eitaa logo
Emamezamaan
1.3هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
971 ویدیو
361 فایل
اشعار و سرودها و نوحه های امام زمانی @Yaghoubian1349
مشاهده در ایتا
دانلود
نمی دانم که میباشم کجا بودم کجا هستم اگر عاقل اگر دیوانه خود را بر شما بستم برانیدم بخوانیدم به عالم گفتم و گویم که از جوی شما سیراب و از جام شما مستم شما را دارم و باکی ندارم زآتش دوزخ چه غم گر بار سنگین و گر خالی بود دستم تولای شما نور هدایت بود در قلبم شما را تا ابد دارم شما را ازل جستم چگونه بوی عطر گل نروید از نفسهایم که خاری بودم و در گلبن مهر شما رستم اگر زنجیر خود را پاره کردم باز می گویم الا آل محمّد من سگ کوی شما هستم نه در روز غدیر خم گرفتم دامن حیدر من از آغاز بعثت بر علی و آل پیوستم عطا دیدم خطا کردم از این در رو نگرداندم نمک خوردم نمکدان را شکستم عهد نشکستم عجب نبود اگر در خردسالی یا حسین گفتم که پیش از خلقت خود دست از غیر حسین شستم روا باشد که باشد نخل «میثم» نام دیوانم که قلب خصم را پیوسته با تیغ زبان خستم Eitaa.com/Kanal_AshK
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. تا هستم و تا نفس مرا هست بیا تا غصه ی تو مرا نکشته ست بیا دستم تو بگیر و پا مزن بر بختم سوگند بر آن کشته بی دست بیا ✍ .
. عج بر دلم غصه هجران تو آقا مانده اشک دوری زتو برچهره من جا مانده دیده ام تاب ندارد که نبیند رویت دیده ها منتظر وقت تماشا مانده گاهی از لطف نگاهی به گدایان بنما کاسه خالی شان بهر تمنا مانده لب خشکیده ما طالب پیمانه توست جرعه ای ده،که دهان بهرمی ات وامانده چقدر دور شدم از تو خدا میداند چقدر فاصله از من به تو جانا مانده همچنان قطره که دنبال یمی میگردد چقدر راه از این قطره به دریا مانده کوبه کو درپی تودشت به دشت میگردیم رد اشک است که بر چهره صحرا مانده دل نالایق ما گرچه اسیر هوس است لیک، عمریست که با یوسف زهرامانده عشق تو کرده جنون لیلی مجنون زده را چشم لیلا به قدوم تو مهیا مانده ای کمان ابروی زهرا،چه کند درد فراق قامت عاشقت از بار غمت تا مانده ✍ .
28.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دشمنت کشته و نمی‌داند تازه این یک شروع طوفانی است همه ی بچه های کوچه ی ما. نامشان قاسم سلیمانی است ✍شاعرآیینی کربلایی 📅 شب سوم مراسم ایام فاطمیه ١۴٠٢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صحبت ازعاشقی وعشق جگر میخواهد دم زدن از لب معشوق شِکر میخواهد بال در بال مَلِک دور مَلَک چرخ زدن نظر حضرت حق، همّت پَر میخواهد به هواخواهی از یار، علمدار شدن سینه‌ای همچو ابالفضل سپر میخواهد آسمان موهبتی باز فرستاد زمین صید این موهبت ای دوست هنر میخواهد نیست معلوم حسن باز نوه خواسته است یا دل حضرت سجاد پسر میخواهد دامن فاطمه‌ای باز قمربار شده علـی دوم زهـراست، پسردار شده پسری آمده همنام رسول دو سرا احمد دوّمی از نسل علی و زهرا آمده تا که به اسلام اصالت بدهد آمده تا که بود پرچم دین پابرجا خاک میخورد علوم نبوی روی زمین آمده تا که تکانی بدهد دنیا را کیست او، آنکه بفرمود نبی در وصفش باقرالعلـم نبییّن و به «اَیٍّ بقرا» شیعه شد زنده به هر جمله قال الباقر شیعه باقیست به ابقای کلام آقا آمده روشنی چشم رسول ثقلین نوه ی مشترک و وارث خون حَسَنین .
4_5791983249441953722.mp3
4.79M
کی روزای بی‌کسی تموم میشه... غم بی همنفسی تموم میشه... 🎙کربلایی رضا شیخی @sh_hosein
يَا مَنْ أَرْجُوهُ لِكُلِّ خَيْرٍ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا