نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 یک روایت خاص
مامون، امام رضا (علیه السلام) را به ولایتعهدی منصوب کرد و با ایجاد شبهه، مبارزان علوی را که علیه او قیام کرده بودند به شک انداخت تا آنجا که اکثر علویون به خاک تردید افتادند، زمین گیر شده و در کار امام ماندند. در این زمان تنها حضرت فاطمه معصومه« سلام الله علیها» بود که قیام کرد تا به اشباهالرجال ثابت کند راهی که امام میرود، همان راه توحید و خداپرستی است. او رفت تا ثابت کند اقامهی کلمه حق، تنها با دستان رضای اوست که جاری می شود. برای بانوی نجیبی که خانه پیامبر از او نور میگرفت، با وجود ماموران امنیتی که در پی دستگیری خاندان امام بودند، همراه برادران و محارم خود، سختی راه مدینه تا قم را بر خود هموار کرد، تا آنجا که به شهادت محارم او ختم شد و با جسم و جانی داغدیده از دیدن مبارزه و مقتل برادران و اهالی راه حق اما مصمم به مسیر خود ادامه داد و در قم رحل اقامت افکند و در راه ولایت به ملکوت اعلی پیوست. آری، حقیقت وجود او این است که وقتی مسئله، نصرت و یاری امام باشد «معصومهی موسی بن جعفر» همان کاری را میکند که «فاطمهی حیدر »انجام داد. حال میتوان حدس زد که چرا از بین همه امامزادهها،که واجب التعظیم هم هستند، این بانو را همسنگ عباسبنعلی قرار داده که در اوج غربت، امام را رها نکردند و فقط برای ملیکه قم است که آن «روایت خاص» نقل شده که سعد ابن سعد اشعری قمی میگوید از حضرت رضا درباره خواهرش سوال کردم، فرمودند:
«من زارها عارفا بحقها فله الجنه» هر کس او را زیارت کند......بهشت خدا برای او خواهد شد.
یا فاطمه اشفعی لنا فی الجنه.
✍ کبرا خالقی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖مظلومیتی به بلندای اقتدار
[۱]. ما میرفتیم، گفتند بمانید، کجا میروید که هرجا روید آسمان همین رنگ است. روزگار عجیبی است، اینکه همه میخواهند تو را به رنگی درآورند که خود میپسندند و تو اگر بخواهی«صبغهٔ خدایی» داشته باشی، باید تاوان سنگینی را بپردازی. و اما جان سخن اینجاست که گر چه فتنهها و دسیسهها در این ایام تلخ و عذاب دهنده هستند اما در بطن خود برکاتی را دارند که با کمی دقت و توجه میتوان آن را دریافت. شرارتهای این روزها به نوعی اتفاقات اوایل انقلاب را تداعی میکند. رهبر معظم انقلاب در رابطه با فتنههای اول انقلاب و ایستادگی در برابر دشمن و تحقق سنتهای الهی فرمودند:«خدای سال ۶۰ همان خدای امسال است.خدای دورانهای سختی و دورانهای گوناگون یکی است و همهٔ سنتهای الهی هم سر جایش است.» (۷تیرماه ۱۴۰۱به مناسبت سالروز شهادت دکتر بهشتی)
[۲]. کسانی که سالهای اول انقلاب را درک نکردهاند و یا به خاطر ندارند، میتوانند جلوهای از آن را در این روزهایی که پشت سر گذاشتیم به خوبی مشاهده کنند. هر چند انصافاً باید گفت، دههٔ ۶۰ انقلاب، یکی از سختترین و پر تنشترین سالهای انقلاب است. رهبر معظم انقلاب در مبحث دشمن شناسی فرمودند: انقلاب اسلامی مانند مولایش امیرالمومنین(علیه السلام)، مظلوم است، آری براستی اینچنین است اما در بطن این مظلومیت، اقتدار و استقامتی نهفته است که هماره در مقابل سردمداران کفر و استبداد سر فرازی میکند.. حملهٔ گستردهٔ شیاطین عالم به جمهوری اسلامی در این ایام، به خوبی نمایانگر و یاد آور هشت سال دفاع مقدس میباشد، دورانی که تمام دنیا به حمایت از صدام و بر علیه کشورمان بسیج شدند و ما را در میدان جنگ با «۷۲ ملت» قرار دادند. در مظلومیت نظام جمهوری اسلامی ایران همین بس که تمام قدرتهای استکباری جهان متحد شدهاند تا او را به زانو درآورند، اما آنکه پیروز میدان بود، ایران عزیز بود.
[۳]. ما امروز با یک جنگ تمام عیار رسانهای بر علیه نظام جمهوری اسلامی ایران روبرو هستیم. ما امروز با ترورهای بیرحمانه در میدان اغتشاشات و سلطهٔ گستردهای بر افکار برخی از جوانانی روبرو هستیم که گوششان تنها به یاوهگوئیهای بیگانگان و وطن فروشان بهایی، صهیونیست میباشد. ما امروز با فریب بخش کوچکی از افراد جامعه و متأسفانه برخی از خواص ناکارآمدی روبرو هستیم که حب مقام و ریاست مذاقشان را نسبت به اهداف و مبانی انقلاب تغییر داده است. ما در این دوران با خیانت عدهای مواجهیم که بیشترین استفاده را از سفرهٔ انقلاب بردهاند و با فراز و نشیبهای انقلاب، در مسیر ریزشها قرار گرفتهاند. ما در این ایام شاهد نفاق پراکنی عدهای از سلبریتیهای جیره خواری هستیم که بر این آتش دامن زده و مزدورانه در آن میدمند. امروز سلطهٔ خبری «غربی، عبری، عربی » چنان با دروغ و فرافکنی پیش میتازد که مجال فکر و تحلیل را به مخطبانش نمیدهد و با جملهٔ«کار خودشان است» سَم مهلکی را به این جریان تزریق میکند. امروز ما به اصطلاح با«نخبگانی» روبرو هستیم که حتی الفبای سخن گفتن را نمیدانند و از قدرت تشخیص بیبهرهاند. امروز جامعهٔ ما با نیروی مظلوم انتظامی و بسیج رو بروست که هر روز شهید میدهد، اما تعرضی بر هموطن خود روا نمیدارد، در حالیکه اینها همان کسانی هستند که شجاعانه داعش و مزدوران استکبار را در صحنههای نبرد به زانو درآوردند. اگر امروز شاهد چرخش ۱۸۰ درجهای بعضی از خواص انقلاب هستیم، بدانیم که به قول شهید دیالمه، انقلاب هر زمان یک موج میزند و یک مشت زباله را بیرون میریزد. امروز جریان تحریف یکی از مؤثرترین حربههای دشمن برای نفوذ در اذهان عمومی و ایجاد تفرقه و تردید در اقشار جامعه است.
[۴]. ما امروز با دشمن قسم خوردهای دست و پنجه نرم میکنیم که هرگز سخن حق به مزاقش خوش نمیآید. و اما جان کلام؛ امروز جمهوری اسلامی ایران با اقتدار تمام در مسیر صعود به قلهٔ فتح و ظفر در برابر همه این تهاجمها و شیطنتها قرار دارد و ما از ورای تمام این شرارتها و سختیها، شاهد ایرانی قوی ومقتدر هستیم که دوست و دشمن با نگاهی تحیرآمیز به آن مینگرد و بزرگترین قدرت در منطقه به حساب میآید. امروز نورانیت و سعهٔ صدر ولی فقیه در رأس نظام جمهوری اسلامی، خاری است در چشم دشمنان ایران که سالهاست بغض این مرد پاک الهی را در سینههایشان میپرورانند، مردی که فراتر از زمان خود را میبیند و موقعیتها را میشناسد و نبوغ دشمن شناسی در ایشان بسیار قوی و قابل ملاحظه است. جمهوری اسلامی شجرهٔ طوبایی است که ریشه در ولایت نبوی دارد و با عنایت و هدایت زعیم عالیقدر حضرت آیتالله خامنهای در مسیر ظهور و حکومت عدل مهدوی پبش میرود و این انقلاب را به سر منزل خود خواهد رساند.
✍ فاطمه بختیاری
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 برای حفظِ انقلاب
برای حفظ و نگهداری این انقلاب به عنوان یک فرد مسلمان، چه وظایفی بر عهده ماست؟!
۱. یکی از مهمترین و اولین وظیفه ما در هر موقعیتی که هستیم ، اگر مسئولیت داریم باید اقدام و عمل کنیم و اگر مسئولیت اجرایی نداریم، مطالبهگر باشیم. پالایش نظام انقلابی از فساد و هر آنچه ضد اسلام هست، بلید پاکسازی شود و یک حجامت اساسی انجام گیرد. تا زمانی گندزدایی و آفتزدایی نگردد نمیتوان کار اساسی انجام داد. تا دستهای ویژه خوارها از سفره انقلاب قطع نشود، نمیتوان عدالت را به معنای حقیقی در کشور گستراند. بنابراین یکی از کارهای اساسی شناخت آفتها و عوامل نارضایتی مردم شناسایی شده و به سرعت در صدد آن باشیم ، که این عوامل رفع شود. یکی از برنامههای دشمن تطهیرسازی تدریجی است. مثلا به مرور زمان سگ رو تطهیر کرده و وارد خانهها و همنشین جامعه ما کرده ، بیحجابی ابتداء از شل حجابی شروع شده تا جای روسریها از سر بیفتد... همانطوری که بیعدالتی، اقتصاد ضعیف باعث نارضایتی مردم میشود عدم اجرای حدود الهی در جامعه در صداوسیما برای عدهای درد است، خواستار رفع آن میباشند.
۲. یکی از وظایف کسانی که مسئولیت دارند، شناخت ضعف نظام در مقابله با دشمن در فضای مجازی است. امام خامنهای در اینباره تاکید کردند.«در این جهادی که وجود دارد، در این جنگ بیامانی که وجود دارد بین اسلام و کفر ، بین حق و باطل، بین روایت دروغ و حقیقت این جنگی است بین اینها ما در کجای این جبهه قرار داریم و حضور داریم»(۱۴۰۰/۱۱/۳). یکی از عوامل اصلی ولنگاری و بیقیدوبند بودن این فضا میباشد. مهمترین مسئله، که امامخامنهای بر آن تاکید داشتند، صیانت از فضای مجازی و رفع کمبودها و بسترسازی اساسی که دستی بالاتر از دشمن داشته باشیم. وظیفه ما بخصوص جوانان فرهیخته و نخبگان به عنوان یک مسلمان به جای وادادگی فرهنگی و مرعوب شدن در مقابل دشمن با توجه به فرهنگ غنیاسلامی ایرانی باید بر دشمن بتازیم و فضا را برایشان ناامن کرده و قدرت نمای کنیم. و ما در پی حمله به فرهنگ بیاساس و از هم گسیخته فرهنگ غرب باشیم. همانطوری که در مسائل نظامی و دفاعی پیشرفتهای خوبی داشتیم باید بهطور جدی فکری برای فضای مجازی چه سختافزاری و چه نرمافزاری داشته باشیم.
۳. و یکی از کارهای اساسی دیگر تبیین و روشنگری است. البته این هم یکی از وظایف مسئولین و آحاد افراد جامعه است. همانطور که رهبر انقلاب بیان نمودند:«جهاد تبیین یک فریضهی قطعی یک فریضهی فوری است و هر کسی میتواند[باید اقدام کند.]».(۱۴۰۰/۱۱/۱۹) به شیوههای مختلف باید روشنگری درباره دستاورد انقلاب و اهداف عظیم آن بیان شود. یکی از شیوههای روشنگری به طور نفر به نفر افراد رو توجیح و تبیین نماییم. و دراین مسیر با حوصله و بیان لین پای حرف مردم بنشینیم و با دلیل و برهان متقن پاسخگو باشیم. این شیوه بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرا(سلام الله علیها) زمانی که دیدند ولایت تنهاست و انقلاب اسلامی پیامبراکرم (صلیاللهعلیهوآله وسلم) به خطر افتاده درب تکتک انصار و مهاجر رفتند و از آنها طلب یاری کردند و حجت را تمام نمودند.
۴. ایجاد بستر مناسب برای شنیدن صدای مردم بستری قدرتمند و کارآمد که بتواند در کمترین زمان پاسخگو باشد. البته این یکی از وظایف مسئولین کشوری و محلی است. که باید بهطور عینی در جمع مردم حضور داشته تا مردم بتوانند مشکلات خود را بیان کنند.
دشمنان این سرزمین از هر فرصتی استفاده میکنند، تا افکار جوانان ما را دچار شبهه شود، اگر این گرههای ذهنی باز نشود و حل نشود ما هربار شاهد اعتراض و اغتشاشاتی هستیم. که باید آنها را از کف خیابان جمع کنیم، و اگر در فکر حل مسئله نباشیم، بستری برای پاسخگویی ایجاد نکنیم، همواره درگیر همین مسئله و مخالفت عدهای هستیم.
✍ قربانپور
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
هدایت شده از اسماعیل فخریان
تعداد زیادی از دوستان در مورد مطالبهگری از مسئولین پرسیدند، چند نکته را عرض میکنم:
۱. مطالبه از دولتمردان، هم حق ماست و هم وظیفۀ ما. حق ماست که مسئولینمان به ما پاسخگو باشند و وظیفهمان است که مسئولین را پاسخگو کنیم.
مسئولین باید پاسخگوی عملکردشان باشند، البته ما هم بهعنوان مردم باید پاسخگوی عملکردمان باشیم. ما هم وظایف متعددی در عرصههای مختلف داریم.
جهت اطلاع بیشتر از حقوق و وظایف مردم و حاکمان در حکومت اسلامی به خطبۀ ۲۱۶ نهجالبلاغه مراجعه بفرمایید.
۲. نکتۀ دوم اینکه برای مطالبهگری باید ضعفها و نقصها را دقیق دانست. یعنی باید بدانیم دقیقا مشکل چیست و کجاست. در مرحلۀ بعد باید هم مطالبۀ اصلاح ضعفها رو داشته باشیم و هم راهکار ارائه بدیم. گاهی مشکلی باید رفع شود، گاهی مسئولی باید عوض شود، گاهی باید در انجام کارها شتاب شود، گاهی یک رفتار باید اصلاح شود، گاهی یک قانون باید تصویب شود، گاهی یک قانون باید نسخ شود، گاهی باید نظارت انجام شود، گاهی باید نظارت تشدید شود، گاهی باید نیروی انسانی اضافه شود، گاهی باید کاغذبازی برداشته شود و...
۳. مطالبهگری بهجهت اصلاح انجام میشود و نه مچگیری. در حقیقت مطالبهگری میبایست حرکت قطار تحول و پیشرفت را سرعت بخشد، نه اینکه مانع از حرکت شود. پس نوع اقدام و ادبیات مطالبهگری باید مسیر اصلاح را هموار کند نه اینکه خود معضلی جدید باشد.
۴. مدل مطالبهگریها باید ارتقا یابد. بهترین نوع مطالبهگری، حضور حداکثری مردم در صحنۀ دخالت در امورات کشور است.
دخالت یعنی چه؟
یعنی مشارکت.
یعنی ورود برای کمک دادن. یعنی نظارت کردن. یعنی حضور داشتن. یعنی بیتفاوت نبودن.
یعنی به معنای واقعی «مردمسالاری».
بهترین کار برای اصلاح عملکرد مسئولین وارد کردن مردم به بدنۀ دولت (به معنای عام) است.
باید به نظام «امامت همگانی» نزدیک شویم.
انشاءالله بزودی در این مورد بیشتر خواهم نوشت.
برای فهم بهتر نقش مردمسالاری در اصلاح ساختارها و رفتارها، به قسمت پایانی بیانات رهبر انقلاب در تاریخ ۱۲ آذر ۷۹ مراجعه فرمایید:
https://khl.ink/f/3039
@fakhrian_ir
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖دنبالهی «کاغذ باد» نباشیم
[۱]. یکی از مواهب خدادادی، آزاداندیشی است. در وصف آزاداندیشی گاهی تلقی میشود که در تحقق آن، بنیانهای اصیل در هم میشکند؛ بدین ترتیب عدهای برای نجات بنیانها شیوهی مقابله و عدهای دیگر به عشق آزادی روش نابودی اصول را اتخاذ میکنند. بهطورقطع هر دو گروه به آزاداندیشی که شرط لازم برای رشد فرهنگ و علم است اجحاف میکنند و اینچنین است که رهبر معظم انقلاب میفرمایند:«آزاداندیشی در جامعهی ما یک شعار مظلوم است».(۸ بهمن ۱۳۸۱ در دیدار جمعی از اعضای انجمن قلم)
[۲]. ما برای تحقق آزاداندیشی باید تلاش کنیم در فضای فکر زیست کنیم؛ یعنی؛ اگر بخواهیم در هر زمینهای چه علمی چه فرهنگی روند صعودی و روبهپیشرفت داشته باشیم باید بتوانیم از ابزار تفکر و تعقل استفاده کنیم و نه از ترس فروپاشی بنیانها به جمود و تهجد پناه ببریم و نه به زندگی «ترجمه»ای دل ببندیم. زندگی ترجمهای فقط ترجمهی برخی آثار را در برنمیگیرد؛ گاهی، فردی اعتقادی را مطرح میکند و عدهای دیگر نیز آن را بدون خدشه میپندارند. حال چه از جامعهی خودِ آنها باشد چه از جامعهی بیگانه. همینکه آن را «غیرقابل دست زدن» میداند از حیطهی آزاداندیشی خارجشده و «کاغذ باد»،(بادبادک) میشود بدین گونه تصورش، پرواز در هوای آزاد است بیخبر از آنکه سرِنخِ تفکر او به دست دیگری است.
[۳]. بعد از پی بردن بهضرورت آزاداندیشی و حرکت در فضای تفکر، باید بدانیم از مهمترین آسیبهایِ نبودِ کرسی آزاداندیشی این خواهد بود که عدهای بهنام آزاداندیشی، مرزهای «فضیلت و حقیقت» را میدرند و «اصول مقدس» و «حقیقی» را تحقیر میکنند و عدهای دیگر ناگزیر به «مقابله» با آنها و «محکوم» کردن و «طرد» کردن آنها میشوند؛ غافل از اینکه خود آنها، فقط بهجای چسبیدن به اصول، باید بر روی آن پایهها «نوآوری» میکردند. بدین ترتیب «تفریط» در مقابل «افراط» و «دیکتاتوری» در مقابل «هرجومرج» قد علم میکند و در این صورت دو راه وجود ندارد یا کفرگویی و اهانت را برتابیم یا به ذهنهای بسته دلخوش کنیم.
[۴]. دراینبین رهبر معظم انقلاب میفرماید: «ما باید آن حدّ وسط، همان «امر بین الامرین» و تعادل را پیدا کنیم. البته این هم از راه گفتگوی محترمانه، عاقلانه، منصفانه و با استدلال، عملی است...صاحبان فکر باید بتوانند اندیشهی خود را در محیط تخصّصی، بدون هوچیگری، بدون عوامفریبی و جنجال تحمیلی و زیادی مطرح کنند و آن نقّادی شود؛ یکوقت بهطور کامل رد خواهد شد، یکوقت بهطور کامل قبول خواهد شد، یکوقت هم در نقادی اصلاح خواهد شد و شکل صحیح خود را به دست خواهد آورد. این اتّفاق باید بیفتد. ما آلان این را نداریم».(۸ بهمن ۱۳۸۱ در دیدار جمعی از اعضای انجمن قلم)
[۵]. حال سؤال این است که چه کسانی در این مسئله مسئولاند؟ یکی از وظایف نظام جمهوری اسلامی حمایت صریح از برخورد افکار به شکل سالم است و مجرای این کار بهطورقطع دانشگاه و حوزه هست. این دو نهاد اساسی باید به تولید علم و فرهنگ توأمان بپردازند؛ اما امروز با غفلت از این وظیفه اساسی شاهد آنیم که در چنین جامعهای اسلامی «بدعت» و «سنتشکنی» به اسم نظریهی نو بر سر چوب رفته و صدا میکند و میتواند بهراحتی عوامفریبی کند و عدهای را دور خود جمع نماید و از سوی دیگر افرادی بهناچار تنها راه چاره را طرد و لعن این گروه میپندارند. البته اصل محکوم کردن شایسته است اما اغلب با شیوهی غلط صورت میگیرد.
[۶]. بنابراین سخن نو و نظریهی جدید باید در محفل تخصصی با «هیئت منصفهی موردقبول علمی» مطرح شود و ارزش علمی آن سنجیده و مورد نقادی قرار گیرد. این فرمول در همهی زمینهها اعم از «علوم محض»، «علوم پایه»، «علوم طبیعی»، «علوم انسانی» و البته در زمینههای «فرهنگی»، «اعتقادی» و «معارف» و «علوم حوزوی» باید جاری شود.
✍زینب نجیب
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
به نام خدا
🔖 برای...
📌چرا انقلاب و برای چه؟ چرا در این مسیر، تحمل اینهمه سختی؟ چرا با گذشت اینهمه سال باز هم دشمنی با جمهوری اسلامی؟ چرا و چرا و چرا؟
پی بردن به پاسخ این پرسشها کار سخت و دشواری نیست، با کمی همت و تلاش و بررسی و مرور آرمانهای انقلاب، میتوان به جواب آنها رسید. میشود به طور خلاصه اینگونه نوشت، انقلاب؛ برای آزادی از چنگال طاغوت؛ برای حاکمیت دیناللهی؛ برای نجات از ذلت و وابستگی و عقبماندگی؛ برای برقراری آزادی براساس معیارهای دینی و اسلامی؛ برای استقلال در تصمیمگیری؛ برای گسترش عدالت؛ برای تحقق مردمسالاری دینی؛ برای عزت و خودباوری هر ایرانی و هر مسلمانی؛ برای رشد و تعالی زنان و مردان ایرانی؛ برای اخلاق و معنویت؛ برای مقابله و مبارزه با استکبار و سلطهطلبان جهانی؛ برای اتحاد دنیای اسلام؛ برای زمینهسازی ظهور؛ برای تشکیل تمدن اسلامی؛برای...
📌در حقیقت آنچه سبب تداوم دشمنی سلطهجویان با انقلاب اسلامی شدهاست، روند رو به رشدِ دستیابی به این آرمانهاست. بهعنوان مثال درگذشته و پیش از انقلاب اسلامی، روح خودباوری در ملت ایران از بین رفته بود؛ یا بهتراست بگوییم حاکمان دستنشانده و روشنفکران غربزده موجب از بین رفتن این حس و روحیه شدهبودند؛ اما این امام خمینی(رحمةاللهعلیه) بود که این عنصر سازنده را در ملت عزیز ایران زنده کرد و همین مورد به تنهایی برای عداوت و استمرار دشمنی استکبار با ایران اسلامی کافی است.
📌البته شاید گفته شود آیا در طی این سالها، همهی این موارد محقق شدهاست؟ حقیقت آن است که، هرچند موارد بیانشده به صورت تمام و کمال برآورده نشدهاند؛ اما باید این را در نظر گرفت که با همه کمیها و کاستیها، در این مسیر در حال حرکت و رو به رشد هستیم؛ اگر جایی دچار کمبود و خللیاست، ناشی «از رویگردانی مسئولان از این ارزشهای دینی بوده و نه از پایبندیِ به آنها و کوشش برای تحقق آنها». «بیشک فاصلهی میان بایدها و واقعیتها، همواره وجدانهای آرمانخواه را عذاب داده و میدهد؛ اما این، فاصلهای طیشدنیاست و در چهل سال گذشته در مواردی بارها طیشدهاست و بی شک در آینده، با حضور نسلِ جوانِ مؤمن و دانا و پرانگیزه، با قدرت بیشتر طیخواهد شد».(۲۲/بهمن/۹۷ بیانیهی گام دوم انقلاب)
✍ فاطمه صفرپوریان
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖زن در غرب
[۱]. «زن در تعریف غالباً شرقی یک عنصر در حاشیه و بینقش در تاریخ سازی و در تعریف غالباً غربی بهمثابه موجودی که جنسیت او بر انسانیتش میچربد و ابزاری جنسی برای مردان و در خدمت سرمایهداری جدید است معرفی میشد.» (بیانات رهبر انقلاب، ۱۶ اسفند ۹۱). آنچه امروز دستگاههای سیاسی غرب آن را ترویج میکنند، همان «جاهلیتی» است که بعثت پیامبراکرم برای زدودن آن فرهنگ از محیط زندگی بشر بهوجودآمده است. امروز نشانههای همان «جاهلیت در تمدن رایج فاسد غربی» مشاهده میشود، که همان «بیعدالتی، تبعیض و نادیده گرفتن کرامت انسانی و مهم جلوه دادن مسائل و نیازهای جنسی» است، این در حالی است که از نگاه اسلام زن و مرد از لحاظ «ارزشهای انسانی» برابرند: «اِنَّ المُسلِمینَ وَالمُسلِماتِ وَالمُؤمِنینَ وَالمُؤمِنٰتِ وَالقٰنِتینَ وَالقانِتٰتِ وَالصٰدِقینَ وَالصّادِقٰات» (سوره احزاب آیه۳۵). و براین اساس وظایف مشترکی نیز بهعهده آنهاست، مانند وظیفه «امربهمعروف و نهیازمنکر، خدمت، جهاد فیسبیلالله». اما از آن جهت که خلقت زن و مرد براساس وظایف خاصی که بهعهده آنها گذاشته شده متفاوت و متناسب است، ابزار خاصی هم بر انجام این وظایف برای آنها قرارداده شده است. زن بهعنوان لطیفترین مخلوق هستی، صاحبِ َرَحِم است و بههمین دلیل ترکیب ساختمانی جسمی و روحی ویژهای دارد، که متناسب با وظیفهی مادری است و مرد نیز به تناسب خلقتش دارای تواناییها و وظایف ویژه خود میباشد. «براساس این نگاه ویژه اسلام و نظام جمهوری اسلامی به زن، ما به منطق، روش و سبک زندگی غربی معترض هستیم و معتقدیم آنها به زن ظلم میکنند.»(بیانات رهبر انقلاب، ۱۵ بهمن ۹۹).
[۲]. یکی از نشانههای جاهلیت اولی «تَبَرُج زنان» است و امروز یکی از عمدهترین مظاهر تمدن غربی همین «تبرج» است. قرآن کریم خطاب به همسران مکرم پیامبر میفرماید: «وَ قَرنَ فی بُیوتِکُنَّ و لا تَبَرُجْنَ تَبَرُج الجاهِلِیَة» (سوره احزاب، آیه۳۳) «بر مبنای این آیه «تبرج» همان «جاهلیت» است، منتها جاهلیتی که توانسته خود را «با سلاح تبلیغات مدرن» مجهز کرده، حقایق را بپوشاند.» (بیانات رهبر انقلاب، ۶ خرداد ۹۳). در دوران انقلاب صنعتی «زن غربی» وقتی به بهانه «بهدست آوردن حق برابری با مردان و آزادی» و «به هدف جلوهگری»، از محیط خانه به خیابانها کشیدهشد؛ درحقیقت وسیلهای برای سودجویی طبقه ایلومیناتی قرار گرفت. آنها به جهت «استفاده ابزاری از زن» و «بهدست آوردن سود بیشتر»، به بهرهبرداری از زن پرداختند؛ چنانکه در اروپایی که زن حتی حق مالکیت نداشته و مایملک مرد و شوهرش محسوب میشد و حتی بعد از شروع دموکراسی غربی، «حق رأی» نیز نداشت، با وقوع انقلاب صنعتی و افزایش کارخانجات به یکباره دارای حقوقی شد که در حقیقت «زمینه بردگی» او را فراهم کرد. سرمایهداران غربی براساس پیروی از سیاست مادی و اقتصادی خود، زن را بهعنوان «نیروی کار ارزان» بهکار گرفتند، تا در سایه «بهرهکشی از او» و به «بهانه اهدای آزادی و برابری حقوق»، چشم هرزهآلوده مرد را بهرهمند کنند و زمینه را برای اطفای شهوت فراهم آورند. گناه بزرگی که تمدن غرب درمورد جنس زن مرتکب شده، این است که «جلوهگری» را بهعنوان یک «حق» و «خصوصیت حتمی و لازم زن»، معرفی کرده و آن را نقطه مقابل «اسارت» معرفی کرده است.
[۳]. «اگر بخواهیم نسبت به مسألهی زن، نگاه سالم، منطقی و دقیقی ارائه کنیم، باید در درجه اول «ذهن را از تفکرات غلط غربی از جمله عنوان برابری جنسی پاک کرده، آنگاه با نگاه انسانی و با رعایت عدالت، انسانها را از لحاظ ساخت طبیعی، چه جسمی و چه عاطفی را به دو نوع زن و مرد تقسیم کرده و براساس منطق عقلایی، نقشها و وظایف هر یک را معین کنیم. نگاه اسلام نسبت به زن و مرد؛ نگاه انسان است در مسئله انسانیت، سیر مقامات معنوی، استعدادهای فراوان فکری و علمی هیچ تفاوتی نیست، اما قالبها دو قالب است.» (بیانات رهبر انقلاب، ۳۰فروردین۹۱).
[۴]. (جیمی کارتر) یکی از رؤسای جمهور گذشته آمریکا، در کتابی بنام «تقاضایی برای اقدام» به «نقض حقوق بشر و تجاوزات وحشتناک علیه زنان» پرداخته، میگوید: « هرساله صدهزار دختر بهعنوان برده در آمریکا فروخته میشود، جاییکه یک صاحب روسپیخانه میتواند دختری را که معمولاً اهل آمریکای لاتین یا آفریقا است، با قیمتی برابر یک هزار دلار خریداری کند.» وی همچنین در مورد تجاوزات جنسی که در محوطههای کالجها رخ میدهد اشاره میکند و میگوید: «از هر بیست وپنج تجاوز، فقط یک مورد گزارش شده و تنها یک درصد از متجاوزان جنسی در آمریکا محاکمه میشوند.»
✍ آمنه عسکری منفرد
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بسم الله الرحمن الرحیم 🔖زن در غرب [۱]. «زن در تعریف غالباً شرقی یک عنصر
📝 ادامهی یادداشت...
📌امروز هم بسیاری از سلبریتیهای آمریکایی از جمله بازیگران هالیوودی و یا خوانندههایی که ظاهراً «جایزههای نوبل» و «زن برتر سال» را دریافت کردهاند؛ ضمن ابراز پشیمانی از راهرفته و بیان تجربیات تلخ خود در این زمینه، عمر خود را تباه شده» مینامند. این همان «زوال تمدن تاریخی غرب» است که بهتدریج اتفاق افتاده و امروز دنیای غرب را در سراشیبی افول و سقوط قرار داده است.
✍ آمنه عسکری منفرد
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی