🔺پزشکیان شعار عدالت و انصاف را در برابر یک نامزد خاص انتخاب کرد و از مقابله با فساد هم گفت. همه میدانند این بمب برای کدام نامزد طراحی شده و نظرسنجیها هم نشان میدهد اگر دو قطبی با آن نامزد شکل بگیرد پیروز پزشکیان با اختلاف قابل توجه است.
🔺حالا احدیانٕ حامی برجام و ظریف، رای به جلیلی را رأی به پزشکیان خوانده. میخواهند با این مدل بازهم تجربه ۹۲ را تکرار کنند. آن هم وقتی همه میفهمند در دوگانهای که یک سمتش فساد و عدالت مطرح شود چه نتیجهای پیش میاید و امثال ظریف روی کار بیاید که البته آقای احدیان حامی ایشان است.
🔺اینگونه بجای تبلیغ نامزدشان چند هفته فقط سعید جلیلی را زدند و پازل جریان غربگرا و ظریف و برجام را کامل کردند.
🔺در حالی که تخریب اصلاحطلبان و اصولگرایان علیه جلیلی فعال شد و نتوانست موجی بیافریند. و سعید جلیلی با توجه به سبک زندگی و شعارهایش و مناظرات چهرهای ضدفساد و عدالتخواه شناخته میشود که میتواند با نامزد غربگرا هماوردی کند.
36.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپرسم
🎞 مستضعفین کارو تموم میکنند ...
پیش به سوی صندوقها✊
⚠️برای مسمومیتهای بیشتر با دُز بالا، تا پایان انتخابات(دور دوم) ما رو دنبال کنید
Https://t.me/jalilisub
🔺باند قدرت بیش از آنکه از آمدن اصلاحطلبها و پزشکیان بترسد، از آمدن #جلیلی میترسد و همه ظرفیت خود را برای پایین کشیدن او با دروغ، تخریب و فشار فعال کرده است.
🔺چون میداند با آمدن جلیلی بساط منافع، دخالت، مهرهچینی و تعیین تکلیف و دور زدن سازوکار قانونی، نمایش و ریا و... برچیده میشود.
🔺میدانند جلیلی استقلال فکری دارد و زندگیش طوری بوده وابسته به آنها نیست. نمیتوانند متهم و کنترلش کنند یا مخالف نظام و رهبری جلوه دهند. او نقطه ضعف یا مطالبه اضافهای ندارد که بخاطر آن درگیر تعارف و رودربایستی شود. او را آنها به قدرت نرساندهاند او با صلاحیتهایش در قدرت بالا آمده.
🔺اینست که میگویند اهل تعامل نیست، چون اهل معامله با آنها نیست. میگویند کشور را قفل میکند چون منافع و امتیازگیریشان قفل میشود. میگویند او اجرایی نیست، چون خرکاری نمیکند و در مسئولیتهای اجراییش بساط لفتولیس و پروژهبازی و گزارش، نمایش و همایشبازها و کارهای بی اولویت را جمع کرده.
🔺جلیلی پایان کاسبیها از دین، انقلاب،نظام، امنیت، منافع ملی، ولایت و... است. چون او در قله همه اینها است. نسخه اصلی است که وجودش همه بدلیها را باطل میکند. او را نمیتوانند به مخالف ولایت، آرمانها، قدرتطلب، متحجر، غربزده و... متهم و از این راه محدود کنند. تهمتها به او نمیچسبد.
🔺او منتقد وضع موجود است، اما نه با دادوقال و ایجاد درگیری درون نظام و برهم زدن آرامش زندگی مردم، با اصلاح و نقطه جدید وسط گذاشتن، با مرزگستری و ارائه افق بالاتر با جبران اشکالات و روزمرگی با پیشرفتها. او بجای محدودیتهای عادی، با فعال کردن ظرفیتها و احیای فرصتها، بنبستشکنی میکند.
🔺او خارج از کنترل آنهاست. با موضع مثبت یا منفی فلان شخص، حزب، سلبریتی، کارشناس و... جلو و عقب نمیرود. او مستقل و کارشناس ارشد است. کسی نمیتواند او را به تصمیم سیاسی، تخصصی و... برساند؛ او روی نظر همه نکته میگذارد و البته در برابر حرف درست ولو از یک نوجوان مقاومت نمیکند.
🔺او به جای آنها با مردم ائتلاف کرده. جای باند قدرت با جوانان فلان روستا، شرکت دانشبنیان، کانون، هیئت، استاد دانشگاه و...
🔺او برای باند قدرت غیرقابل تحمل است. با او اختلاف هویتی (مرگ و حیات)دارند و میخواهند به هر قیمتی مانع او شوند. چون کاسبیها با او جمع میشود.
@enghelabemardom
اگر مطمئن بودند #جلیلی رأی ندارد، این همه موج سازمان یافته تخریب و دروغ انصراف و... به راه نمیانداختند. این موج و همراهی دو جناح مخالف برای زدن جلیلی یعنی ماجرا جدی است و به دست و پا زدن افتادهاند.
#دلم_برای_جلیلی_سوخت
#رأی_من_جلیلی
🟥میخواهند با دوپینگ بازی مغلوبه را برگردانند!
🔺چند هفته بجای تبلیغ نامزدشان و مقابله با نامزد غربگرا فقط بر تخریب #جلیلی متمرکز شدند و از مناظره چهارم به بعد که سیر صعودی جلیلی کلید خورد، تلاش کردند تا با ایجاد شایعه رای نداشتن و بعد شایعه انصراف بدنه رایساز او را منفعل کنند.
🔺حالا در شب و روز آخر از همه چیز از م_قا)و(مت لبنان تا سرداران، چهرهها، مقدسات، رهبري و...برای برگرداندن رأی از جلیلی استفاده میکنند. #دلم_برای_جلیلی_سوخت.
🔺 جرم او جز توانمندیهایش، استقلال اوست. از اخلاقش استفاده سوء ميكنند كه درگیر گیسوگیسکشی نميشود و از حمله به خودش بحران نمیسازد.
🔺میخواهند همان تجربه ۹۲ را تکرار کنند که علاوه بر اتخاذ گفتمان رقیب، ترکیب آرا تا سهشنبه ۲۵-۱۷-۱۷ بود و با ایجاد موج روحانی رأی میآورد و #جلیلی رأی نمیآورد و فشار برای وحدت، موجب برگشت آرا در سه روز شدند که بجای نتیجه مورد انتظار آنها موجب بالا آمدن نامزد جریان غربگرا و پایین کشیدن نه تنها جلیلی که نامزدهای دیگر شدند. ظاهراً عبرت نشده و با همان شیوه، تند شدن، تهمت زدن و ایجاد اختناق و ترساندن از لولو، بسیج کردن همه چهرهها و... دوباره در حال سرگرم کردن جریان انقلابی به دعوای درونی و دنده دادن به جریان غربگرا هستند. آیا ارزشش را دارد؟
🔺جالب اینکه میگویند کسی که در نظرسنجیها رأی بیشتری دارد به نفع کسی که با او فاصله معنیداری دارد کنار برود. اینها این بازی را در ۸۴ هم انجام دادند ولی چون بدنه منفعل نشد و تا آخر انتخابات فعال ماند و مثل ۹۲ منفعل نبود، صحنه تغییر کرد.
#رای_من_جلیلی
🔺تثبت شود کسی که متهمش میکردند نتیجهگرا نیست و صرفا تکلیفگراست و به اجماع و نظرسنجی تن نمیدهد پای کار جمعی رفت.
🔺بعد که نظرسنجیها او را تأیید کرد، دبه کردند و گفتند کسی که رأی بیشتری دارد به نفع کسی که رأی کمتر دارد کنار برود و خبر دروغ کنار رفتن را متعدد و گسترده وایرال کردند.
🔺کسانی که قبلا میگفتند نتیجه مهمه نه تکلیف، نظرسنجی مهمه نه اصلح بودن؛ وقتی به نفعشان نبود، زیر لنگ نظرسنجی را زدند و حتی گفتند تکلیفگرا هستیم. از نظر بعضی اجماع و وحدت یعنی کنار رفتن بقیه به نفع اینها در هر شرایطی!
🔺بعد هم مدعی شدهاند و ادمهایشان را ریختهاند که با ادبیات خشن، توهین، تهدید، اتهام زنی و دروغ به نامزدی که تن به این بازی نداده و هوادارانش روبرو شوند. این چرخشها و تهمت و توهین و مدعی شدنها را ثبت کنید!
هدایت شده از مهدوی زادگان
🔶 توصیه به جبهه انقلابی
متأسفانه در دو سه روز منتهی به روز انتخابات مناظرات درونی جبهه انقلابی در دفاع از نامزد مورد نظر شان خیلی تند و توأم با بد اخلاقی های مفرط شده است و بیم آن می رود که چنین رویارویی به سر حد کینه و نفرت برسد. در این صورت، کنار زدن این رفتار اجتماعی زشت و ناپسند خیلی سخت است و هزینه های سنگینی به دنبال خواهد داشت. کمترین هزینه شکست جبهه انقلابی در انتخابات است.
پیش تر توضیح دادم که اجماع در دور اول ضرورت ندارد. چون فرض هراس از پیروزی نامزد جبهه مقابل در دور اول موهوم و باطل است. محتمل بودن این فرض مربوط به کشیدن انتخابات به دور دوم است. جبهه انقلابی در دوم به اجماع نیاز دارد. باید طرفداران نامزد کنار رفته شوق رأی دادن به نامزد رقیب انقلابی را داشته باشد. در غیر این صورت، ممکن است که در دور دوم انتخابات مشارکت نکنند. و خواسته رقیب جریان غیر انقلابی همین عدم مشارکت حداکثری نیروهای انقلابی در دور دوم است.
بنابر این، نباید گذاشت منازعه انتخاباتی میان جبهه انقلابی تند و افراطی شود. باید همه به نامزد رقیب احترام بگذارند و از تخریب و نفرت پراکنی نسبت به یکدیگر پرهیز کنند. باید یکدیگر را به تقوا و عمل خیر دعوت کرد تا نتیجه این حماسه مردمی مرضی خدا و رسول و ولی خدا و شهداء باشد. انشالله
٨ تیر ١۴٠٣
✍ داود مهدوی زادگان
@mahdavizadegan