نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بسمالله الرّحمن الرّحیم 🔖 وحدت شیرین [۱]. آنچه از وقایع سخت و ناگوار ا
📝 ادامه مطلب...
[۴]. «امروز، آمریکا قدرت مسلّط جهان نیست؛ بسیاری از تحلیلگران سیاسی دنیا معتقدند که آمریکا دارد رو به افول میرود، ذرّهذرّه دارد آب میشود. این را نه اینکه ما بگوییم؛ البتّه عقیدهی ما هم همین است امّا تحلیلگران سیاسی دنیا هم این را دارند می¬گویند. نشانههایش هم واضح است؛ مشکلات داخلی آمریکا بیسابقه است؛ هم مشکلات اقتصادیشان، هم مشکلات اجتماعیشان، هم مشکلات اخلاقیشان در داخل آمریکا؛ اختلافاتشان، دودستگیهای خونینشان، خطاهای محاسباتیشان در مسائل دنیا.» (امام خامنهای، در دیدار با دانشآموزان، ۱۱آبان۱۴٠۱). ازاینرو، مردم دنیا نظارهگر افول و خاموشیِ نظم شیطانی حاکم بر جهان خواهند بود؛ نظمی که به سرکردگی آمریکای جهانخوار و سلطهگر جز فقر و فساد و تبعیض و ستم، ارمغانی برای ملتهای جهان نداشته است، پس،ازآن، نظم دیگری بر جهان حکمفرما خواهدشد؛ همان¬گونه که در کلام رهبر معظم انقلاب آمده است؛ «علائم زیادی وجود دارد که نظم کنونی جهان دارد تغییر پیدا می¬کند و نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد. ... یک خطوط اساسیای هست که مطمئنّاً این خطوط اساسی در این نظم جدید هست. خطّ اساسی اوّل عبارت است از انزوای آمریکا؛ آمریکا در نظم جدید جهانی منزوی خواهد بود. ... دست و پای آمریکا از حضور در سراسر جهان جمع خواهد شد. ... خطّ اساسی دوّم؛ انتقال قدرت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و حتّی علمی، از غرب به آسیا[ست]. ... خطّ اساسی سوّم [این است که]: فکر مقاومت و جبههی مقاومت در مقابل زورگویی، گسترش خواهد یافت که مبتکرش جمهوری اسلامی است.» (در دیدار با دانشآموزان، ۱۱آبان۱۴٠۱).
[۵]. آنچه این روزها شاهد هستیم؛ بهزیرافتادنِ نقاب نفاق جماعت مزدور فتنهگر داخلی و خارجی و اربابان ستمپیشهی آنهاست که چهرهی کریه آنان را در برابر دیدگان ملت ایران و آزادگان جهان، بیش از گذشته نمایان نموده است، موج خروشان خونهای پاک جوانان وطن، در حال شستن زشتیها و غبارهای سیاه فتنه بوده و بدین ترتیب، بهدنبال دشمنشناسیِ جامعه، وحدتی شیرین و دشمنشکن درحال شکلگرفتن است؛ ازاینرو، صدای قدمهای پیروزی نهایی، رساتر از هر زمانی به گوش میرسد و در قریبصبحی، بانگ امیدبخش نظم نوین جهانی به مرکزیت جمهوری اسلامی که درحقیقت، ظهور یک نظم نوینِ وحیانیست؛ گوش جهانیان را خواهد نواخت.
✍ مریم عفتیمطلق
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 زنانِ نقشآفرین
📌. زنِ ایرانی در تمامی زمینهها با حفظ شئونات اسلامی، فعالیتهای چشمگیری دارد و در ردههای بالایی افتخارآفرین است. نگاه ایرانی به زن، یک نگاه مقدس و ارزشمند است؛ در جایگاه مادری دلیرپرور، در جایگاه همسری عروجدهنده و در جایگاه اجتماعی پیشبرنده است. این نگاه برعکس دیدگاه کشورهای اروپایی و غربی به جایگاه زن است، که به زن فقط دید ابزاری و جنسی دارند.
📌. زنِ ایرانی در عرصه دینی اجتماعی یعنی گوهرشادها، مسجدی ساختند که هم محل عبادت، هم جایگاه علمآموزی، معرفت، آگاهی و هم محل شهادت است. پروین اعتصامیها، در عرصه ادبیات نامدار و ماندگار.
📌. اسدیها و کرجوها و...، که مبارزات سیاسی و شهادتشان زمینهای شد برای ایجاد جمهوری اسلامی در ایران.
📌. سیده شاه حسینیها، در عرصه هنر فیلمنامهنویسی و کارگردانی مسایل دینی و جهاد را لحاظ نمودند.
📌. حیدریها، در عرصه ورزش با حجاب و پوشش دینی با افتخار بر سکوی قهرمانی میایستد و اجازه نمیدهد مردان مدال به گردنش بگذارند و با او مصافحه نمایند.
📌. پزشک محجبهای که بیمار بیبضاعت را فی سبیل الله معالجه مینماید.
📌. نخبههای علمی متدینی که شب و روز روی پروژههای خود برای ارتقا علمی کشورش مشغول است و بورسیههای آمریکایی و اروپایی را به هیچ عنوان نمیپذیرد و با وجود تمام مشکلات پیش رو، برای پیشرفت وطنش تلاش مینماید.
📌. معلم، دبیر و استادهایی که در تربیت و علمآموزی تمام ارزشهای دینی را لحاظ مینماید و برای تربیت دینی اهمیت بیشتری قائل است.
📌. فعال فضای مجازیی که در دشمنشناسی، شناخت معارف دینی و مسایل سیاسی برای ارتقا آگاهی کاربران پررنگ عمل می کند.
📌. مُبلِغ خارج از کشوری که برای انتشار معرفت حقیقی دین مبین اسلام فعالیت مینماید.
📌. کارآفرین و جهادگری که دست بسیاری از زنان بیسرپرست خانواده را میگیرد.
📌. فعال اجتماعی که در تمام فتنههای دشمن برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران منفعل نبوده و نقش بسزایی برای رفع آن دارد؛ هم چون راهپیماییها، همراهی همسر در رفع اغتشاشات، رضایت و صبوری در شهادت فرزند مدافع امنیتش، فعالیت اجتماعی معرفتی در جامعه زنان مانند سخنرانی و فعالیت فرهنگی و زن ایرانی یعنی...
📌. اینها تنها نمونههایی از ایرانی بودن زن، در کشور جمهوری اسلامی ایران است؛ و همچنین زنان فعال گمنامی در کشور داریم که هنوز شناخته شده نیستند و در پیشرفت جمهوری اسلامی ایران نقش بسزایی دارند.
✍ زهره حیدری
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم رب الشهدا
🔺تاریکذهنهای مدعی آزادی
[۱]. شصت روزی میشود که کوردلانِ همهی تاریخ، امنیت ما یعنی گوهر نایاب دنیا را که معتقد و بیاعتقاد به نظام، همه از آن متنعم هستند، مورد هدف کین قرار دادند. در این مدت هر کاری کردند، هر دروغی را ساختند، هر حیلهای را به کار بستند تا از مردم یارگیری کنند، اما وقتی بیاعتنایی مردم را به خود دیدند، به سیم آخر زدند... آخرین نقطه اتصال تروریسم... خشونت مسلّحانه و ایجاد رعب عمومی. دست زدن به عمل تروریستی و خرابکارانه، ازآنروست که حامیان و دستوردِهان آنها هرچه تحریم کردند، جواب نداد، هرچه به زور متوسل شدند، جواب نداد، هر چه خواستند با دست دوستیِ مخملین وارد شوند، جواب نداد. اینک دندان خشم به هم ساییده و احمقهایی از جنس خودشان را به کار گرفتند تا کار ناتمام آنها را تمام کنند.
[۲]. اندکی به عقب برمیگردیم، به سالهای پرالتهاب دههی ۶۰، همانوقت که دشمن نتوانست مانع تولد نظام اسلامی ایران شود، آنزمان که نشد زهرش را با جنگ بریزد، همانوقت هم با حمایت و تشویقِ عدهای خالیمغز، بیاعتقاد و غیرانقلابی، «ترورهای فردی و جمعی»، «انفجارهای مهیب»، «آدمربایی»، «شکنجه» و «کشتارهای هولناک» را طراحی کرد. قربانیان این قساوت و خشونت همهِ قشرها بودند. در این طراحی، زن یا مرد و کودک، مدیر یا کارگر، رهگذر و بقّال فرقی نداشت، همه هدف یک شلیک و یک گلوله، آنهم از فرسنگها دورتر بودند. آنزمان پاسخ آنها این بود «بکشید ما را، ملّت ما بیدارتر میشود». و امروز هم با یتیم شدن آرتینها، با شهادت کیانها، آرشامها، آرمانها و روحاللهها، روح ما برای مبارزه با دشمنان و حرامیها زندهتر خواهد شد. این کشتهشدنها و ریختن خون مظلومان در راه خدا، اثری قهری و طبیعی دارد که دستاوردهایی را به امت اسلامی، ملتهای مسلمان و به تاریخ اسلام تقدیم میکند. این وعدههایی است که احمقها آن را درک نمیکنند.
