💠 حدیث روز 💠
💎 فضیلت استغفار در ماه شعبان
🔻امام رضا علیهالسلام:
مَنْ قَالَ فِی کلِّ یوْمٍ مِنْ شَعبانَ سَبْعِینَ مَرَّةً: «اَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ اَسْألُهُ التَّوْبَةَ» کتَبَ اللهُ لَهُ بَرَاءَةً مِنَ النَّارِ وَ جَوَازاً عَلَی الصَّرَاطِ وَ اَدْخَلَهُ دَارَ الْقَرارِ.
❇️ هر که در هر روز از ماه شعبان هفتاد بار ذکر «أستغفر الله و أسأله التوبة» را بگوید، خداوند برای او نجات از آتش و جواز عبور از صراط را نوشته و او را به سرای آرامش بهشت وارد میکند.
📚 أمالی شیخ صدوق، ص ۶۲۸
•┈┈••✾••┈┈
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
استقرار حجه الاسلام مهدی رضا نژاد استاد حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) در چادر نوروزی هلال احمر بابل و خدمات دهی به مسافران نوروزی
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
استقرار حجه الاسلام مهدی رضا نژاد استاد حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) در چادر نوروزی هلال احمر بابل و خدمات دهی به مسافران نوروزی
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
🔻 نوروز در دیدگاه اسلام
🔹 رویکرد اسلام در مواجهه با سنت بزرگداشت نوروز، نزد دو مذهب شیعه و سنی متفاوت است. غالب روایات شیعه موید و امضاء کنندهی این سنت هستند و از اینرو عالمان شیعی، بالاخص عالمان متاخر شیعی، دیدگاه اثباتی به این سنت داشتهاند اما در مقابل، عالمان اهل سنت دیدگاه انکاری و سلبی نسبت به موضوع نوروز داشته و همواره آن را بدعت و کفر دانستند.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/22712
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #مکاتب_اهل_سنت
📎 #وهابیت_و_سلفیت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💠 سخن استاد حجت الاسلام و المسلمین نیکزاد (زید عزه)
بسم الله الرحمن الرحیم
مطلبی قرآنی به بهانه بهار و زنده شدن زمین و طبیعت
قرآن کریم در آیات متعدد به احیای زمین مرده و فاقد حیات پس از بارش باران و فراهم شدن شرایط حیات، اشاره می کند و آن را شاهدی برای احیای اموات در روز رستاخیز معرفی می کند.
به عنوان نمونه در آیه ۱۹ سوره روم می فرماید « موجود زنده را از مرده پدید می آورد و از موجود زنده مرده بر می آورد و زمین را پس از آن که خشک و بی جان شد با رویش گیاه، زنده می کند شما آدمیان نیز بسان گیاهان پس از مردن حیاتی دوباره می یابید و از گورها برانگیخته می شوید.»
یا در در آیه ۹ سوره فاطر میفرماید: «خداوند آن کسی است که بادها را فرستاد و آنها ابرهایی را به حرکت در آوردند و منتشر ساختند آنگاه ابرها را به سوی سرزمین مرده راندیم و بدین وسیله زمین را پس از آن که مرده بود با رویش گیاهان و درختان زنده ساختیم . زنده ساختن انسانها و برانگیختن آنان در روز قیامت نیز همین گونه است.»
در آیه ۴ و ۵ سوره حج به مسئله خلقت انسان از خاک و تبدیل خاک مرده به نطفه و سپس به انسان زنده و نیز احیای زمین مرده با بارش باران و رویش انواع گیاهان بر روی آن اشاره می کند و به دنبال آن به موضوع احیای انسان در رستاخیز توجه می دهد.
نکته ای که باید دقت داشت این است که قرآن کریم به زنده شدن زمین مرده و فاقد حیات با رویش گیاهان و نباتات تصریح دارد نه زنده شدن درختان بعد از خواب زمستانی.
تفاوت این دو مسئله در این است که رویش گیاهان و نباتات از خاک فاقد حیات، حقیقتاً احیا است یعنی خداوند با بارش باران و فراهم کردن شرایط لازم در خاک مرده و فاقد حیات، افاضه حیات می کند.
این نکته در مورد شکوفا شدن گیاهان و درختان بعد از خواب زمستانی صادق نیست چون درختان و گیاهان در زمستان نیز دارای حیات اند بنابراین احیا در مورد آنها صادق نیست.
در مورد خاک فاقد حیات، حقیقتاً حیات بخشی صادق است به تعبیر دقیق به خاک جمادی و فاقد نفس نباتی با بارش باران و فراهم شدن شرایط لازم، از جانب خداوند افاضه حیات و نفس نیاتی می شود.
خداوند حشر و بعث اموات در رستاخیز را حقیقتا احیای موتی معرفی کرده است.
البته معلوم است که حیات یافتن مردگان در روز رستاخیز از نوع حیات نباتی نیست بلکه حیاتی است فراتر از آن.
حال این پرسش مطرح می شود که با توجه به اینکه ما معتقدیم انسان ها پس از مرگ در عالم برزخ زنده اند و دچار مرگ واقعی نمی شوند چگونه می توان بعث انسان ها در روز رستاخیز را حقیقتاً احیا نامید؟
شاید بدین جهت باشد که انسان با انتقال از نشئه برزخی به نشئه اخروی، با افاضه الهی، واجد مرتبه ای از حیات می شود که قبلاً فاقد آن بوده است.
و یا شاید به این خاطر احیا نامیده شده است که با باز گشت روح به بدن انسان ها، به بدن افاضه حیات می شود و احیای بدن صورت میگیرد و مجازا احیای بدن، احیای انسان نامیده شده است.
تعبیر به احیای موتی برای بعث و حشر اخروی در قرآن کریم ممکن است به یکی از دو وجه بالا باشد، چنان که ممکن است در این تعبیر، هر دو وجه منظور شده باشد. والله العالم.
🔷️ همه باید در مردم امید ایجاد کنند؛ امید مایه حرکت است
💠 کسانی که برای مردم سخن می گویند، پیام میفرستند، مینویسند، تلاش میکنند، در مردم امید ایجاد کنند. امید عامل مهم حرکت، عامل مهم پیشرفت است و بحمدالله خدای بزرگ برای ملت ایران موجبات امید را هم فراهم کرده. زمینههای امید در بین ملت ما و کشور ما بحمدالله کم نیست.
🔸 امام خامنه ای مدظله؛ 1401/1/1
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #عید_نوروز
📎 #سخنرانی_نوروزی_رهبر_انقلاب
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔻 آیت الله اعرافی:
🌀 خدمات گوناگون و ارزشمند آیت الله ری شهری فراموش نخواهد شد
🔘 مدیرحوزههای علمیه با صدور پیامی ارتحال آیتالله ری شهری رییس موسسه دارالحدیث را تسلیت گفت.
▫️ در بخشی از این پیام آمده است:
⬅️ در آغاز سال نو خبر درگذشت مرحوم آیت الله حاج شیخ محمد محمدی ریشهری قدس سره مایه اندوه و تألم شدید گشت، چهره برجسته ای که خدمات گوناگون و ارزشمند ایشان فراموش نخواهد شد از یک سو کارهای ماندگار علمی و تلاش ستودنی در احیای احادیث پیامبر اعظم (ص )و خاندان پاک وی (ع )با رویکردی نوین و ناظر به روزگار جدید و خلق و تدوین آثار و موسوعه های حدیثی ماندگار و نیز پایه ریزی موسسات علمی و حدیثی و تربیت و بکارگیری جمع کثیری از محققان وپژوهشگران علوم الهی و حوزوی از حسنات ایشان بشمار میرود.
https://hawzahnews.com/xbDTk
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
▫️ آیت الله اعرافی در پیام نوروزی به حوزویان:
🔶 تشریح سیاست های حوزه علمیه در آغاز قرن و سال جدید/ حوزه با وجود سختی مسیر، تحولی مهم در پیش روی دارد
🔻 مدیر حوزه های علمیه کشور در پیام نوروزی خود به طلاب، اساتید و فعالان حوزوی از طرح های بزرگ حوزه در آغاز قرن جدید خبر داد.
➖ فرازهایی از این پیام:
🔸 پایه ریزی یک حوزه علمیه جدید به نام حوزه علمیه قم یکی از تحولات مهم قرن حاضر است.
🔹 در همین یک قرن حوزه علمیه قم و نهاد روحانیت شاهد، شکل گیری نهضت ها و جریان های فکری متعدد هستیم و بالاترین دستاورد این یک قرن، شکل گیری نهضت امام راحل و سپس انقلاب شکوهمند اسلامی است.
🔸 حوزه عصر جدید، حوزه ای است که با سختی ها و چالش های فراوان و البته رسالت های سنگینی مواجه است. در این روزها باید با توشه گیری از گذشته آماده حرکت نو شویم.
🔹 گرچه امروز حوزه های علمیه ما تخصصی تر شده است و بخش هایی دیگر بر دوش دانشگاه است ولی روزگاری همه این علوم در حوزه ها و مدارس علمیه تدریس می شدند. حوزه های علمیه ما از پیشینه بزرگی از قلمروهای مختلف معرفتی برخوردار است. این دانش بنیانی و معرفت نهادی را باید بشناسیم، به آن افتخار کنیم و آن را تحول ببخشیم و به سمت قلمروهای جدید حرکت کنیم.
🔸 حوزه تاریخ پر افتخار دارد و ضمن آنکه باید به آن افتخار کنیم، نباید در آن تاریخ بمانیم و به افق های جدیدی در این زمینه قدم بزنیم و گام برداریم.
🔹 حوزه و نهاد روحانیت، همواره مردم گرا و اجتماعی بوده است و در کنار مردم به ویژه نیازمند و مستمندان قرار داشته است که این هویت، هویت کمی نیست. به شدت باید نسبت به کاهش این مساله در نهاد روحانیت و حوزه نگران باشید.
🔸 ذات حوزه یک ذات اجتماعی و سیاسی به معنی درست است نه سیاست زدگی و بازی های سیاسی؛ بلکه سیاست مبتنی بر اندیشه الهی است.
🔹 ضرورت هم افزایی در جهت ارتقای عناصر هویتی حوزه و ضرورت بازسازی و بالندگی حوزه و اصلاح ضعف ها و کاستی ها امر بسیاری مهمی است که باید به آن بپردازیم.
🔸 بیش از ۱۰۰ طرح مهم و تحولی و بزرگ در پرتوی اسناد متعدد در چند سال گذشته در مدیریت حوزه و حوزه انجام شد و در دو سال اخیر آرام آرام به سمت اقدامات جدید حرکت کردیم و در این زمینه به دنبال عمق بخشیدن به این امور هستیم.
🔹 در یکصدمین سالگرد احیای حوزه علمیه قم قرار داریم که در این زمینه باید خروجی مناسبی در بازشناسی دستاوردهای حوزه علمیه قم و دستاوردهای حوزه های علمیه در یک صد سال اخیر داشته باشیم.
🔸 می دانیم که سخت ترین وضعیت معیشت از آن طلاب است که بیش از ۹۰ درصد جامعه روحانیت در سختی و رنج زندگی می کنند و در کنار سایر اقشار به شکل جدی تر جامعه وسیعی در حوزه جامعه روحانیت با سختی های زندگی دست و پنجه نرم می کنند. معیشت هدفمند با هدف کاستن از بار سختی ها وظیفه ماست.
🔹 ما با همه طلاب و اساتید و محققان و مبلغان و فعالان و مدیران و کادر حوزه میثاق را می بندیم که برای ارتقای حوزه سر از پا نشناسیم. نیازمند آن هستیم که مطالبات رهبری و رهنمودهای ایشان و اندیشه متعالی امام بزرگوار را به عنوان محور قراردهیم و همچنین هدایتهای مراجع معظم و نظرات و طرح های اساتید و طلاب را مد نظر قراردهیم و طرح کلان تحول حوزه در قالب اسناد و برنامه ۵ ساله در حال انجام است. این مسیر دشوار است ولی با عزم و تلاش همه گان محقق می شود.
🔻متن کامل پیام
https://hawzahnews.com/xbDHv
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع)
شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
💢 فطرت خداجوی انسان ها
🔶 انسان سرگرم دنیا و داشته های آن می شود و به مرور زمان خدا را فراموش می کند؛ دست از فطرت خداجوی خود برمی دارد و از خدا روی گردان می شود، فراموش می کند که هرچه دارد، از خدا دارد.
🔷 اما وقتی که همین انسان فراموشکار در کوران اتفاقات و حوادث، امنیت و آرامش از دست می دهد، دست به دامان خدا می شود؛ «وَإِذَا مَسَّكُمُ الضُّرُّ فِي الْبَحْرِ ضَلَّ مَنْ تَدْعُونَ إِلَّا إِيَّاهُ؛ و چون در دریا به شما خوف و خطری رسد در آن حال به جز خدا همه آنهایی که به خدایی میخوانید از یاد شما بروند.»
🔶 هرچند با رسیدن به ساحل سلامت این انسان ناسپاس باز خدا را فراموش می کند؛ «فَلَمَّا نَجَّاكُمْ إِلَى الْبَرِّ أَعْرَضْتُمْ؛ آنگاه که خدا شما را به ساحل سلامت رسانید باز از خدا روی میگردانید.»
🔷 حتی بی خدایان نیز وقتی از همه جا نا امید می شوند و بی یاور می شوند، می یابند که جز خدا یاری کننده ای وجود ندارد.
🔶 همین ها نشان می دهد خداباوری در فطرت همه انسان ها، حتی مدعیان خدا ناباوری نیز وجود دارد و در حال استیصال؛ می یابند که جز خدای مهربان فریادرسی ندارند.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
🌺بسمه تعالی 🌺
ضمن عرض تبریک فرا رسیدن سال نو؛ حضور ارزشمند طلاب محترم و اساتید بزگوار مدرسه علمیه امام حسن مجتبی( ع) می رساند به امید الهی و استعانت از امام زمان ( عج) کلاسهای درس در سال ۱۴۰۱ از روز شنبه ۱۴۰۱/۱/۶ راس ساعت ۹ صبح ( به وقت رسمی ) شروع خواهد شد ان شاءالله همه عزیزان سطح۱ حضور داشته باشند
با تشکر فراوان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
❇️ وظیفه کسی که در اصل یا مقدار روزه قضای خود شک دارد ❇️
💠 کسی که نمیداند روزة قضا بر عهده دارد یا نه، اگر به نیت آنچه که وظیفة اوست (اعم از روزة قضا و مستحبی)، روزه بگیرد و در واقع روزة قضا بر عهدهاش باشد، به عنوان روزة قضا حساب میشود.
💠 کسی که روزۀ قضا به ذمه دارد و نمی داند با وجود داشتن روزة قضا، روزة مستحبی صحیح نیست، اگر به نیت استحباب، روزه بگیرد، روزه اش باطل است و به جای روزة قضا هم حساب نمیشود.
---------------------ـ
احکام روزه مطابق با فتاوای مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی خامنهای.
🤲 أللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ یاأللَّهُ 🌍
ـ((((((((📡))))))))ـ
🎧رسانه توحیدی🇮🇷
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
https://eitaa.com/tohidimediaکانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
﷽
💌 یک عیدی بسیار ارزشمند
از #علّامه_حسن_زاده_آملی
در شبانهروز، یک وقتی خاصّ را در محضرِ قرآن باشیم. هر کسی یک وقتی را قرار بدهد که در آن وقتِ مخصوص، به مراتب شدیدتر از این دروسِ [متعارف و کلاسی] در محضر قرآن باشد که آن کتابِ الهی، با این کتابها اصلاً به قیاس در نمیآید! در آن وقتِ خاصِِّ، هر چه که پیش آید بگویید: کار دارم. مثل اینکه برای این دروس تقیّد دارید، در آنجا شدیدتر از این را تقیّد داشته باشید و به هر کسی به راحتی بگویید که: درس دارم. وقتی پرسیدند که در این ساعت چه درسی داری؟ در جواب بگو: #قرآن دارم، قرآن میخوانم و با آن محشور میشوم. اگر گفتند استادتان کیست؟ بگویید خداست و واقعاً در پیشگاهِ خداوندِ تعالی به قرائت و حشر با کتاب او بپردازید. درسِ قرآن برای شما همیشه ادامه داشته باشد و تعطیلی نداشته باشد. اگر به کامِ دلتان نرسیدید، دیگر هر چه میخواهید به من بفرمایید!
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
▫️ هیچ موثری غیر از خدا وجود ندارد
💠 آیتالله آقا #مرتضی_تهرانی ره:
🍃 سعی کنید در کارهایتان فقط خدای متعال را مؤثر بدانید.
🔹 اگر انسان غیرخدا را مؤثر نداند، درک میکند که تکْتکِ اعضایش، میگویند:
◀️ «لا مؤثرَ فی الوجودِ الا الله»
🔸 یعنی «خدایا، همهاش تو هستی و هیچ مؤثری جز تو وجود ندارد».
📚 برگرفته از کتاب چشمهایت را باز کن _ صفحه ۲۴۹.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
✅ پاسخ به شبهات نوروز
👈 مفتیان وهابی در فتاوای خود، عید نوروز و برگزاری مراسم جشن سال نو را نوعی بدعت و حرام میدانند. آنان معتقدند، به دلیل اینکه رسول خدا (ص) این روز را گرامی نداشتهاند، هر مسلمانی که به جشن و شادی بپردازد، اهل بدعت بوده و فعل حرام انجام داده است.
🔹در پاسخ به بدعت دانستن نوروز و برگزاری جشن در این روز، دو نکته بیان میشود:
نکته اول:
👈 دین مبین اسلام با رسوم و سنتهای عقلانی و حسنه مخالفتی نداشته و از انجام آنان جلوگیری نکرده است. بنابراین اگر سنتی واجد مولفههای عقلانی و مثبت و مخالف با شرع مقدس نباشد، نباید با آن سنت مخالفت شود و اگر سنت نیکویی نیز باشد، باید برای انجام آن مساعدت و یاری نیز کرد.
نکته دوم:
👈 ائمه اطهار (علیه السلام) برای گرامیداشت روز نوروز، احکام و اعمال را بیان فرمودهاند. بنا بر اصول مذهب شیعه بیان اینگونه از احکام، بدعت بودن آن را نفی میکند و به نوعی نوروز را نیز تبدیل به ایام عبادی و مذهبی میکند.
🌐 جهت مطالعه ی بیشتر کلیک کنید
👇👇👇
https://www.adyannet.com/fa/news/37290
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
💢 ترس از خدا
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 أيُّهَا النَّاسُ اتَّقُوا اللَّه الَّذِي إِنْ قُلْتُمْ سَمِعَ، وَ إِنْ أَضْمَرْتُمْ عَلِمَ.
🔹 اى مردم! از خدايى بترسيد كه اگر سخنى بگوييد مى شنود و اگر چيزى را در دل پنهان داريد مى داند.
📚 حکمت 203 نهج البلاغه
📎 https://btid.org/fa/photogallery/201214
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
♨️خبر غیبی امام زمان عج
🔸انجام دادن معجزات و كرامات از سوى امامان معصوم علیهم السلام و از جمله امام زمان (عج) كه حجت هاى خداوند بر روى زمين و وارثان زمين هستند، امر عجيبى نيست. در رجوع به کتب روایی نیز از جمله برای حضرت حجت (عج) کرامات فراوانی دست پیدا می کنیم که برای حضرت ثبت شده است.
🔸پسر علی بن مهزيار می گوید: در سفرى با كشتى همراه پدرم بودم و مال زيادى به همراه او بود، ولی دچار بيمارى سختى شد و گفت: «من، در حال مردن هستم» و در مورد آن اموال، وصيت كرد كه آن ها را به امام زمان (عج) بدهم.
🔸از اين وصيّت تعجّب كردم، ولى مطمئن بودم كه پدرم بيهوده سخن نمى گويد. با خود گفتم: اگر امر برايم روشن شد، مانند دوران امام حسن عسكرى عليه السلام به وصيّت عمل مى كنم و الّا آن را صدقه مى دهم.
🔸مدّتى در عراق بودم تا اين كه فرستاده اى از جانب امام زمان (عج) آمد و مشخصّات مال و محلّ مخفى كردن آن را گفت و حتّى بعضى از مشخّصاتى را كه خودم هم نمى دانستم، بيان كرد و من هم مال را به او دادم
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/202570
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #امام_زمان_عجل_الله_تعالی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
♨️عدالت در دولت مهدوی
🔸در عدل حضرت روایات زیادی در حد تواتر نقل شده است. عدل، هنگام ظهور به اندازه ای تحقق پیدا می کند که امام صادق علیه السلام می فرماید: «قسم به خدا، عدل او داخل خانه هایشان می شود، همچنان که گرما و سرما داخل می شود.»
🔸بعد از ظهور حضرت، حق و باطل چهره واقعی خود را نشان می دهند و حق و باطل از هم تفکیک داده می شوند. به این صورت نیست که هر کس ادعای اسلام کرد ولی منافقانه عمل کرد، در امان باشد و به اسلام و مسلمین خیانت کند؛ مانند برخی از کشورهای اسلامی منطقه که اسم اسلام را یدک می کشند ولی در اصل خائن به اسلام و مسلمین هستند و هر روز بر جنایات خود اضافه می کنند و خون بیگناهان را به بهانههای واهی میریزند.
🔸به همین خاطر حضرت، با عدالت خود، حق و باطل را از هم جدا می کند و اهل باطل را به سزای اعمالشان می رساند و آیه مبارکه: «مَا كَانَ اللَّهُ لِيَذَرَ الْمُؤْمِنِينَ عَلَىٰ مَا أَنْتُمْ عَلَيْهِ حَتَّىٰ يَمِيزَ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ؛ خدا بر آن نيست كه مؤمنان را به اين [حالى] كه شما بر آن هستيد، واگذارد، تا آن كه پليد را از پاك جدا كند» معنا پیدا می کند.
بنابراین، حضرت از مظلومان دفاع می کند و با ظالمان می جنگد و عدالت، معنای واقعی خود را پیدا می کند.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/203265
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #امام_زمان_عجل_الله_تعالی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
✳️ توبه و بازگشت به خدا
🔻 «وَ عَلَى الشَّبابِ بِالْإِنابَةِ وَ التَّوْبَةِ.»
✍️ خدایا! به جوانان، پشیمانی و توبه از گناهان عنایت بفرما.
📚 مفاتیحالجنان، دعای امام زمان (عجّل اللهتعالیفرجهالشّریف)
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #نیمه_شعبان
📎 #دعای_امام_زمان_علیهالسّلام
https://btid.org/fa/photogallery/202558
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐btid.org
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
💠 حدیث روز 💠
💎خبری امیدبخش برای منتظران ظهور
🔻امام صادق عليهالسلام:
يا اَبا بَصيرٍ طُوبى لِشيعَةِ قائِمِنَا الْمُنْتَظِرينَ لِظُهُورِهِ، فى غَيْبِتِهِ، وَالْمُطيعينَ لَهُ فى ظُهُورِهِ، اُولئَكَ اَؤْليآءُاللّه ِ الَّذينَ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لاهُمْ يَحْزَنُونَ
❇️ اى اَبُوبصير، خوشا به حال شيعيان و پيروان قائم ما كه در زمان غيبت او #منتظر ظهور و در زمان ظهور مطيع او هستند.
آنها اولياى خدا هستند كه ترس و اندوهى براى آنان وجود ندارد.
📚 بحارالأنوار، ج 52، ص 150
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
🌺بسمه تعالی 🌺
ضمن عرض تبریک فرا رسیدن سال نو؛ حضور ارزشمند طلاب محترم و اساتید بزگوار مدرسه علمیه امام حسن مجتبی( ع) می رساند به امید الهی و استعانت از امام زمان ( عج) کلاسهای درس در سال ۱۴۰۱ از روز شنبه ۱۴۰۱/۱/۶ راس ساعت ۹ صبح ( به وقت رسمی ) شروع خواهد شد ان شاءالله همه عزیزان سطح۱ حضور داشته باشند
با تشکر فراوان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
⭕️ اشتغال آفرینی، کمک به فرهنگ ایرانی برای مبارزه با آسیبهای اجتماعی
👈 برابر تحقیقات صورت گرفته، میان آسیبهای اجتماعی، بزهکاری، جرم و «بیکاری» نسبت مستقیم و رابطه معناداری وجود دارد و این نکته یقینی است که نداشتن پیشه متناسب و امنیت شغلی بستری است بسیار مناسب برای تهدید سلامت اجتماعی و ایمنی اخلاقی.
🔹 جوانی که با گذار از خلا هویتی به دنبال ترسیم آینده و شکلدهی مسیر زندگی است، در کنار تحصیلات و خانواده به فکر ضلع میانی آن یعنی شغل خواهد بود؛ چراکه داشتن شغل برای او نقش پلی به سوی تشکیل خانواده را بازی میکند و بدون اشتغال، یاس و ناامیدی او را در بر خواهد گرفت و در کسب هویت اجتماعی به شکست خواهد رسید. چنین جوانی دچار آشفتگی روانی شده و در رویارویی با آسیبهای اجتماعی، قدرت بازدارندگی خویش را از دست میدهد.
🔹 درگیر شدن جوان بیکار با معضلات اجتماعی، بیش از اینکه پیامد ضعف اقتصادی باشد، حاصل ناکامی در کسب جایگاه اجتماعی است. به عبارتی وقتی جوان در محیط پیرامونی احساس ارزشمند و مفید بودن را از دست بدهد، ناخودآگاه و ناخواسته در معرض رفتن به سمت ناهنجاری خواهد رفت.
🔹 همچنین یک انسان شاغل دارای امید و نشاط بوده و با توان بیشتری با کمبودها و دشواریها روبهرو خواهد شد و با نگاه روبهجلو در مسیر زندگی پیش خواهد رفت.
✅ نامگذاری امسال به نام «تولید؛ دانشبنیان، اشتغال آفرین» از سوی مقام معظم رهبری هشداری به مدیران برای بهرهمندی از ظرفیت عظیم نیروی جوان و فرصت بیتکرار برای حل مشکلات اقتصادی با تکیه بر نیروی جوان است؛ چراکه «تولید» یک فعالیت اجتماعی، سیاسی، فرهنگی بوده که پیوند مستقیمی با عنصر جوان دارد و به میدان آوردن آنها با برنامهریزی متکی بر دانش و بینش، تنها راهکار دردهای مزمن اقتصاد ایران خواهد بود.
_______________
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع)شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
💠 کسی که بیماری مقطعی داشته و تا ماه رمضان سال بعد بهبود یافته است، وظیفه ای برای پرداخت فدیه ندارد ولی بنابر احتیاط قضا کردن روزه ها تا رمضان سال بعد لازم است و در غیر این صورت علاوه بر قضا باید کفاره تأخیر (یک مد معادل ٧٥٠ گرم طعام) نیز بپردازد.
#احكام_روزه
🆔 @leader_ahkam
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
1_1537453814.pdf
46.12M
💠 احکام نموداری نماز و روزه مسافر بر اساس نظرات آیات عظام:
◀️ حضرت امام خمینی (ره)
◀️ حضرت آیتالله العظمی خامنه ای (ادام الله ظله الشریف)
◀️ حضرت آیتالله العظمی سیستانی (زید عزه)
◀️ حضرت آیتالله العظمی صافی گلپایگانی (ره)
◀️ حضرت آیتالله العظمی مکارم شیرازی (زید عزه)
◀️ حضرت آیتالله العظمی وحید خراسانی (زید عزه)
❇️ به کوشش حامد طالبی
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
📡 جهت افتخار سربازی حضرت ولیعصر عج و تحصیل در حوزه علمیه شهرستان بابل تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ فرصت دارید. لطفاً جهت اطلاع از جزئیات و شرائط و ثبت نام به http://Paziresh.ismc.ir مراجعه نمایید.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
❇️ جهت اطلاع از فعالیت ها و اخبار #حوزه_علمیه_شهرستان_بابل، عضو کانال ذیل شوید:
ایتا 👇
@howzeh_babol
واتساپ👇
◀️https://chat.whatsapp.com/BBV0ZI0D1mVCPe8GsQoIre
🔻آیت الله العظمی مکارم:
✳️ وضع حجاب در مجموع خوب نیست / فضای مجازی پایگاه شیطان شده است
□ همچنان که قبلا نیز گفته شد فضای مجازی بلای مهم عصر و زمان ماست و بسیاری از مفاسد، از فضای مجازی است و در واقع، فضای مجازی پایگاه شیطان شده است
با کم شدن بیماری کرونا باید هر چه زودتر دانش آموزان و دانشجویان در کلاس های درس شرکت کنند.
□ ما در حوزه علمیه نیز اصرار داریم که درس ها به صورت حضوری برگزار گردد.
https://hawzahnews.com/xbFgJ
@hawzahnews
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
🔻راههای #تربیت_فرزند؛
❇️ کودکان را نترسانید !!
◻️ ترس از نظر علمی، یك مقوله توخالی است كه آن را به كودكان و فرزندان خود منتقل میكنیم. وقتی نوزاد به دنیا میآید، هیچ برداشت خاصی از واکنشی به نام ترس ندارد.
ترساندن كودكان از موضوعات مختلف ریشه در ناآگاهی خانوادهها از روش صحیح مقابله با حوادث و موضوعات مختلف دارد. وقتی پدر و مادر نمیدانند در مقابله با فلان وضعیت، چگونه فرزند خود را توانمند كنند، ترجیح میدهند صورت مسئله را حذف و با ایجاد ترس، او را از آن موضوع دور كنند. بنابراین، بیش از اینكه نیاز باشد روی كودكان كار کنیم، باید #والدین را توجیه کرد.
◻️ والدین باید توجه داشته باشند كه ایجاد ترس در ذهن کودک با هشداردادن به او تفاوت دارد.
◻️ وظیفه خانوادهها هشداردادن در مورد مسایل مختلف و خطرناک است، ولی نباید درباره آن مسایل در ذهن كودك ترس ایجاد كنند؛ هرگز نباید برای تربیت کودکان آنها را ترساند؛ چون این کار درست مانند تنبیه بدنی، در تربیت مضر است.
◻️ مادر باید در مورد کودکی که خود مستعد حالتهای اضطرابی و ترس است، جسورانهتر عمل کند، به کودک اجازه تجربه بدهد و این تجربهها را ارزشمند بداند و فرزندش را به این کار تشویق کند تا در شرایط مطلوبتری قابلیتهای خود را بروز دهد. در مورد کودکان کنجکاو و فعال هم فقط کافی است از آنها در برابر خطرها محافظت شود و درباره خطرها هشدار داد، نه اینکه آنها را ترساند.
◻️ در مواردی که ترس به وجود آمده در کودک، در عملکرد تحصیلی (مانند ناتوانی در پاسخگویی به پرسشهای معلم در صورتی که پاسخ را بلد است)، عملکرد ارتباطی و اجتماعی (مانند ناتوانی شرکت در بازیهای گروهی با دوستان، ترس از خارجشدن از منزل) و پرداختن به امور شخصی (مانند به تنهایی حمامکردن، استفاده از سرویس بهداشتی، خوابیدن) تأثیر دارد، باید برای درمان اقدام شود.
بیشتر بخوانید:
https://hawzahnews.com/x5VRm
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
❇️ رها نکردن منبر از جمله ویژگیهای مهم حضرت آیتالله علوی گرگانی بود
🔻استاد رفیعی در مراسم گرامیداشت ارتحال حضرت آیتالله علوی گرگانی در قم:
◻️ اولین خصوصیت این عالم ربانی، تواضع و فروتنی ایشان است؛ هروقت بنده برای منبر و سخنرانی به دفتر حضرت آیتالله علوی گرگانی میرفتم، خود ایشان شخصاً تماس میگرفتند و در نهایت فروتنی دعوت به سخنرانی میکردند.
◻️ایشان در مواجهه با عموم مردم بسیار متواضعانه و با صمیمیت برخورد میکردند و همیشه لبخند بر لب داشتند و بدون واسطه پاسخگوی مسائل شرعی و عرفی مردم بودند.
◻️ رهانکردن منبر از جمله ویژگیهای مهم حضرت آیتالله علوی گرگانی بود، آن هم منبرهای بسیار تاثیر گذار که بنده شاهد سخنرانیهای ایشان یکسال در گرگان بودم؛ توجه به وعظ، ارشاد و منبر و روضه در طول زندگانی ایشان مشهود بود.
◻️ایشان بسیار ولایتمدار و علاقهمند به مقام معظم رهبری بودند.
◻️ علمیت بالایی که ایشان داشتند بسیار قابل توجه است؛ تألیف بیش از ۶۰ جلد کتاب که اکثر آنها را خودشان نوشتهاند از آثار و تولیدات ماندگار این عالم بزرگوار است.
hawzahnews.com/xbFhW
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36
چهارشنبه
نشست حجه الاسلام مقیمی معاون محترم پژوهش حوزه علمیه کشور با مدیران ، معاونان پژوهش و آموزش مدارس علمیه بابل
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال رسمی حوزه علمیه امام حسن مجتبی( ع) شهر زرگر
https://eitaa.com/joinchat/646512650C8c58ae1a36