eitaa logo
امام حسین ع
22.1هزار دنبال‌کننده
414 عکس
2.1هزار ویدیو
2هزار فایل
کانال مداحی و شعر و سبک https://eitaa.com/emame3vom
مشاهده در ایتا
دانلود
. این عطر بهار است به هر خِطّه وزیده «از خون جوانان یمن لاله دمیده» این لشکر صبح است که تا شام رسیده تا سر بزند از افق غزّه سپیده آزاد شود قدس، به تکبیر و تَبارَک جبریل بخواند «وَ رَفَعنا لَکَ ذِكرَک» .
. عاشق سِرِّ سرجدا شدنیم ، اهل حقیم و حرف حق بزنیم اهل دردیم و غصه و روضه ، بحر اشکیم و موجی از عدنیم ما مسلمان سوره‌ی کوثر ما مسلمان آیه‌ی تطهیر ما مسلمان سوره‌ی یوسف ،ما به دنبال عطر پیرهنیم ساکن کشور رئوفیم و زائران عراق و سوریه ما پناهی به ملت افغان با منادی عشق هموطنیم یاور مردم فلسطین و یار لبنان و دشمن کفریم ما مسلمان حضرت سلمان،چون اویسیم راهی قرنیم ابتدای مسیر ما نجف و،کربلا انتهای جاده‌ی ما ما مریدان مرتضاییم و، سینه چاکان شاه بی کفنیم فتح کردیم کربلا را و راهی و شهر حیفاییم سوریه که تمام شد حالا ، چند روزیست راهی یمنیم جنگ ما مثل فاتح جمل و مرد صلح و مذاکره هستیم مثل قاسم شبیه عبدالله، و زاده‌ی حسنیم مرد میدان تن به تن هستیم ،وارث آرش و کیانوشیم مرد بمب اتم نمیخواهد،ضربه را ما ز پشت سر نزنیم ... ببُرید این گلوی ما را که، حججی پروریم و پیروزیم زکریّای جابریم و همه ، عاشق سرِّ سرجدا شدنیم
. قصیده مدح عجّل الله تعالی فرجهُ الشّریف بردار تیغِ غیرتِ سردارِ خیبر را تا که ببیند این جهان تکرارِ حیدر را از کعبه تا شام و فلسطین و یمن باید با دیده‌های خود ببیند شورِ محشر را با گردشِ شمشیر نَه... با گردشِ چشمَت آقا به پا کُن دولتِ اللهُ اکبر را تکیه بزن بر کعبه با ذکرِ علی مولا آرام کن با این خُروشت قلبِ کوثر را روزِ تقاصِ ظلم و جَبرِ جِبت و طاغوت است خشنود کن مظلومِ بی‌حامی و یاور را تنها قرارِ بی‌قراری‌هایِ زهرایی آقا بیا و شاد کن یک بار مادر را پُر کن حرم را با دمِ نابِ اَناَالمهدی همراه با خود کن عموجانِ دلاور را جانِ رقیّه آمدی یک روضه مهمان کن در صحنِ آن دردانه‌یِ بی‌خانه نوکر را بی‌قرارِ انقلابِ توست باید ببیند قبله قبله‌گاهِ آخر را حتماً سپاهِ قدسه حاج قاسمْ سلیمانی یک بار با تو می‌کند تسخیر خیبر را بیت المقدّس... سامرا... مشهد... مدینه... طوس دارند بر سر شوقِ وصلِ رویِ گوهر را ای ماهِ آلُ الله یامهدی سلامُ الله هموار کن راهِ وصالِ کوی دلبر را آقا دلِ ما کربلای با تو می‌خواهد با خود ببر این اربعینِ دلتنگ و مضطر را روضه بخوان با گریه در صحنِ عموجانت با ما بگو رازِ دو دستِ آب آور را مَشک و عَلَم افتاد حُرمت از حرم پر زد چنگی رسید از راه و با خود برد معجر را آویزه‌یِ دردانه شد رنگی زبانم لال باید بگیری خود تقاصِ آهِ دختر را ۱۴۰۰/۱/۷📃 .
. از غزّه گذشتیم و رسیدیم به حیفا ما را غم صبرا و شتیلاست، حریفا! نامرد حریفی تو و یکروز می افتی در پای زن و کودک ما خوار و خفیفا جز کشتن و خونریزی و آشوب چه کردی یا ایّها الانسان که جعلناکَ خلیفا شیطان بزرگ از مکَر الله چه دانی تو کانَ ضعیفایی و او کانَ لطیفا یکروز می آید که در آن بیت مقدّس یاران به نمازند ردیفاَ به ردیفا در باد تکان می خورد و بیرق مَهدی است دیناً قیَماً ملّةَ مظلومَ حنیفا .
. آماده باش! ای لشگر صاحب زمان، بشنو شیپورِ جنگ از لشگر شیطان بگوش آمد وقت نجات ملت خوب فلسطین شد هنگامهٔ فریادها، وقت خروش آمد یاران! دوباره رو بسوی قبلهٔ اول حالا دگر دین در خطر افتاد، برخیزید هیهات استکبار سازد پایتخت آنجا جانِ فلسطین در خطر افتاد، برخیزید هنگامهٔ پاتک زدن بر خط اسرائیل آغاز شد، ره باز شد، تا جبهه های قدس سر در بیاور ای مجاهد، ای سلیمانی بعد از عراق و سوریه در کوچه های قدس ما با توئیم ای مالک اشتر، قیامت کن بار دگر در خط خون، در خطِّ عاشورا تنها رهِ آزادی قدس شریف این است سردار! سر بگذار در، سر خطِّ عاشورا هان ای بسیجِ انتفاضه اسلحه بردار بیت المقدس روز و شب در انتظار ما سرهابه کف،تنهابه صف، اینک به پیش ای قوم وقت نماز جمعه شد پشت سرِ آقا موسی دوبار میزند بر رود نیل اینک تا غرقِ فرعونِ زمان، کوتاه دوران است حرفِ علیِ ما به کرسی می نشیند باز پس عمر اسرائیل کم کم رو به پایان است .
. دوباره رمز یازهرا بگوش است سپاه عشق در جوش و خروش است هوای کربلای بیست داریم سخن با خط صهیونیست داریم بفرما راه خود را کج کن ای خصم حذر از فتنه ی معوج کن ای خصم سعودی در سقوطی مرگبار است ریاض اینک به حال انفجار است مکن شک ،لشکر ایمان بزودی بتازد بر سعودی یهودی حرم جای شغال دربدر نیست فلسطین نیز از اشغال گر نیست یلان ،از دشت از هامون بریزند سگان را از حرم بیرون بریزند مگر که راه قدس از کربلا نیست یقیناً کعبه از این ره جدا نیست فلسطین پایتخت مسلمین است و کعبه از امام المؤمنين است خراسان پایتخت شیعیان است و ایران کشور صاحب زمان است مسلمانی جهادی خانه زاد است تشیع پیشتاز این جهاد است اگر چه خط اول زینبیه است تمام جبهه هامان فاطمیه است یمن بحرین لبنان پشت ایران سپاهش میرود تا قلب یونان و بیداری اسلامی چنین است صدور عدل ،تا هر سر زمین است مگر القائده النصره داعش جز اندک چیستند؟ یک شبه ارتش سپاه پاسداران جهانی بسیج و ارتش صاحب زمانی اگر یورش برد صبحی نمادین نماز مغربش باشد فلسطین هر آنکس از فلسطین کم گذارد یقین با صهیونیست مشگل ندارد اگر خون یمن پامال گردد قتال غزه صدها سال گردد اگر فرمان دهد رهبر بیاییم اشاره چون کند، با سر بیاییم نماز یومیه دارد قضاها ولی غفلت ،بسی دارد قضایا مبادا با لگد بیدار گردیم بزیر پای دشمن خار گردیم مبادا نهروان تکرار گردد احد بازیچه کفار گردد میان حق و باطل مرز، باریک صف اسلام و استکبار نزدیک شیاطین اهل صید و دام هستند و رویاروی با اسلام هستند بدانند اهل ایمان و هدایت فقط فصل الخطاب ما، ولایت بصیرت پیشگان ،آماده باشند مطیع رهبر آزاده باشند الا ای رهبر آزاده آقا همه آماده ایم آماده آقا .
مداحی آنلاین - این نامه‌ایست از یک سرباز ایرانی - سید رضا نریمانی.mp3
11.23M
این نامه‌ایست از یک سرباز ایرانی به ولیِ امر مسلمین از سید خراسانی 🎤 🇵🇸🇮🇷 ✌️🇵🇸🇮🇷
مداحی آنلاین - بسم الله قاصم الجبارین - میثم مطیعی.mp3
10.6M
🍃خون خواهان حاج قاسم بسم الله 🍃بسم الله قاصم الجبارین 🎤 🇵🇸🇮🇷 ✌️🇵🇸🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا