وی با یادآوری این موضوع که انقلاب اسلامی سبب شد مردم به مهدویت نسبت به گذشته باورمندی بیشتری پیدا کنند، اضافه کرد: انقلاب اسلامی شرایطی را فراهم کرد که مردم باور بیشتری به مقوله ظهور، تشکیل حکومت اسلامی، جامعه آرمانی و شهر مهدوی پیدا کنند. چرا که دیدند ولی فقیه به عنوان تالی تلو امام(عج) نیز در پی تحقق این اهداف است.
حجت الاسلام والمسلمین بهروزی لک با اشاره به این که مهم ترین بخش تجلی مهدویت در تمدن سازی نوین اسلامی است، تصریح کرد: در تمدن سازی نوین اسلامی مسائلی مانند علم، دانش، عدالت محوری و… مطرح می شود که تمام این ویژگی های آرمانی در مهدویت به اوج می رسد.
وی ادامه داد: حضرت آقا در بیانیه گام دوم فرمودند «شعارهای انقلاب اسلامی کهنه شدنی نیست.» چرا که تجلی و تحقق این شعارها در آرمان شهر مهدوی خواهد بود. برای نمونه عدالت یکی از شاخص های برجسته جامعه موعود خواهد بود که ما نیز باید از آن الگوگیری کنیم.
عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، درباره تأثیر مهدویت در پیشرفت انقلاب نیز گفت: انتظار به دو صورت منفعل یا پویا صورت می گیرد. در انتظار منفعل آینده نگری، الگوگیری و عمل راسخ جدی گرفته نمی شود. ولی در انتظار پویا زندگی فردی، اجتماعی، سیاسی و… برای تحقق آرمان های شهر مهدوی صورت می گیرد.
وی افزود: تلاش ما باید حفظ انتظار پویا باشد. چون باورمندی به فرهنگ مهدویت بسیار گسترده شده و اکنون آمادگی جهانی برای آن وجود دارد. ما باید الگوگیری از آرمان شهر مهدوی را در زندگی فردی، اجتماعی، سیاسی و… خود برجسته کنیم. باید به دنبال امیدبخشی و هدایت بخشی باشیم.
این استاد حوزه در پایان سخنان خود، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را امیدبخش و هدایت بخش توصیف کرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در شرایط تحریم با صدور این بیانیه روزنه جدیدی برای جامعه ما گشودند.
💠شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
🔶کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
💎 #عکس|پیشران #جوان
👌 «در گام دوم انقلاب بایستی حرکت کشور را بر دوش جوانان قرار بدهیم»
💥 موتوری که شما باید روشن کنید
✨ مهمترین #ظرفیّت_امیدبخش کشور، #نیروی_انسانی #مستعد و #کارآمد با #زیربنای عمیق و اصیل #ایمانی و دینی است. انبوه #جوانانی که با #روحیهی_انقلابی رشد کرده و آمادهی تلاش #جهادی برای کشورند.
💠شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
🔶کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
مبارزه نهایی.mp3
1.72M
🎧 بشنویم | امام زمان (عج) برای چه هدفی ظهور خواهند کرد؟
🌼در گام دوم انقلاب #عدالت باید بر تارک نظام جمهوری اسلامی بدرخشد🌼
🌸 راه استقرار عدالت مهدوی🌸
💥 #درس دیگری که اعتقاد به مهدویت و #جشنهای #نیمه_شعبان باید به ما بدهد، این است:
✨#عدالتی که ما در #انتظار آن هستیم -عدالت حضرت مهدی (علی علیه السّلام) که مربوط به سطح #جهان است - با موعظه و نصیحت به دست نمی آید؛
یعنی مهدی موعود ملتها نمی آید ستمگران عالم را نصیحت کند که ظلم و زیاده طلبی و سلطه گری و استثمار نکند.
با #زبان_نصیحت ، عدالت در هیچ نقطهی عالم مستقر نمی شود. استقرار عدالت، چه در سطح جهان – آن طور که آن وارث انبیاء انجام خواهد داد – و چه در همهی بخشهای دنیا، احتیاج به این دارد که مردمان عادل و انسانهای صالح و عدالت طلب، #قدرت را در دست داشته باشند و با زبان #قدرت با #زورگویان حرف بزنند.
با کسانی که سرمست قدرت ظالمانه هستند، نمی شود با زبان نصیحت حرف زد؛
با آنها باید با #زبان_اقتدار صحبت کرد.
آغاز دعوت پیغمبران الهی با زبان نصیحت است؛ اما بعد از آن که توانستند طرفداران خود را گرد بیاورند و تجهیز کنند، آنگاه با #دشمنان_توحید و #دشمنان_بشریت ، با زبان #قدرت حرف می زدند. ۸۱/۰۷/۳۰
💠شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
🔶کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
💠 بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب
✅ نارضایتی این حقیر از کارکرد #عدالت در کشور به دلیل آنکه این ارزش والا باید گوهر بیهمتا بر #تارک_نظام جمهوری اسلامی باشد و هنوز نیست، نباید به این معنی گرفته شود که برای استقرار عدالت کار انجام نگرفته است. واقعیّت آن است که دستاوردهای مبارزه با بیعدالتی در این چهار دهه، با هیچ دورهی دیگر گذشته #قابل_مقایسه_نیست.
✨✨✨
🔻آیا صِرف به ستوه آمدنِ مردم از ظلم، برای تحقق فرج کافی است؟
💠یک تصور عامیانه از ظهور، آن است که فکر کنیم صِرف به #ستوه_آمدن مردم از #ظلم یا به اوج رسیدن جور، برای #تحقق_فرج کافی است و دیگر نیازی به #آمادگی_مردم برای «پذیرش عدالت» نیست.
💠در حالی که در میان مردمی که صرفاً از #ظلم_خسته شدهاند، ولی #تحمل_عدالت را هم ندارند، تشکیل یک حکومت عادلانه اصلاً حکومت ماندگاری نخواهد بود.
💠زمانی که مردم برای خلافت، به امیرالمومنین اصرار میکردند، حضرت امتناع می ورزیدند. علت اساسی امتناع حضرت این بود که هرچند مردم از ظلم خسته شده بودند، اما خواهان عدالت هم نبودند. آنها اساساً نه #عدالت و #لوازم آن را درست #میفهمیدند و نه میتوانستند آن را #تحمل کنند. خیلی بین این دو فرق است.
👈بخشی از کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه ؛ اثر علیرضا پناهیان
💠شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
🔶کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
✅ #گام_دوم، گام عدالت خواهی
✍ آقای محمدصابر #صادقی
👈 قسمت اول
🔹عدالت و مراقبه؛
در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی و با پشت سر نهادن چهل سال پیروزیها و شکستها، اینک بر فراز قله چهل سالگی به دنبال تکامل «خویشتن» خویش با چشمانی ناقدانه و بصیر، بر اندوختههای خویش مینگریم و باز میابیم مدرکات و تجربیات را و عزم میکنیم بر مراقبه در چله دوم؛ بیشک سرآغاز این مراقبه، تخلیه است، تخلیه از هرچه که ناپسند است و ناجور، تخلیه از غیر و آنچه و آنکه سرآشتی ندارد با عقلانیت چهل سالگی، تخلیه از سَر پختگی و نه از سَر شور و حرارتِ جوانی و خامی؛ اینک این مائیم و این وجدان بیدار، که قضاوتگر داوری ماست با «خویشتن» خویش. اینک در مرز تصمیمها هستیم، تصمیم بگیریم که چه نمیخواهیم و چه میخواهیم! تصمیم بگیریم که چه تجربههایی را به کناری نهیم و چه تجربههای نویی را باید مزه کنیم! تصمیم و تصمیم.
🔸 اینجا نقطه شروع #مراقبه است در ابتدای چله دوم. اینجاست مرز پختگی و خامی، اینجاست مرز غلبه عقل بر قوای شهوت و غضب و خیال، اینجاست که قلبِ محکم و سلیم انقلاب، خودی نشان خواهد داد، اینجاست وادی مراقبهِ مردمانی در یک سرزمین به نام #ایران، و اینک چشم جهانی نگران من و توست.
🔹عدالتخواهی دیربازی است که در این سرزمین کهن جاری و ساری بوده است و مردان و زنانی رشید، غرق در خون از آن دَم زدهاند و بهایش پرداخت کردهاند. اما اینک در آستانه چله دوم، این گفتمان پر نشاطتر و پویاتر از گذشته مانند رود خروشان به جلو میرود و ناهمواریها را در مینوردد، اگرچه گاه فریب بخورد یا اشتباه کند، مهم زنده ماندن و رونق داشتن این گفتمان است که به پالایش و عقلانیت انقلابمان خواهد افزود.
ادامه دارد...
✅ #گام_دوم، گام عدالت خواهی
✍ آقای محمدصابر #صادقی
👈 قسمت دوم
🔹عدالت و انقلاب اسلامی؛
انقلاب پنجاه و هفت یک عدالتخواه تمام عیار بود که با مرور زمان پوست انداخت، بارور شد، بالید و به یک گفتمان عمومی به عنوان تنها راهحل برای رسیدن به آرمان خود تبدیل شد؛ تاریخ قابل تغییر نیست، بعضی اوقات گفتمانهای جایگزین، عدالتخواهی را به پایین کشیدند و به کناری زدند و گاه خیالهای ما مردمِ این سرزمین را ربودند و با گفتمان #عدالت_خواهی رقابت کردند؛
🔸عدالت و دوران گذار؛
ما مردمِ این سرزمین، منتظر عدالتورزی توسط دیگران بودیم و «خویشتن» خویش را تماشاچی کردیم! و از آرمان پنجاه و هفت دور شدیم؛ این بود که عدالت را دور دسترستر از قبل پنداشتیم، تا هنگامه «عصر نو عدالتخواهی» به مثابه مطالبه عمومی تبلور یافت و نضج گرفت و خویشتنمان را به صحنه آوردیم؛ باید چله دوم انقلاب را « #عصر_نو_عدالت_خواهی» نامید و از تمام کسانی که عمری در این وادی پرمشقت بینام و نشان جان به لب رساندهاند متشکر بود و چشم به راه فضل و رحم ربالعالمین بود.
🔹عدالت و نظریههای جایگزین؛
طیف عدالتخواهان طیف وسیعی دارند؛ عدالتخواهی که با ارکان یک نظام سر جنگ دارد و روزی نیست که بد و بیراه نصیبشان نکند و به دنبال تغییر از درون و اصلاح است و یا طیفی که خود را مرکز و مروج و مجری عدالتخواهی میدانند و بس، یا طیف مهربانی که با غیر، سر ستیز عدالتخواهی دارد یا آن دیگری که مورد به مورد تفتیش میکند و حساب میکشد، همه این طیفها و غیر آنها همه خود را عدالتخواه میدانند و این یعنی همه ما فهمیدهایم که جز با عدالت نمیشود در این سرزمین به تعالی رسید مگر از راه تحقق عدالت.
♦️این پدیده را باید ارج نهاد و تعظیم کرد تا به تئوریهای جایگزین نرسیم! و این هشداری است برای همه، عدالتخواهان و مخاطبان آنها. اگر تئوری عدالتطلبی از رونق بیافتد قطعا تئوری جایگزین بر ناگواریها و ناهمواریها خواهد افزود و بدتر آنکه محل اعتراضی نیز نخواهد بود! عدالتخواهی را ارج نهیم، به عدالتخواهی از هر طیفی و هر سلیقهای توجه نشان دهیم و در ردّ آن باز از عدالت بگوییم تا این گوهر بیهمتا از رونق نیافتد؛
🔸عدالت و یقظه؛
امروز دوای درد این جوانمرد چهل ساله یقظهای است که به مراقبه بیانجامد و الحمدلله چنین شد و ان شاالله چنین بادا. امروز هر دلسوزی میفهمد که #نسخه_درمان، همین #عدالت_خواهی است؛ پس تا میتوانیم در ستایش این امر زیبا بسُراییم و بنویسیم و بگوییم و بشنویم که این هنوز از نتایج سحر است. یقظه روح مراقبه است و باید در سرتاسر مسیر پر مشقت عدالتطلبی و اجرای عدالت، حالت یقظه را حفظ کرد تا غفلت پیشین گریبانگیرمان نشود.
ادامه دارد...
✅ #گام_دوم، گام عدالت خواهی
✍ آقای محمدصابر #صادقی
👈 قسمت سوم
🔹عدالت و قواعد عدالتورزی؛
اما چه کنیم تا به نتیجه برسیم و از تضاد طیفهای متنوع به نتیجه مطلوب برسیم؟ نگارنده بر این باور است که بعضی از چارچوبهای درون #عدالت_طلبی باید تحت عنوان ابزار عدالتطلبی به #اجماع برسد. مثلا آنکه اگر کسی نقد مورد به مورد کرد او را تخطئه نکنیم، چرا که مصداق و سطحی از عدالت را مطالبه کرده است و راه را بر دزدان آسوده از نظارت همگانی میبندد و یکی از مصادیق عمل به روایت « #کلکم_راع » میباشد، یا اگر عدالت را مسئلهمحور و یا کلان پیگیری کرد، او را هم تکریم و ارج نهیم چرا که با اصلاح یک روند و یا قانون کلان، میتوان به مصادیق بسیار زیاد عدالت دست یافت و این دو مکمل هم هستند، هرچند اگر با هم مناظره کنند و همدیگر را در ربودن گوی عدالتطلبی به کمکاری متهم سازند، نفس رقابت در اجرای عدالت و تمنای آن به نفع عدالت تمام خواهد شد.
🔸از دیگر چارچوبهای عدالتطلبی؛
احترام به نظام اجتماعی و احترام به مراجع قانونی است و در مسیر عدالتطلبی میشود با همین راهکار، مراجع قانونی و نظام اجتماعی را هم به عدالت نزدیک کرد و اصلاح نمود و در مسیر اصلاح و تعدیل ساختارها به ابزارهای غیرعادلانه متوسل نشد؛ #ندیدن #خوبیها و #پیروزیها را هم باید به جریان ضد عدالتطلبی تلقی کنیم و همچنین یأسآفرینی و ترویج نامیدی را؛
در این بین یادمان باشد که با فریبها سَر عدالتخواهی بریده نشود و خود در این بین صاحب منفعت نباشیم؛ مردم با عدالتخواهی پویا و #امیدوارتر خواهند بود تا با توجیهها و لاپوشانیها. عدالتخواهی باید به یک فرهنگ نرمخو اما با پشتوانه محکم تبدیل بشود. عدالتخواهی باید در همه ساحات اجتماع پیگیری شود و نه یک بعدی و جناحی. البته واضح است که اگر کسی بخواهد قوانین اصلی و ارکان قانون اساسی و «عقلانیتهای پایه» این سرزمین را رد کند دیگر او عدالتخواه درون یک نظام نیست، بلکه عدالتخواهی است که با براندازی به دنبال مطلوب خویش است.
🔹عدالت و تقابلگرایی؛
یکی از #آفتهای عدالتگرایان و البته منتقدان آنهاست؛ ترسیم دوگانههای تقابلی، عدالت را به محاق میبرد و آن را بیاثر میکند، عدالت در مواجهه با دوگانههای غیرواقعی، خود تبدیل به بیعدالتی میشود و برخلاف هویت خود عمل میکند؛ از دو گانههای غلط و رهزن، دوگانه عدالت و ولایت میباشد، اینکه کدام تقدم دارد و یا کدام اصالت دارد؟ این دو گانه به این دلیل غلط است که اگر در عدالت، ولایت نباشد، خود خروج از حق و عدل است و از طرفی تصور ولایت بدون عدالت هم یک تصویر خیالی و از اساس ناقص و باطل است؛ باید توجه داشت که پذیرش ولایت حق و حقمداران خود یک حق و عدل است و اجرا و تنفیذ عدالت در جامعه به قدر وسع در ذیل ولایت نیز عدلی دیگر؛ عدالت بر گرد حق میچرخد و ولایت از اهم حقهاست. برپایی #توحید در جامعه، #مهمترین رویکرد عدالتطلبانه و اساسیترین عدل متصور است.
ادامه دارد...
✅ #گام_دوم، گام عدالت خواهی
✍ آقای محمدصابر #صادقی
👈 قسمت آخر
🔹عدالت و شِبه عدل؛
از مواضع حساس و رهزن عدالتطلبی، افتادن در قیاس با شبه عدلهایی است که بسیار پُر زرق و برق و فریبنده میباشند؛ گاه #مساوات را به جای #عدل جا میزنند و گاه نظم اجتماعی؛ اما خشکِ تهی از اخلاق را با عدل مملو از معنویت قیاس میکنند؛ ما اگر در مسیر انقلابمان به آن آرمان مطلوب خود نرسیده باشیم، ترجیح دارد بر حرکت بر مدار نظم و عدل مدرنِ بیخدا. عدل در منظومه انقلاب اسلامی بر مدار حق و قوانین ربالعالمین میچرخد و با عقل منّور به نور وحی همخوان است.
🔹 عدالت و اجتهاد؛
از حساسترین و پیچیدهترین مسائل تبیین و اجرای #عدالت است؛ در هر کلان مسئله و ریز موضوعی، عدالت نیاز به تبیین و سپس اجرای حکیمانه دارد؛ تعریف عدالت و سنجش عدل در هر موضوعی نیاز به تشخیص و #اجتهاد دارد، بنابراین، موافقان و مخالفان آن تشخیص میتوانند به نفی و یا اثبات آن از آن جهت که عدل هست یا نیست بپردازند؛ از همین روی استناد به سیره اهلبیت(ع)، کتاب و سنت، خود نیاز به اجتهادی دارد که در مقابل آن میتواند اجتهادهای مخالفی وجود داشته باشد؛ به نظر میرسد در این باب تنها راه چاره، تمسک به قول #والی_جامعه و #اجتهاد اوست واِلّا، اختلاف در تعیین حدود و ثغور عدالت، تبدیل به نزاعهای بیپایانی خواهد شد که با عدالتورزی رابطه تناقض دارد.
🔸عدالت و تعاون؛
اگرچه گفته شد که برای رسیدن و یا نزدیک شدن به عدالت نیاز به قولِ معیار داریم، اما این مسئله نافی #تعاون صاحبان رأی و عموم جامعه نیست؛ ـ کلکم راع و کلکم مسئول عن رعیته ـ ؛ عدالت آن خیر بیهمتایی است که تحقق آن جز با تعاون عموم جامعه به ثمر نخواهد نشست و تبدیل به یک « #هویت_گفتمان » نخواهد شد. همه افراد جامعه تا با ارزش و آثار تحقق عدالت آشنا نشوند و حاضر نباشند هزینه آن را بدهند، عدالت محقق نخواهد گشت. اگر تعاون بر عدالت صورت نگیرد، والی جامعه تنها و ناکارآمد در میدان باقی خواهد ماند و این سرآغازی بر شکست یک انقلاب به نام عدالتطلبی است.
🔹عدالت و تمدن نوین اسلامی؛
از عناصر کلیدی و زیربنایی تمدن اسلامی، وجود نرمافزار و یک نظام منسجم #عدالت_محور است، تمدنی که محور آسیاب آن توحید به عنوان بزرگترین مصداق عدالت بر تمام ساحات جامعه و روابط آن حاکم است و عدالت اجتماعی نه فقط به عنوان یک نظریه بلکه در ساختار و تقنین توسط آحاد جامعه نهادینه میگردد و همه اقشار جامعه از هر سطح و گرایشی آن را برای خود و دیگران دوست میدارند. حیات طیبه در پرتو حق، شالودهاش عدل است و عدل.
🔹 منبع 👈 مباحثات
💠شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
🔶کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری
🔺 دهه شصت ، دشمنان داخلی و گذشته پرافتخار ملت ایران و آمادگی برای حضور در #گام_دوم_انقلاب
💢 برنامه #گام_دوم با حضور دكتر #کوشکی و حاج حيدر #بنايي
❎ دوشنبه ۲۶ فروردین
💠شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
🔶کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
نسخه مطالعه وب- شماره 180.pdf
2.06M
📢 شماره جدید نشریه #خط_حزبالله منتشر شد: ارتش فدای ملت
💢 #اطلاعنگاشت: هشت روایت جذاب از #رهبر_انقلاب دربارهی ارتش
♨️ #سخن_هفته: به مناسبت #روز_جوان: در #گام_دوم_انقلاب چرا باید نیروهای #جوان_مؤمن_انقلابی به ساختارهای دولتی و حکومتی وارد شوند؟
#pdf
📕 #دغدغههای_فرهنگی: کتابخوانی در سنین پائین برای انسان میماند.
📖 #معرفی_کتاب : روایت مردی که از جایگاه خود سوءاستفاده نکرد.
💠شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
🔶کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
✅ #عکس | 🎯 در صدر اهداف
🔸 در #گام_دوم_انقلاب عدالت و مبارزه با فساد چه جایگاهی دارد؟
❓چشم امید آقا به کیست؟
◀️ جوانان چه جایگاهی در اجرای عدالت دارند؟
💠شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
🔶کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd
پرونده #گام_دوم_انقلاب
🔴خط تولید قدرت ملی
📝 #محمدکاظم_انبارلویی
🔹 سپاه يك نهاد اصيل برخاسته از متن مردم و متن انقلاب است. آمريكا در هدفگيري خود اشتباه نكرده، فقط اشتباه آنها اين است كه نه سپاه بلكه مردم ايران را هدف قرار داده است. با يك ملت نميتوان جنگيد اگر اين جنگ شدني بود آمريكا از ويتنام خارج نميشد و در جنگ با افغانستان و عراق شكست نميخورد.
🔺يك طيف غنيمت طلب از اول انقلاب دستاوردهاي انقلاب را در عرصه توليد قدرت ملي تهديد كرده است. امروز هم اين جماعت وجود دارد بايد از آنها با راي هوشمند مردم عبور كرد. آنها با مايهفروشي، آينده فروشي، ارزانفروشي و نسيهفروشي به خط توليد ملي آسيب ميزنند. اين آسيب موقتي است. از باب اينكه اين ايام نيز بگذرد.
🔹مردم اين جماعت را بهدليل از كارافتادگي وفرتوتي و پيري پشت سر خواهند گذاشت. اقتدار ملي فقط قدرت موشكي و توانمنديهاي شگرف پهبادي و سربازان جان بر كف تراز شهيد حججيها نيست. اقتدار ملي ميليونها ساعت نفر كار در كمتر از يك ماه در چهار، پنج استان سيل زده است كه به طور خودجوش و طبيعي با كمترين فراخوان بدون مزد و منت، هم هست.
🔺اقتدار ملي را در سيماي جواناني ميتوان ديد كه با نشاط، با حوصله، با تحرك فوق العاده، بدون خستگي و افسردگي عاشقانه مشغول خدمت به هموطنان خود هستند. اقتدار ملي را ميتوان در سيماي مردان و زناني ديد كه فارغ از قوميت و مذهب به كمك هم ميانديشند و جز رضاي خدا به چيزي نميانديشند.
🔸ملت ما براساس روايت صادق بيانيه گام دوم روي ۷ قله نشسته است؛
1⃣ قله استقلال
2⃣ قله غيرت و حميّت
3⃣ قله دينداري ، معنويت و اخلاق
4⃣ قله آزادي
5⃣ قله پيشرفت در علم
6⃣ قله رفيع انباشت تجربيات انقلابي
7⃣ قله عزت ملي و مرزبندي با دشمنان بشريت
اين قلهها هر كدام مؤلفههاي قدرت ملي است.
براي فتح اين قله خدا ميداند چه سفرها كردهايم، چه رنجها و مرارتها كشيدهايم. براي «خودسازي»، «جامعهپردازي» و «تمدنسازي» فتح اين قلهها ضروري و اجتناب ناپذير بود.
🔸روح بيانيه گام دوم به ملت شريف ايران و توليدكنندگان اصلي قدرت ملي ميگويد؛
1⃣ ما كي هستيم تمايزات ما چيست؟
2⃣ كجا بوديم و روايت صحيح ما از اين «كجايي» چيست؟
3⃣ كجا ميرويم، كجا بايد برويم و راهكار آن چيست؟
4⃣ موانع راه كدام است و دشمنان ما كجا را هدف قرار دادهاند و بالاخره شرط پيمودن ادامه راه و مقابله با بدخواهان چيست؟
راه را پرچمدار بيدار انقلاب تعيين كرده است، اين راه پيمودني است و پيموده خواهد شد.
🔹انقلاب اسلامي فهم جديدي از «هستي» ، «تاريخ» و «انسان» را در برابر بشر حيرتزده، سرگردان و طاغوت زده امروز ارائه داده است كه در مكاتب فكري و سياسي قرن ما ارائه نشده است. اين فهم چون ريشه در وحي الهي و قرآني دارد پاسخگوي همه پرسشهاي بيپاسخ بشر امروز است. جاذبه انقلاب اسلامي و رهبري نيرومند آن در تئوريپردازي و نظريهپردازي همين فهم است. تهديدها، تحريمها، تحقيرها و تحميقهاي آمريكا نميتواند جلوي اين فهم و درك تاريخي را بگيرد.
💢انقلاب براي تداوم خود نياز به اقتدار روز افزون دارد. لذا همه ملت بهويژه نخبگان بايد در سال «رونق توليد» در مسير خط توليد، افزايش قدرتملي و امنيت ملي قرار گيرند.
💠شبکه اشتراک محتوای گام دوم انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/enghelabyazd
🔶کانال ما در بله
https://ble.im/enghelabyazd