#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖متفاوت ببینیم
اینبار از کتابی که حتی اسمش را یادم نیست، مینویسم. اما مهمتر از نام کتاب، پیامی بود که از محتوای آن در ذهنم باقیمانده است. آنجا که از شکل مواجههٔ برخی از دخترها یا پسرها با شکست عشقی اینگونه نوشته بود: «انسان برای زندهماندن نیاز دارد که دنبال جواب در شکستهایش باشد. از آنجا که نمیتواند از خود انتقاد کند و خودش را مقصر بداند، به همین دلیل در این نوع شکستها، او خود را مقصر نمیداند و نتیجه این میشود تمام پسرها غیرقابل اعتماد هستند یا بالعکس.»
جبههٔ انقلاب در عدم اجماع یا احتمال برد با اجماع نیز به رویکرد مشابه جملهی بالا رسیده است. وقتی به شنبه تحلیلها رسیدیم، همه مقصر شدند الا خودمان و طیف زید و عمری که در آن بودیم. شاید، اگر هرکسی از خود انتقاد میکرد نه آنکه دیگری را مقصر بداند، فضای زیباتری را در پیش داشتیم.
و ای بسا، در این بازه زمانی لازم نیست حتما آسیبشناسی کنیم. اگر اتحاد و همدلی به وجود آمده را حفظ کنیم و در خدمت انقلاب به صورت متحد به کارگیریم، به اتفاق بتوانیم جهان را هم بگیریم. متفاوت ببینیم.
✍نسا خلیلی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
به نام خدای مُنتَقِم
🔖سپرهای انسانی
وقتی انسان واژه «سپر» را بر زبان جاری میکند معمولاً سپر فلزی یا آهنی در ذهن او تداعی میشود، اما همیشه سپر، آهنی نیست ،بلکه بعضی مواقع، سپرها انسانی هستند، مثلاً مادری، خودش را سپر بلای فرزندش میکند تا او سالم بماند و حاضر است خودش هر نوع آسیبی ببیند ولی فرزندش صدمهای نبیند. در حماسه کربلا هم افرادی بودند که خود را سپر بلای دیگران قرار دادند و هر بلایی را به جان خریدند تا دیگران آسیبی نبینند که بعضی از آنها عبارتند از «سعیدبنعبدالله حنفی» که در مسیر ولایتمداری خودش در تمام صحنههای سخت پایش سست نشد، دیگری «زُهیربنقَین بجلی» و همچنین «عمروبنقرظه انصاری» و دیگری شیرزن کربلا، «حضرت زینب»(سلاماللهعلیها) بود.
[۱]. برای نماز ظهر روز عاشورا، زهیربنقَین بجلی و سعیدبنعبدالله حنفی جلوی امام ایستادند تا تیرهایی که دشمن به سوی ایشان پرتاب میکند را دفع کنند. سعیدبن عبدالله تیرهایی که به سوی امام میآمد، با دست، بازو، سینه و بعضیها را با صورت دفع میکرد تا آنکه رمقی برایش باقی نماند و بر زمین افتاده و میگفت: «بار خدایا این قوم را لعنت کن همانگونه که قوم عاد و ثمود را لعنت نمودی، بارالها سلام مرا به پیامبرت برسان و به آن حضرت بگو که در راه یاری جگر گوشهاش حسین چه زخمهایی بر من وارد شد، زیرا من در راه یاری خاندان پیامبر(صَلّیاللهُعَلَیهِوَآلِهِوَسَلَّم) هدفی جز تحصیل رضا و خشنودی تو نداشتم.» نماز امام که به پایان رسید، گدشته از زخمهای متعدد، ۱۳ تیر به بدن او اصابت کرده بود، ولی برای اینکه مطمئن شود امام از او راضی شده است، وقتی امام سر او را به دامن گرفت، خطاب به امام فرمود: «اَوَفَیتُ بِعَهدی یَابنَ رَسولِالله؟» آیا به عهدم وفا کردم ای پسر رسول خدا؟ امام در جواب او فرمود: «اَنتَ اَمامی فِی الجَنَّه» تو زودتر از ما به بهشت میروی و ما پشت سر تو خواهیم ماند.(لهوف سید بن طاووس، ص۱۵۳)
[۲]. یکی دیگر از یاران امام حسین (عَلَیهِالسَّلام) که خودش را سپر بلای امام قرار داد، عَمرُوِبنِقرظه انصاری بود که در عین مبارزه و بهدرک واصل کردن عده زیادی از دشمن، خویشتن را سپر بلای امام حسین(علیهِالسَّلام) نمود و هر تیری که به سمت امام (عَلَیهِ السَّلام) میآمد را با دست خویش میگرفت و هر شمشیری که به سمت آن حضرت پرتاب میشد را به جان میخرید و در این راه تا آنجایی که توان داشت، مقاومت کرد تا آنکه در اثر ازدیاد زخمها، تاب و توان خود را از دست داده و از پای درآمد. در این حال، رو به امام حسین (عَلَیهِالسَّلام) نمود و گفت ای پسر پیامبر آیا به عهدی که با تو بسته بودم وفا کردم؟ امام (عَلَیهِالسَّلام) فرمودند: آری، تو پیش از من به بهشت خواهی رفت، پس سلام مرا به رسول خدا (صَلّیاللهُعَلَیهِوآلهوَسَلَّم) برسان و به آن حضرت بگو که من نیز به دنبال تو خواهم آمد. عمرو پس از شنیدن سخن امام آنقدر جهاد کرد تا به شهادت رسید.(لهوف سید بن طاووس، ص ۱۴۷)
[۳]. شخص دیگری که در حماسه عاشورا خود را سپر بلا قرار داد؛ بزرگبانوی کربلا، حضرت زینب(عَلَیهاالسلام) بود. هنگامی که اهلبیت امام حسین (عَلَیهِالسَّلام) را به اسارت میبردند و در کوچه و بازار، کاخ عبیدالله و کاخ یزید میگرداندند، وقتی میخواستند بچهها را اذیت کنند، حضرت زینب(عَلَیهاالسلام) خودش را سپر بلای آنها قرار میداد تا ضربهای که قرار بود از طرف دشمن به آنها برسد به حضرت زینب (سلاماللهعلیها) اصابت کند. این بانوی بزرگوار از اول زمان اسارت تا آخرین لحظهای که بچههای این خاندان گرامی را اذیت میکردند خودش را سپر بلای آنها قرار میداد و از آنها پرستاری مینمود.
[۴]. در اینجا اشاره به دو نکته مهم، لازم به نظر میرسد، یکی اینکه نماز ظهر عاشورا از اهمیت بسزایی در این حماسه برخوردار است و یک نماز صرفاً «عبادی» نبود، بلکه نماز «حاکمیت»، «سیاست»، «درایت»، «اثبات حقانیت» و همه «ولایت» بود و این نماز باید حتماً برپا میشد و به انتها هم میرسید، چون دشمن میدانست که این نماز یعنی شکست او در میدان جنگ نرمی که سالها علیه سیدالشُّهدا به راه انداخته بود، به همین دلیل نمیخواست امام جماعت و جامعه را در این نماز سالم بگذارد. نکته دیگر این است که آیا با همزاد پنداری ما میتوانیم خودمان را به جای یکی از این ایثارگران و از خودگذشتگان قرار دهیم؟ جواب به این سوال واقعاً جای تامُّل دارد.
✍ مرضیه عاصی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
هدایت شده از نوشتههای انقلابی
خلاصه کتاب پروتکل های یهود.pdf
12.27M
📌 بشناسید و بشناسانید.
🔹پروتکلهای دانشورانِ صهیون
(پروتکلهای یهود برای تسخیرِ جهان)
#طوفان_الاقصی
#غیرقابلِ_ترمیم
#امام_زمان(علیهالسلام)
به کانال نوشتههای انقلابی بپیوندید🔻
https://eitaa.com/enqelabi_nevesht
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖 نظارت مردمی
۱. امام خامنهای در روز ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۳ فرمودند: «مجلس صرفاً یک نهاد پرسشگر نیست، بلکه یک نهاد پاسخگو هم هست.»
از آنجایی که مجلس یکی از ارکان مهم و تصمیمگیرنده و اقدام کننده است، باید پاسخگوی تصمیمات و اقدامات خود در پیشگاه خدای متعال و بعد از آن در نزد مردم باشد. اما متاسفانه نه قانون نظارت بر عملکرد نمایندگان به خوبی اجرا شده است و نه نمایندگان در مقام مسئولیتی که دارند قانونی وضع کردهاند که چنانچه مردم از مجلس یا یک نمایندهای یک امر نادرست و خلاف انتظار ببینند، بتوانند «یقهی مجلس» بگیرند. چرا؟ «چون سازوکار قانونیای برای این کار وجود ندارد». برای همین عدم پاسخگویی، مردم با رفتار و سخن و واکنش خود رضایت و یا عدم رضایت از نمایندگان مجلس را نشان میدهند و به روشنی مشارکت حداقلی در انتخابات مجلس گواه این قضیه است. مشکل بعدی که بدتر از واکنش مردم به عدم پاسخگویی نمایندگان است، این است که اگر نمایندهای از روی غفلت یا به هر انگیزهای یک حرکتی و یا عملی انجام دهد که با مبانی و وظایف نمایندگی تعارض داشته باشد، تمام نمایندگان زیر سؤال میروند و کل مجلس با سیاهنمایی دشمنان داخلی و خارجی از چشم مردم میافتد. برای حل این مشکل باید قانونی محکم و متقن پیشبینی شود.
۲. وضع قانون نظارت مردم بر نمایندگان مجلس میتواند اثرات مهمی داشته باشد مانند: نظارت مردم بر رکن مهم مجلس، سبب حس مشارکت در امر قانونگذاری شده و با ارائه مشکلات و مسائل کشور از طریق خود مردم به نمایندهی خود، این حس شکوفا شده و همدلی بیشتری بین وکیل و موکل برقرار شود. بنابراین نظارت مردمی، میتواند امر مشارکت مردم در انتخابات مجلس را بالا برده، پشتوانهای برای نظام اسلامی، افزایش امید در میان مردم و سبب راهیابی نامزدهایی در تراز مجلس انقلابی شود. اثر دیگر وضع قانون برای نظارت مردم بر مجلس، ناتوانی دشمنان و نفوذیها از سیاهنمایی نسبت به تمام مجلس در اثر ناکارآمدی یا ضعف و غفلت یک یا چند نماینده خواهد شد. از سوی دیگر جدّ و جهد نمایندگان برای کارایی بیشتر و گوش شنوا شدن برای مردم خواهد شد. دیگر اینکه پاسخگویی امر رایجی در بین مسئولان گردیده و باعث میشود نماینده همواره در میان موکلین خود باشد تا هم مسئله را پیدا کند و هم به دنبال حل آن از طریق مجاری قانونی در کل مجموعه نظام باشد. و صد البته اثرات بیشماری در این همدلی و همگرایی بین مردم و نمایندگان به وجود خواهد آمد. و اینگونه، اصل مهم و تأثیرگذار «امر به معروف و نهی از منکر» در جامعه جاری میشود و لکههای سیاه و نقاط ضعف کشور شناسایی و روز به روز کمتر و کمتر خواهد شد و در نتیجه رسیدن به تمدن نوین اسلامی را سرعت بخشیده تا هرچه زودتر شاهد آن باشیم.
✍ خالقی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖 پشتوانهای در مذاکره
[۱]. قرارداد برجام با تمام تلخیهایش در تاریخ (۲۳تیر۱۳۹۴) توسط دولت یازدهم (آقای حسن روحانی) امضا شد و جز «خسارت محض» چیزی عاید ملت بزرگ و نجیب ایران نکرد؛ زیرا ما بر این اصل درست و تجربهشده که به دشمن نمیتوان اعتماد کرد و در مذاکره با او باید بنا را بر بدعهدی و نقض پیمان او قرار داد، پایبند نبودیم. بههرصورت دولت یازدهم با بیتوجهی به هشدار رهبر معظم انقلاب مبنی بر عدم خوشبینی به مذاکره با آمریکا، همچنین با زیرپاگذاشتن شروط نهگانهی ایشان در این مذاکره، این قرارداد را امضا کرد و در اقدامی عجیب و یکطرفه شروع به اجرای سریع تمام تعهدات خود نمود و بدینترتیب بخشی از منافع هستهای ایران را که حاصل مجاهدت علمی جوانان دانشمند و شهید این سرزمین و سایر خدمتگزاران این مملکت بود از بین برد و بسیاری از ظرفیتهای اقتصادی و تولیدی را با معطلکردن آنها به روشنشدن عاقبت نافرجام برجام به تعطیلی و توقف کشاند؛ این درحالی صورت گرفت که هم تحریمها که دلیل مذاکره بود برداشته نشد و هم بر میزان تحریمها افزوده گشت و هم آمریکا با خیال راحت در تاریخ (۱۸ اردیبهشت۱۳۹۷)، یکطرفه از برجام خارج شد و عبرتی دیگر برای تاریخ ایران برجای گذاشت؛ چون دشمن نهتنها به هیچکدام از تعهداتش عمل نکرده بود؛ بلکه خیالش هم کمی آسوده شده بود که ایران بهطور کامل به تعهداتش عمل کرده است؛ بنابراین، غربیها نهتنها دلیلی برای کمکردن فشارهای خود بر ایران نمیدیدند؛ بلکه این ضعفنمایی دولت وقت، فرصت جدیدی را برای افزایش فشارها که همواره یک ابزار مهم دشمن برای نابودی جمهوری اسلامی ایران بوده، برای آنان فراهم نمود.
[۲]. پس از تشکیل مجلس یازدهم، نمایندگان محترم مجلس انقلابی، برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت بزرگ و عزتمند ایران و جلوگیری از خسارات بعدی، قانونی را با عنوان «قانون اقدام راهبردی» که مشتمل بر نهماده و دوتبصره است در تاریخ (۱۲آذر۱۳۹۹) به تصویب رساندند و شورای محترم نگهبان نیز آن را تأیید نمود. رهبر معظم انقلاب هم در (۳۱تیر۱۴۰۳) در دیدار با نمایندگان مجلس دوازدهم در توصیف این قانون فرمودند: «یک نمونه از کارهای خوب، همین «قانون اقدام راهبردی» در مجلس قبل بود؛ این یکی از کارهای بسیار خوب [بود]. البتّه بعضیها اعتراض کردند و عیبجویی کردند؛ مطلقاً این عیبجویی وارد نیست و کار بسیار درستی بود».
همچنین در (۳خرداد۱۴۰۲) فرمودند: «قانون اقدام راهبردی... یک قانون اساسی است، یک قانون مهمّی است. این [قانون]، کشور را از سرگردانی در قضیّهی هستهای نجات داد؛ یعنی آن حالت حیرت و حالت ندانمکاری [را از بین برد]. وقتی ندانمکاری و حیرت هست، انسان به مقتضای هر قدمی یک تصمیمی میگیرد و گاهی تصمیمهای متعارض! این قانون کاملاً مشخّص کرد که باید چه کار کنیم، الآن هم داریم نشانههایش را در دنیا مشاهده میکنیم».
چنانکه اتخاذ رویهی متفاوتی که دولت سیزدهم درجهت خنثیسازی تحریمها پیش گرفت؛ منجر به تقویت اقتصاد درونزا شد، همچنین گسترش ارتباطات اقتصادی با بعضی از کشورهای جهان، بهویژه کشورهای همسایه، هزینهی اِعمال فشار بر ایران را برای دشمنان، افزایش و حجم رفتارهای قلدرمآبانهی آنان با جمهوری اسلامی ایران را کاهش داد.
[۳]. سیاستهای کلّی، جهت حرکت را معیّن میکند؛ اما قانونگذاری مشخصکنندهی راهها و جادّههای حرکت بهسمت آن جهت است؛ ازاینرو قانون اقدام راهبردی براساس سیاستهای کلی نظام تصویب شد تا دیگر معیشت و مصالح این ملت مظلوم دستمایهی زورگویی و کینتوزی استکبار جهانی قرار نگیرد و آب و نان و سلامت و عزت مردم به تصمیمهای غیرقابلاعتماد بیگانگان گره نخورد. ازاینرو، براساس اصل ۱۲۳ قانون اساسی، همهی دولتها، ازجمله دولت چهاردهم ملزم به اجرای این قانون «راهبردی» است؛ یعنی قانونی که «موضعی» و «مقطعی» نیست.
✍ مریم عفتی مطلق
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖 الگوی حسنه
در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ شخصیتی را از دست دادیم که هنوز بعد چند ماه از رفتنش، دلها عزادار او هستند. منش و روش این فرد برجسته و بندهی صالح خدا، به گونهای بود که زن و مرد و پیر و جوان، در غم از دستدادنش, قطرات اشک بر گونههایشان، میلغزد. در مورد روش و منش «شهید رئیسی» باید بگوییم که «همیشه وسط میدان کار» بود و از «کار جهادی» خسته نمیشد. به «تواناییهای داخلی معتقد» و کار را برای «رضایت خدا» انجام میداد. شهید جمهور در «اعلام مواضع انقلابی و دینی»، «صراحت» داشت. و از «زخمزبانها» «مأیوس» نشد. او «خدمت به مردم» را «وظیفهی» خودش میدانست و «نیازهای» آنها را «محور برنامههایش» قرار داده بود. شهید رئیسی «اهتمام» به «طرحهای بزرگ» داشت و اهل «تعامل» همراه با «عزتمداری» و «عزتمندی» بود. بسیار «متواضع» و «اهل ذکر» و «توسل» و «دعا» بود.
اینها جزئی از خصوصیات اخلاقی و رفتاری مردی است که سران برجسته و درجه یک دنیا، از او به عنوان یک سیاستمدار برجسته تمجید کردند. «سید ابراهیم رئیسی» کشور را به قله نزدیک کرد. بنابراین از رئیسجمهور جدید خواستاریم تا الگو و روش «خداپسندانهی» «شهید خدمت» را سرلوحهی برنامههای خود قرار دهد. مجموعهای از این خصوصیات «عملی»، «فکری» و «قلبی» را در برنامههای آینده خود بگنجاند و ایران عزیز را به قله رفیع عزت و سربلندی برساند. همانطور که در روز تحلیف در برابر «خدا» و «ملت ایران» سوگند یاد کرد که پایبند به «محور همگرایی»، «التزام به قانون اساسی»، «سند چشمانداز» و «سیاستهای کلی ابلاغیه» مقام معظم رهبری خواهد بود. و «پیشرفت» و «توسعهی عادلانه» و «همهجانبه» ایران و «بهبود زندگی مردم» را پیگیری خواهد کرد. ملت ایران به وعدهها و قولهایی که داده شد، چشم امید دارند.
✍ چمنخواه
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖 در جستجوی هویت _ ۱
برخی از جوانان و نوجوانان دههی هشتادی و نودی در فضای خیالی اینستاگرام، ساعتها از وقت خود را صرف گشتوگذار در صفحاتی میکنند که شاید اگر از آنها بپرسیم به دنبال چه هستند؟ جوابی نخواهند داشت.
بهراستی این نوجوانان و جوانان در چنین فضایی به دنبال چه میگردند؟ گمشدهی آنها چیست که ساعتها بیوقفه در پی آن، سرگردان از این صفحه به صفحهی دیگر میروند؟
اینان به دنبال هویت گمشدهی خویش هستند تا بهواسطهی آن، خویشتنِ خویش را یافته و با آن به سرمنزل مقصود برسند؛ غافل از اینکه این فضا نه تنها هویتی برای آنها تعریف نکرده بلکه آنها را غوطهور در توهماتی میکند که آنان را روز به روز و ساعت به ساعت از خود دور میکند.
روزی جوان ایرانی هویتش را از سرداران بیادعای جبههها میگرفت؛ اما امروز هویتش را از فلان بلاگر اینستاگرامی، آنروز جوان ایرانی مقاومت را مشق میکرد اما امروز مدِ لباس و مو را مشق میکند. آنروز بزرگترین انتخاب جوان و نوجوان ایرانی انتخاب بین مرگ و زندگی بود برای پیشبرد اهداف اسلام و انقلاب اما امروز بزرگترین انتخابش پوشیدن یا نپوشیدن شلوار پارهای است که برایش زیبا جلوه دادهاند و...
آری نظام سلطه چه خوب دهکدهی جهانی خود را با جوانانی بیهویت یا باهویت پوشالی که در فضای اینستاگرام تربیت شدهاند، مدیریت میکند و اهدافش را در اقصی نقاط کرهی خاکی پیش میبرد.
حال با این گروه از جوانان و نوجوانان چه باید کرد؟
خروج هرچه سریعتر آنان از فضای خیالی اینستاگرام و شناساندن قهرمانان ملی و دینی به جوانان و نوجوانان و تعریف فضاهای جدید درون گفتمانی برای حضور فعال جوانان و نوجوانان در این فضاها
حواسمان باشد ناگهان خیلی زود، دیر میشود.
✍ امانی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖 در جستجوی هویت _۲
خلأ هویتی در بین جوانان و نوجوانان روز به روز آنان را به سمت فضای مجازیِ آکنده از تصاویر دروغین و به سمت "قتلگاه" هویتی سوق میدهد.
راه بازگشت این جوانان و نوجوانان بازسازی هویتی آنان از طریق ارائهی الگو و پیوند آنان با پیشینههای دینی، ملی و انقلابی است.
الگوهایی که به ذهن و عمل جوانان و نوجوانان جهت داده و آنها را در مسیر تعالی و رشد کمک کنند.
اما بستر ارائهی الگوها و همچنین عرصهی واکنشها و عملِ نشأت گرفته از این الگوها کجاست؟
از اصلیترین بسترهای ارائهی الگوها؛ خانواده، آموزش و پرورش و مساجد و هیئات میباشند.
خانواده اولین بستریست که با ارائهی الگوهای دینی، ملی و انقلابی میتواند هویت از دسترفتهی فرزند خود را بازآفرینی کند.
متاسفانه در سالهای اخیر
"انتقال نسلی مفاهیم دینی و انقلابی" در خانوادهها بسیار کمرنگ شده و عمدتاً این مهم به مدارس سپرده شده در حالی که همیشه خانواده اولین نهاد در شکلگیری هویتی فرزندان است.
دومین بستر هویتبخشی به جوانان و نوجوانان آموزش و پرورش است؛ اما متأسفانه آموزش و پرورش با ارائهی متون و محتواهای "ضددینی و تقلیدی"، خود بستری است برای بیهویت شدن دانشآموزان و این در حالیست که وظیفهی آموزش و پروش در درجهی اول هویتبخشی به منظور رشد و تعالی دانشآموزان است.
لذا یکی از اصلیترین اقدامات در ارائهی الگوهای هویتساز، ورود این الگوها در متون دینی و تغییر محتواهای "ضددینی و تقلیدی" متون درسی است.
دانشآموزان باید در مدارس الگوهای دینی، ملی و مذهبی خود را بشناسند تا بتوانند با آنان همزادپنداری کرده و در مسیر و هدف آنها گام بردارند.
بستر سوم در ارائهی الگو مساجد و هیئات هستند. مساجد و هیئات به عنوان یک واحد بزرگ اجتماعی باید محل ارائهی الگوهای مذهبی و دینی به جوانان و نوجوانان باشند و به نقش تبیینی خود دربارهی این الگوها بپردازند.
✍ امانی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖 در جستجوی هویت _۳
کنشگری جوان و نوجوانِ بیهویتِ تربیتشده در بستر فضای مجازی "یله و رها" چیزی نیست جز انفعال و تنبلی و خودباختگی اما در مقابل، کنشگری جوان و نوجوانِ با هویت دینی و ملی و انقلابی، با بهرهگیری از الگوهای تعریف شده، تمام عرصههای زیست اجتماعی او را دربرمیگیرد.
جوان و نوجوان با هویت ایرانی انقلابی نه تنها منفعل نیست بلکه خود را محور تغییر و تحول دانسته و با ورود به عرصههای مختلف علمی، اقتصادی، فرهنگی و... سعی در نقشآفرینی برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی دارد.
جوان و نوجوان با هویت ایرانی و انقلابی با الگوگیری از الگوهای هویتساز ملی و انقلابی تنها چشم به دولت برای رفع مشکلات ندوخته و خود با ورود به مشکلات و معضلات اجتماعی و اقتصادی سعی در رفع آنها میکند.
آنان مساجد را سنگر و محراب را محل حرب با دشمن نفس و طاغوت دانسته و هیچگاه این سنگرها را خالی نمیکنند.
چنین جوانان و نوجوانانی عرصهی جنگ بینالمللی را خوب شناخته و با الگوگیری از الگوهای شهادت و شهامت، در خط مقدم جهاد علمی و اقتصادی به مبارزه پرداخته و تا رسیدن به نقطهی مطلوب یعنی شکست نظام سلطه و برافراشتن پرچم توحید "از مبارزه خسته نمیشوند."
آری هویت؛ اصلیترین عنصر قوام و حرکت جوانان و نوجوانان هر جامعهای است.
✍ امانی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖 جراحی جامعه بشری
فرصت به دست آمده را غنيمت دان كه ضايع كردن آن غصه است".(نهچ البلاغه حکمت ۱۱۸)
دشمن داریم آن هم "باند جنایتکار صهیونیست"، بیپاسخ گذاشتن جنایت یا پاسخ نامتناسب موجب تکرار آن میشود.
دشمن ما، یک کشور نیست، یک باند جنایتکار و یک تروریست آدمکش جانی است، بنابراین در نحوه مواجهه و مقابله، این مهّم باید مدّنظر قرار گیرد. این که ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب گفتهاست:«اسراییل این "غده سرطانی" باید از بین برود» دلیلش همین است که اگر از بین نرود، منطقه هرگز روی آرامش بهخود نخواهددید.
مهلت دادن به غده سرطانی تبعات جبران ناپذیری دارد. هم اکنون که رژیم صهیونیستی جنایتکار و تروریست با به شهادت رساندن "هنیه میهمان" زمینه "مجازات سخت" را برای خود فراهم ساخت، فرصت مناسب برای جراحی جامعه بشری از این غده سرطانی فراهم شده است. پس باید از این فرصت نهایت استفاده را کرد که: "التّثبّت خير من العجلة الّا فى فرص البرّ." درنگ كردن بهتر از شتاب است، مگر در فرصتهاى كار خير.(غررالحکم ۱۹۴۹و۱۹۵۰) چه خیری بالاتر از نجات جامعه بشری از این غده سرطانی.
و "الفرصة سريعة الفوت و بطيئة العود". فرصت سريع از دست میرود و به كندى باز میگردد.(غررالحکم ۲۰ و۱۹)
✍ فلاحزاده
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
┄┅═༅﷽༅═┅┄
🔖 نقشۀ خدا
در مقابل هیاهویی که در چندصد سال اخیر، تمدن غرب بهپا کرده و به دروغ ادعا میکند نقشۀ سعادت بشر را در دست دارد، ندایی از دیرزمان در سراسر گیتی طنینانداز است که نقشۀ نجات بشریت، همینجا در دل قرآن است و اربعین، کنگرۀ عظیم بینالمللی، برای معرفی این نقشه به بشریت و ارائۀ الگوی عملی کوتاهی از آن و همراه کردن همۀ انسانها جهت اجرای آن نقشه در سطح بینالمللی است.
خدای خالق حکیم، طبق حکمت خود، مخلوقاتش را پس از خلقت رها نکرده؛ بلکه پرورش آنها را نیز به عهده گرفته است و برای تربیت و رشد آنها طرح و نقشه دارد؛ چون خدا خدای همۀ انسانهاست، نقشۀ تربیتی خود را طوری طراحی کرده که به صورت یک طرح واحد، قابلیت اجرا در سطح اجتماع بینالمللی را داشته باشد و چون انسان را بر طبق یک مهندسی خاص؛ به نام فطرت آفریده و نیازمندیهای ناشی از این نوع خلقت را میداند؛ بنابراین طرح نقشۀ تربیتی او را رسالت خود دانسته و آن را طوری طراحی کرده که تامینکنندۀ نیازهای اصیل و مشترک همۀ انسانها؛ مثل آزادی، استقلال، عدالت، عزت، رفاه و پیشرفت، برادری و محبت، اخلاق و معنویت باشد.
قطعاً این نقشه نیاز به مجریانی دارد تا آن را در سطح بینالمللی اجرا کنند. البته خداوند به این امر مهم هم توجه داشته و مجریانی را به اسم و یا با نشان معرفی کرده که نقشه و طرح کلی تربیتی را از دل قرآن استخراج نمایند و دارای بالاترین قدرت اجرایی باشند. منتها برای اجرای نقشه، نیاز به قدرت سیاسی و برای کسب قدرت سیاسی، نیاز به قبضه کردن حکومت جهانی است. از آنجایی که غالباً حکومتها به دست طواغیت و قلدران عالم است و به راحتی حاضر به کنارهگیری از قدرت نیستند، مجریان الهی، دائماً درحال نیروسازی و ایجاد تشکیلات منسجم و قوی هستند تا با کمک نیروی انسانی مجهز، مردم را بر علیه حاکمیت دستگاه طاغوت به قیام وادارند.
اربعین، میعادگاه مجریان نقشۀ الهی است تا با فراخوان عمومی، در زمانی معین به نام اربعین حسینی و در مکانی مشخص به نام کربلا گرد هم آیند. نظم نوین مبتنی بر مردمسالاری دینی را که بر مبنای سبک زندگی اسلامی و زیست جمعی، بنا نهاده شده، عملاً به نمایش بگذارند. به دنیا نشان دهند اگر مردم ذیل نقشۀ خدا وارد صحنه شوند و با کمک قوانین دین به تنظیم نظامات اجتماعی بپردازند و ادارۀ امور را به عهده گیرند، ۳۰ میلیون انسان میتوانند با کمترین مشکل برای تهیه مسکن و خوراک و... به زیست جمعی خود ادامه دهند و همراه با گذشت، ایثار، همدلی و عشقورزی به یکدیگر، بهشت دنیایی را به رخ تمدن غرب بکشند؛ تمدنی که با اصالت دادن به جسم انسان و سود و لذت فردی، جهنمی در دنیا به پا کرده که جز جنگ و خونریزی و قتل و غارت چیزی به ارمغان نیاورده است. تمام ترس سرمایهسالاران غرب از این است که این حقایق، در منظر و مرآی مردم دنیا قرار گیرد و مردمسالاری دینی به عنوان حرف نو جمهوری اسلامی به گوش جهانیان برسد.
در این راهپیمایی عظیم، آنچه به وضوح مشاهده میشد همراهی و هماهنگی همۀ کائنات با قیامکنندگان بود. گویا همگی خسته از ظلم و ستم تمدن غربی و تشنۀ عدالت و تمدن مهدوی بودند. تشنۀ محبت و عشقورزی به یکدیگر. حتی احسان؛ آن جوانک سیگارفروش که رؤیای پولدار شدن در سر میپروراند؛ آن هم پولدار شدن به قیمت آسیب زدن به جوانانی مثل خود، او هم به این دعوت عمومی لبیک گفته و با جمع قیامکنندگان همراه شده بود. عجیبتر از آن، همراه شدن زنانی با این حرکت عمومی بود که چند روزی در موکب کربلا با ما همسفره بودند و به عشق امام حسین (علیهالسلام) آمده بودند ولی با سر و وضع و با اعتقاداتی عجیب!!! معتقد بودند هیچ انسانی که بتوان با او رابطۀ عاطفی و محبتآمیز برقرار کرد وجود ندارد؛ از این رو همزیستی با سگ را بر ارتباط گرفتن با انسانها ترجیح داده بودند!!
✍حاجی حسنی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشته های انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت #جهاد_تبیین ┄┅═༅﷽༅═┅┄ 🔖 نقشۀ خدا در مقابل هیاهویی که در چندصد سال اخیر،
📝ادامه مطلب...
در همین حین، سوالی مهم در اذهان دغدغهمندان و شیفتگان ولایت، با این مضمون نقش میبست که غرب چگونه و تحت تأثیر چه نقشهای این همه انحراف در افکار و احساسات این انسانهای بیپناه پدید آورده است؟ انسانهایی که دارای فطرتی پاک و ظاهری آلوده بودند و دیدنشان آتش بر جان هر انسان آزادهای میانداخت. آتشی که اشک را جاری میساخت و چه زیبا اشکهای این سوختهدلان، آلودگیها را میشست و گمگشتگان وادی حیرت و ضلالت را به تأمل در خود وامیداشت. به آن جوانک سیگارفروش میفهماند خوشبختی، صرفاً با پول به دست نمیآید همانطور که در این راهپیمایی، بابت اسکان و بهرهمندی از انواع غذاها و میوهها و نوشیدنیها، نیاز به پرداخت هزینه نداشت! یا به آن زنانی که معتقد بودند عاطفه و محبت سگ از انسانها بیشتر است، با سگ میشود رابطه دوستانه برقرار کرد ولی با انسانها نمیشود، میفهماند اگر نقشۀ الهی در جوامع بشری اجرا شود خواهند دید که همه انسانهای اطرافشان به آنها عشق میورزند و همه هستی خود را به پای شیفتگان امام حسین (علیهالسلام) میریزند.
آری رمز موفقیت و خوشبختی در دنیا و آخرت، شناختن نقشۀ خدا و نقشآفرینی در خط مقدم این نقشه است تا بتوانیم با نصرت دادن ولی خدا، آن بزرگوار را در جهت تحقق فرآیند تمدنسازی و آمادهسازی زمینۀ ظهور یاری رسانیم.
✍حاجی حسنی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشته های انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
┄┅═༅﷽༅═┅┄
🔖 وساطت
سومین سفرش با فامیل و کودک چهارماههاش به مشهد مقدس بود. توی سفر اذیت شدهبود. شب آخر رو کرد طرف حرم و گفت:«اینجوری دیگه من را نطلب.»
از اون سفر، چهارده سال گذشته بود و او تشنهی زیارت و پشیمان از حرفی که زدهبود. دست به دامان کریمهی اهل بیت شد. بارها و بارها به زیارت بانو حضرت معصومه(سلامالله علیها) رفت تا بی بی وساطت کنند. حالا بعد چهارده سال در ایام مبعث به پابوس شمس الشموس میرفت. همراهان بعد از انجام اعمال شب مبعث، قصد برگشت به محل اسکان داشتند. ولی او که بعد سالها آمده بود، دلش نمیآمد شب پر فیض مبعث را از دست بدهد. حاجت بزرگی داشت. تنهایی در حرم ماند. نیمههای شب به صحن سقاخانه آمد. صحن مملو از جمعیت بود. طنابهایی که به دست بیماران به پنجره فولاد بسته شده بود تا وسطهای صحن کشیده شدهبود. تمام صحنها را به مناسبت مبعث پیامبر اکرم(صلیاللهعلیه وآله) چراغانی کرده بودند. گنبد طلایی مثل خورشید میدرخشید. به یکباره برق قطع شد. همهجا در ظلمت کامل فرو رفت. سکوت همهجا را فرا گرفت. و بعد صدای فریاد بیمارانی که به دعای علیابنموسیالرضا شفا گرفته بودند از گوشه و کنار صحن و حرم بلند شد. همهمهای به پا شد. با هر تکبیری، یک عده در آن تاریکی، بهطرف صدا میدویدند. فردا اعلام کردند شب مبعث چهارده نفر شفا گرفتند. یکی از اون شفاگرفتهها خودش بود.
«السلام علیک یا علیابنموسیالرضا»
✍ چمنخواه
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
┄┅═༅﷽༅═┅┄
🔖 رایزن فرهنگی* - امنیتی جهانی
فضای مجازی رها، به دفترِ رایزن فرهنگی - امنیتی غرب در ایران تبدیل شده است. کارکرد برخی از این رایزنان، تربیت دانشآموزان با باورهای غربی است. از آنجا که ساختار ذهنی کودک شکل نگرفته و نوجوان نیز در دوره تزلزل فکری است، زمینه مستعدی برای ترویج ارزشهای همسو با آنهاست. اثری که دقیقا فضای مجازی با محاصرهٔ تربیتی بر باورها و ارزشهای نسل جدید میگذارد. پس بیراهه نیست که فضای مجازی را بزرگترین رایزن فرهنگی - امنیتی غرب بنامیم.
نهادهای مرتبط ایران و هر کشور دیگری نسبت به نمونههای سنتی این رایزنان حساس هستند و جلوی کار بر روی نسل جدید و آیندهسازان را میگیرند. نمونهٔ آن برخورد قاطع با گوته* است. گوته بزرگترین سازمان حاکمیتی فرهنگی آلمان برای صدور فرهنگ و ارزشهای آلمانی در کشورهای مختلف و بهویژه کشورهای هدف برلین در راستای تقویت سیاست خارجی فرهنگی برلین است. این موسسه در ایران تحت پوشش مدارس زبانآموزی فعالیت نرم خود را انجام میداد.
تمرکز اصلی این موسسهها تربیت معلمان است. مطابق با نظام آموزشوپرورش دولت آلمان، از آنها پشتیبانی آموزشی و فنی میشود تا ارزشهای فرهنگی آلمان تدریس شود. در نتیجه با تربیت نسلی از معلمان مطابق با فرهنگ غربی، شبکهای از تربیت هزاران دانشآموز شکل میگیرد که از دریچه فرهنگ و ارزشهای آلمانی به دنیا مینگرند. پیش از این «بنیاد آمریکایی اورسیا» به دنبال پیادهکردن چنین طرحی با هدف «تغییر قوانین کشور» و جایگزینی «پایبندی به ایدئولوژی دینی» با «شهروندی دموکراتیک» بود. جالب آنکه از موفقیت ورود این مفاهیم توسط «بیش از ۷۰ معلم» در کلاسهای درس ایران گزارش داده است.
به رغم هوشیاری نهادها نسبت به چنین رایزنها و موسسههایی، برخی از نهادهای مرتبط با مجازی و غیرواقعی خواندنِ فضای سایبری، در خلسه عدم واکنش فرورفتهاند. غرق این تفسیر اشتباه شدند که حکمرانی بر فضای مجازی بهمعنای قطع ارتباط با تمام دنیا است. میدانیم که تمام کشورها در جنگ تمدنها، که لبهٔ فرهنگی آن بر نظامی غلبه دارد؛ به شدت مراقب استحالهٔ تمدن خود در مواجهه با تمدن رقیب هستند. اکثر کشورها بر ارزشهای خود با تمام قوا پافشاری دارند؛ نمونهٔ اخیر و مشهود آن برخورد با تیکتاک در آمریکا یا بازداشت مدیر تلگرام در فرانسه است.
اما متاسفانه، بهرغم هشدارهای مکرر رهبر انقلاب شاهد رویکرد موثری در این حوزه نیستیم. در هشدار اخیر رهبر انقلاب فرمودند: «آنچه که مهم است این است که در فضای مجازی حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد اینکه بنده گاهی گفتم فضای مجازی رهاست، ول است، این بخاطر این است. حکمرانی، براساس قانون، یک قانونی اگر ندارید قانون را بوجود بیاورید براساس آن قانون زمام کار را بدست بگیرید همهی دنیا این کار را میکنند... طرف را میگیرند زندان میکنند، تهدید میکنند که بیست سال محکومیت به تو خواهیم داد این بخاطر آن است که حکمرانی آنها را نقض کرده، نقض حکمرانی قابل قبول نیست یک کشور در اختیار شماست که وظیفه در قبالش دارید، مأموریت در قبالش دارید.» (بیانات در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم،۱۴۰۳/۶/۶)
حکمرانی بر فضای مجازی، راه موثر برای جلوگیری از نقشآفرینی رایزن فرهنگی- امنیتی جهانی است. طبق فرمودهٔ معظم له، وظیفهٔ حکمرانان، جلوگیری از نقض حکمرانیشان در فضای مجازی و تهیه قانون جامع برای حفظ این حکمرانی و گرفتن زمام امور این فضای زیست جمعی است. مطالبهٔ به حقی که همچنان اقدامی شایسته دریافت نکرده است.
------
*رایزن فرهنگی: یک دیپلمات با مسئولیت ویژه است که باید برای ترویج فرهنگ میهن خود در دیگر کشورها تلاش کند.
*موسسه گوته: این موسسه درباره دستاوردهای خود به وزارت خارجه آلمان گزارش میدهد و مرتبا با مقامات وزارت خارجه دیدار میکند. گوته در حال حاضر دارای ۱۵۷ موسسه در ۹۸ کشور جهان و ۱۲ موسسه منطقهای است. این موسسه با بیش از ۳۵۰۰ نفر کارمند (۲۸۰۰ نفر در خارج از کشور و حدود ۷۰۰نفر در دفتر مرکزی) توانست در سال ۲۰۱۹ برلین را در قدرت نرم به جایگاه سوم جهان برساند.
✍نسا خلیلی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی