فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 بازخواست میشوید که از کجا آوردهاید؟
🔹 #عمار: علی (ع) خلیفه باشد، #املاک_غصبی را حتی اگر کابین زنانتان کرده باشید، بازمیستاند.
🔸 #مالک_اشتر: کسانی بترسند که سر در توبره #بیتالمال داشتند و به جای دانه دانه جو، سکه سکه اشرفی بلعیدند. این جماعتِ نالان به چاهافتادهای میماند که به دست #عدل_علی محتاج است.
•┈┈••✾••┈┈•
⭕️تصویر جنگ و دشمن در فضای مجازی
💢شبکه و فضای مجازی، شاخص و انعکاس قدرت کشورها و فرصت مناسبی برای دولت هاست که با ورود در آن در عرصه ملی و فراملی تولید قدرت کنند و از مزایای نظامی و سیاسی آن در فضای جغرافیایی بهره مند شوند. به طوری که، مفهوم جنگ که صحنه ای از یک تخاصم نظامی مبتنی بر حرکت تانکها، خانه ها و شهرهای ویران، صدای آژیر خطر و بمباران هوایی را در ذهن مجسم می کرد، همگی در دنیای واقعی اتفاق می افتاد. اما در این قرن که انسان علاوه بر حضور در دنیای واقعی، شخصیتی هم در دنیای مجازی دارد، فضای جدیدی نیز ایجاد شده است.
💢 امروزه حراست از کشور در حوزه واقعی و مجازی شکل گرفته که هر دو در ثبات امنیت ملی نقش حیاتی دارند. همان طور که در دنیای واقعی با جنگ روبه رو می شویم، در دنیای مجازی نیز با جنگ سایبری مواجه هستیم. در واقع حفاظت از مرزهای مجازی، به اندازه حفاظت از مرزهای روی نقشه برای هر کشوری دارای اهمیت است. این مرزهای مجازی هستند که اطلاعات (عامل نیروبخش و حیاتی) را در درون خود جای داده اند.
💢 تحلیل جنگهای سایبری دشوار است زیرا عملا محدوده ای را نمی توان برای آن تجسم کرد. حتی اگر اپراتورهای این فضا را در مکان های فیزیکی قرار دهیم، باز هم محدودیت مکانی در بین نیست و مليت ممفهومی ندارد. به همین دلیل توجه به پدافند غیرعامل در فضای سایبر اهمیت زیادی برای کشور خواهد داشت.
از طرف دیگر، مفهوم دشمن به عنوان عاملی موثر برای درک نظام روابط بینالمللی مورد مطالعه قرار می گرفت. چراکه، به ندرت می شد تصور کرد که یک ملت هراسی از مورد حمله قرار گرفتن نداشته باشد، بلکه در عمل، همیشه یک دشمن واقعی وجود داشت. با چنین فهرستی، ملت می توانست قدرت خود را توجیه کند.
🔺 در این خصوص، عاملی که مورد بررسی قرار می گرفت، عامل جغرافیایی یا موقعیت کشورها بر روی نقشه بود. مناقشه بر سر مرزها و سرزمین آنقدر متداول بود که در بسیاری موارد «همسایه» به عنوان یک دشمن محتمل شناخته می شد.
در صورتی که ماهیت حقیقی یک تهاجم سایبری ممکن است هرگز شناخته نشود.
💢 طی سال های آینده طیف فزاینده ای از عوامل، از جمله تروریستها، ممکن است توانایی هایی را به دست آورده و توسعه دهند که برای هدایت حمله مجازی و فیزیکی علیه زیر ساخت های اطلاعاتی جهان، مانند اینترنت، شبکه های مخابراتی و سامانه های کامپیوتری کنترل کننده فرایندهای صنعتی حساسی چون شبکه های الکترونیکی، پالایشگاه و مکانیزم های کنترل سدهای آبی استفاده می شود.
🔺توانایی پاسخ گویی به چنین حملاتی، نیازمند فن آوری حیاتی برای پر کردن شکاف بین مهاجم و مدافع خواهد بود.
🔺🔻 میدان نبرد اصلی فضای مجازی در آینده، اطلاعات موجود در سامانه های رایانه ای است که بسیار ارزشمندتر از سامانه های فیزیکی می باشد.
فن آوری های جدید توانایی هایی برای دسترسی به داده ها چه از طریق کنترل بی سیم، نفوذ به سامانه های متصل به اینترنت و چه از طریق دسترسی مستقیم توسط افراد داخل نظام، ایجاد می کنند.
♦️پنج شرط ایران در مذاکرات وین
🔹️شبکه المیادین به نقل از چند منبع آگاه خبر داده هیأت اعزامی ایران به مذاکرات وین پنج شرط برای گروه ۱+۴ دارد.
🔹️رفع تحریمهای مربوط به توافق هستهای، راستیآزمایی درباره رفع تحریمها، کسب ضمانت، جبران خسارتهای ایران و بازگشت تمامی طرفها به تعهدات ذیل توافق شروط ایران ذکر شده است.
🔹️این منابع همچنین گفتهاند: دستیابی به یک نتیجه در آینده نزدیک در گفتوگوهای وین دور از ذهن است. ما ۲ پیشنویس ارائه کردیم که قابل ویرایش هستند. ما منتظر موضع اروپا هستیم.
✅ بصیرت
‼️ برخورد جالب رسانه های اصلاح طلب با دولت رئیسی و روحانی!
🔻رسانه های اصلاح طلب بصورت تمام وقت در حال مطالبه اقتصاد و معیشت از دولت رئیسی هستند! آفرین و کاملا درست...
🔻ولی همین رسانه ها در دولت روحانی، بالاترین سطح مطالبه شان از دولت وقت، مجوز کنسرت و پخش صدای شجریان از تلویزیون و رفع حصر و اینگونه موضوعات بود.
👈مشکلی نیست؛ رسانه های اصلاح طلب دقیقا می دانند هر کسی مناسب چه کاری است و همان را از او مطالبه می کنند!!!!
✅بصیرت
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️مؤمنین چه تکالیف و وظايفی نسبت به #امام_زمان (عج) بر عهده دارند؟ (بخش اول)
💠 #مؤمنین در مورد #امام_مهدى (عج) و موقعيت آن حضرت #وظايف_سنگينى بر عهده دارند که به برخى از آنها اشاره مى كنيم:
1⃣ايمان به #حتمى_بودن #خروج_امام_مهدی (عج)؛ در روايات اهل سنت مى خوانيم كه پيامبر اكرم (ص) فرمود: «مَنْ اَنْكَرَ خُرُوجَ الْمَهْدِىِّ فَقَدْ كَفَرَ بِمَا اُنْزِلَ عَلَى مُحَمَّدٍ؛ هر كس #منكر_خروج #مهدى (عج) شود به آنچه بر محمد (ص) نازل شده كفر ورزيده است». [۱]
2⃣صبورى و #تمسك به #دين_حق در فتنه ها؛ امام صادق (ع) فرمود: «طُوبَى لِمَنْ تَمَسَّكَ بِأَمْرِنَا فِي غَيْبَةِ قَائِمِنَا فَلَمْ يَزِغْ قَلْبُهُ بَعْدَ الْهِدَايَةِ؛ خوشا به حال كسى كه در #غيبت #قائم ما متمسك به امر ما شده و قلب او بعد از هدايت منحرف نشود». [۲]
3⃣ #تمسك به #ولايت_امام_غايب؛ امام باقر (ع) از رسول خدا (ص) نقل فرموده كه ایشان فرمود: «طُوبَى لِمَنْ أَدْرَكَ قَائِمَ أَهْلِ بَيْتِي وَ هُوَ يَأْتَمُّ بِهِ فِي غَيْبَتِهِ قَبْلَ قِيَامِهِ وَ ... ؛ خوشا به حال كسى كه #قائم اهل بيت مرا درك كند و در #غيبت او قبل از قيامش به او اقتدا كند و...». [۳]
4⃣ #طلب_معرفت #امام_زمان (عج) از خداوند متعال؛ شيخ كلينى (ره) به سند خود از ابو بصير نقل كرده كه امام باقر (ع) به من فرمود: «هَلْ عَرَفْتَ إِمَامَكَ؟ قَالَ قُلْتُ: إِي وَ اللَّهِ قَبْلَ أَنْ أَخْرُجَ مِنَ الْكُوفَةِ، فَقَالَ حَسْبُكَ إِذاً؛ آيا #امامت را شناخته اى؟ عرض كردم آرى به خدا سوگند قبل از آنكه از كوفه خارج شوم، فرمود: همین تو را بس است». [۴]
5⃣ #تجديد_بيعت و #ثبات_بر_اطاعت؛ در دعاى عهد از امام صادق (ع) مى خوانيم: «اللَّهُمَّ إِنِّي أُجَدِّدُ لَهُ فِي صَبِيحَةِ يَوْمِي هَذَا وَ مَا عِشْتُ مِنْ أَيَّامِي عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَيْعَةً لَهُ فِي عُنُقِي لَا أَحُولُ عَنْهَا وَ لَا أَزُولُ أَبَداً اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الذَّابِّينَ عَنْهُ... ؛ بار خدايا همانا من براى او [حضرت مهدى (عج)] در اين روزم عهد و پيمان و بيعتى را در گردنم تجديد مى كنم، بيعتى كه از آن بازنگشته و هرگز آن را زايل نمى سازم، بار خدايا مرا از ياران و كمك كاران و مدافعين از آن حضرت قرار بده» که در اين دعا سخن از #تجديد_عهد با امام خود در هر روز است.
6⃣ #مقابله_با_شبهات و اشكالات؛ امام صادق (ع) در حديثى فرمود: «فَإِيَّاكُمْ وَ الشَّكَّ وَ الِارْتِيَابَ انْفُوا عَنْ نُفُوسِكُمُ الشُّكُوكَ وَ قَدْ حُذِّرْتُمْ فَاحْذَرُوا وَ مِنَ اللَّهِ أَسْأَلُ تَوْفِيقَكُمْ وَ إِرْشَادَكُمْ؛ پس خود را از #شك و ترديد دور كنيد و از شك ها بپرهيزيد، شما بر حذر شديد پس حَذَر كنيد و من توفيق و ارشاد شما را از خداوند خواستارم». [۶]
پی نوشت:
[۱] فرائد السمطين في فضائل المرتضى و البتول و السبطين و الأئمة من ذريتهم (عليهم السلام)، ابراهيم بن سعد الدين شافعى، مؤسسة المحمود، بيروت، چ اوّل، ج ۲، ص ۳۳۴
[۲] كمال الدين و تمام النعمة، ابن بابويه، محقق / مصحح: غفارى، على اكبر، اسلاميه، تهران، چ دوم، ج ۲، ص ۳۵۸، باب ۳۳
[۳] كمال الدين و تمام النعمة، همان، ج ۱، ص ۲۸۶، باب ۲۵؛ بحار الأنوار، مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، محقق / مصحح: جمعى از محققان، دار إحياء التراث العربي، بيروت، چ دوم، ج ۵۱، ص ۷۲، باب ۱
[۴] الكافي، كلينى، محقق / مصحح: غفارى، على اكبر و آخوندى، محمد، دارالكتب الإسلامية، تهران، چ چهارم، ج ۱، ص ۱۸۵
[۵] بحار الأنوار، همان، ج ۹۹، ص ۱۱۱، باب ۷؛ مصباح الزائر و جناح المسافر، أبي القاسم علي بن موسى بن طاوس الحسيني الحلي، تحقيق: مؤسسة آل البيت لإحياء التراث، مؤسسة آل البيت لإحياء التراث، قم، ۱۴۱۷ ق، ص ۲۳۵
[۶] بحار الأنوار، همان، ج ۵۱، ص ۱۴۷، باب ۶
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#اسلام #امام_زمان #امام_مهدی #مهدی #قائم #غیبت
✴️چشم امید ترویکای اروپایی به جریان حریف
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ یکشنبه ۲۱ آذرماه ۱٤۰۰ بقلم سید عبداله متولیان
دور دوم مذاکرات اجرای سند برجام در وین در شرایطی در حال برگزاری است که جریان تحریف در داخل کشور با شدت در جهت فریب مردم، وارونه نمایی صحنه مذاکرات و منحرف کردن افکار عمومی از حقایق، واقعیتها و ظرفیتهای موجود تلاش میکند. غرب که برای اعمال فشار به ایران در صحنه مذاکرات دستش خالی است و در تله تیم مذاکره کننده ایران افتاده، به شبکه نفوذ، احزاب و جریانات سیاسی غربگرا، مراکز سایبری گروهکهای اپوزیسیون و... و ظرفیت عظیم شبکه های اجتماعی (توئیتر، اینستاگرام و...) برای تحریف حقایق و عوض کردن میدان بازی و انداختن توپ در زمین ایران دل بسته است. جمهوری اسلامی با طرحی منطقی در چارچوب برجام و با چهار خواسته پا در میدان مذاکرات گذاشته است و طرف اروپایی با هیچ حربه و روشی نمیتواند به صورت علنی با آن مخالفت کند.
طرف غربی اینک در صحنه مذاکره با ایران حداقل با شش مشکل اساسی مواجه است:
۱- گزینه نظامی از روی میز غرب برداشته شده و با تدابیر راهبردی جمهوری اسلامی، تهدید ایران به کاربرد گزینه نظامی بکلی بی اثر شده است.
۲- تشدید و طولانی کردن تحریمها از سوی غرب، یک اشتباه راهبردی بوده و سیاست تحریم در بلند مدت منجر به از دست رفتن آثار تحریمها و ترمیم نقاط آسیب پذیر اقتصاد ایران و نهایتا ناکارآمد شدن گزینه تحریم شده و همین موضوع دست برتر را برای ایران در مذاکرات فراهم آورده است.
۳- کنار رفتن غربگرایان از سپهر سیاسی ایران و روی کارآمدن دولت انقلابی با رویکرد مقاومت و تأکید بر سرعت بخشی به ایجاد اقتصاد مقاومتی، سیاست تشدید فشار همراه با سیاست هویج و چماق علیه ایران را بی اثر کرده است.
٤- پیوستن ایران به سازمان همکاریهای شانگهای و تقویت همکاریهای اقتصادی ایران با کشورهای آسیایی بویژه کشورهای همسایه بر سرعت بی اثر شدن تحریمها افزوده است.
۵- روحیه مردمی آیتالله رئیسی و افزایش اعتماد مردم به دولت سیزدهم امید مردم را به خنثی شدن تحریم زیاد کرده و بسیاری از مردم امیدوارند که تیم مذاکره کننده جدید، با دیپلماسی مقاومت، غرب را مجبور به تسلیم در برابر منطق ایران بنماید.
۶- با تشدید اختلافات بین آمریکا و اروپا با چین و روسیه، این دو کشور رفته رفته منافع خود را در همراهی با ایران و عدم همراهی با غرب جستجو کرده و در پی تدوین اسناد همکاریهای بلند مدت اقتصادی، امنیتی، علمی و... با ایران بوده و کشورهای دیگر آسیایی نیز از این قاعده تبعیت میکنند.
در کنار این شش مشکل، آمریکا هماکنون در داخل نیز از یک طرف با مشکلات و شکاف در سطوح تصمیم گیری مواجه بوده و از طرف دیگر شاهد افزایش شکاف بین تلآویو و واشنگتن هستیم و همین امر بر استیصال هیأت حاکمه افزوده است.
با توجه به مشکلات مذکور طرف غربی، بر استراتژی فشار از داخل امتیازگیری در پای میز مذاکره متمرکز شده است و بر این عقیده است که تعقیب سناریوهای زیر موفق به تغییر میدان بازی به نفع خود خواهد شد:
۱- تعقیب سناریوی هویج و چماق و ارائه بسته های تشویقی فریبنده با هدف دوقطبی سازی افکار عمومی مردم ایران و راه اندازی جنبش مطالبه گری مردمی. غرب امیدوار است با این انشقاق بتواند جمهوری اسلامی را توسط بخشی از مردم ایران برای قبول لغو تحریم با درصد کم بجای اصرار بر لغو کامل و یکجای تحریمها تحت فشار قرار دهد. بدیهی است چنانچه نظام اسلامی با فشار افکار عمومی به پیشنهاد آمریکا تن بدهد بیشک صحنه به نفع آمریکا تغییر وضعیت داده و ایران بدون اخذ هیچ نتیجه ای مجبور خواهد شد به خواسته های جدید غرب تن داده و برای موضوعاتی نظیر قدرت دفاعی و مسائل منطقه ای نیز تن به مذاکره بدهد.
۲- تلاش مضاعف برای از هم پاشیدگی اقتصاد ایران با پایین آوردن مصنوعی و روانی ارزش پول ملی و افزایش ارزش دلار.
۳- پروپاگاندا و فشار سنگین رسانه ای و ایجاد جو روانی و تبلیغاتی در داخل ایران و اعلام انسداد و شکست مذاکرات با معرفی کردن تیم مذاکره کننده ایران بهعنوان عامل اصلی شکست.
٤- اخذ تماس با روسیه و چین بمنظور قانع سازی و همراهی این دو کشور با غرب در فشار به ایران
۵- تلاش برای امنیتی کردن مطالبات مردمی و تحت فشار قراردادن نظام با راه اندازی تحرکات غیر قانونی و آشوبگرانه در سطح کشور.
غرب تکیه به ظرفیت جریان تحریف را بهعنوان نخ تسبیح ۵ طرح مذکور در دستور کار قرار داده و منحرف کردن افکار عمومی از واقعیات در یک جنگ شناختی را تنها راه تغییر میدان بازی به نفع خود میداند. وحدت سه قوه در کنار همگرایی و افزایش اعتماد مردم به دولت، مانع جدی اثربخشی پنج طرح غرب بوده و دست غرب را برای تحمیل اراده خود در مذاکرات بسته است. در چنین شرایطی تنها راه خروج از بنبست موجود برای غرب دل بستن به جریان تحریف است. پس از دور اول مذاکرات شاهد پروپاگاندای
جریان تحریف به نفع غرب بوده ایم. جریان تحریف در روزهای گذشته تمام توان خود را برای به بنبست کشاندن مذاکرات و تأثیرگذاری بر افکار عمومی به کار گرفته است.
جمهوری اسلامی ایران در کنار حضور منطقی و عزتمندانه در میدان مذاکرات باید خنثی سازی تلاش تحریفگران را با جدیت دنبال نماید و غفلت از این جنگ شناختی به تغییر میدان به نفع غرب خواهد انجامید. باید میز مذاکره علاوه بر وین در داخل نیز منتقل شده و خط اقناع افکار عمومی و شفاف سازی صحنه مذاکرات در دستور کار رسانه های انقلابی قرار گیرد. تردیدی نیست که تنها راه خنثی سازی تلاش های رسانه ای جریان تحریف است. اعتماد مردم به دولت سیزدهم برای مقابله به جریان تحریف یک فرصت طلایی محسوب میشود. در این صورت به رغم پیچیدگیها و موانع موجود میتوان به تحمیل خواسته های منطقی ایران به غرب پای میز مذاکره امیدوار بود.
🌺آدرس اینترنتی مقاله:👇
http://www.javann.ir/004Uu8
🔏 *پانصد هزار تومان کسری بودجه ماهانه به ازای هر ایرانی*
✅ *پانصد هزار میلیارد تومان کسری بودجه سال ۱۴۰۰ می باشد این یعنی *به ازای هر ایرانی ماهانه ۴۹۹ هزار تومان و در سال ۵ میلیون ۸۸۲ هزار تومان کسری بودجه وجود دارد.*
✅این رقم یعنی *دولت به ازای هر خانواده چهار نفره ماهیانه قریب به دو میلیون تومان و سالانه بیش از ۲۳ و نیم میلیون تومان کسری بودجه دارد.*
✅ *یک عده ناآگاه و یک عده مزدور بدون توجه به این واقعیات دائم بر طبل مطالبات و افزایش حقوق میکوبند.*
🎩 *عدهای مامور بیگانه سعی میکنند درست همزمان با مذاکرات وین بر سر موضوع تحریمها اعتصاباتی برای افزایش حقوق راه بیاندازند.*
📚 *معلمان به هوش باشند و کسانی را که درست در این ایام تهدید به تعطیلی آموزش میکنند از خود طرد کنند و مطمئن باشند که سرنخ این تحرکات در دست بیگانگان است.*
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
📆 ۲۰ آذر ۱۴۰۰
📈 *بودجه ۱۴۰۱ به زبان ساده (به ازای هر ایرانی در هر ماه)*
💰 *در بودجه ۱۴۰۱ موارد زیر در نظر گرفته شده است:*
👥در محاسبات زیر جمعیت سال ۱۴۰۱ ۸۶ میلیون نفر در نظر گرفته شده است.
🔢 بودجه بر اساس نفر ماه تومان محاسبه شده است. یعنی بودجه برای فهم بهتر ابعاد بودجه به ازای هر ایرانی در هر ماه محاسبه گردیده از طریق تقسیم بودجه سالانه تقسیم بر ۸۶ میلیون جمعیت و سپس تقسیم بر ۱۲ ماه تا به ازای هر ایرانی در هر ماه بدست آید.
🛢 *صادرات روزانه نفت ۱.۲ میلیون بشکه در نظر گرفته شده است = *کمتر از ۴۲ صدم یک بشکه به ازای هر ایرانی در هر ماه* (کمتر از نیم بشکه در ماه).
🛢 قیمت نفت خام ۶۰ دلار در بشکه در نطر گرفته شده است که با توجه به صادرات کمتر از ۴۲ صدم یک بشکه به ازای هر ایرانی در هر ماه = *یعنی به ازای هر ایرانی در هر ماه ۲۵ دلار بابت صادرات نفت و میعانات گازی پیش بینی شده است*
💵دولت نرخ دلار را ۲۳ هزار تومان در نظر گرفته است.
⛽️ بخشی از درآمد نفت به شرکت نفت برای هزینهها و پروژهها، بخشی به صندوق توسعه ملی و ۳ درصد هم جدا از سایر بودجهها به مناطق نفتخیز و محروم اختصاص مییابد. الباقی در بودجه عمومی لحاظ میشود.
🛢 صادرات نفت و میعانات گازی ۳۰۷ هزار میلیارد تومان = ۲۹۷۴۸۰ تومان در هر ماه به ازای هر ایرانی
صادرات گاز هم ۳ میلیارد و ۸۵ میلیون دلار پیش بینی شده یعنی به ازای هر ایرانی ماهیانه کمتر از ۳ دلار.
🏭 *بودجه عمرانی ۱۶۰ هزار میلیارد تومان یعنی به ازای هر ایرانی ماهیانه ۱۵۵ هزار تومان پیشبینی شده است.*
farsnews.ir/news/14000920000559
👌 *پیشنهاد میشود سازمان مدیریت و برنامهریزی کل بودجه را برای فهم بهتر ابعاد آن به صورت نفر ماه تومان نیز منتشر کند.*
✅*متأسفانه تصور مردم از ابعاد بودجه و درآمدها، دهها، صدها و گاه هزاران برابر واقعیت است و همین تصور غلط موجب مطالبات و توقعاتی شده است که اصولا در توان اقتصاد کشور و بودجه دولت نیست.*
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
جنگ روایت ها را دست کم گرفته ایم!
رهبر انقلاب، در دیدار مدافعان سلامت:
🔸شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگرشما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثهی دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
🔸شما اگر حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفهی جوانهای ما است.۱۴۰۰/۹/۲۱
✅در کتاب جنگ های شبکه ای اندیشکده رند سالها قبل آمده است: در جنگ های فردا کسی برنده نیست که بزرگترین بمب ها را دارد، بلکه کسی پیروز است که بهترین روایت را دارد.
⭕️در عصر رسانه های هوشمند قرار داریم. در عصری که پلتفرم ومحتوا همپوشانی بسیار جدی با یکدیگر با فناوری هایی نظیر هوش مصنوعی و... دارند.
⭕️در این عصر جریانی در عرصه های شناختی، ادراکی و رسانه ای پیروز است که بتواند نخستین و دقیقترین روایت را از یک واقعه، حادثه، موضوع یا چالش بسازد، روایت را مدیریت کند یا روایت خود را در اذهان و قلوب مخاطب تثبیت کند.
⭕️در این عصر پیروزی با روایت غالب را پیروزی بدون جنگ و درگیری هم مینامند.
⭕️متاسفانه فرماندهی جنگ روایت ها در داخل کشورمان در فضای مجازی ول در دست غول های روایت ساز سایبری-شناختی نظیر شبکه های اجتماعی و پیام رسان های عمدتا غربی است که با تصویر سازی، بمباران اطلاعاتی، پمپاژ اخبار جعلی و منفی مشغول مهندسی اجتماعی و ذهنی جامعه هستند.
⭕️در این جنگ ابتدا کلان روایت توسط رسانه ها ساخته می شود، سپس پس از زمان مشخصی خرده روایت ها با ۲ عنصر قدرت برانگیختگی و قدرت توزیع شوندگی ساخته می شوند.
⭕️در این شرایط با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب باید هرچه سریعتر کلان روایت ها وخرده روایت ها را برای وقایع مهم انقلاب اسلامی بسازیم.
⭕️یادمان نرود اگر جنگ روایت ها را دست کم بگیریم، اذهان و قلوب مردم با روایت های ساخته شده توسط دشمن تسخیر خواهد شد و این تمام هدف استعمارگران با استعمار فرانو در عرصه های شناختی-سایبری در داخل کشور است.
✍️سید علیرضا آل داود
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لودر سواری امیرحسین ثابتی از روی اصلاحات
شش دقیقه وقت بذارید تا جواب تخریبهای چند وقت اخیر اصلاحطلبان علیه تیم مذاکره کننده کشورمون رو بشنوید👌
قسمتی از صحبتهای امیرحسین ثابتی در یک گفتگوی صوتی با حضور تاجزاده و فائزه هاشمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پست معنا دار صفحهی رهبر انقلاب ، بعد از توهین مولوی #گرگیج به ساحت مقدس اهل بیت علیهم السلام
در پاسخ به #گرگیج (اگر کسی خلافت عمر را نپذیرد، نمیتواند نعوذ بالله از حلال زاده بودن ۹ امام شیعه دفاع کند.)
📌 پاسخ👇
❶⇦ اولا حضرت شهربانو نه کنیزِ هدیه به امام حسین عليه السلام بود و ونه توسط عمر به نکاح امام حسین (ع) درآمده. بلکه ازدواج رسمی بود. اسراء فتح ایران ابتدا توسط امام علی آزاد شدند و سپس ازدواج رسماً صورت گرفت که طبق عقیده شیعیان خطبه عقد مولای ما امام حسین با شهربانو به دستور امیرالمومنین و توسط جناب حذیفه از شیعیان آن حضرت خوانده شد. (الدرُّ النظیم فی مناقب الائمة اللهامیم/مناقب آل ابیطالب)
❷⇦ ثانیا بالفرض کنیز بوده باشد، برحسب فقه صحیح اسلام هر غنیمتی[اموال منقوله،کنیز وجواری،اراضی] که تحت حاکمیت ظالمین از مشرکین گرفته شود،اساساً ملک امام معصوم است.
👇امام مالک کل عالم است و اگر غاصبی چیزی به ایشان ببخشد ملکیت ایشان به خاطر هدیه توسط غاصب نیست. 👇
معاوية بن وهب گويد: به امام صادق عرض كردم: اگر امام افراد را به سريّه بفرستد و غنيمتهايى به دست آورند، چگونه تقسيم مىشود؟
فرمود: اگر به فرماندهى كسى كه امام او را منصوب فرموده است جنگيدهاند، بايد يك پنجم كه سهم خدا و رسول است جدا شود و چهار پنجم آن را بين خودشان تقسيم كنند. و اگر در آن جنگ به جنگ مشركان نرفتهاند، هرچه غنيمت گرفتهاند براى امام عليه السّلام است و هرطور دوست بدارد با آن رفتار مىكند.
📗الکافي ج ۵، ص ۴۳
✔️لذا برفرض کنیز بودن مادر زین العابدین (ع)، وۍ ملک اهل بیت بوده وعمر بن خطاب مدخلی در ملکیّت وی نداشت که با سلب مشروعیت خلافتش، نکاح امام حسین با شهربانو ابطال شود.
لذا سخن گرگیج یک افترای بی سر وته است والزام او از اساس منقوض است.
❸⇦ ثالثا کجای فقه اهلسنت عاقد باید عادل باشد؟ آیا عاقد فاسد عقدش باطل است؟
👈طبق نظر بسیاری از علمای شیعه و اهل سنت، می توان کافر را از یک مسلمان وکیل کرد، تا از طرف او عقد نکاح یا... را انجام دهد! پس استدلال آقای گرگیج در مورد اینکه چون خلیفه دوم حضرت شهربانو را به عقد سيد الشهدا در آورده است پس خلافت او شرعی است، نه تنها دلالت بر خلافت ندارد، بلکه این عمل الزاما حتی نمیتواند دلالت بر اسلام شخص وکیل داشته باشد! (زكريا الأنصاري، أسنى المطالب في شرح روض الطالب، ج ۲، ص ۲۹۵/ سید یزدی، العروة الوثقی، ج۲، ص۲۰۹).
بزرگواران گرامی توجه کنید لینک کانال تحلیل صوتی از خصوصی به عمومی تغییر پیدا کرد.
الان میتوانید لینک رو در تمامی پیام رسان ها برای مخاطبین ارسال بفرمایید تا بدون مشکل وارد کانال بشوند و از مباحث استفاده کنند.
لینک کانال تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال طرح ثامن:
https://rubika.ir/tahlil_samen
📌هردو امتحان است
⏺فرمود انسان دو حال دارد: یا مبتلای به ثروت و سلامت است یا مبتلای به فقر و مرض، همانطور که مریض مبتلا است، سالم هم مبتلا است، مریض مبتلا است؛ یعنی ممتحن است به مرض، سالم مبتلا است ممتحن است به سلامت؛ همانطور که یک انسان فقیر مبتلا به فقر است، یک انسان مالدار و متمکن هم مبتلا به ثروت است، هردو مبتلا هستند. ابتلا یعنی امتحان، از هر دو قرآن به عنوان امتحان تعبیر میکند؛ ولی انسان عادی یک امتحان را به عنوان تکریم میشمارد، امتحان دیگر به عنوان تحقیر، نه هر دو امتحان است: ﴿فَأَمَّا اْلإِنْسانُ إِذا مَا ابْتَلاهُ رَبُّهُ فَأَکْرَمَهُ وَ نَعَّمَهُ فَیَقُولُ رَبّی أَکْرَمَنِ ٭ وَ أَمّا إِذا مَا ابْتَلاهُ فَقَدَرَ عَلَیْهِ رِزْقَهُ فَیَقُولُ رَبّی أَهانَنِ﴾، اگر خداوند سبحان روزی او را تنگ کند و سخت بگیرد، خیال میکند خدا او را اهانت کرده است، نه در هر دو حال ابتلاست، امتحان است؛ خواه نعم بیرونی، خواه نعم درونی، گاهی که انسان سالم است، مبتلا به سلامت است و گاهی که بیمار میشود، مبتلا به مرض است، هر دو حال امتحان است، اگر در زمان سلامت عمر به بطالت گذراند، از عهده امتحان خوب برنیامد و اگر در زمان مرض جزع کرد، از عهده امتحان به خوبی برنیامد، هر دو حال امتحان است.
🔶بیانی که به امیرمؤمنان(عَلَیْهِ السَّلام) نسبت داده شده، این است که «الْغِنَی وَ الْفَقْرُ بَعْدَ الْعَرْضِ عَلَی اللَّه»، در دنیا معلوم نیست که چه کسی فقیر است، چه کسی توانگر، چون هنوز حساب پس داده نشده، فقیر و غنی در قیامت معلوم میشود نه در دنیا، «الْغِنَی وَ الْفَقْرُ بَعْدَ الْعَرْضِ عَلَی اللَّه»، وقتی انسان بر خدا عرضه شد و حساب داده شد، معلوم شد چه کسی بدهکار است، چه کسی بستانکار، پس فقر و غنای قیامت مهم است، نه فقر و غنای دنیا، فقر و غنا دنیا امتحان است، نه فقر نشانه تحقیر و اهانت است و نه غنا نشانه تکریم و تجلیل.
📼آیت الله #جوادی_آملی
🔊درسگفتار سوره حدید جلسه 16
#مثالهای_قرآن 106.
#مثل #سراب #بیابان #تشنه #ابر #تاریکی #نور
🔅🔅🔅
⏪29- مَثَل سراب و ظلمات (موضوع آیه 39و40 سوره نور)
🔘- سخنی از امام خمینی رحمه اللّه در باره فطرت خدا جویی
چنانکه از مثل ((سراب )) استفاده می شود هر انسانی به حکم فطرت ، خواهان کمال و سعادت است ، لیکن آدمی در راه رسیدن به کمال ، گاهی به اشتباه می رود ، فطرتش او را به سوی آب حقیقی که مایه حیات و شادابی واقعی است ، دعوت می کند ، ولی او سراب را به جای آب می پندارد و دنبال آن می رود ؛ آب در کوزه دارد و تشنه لبان می گردد ، یار در خانه دارد و دنبال اغیار می دود و سرانجام از یار می ماند و به مقصد نمی رسد .
🔳امام خمینی قدّس سرّه کراراً در بیاناتشان به این مطلب اشاره می کردند ، از جمله در سال 1359 در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، طی سخنان مبسوطی فرمودند :
((و این بشر یک خاصیّتهایی دارد که در هیچ موجودی نیست ، من جمله این است که در فطرت بشر طلب قدرت مطلق است ، نه قدرت محدود ، طلب کمال مطلق است ، نه کمال محدود . علم مطلق را می خواهد ، قدرت مطلقه را می خواهد و چون قدرت مطلق در غیر حقّ تعالی تحقّق ندارد ، بشر به فطرت حقّ را می خواهد و خودش نمی فهمد ، یکی از ادلّه محکم اثبات کمال مطلق ، همین عشق بشر به کمال مطلق است . عشق فعلی دارد به یک کمال نه به توهّم کمال مطلق به حقیقت کمال مطلق . عاشق فعلی بدون معشوق فعلی محال است . در اینجا توهّم و ساختن نفی تاءثیر ندارد برای اینکه فطرت دنبال واقعیت کمال مطلق است نه دنبال یک توهّم کمال مطلق ، تاکسی می گوید بازی خورده است . فطرت بازی نمی خورد . . .
🔹اگر تمام عالم را ، تمام این کهکشانها و تمام این سیّارات و ثوابت و هرچه هست در تحت سلطه یک نفر بیابد . باز قانع نمی شود برای اینکه اینها کمال مطلق نیست . . .
🔹فرض کنید که رئیس جمهور آمریکا نصف قدرت این سیّاره را دارد و خیال می کند که اینکه کم است آنکه من می خواهم این نیست خیال می کند که اگر شوروی را هم شکست بدهد و منزوی کند و همه این سیّاره در تحت قدرت او بیایند بس است این نمی فهمد که اینجور نیست ، این نمی فهمد که عاشق خداست نه عاشق دنیا . دلیل این است که وقتی رسید به آنجا می بیند کافی نیست اگر به او گفتند در سیّاره مشتری هم یک چیزهایی هست می خواهی به او بررسی ؟ هیچ ممکن نیست که بگوید : نه ، می گوید : آری هیچ سیر نمی شود . . .
🔹در تمام فطرتها بلااستثنا تمام فطرتها بی استثنا عشق به کمال مطلق است عشق به خداست ، عذاب برای این است که ما نمی فهمیم ما جاهلیم عوضی می گیریم مسائل را ، اگر روی همین فطرت ما پیش برویم به کمال مطلق می رسیم اینکه انسان را معذّب خواهد کرد ، این است که کمال را عوضی گرفته است . خیال می کند کمال رئیس شدن است رئیس اداره شدن است . رئیس اداره که می شود ، می بیند اینکه کم است ، اداره چه است رئیس یک کشور شدن است ، وقتی رسید می رود سراغ کشور دیگر آن هم وقتی رسید می رود سراغ دیگری همه عالم را به او بدهند باز سیر نمی شود برای این است که کمال مطلق آرزوی انسان است فطرت انسان ( . . . فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتِی فَطَرَ النَّاسَ عَلَیْهَا . . . )(325) که این فطرت توحید است ، فطرت کمال مطلق است تا آنجا نرسیدهی می خواهید ، دنبال یک گمشده ای شما هستید ، عوضی می گیرید آن گمشده را . . .
پس اینقدر دنبال این ورق و آن ورق و این جبهه و آن جبهه و این طرف و آن طرف نگردید زحمت ندهید خودتان را شما سیر نخواهید شد . . .
آنی که انسان را از تزلزل بیرون می آورد آن ذکر خداست ، یاد خداست که تزلزل ها ریخته می شوند ، اطمینان پیدا می شود)) .
🔳و در اواخر عمر شریف خود در نامه ای به ((گورباچف )) ، صدر هیاءت رئیسه اتّحاد جماهیر شوروی آن وقت نوشتند :
((انسان در فطرت خود هر کمالی را به طور مطلق می خواهد و شما خوب می دانید که انسان می خواهد قدرت مطلق جهان باشد و به هیچ قدرتی که ناقص است دل نبسته است اگر عالم را در اختیار داشته باشد و گفته شود جهان دیگری هم هست ، فطرتاً مایل است آن جهان را هم در اختیار داشته باشد انسان هر اندازه دانشمند باشد و گفته شود علوم دیگری هم هست ، فطرتاً مایل است آن علوم را هم بیاموزد . پس قدرت مطلق و علم مطلق باید باشد تا آدمی دل به آن ببندد ، آن خداوند متعال است که همه به آن متوجهیم گرچه خود ندانیم . انسان می خواهد به ((حقّ مطلق )) برسد تا فانی در خدا شود . اصولاً اشتیاق به زندگی ابدی در نهاد هر انسانی نشانه وجود جهان جاوید و مصون از مرگ است . . . )) .
بسمه تعالی
✅یادداشت روز پیرامون کار علمی مسأله محور از دیدگاه امام خامنه ای مدظله العالی در دیدار با جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور ۲۶ آبان ۱۴۰۰
👈مسئله آب
طبق بررسیهای و تحقیقات علمی مشکل آب در ایران از سال ۱۳۳۲ آغاز شده و بواسطه بی تدبیری ها و فقدان برنامه محور بودن دولت ها و عدم حس موضوع بی آبی در آینده برای کشور توسط مسئولان و چه قبل از انقلاب و بعداز انقلاب .....آغاز شده است.و الان ما این مسئله را با تمام وجود لمس می کنیم و دولت دکتر رئیسی وارث همه ناکارآمدی های دول قبلی است!!!
و امروز لازم است همه مردم در همه سطوح علمی و فکری برای هم اندیشی در حل این مشکل هم افزایی کرده و با برنامه های کوتاه و بلند و دراز مدت این معضل را بتدریج حل کرده و یک فاکتور از موضوعاتی که میتواند مورد بهره برداری دشمنان انقلاب قرار بگیرد را از میدان بازی حذف کنیم منجمله وقایع اخیر آب در اصفهان و...
👈مشکل بانک ها
قطعا بانک و بانکداری و قوانین حاکم بر آن و ضرورت اصلاحات ساختاری در بانک ها و بحث ربوی بودن عملیات بانکداری به اعتقاد مراجع تقلید می طلبد که بایستی در اولین فرصت مجلس و دولت با هماهنگی در جهت تصویب قوانین لازم و کارآمد و متناسب با مقتضیات زمان از سوی مجلس و اجرا توسط دولت و بانک مرکزی و سایر بانک ها و...بتوانیم ضمن رفع شبهه ربوی بودن عملیات بانکداری ،در جهت بهبود اوضاع و شرائط برای کسب و کار و معیشت و اقتصاد داخلی کشور و ایجاد ثبات در بازار و آرامش روانی آن و بهبود معیشت مردم اقداماتی انجام داد.
👈 مسئله اعتیاد
نسل جوان و نقش بی بدیل آنها در سازندگی کشور بر هیچ کس پوشیده نیست، واین نقش را در ادوار مختلف انقلاب اسلامی ایران به وضوح میتوان لمس کرد چه در پیروزی انقلاب و چه در دفاع مقدس و در جنگ نرم و.....
دشمن با برنامه های مختلف از جمله مواد مخدر و به اعتیاد کشاندن نسل جوان قصد دارد که این دیوار مستحکم انقلاب را دچار ضعف و ناتوانی کرده و با برنامه های متنوع و متکثر خود در آینده انقلاب را با چالش هایی مواجه کند.
در بیانات امامین انقلاب به کرات از توجه به نقش و جایگاه جوانان در حفظ انقلاب متذکر شده و خواستار بکارگیری آنها در مدیریت کشور بوده و هستند و در دولت دکتر رئیسی نیز امام خامنه ای مدظله العالی متذکر شده و از مسئولان خواستار بکارگیری آنها در همه رده های مدیریتی شده آند.و.باید به جوانان میدان داد و توان بالای مدیریتی آنها را در عرصه های مختلف دید و از آن در جهت جامه عمل پوشاندن به آرمانهای انقلاب و نظام بهره برد.
👈 طلاق
یکی از مشکلات و آسیب های اجتماعی امروز دنیا و بعضاً کشور ما ،رقم بالای طلاق در کشور است که نه زیبنده نظام و انقلاب است و در اسلام و روایات اسلامی از آن به عنوان مبغوض ترین عمل نزد خدا یاد شده،و آثار و پیامدهای آن هم بر گسست خانواده ها و بچه های طلاق و آثار روحی و روانی آن بر جامعه میتواند هزینه های سنگین و حتی جبران ناپذیری را تحمیل نماید .پس باید با رعایت الگوهای اسلامی و تحکیم بنیاد خانواده باید از ارقام بالای طلاق در جامعه ماست
👈محیط زیست
این نکته را واقفیم که آنچه به طبیعت میدهیم به ما منعکس و منتقل می کند
پس الان وضعیتی که ما در ارتباط با محیط زیست داریم مطلوب نیست ،شما اگر از یک آبشار یا زیست بوم دیداری داشته آید مشاهده کردهاید که رها سازی انواع پلاستیک و پوشک بچه ها و باقی مانده غذاها و حتی از امکانات اولیه بهداشتی از جمله دستشویی بر خوردار نیستند ...آلودگی محیط زیست را داریم که هم می توانند به عنوان فاکتوری در افزایش درآمدهای ملی شده و هم در ایجاد مشاغل خدماتی و رفاهی و....نقش موثری داشته باشد .
پس میتوان با رسیدگی به مکانهای تفریحی و سیاحتی و طبیعی ،صنعت توریسم را تقویت نمود و از ورود سیاحان و گردشگران و انتقال ارز به داخل کشور و خرید کالا و مصنوعات مختلف و ایجاد بازار مشاغل مختلف استفاده کرده و از معضل بیماری کاست.
✅نتیجه گیری
🌸توجه ویژه امام خامنه ای مدظله العالی به معضلات و مشکلات بنیادی و اساسی کشور و توجه مردم و نخبگان را متوجه آنها نمودن و در خواست از نخبگان در جهت ریل گذاری به منظور برنامه ریزی در کوتاه و میان و بلند مدت جهت حل این معضلات و موانع پیشرفت نظام اسلامی به منظور ورود به مرحله کشور اسلامی و دنیای اسلام انشاالله.
👈ادامه در قسمت دوم.....
خلیلی
کارشناس مسائل سیاسی و اجتماعی
۲۴ اذر ۱۴۰۰
🔰حیله امریکایی
✍دکتر زارعی
آمریکایی ها بر اساس توافق با کاظمی تعدادی از نیروهای خود را از عراق خارج خواهند کرد و سپس می گویند بقیه نیروها با تغییر ماموریت - از جنگی به آموزشی - در عراق باقی می مانند .
کاظمی عدد این نیروهای باقی مانده در عراق را ۵۰۰ نفر و سنتکام - فرماندهی مرکزی نیروهای نظامی آمریکا در منطقه - تعداد نیروهایی که باقی خواهند ماند را ۲۵۰۰ نفر اعلام کرده است .
در خصوص این موضوع ملاحظاتی وجود دارد :
۱ - دولت عراق واقعا" نمی داند تعداد نیروهای نظامی آمریکا در عراق - که عمدتا" در دو پادگان عین الاسد در الانبار و الحریر در اربیل مستقر می باشند - چقدر است . چون ورود نظامیان امریکایی هیچگاه به اطلاع دولت عراق نرسیده است .
۲ - تغییر ماموریت نظامی از جنگی به آموزشی قابل تشخیص نخواهد بود . ضمن آنکه در ذیل توافق امریکا با دولت عراق نوشته شده است در صورت ضرورت نیروی رزمی به نیروهای آموزشی و پشتیبانی اضافه خواهند شد !
مرجع تشخیص ضرورت هم خود آمریکایی ها هستند .
۳- نیروهای موسوم به آموزشی زیر نظر سنتکام عمل کرده و دولت عراق نظارتی بر کار آنان نخواهد داشت .
۴ - جنگنده های هوایی آمریکا در عراق باقی می مانند و اجازه دارند بصورت غیر مشروط از آسمان عراق استفاده نمایند بدون هماهنگی با دولت و ارتش عراق .
۵ - مقاومت عراق اعلام کرده است تفکیک نیروهای نظامی آمریکا به جنگی و آموزشی را قبول نداشته و باید همه نظامیان امریکایی در پایان سال جاری میلادی - تا ۲۰ روز دیگر - خاک عراق را ترک کنند
سهراب خلیلی:
بسمالله الرحمن الرحیم
✅یاد داشت روز
«پیرامون کار علمی مسأله محور از منظر امام خامنه ای مدظله العالی در دیدار با جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور در ۲۶ آبان ۱۴۰۰»
🌸 قسمت دوم
گزاره های تحلیلی:
👈مسئله ترافیک
امروز با گسترش روند شهر نشینی و تنوع و تکثر انواع وسائل نقلیه و پیامدهای منفی این وسائل نقلیه بر آب و هوا و زیست بوم ها و افزایش جمعیت و....شاهد معضلی بنام ترافیک در شهرهای بزرگ صنعتی و کلان شهر ها هستیم ،که این معضل آثار و پیامدهای متعددی بر اتلاف وقت و انرژی و آلودگی هوا و تاثیرات آن بر جسم و روح و روان مردم و ...داشته و دارد و میطلبد نخبگان و استعدادهای درخشان در این زمینه با وقت گذاری و برنامه ریزی بتوانند این مشکل را مدیریت و با اصول علمی و متقن آن را رفع کرده و از معضلات زندگی شهرنشینی تاحدی بکاهند.
👈مسئله حاشیه نشینی
متاسفانه در اکثر کلانشهرها و شهرها بزرگ و کوچک با معضل حاشیه نشینی مواجه هستیم
این موضوع ناشی از فقر ،ضعف توان مالی ،فقدان حرفه و شغل مناسب،فقدان رشد و مهارت فکری و فرهنگی ،عدم توان و قدرت خرید مسکن و....بوده و پیامدهای آن میتواند منجر به گسست فرهنگی ،شکل گیری فاصله طبقاتی،فراهم شدن زمینه برای بزه های متعدد در زمینه های مختلف و...گردد
لذا مسئولان با برنامه ریزی و رفع تبعیضات در حوزه های مختلف و توجه به اقشار آسیبپذیر جامعه و کم کردن فاصله در حقوق و مزایا و ایجاد مشاغل برای اقشار جامعه و....میتوانند از آسیب های آن در جامعه جلوگیری نماید.
حاشیه نشینی را میتوان با برنامه های منطقی و حساب شده از یک آسیب به فرصت تبدیل کرد.
👈مسئله نظام مالیاتی
مالیات و نحوه اخذ آن و موضوع عدالت محور بودن آن یکی از معضلات دامن گیر کشور ما بوده و هست.
مالیات و سیستم اخذ آن در کشور ما دارای فراز و نشیب هایی بوده و هست .
می طلبد مجلس شورای اسلامی با تصویب قوانین متقن و دقیق و کامل و جامع و متناسب با مقتضیات زمانه کشور از یکسو و اجرای دقیق و ضمیمه عدالت محور بودن آن که خواسته مقام معظم رهبری است از سوی قوه اجرایی میتواند از آسیب های اجتماعی و سیاسی و...آن بکاهد و از ایجاد فاصله ها و شکاف اجتماعی و بهره برداری توسط دشمن در موقعیت های مختلف جلوگیری نماید.
👈مشکل نظام پولی و مالی
سیستم پولی و مالی در کشور به عنوان قلب تپنده اقتصاد یک کشور عمل کند.
تبعیت از نظام پولی و ارزی جهانی (دلار)آسیب های متنوع و متکثر را برای بعد از انقلاب در نظام اقتصادی ایجاد کرده است.
تاثیرات دلار بر نظام پولی و مالی کشور میتواند منجر به نوساناتی در کاهش و افزایش قیمت کالاها و در کوتاه دراز مدت شود و تبعات اجتماعی مثل زمینه سازی برای آشوب ها و...را فراهم سازد.
می طلبد مسئولان خاصه قوه تقنینی با تصویب قوانین پولی و مالی متناسب با زمان این معضل دیرینه را مدیریت و حل نمایند.
👈موانع رشد تولید داخلی
امسال را مقام معظم رهبری «سال مانع زدایی از تولید »اعلام نمودند، و در طی ده سال گذشته نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبری گویای ریل گذاری دشمن در آسیب زدن به اقتصاد کشور بوده و هست.
و لذا مسئولان باید در رده های مختلف در عمل به معنویات رهبری که از هم سبقت جسته و عمل کنند ،خاصه مجلس در تصویب قوانین جامع و متناسب با مقتضیات زمان و قوای اجرایی و قضایی نیز با اجرای دقیق و نظارت و برخورد با نقض کنندگان ان موانع تولید را رفع و زمینه پیشرفت کشور را در عرصه های مختلف اقتصادی فراهم کنند.
👈مسئله هوش مصنوعی
توجه به هوش مصنوعی و بکار بستن آن در کارهای علمی و تحقیقاتی و توسعه ای و...میتواند در پیشرفت کشور در ابعاد مختلف کمک شایانی کند.
امروزه کاربردهای آن در عرصه های مختلف صنعتی و اقتصادی و ...بر همگان مبرهن و آشکار است.مثلا در کاهش مصرف و صرفه اقتصادی در مصرف انرژی آب و برق و گاز و.....نقش تعیین کننده ای داشته باشد.
خلیلی
کارشناس مسائل سیاسی و اجتماعی
۲۵ اذر ۱۴۰۰
🍁
📝 #یادداشت_کوتاه | شروط اصلی ایران برای مذاکرات وین
🍃🌹🍃
🔻 کلیات طرح ایران برای مذاکرات وین شامل ۴ شرط اصلی است که تضمین کننده رفع تحریمها است.
🔹 طی روزهای اخیر نقل قولهایی در خصوص در دستورکار قرار گرفتن طرح هستهای ایران برای احیای برجام در فضای رسانهای- سیاسی منتشر شده است. بررسیها نشان میدهد طرح ایران شامل ۴ پیش شرط اصلی برای توافق مجدد و بازگشت آمریکا به سازوکار 1+5 است.
🔸 کلیات طرح ایران موارد زیر را شامل میشود:
1⃣ تمام تحریمهایی که از سوی ترامپ و اوباما در هر قالبی نظیر حقوق بشری و... علیه ایران وضع شده، باید برداشته شوند و انتفاع اقتصادی ایران تضمین شود.
2⃣ با توجه به اینکه زمزمههایی در خصوص احتمال خروج آمریکا از برجام در دولت بعدی وجود دارد، نسبت به عدم خروج مجدد آمریکا از توافق هستهای تضمین معتبر داده شود.
3⃣ ایران ابتدا در بازه زمانی مشخص رفتار و عملکرد آمریکا در خصوص بازگشت به برجام را راستیآزمایی کرده و سپس اقدامات محدودکننده خود را انجام میدهد.
4⃣ ایران سانتریفیوژهای نسل جدید و همچنین مواد غنیسازی شده خود را که فراتر از حد #برجام است، در داخل کشور و زیر نظر مستقیم آژانس انرژی اتمی نگهداری میکند.
🔺در واقع همانند دوره قبلی مواد در خارج از کشور دپو نمیشوند و در داخل کشور نگهداری می شوند تا اگر طرف مقابل نسبت به تعهدات خود کوتاهی کرد سریعا امکان بازگشت مجدد به مدار را داشته باشند.
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
#تسنیم #تفسیر_قرآن #تفسیر_تخصصی #سوره_بقره
#آیت_الله_جوادی_آملی
📙تفسیرتسنیم جلد دوم نگاشت :(203)
آیه 16 - اولئك الذين اشتروا الضلاله بالهدى فما ربحت تجارتهم و ما كانوا مهتدين.
🔰گزيده تفسير
🔹از منظر قرآن، عرصه حيات دنيوى انسان، ميدان تجارت رابح (سودمندانه)با خدا يا تبادل باير (خسارت بار و هلاک کننده)با شيطان است. سرمايه اين تجارت نيز، هدايت درونى (فطرت) و بيرونى (وحى)، نيروهاى ادراكى و تحريكى و عمر آدمى است.
🔹اگر اين سرمايه در راه تحصيل عقايد حق و اعمال صالح صرف شود تجارت سودآور و اگر در غير آن صرف شود تبادل زيانبار است.
🔹در اين تجارت گرچه اركان شش گانه (فروشنده، خريدار، كالا، بها، سند و شاهد) وجود دارد، ليكن بر خلاف تجارتهاى رايج بشرى، فروشنده، عين كالا و خريدار عين بهاست ؛ زيرا فروشنده حقيقت هستى خود را مى دهد و خريدار نيز لقاى خود را نصيب فروشنده مى كند.
🔹 منافقان در بازار دنيا سرمايه هدايت را فروخته، ضلالت مى ستاند و چون سرمايه را باخته اند راهى براى تحصيل سود يا سرمايه جديد ندارند. كسى كه با سوء اختيار خود سرمايه هستى خويش را بفروشد، ديگر هدايت پذير نيست.
🌴🌴🌴
⭕️#موضع_گیری_حضرت_زهرا
سلام الله علیهانسبت به#انحرافات⛔️
تمام تلاش صدیقه طاهره (سلام الله علیها )درباره #خلافت و #انحراف های پیش آمده، این بود که #مسیر_خلافت را به محور نخست بازگرداند. #مسأله_خلافت، مسأله ای نیست که با #رأی_مردم_درست شود.
👇ویژگی خلیفه رسول الله
خلیفه رسول الله کسی است که همان #انگیزه ها و #نیت ها را داشته و با پیامبر #همدل باشد و همان #راه را #ادامه دهد. کسی که با پیامبر #همدل نیست، اگر #تمام_دنیا جمع شود و به او بگویند خلیفه پیغمبر، #مگر او خلیفه به شمار می آید؟ مگر می تواند #راه_پیغمبر را ادامه بدهد؟
👇راه پیغمبر چیست؟
#درس_توحید
خدای متعال در سوره یوسف به مردم درس #توحید می دهد. تا خدا نخواهد، اتفاقی نمی افتد. #من_خدا هستم و دیگران #هیچ کاره اند. همه اراده ها به هم گره بخورد که یوسف عزیز نشود، ولی اگر خدا بخواهد، #عزیز می شود. برادرها و زنان مصری می خواستند یوسف را #ذلیل کنند، ولی #خدامی_خواست یوسف عزیز باشد. برای همین هم عزیز شد و برادران و زنان مصری #ذلیل شدند.
💢درمقابل خداوندبه پیغمبر می فرماید:
«و وَ ما أَكْثَرُ النَّاسِ وَ لَوْ حَرَصْتَ بِمُؤْمِنينَ ». (یوسف : 103)
پیغمبر ما، این مردمی که می بینی، اهل ایمان نیستند.
⛔️⭕️ بلافاصله در یکی _ دو آیه بعد به پیغمبرش می فرماید:
همین هاهم که ایمان می آوردند،
اکثرشان موحد نیستند. #ایمانشان_آمیخته به #شرک است.
«وَ ما يُؤْمِنُ أَكْثَرُهُمْ بِاللَّهِ إِلاَّ وَ هُمْ مُشْرِكُونَ». (یوسف: 106)
😭#فاطمیه_ادامه_راه_پیامبر
⭕️#موضع_گیری_حضرت_زهرا
سلام الله علیهانسبت به#انحرافات⛔️
👇راه پیغمبر
راه خدا
راه خدا روشن است. همه آیات، حق اند. هر که بخواهد می تواند در دل تک تک این آیه ها، خدا و #دست_توانای او را ببیند، ولی برخی نمی خواهند ببینند.
#نشانه_های_خدا
خداوند می فرماید: «وَ كَأَيِّنْ مِنْ آيَةٍ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ يَمُرُّونَ عَلَيْها وَ هُمْ عَنْها مُعْرِضُونَ». (یوسف: 105)
👌نشانه های آسمانی و زمینی در دوردست ها نیست. در پس و پشت ها نیست که دست کسی به #آیات_حق نرسد. در #اختیار همه است.
⭕️آیه ها و نشانه ها و آینه های #جمال_حق و #توحید آشکار است. پس چرا این ها را نمی بینند و نمی فهمند؟ به #آیات_حق_پشت می کنند.
💢علت این هم که ایمان نمی آورند یا ایمان می آورند، ولی #مشرک اند، این است که از آیات حق #اعراض می کنند. طلوع و غروب ستاره ها و خورشید و ماه را می بینند، ولی از این آیه اعراض می کنند. اگر اعراض نمی کردند، باید همان چیزی که حضرت ابراهیم علیه السلام فهمید، #می_فهمیدند.
📚استاد محمدمهدی میرباقری
😭#فاطمیه_ادامه_راه_پیامبر