[۳]. اما امروز همان نقشه سوخته را از نو طراحی کردند. این احمقها آنقدر درمانده و بدبخت و کهنهمغز شدهاند که این کارها را به اسم «زن»، «زندگی»، «آزادی» رنگ میزنند. اگر نمیدانند، بدانند که ما میدانیم و یادمان هست که زن همواره در نظر بتهای فلسفهی غرب، موجودیت نداشت و اگر هم جایی موجود به حساب میآمد، در صفِ حیوانات قرار میگرفت و ارزشی نداشت. همانطور که «فیلسوف و متفکر آلمانی»، آرتور شوپنهار اعتقاد داشت که زن حیوانی است با گیسوانی بلند و افکار کوتاه. یا در دیدگاه «فیلسوف و متفکر فرانسوی» ناپلئون بناپارت، زن موجودی ساخته شده برای تسلیم در برابر مرد است، حتی اوج احترام به زن را در دیدگاه «فیلسوف و متفکر آلمانی»، فریدریش نیچه، میبینیم که معتقد است: وقتی نزد زن میروی، شلاق را فراموش نکن. اینک همین پَلَشتها در ایران مدعی آزادی و زندگیبخشی برای زنانِ ایرانی هستند. بیخود دستوپا نزنید، شما تاریکذهنهایی هستید که تنها نقاب روشنفکری را یدک میکشید.
[۴]. همان سال ۶۰ هم عقده و ترس از جمهوری اسلامیِ تازهتأسیس و نوپا را داشتید، آنوقت که قدرت دفاعی ایرانی ضعیف و کمتوان بود، آنوقت که سردمداران و رئیسجمهورِ حامیان شما، خود را عقلِکل میدانستند. اکنون ترسِتان چهل برابر شده، چراکه ایران اسلامی بالندهتر و قدرت دفاعیاش قویتر و توانمندتر است، چند روز پیش نمونهاش را به شما مخابره کردیم، «موشک ماهوارهبر قائم۱۰۰» و «موشک هایپرسونیک» که در خاطرِ زنگزدهتان هست؟! از حال و روز سردمداران و رئیسجمهور آمریکا نگوییم که بر همگان عیان است. خفتوخواری خود را میبینید و همچنان دستوپا میزنید، دستوپا بزنید و در گرداب خودساختهی خود به زبالهدان تاریخ وارد شوید. دیرروزی نیست افول آمریکا و صهیون را به چشم خود ببینیم، تا آن روز با صلابت قویتر میشویم و شما همچنان بنگرید اقتدار ایران قوی را و از عصبانیت بمیرید.
✍ راضیه شعبان
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 چرا فیلترینگ؟
[۱]. چون فضای مجازی یک محیط زندگی است. اگر هم کسبوکار در آن هست، مقتضای این محیط زندگی است. محیط زندگی یعنی جایی که در آن روابط اجتماعی، فرهنگ، اقتصاد و ذهنیت انسانها شکل میگیرد. جایی که فرزندان این مرزوبوم در آن تربیت میشوند، رشد میکنند و بزرگ میشوند، ارادهها جهت میگیرند و تمایلات بروز پیدا میکنند. فضای مجازی یک فضای حقیقی جدید است، پس باید این محیط را از هر گونه آلودگی خصوصاً آلودگی به "«سمّ شیمیایی» پاک کنیم.
[۲]. چون از قرآن الهام گرفتهایم که هر گاه خطری ما را تهدید میکند؛ باید بین خود و خطر، سدّ محکمی ایجاد کنیم که راه نفوذ خطر بسته شود. در «آیات ۹۴تا۹۹ سوره کهف»، در ماجرای یاجوجوماجوج و همسایگان آن دو آمدهاست که آنان به ذوالقرنین گفتند؛ یاجوجوماجوج فساد میکنند؛ آیا سدّی میان ما و آنها میبندی؟ ذوالقرنین گفت به شرطی که با قوّت به من کمک کنید؛ پس با قطعات آهن و مس ذوب شده بین آهنها سدّ محکمی ساختند که راه نفوذ کاملاً بسته شد؛ آنها متحد شدند و خود را از شرّ دشمن ایمن کردند؛ آن هم با سدّ بزرگی که نمیشد هیچ راه نفوذی در آن ایجاد کرد. دشمن را فیلتر کردند، آن هم فیلتری به این نفوذ ناپذیری. پس ما هم باید بین خودمان و خطر موجود -فضای مجازی سمّی- سدّ محکم نفوذناپذیری ایجاد کنیم.
[۳]. چون باید از ولیّامرمان اطاعت کنیم که میفرماید، «همانطور که بعضی از کشورها طبق فرهنگ خودشان فضای مجازی را قبضه کردهاند، ما چرا این کار را نمیکینم؟! چرا به تهدیدهای فضای مجازی اعتنا نمیکنیم؟! چرا این فضای غیرمنضبط را رها میکنیم؟!»(بیانات در دیدار معلمان، ۱۳ اردیبهشت ۹۵). ما در این فضای مجازی دشمن، زندگی میکنیم و در هوای آلوده تنفس مینماییم و آلودگی آن از نوع آلودگی به گاز خردل میباشد که بسیار کُشنده است و آثار آن تا سالها ماندگار است.
[۴]. آنانکه دم از رفع فیلترینگ میزنند، این صحنه را ول و رها میپسندند، طرح صیانت را به حاشیه میگذارند، گردن دیگری میاندازند و بیخیالِ آن میشوند، بدانند که اگر حاکمیت الهی بالای سر این محیط زندگی قرار نگیرد و حاکمیت طاغوت حکمفرما شود، سنّتِ «یُخرِجُونَهُم مِن النُّورِ ِالَی الظّلُمات» انجام میشود. سپردن جامعه به ولایت طاغوت، نتیجهاش، فریب، گمراهی و تسویل شیطان است و کسبوکار زیر سایه طاغوت، لازمهاش تثبیت ولایت طاغوت و به باد دادن کل کسبوکارها است و بیعدالتی را در جان مردم تثبیت میکند و این همان تثبیت حکمرانی غرب است.
[۴]. چون شهیدان زیادی دادیم که یک وجب از خاکمان را ندهیم. اما خاک به خودی خود موضوعیت نداشت، خاک برای ما معنا داشت، استقلال و هویّت ایران مهم بود، اراده جامعه ایران مهم بود، سپردن محیط زندگی «حقیقی» مردم به دشمن، دادن استقلال کشور است، دادن خاک است، عبور از روی خون شهدا است.عقبنشینی مسئولین در این سالها در حوزه فرهنگ، فریاد "«اَینَ عمّار و اتش به اختیار» رهبرمان را بلند کردهاست. نباید با عقبنشینی، جان، مال و ناموس مردم را به بیگانه بسپاریم. فیلترینگ و مسدود کردن محیط حکمرانی دشمن، بسیار ضروری است، هرچند بسیار دیر شدهاست.
[۵]. کسانی که دم از رفع فیلتر اینستاگرام و واتساپ میزنند، باید بدانند که واقعا اینها محل ساماندهی انواع اغتشاشات و حملهها به مردم و کشور هستند. بستر حکمرانی غربی است. محل حضور دشمنان ما هستند. اصلاً زمین آنهاست. دشمن میلیاردها خرج کرده تا در فضایِ بیقانون و ولنگارش، بهوسیله همین پلتفرمها، پیادهنظام بسازد و ساخت، پس عاقلانه بیندیشید، که پس از رفع فیلتر همان آش و همان کاسه قبلی خواهد شد! باز اغتشاش و هزینهتراشی برای ملت و حاکمیت.الان دیگر همه میدانند زمین مجازی دشمن، چه لجنزاری است!
[۶]. بنابراین اگر چند نفر گفتند، هزاران نفر با فیلترشکن وارد میشوند؛ پس فیلتر بیاثر است، فریب نخورید. یا میگویند بعضی از کسب و کارها در این پلتفرمهاست، خُب پلتفرمِ جایگزین، درست کنند. طبق بیانیه گام دوم، اهلِ تحول، اهل حرکت جهادی و اهل انجام کارهایی که به ظاهر شدنی نیست؛ باشید. فیلتر کردن پلتفرمهای خارجی خیلی موثرست. و از طرفی باید سازمانهای دولتی، دانشگاهها، مدارس و... را ملزم به استفاده از پلتفرمهای داخلی کرد. اینکه یک نظام مدیریتی داخلی و بدون وابسته به غرب داشته باشیم، چیز محالی نیست. مردم همیشه پای کار هستند. اگر مسئولین ذیربط هم به تکلیف خود عمل کنند.
✍ مرضیه عاصی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 کدام هدف امام خمینی از انقلاب اسلامی محقق نشد؟
📌. انقلاب اسلامی، همچون انقلابهای دیگر در اقصی نقاط جهان مانند فرانسه، آمریکا، شوروی، چین و... بنابر اهداف و آرمانهایی شکل گرفت. این اهداف در ابعاد گوناگون تعریف میشود که در برخی با دیگر انقلابها مشترک است و در مواردی اختلاف دارد. این اهداف در باب استقلال، آزادی، عدالت، مبارزه با فساد و تبعیض و فقر و جهل، ایجاد امنیت و رفاه، ارتقا علم و اخلاق، پیشرفت و تحول و غیره است.
[۱]. شاید این سؤال مطرح شود که انقلابهای دیگر نیز با چنین شعارهایی پا به عرصه جوامع نهادند. این اهداف انقلاب اسلامی چه فرقی با اهداف دیگر انقلابها دارد؟ در مقابل میتوان پاسخ داد که آری! اغلب این اهداف در انقلابهای دیگر نیز دیده میشود چراکه این هدفها با فطرت مردم هماهنگ است و دل انسانها را متوجه خود میکند. اما اهداف انقلاب اسلامی فقط محدود به اینها نیست، استکبارستیزی از بلندترین آرمانهای این انقلاب بوده و هست و رهبران و یاران این انقلاب، استکبارستیزی را عامل تداوم خود میدانند و آن را همچون نفس گرمی مدام در کالبد انقلاب میدمند. این باور از همان شعار توحیدی اسلام یعنی؛ لاالاه الا الله نشأت گرفتهاست و یک مسلمان، ابتدا به نفی طاغوت میپردازد سپس به وحدانیت پروردگار شهادت میدهد. از سویی دیگر بهعنوانمثال، جامعهی عادلانه در نگاه امامین انقلاب از اهداف میانی است و آنچه در رأس قرار دارد حاکمیت اسلام و اجرای حدود الهی است. رهبر معظم انقلاب میفرمایند: «قطعاً عدل هدف است، منتها این هدف میانی است؛ هدف نهائی عبارت است از رستگاری انسان».(۱۰ آذر ۱۳۸۹، بیانات در نخستین نشست اندیشههای راهبردی)، اما باید توجه داشت؛ اولویت حاکمیت اسلام بدان معنا نیست که آن، هدفی در کنار دیگر اهداف است و باید ابتدا احکام اجرا شود؛ سپس به فکر تحقق دیگر شعارها افتاد. بلکه تمامی شعائر و وعدههای انقلاب خمینی از دل همان اسلام میجوشد و تعریف حقیقی خود را فریاد میزند مانند مفهوم «آزادی» که در جامعه اسلامی تعریفی جدای از تعریف آزادی در غرب دارد و حتی تعریف آزادی در غرب در مختصات اسلام چیزی جز اسارت نیست و یا معنای «پیشرفت» در غرب فقط به توسعه محدود میشود در صورتی که در اسلام الگوی پیشرفت، همه ابعاد انسان را در نظر گرفتهاست و سیر صعودی انسان را تنها در مادیات نمیخواهد. بدینترتیب میتوان گفت گاهی علاوه بر وجود برخی آرمانها در انقلاب اسلامی و عدم همان آرمان در غرب، با نوعی اشتراک لفظی در برخی دیگر مواجهایم. به هر سو، استخراج شعائر انقلاب از دل اسلام بازمیگردد به نگاهِ حاکمیتی به دین و اعتقاد به جامعیت و اداء حق جامعیت آن. رهبر معظم انقلاب میفرمایند:«در درجهی اوّل حاکمیت اسلام است؛ اصلاً انقلاب برای این به وجود آمد؛ برای اینکه اسلام حکومت کند؛ حاکمیت داشته باشد بامعنای خاص خودش».(۶ خرداد ۱۳۹۵، بیانات در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری)
[۲]. دشمنان از همان ابتدا شمشیر را از رو بسته و اسلام را ناتوان برای تحقق این اهداف دانستند. کمی بعد روش دشمنی خود را تغییر داده و با تئوریزه کردن این عقیده، بیان آن را بر عهدهی زبان اهل فکر گذاشتند و بنابراین با دوگانهسازیهای پوشالی، اسلام را دین سکولار معرفی کردند. اما باید دانست «عدالت اقتصادی» در کنار «توسعه ثروت»، «عدالت» در کنار «نفی ظلم»، «علم و دانش در پیشرفت اقتصادی» در کنار «معنویت انسان»، «هویت ملی» در کنار «پذیرش تنوع آرا» و «تخصص در کنار تعهد» همیشه در دین اسلام بوده است. بدین ترتیب امام راحل از آغاز با شعار دین جلو آمد چراکه دین اسلام را سکولار نمیدانست و آن را در تمامی عرصهها زنده میپنداشت. به عبارتی چنین دینی عزت را هم در دنیا و هم در آخرت برای انسان میخواهد و همانطور که برای رسیدن به سعادت ابدی نقشه راه دارد برای رسیدن به امنیت، رفاه، عدالت، رفع فقر، تبعیض، پیشرفت، تحول، ارتقا علم، سیاست و اقتصاد نیز ارائهکنندهی بهترین راهها است. حتی اینگونه نبود که امام در ترسیم نظام، جمهوری را از غرب و شرق به عاریت بَرَد و به اسلام ضمیمه کند. بلکه ازنظر ایشان خودِ جمهوری نیز از دل اسلام میجوشد. آری، قدم اصلی، اساسی و مهم امام، تنها عزم و اراده در جهت تحقق اسلام ناب در جامعه بود و او باور داشت اگر حاکمیت اسلام تحقق یابد دیگر شعارها و اهداف انقلاب در سایهی همان حاکمیت دین قدمبهقدم تا تمدن اسلامی تحقق خواهد یافت.
✍زینب نجیب
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بسم الله الرحمن الرحیم 🔖 کدام هدف امام خمینی از انقلاب اسلامی محقق نشد؟
📝 ادامه دارد...
[۳]. انقلاب خمینی با همین هدف اصلی حاکمیت اسلام در بهمن ۵۷ پیروز شد و بلافاصله به همراهی اصحابش به تألیف قانون اساسی پرداخته و با به رأی گذاشتن آن، نظام اسلامی را تشکیل داد اما آنچه برای تحقق کامل اهداف انقلاب لازم بود تنها این قدمهای اولی نبود بلکه باید دولت اسلامی و در پی آن جامعه اسلامی و درنهایت تمدن اسلامی شکل بگیرد تا اهداف و آرمانهای امام، تمام و کمال محقق گردد. از آنجاکه ما در مرحلهی دولت اسلامی قرار داریم در نگاه اول به نظر میرسد انقلاب در یک نقطه متوقفشده و یا پیشرفت ملموسی پس از چهلواندی سال نداشته است. باکمی تأمل و توجه به تاریخ انقلابهای دیگر کشورها نتیجهای کاملاً متفاوت نظرها را به خود جلب میکند. آیتالله خامنهای در اینباره میفرمایند:«انقلاب یک حادثه دفعی نیست انقلاب یک دگرگونی است این دگرگونی بهتدریج انجام میگیرد. بله، حرکت انقلابی در اول لازم است؛ تشکیل نظام انقلابی لازم است اما تا وقتیکه این انقلاب بتواند پایههای خود را محکم کند و اهداف خود را تحقّق ببخشد، تدریج وجود دارد، مرور زمان لازم دارد. اگر چنانچه آن هدفها از یاد رفت، آن حادثه فراموش شد، آنوقت آنجوری میشود که در خیلی از کشورهای بهظاهر انقلابی دیده شد؛ بعضی انقلابها در نطفه خفه شد... بعضی هم بعد از به دنیا آمدن جوانمرگ شدند. علّتش همین بود؛ علّتش انحراف بود از هدفهایی که اعلامشده بود. آن هدفها بایستی باقی بمانند؛ هدفِ عدالت اجتماعی، هدفِ تحقّق زندگی اسلامی بهمعنای واقعی -که عزت دنیا و آخرت در زندگی اسلامی است- هدفِ تشکیل یک جامعهی اسلامی که در آن جامعه، هم علم هست، هم عدل هست، هم اخلاق هست، هم عزت هست، هم پیشرفت هست. هدف اینها است؛ ما به این هدفها هنوز نرسیدهایم و در نیمهراه این هدفها هستیم.(۱۹ بهمن 1394، بیانات در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش)
[۴]. بدینترتیب آشکار شد که با توجه به تدریجی بودن پدیدهی انقلاب و از طرف دیگر باوجود موانع درونی و بیرونی نمیتوان به تحقق کامل اهداف امام تا به امروز اذعان داشت، اما باید دانست که اینها همه از طبیعت و ماهیت یک انقلاب است و بههیچوجه به معنای توقف، ناکامی یا شکست نخواهد بود و اما نکته اساسی اینجاست که انقلاب اسلامی تنها انقلابی است که باوجود بسیاری از دشمنیها هم به دلیل پافشاری بر حاکمیت دین و هم استکبارستیزی، پس از چهل و سه سال همچنان به سر عهد خود برای اهداف ایستاده است و نفس میکشد. علاوه بر این در تمامی سرفصلها، موفقیتهای بزرگ کسب کرده است. در زمینهی علم، سیاستهای خارجی، تحقق شعار مردمسالاری، اقتصاد، خدمات عمومی و غیره. البته شاهد ناکامی و ضعف هم در بسیاری نقاط بودهایم اما در یک قضاوت منصفانه با توجه به آمارهای دقیق و مقایسه با درصدِ پیشرفت با دیگر کشورها میتوان به نقاط قوت تکیه کرد و در مسیر اصلاح نقاط ضعف قدم برداشت و باور داشته باشیم که پیشرفت روزافزون زمانی رخ میدهد که در حفظ همان اهداف و شعارهای اولیه استقامت بورزیم.
[۵]. «امام در سال آخر عمرشان خطاب به فرزندان شهدا یک بیانی دارند؛ امام اینجور میگویند:«کارنامهی شما در گرو تلاش و مجاهدت شما است»، هرچه تلاش کنید، هر چه مجاهدت کنید، محصولش را جمع خواهید کرد. دنبالهی فرمایش امام است:«زندگی در دنیای امروز زندگی در مدرسهی اراده است»؛ تابع اراده است. هر جا ملّت و مسئولین، با ارادهی قوی وارد میدان بشوند، موفقیت است؛ هر جا ارادهها سست بشود، تلاش کم بشود، عقبماندگی هست. بله، ما عقبماندگی هم داریم، پیشرفت هم داریم؛ این مربوط به خود ما است. ما بودیم، ما مسئولین بودیم، آحاد گوناگونِ موثّر جامعه بودند که یکجا خوب عمل کردند، در آنجا موفقیت به دست آمد؛ یکجا کوتاهی کردیم، تنبلی کردیم، کم آوردیم، طبعاً عقب ماندیم؛ این را اصلاً نمیشود انکار کرد. مکتب درست است، نقشه درست است، راه درست است؛... البتّه نقش دشمنی دشمنان هم نباید نادیده گرفته بشود. جبههی گستردهی دشمن از اوّل انقلاب وارد میدان شد».(۱۴ خرداد ۱۴۰۱، بیانات در مراسم سیوسومین سالگرد رحلت امام خمینی(رحمةالله)
بهاینترتیب ما همچنان در مسیریم و افق بلندی در نظر داریم. تدریجی بودن تحقق آرمانها هرگز نباید ما را مأیوس، نگران و ناامید سازد. باید بدانیم هدف نهایی انقلاب اسلامی در استمرار همان اهداف رسالت انبیاء و بعثت رسول اکرم است. ما در این نقطه از زمان و مکان تنها یک مهره از تسبیح حکمت خداوندیم و تا حاکمیت الله و تا استقرار کامل حکومت اسلامی و گسترش آن باید استقامت بورزیم.
✍زینب نجیب
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
هدایت شده از اسماعیل فخریان
تمام کنید این هشتگ مسخره را
اینقدر با هشتگ مسخرۀ #پایان_مماشات برای مردم ذائقۀ انحرافی درست نکنید.
مگر مماشاتی کردهاند که میگویید تمامش کنند!
یعنی تو دلت برای این شهدا میسوزد و اعصابت از این اوضاع خورد است، ولی سازمان انتظامی و سپاه و اطلاعات و قوۀ قضائیه نه؟!
شماها که شعار: «مماشات را تمام کنید» میدهید، منظورتان دقیقاً چیست؟ مسئولین، کشور را تعطیل کنند؟ همه را در خانه کنند و در را قفل بزنند؟ توپ و تانک بیاورند تو کوچه و خیابان؟ یا هر کسی را گرفتند فوری اعدامش کنند؟ همۀ نیروها را مجهز به سلاح جنگی کنند؟
با همینها مشکل حل میشود؟
توقعهای بیجا ایجاد نکنید خب.
صریحاً نوشته: شما مسئولین با صبر کردن منفعلانه دارید مردم را به کشتن میدهید!
اخوی، انفعالی در کار نیست، فرآیند طبیعی و منطقی کار را در نظر بگیرید.
بنا نیست معجزهای رخ دهد و همهچیز به ۶۰ روز قبل برگردد.
جنگ ترکیبیِ تمام عیاری است. متوجه «ترکیبی» میشوید؟ یعنی در هر اقدامی باید همزمان حواست به دهجای دیگر هم باشد. یک اشتباه ممکن است یک بحران جدید بوجود بیاورد.
والله کسی جز دشمن از این وضع خوشحال نیست.
@fakhrian_ir
هدایت شده از اسماعیل فخریان
من با مطالبۀ تو مخالفم؟
فلان بازیگر و بازیکن احمق در صفحهاش مزخرفاتی را مینویسد، آن یکی توییتهای دروغ و تحریککننده میزند، و دیگری که کاملا از خِرد تهی است، سرش را میتراشد بهخاطر آن دختر کُرد؛ و تو با یک کلمه همه را تمام شده فرض میکنی:
مماشات را تمام کنید. و انتظار این است که همهچیز درست شود!
دوست عزیزم
آن روزی که همینها تراوشات مسموم ذهنشان را توی سر و قلب بچههای ما میکردند، آن روزی که سبک زندگی مضحکشان را به میلیونها دنبالکننده تزریق میکردند، چرا آرایش جنگی نگرفتی؟ چرا به مماشات ادامه دادی؟ حالا پیشنهادت این است که همهشان را بگیرند! میگویی: دست نظام به آنکه فرار کرده فعلا نمیرسد، اما داخلیها را که میتوانند بگیرند و پدرشان را دربیاورند!
همین؟
خب دنبال کنندههای اینها چی؟ آنها مردم نیستند؟ تکلیف افکار عمومی آن دنبالکنندهها چی میشود؟
تو برای برخورد انتظامی و قضایی با این کمخِردها، زمینۀ فرهنگی درست کردی؟ ذهنیتسازی کردی که به پشتوانۀ این کار تو سازمان انتظامی و قضایی اقدام کند؟ کوتاهی خودمان را با شعار «پایان مماشات» جبران نکنیم!
سؤال:
سهم برخورد انتظامی و قضایی در جمع کردنِ این جنگ ترکیبی چقدر است؟
صادقانه به این سؤال فکر کنید و صادقانه به خودتان جواب بدهید!
احساس نمیکنید هنوز هم باورمان نشده که آقاجان جنگ است جنگ!
داداش من
جاتو مشخص کن تو این جنگ!
الآن بزرگترین هنر تو همین است که بگویی: #پایان_مماشات؟
بعد اسم این هشتگ زدنها مطالبهگری است و حتما فخریان هم مخالفِ مطالبهگری!؟ فخریان میگوید مطالبه نکن؟ میگوید: مسئولین! مماشات کنید؟
آدمکشها را ول کنید بروند؟ شما هم وایستید کشته شدن جوانها را ببینید؟
آره؟ حرف من را اینطوری میفهمی؟
من میگویم این کارها که اصلاً مطالبه نیست، فرضاً مطالبه هم باشد، مطالبۀ کور است. نه موضوع مطالبه مشخص است و نه مخاطب.
مادر طفل مظلوم ایذهای که دوشب پیش بدست تروریستهای خونخوار ترور شد، گفته کار خودشان است! پلیس ماشین ما را به رگبار بست.
او را هم بگیرند؟
با او هم فقط برخورد انتظامی بکنند؟
اقدامات پلیس پشتوانههای فکری و فرهنگی نمیخواهد؟ روایتگری درست نمیخواهد؟
پیوست فرهنگی ما برای اقدامات انتظامی چیست؟ اصلا معتقد به فرهنگسازی و ذهنیتسازی هستید؟
عزیزان
کاملا مشهود است که دستگاه محاسباتی بعضی از دوستان ما مختل شده که جنسِ فکری_فرهنگی را از جنس انتظامی و قضایی تشخیص نمیدهند.
آتش این جنگ، مثل سایر جنگها جز با قیام مردم، خاموش نمیشود. قیام. قیام عمومی. مسئولیت همگانی. باید همه بیایند توی میدان، هر کسی جای خودش.
حرف من این است.
@fakhrian_ir
هدایت شده از رسانه انقلاب اسلامی
💠 با اراده ملت، توطئهها خنثی و توطئهگرها دفن خواهند شد
اشخاص فاسد در اطراف کشورتان مشغول به توطئه هستند، و وظیفه خود مردم است که توطئه آنها را خنثی کنند. البته با آن اراده صمیمانهای که ملت ما دارد و با آن عزم جزمی که جوانهای ما دارند، توطئهها همه خنثی و همه توطئهگرها دفن خواهند شد.
۱۳۵۸/۱۰/۲۰
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
#رفع_توطئه
#رسانه_انقلاب_اسلامی
کانال رسانه انقلاب اسلامی🔻
@rasaneh_enqelab
•┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈•
@t_manzome_f_r
کانال تبیین منظومه فکری رهبری🔺
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 حربههای پوسیده خصم
[۱]. آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل به نمایندگی از تمام دنیای کفر، از سالها قبل بعد از ناامیدشدن از حمله نظامی به ایران اسلامی، به ایجاد تحریمهای اقتصادی روآوردند تا از این طریق مردم کشور ایران را تحت فشار قرار دهند. همزمان با شروع تحریمها جنگ نرم همهجانبه را علیه کشور شروع کردند، تا «قالبهای ماهوی جامعه» و «ساختار سیاسی» آنرا «بهطور تدریجی» و «زیرسطحی»، دچار آسیب و لغزش کنند. در جنگ نرم، «تصویری شکستخورده»، «ناامید و مایوس» از حریف ارائه میشود و در مقابل، مهاجم با «نمادسازی» و «تصویرسازی»، خود را پیروز و موفق نشانمیدهد و در اینجاست که «عملیات روانی» با «توان فوقالعاده» صورت میگیرد. این همان روشی است که از سالهای قبل، دنیای غرب برای جنگ با ایران مقتدر در پیش گرفتهاست.
[۲]. هدف جنگ نرم «تغییر باورها و اعتقادات» است؛ که اگر چنین تغییری صورت پذیرد، «بازگشت به حالت اولیه»، بهراحتی امکانپذیر نخواهد بود. در این روش، دشمن «با خلق ارزشهای جدید»، «اسطورهسازی» و «نمادسازی»، با «مهندسی دقیق» از احساسات جامعه نهایت استفاده را میبرد، به این صورت که تلاش میشود از «عواطف و احساسات» جامعه موردنظر، برای «نفوذ در افکار و اندیشهها» در جهت «ایجاد دگرگونی در باورها» استفاده شود، که اگر چنین امری محقق شد، نتیجه «بحرانآفرین» خواهد بود. چنانکه نفوذیهای دشمن در سالهای اخیر در یکی از برنامههای خود، با حمایت از شبکههای خانگی به تولید فیلم و سریالهایی با این هدف پرداختند، تا از این طریق به «عمق باور خانوادهها» رسوخ کنند و «ارزشها» را مسخنمایند. از طرفی «فضای مجازی و سایبری» محیط اصلی جنگ نرم در شرایط کنونی دنیا به حساب میآید، چرا که این فضا «امکان اغواگری با ایجاد جاذبههای گوناگون» و «خلق بسترهای لازم برای سوار شدن به انواع امواج احساسات» را به خوبی فراهم میسازد، زیرا از این طریق به راحتی میتواند در «بینش و نگرش» افراد تغییرات اساسی ایجاد کرده و آنها را با خود و اهدافش همراه سازد. امروز دشمن پلید ایران زمین، همه این راه را طی کرده و متاسفانه تا حدی نیز موفق شده، آنجا که از «غفلت مسئولین امر» استفاده کرده، با «قطع کردن زنجیره تواصی» و «وارونهنمایی» حقیقت، تنفس در فضای مسموم مجازی بیگانه را نه تنها برای مردم عادی، که برای عدهای از «خواص جبهه حق» به عنوان «ضرورتی برای فعالیت انقلابی» بر علیه دشمن، «عادیسازی»کرده است. غافل از اینکه به فرموده رهبر انقلاب، این فضا میتواند مانند «سلاح شیمیایی مخرب» باشد و همه باید بدانند، چون اختیار فضای مجازی بیگانه در دست دشمن است، پس در این فضا چه ببریم و چه ببازیم بازندهایم.
[۳]. آری! امروز دشمنی که مانند «موریانه» به جان «پایههای اعتقادی و ایمانی» مردم افتاده و در آنها رخنهکرده بود، آسیبهای جبرانناپذیری خصوصاً به «زن» در خانواده و «نوجوان» در جامعه وارد کرده است؛ اما همه آسیبهای فرهنگی، کار بیگانگان نیست و مسئولان فرهنگی و غیر فرهنگی «مقصر» هستند، زیرا دچار «کمکاریها» و «غلطکاریها» بودهاند. آنها به جای «تولید پادزهر» برای جلوگیری از سرمایهگذاریهای وسیع دشمنان و نفوذ آنان در ارزشهای اسلامی، باورها و اعتقادات مردم این فضا را «یله و رها» گذاشته و بر خلاف تاکیدات مکرر رهبر انقلاب در این سالها، در «راهاندازی شبکه ملی اطلاعات» کوتاهی کردند. تاجایی که دشمن با تکیه بر همین ابزار، در شهریور امسال با «برنامههای از پیش تعیین شده» و با هدف «براندازی و استحاله نظام» بهمیدان آمد و با «بهانه قرار دادن» مرگ یک دختر جوان، با تمام قوای داخلی و خارجی خود، اقتدار نظام را هدف گرفت و در این راه از هیچ جنایتی فروگذار نکرد. اکنون هم وقتی بر خلاف برنامهریزیها و سرمایهگذاریهای طولانی مدت خود، ملت بصیر ایران را همراه خود نیافت، بعد از «اجرای تمام گزینههای روی میز خود»، از روی «استیصال» و به رسم منافقینِ کثیف در ابتدای انقلاب، به ترورهای کور دست میزند، دیروز در حرم شاهچراغ و امروز در خوزستان و اصفهان.
✍ آمنه عسکریمنفرد
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بسم الله الرحمن الرحیم 🔖 حربههای پوسیده خصم [۱]. آمریکا و رژیم غاصب ا
📝 در ادامه مطلب...
[۴]. امروز دنیای کفر بداند با وجود تمام کوتاهیها و خطاها «ایران سوریه نیست» که با این سیاق بتوانند «مقاومت» آن را درهم بشکنند، زیرا کشور مقتدر ایران اسلامی مجهز به «اضلاع قدرتمندی» است، که شامل «وجود رهبری شجاع و مردمی بصیر در کنار نیروهای مسلح هوشیار» است، که بیش از این اجازه عرضه اندام را به دشمنان و براندازان نخواهد داد. ملت ایران همان ملتی است که سال ۵۷ به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(رحمةاللهعلیه) حکومت نظامی وقت را شکست، اما تسلیم نشد. اکنون بار دیگر، دشمن در محاسبه خود در «شناخت مردم و جامعه اسلامی ایران» کاملاً اشتباه کرده است. همانطور که در بیش از چهار دهه از عمر انقلاب، با محاسبات غلط خود جز «خفت و خواری و شکست» چیزی به دست نیاورده، اینبار هم با «مشت آهنین ملت امام حسین» روبهرو خواهد بود، چراکه همه ملت معتقدند، به فرموده رهبر کبیر انقلاب «حفظ نظام جمهوری اسلامی از حفظ جان یک نفر عزیزتر است، حتی اگر آن یک نفر حضرت بقیهالله باشد.»
✍ آمنه عسکریمنفرد
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
📢📢📢 منتشر شد
📖 کتاب «امامِ انقلاب»
🔸 شخصیت و مکتب امام خمینی «رحمهالله» در اندیشه و بیانات آیةاللهالعظمی خامنهای
▫️به کوشش: اسماعیل فخریان
چالش اصلی همۀ تحولات بزرگ اجتماعی - از جمله انقلابها - صیانت ازجهتگیریهای اصلی این انقلاب یا این تحول است. این مهمترین چالش هر تحول عظیم اجتماعی است که هدفهایی دارد و بهسمت آن هدفها حرکت و دعوت میکند. این جهتگیری باید حفظ شود. اگر جهتگیری بهسمت هدفها در یک انقلاب، در یک حرکت اجتماعی، صیانت نشود و محفوظ نماند، آن انقلاب به ضدّ خود تبدیل خواهد شد و در جهت عکس اهداف خود عمل خواهد کرد.
بر ای اینکه این جهتگیریِ غلط و این انحراف اتفاق نیفتد، احتیاج به شاخصهای معیّنی است. باید شاخصهایی در راه وجود داشته باشد. اگر این شاخصها بهصورت روشن و واضح در معرض دید مردم باشد، انحراف اتفاق نمیافتد؛ اگر کسی هم در جهت انحراف کار کند، از نظر تودۀ مردم شناخته میشود؛ اما اگر شاخصی وجود نداشته باشد، یکی از چند خطرِ انحراف، زوال یا دیکتاتوری جدّی خواهد شد.
ما برای حفظ جهتگیریهایِ انقلاب - که هویت انقلاب بسته به آن است - بهتر از امام پیدا نمیکنیم. پس بازخوانی شخصیت امام و مکتبش، ضروریترین و فوریترین کار مردم انقلابی ماست.
این کتاب به شخصیتِ امام و مکتب او از منظر و بیان رهبر انقلاب پرداخته است، که حقاً و انصافاً خلف صالح اوست. تمام محتوای کتاب برگرفته از بیانات ارزشمند رهبر انقلاب اسلامی است.
🔹 مشاهده و خرید اینترنتی کتاب «امامِ انقلاب»🔻
https://b2n.ir/x26343
📌 انتشارات شهید کاظمی
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ دشمن، مردم را وارد میدان کرد.
دشمن «لشکرسازی کاذب رسانهای» میکند، اما آنچه که انبوه است، حضور مردم در میدانهای انقلاب است.
🔖 رهبر انقلاب:
« دشمن قصدش این بود که مردم را وارد میدان کند، مردم نشان دادند که با دشمن همراه نیستند. البته دشمن لشکرسازی میکند در رسانهها، لشکرسازی کاذب، انبوهسازی دروغ. میبینید در رسانههای گوناگون دشمن، جوری وانمود میکند که آدم غافل و بیخبر تصّور میکند که واقعاً یک خبری است. واقع قضیه این نیست، آن چه که انبوه است، آنچه که عظیم است، حضور مردم در خدمت انقلاب و در میدانهای انقلاب است، بله، این خیلی عظیم است؛ اما آن طرف نه، خواستند مردم را وارد کنند، مردم زدند توی دهنشان.
🔹 البته دشمن هر روزی یک کِیدی دارد، یک مَکری دارد، اینجا شکست خورد معلوم نیست که دست بردارد، میرود سراغ جاهای دیگر، میرود سراغ اقشار. هدف دشمن آن چیزی بود که برایش حاصل نشد.» ۱۴۰۱/۸/۲۸
#اصفهان
#مردمِ_میدان
#شهدای_امنیت
#همه_برای_ایران_قوی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 رسانه انقلابی
📌. از پایان جنگ تحمیلی تا به اکنون که در انواع جنگها اعم از جنگ نرم، جنگ اقتصادی و جنگ سیاسی به سر میبریم؛ جبهه باطل تمام توان و تلاش خویش را به کار گرفته است تا بتواند بر جبهه حق چیره و غالب شود؛ دشمن پس از پایان جنگ تحمیلی هنگامی که آگاهی یافت سلاحها و ماشینهای غول پیکر و سربازانش در برابر ایمان جنود خدا شکست میخورند و در جنگ سخت هیچ نتیجهای برایش حاصل نمیشود دشمنی خویش را با ملّت غیور ایران از طریق جنگ نرم آغاز کرد. جنگ نرم یک عرصه بسیار وسیع است و روز به روز هم با گسترش این فضای مجازی دارد گستردهتر میشود و خیلی هم خطرناکتر از جنگ سخت است.(بیانات رهبری در دیدار با بسیجیان ۱۳۹۵/۰۹/۰۳).
🔹مهمترین و اثرگذارترین ابزار دشمن در این جنگ، فضای رسانه است که شامل فضای مجازی، ماهواره، تلویزیون و... میشود که بیشترین مخاطب را فضای مجازی دارد.
🔹فضای مجازی(قتلگاه) جوانان ما است و با مشغول کردن فکر و ذهن جوانان ما آنها را از اهداف و آرمانهای جامعه اسلامی دور میکند و فکر و ذهن جوانان را با رسانه کاذب و تحلیلهای تحریف شده متعلق به خود میکند.
🔹ما در زمین دشمن نمیتوانیم بر علیه دشمن کار کنیم و در آن زمین جبهه حق نمیتواند در مقابل فضای رسانه غربی صفآرایی کند؛ فضای مجازی بیگانه همچون(سیلی) است که همه را فرا میگیرد؛ رسانه بیگانه اکثر افراد به ویژه جوانان را در خود غرق میکند.
🔹باید به گوش باشیم که اگر در جنگ سخت نبودیم که جزو سربازان خمینی باشیم حال وقت آن رسیده که در جنگ نرم نقش آفرینی کنیم و به یاد بیاوریم زمانی که انرژی هستهای و نانو و فناوری زیستی که حق ملّت ما بود را با گفتمان سازی و مطالبه به دست آوردیم؛ حال هم باید با گفتمان سازی و مطالبه، رسانه انقلابی و فضای مجازی داخلی را بدست بیاوریم.
✍ رقیه فانی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسمالله الرّحمن الرّحیم
📌خواصِ بیخواص
[۱]. «در هر جامعه و شهر و کشورى، از یک دیدگاه، مردم به دو قسم تقسیم مىشوند؛ یک قسم کسانى هستند که بر مبناى فکر خود، از روى فهمیدگى و آگاهى و تصمیمگیرى کار مىکنند. راهى را مىشناسند و در آن راه گام برمىدارند... که اسمشان را «خواص» مىگذاریم. قسم دیگر، کسانى هستند که نمىخواهند بدانند چه راهى درست و چه حرکتى صحیح است. در واقع نمىخواهند بفهمند، بسنجند، به تحلیل بپردازند و درک کنند. به تعبیرى دیگر، تابع جَوّند. اسم این قسم از مردم را «عوام» مىگذاریم.»(امام خامنهای،۲۰خرداد۱۳۷۵، بیانات در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله(صلیاللهعلیهوآله).بدینترتیب خواص، مجموعهای از افراد فعال جامعه که با فکر و آگاهی، تصمیمگیری و عمل میکنند را شامل میشود. اما عوام، از روی آگاهی، تصمیم گیری و عمل نمیکنند بلکه به دنبال خواص در حرکتند. بنابراین خواص نقشی اثرگذار، جریانساز و هدایتگر در جامعه دارند و بدینسان میتوانند مایه نجات یا ضلالت، انحراف یا اصلاح آن باشند که این امر حکایت از خطیری و اهمیت رسالت آنان دارد.
[۲]. امام خامنهای در مورد مسؤولیت خواص اینطور بیان داشتهاند:«به همه میگویم؛ هم به اهل سنّت، هم به شیعه، هم به کتابنویسان، هم به شعرا، هم به مطبعهچیها، هم به کسانی که در بین مردم پایگاهی دارند، حرفی میزنند و مستمعی دارند. همه باید این حقیقت را بفهمند و دشمن را بشناسند. مواظب باشید که دشمن در سنگر خودی جا نگیرد. مواظب باشید که شما به جای تهاجم به دشمن، به خودی حمله نکنید. عالِم به زمان باشید؛ یعنی دشمن و دوست و عرصه مبارزه را بشناسید. اینها خیلی مهمّ است.همه مخاطب به این کلامند. شیعه و سنّی ندارد... در این زمینه، بیشترین وظیفه را هم خواص دارند. خواص، یعنی علما و روشنفکران و شعرا و خطبا و روزنامهنگاران و صاحبان نفوذ در بین گروههای مردمی. اینها هستند که بیشترین تکلیف را دارند.»(۱مرداد۱۳۷۶، بیانات در دیدار مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی).
[۳]. اما این تکلیف چیست؟ و چه مواردی را شامل میشود؟ تبیین، گشودن گرههای ذهنی، روشنگری و ایجاد بصیرت در خود و دیگران بخشی، از این وظیفه است که در زمان فتنهها، شدت هجمهها و حملات پیدرپی دشمن، به فکر و ذهن جوانان، این فریضه واجبتر و ضروریتر نمایان شده؛ نیازمند همت و تلاش مضاعف است. لیکن، در برابر گسیل این حرکات گمراهکننده و تباه شدن تدریجی نسل جوان، نه خبری از خواص بود نه خبری از رسالت آنان و به قول سعدی شیرین سخن:
«علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد
دریغ سود ندارد چو رفت کار از دست»
[۴]. بهراستی چرا و به چه علت این تکلیف مغفول خواص قرار گرفته و خود را از انجام آن مبرا دانستهاند؟!
مگر نه اینکه، علاج فتنه، صراحت داشتن در بیان حق است و سکوت و کنار کشیدن کمک به آن؟!
مگر نه اینکه، روشنگری مهمترین زره جامعه اسلامی است در برابر حملات دشمن؟!
مگر نه اینکه، تشخیص، تصمیم گیری و اقدام باید در وقت لازم انجام گیرد تا موجب نجات شود؟!
مگر نه اینکه، اسیر فکری و ترور مغزی خطرناکتر و تلختر از ترور جسمی است؟!
مگر نه اینکه، این وظیفه بقدری حائز اهمیت است، که خداوند در قرآن بدان اشاره و خواص به جهت عدم تکلیف مورد مؤاخذه قرار گرفته اند؟!(لَولایَنهاهُمُ الرَّ بَّانِیُّونَ وَالاَحبارُ عَن قَولِهِمُ الِإثمَ و اَکلِهِمُ السُحتَ لَبِئسَ ما کانوا یَصنَعونَ. چرا علمای ربّانی و دانشمندان دینی، آنان را از سخنان گناه آمیز وخوردن مال حرام، نهی نمیکنند!؟ چه زشت است عملی که انجام میدادند! (سوره مائده، آیه ۶۳)
مگر نه اینکه، عاشورا ثمره کوتاهی خواص در عمل به تکلیف بود و همواره باید از تاریخ درس عبرت آموخت؟!
پس همانا شایسته است بهوش بوده تا مشق عبرت آیندگان نباشیم، بلکه سرمشق آنان باشیم.
✍ ملیحه اکبری
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 محافظهکاری قتلگاه انقلاب
[۱]. وقوع انقلاب اسلامی ایران به رهبری امامخمینی در شرایطی شکلگرفت که نظام بینالملل، شاهد «سلطه» و «سیطره دو ابرقدرت شرق و غرب» بود. در چنین فضایی شروع یک انقلاب بایستی وابسته به یکی از این دو ابرقدرت میبود؛ ولی از آنجا که خاستگاه انقلاب اسلامی ایران متکی به «قدرت الهی و قدرت و انگیزه دینی ملت ایران» بود، نهتنها وابسته به این دو ابرقدرت نشد، بلکه «معجزه قرن بیستم» نامگرفت. این پیروزی در مقطعی اتفاقافتاد که ایران تحت نفوذ بلوک غرب، به سرکردگی آمریکا قرار داشت و وقوع چنین انقلابی، حقیقتاً تحقیر آمریکا محسوب میشد. تا آنجا که «گری سیک» یکی از فعالان امنیت ملی آمریکا در دوران کارتر، در کتاب خود با عنوان «همهچیز فرومیریزد» در این باره مینویسد:«انقلاب اسلامی ایران، یک شکست بزرگ و تحقیر ابدی برای آمریکا بود؛ به همین دلیل، آن تبدیل به عقده روانی برای آمریکا و آمریکایی شده و تاکنون آنان را آزارمیدهد و بخشی از سیاستهای تند آمریکا برای جبران آن شکست است.»
[۲]. دامنه این سیاستها با گذشت چهلواندی سال از تولد انقلاب اسلامی ایران در مقاطع گوناگون به اشکال مختلف نمایانشده؛ روزی با «تهدید نظامی و جنگ» ، زمانی با «تحریم اقتصادی» و امروز با «جنگ نرم و حمله به باورها و ارزشهای اعتقادی و ملی»، آن هم در فضای مجازی و سایبری. امروز که نهال انقلاب به درختی تناور تبدیل شده و به تعبیر رهبر انقلاب «دوران عمقیابی انقلاب اسلامی» است، تقابل دنیای استکبار با نظام جمهوری اسلامی ایران به «قدرتی نامتقارن» تبدیل شدهاست و اصلیترین حربه جبهه کفر که ریشهی تمامی مشکلات کشور در آن وجود دارد، «نفوذ فکری و سیاسی» است؛ که باعث «تغییر در نگرش، بینش، باور و رفتارهای انقلابی مردم و مسئولان» میگردد.
[۳]. اینک که دشمن مستکبر در فضای سایبری با تمام قوا به مقابله با تمام اسلام برآمده، عدهای از انقلابیون بهخصوص «خواص»، ساکت مانده و به دلایل مختلف از جمله «محافظهکاری» یا «تعارض منافع»، در بیان مواضع انقلابی خود لکنتزبان پیدا کردهاند. آنها که دیروز انقلابی بودند و در این سالها میگفتند، اگر مقابل پیشرفت سایبری در فضای مجازی خصوصاً فضای مجازی بیگانه اینستاگرام و واتساپ بایستیم دچار عقبماندگی در پیشرفت میشویم؛ فراموشکردهاند که این روحیه در سالهای گذشته بههنگام مذاکرات با آمریکا نیز گرهی از مشکلات کشور باز نکرد، بلکه نابسامانی اقتصادی و معیشتی را تشدید کرد، چه رسد به این که امروز بر اثر کوتاهیها و عقبنشینیها خصوصاً عقبنشینیهای خواص برای تحقق امر رهبر انقلاب، مبنی بر «کنترل فضای یله و رهای مجازی بیگانه»، شاهد «اغوای عدهای از جوانان کشور»، «از دست دادن سرمایه امنیت ملی» و «بیبندوباریهای اجتماعی» در حوزه حجاب، زن و خانواده شدهایم و آنچه امروز هزینهمیشود؛ نهتنها اقتصاد کشور، که امنیتی است که آن را با خون صدها هزار شهید در این چهل سال بعد از انقلاب بهدستآوردهایم.
[۴]. با توجه به تجارب چهل ساله انقلاب بهنظرمیرسد آنچه در نقطه مقابل «تفکر انقلابی» قراردارد، داشتن روحیه «محافظهکاری» است، که در بیانات مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) نسبت به دانشجویان از آن به عنوان«قتلگاه انقلاب» تعبیر شده است. رهبر انقلاب در توصیف ویژگی انسان محافظهکار میفرمایند:«محافظهکار طرفدار وضع موجود است، از هر تحولی بیمناک است و هر تغییر و تحولی را برنمیتابد و از تحول و دگرگونی میترسد، اما عقلانیت این طور نیست. محاسبه عقلانی گاهیاوقات خودش منشا تحولات عظیمی میشود، مانند انقلاب عظیم اسلامی که ناشی از یک عقلانیت بود.»(بیانات،۲۴ دی ۹۷). آری، «هزینه محافظهکاری» بیشاز «هزینه مقاومت» است، که اگر دیروز با جدیت مقابل «نفوذ و سلطهی فرهنگی دشمن» ایستاده بودیم و مرزبندیمیکردیم، امروز شاهد این حجم از خسارتهای مادی و معنوی و ریختهشدن خون پاک جوانان و مدافعان امنیت کشور نبودیم. اکنون نیز اگر «خواص انقلابی» مانند مردم همیشه درصحنه و هوشیار انقلاب اسلامی، با «روحیه انقلابیگری» خود، با «پافشاری بر اصول مسلم انقلاب»، بیشاز پیش پای کار نظام بایستند و برای «تصویب طرح ساماندهی فضای مجازی» با تمام همت خود واردشوند و در تبیین دستاوردهای انقلاب پیشقدم باشند، بار دیگر تمام نقشه دشمن نقشبرآب خواهدشد، خصوصاً اینکه امروز دنیای غرب و آمریکا به واسطه قرار گرفتن در آستانه فروپاشیِ هیمنهٔ پوشالیاش، ذرهذره در برابر دیدگان همه دنیا در حال آبشدن و فروریختن است. آری! این همان رسالتی است که امروز بر دوش وفاداران به نظام و انقلاب سنگینیمیکند.
✍ آمنه عسکریمنفرد
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 فصلی شورانگیز
🔹مقام معظم رهبری:
«دفاع مقدس هشت ساله خیلی حادثه مهمی بود... هشت سال همه قدرتهای دنیا یک طرف؛ ایران یک طرف... خب در این جنگ با همین حرکت مردم و همین انگیزههای مردم آن هم با دست خالی ایران توانست پیروز بشود. ما در جنگ هشت ساله یک پیروزی کامل و درخشان پیدا کردیم.»( در دیدار با مردم اصفهان ۲۸ آبان ۱۴۰۱)
[۱]. در سالگرد تشییع ۳۷۰ پیکر مطهر شهید در شهر اصفهان(۲۵آبان ۱۳۶۱)، مقام معظم رهبری با مردم آن دیار دیدار کردند. بهراستی چه عاملی باعث میشود پس از ۴۳ سال همچنان یاد دفاع مقدس، رزمندگان و شهدا را ارج نهیم؟ چرا این جنگ هشت ساله یک پیروزی کامل و درخشان بود؟ آری، رزمندگان و شهدای جهاد دفاع مقدس پروانهوار در زمانی که یک طرف، تمام دنیا و در طرف دیگر، ایران مظلوم وتنها اما امیدوار به خدای متعال بود، گِرد نظام نوپای ایران اسلامی حلقه زدند و به صحنه آمده از جان گذشتند تا کمترین آسیبی به آن نرسد و آنگونه عمل کردند که از آن زمان به بعد،(مانند این روزهای کشورمان)، اگر توطئهگرانِ مستکبر چه در تحریم، چه در جنگ نظامی، چه در جنگ نرم و ترکیبی، بخواهند بر ضد نظام حرکتی انجام دهند با یاس و ناامیدی ضربه خورده و دچار بنبست فکری و عملیاتی میشوند، بنابراین عقبنشینی میکنند تا راه دیگری برای ایذاء و آزار جمهوری اسلامی بیابند و چقدر این دشمنان مستکبر حقیرند.
[۲]. «فصل شورانگیز» جهاد دفاع مقدس را با روزهای تلخ و شیرینش چگونه میتوان یادآوری نکرد که هرچه داریم از ایستادگی و غیرت در آن دوران طلایی حاصل شده است. زمانی که حتی سیم خاردار هم در جبهه نداشتیم، بهخواست خدا، رهبری خمینی عظیم و ارادهی مردم در این عصر شگفتانگیز، فصل عبرت آموزی را برای مردم ایران و جهان رقم زد. ملت ایران، امیدوار به فضل خداوند متعال، در برابر تجزیهطلبیها ایستادگی کرد، در میدان عمل، سجایای ملت ایران را که حاکی از گذشت و فداکاری و مجاهدت و دینباوری بود، به ظهور رسانید. همهی مردم با اتحاد و همدلی در خدمت دفاع مقدس قرار گرفتند و تهدید عظیم جنگ را به فرصت زیبای استقامت در برابر ظالم مستکبر تبدیل کردند، به نحوی که ارتش در «آزمون وفاداری» سر بلند شد و سپاه به عنوان یک «حقیقت درخشنده سر بر آورد و طلوع کرد». این مقاومت سرمشق تمامی مستضعفان جهان شد.
[۳]. دفاع مقدس ثابت کرد صیانت و بازدارندگی کشور از چنگال خبیث دشمن فقط و فقط با «مقاومت» به دست میآید و همین ایستادگی و استقامت یک اصل شد در جمهوری اسلامی ایران که در تمام موضعگیریهای داخلی و بینالمللی در بسیاری از مسائل و اقدامات از این اصل پیروی نماید. این شد که هرجا عناصر فعال انقلابی ما با اطمینان و اعتماد بهنفس در همهی زمینهها و قضایای کشور بر اصل مقاومت تکیه کردند؛ در زمینههای نظامی، سیاسی، علمی... با شتاب
تحسینبرانگیزی پیشرفت کردیم که هدیهی الهی دفاع مقدس بود. لازم به یادآوری است که هرگاه مسئولین نظام، اصل مقاومت را سرلوحهی کار خود قرار ندادند کشور دچار توقف و رکود شد و به عقب رانده شدیم. از آنجایی که این حادثه عظیم ممکن است دچار تحریف شود و نسلهای بعد به رمز و راز این گنجینهی با ارزش پینبرند؛ وظیفه داریم که این فصل شیدایی و حماسی را درست روایت کنیم. صد البته دشمن سعی بر این دارد تا در مقابل این حقیقت شگرف قد علم کند و آن را انکار نماید. بنابراین سعی میکنند تا اگر ضعفی در نظام ببیند آن را برجستهسازی کرده تا با روایتهای مخدوش، غلط و دروغ دربارهی دفاع مقدس و انقلاب شبهه ایجاد کنند. یکی از کارهای مهم و اساسی، رفع شبهات دربارهی دفاع مقدس و مسائل مهم انقلاب میباشد و این مهم با جهاد تبیین ممکن خواهد شد. این تبیین، عرق جبین، همت عالی و خون میخواهد.
[۴]. این روزها تبیین کنندگان واقعی این جهاد مقدس آرمانها، روحاللهها و مدافعین امنیت هستند که هنوز با خون خود از نظام اسلامی محافظت مینمایند. جهادگران تبیین نیز باید با الگو گیری از آن برپا دارنده شور حسینی، امام روحاللهالموسویالخمینی و شهید عزیز حاجقاسم سردار مقاومت، که با اقتدا به معلم و مرادش سیدعلیحسینیخامنهای در همه نفسگیریهای این درگیری، با کفر مدرن، قلههای معنویت جهادی و عرفان انقلابی را در نوردید و دل ملت ایران را با خود بُرد؛ مسیر نورانی ظهور را روز به روز هموارتر بنمایند.
خالقی
✍ کبرا خالقی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 بیداری برای شکوفایی و اقتدار
🔺با تو سخن میگویم! میدانم که این روزها با گشتزنی در فضای مسموم اینستاگرام، واتساپ و توییتر، ناخواسته وارد قلمرو شیطان شدی و هجمههای شلاق رسانههای خبری بیگانه، روح و جانت را آنقدر آزرده که گاهی مأیوس و ناامید، خود و کشورت را در بنبست و رکود میبینی.
🔺اکنون لحظهای درنگ کن! فارغ از این جنجالها، دروغها و نفرتپراکنیها و سیاهنماییهای بدخواهان نظام، صدای اقتدار و پیشرفت ایران مقتدر، بلندتر از همیشه به گوش دنیا میرسد. امروز بسیاری از پیشرفتهای ما کتمان یا کوچکنمایی میشود، اما تو خوب ببین و بشنو! آنچه در این چند هفته در ایران مقتدر ما اتفاقافتاده، تنها گوشهای از کارنامه پرافتخار چهل ساله انقلاب ماست، مانند:
🇮🇷دستیابی دانشمندان ایرانی به روشی جدید برای درمان سرطان خون
🇮🇷بومیسازی یک دستگاه کلیدی برای چاههای نفت و گاز
🇮🇷[افتتاح] خطّ آهن بخش مهمی از بلوچستان
🇮🇷راه افتادن چندین کارخانه
🇮🇷راه افتادن پالایشگاه فراسرزمینی در یکی از کشورها
🇮🇷بهرهبرداری از شش نیروگاه برق
🇮🇷رونمایی از یکی از بزرگترین تلسکوپهای جهان
🇮🇷رونمایی از ماهوارهبر
🇮🇷رونمایی از یک موشک جدید
این نمونهها نشانهٔ حرکت در جامعه است. جوان ایرانی زنده است، پُرانگیزه است، آن هم در روزهای شرارت دشمن.
🔺امروز هم وظیفه همه ما، خصوصاً جوانها این است که به فرمایش رهبر انقلاب احساس مسئولیت کنیم، تا بتوانیم حقیقت را از دروغ تشخیصداده، به جایگاه کشور عزیزمان فکرکنیم تا بتوانیم در نظم جدید جهان، ایرانی برجسته داشتهباشیم. آری! امروز وظیفه همه ما «پیشرفت» است، چرا که این پیشرفتها نظام را مستحکممیکند و به آن اقتدارمیبخشد.
✍ آمنه عسکریمنفرد
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 افکار برده روایتها
📌. کلمات اثر معجزه آسایی دارند. کلمات قدرتمند هستند و توان سازندگی و تخریب دارند. هر کلمهای که به کار برده میشود مستقیماً فکر را میسازد و بر ضمیر ناخودآگاه انسان اثر دارد و زندگی او را در جهت همان افکار پیش میبرد. قدرتمندترین کلمات در جهان همانهایی هستند که انسان بیشتر از همه تکرار میکند ویا در معرض تکرار آنها از جانب دیگران واقع میشود امام علی «علیه السلام» فرمودند:«ریشه سالم ماندن از لغزشها اندیشیدن پیش از عمل کردن و سنجیدن پیش از سخن گفتن است.» (میزانالحکمه ج۹ص۲۲۶)
کلمات میتوانند دنیای یک انسان را نابود ویا آباد کنند، میتوانند او را سعادتمند ویا شقاوتمند کنند، او را به اعلیعلیین سوق دهند و یا به اسفلالسافلین جای دهند. به دلیل قدرت بالای کلمات یکی از روشهای القا افکار و تغییر اذهان، شستشوی مغزی است که یکی از روشهای تسلط و تسخیر ذهن است؛ مفهومی که میتواند ذهن انسان را با استفاده از برخی تکنیکهای روانشناختی تغییر داده یا کنترل کند؛ در این روش افکار و ایدههای ناخواسته را در ذهن وارد میکنند و نگرش و ارزشها و اعتقادات را تغییر داده بهطوری که شخص دیندار را بیدین، مسلمان را کاتولیک یا یهودی یا... میکند، بر اثر القای دروغهایی که مدام درحال تکرار شدن هستند، حقیقت را کتمان و با دروغ، باطل موجه و حق جلوه داده میشود، به طوری ماهرانه و حرفهای این حمله صورت میگیرد که ذهنی که مورد حجمه واقع شده فرصتی برای تفکر و تحلیل وقایع به او داده نمیشود.
[۱]. بهطوری که امروزه در عصر حاضر، عصر تکنولوژی، ماهواره و فضای مجازی ردپای آن را میبینیم. در جهان امروز که حرکت با شتاب به سمت تکنولوژی را شاهدیم در این میان ابرقدرتهای جهان از جمله آمریکا و حامیانش پیشتازان عرصه صنعت و تکنولوژی، خواهان این یکهتازی و حکومت ارباب مآبانه بر کل جهاناند؛ شاهد جرقههایی از ظهور پیشرفت از کشوری که ۴۳ سال قبل مستعمره آنها بوده و با بانک استقلال آزادی جمهوری اسلامی بر طبل مقاومت زده و در مقابلشان قد علم کرده است و دست آنها را از غارت ثروتهای خود کوتاه کرده، هستند.
این پیشتازی درعرصه علم و بریدن دست ابرقدرتها قواعد دنیای استعمارگران را بهم ریخته و قواعد جدیدی را به دنیای آنها تحمیل کرده است و جهان میرود که مستضعفین عالم را بر مسند قدرتمندان بنشاند. این بازی که به مذاق اربابان زورگویی عالم خوش نیامده آنها را از منابع و ثروتهای عظیم گربه کوچک نقشه محروم کرده است یک رقیب کوچک، ولی قدرتمند را در مقابل آنها قرار داده است؛آنها را بر این داشته که از طرق مختلف به آن ضربه بزنند؛ از هشت سال جنگ تحمیلی گرفته تا تحریم اقتصادی و ترور نخبگان و دانشمندان هستهای و... و در سالهای اخیر استفاده از خطرناکترین و ناملموسترین حربه جنگ روانی که ازطریق ماهواره وشبکههای مجازی، مثل عنکبوتی بر روی اذهان ملت ایران به خصوص جوانان تارتنیدهاند و با هر تاری که میتنند، دیدگاه آنها را به نظام، اسلام، رهبر انقلاب، سیاستمداران و دولتمردان و نیروی نظامی کشور بدبین کرده و با وارونه کردن جای دوست و دشمن وبا تکرار مرتب این دروغهای بیاساس ذهنها را در تسخیر خود درآورده و افکار را دچار تشویش و بیثباتی کردهاند و جسمها را در جهت افکار با خود همراه کرده و برعلیه نظام و حکومت میشورانند. به قول تونی رابینز مربی بزرگ موفقیت دنیا:«انسان ماشین اثبات باورهایش است.» هرچه را که باور و اعتقاد دارد در جهت آن حرکت کرده و آن را در واقعیت به عرصه ظهور میرساند.
✍ طاهره اسدی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی