌴💖
⏺ فلاکت واقعی یا خودتحقیری؟!
◀️ ما متهم به فلاکت در رسانه های غربی- صهیونیستی دنیا هستیم در حالیکه:
۱- تقریبا به تعداد خانوارها خودرو در کشور داریم!
۲- با دو روز تعطیلی راههای کشور قفل میشود!
۳- در مصرف لوازم آرایشی در جهان اول هستیم!
۴- پنج میلیون نفر در یک ساعت برای چهار هزار خودرو ثبت نام میکنند؛ یعنی مردم ایران، با پول همین قرعهکشی میتوانند شرکت بنز آلمان رو خریداری کنند!
۵- در نوروز امسال ۵۱ میلیون تردد در جادههای کشور ثبت شده که ما تنها کشور در منطقه و حتی جهان هستیم که دارای این رکورد سفر هستیم! تقریبا به انداره کل اروپا؛ پنج میلیون نفر سفر از طریق دریا و نیم میلیون نفر سفر هوایی!
۶- در یک ماه دسامبر ۲۰۲۱ بیش از هزار و چهارصد باب ملک در ترکیه توسط ایرانیها خریداری شده است! و ایرانیها در ماه سپتامبر گذشته نزدیک ۲۰۰ هزار نفر سفر به ترکیه داشته اند! اما باز میگن بدبختیم!
۷- به گزارش انجمن بینالمللی جراحی زیبایی (isips)در سال ۲۰۱۳ بیش از ۲۴ میلیون عمل جراحی در دنیا انجام شده است که ایران با بیش از ۲۰۰ هزار جراحی زیبایی جز ده کشور اول جهان میباشد؛ یعنی ایران یک درصد جمعیت جهان رو داراست اما ۸ درصد عمل جراحی را داشته است!
۸- ایرانیها رتبه اول واردات غذای سگ در منطقه غرب آسيا را دارند! اما در عین حال بدبخت ترین مردم در سطح کره زمینند؟!
۹- در حال حاضر مردم ایران روزانه بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین مصرف میکنند یعنی مصرفی بیش از سه برابر مصرف پرجمعیت ترین کشور دنیا یعنی چین!
۱۰- میگن ما بدبختیم ولی مصرف برقمون ۶ برابر میانگین جهانی است!
۱۱- ما بدبختیم ولی مصرف گازمون با جمعیت ۸۰ میلیونی حدود ۷ برابر میانگین جهانی و معادل ۱۲ تا کشور ثروتمند اروپایی است!
۱۲- ما بدبختیم اما در مصرف آب شیرین درجه یک دنیا در رتبه اول هستیم!
✍ اما طبق آمار جهانی فقر در ایران بعد انقلاب به زیر ۸ دهم درصد هم رسیده است و این یعنی ایران جز ده کشور با کمترین میزان فقر در جهان است؛ اما طبق گفته رسانه های دشمن ایران فقیر ترین مردم جهان با درصد بالای فلاکت است؟! پس تأمل کنیم؛ چه دستی پشت پرده با کمک خائنین در کار است؟!
سلام صبح بخیر
امیر المومنین (ع):
آن کس که عظمت خدا را میشناسد، سزاوار نیست خود را بزرگ جلوه دهد،
پس بلندیِ ارزش کسانی که بزرگی پروردگار را میدانند، در این است که در برابر او فروتنی کنند.
و سلامت آنان که میدانند قدرتِ خدا چه اندازه میباشد، در این است که در برابر فرمانش تسلیم باشند.
نهج البلاغه خطبه ۱۴۷
روز و روزگارتان در پناه خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ایرانی فروشنده لباسهای لوکس در هتل مشهور یکی از کشورهای عربی با انتشار ویدیویی خطاب به ایرانیها، از عرضه کاپشن چرم 2 میلیاردی و تیشرت 40 میلیونی خبر داده و درخواست کرده خریداران برایش پیغام بگذارند! این ویدیو را میبینید.
هدایت شده از سهیل محمدشفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام علیکم
حلول ماه رمضان مبارک
ان شاالله با دعا برای یکدیگر در این ماه پر برکت، موجبات عاقبت به خیری مان فراهم شود.
هدایت شده از ره پویان غدیر(مسجد عبداللهی)
خواهران وبرادان محترم
لطف کنید لینک کانال تفسیر قرآن استاد قرائتی در ایتا رو برای گروهها و دوستانیکه دارید بفرستید
مطمئن باشید تلاش در مسیر آموزش تفسیر قرآن میتواند بالاترین ثواب وبهتر زیستن برای شما باشد..
اجرتان با خود قران
https://eitaa.com/tafsir_gh
سلام صبح بخیر
«مولی امیرالمؤمنین (ع)»
اَعظمُ النّاسِ حسرَةً مَن رَأی مالَهُ فی میزانِ غَیرِهِ و أَدخَلَهُ اللهُ بِهِ النّارَ وَ أَدخَلَهُ وارثَهُ یِهِ الجّنَّةَ!
روز قیامت بیشترین حسرت و افسوس را کسی میخورد که ببیند مال او در ترازوی دیگری است (وارث او) و خداوند او را از راه همین مال وارد جهنم میکند و وارثش را با عمل صالح از راه همین مال وارد بهشت میگرداند.
سفینه، ج ٢، ص ٥٥٨
روز و روزگارتان در پناه خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🌀 توهم کاربر
🔻چقدر این مثالی که میزنیم غلطه...
آیا فضایمجازی و امثال اینستاگرام و واتساپ مثل🔪چاقو🗡است؟
🎙بخشی از سخنرانی استاد محمد #کهوند
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
هدایت شده از بسوی تمدن نوین اسلامی (هیئت دارالثقلین)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🌀 توهم کاربر
🔻چقدر این مثالی که میزنیم غلطه...
آیا فضایمجازی و امثال اینستاگرام و واتساپ مثل🔪چاقو🗡است؟
🎙بخشی از سخنرانی استاد محمد #کهوند
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh