eitaa logo
ادیان و فرق
101 دنبال‌کننده
94 عکس
77 ویدیو
16 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
پیشینه کنعانی و ظهور دولت یهود.docx
508.9K
✡️ ادامه و متن کامل مطالب فوق در مقالهٔ «پیشینه کنعانی و ظهور دولت یهود»
✡️ تمدن شیطان - قسمت سوم 🌍 بابیت و بهائیت در مقابل مرجعیت 1️⃣ در ادامهٔ حوادث قبل، و با هدف تضعیف جایگاه و حذف آن از صحنهٔ معادلات سیاسی، در کنار رشد در ایران، جریانی منحرف نیز در عرصهٔ دین به‌نام در دورهٔ قاجار رشد و گسترش یافت. 2️⃣ ورود ناموفق روحانیت به جریان جنگ دوم ایران و روس، مردم مسلمان را دچار نوعی سرخوردگی از دو نهاد قدرتمند دولت و روحانیت نموده و آنان را متوجه وجود مقدس امام زمان (عج) کرده بود. مدیریت نشدنِ این وضعیتِ روانی، زمینه را برای ورود دولت‌های خارجی به‌ویژه روسیه و سپس انگلستان به این عرصه فراهم نمود. 3️⃣ آغاز عقیدتیِ این جریان را از زمان و بر اساس آراء دانسته‌اند. وی که در خانواده‌ای سنّی مذهب زاده شد، با اختیارِ تشیع، در عراق ساکن شد و با اظهار تمایل به اخباریون، به انتشار عقاید خاص خود پرداخت. یکی از این عقاید خاص شیخ، اعتقاد به بود. 4️⃣ وی معتقد بود که راه شناخت دین در چهار رکن منحصر است: خداوند، پیامبر، امام و رکن رابع که در زمان غیبت امام (عج) واسطه میان وی و مردم است. 5️⃣ وی رکن رابع را نایب خاص امام (در برابر نیابت عامه که از آنِ مراجع بود) می‌دانست و فرق آن را با نواب خاص اربعه، انتساب آنان از سوی امام، در برابر احراز این مرتبت از سوی رکن رابع به‌دلیل بزرگی و لیاقت خودِ او اعلام می‌کرد.
✡️ تمدن شیطان - قسمت سوم 🌍 بابیت و بهائیت در مقابل مرجعیت 1️⃣ پس از فوت شیخ احمد احسایی، شاگردش حلقهٔ درس و اعتقادات او را ادامه داد. در زمان او بود که به کربلا آمد و به حلقهٔ درس او راه یافت. 2️⃣ وی که در شیراز به‌دنیا آمده بود، پس از مدتی به بوشهر و از آنجا پس از طی مراحلی از ریاضات صوفیانه، به کربلا سفر کرد. با فوت سیدکاظم رشتی، علی‌محمّد بر اساس اعتقاد به ، ادعای کرد و خود را باب ارتباط مردم با امام زمان (عج) نامید! 3️⃣ باب! پس از سفر به مکه و تبلیغ عقاید خود، به بوشهر بازگشت و در ایران به دعوت مشغول شد. با مخالفت علما، حاکم فارس او را به شیراز آورد و طی مجلس مناظره‌ای در این شهر، وی را وادار به توبه نمود. با ادعای مجدد وی، ابتدا به اصفهان آورده شد و سپس در قلعه چهریق نزدیک ماکو زندانی شد. 4️⃣ سرانجام وی در زمان محمّدشاه قاجار (که ابتدا او را به‌سبب مخالفت با روحانیت و طرفداری از عقاید خرافی پر و بال داده بود) در تبریز و در حضور ناصرالدین میرزای ولیعهد در ٢٧ شعبان ١٢۶۶ به حکم ارتداد به دار آویخته شد.
✡️ تمدن شیطان - قسمت سوم 🌍 بابیت و بهائیت در مقابل مرجعیت 1️⃣ پس از مرگ باب، جانشینی او به معروف به رسید. پس از این‌که صبح ازل سپر بلا شد، برادر بزرگتر وی وارد صحنه شد و جانشینیِ باب را با عنوان در قبضهٔ خود آورد. در زمان او بود که این فرقهٔ ضالّه، با برقراری روابط جدّی با روسیه، از طریق سفیر این کشور در ایران و سپس انگلستان و حتی فرانسه، تبدیل به توطئه‌ای سیاسی شد که از حمایت کامل اروپاییان در برابر روحانیت برخوردار بود. 2️⃣ با هوشیاری و ورود وی به صحنه، هر دو برادر با حفاظت سواران روسی و ایرانی به بغداد تبعید شدند. در بغداد نیز پس از چندی حکم تبعید مجدد در مورد آنان صادر شد و صبح ازل به ، و بهاءالله به در فلسطین تبعید شد. وی پس از این که در این سرزمین مهم و راهبردی اسکان داده و مورد حمایت جدّی روسیه و سپس انگلستان واقع شد، در ٢ ذیقعده ١٣٠٩ق پس از ٢٠ شبانه‌روز تب از دنیا رفت. 3️⃣ با اقدامات میرزا حسینعلی، در ادامه و به‌جای بابیت در ایران مستقر شد. در پی این استقرار، که تازه اسلام آورده بودند، گروه گروه به بهائیت گرویدند! گویا دستوری واحد برای تغییر ظاهریِ کیش به‌عنوان پوششی برای گسترش بهائیت در ایران صادر شده بود. 4️⃣ پس از بهاءالله، پسر وی با عنوان توانست جمع پراکنده بهائیان را گرد خود جمع کرده و با برقراری روابط جدّی با انگلیس و آمریکا نقش مهمی در تاریخ وابستگی این گروه بازی کند. وی با خدمتی که در مشروطه در کنار فراماسون‌ها به انگلیس نمود از سوی آنان مفتخر به دریافت لقب "سِر" شد. 5️⃣ پس از وی نوهٔ دختری حسینعلی، در ابتدای حکومت رضاخان به رهبری بهائیان رسید. در زمان او بود که رژیم جعلی تأسیس شد و پیوند جدّی میان صهیونیست‌ها و بهائیان آشکار شد. این گروه در اسرائیل به‌رسمیّت شناخته شده و با قرار گرفتن تحت حمایت این دولت غاصب، حتی از پرداخت مالیات نیز معاف شدند. با مرگ شوقی، گروهی ٩ نفره در در اداره امور بهائیان را به‌دست گرفتند که تا امروز ادامه دارد.
🕎 اعیاد سه‌گانه یهود (شالوش رگالیم) 📚 در دربارهٔ چنین آمده است: «سه بار در سال برای من جشن بگیر... سه بار در سال هر مذکری از (جامعهٔ) تو در پیشگاه خداوند حضور یابد.» این سه عید به ترتیب ذکر شده در متن تورات عبارتند از: پِسَح، شاووعوت و سوکوت. 1️⃣ در ١۵ ماه نیسان (به‌مناسبت خروج بنی‌اسرائیل از مصر) 👈 دربارهٔ این عید قبلاً (٢١ فروردین) صحبت کردیم. 2️⃣ در ۶ ماه سیوان (به‌مناسبت دریافت ده فرمان و نزول تورات در کوه سینا) 3️⃣ در ١۵ ماه تیشری (به‌مناسبت ۴٠ سال زندگی بنی‌اسرائیل در بیابان با حمایت خداوند زیر سایهٔ ابرها).
🕎 عید پنجاهه یا جشن شاووعوت 1️⃣ ششم ماه عبری سیوان به‌عنوان جشن (عید هفته‌ها) نامیده می‌شود. 2️⃣ پس از ٧ هفته شمارش که از آغاز شده بود، این جشن که به‌مدت ٢روز برگزار می‌شود فرا می‌رسد. 3️⃣ از جمله مناسبت‌های این عید، جشن درو نوبرانه میوه‌ها و غلات (بیکوریم) و تقدیم آن به درگاه خداوند است که به همین دلیل، به‌نام نیز معروف است. 4️⃣ همچنین در به آن نام به‌معنای اجتماع نیز داده شده که نشانگر گردهمایی زائرین در این زمان در معبد مقدس (بت همیقداش) است. 5️⃣ اما مهم‌ترین مناسبت این جشن، سالگرد اعطای مستقیم خداوند به بنی‌اسرائیل است.
🕎 متن ده فرمان به‌نقل از تورات 🔸 من یَهُوَه خدایت هستم که تو را از سرزمین مصر و از خانهٔ بندگی برون آوردم. 🔸 تو را برابر من، خدایان دگر نباشد. 🔸 هیچ صورت تراشیده‌ای مساز، هیچ چیز شبیه آنچه بالا در آسمان‌ها است یا پایین بر زمین یا پایین‌تر از زمین در آب‌ها. 🔸 برابر این خدایان سجده مکن و آن‌ها را پرستش مکن، چرا که من یَهُوَه، خدایت، خدایی غیورم که از برای آنان که مرا دشمن می‌دارند، فرزندان و نوادگان و نبیرگان را به‌سبب گناه پدران کیفر می‌دهم، 🔸 لیک از برای آنان که مرا دوست می‌دارند و فرمان‌هایم را نگاه می‌دارند، بر هزاران رحمت می‌آورم. 🔸 نام یَهُوَه خدایت را به دروغ بر زبان جاری مساز، زیرا یَهُوَه کسی را که به دروغ نامش را بر زبان جاری سازد، بی‌کیفر نمی‌گذارد. 🔸 روز سبت را بهر تقدیس آن یاد کن. 🔸 شش روز کار کن و همهٔ کار خویش انجام ده؛ 🔸 لیک روز هفتم، سبت از برای یَهُوَه خدایت است. هیچ کاری مکن، نه تو و نه پسرت و دخترت و خادمت و کنیزت و حیواناتت و غریبی که درون دروازه‌هایت است. 🔸 چرا که یَهُوَه آسمان و زمین و دریا و هرآنچه را در آنها است در شش روز بساخت، لیک روز هفتم بیاسود، هم از این روی یَهُوَه روز سبت را مبارک خواند و آن را تقدیس کرد. 🔸 پدر و مادر خویش را گرامی بدار تا روزگارت بر زمینی که یَهُوَه خدایت بر تو دهد، دراز گردد. 🔸 قتل مکن. 🔸 زنا مکن. 🔸 دزدی مکن. 🔸 بر هم‌نوع خویش گواهی دروغ مده. 🔸 بر خانهٔ هم‌نوع خویش آزمند مگرد. بر زن هم‌نوع خود و بر خادمش و کنیزش و گاوش و الاغش و هرآنچه از آنِ هم‌نوعت است، آزمند مگرد. 📚 کتاب خروج : ٢٠ / ٢-١٧
هدایت شده از دشمن شناسی
✡️ یهودیان مخفی به‌مثابه یک سازمان اطلاعاتی (١) 1️⃣ ادعا می‌کنند در ۱۱ ذیحجه ۱۲۵۵ ق./ ۲۷ مارس ۱۸۳۹ م. در پنجمین سال سلطنت محمد شاه، مورد حملهٔ مسلمانان مشهد قرار گرفته و ۲۸ تن از ایشان کشته و تعدادی مجروح شدند! 2️⃣ چند ساعت پس از حمله، به پیشنهاد حاج میرزا عسکری امام جمعه مشهد، ابتدا ٧ تن از بزرگان شهر و سپس، به تبع ایشان، تمام یهودیان مشهد مسلمان شدند. امام جمعه این روز را روز نامید و از آن به‌عنوان » یاد می‌کنند. 3️⃣ این‌که گفته می‌شود «جامعه یهودیان مخفی مشهد»، یا «جدیدالاسلام‌های مشهد»، به‌دلیل «واقعه الله داد» پدید آمده، براساس یادداشت‌های سفر سال ۱۸۳۱ به مشهد درست نیست. براساس سفرنامه جوزف ولف، یهودیان مشهد از سال‌ها پیش، از این تاکتیک استفاده می‌کردند. 4️⃣ شمار مسلمان‌شدگان مشهد در واقعهٔ الله داد ۲۴۰۰ نفر یا ۴۰۰ خانوار ذکر شده. ژاله پیرنظر می‌نویسد: ✡️ جدیدالاسلام‌های مشهد، پس از پذیرش اجباری دین نوین، اولین گام‌ها را در جهت خو گرفتن با چگونگی زندگانی و هویت جدید برداشتند. شماری از آنان قلباً و عمیقاً به دین تازه ایمان آوردند و آن را پذیرفتند، اینان کم‌کم جذب جامعه بزرگ‌تر مشهد شدند، اما خانوارهای تنها در ظاهر به مذهب نوین گرویدند و در خفا به دین اجدادی خود وفادار ماندند و بدین‌سان یک زندگی دوگانه پیچیده سراسر بیم و هراس را آغاز کردند. ✡️ اینان در ظاهر و در انظار عام مسلمان بودند و فرامین اسلام را گردن می‌نهادند و مراسم آن را به‌جا می‌آوردند، اما در پنهان، در حریم بسته خانه‌های خود، آئین و فرایض را با جدّیت، تعصب و وسواسی به‌مراتب بیش از پیش اجرا می‌کردند. همهٔ اعضای این گروه یک‌پارچه و یک‌دل به نگهبانان جمعی این زندگی سرّی بدل شدند… ✡️ به خاطر این‌که مجبور نشوند دخترهای خود را به مسلمانان شهر به زنی بدهند، آنان را اغلب از سنین خردسالی به عقد پسران جوان و نوبالغ جامعه خود در می‌آوردند. مراسم عقد و ازدواج دوبار برگزار می‌شد. بار اول برطبق موازین اسلامی و شرعی، با سر و صدا و سرور و شادی. و یک بار دیگر با اجرای مراسم عقد یهودی در خفا.
ادامه مطلب در 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/dosh66
✡️ یهود و نصاری در بی‌دینی با هم متّحدند، نه در دین! 🔸 حضرت آیت‌الله بهجت قدّس سرّه: 📖 یهود و نصاری در بی‌دینی با هم متّحد شده‌اند، نه در دین! زیرا خود نصاری معترفند که یهودی‌ها حضرت مسیح علیه‌السلام را به دار آویختند! با این حال چگونه می‌توانند در دین علیه اسلام با هم متّحد شوند؟! زیرا یهود هم می‌گویند: ما حضرت عیسی علیه‌السلام را کشتیم و او کشته شده و دفن هم شده و زنده و موجود نیست، بر خلاف عقیده‌ی مسیحیان که می‌گویند: بعد از قبر بیرون آمد و به آسمان رفت. 📚 کتاب «در محضر بهجت»، ج۱، ص۱۶٣
✡️ عملکرد ازلیان در نهضت مشروطه (١) 1️⃣ در جریان مشروطه، فرصت را مغتنم شمرده و در بین مشروطه‌خواهان کردند. آنان با فعالیت در قالب سهم مهمی در تحولات نهضت داشتند. 2️⃣ اولین حضور عناصر نظیر ، و... در انجمنی سرّی بود که در ١٣٢٢ق توسط اعضای نظیر ملک‌المتکلمین و و... تشکیل شد. [١] محل تشکیل این جلسات سرّی، باغ بود. 3️⃣ اعضاء این انجمن برای ایجاد آشوب و شورش، برنامه داشتند. [۲] آن‌ها که می‌دانستند بدون حضور و تأیید علما نمی‌توانند به اهداف خود برسند، از اعضای روحانی انجمن استفاده کردند. مثلاً را به نجف فرستادند تا با آخوند خراسانی، شیخ عبدالله مازندرانی، میرزا خلیل تهرانی و سیدمحمدکاظم یزدی ارتباط برقرار نماید. [٣] البته علمای برجسته با انجمن ملی،‌ همکاری نکردند. [۴] 4️⃣ از سوی دیگر انجمن تلاش می‌کرد تا بین اقشار برجسته کند. آنها با شاهزادگان و رجال دولتی همانند صنیع‌الدوله، سعدالدوله، مشیرالدوله، ناصرالملک، احتشام‌السلطنه و... ارتباط برقرار کردند. [۵] ملک‌المتکلمین نیز با شاهزاده سالارالدوله، والی غرب رابطهٔ دوستانه برقرار کرد که هم از کمک‌های مالی شاهزاده بهره‌مند شدند و هم از نفوذ او در بین ایلات و عشایر کردستان استفاده کردند. 5️⃣ -از سران ازلی- در جریان مشروطه‌خواهان در سفارت انگلیس از کسانی بود که تمایل بسیاری برای این امر داشت. وی نزد سفیر انگلیس رفته و تقاضای کمک برای ایجاد مخالفت علیه دولت کرد. [۶] تلاش امثالِ دولت‌آبادی باعث شد که در اختیار انگلیس قرار گیرد. 6️⃣ در اسناد وزارت خارجه انگلیس به ارتباط دولت‌آبادی با عناصر سفارت اشاره شده است. وی از سفارت انگلیس می‌خواهد: «موجب سپاس‌گذاری خواهد بود که سفارت انگلیس مطالبی را که می‌خواهد به این گروه (روحانیون) برساند، از طریق او اعلام کند.» [٧]