بسم الله الرحمن الرحیم
✨ن وَالْقَلَم و ما یَسْطُرُون✨
🍃 رهبر معظم انقلاب:
«اربعین، پرچم سربلند حسینبنعلی (علیهالسّلام) است. [مراسم] اربعین امسال از همه سال، از همهی سالها، از همهی دوران تاریخ، باشکوهتر و معظّمتر انجام گرفت. حقّاً و انصافاً باید گفت حادثهی اربعین، این پیادهروی، این حضور همگانی مردم مسلمان، یک پدیدهی معجزهگون و معجزهآسا است. این یک چیز طبیعی نیست. با هیچ ترتیبی، با هیچ تدبیری، با هیچ دستی، با هیچ سیاستی امکان نداشت و امکان ندارد یک چنین حادثهای پیش بیاید؛ این فقط دست خدا است.
خب، این مژده است. این برای من و شما مژده و بشارت است. پیدا است که دست خدای متعال در حال اقدام برای پیشرفت داعیهی اسلامخواهی و اسلامگرایی است و پرچم اسلامِ اهلبیت را روزبهروز خدای متعال دارد بلندتر میکند. این نشانهی آن است که راه پیش روی ما راه روشنی است، انشاءالله راه پیمودنی است. (روز اربعین ۱۴۰۱)
کانال نوشتههای انقلابی🔻
https://eitaa.com/enqelabi_nevesht
هدایت شده از اسماعیل فخریان
ببینید گرگها را
دیدید گرگها چگونه پیکرِ بیجان مهسا را دریدند؟ ویژگی گرگ این است که تا میش میبیند، مست میشود، درندگیش را نشان میدهد. ببینید گرگها را. مهسا را پاره پاره کردند تا حقدشان را، کینهشان را نشان دهند. مهسا بهانه است تا از اسلام و انقلاب و ایران انتقام بگیرند!
سیلیخوردهها از مردم ایران، دلسوز مردم ایران شدند. بیبیسی حامی حقوق زنانِ ایران شده! خندهدار نیست؟ ایران اینترنشنال روضهخوانی میکند! ببندید دهانتان را. مسیح علینژاد رسوایتان کرد، گفت که مهسا و حجاب بهانه است، گفت که همهتان خنجر بهدست صف کشیدهاید که از جنازه مهسا بگذرید و خنجر به قلب هویت مردم ایران فرو کنید.
خانم بازیگری که افتخار میکنی از ابتدا حجاب نداشتهای، لازم نیست خودت را رسواتر کنی، از روزی که تابلویِ تجاوز شدنت را بهدست گرفتی، همه فهمیدند شرف نداری، همه فهمیدند چه بودهای، بیشتر از این بر طبل رسواییات نکوب.
مهسا من از تو ممنونم که با رفتنت گرگها را بیشتر نشانمان دادی.
@fakhrian_ir
🔻سلبریتی یعنی ...
🖋 مهدی جمشیدی
۱. در این چند روز، بخشی از کسانیکه "سلبریتی" خوانده میشوند، چها که نکردند؛ هرچه توانستند در "آتش کجروایتها" دمیدند و آنچنان را آنچنانتر نشان دادند تا مبادا از قافلۀ "اصحابِ دروغ و سیاهنمایی" عقب بمانند. اعلام وفاداری کردند به جبهۀ رسانهای دشمن. "حرف دشمن" را تکرار کردند و به او "گرا" دادند که چه نقاطی را در چه زمانی بزند. چونان مار خوش خطوخال در آستین وطن هستند.
۲. "سلبریتی"! با خواندن این لفظ، چه چیزی در ذهن نقش میبندد؟! دربارۀ چه کسانی سخن میگوییم؟! نوکیسههای بیریشه. تازه به دوران رسیدههای بیاصالت. آنان که سخت تشنۀ "دیدهشدن" هستند. آری، محتاج "نگاههای ما" هستند، بلکه "نان"شان در تعلّق و تداومِ نگاه ماست. در حقیقت، ما از آنها سلبریتی ساختهایم و برای آنها اعتبار بافتهایم. میخواهند "اشرافیگری"شان را در چشم ما فرو ببرند؛ لذّت میبرند از "خویشبیانی" و "بهچشمآمدن". میل به "شهرت" همین است. ضلعی از "جاهطلبی" است؛ اینکه از نظر اجتماعی و در دیدۀ مردم، بزرگ و سرشناس به شمار بیایند. اینان هنر "بهرخکشیدن خود" را دارند؛ آن هم نه فضایلشان را، که فضیلتی ندارند. میخواهند همۀ لایههای زندگیشان دیده شود: خانهاشان، وسایل زندگیشان، جشن تولّدشان، سفرهای خارجیشان، شوهرشان، زنشان، لباسشان، ظاهرشان، آرایششان، چهرهشان، موی سرشان، سگشان، و حتّی هندسه و حجمِ اندامهای دستکاریشدهشان... . آخر، چیز دیگری ندارند! داشتههایشان همینهاست! و به خاطر همینها هم سلبریتی شدهاند. سلبریتیها، فقیرین انسانها هستند؛ چه از نظر احتیاج به دیگران، و چه از نظر بیچیزی و ضعف درونی. بیمایه و پُرمدّعا. سطحی و مغرور. بیاندیشه و حرّاف.
۳. به زندگی و هویّتشان نگاه کنید: میشود "چشمان زیبا" داشت و در عین حال، یک "احمق تمامعیار" بود! میشود فقط "خوشپوش" بود و امّا "بیاخلاق" و "خودخواه"! میشود "ثروتمند" و "مرفه" بود و امّا "بیمعرفت" و "نادان"! جز این است؟! آن یکی که فقط به خاطر رنگ چشمش وارد سینما شده، گمان میکند نصیبی از هنر برده است! دیگری که قلّۀ تواناییاش بازی با توپ است، متوهم شده که عقل کّل است و میتواند دربارۀ حقایق، اظهارنظر کند! و آن دیگری که از حضور در تلویزیون به شهرت دست یافته، دیگر خدا را هم بنده نیست و به عالم و آدم، فخر میفروشد! از رقمزدن یک زندگیِ شخصیِ ساده و طبیعی، عاجز هستند؛ کاری از تودۀ مردمِ بیادّعا ساخته است!
۴. مشغلۀ اینان، "اشرافیگری" و "سگبازی" و "خودشیفتگی" و "خودنمایی" و ... هست. دستکم ما خویش را بازیچۀ زندگی سطحی و بیمایۀ اینان نکنیم و نردبان جاهطلبی و پولپرستیشان نشویم: به جهنم که فلان سلبریتی به سفر خارج از کشور رفته... به جهنم که ازدواج کرده یا جدا شده... به جهنم که همسرش کیست... به جهنم که چه پوشیده و چه آرایشی دارد... به جهنم که چه نظری داده و چه گفته... به جهنم که کشف حجاب کرده است... . این جماعت مذبذب و هرهریمسلک، هر روز رو به قبلهای دارند و بندۀ خدایی هستند. تابع جهت وزرش باد هستند! بادبانهای منفعتشان، همیشه باز و در انتظار شکار است. به خدا که اینان لایق "توجّه" و "اعتنا"ی ما نیستند. وقتی نزدیکشان میشوی، تازه درمییابی که هیچ ندارند جز "نقاط ضعفِ پنهان نگاه داشتهشده"... میان "بود" و "نمود" اینان، فاصله و زاویه، بسیار هست. به همین دلیل است که حتّی کسانی از خودشان، خودشان را تحمّل نمیکنند و جز در ظاهر، به یکدیگر لبخند نمیزنند. از درون پوسیدهاند و ظاهرآرایی میکنند. به صورت پرداختهاند و سیرت را باختهاند. "زندگیهای سیاه" امّا "بازنماییهای سفید" در "رسانههای زرد" برای "مخاطبان بیرنگ" ... بیش از این فریبِ بازیهای رواییِ رسانههای عوامپسند را نخوریم...
۵. میخواهند "منطقِ زیباییشناسانۀ" ما را دگرگون کنند تا خود در صدر بنشینند و تفاخر و تکبّر بورزند. زیبایی در "سادهزیستی" و "قناعت" و "زهد" است، نه در "تجمّل" و "اسراف" و "اشرافیگری". زیبایی در "ایمان" و "خلوص" و "پارسایی" است، نه در "جامۀ شاهانه" و "شهرت" و "کثرت هواداران". زیبایی در "نجابت" و "عفت" و "پوشیدگی" است، نه در "ولنگاری" و "برهنگی" و "گیسوی عیان". زیبایی در "لطافت روح" و "محبّت انسانی" و "قلب زلال" است، نه در "بینیِ عملشده" و "لبانِ فربه" و "پوستِ صیقلخورده". زیبایی در "غیرت" و "مردانگی" و "مروّت" است، نه در "بیناموسی" و "بیرگی" و "اباحهگری".
۶. شاید محتاج تلنگر و تنبّه نباشد که سخن من دربارۀ "فضای غالب" است و نه "همه". همه، اینگونه نیستند، ولی فضای غالب، اینگونه است. سرشت و ذاتِ سلبریتیمآبی اینچنین است و اندک هستند کسانیکه به آلودگیهای مشمئزکنندۀ آن آغشته نشده باشند.
#یادداشت
#جنگنرمِسخت
🔖 رهاشدگی در طبل سوگِ انسانیت
[۱]. حملهی جبههی ضدنظام به بهانهی مرگ مهسا امینی، با حجمی شدید علیه انقلاب همچنان ادامه دارد. معاندان، منافقان، خارجنشینان، همرزمان و همفکران داخلی آنها، اصلاحطلبان و سلبریتیها به این مناسبت، سخت به عقدهگشایی علیه نظام و اسلام و مبانی اعتقادی مشغولند. آنان که برای هر شایعه و کلیپ دروغینی به وجد میآمدند تا دستاویزی علیه حجاب و روضه و عزاداری و دیگر مراسم و مناسک بیابند، اکنون با مرگ این فرد، مستمسکی یافتهاند تا نظام و رهبری و دولت را هدف حملات خود قرار دهند. آنچه واضح است این است که غم اینان، نه مرگ مهسا امینی ست، نه نحوهی برخورد پلیس، نه آبروی اسلام و نه مباحث انسانی و جنسیتی، بلکه تحمیل هزینههایی بر نظام و امیدواری به ایجاد موجهایی از اغتشاش و آشوب، به حاشیه بردن دستآورد بزرگ دولت یعنی عضویت رسمی کشورمان در پیمان شانگهای، در تنگنا قرار دادن دولت برای تسلیم در موضوع مذاکرات هستهای، کمرنگ کردن حماسهی شگفتِ راهپیماییِ اربعین و رهاشدگی کامل جامعه در موضوع بیحجابی با حذف گشت ارشاد و پلیس اخلاقی است.
[۲]. توییتها و پیامهای منتقدان و مخالفان، در ظاهر از اندوه و تاثر آنها در این حادثه حکایت دارد، لیکن وجد و سرورشان از به دست آمدن این بهانه به خوبی پیداست. بسیاری به سوگ انسانیت نشستهاند و چنین وانمود میکنند که این مصیبت برایشان بسی دردناک و دلخراش است؛ ضمن همدردی با خانواده این مرحومه، باید از توییتنویسان و استوریگذاران و مویهکنندگان پرسید که در شهادت مظلومانهی روحانیون حرم امام رضا(علیهالسلام)، چرا جامه بر تن ندریدید؟! و مغز استخوانتان نسوخت؟ چرا شهادت غمانگیز استوار کیوانلو برایتان مسئلهی اجتماعیِ مهمی نبود؟ سرهنگ رنجبر را به یاد دارید که شاهرگش با چاقوی اراذل بریده شد و خانوادهاش در ماتم فرو رفت؟ همسر و دختر شهید خادم صادق که در بازار مصطفوی شیراز مورد ضرب و شتم و هتک حرمتِ ناموسفروشان قرار گرفت گویا شما را هیچ متأثر نکرد! همین امروز جمعه ۲۵ شهریور، در پایان دعای ندبه در مسجد حاجعباس شیراز، به ۹ نفر از ندبهخوانان با چاقو حمله شد، اهمیتی برایتان که ندارد، دارد؟ نه! چرا که از این رهگذر چیزی علیه نظام تبلیغ نخواهد شد! مدعیان اصلاحطلبی که خود را دلسوز و موافق نظام جلوه میدهند، چه پاسخی برای این سوال دارند که چرا قلم و قدم و حنجره و کنایه و طعن و هشتگ و فراخوانی و بیانیههایشان فقط در حمایت از هنجارشکنان و قانونگریزان و سستاعتقادان است؟!
✍حسین عارفی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
📌آقایان، لطفا اول یک سوزن به خود بزنید!
🔺در فرهنگ و ادبیات غنی ایرانی، ضربالمثلها همیشه در بین اقشار مختلف جامعه کاربردهای متنوعی داشته و دارد؛ ولی همه آنها راوی یک واقعیت مشخص هستند؛ از جمله ضربالمثل قدیمی و پرکاربرد «یک بام و دو هوا» .
🔺این ضربالمثل حکایت امروز مدعیانی است که به بهانه دفاع از حریم شخصی یک دختر ایرانی و تحریم گشت ارشاد و قانون حجاب در کشور، مرگ او را یک عمل جنایتکارانه از جانب گشت ارشاد و برخاسته از قانون ناحقی مینامند که به بهانه نهی از منکر، قاتل ناموس این مرز و بوم شده است. گویی فراموش کردهاند که همین آقایان که امروز فریاد دفاع از مظلوم برآوردند، چندی قبل از آقای نجفی شهردار سابق تهران که همسر خود را با ضرب گلوله به قتل رساند، چنان حمایت کردند که گویی مقتوله، زن نبوده و یا چنین خشونت و مرگی کاملا طبیعی و حق بوده است.
🔺چرا این همه تبعیض؟ آیا این برخورد دوگانه چیزی غیر از موجسواری بر روی احساسات و غیرت مردم است؟ اگر قصد روشنگری و اصلاح امور را دارید چرا بیراهه میروید؟ آیا سرچشمه این «ولنگاریها» و «فسادهای اخلاقی از جمله شل حجابی و بدحجابیها» را نمیشناسید؟ آب از چشمه گلآلود شده است.
🔺 آری! وقتی گفتمان جامعه همسو و همخوانِ «گفتمان امام جامعه» نباشد، امر صریح امام انقلاب مبنی بر «کنترل فضای مجازی و رسانهای کشور» بر زمین میماند، «جنگ شناختی» و «حمله نرم دشمن به کانون خانواده و حریم زن» از این طریق، نه تنها جدی گرفته نمیشود، بلکه اِعمال قانون به هنگام تخلف، «تجاوز به حریم خصوصی» نامیده میشود و کار به جایی میرسد که در کوچه و بازار و سینما و ورزشگاه به بهانه «آزادی»، شاهد حجم وسیعی از فساد و بیاخلاقی و «ولنگاری» هستیم و در چنین حوادثی که متاسفانه منجر به فوت یک نفر میگردد، به دلیل «نبودن زیر ساختهای نظارتی و کنترلی» حتی در پخش اخبار واقعی هم، کنترل و نظارت لازم وجود ندارد و فضای ذهن و روح افراد جامعه، بازیچهٔ دستِ معاندان خارجی و سرسپردگان داخلی میگردد که «فریاد دفاع از حقوق زنان» و «دفاع از مظلوم» را سر میدهند تا «از آب گل آلود ماهی بگیرند.»
🔺لطفا همه مسئولین فعلی و گذشته که در چنین وقایع تلخی، دنبال مقصر اصلی ماجرا هستند اول یک سوزن به خود بزنند.
✍ آمنه عسکری منفرد
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖 وارونهنمایی امنیت
▪️درگذشت مرحومه مهسا امینی جدا از حواشیِ آن و افزون بر غمی که بر دلها نشاند، غرض و مرض خیلیها را در پیش دیدگان جامعه آشکار نمود. از آن جمله، توصیهی بعضی افراد دغلکار به محجبهها بود مبنی بر اینکه به هر وسیلهی ممکن، از اقداماتِ دستگاه حکومت در مواجهه و مقابله با قانونشکنانِ بیحجاب و بدحجاب برائت جُسته و جهت حفظ امنیت در برابر کینه و نفرت بدحجابان نسبت به خود، به خیمهی دشمن ملحق شده و اماننامه دریافت نمایند!!!
در پاسخ به این دعوت شیطانی توجه به چند نکته ضروریست؛
‼️امنیتی که از آن سخن میگویند چنان وارونه بیان شده که اصلِ مفهوم امنیت و شاخصهای آن به انحراف کشیده شده است.
در این فقره چند سوال مطرح است؛
🔹اول آنکه؛ بیحجابی و بدپوششی، در واقع خود از دلایل سلبِ امنیت و آرامش خانوادهها و جامعه محسوب شده و یک تهدید بزرگ برای ناامنیِ روحی - روانیِ جامعه است، زیرا هوسهای فاسدکننده را در ذهن افراد ایجاد کرده و گسترش میدهد و به دنبال آن کانون گرم زندگی زناشویی خانوادهها را به طرف سردی و ایجاد تنش و طلاق عاطفی و گاه رسمی میکشاند و چه پرشمار است نمونههای عینی آن در میان جامعهی ما و جوامع متاثر از این فرهنگِ غیرفطری...
همچنین روح و روان دختران و پسران جامعه را به جای هدایت در مسیر رشد و تعالی و انسانیت، گرفتار هواهای نفسانی و رذایل اخلاقی مینماید.
⁉️ بنابراین آیا بیتوجهی و نادیدهگرفتنِ بدپوششی به عنوان《عاملِ ناامنی》 و رهاکردنِ آن در بستر و فضای عمومیِ جامعه میتواند امنیت تولید کند؟
🔸دوم آنکه؛ راه رفتهی غرب و تجربهی تاریخیِ او در 《برهنگی و آزادیِ جنسی》، فراروی جامعهی بشری قرار دارد، ارمغان آن به روایت تاریخ و آمار منابع رسمی خودِ آنها همگی گواه بر بزرگترین ظلم به زن است. دریدن حریمِ خصوصی و کرامت انسانیِ او آیا جز ظلم و تحقیر زن و تبدیل او به کالایی جنسی و تحمیل سیاستهای ظالمانه در حق او و در کل ناامن کردن فضا برای او، آوردهی دیگری نیز داشته است تا بدان استناد کنیم و از آن به عنوان تجربهای موفق و قابل عرضه به دیگران یاد نماییم؟
⁉️ آیا طناب پوسیدهی فرهنگِ مبتذلِ غرب که با برهنه کردن زنان کانون امن خانواده را نابود کرده، میتواند دستاویز امنی برای زنان ما و جهان باشد؟
غرب که به دلیل نادیدهگرفتنِ ظرفیتهای وجودی و آفرینش لطیف و زندگیبخشِ زن، متهم است به بزرگترین ظلم بشری در حق او و تحمیلِ یک زندگیِ سخت و پُرتنش و ساختهوپرداختهکردنِ جهانی پر از ترس و ناامنی برای این خلقتِ پرشکوه خداوند، چه چیزی جز نگاههای هوسآلود و فرصتطلب و ابزاری به او هدیه کرده است؟ بهراستی نسخهی کرامتبخش و سعادتآفرینِ زنان را آیا جز از دست آفرینندهی هستی، میتوان در جایی دیگر جستجو نمود؟
📌 پس درود بر حجابِ الهیِ زن، درود بر احکام متعالیِ اسلام و درود بر نظام جمهوری اسلامی ایران
✍ مریم عفتی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖 موجسواری
[۱]. مرگِ مهسا امینی دستمایۂ آشوب و بلوا توسط عناصر آشوبگر و فرصتطلب علیه نظام اسلامی شد، البته نقطه ضعف گرفتن از نظام اسلامی توسط دشمنان تعجبی ندارد، بلکه اگر روزی دشمنی نکنند باید به خود شک کنیم. اما موضعگیری نابخردانه یا خائنانه توسط عناصر یا خواص بیبصیرت و سادهلوح که نان و نام و شهرت و قدرتشان بهخاطر نشستن بر سر خوان نعمت نظام اسلامی است جای بسی شگفتی است. افرادی مانند بیات زنجانی، محقق داماد، عبدالله نوری، خاتمی، مطهری، پزشکیان، ظریف... همان موضعگیریها را کردند که توسط استکبار، منافقین، سلطنتطلبان، عناصر تجزیهطلب، مسیحعلینژادها و گلشیفتهفراهانیها شده که نهایتا منجر به تجمعات خیابانی و آتش زدن قران و پرچم و پلیس شده... آیا فکر میکنید به شما رحم خواهند کرد؟
[۲]. ای خواصِ مرفه! برای رسیدن به قدرت و یا ثروت تا کجا ادامه خواهید داد؟! هرچند، نَفسِ هریک از انسانهای جامعه برای نظام ارزشمند است بر خود لازم و واجب میداند که از آنان حمایت کند، اما شما خواص بیخاصیت فقط از مردم در جهت موجسواری برای رسیدن به مطامع و آرزوهای خود سوءاستفاده میکنید. ما برای نظام اسلامی جان و مال و آبرو میدهیم اما شما سادهلوحانِ کجاندیش چه؟
📌 یاد سخنِ اسطورهی ایمان و صبر و شجاعت؛ حاجقاسم، افتادم که گفت:«وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت گفتم ای کاش به جای پرچم من را ده بار آتش میزدند چون برای نشاندن پرچم برهر قله سنگی دهها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم».
یادتان باشد ما همه حاجقاسمهای رهبریِ عزیزمان هستیم.
✍ کبرا خالقی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖 آوای مستی
🔹روزی روزگاری، در شهر هاملین، نینوازی ظاهر شد که ابتدا با خدمات خود، موشها را از شهر دور کرد اما با عدم تامین منافعش، کاری کرد که مردم شهر هرگز روی خوشی را نبینند، او بچههای شهر را مسحور خود کرد و ربود. سالها میگذرد و شهردار شهر هاملین، هنوز دنبال بچههای شهر میگردد.
🔹قصهٔ پُر غصهٔ عدم اعمالِ مدیریت در فضای مجازی ما نیز بر همین لِنگهٔ در، لَنگ میزند. ابتدا به واسطهٔ خدمات رفاهی فضای مجازی، مسحور فناوری شدیم و عنان آن را از کف دادیم و حال با همان فرمان، «مردم را بیپناه» در این فضا رها کردیم.
🔹چرا جنگِ شناختی را جدی نمیگیریم؟ چرا افکار مردم را به هووچیگران و غوغاسالاران رسانهای سپردهایم؟ چرا سرمایههای انسانی را به دست تکنیکهای گلولهٔ برفی میدهیم تا بهمن شایعات بر سر مردم آوار شود؟
🔹چه زمانی از این خواب بیدار خواهیم شد؟ تا چه زمانی به آوای نینوازِ هاملین فقط گوش میدهیم؟
✍ نساءالعلیه خلیلی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖 نجاتِ هویت زن، نجاتِ جامعه اسلامی است
[۱].در منطق اسلام و معرفت اسلامی برای «زن» به عنوان یک انسان، چهارچوبی معین شده است. «زن اسلامی» عبارت است از؛ آن موجودی که دارای ایمان و عفاف است و در عین حال متصدی مهمترین بخش تربیت انسان، که به همین واسطه در جامعه اثرگذار است. چرا که زن صاحب رحم و لایق پرورش نسل انسانی است و این از صفات خاص پروردگار رحمان است که در وجود او به ودیعه نهاده شده است. زن اسلامی دارای رشد علمی و معنوی است، مدیر کانون مهم خانواده و مایه آرامش افراد خانواده، خصوصاً مرد است. نکته مهم اینجاست که تمام اینها در کنار خصوصیات زنانگی مثل لطافت، رقت قلب و آمادگی دریافت انوار الهی است. اما در مقابل این تعریف یک الگوی انحرافی به نام «زن غربی» وجود دارد که متاسفانه در عصرحاضر بهعنوان آسیب جدی خودنمایی میکند و خصوصیت و امتیاز عمده و «آزاد بودن» به معنای غربی و برهنگی و ولنگاری است، که در حقیقت؛ با شعار داشتن حقوق مساوی با مردان، به دنبال «هویت گمشده» خویش سرگردان شده است. این درحالی است که در کشورهای اروپایی و آمریکایی به گواه همین زنان، این ولنگاری نه تنها نشانه آزادی زنان نبوده و نیست، بلکه تنها وسیلهای است برای «مصرف شدن زنان در جهت منافع عدهای برای رسیدن به مقاصد شوم جنسی و جسمی و حتی اقتصادی و سیاسی» و نکته مهم اینکه در این کشورها، نه تنها زنهای معمولی، که زنهای برجسته و فرهیخته نیز با زور و خشونت مورد سوءاستفاده قرار گرفتند. پس در این زمینه، تفاوتی در رتبه اجتماعی یا ارزشی زنان این جوامع وجود ندارد.
[۲]. اسلام به وسیله «حجاب» چارچوبهایی پیشِ روی زنان قرار داد، که وسیله «مصونیت» باشد نه «محدودیت». «امروز پرچمِ استقلال هویتی و فرهنگی زنان در دست زنان ایرانی است، امروز بانوان ایرانی با حفظ حجاب، استقلال هویتی و فرهنگی خودشان اعلام و به دنیا صادر میکنند».(دیدار مداحان، ۱۷ اسفند۹۶). حرمت و هویتِ زن مسلمان در کانون خانواده تقویت میشود و در سایه حضور پررنگ و موثر بهعنوان دختر، زن، مادر و همسر در کانون خانه و خانواده زمینهساز رشد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ملی جامعه خواهد شد. اسلام این هویت را به زن عطا کرد و انقلاب اسلامی ایران نیز این هویت و حرمت و شخصیت را به زن مسلمان ایرانی و خانواده برگرداند. این هنرِ انقلاب بوده و هست که دامن زنِ عفیفه مسلمان را جایگاه عروج مردان بزرگ، تاریخساز و اثرگذار الهی گرداند، بازتاب آن حضور مردان شیردل در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی در آغاز انقلاب و حضور شهدای مدافع حرم دهه هفتادی و هشتادی در رویارویی با داعش است، برگ مردانی که از دامنِ پاک زنان و مادران بصیر و عاشق ولایت، پا به معراج نهادند.
[۳]. امروز دشمنان قسمخورده این نظام فهمیدهاند که در جبهه نظامی نمیتوانند به این انقلاب ضربه وارد کنند، از تمام داشتهها و ظرفیتهای داخلی و خارجی استفاده میکنند و بهطور دائم، مشغول توطئهچینی هستند هزینههای هنگفت خرج میکنند، تا این هویت را ابتدا از زن و سپس از خانواده بگیرند. وقتی جایگاه زن در خانواده متزلزل شد اساس خانواده از هم میپاشد و در چنین شرایطی جامعه اسلامی آسیبپذیر میشود. «امروز دشمن بیدار و آگاه، با تغییر در سبک زندگی مردم و ترویج «سبک زندگی غربی»، خانواده را به سمت «مصرفگرایی و اسراف»، «رفاهطلبیِ افراطی و اشرافیگری» برده و زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به ما زده است). «بیانیه گام دوم انقلاب، ۲۲بهمن ۹۷). اما از آنجا که ملت ایران، ملتی آگاه، غیور، اثرگذار، مقاوم و مقتدر است با بهره گیری از آموزههای ناب الهی برای حفظ حرمت خانواده اسلامی و جایگاه قدسی زن، دست مستکبران را از دستاندازی و تعدی کوتاه خواهد کرد. ملت ایران هرگز اجازه نخواهد داد که دشمن با رواج «مادهزدگی»، «ابتذالگرایی» و یک کلمه «از بین بردن هویت و حرمت خانواده و زن مسلمان ایرانی»، بیش از این به اسلام و انقلاب ضربه بزنند.
📝 ادامه دارد...
✍ آمنه عسکری منفرد
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
📝 در ادامه مطلب...
[۴]. برای رسیدن به این آرمان یکی از راهکارها، «تقویت روح خودباوری»، «قدرت توانستن و بزرگی» در آحاد جامعه، «در جهت تحصیل اقتدار» در برابر دشمن مستکبر خواهد بود. اگر زن مسلمان جایگاه و هویت خود را بشناسد و برای حفظ کیان خانواده تلاش کند و اجازه دست درازی به حرمتِ خویش و خانوادهاش را هرگز نخواهد داد. اما متاسفانه امروز دشمن با استفاده از «ابزارهای رسانهای نوپدید» که اهرمهایی برای تسلط بر فرهنگ جوامع دیگر میباشد، با تمام قوا به میدان آمده است و با حضور موثر در «فضای مجازی یله و رها» خصوصیات فضای مجازی بیگانه، که به تعبیر رهبر انقلاب، «لغزشگاه و قتلگاهی» برای تخریب فرهنگ اصیل جامعه اسلامی و نفوذ و سلطه فرهنگی است(مراسم رحلت امام خمینی، ۱۴خرداد۹۵). در پی اشاعه دادن فرهنگ منحط غربی است، تا از طریق نفوذ در این «فضای غیرمنضبط و رها و ولنگار» اقشار مختلف جامعه خصوصاً جوانان و از جمله دختران و بانوان این مرز و بوم، را مورد هجمه بیامان دشمنان داخلی و خارجی قرار دهد و امروز کار به جایی رسیده است که نه تنها حرمت خانواده، بلکه حرمت زن بازیچه دست این متجاوزان قرار گرفته است. اکنون استکبار جهانی آنچه را به عنوان «مفاد سند ۲۰۳۰» برای جوامع تجویز کرده بود، بهطور عملی در جامعه و خانواده وارد کرده است و تنها راه نجات از این گرداب، «ایجاد مصونیت از طریق تعیین مرزهای روشن و مشخص» براساس آموزههای انقلابی و اسلامی و مقابله با ترویج سبک زندگی غربی است.
[۵].از این رو «مسئولین نباید بیکار بنشینند و مردم را بیپناه رها کنند، در حالی که عوامل مسلط بینالمللی از لحاظ خبررسانی و تحلیل دادهها، در فضای مجازی به شدت فعال هستند».(جلسه هیئت دولت، ۲ شهریور ۹۹). اما در حال حاضر متاسفانه اهتمام لازم به خرج داده نمیشود تا جاییکه به بهانه «آزادی و تساوی حقوق زن و مرد»، حضور در ورزشگاهها و یا کنسرتها، و یا تشکیل «کمپینهای نه به حجاب اجباری»، ابتدا ذائقهسازی کرده و سپس دغدغه روز اکثر آحاد جامعه، به خصوص جوانان و بانوان را منحرف کرده است و نیرو و توان و انرژی که باید صرف اعتلای اهداف انقلاب گردد، در اختیار دشمن قرار گرفته تا« به بهانه دفاع از حقوق پایمال شده زن» جامعه را سمت ولنگاری و بیهویتی سوق دهند. حال اگر دولت اسلامی با «هدایتِ فرهنگی جامعه» به وظیفه قانونی و مسئولیت شرعی خود عمل کند و توانِ خود را «صَرفِ اسلامی کردن فرهنگ»، «پایبند کردن مردم به دین». «اقامه معروف/ روح دینی» و «اخلاق اسلامی» گرداند و برنامهریزی و مراقبت و نظارت دقیق حرکت فرهنگیِ جامعه در قِبالِ هجمه فرهنگی، صیانت از فرهنگ اسلامی و انقلابی را در کنار تامین اقتصاد و معیشت مردم، در دستور کار خویش قرار دهد، جامعه اسلامی از «ولنگاری و ناامنی و بیتقوایی» به «امنیت اجتماعی» خواهد رسید. مفهوم امنیتِ اجتماعی این نیست که جسمِ انسان در جامعه، از تعرضِ دیگران محفوظ باشد، یا داراییهای مادی او در خطر نباشد، بلکه در کنار این نوع امنیت، امنیتهای به مراتب مهمتر وجود دارد که دولت اسلامی باید درباره آنها نیز احساس مسئولیت کند. بهعنوان مثال این که در جامعه، بستر برای وسوسه کردن و سوق دادن جوانان به سوی فحشا و منکرات فراهم باشد و کسانی که در این راستا تلاش کنند، یک تهدید جدی و نافیِ امنیت است(دیدار فرماندهان نیروی انتظامی، ۶ اردیبهشت ۹۴). امروز خواسته مهم ملت از همه مسئولین، خصوصاً دستگاههای فرهنگی دولت اسلامی این است که آغوش خود را به روی جوانهای مومن انقلابی و حزباللهی باز کنند. کسانی که با انقلاب موافق هستند و حاضرند در راه انقلاب فداکاری کنند(دیدار دانشجویان، ۱۲ تیر ۹۵). تا با «هدایت فرهنگی جامعه»، «ترویج فضائل دینی و صیانت از فرهنگ اسلامی و انقلابی، تقویت جناح فرهنگی مومن، نهی از منکر و امر به معروف»، «وسایل شرور و آفات» را از دسترس خارج کرده و با «مدیریت فرهنگی، مبتنی بر محفوظ ماندن مبانی انقلاب امنیت اجتماعی را به جامعه برگرداند.«لَیَنصُرَن اللهُ مَن یَنصُرُهُ اِنَّ اللهَ لقَوِیُ عزیز»؛ خدا به کسی که دین او را یاری میکند، یاری میدهد. چرا که او سخت نیرومند و شکستناپذیر است.(سوره حج، آیه ۴۰).
✍ آمنه عسکری منفرد
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#اربعین
#دفعِ_جهالت
🔖 چهلمین روزِ بذلِ خون
📌 سلام به تو که بذل خون کردی تا بندگان خدا را از جهالت و گمراهی نجات دهی، یا حسین(علیه السلام). زیارت اربعین.
[۱]. و از آن زمان تاکنون پرچم
توحید برای نجات انسانها از گمراهی با شدت و حدّت بیشتری
در دستان موحدان عالم برافراشته
نگه داشته شده تا در زمان ظهور
که زمان رشد و بلوغ عقلی بشریت
است بهدست آخرین ذخیرهی
الهی سپرده شود تا حیات طیبه به منصهی ظهور برسد. و اینک در این عصر که جاهلیت مدرن در جبهه کفر موج میزند، دشمن همچنان افتان و خیزان در مقابل جبهه توحید صف بسته تا به زعم خود سدِ راهِ اقامهی توحید و رشد و آگاهی و ایمان و عشق به بشریت شود. لیک میبینیم، امام خامنهای محکم و استوار توصیه میکنند:«دو جمله حیاتی و جاودانی قرآن یعنی تواصی به حق و تواصی به صبر برای همیشه و بخصوص برای امروز ما یک دستورالعمل اساسی است.»(در دیدار هیئتهای دانشجویی۲۶شهریور۱۴۰۱)
[۲]. این تواصی به حق و صبر، همان فرهنگ حسینی است که در عالم غوغا بپا کرده است. جبهه مقاومت با پیروی از حق و صبر، لحظه به لحظه صفوف کفر و جهالت را درهم شکسته و درحال حرکت به سوی آرمانهای الهی است. حقگویی و دنبال حق و عدالت بودن و ایستادگی و خسته نشدن و نترسیدن از هیاهوهای دشمن راه حسین(علیه السلام) است. بنابراین دشمن سعی میکند به وسیله ابزارهای خود بخصوص شبکههای مجازی؛«این مزدوران استکبار» در داخل و خارج کشور در تکاپوی بیاعتماد کردن مردم نسبت به نظام اسلامی شود تا ایشان را از پیکره جمهوری اسلامی جدا کنند. زهی خیال باطل که مردمِ حسینی ما اسیر شایعات و هراسافکنیهای معاندین شوند. مردم بخوبی میدانند که یکی از اصولِ جمهوری اسلامی نجات و احیاء گمراهان و مبارزه با گمراهکنندگان است و هیچگاه از این رسالت خود دست برنمیدارد و به همین علت است که رهزنان دین مردم، هر لحظه درصدد هستند تا با کوچکترین بهانه دست به تحریف اتفاقات در کشور زده تا شاید از این راه بتوانند ضربههای مهلک به نظام پرقوت اسلامی ما بزنند.
[۳]. پس از انقلاب اسلامی، جوانان مومن ما پس از آشنایی با اسلام ناب که از امام عظیمالشان آموختند و با تاسی به پیشوای خود حسین بن علی(علیه السلام) با جدیت تمام بذل خون میکنند تا جهالت و حیرانی و آلودگیهای شرک و ضلالت را از محبین اهلبیت(علیهم السلام) و بشریت بزدایند تا فرهنگ حسینی را در عالم نشر دهند، و این ایثار و نثار و خون شهیدان است که؛ هر گاه جامعه به آن نیاز دارد، به کمک مردم میآید و هرگونه رذالت و شیطنتهای صهیونیستی را نقش بر آب میکند، و به خاطر این رشد ایمان و عمل صالح مومنین و از جان و مال گذشتنهاست که اربعین حسینی هرسال«بخصوص امسال» با شکوهتر از سال پیش برگزار میشود. « و این دست خدا است که با این جلوه عظیم بشارت میدهد[که] راه پیش روی ما روشن و پیمودنی است. »(در دیدار هیئت دانشجویی ۲۶شهریور۱۴۰۱). بنابراین باید فرهنگ حسینی راه و شعار ما باشد تا تمام نقشههای دشمن خنثی شود و برگزاری اربعین «معجزهگون» و امر ظهور تسریع گردد. انشاءالله
به امید ظهور بقیه الله الاعظم
و علی لعنه الله علی القوم الظالمین
✍ کبرا خالقی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#اربعین
#دفعِ_جهالت
🔖 اربعین حسینی، تجلی ولایت
📌 زيارت حضرت سيّد الشّهداء(علیهالسلام) در روز اربعين، بزرگترین «مختصّات» شيعه و شروع «جاذبۀ مغناطیس» حسینی است؛ آن روحی که در این کالبدهای متفرّق، جریان یافته و مثل دانههاى تسبیح، یک رشته و یک نخ، همۀ اینها را به هم پیوند داده، رشتۀ «ولایت» و «فرمانبَرى» از مرکزیّت تشیّع است؛ قلبى که به همۀ اعضا فرمان میدهد و انسانها را به گلولههاى داغى تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو میبرد. این موعد باعث شده تا برای شیعیان سراسر جهان با هر ملیت و نژاد، خلق فرصتی شود تا یاد «حقیقت» و «خاطرۀ شهادت» در مقابل «طوفان تبیلغات دشمن» زنده نگه داشته شود. آن موعد، روز اربعین است؛ و جاى شرکت، سرزمین کربلا است؛ چون روح شیعه روح کربلائى است، روح عاشورائى است. اینها شعلههایى بوده که از آن روح مقدّس و پاک سرکشیده و روحها وجانها را در آتش عشق خود سوزانده است. این حرکت عظیم، حرکت «عشق و ولایت» است، حرکت «عقل و ایمان» است و این همان چیزى است که در سایر ادیان، خلأ آن «محسوس» است.
[۱]. اربعین، وعدهگاه عاشقان امام حسین(علیهالسلام)، فدائیان راه و مخلصان مکتب ایشان است؛ آن چیزی که منجر به خلق حماسهآفرینیِ عظیم از سوی مسلمانان جهان مخصوصا شیعیان اباعبدالله(علیهالسلام) میشود، یادآور نقش ولایت در پیوند دهنده «قلبها»، استوارکننده «ارادهها» و به حرکت درآوردن «قدمها» است. کاری که ولایت با انسان میکند دست کمی از معجزه ندارد؛ ولایت انسانها را از سلطۀ «هوای نفس» جدا کرده و به یک منبع قدرت قاهر، فناناپذیر و نامتناهی گره میزند به گونهای که اولاً کار ولایت تحول انسان از «خودمحوری» به «خدامحوری» است و در این صورت معیار تعاملات مردم بایکدیگر از «منفعتطلبی»، «سودپرستی» و تحقق اهداف «فردی» و «شخصی» جای خود را به خوشنودی ورضایتمندی «ولی» میدهد، حال موقعی که ولی «فنای فی الله» و مظهر از خود گذشتگی و «ایثار» برای تحقق اهداف امت اسلام باشد، همین الگو در دل عاشقان مکتب ایشان نیز رسوخ کرده و محاسبات افراد از محوریت «مادیات» خارج و به محوریت «مواسات» متحول میشود. ثانیاً ولایت بر اندیشههای «پراکنده» وقوۀ «متخیلۀ» انسان مسلط میشود و به جای خیالافکنی.های «نابخردانه»، «واقعبینی» را جایگزین آن میکند؛ بنابراین مانع از تضیع استعدادها و اندیشههای صحیح و کمالگرایی میشود. لذا ایدئولوژیِ انسان را برای رسیدن به «آرمانهای اصلی» سازماندهی کرده و «آرمانگراییِ واقعبینانه» را به عنوان شعار راه قرار میدهد. ثالثاً با قوت در ایدوئولوژی و حرکت در راستای هدف، قهراً اراده و انگیزه انسان نیز قوت و نیرو مییابد و میداند حتی دست اندازها و ومشکلات، موانعی «جدی» برای آن به دنبال نخواهد داشت یا به عبارتی موجب «سلب حرکت» او نخواهد شد. رابعاً با قوت یافتن اراده، «بدن» نیز تحت فرمان آن قرار گرفته چرا که روح برای فعالیت نیازمند «استخدام بدن» است و بدون همراهی بدن و نیروی جسمانی موفق نخواهد شد بنابراین آنچه که انسان بر انجام آن مصمم میشود به دست خواهد آورد.
📝 ادامه دارد...
✍ زینب هاشمزاده
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
📝 در ادامه مطلب...
[۲]. نقش «ولایتِ حق» در جهت دادن «افکار»، «عقاید»، «اراده» و «اقدام و عملِ» صحیح به اندازهای مورد توجه است که انسان کافی است برای پیروزی، قلبش را مملوء از «محبتِ» ولایت کند چرا که قلب نه تنها نمیتواند ولایت حق و ولایت طاغوت را به طور همزمان در خود پذیرا باشد، بلکه محبت خالصِ قلب فقط به یک کدام تعلق میگیرد؛ حال در این وانفسا انسانی که قلبش را از محبت اغیار خالی کرده و دل به سوی خدا و ولی او بسپارد، ولی هم دستش را گرفته و راه را نشان میدهد؛ «محبت» همان عشق خالصانه اباعبدالله(علیهالسلام)، «راه» همان «اربعین حسینی» و «حِصن حَصین» همان قرار گرفتن تحت قبه «ولایتِ» حسین بن علی(علیهالسلام) است. قبه از خشت وگل نیست، این دژ وحصن از آجر و آهن نیست بلکه یک «عقیده» است و هر ذکر ودعایی فقط با عقیدۀ به ولایت بالا میرود. کسانی که میخواهند حصن حصینشان را با سنگ و چوب دنیایی بنا کنند و در تمام طول زندگانی محاسباتشان را بر همین مبنا پایهگذاری کرده و از طرفی شعار «عدالت طلبی» و «مساوات» سر میدهند و خودشان را مدعی حقوق «شهروندی» و «انسانیت» میدانند کافی است چشمان خود را به روی حقایق باز کرده و تماشا کنند چگونه در جهان جمعیتی، نیت و انگیزهشان از تلاش در تمام طول زندگانی، نه تنها جمعآوری ثروت وسرمایه و انبوه سازی نیست بلکه هدفشان «گذشتن» از تمام داراییها و منافع برای خدمت رسانی به زائرانی است که با محبت و عشقی خالصانه برای زیارت اربعین «متضرعانه» در تمام طول سال دست به دعا بوده و تمام هم و غمشان لحظهای تنفس در بهشت زیبای حسین(علیهالسلام) است؟ عدهای تمام تلاششان در جهت ایجاد بهشت زمینی برای آبادکردن دنیاییشان است غافل از اینکه بهشت زمینی جایی جز زیارت کربلا نمیتواند باشد.
[۳]. فریاد شعار انسانیت بدون شناخت ماهیت انسان بیمعنا است، انسان تا زمانی که نفس «سرکش» و «اغواگرِ» خود را نتواند مهار کند شعار «انسانیت» کلیشهای بیش نخواهد بود و هرگز به «کمال» نخواهد رسید، اما ولایت با شناخت ماهیت انسان و نفس فریبگر او ابتدا شیطان درونی و بیرونیاش را به انسان میشناساند سپس راهکارهای شکست او را ارائه میدهد و در ادامه طبیعتاً بدون نیاز به فریاد شعار انسانیت، خودِ انسان به سمت آن خواهد رفت چرا که انسان فطرتی خدا آشنا دارد و نفس خوبیها و بدیها را میتواند بازشناسی کند، اربعین صحنه نقشآفرینی عاشقان اباعبدالله(علیهالسلام) و مظهر «انسانیت»، «فداکاری»، «ایثار» و «عدالت» است، اجتماعی «خودجودش» و «مردمی» است که تمام افراد اعم از کودک و پیر و نوجوان ایفای نقش کرده بدون اینکه کوچکترین فشار یا کمترین انگیزه مادی وجود داشته باشد. موکبهای حسینی که با کرامت و مهماننواری از زائران با جود و کرم، پذیرایی میکنند و صحنههای زیبایی از وحدت، همبستگی و جوششِ عواطف انسانی را خلق کرده که همه اینها طبق محاسبات مادی و دنیایی در ذهنها نمیگنجد. اربعین فطرتهای پاک انسانها را علیه ناپاکیها بیدار و بسیج کرده و دشمنان مکتب اهل بیت (علیهالسلام) را از مشاهده این اتحاد عظیم در اربعین به وحشت انداخته است؛ از سویی به فرهنگ خشونت و تروریسم تکفیری به نام اسلام و اسلامهراسی میپردازند و از سویی دیگر راهپیمایی میلیونی مردم عاشق را سانسور میکنند. اربعین را میتوان مَثَل اعلای جامعه مهدوی دانست چرا که عظمت راهپیمایی میلیونی حسینی به حدی است که امتداد آن اصلاح اوضاع «بشریت» را به دنبال داشته و این راهپیمایی نماد «مقاومت جهانی» علیه باطل با پرچم «لبیک یا حسین (علیهالسلام)» است. اگر جامعه حسینی نباشد، غیرممکن است مهدوی شود چرا که امام عصر(عجلاللهفرجه) منتقم خون امام حسین(علیهالسلام) است، جامعه باید حسینی شود تا زمینه سازی ظهور تحقق پیدا کند، راه حسین، راه خدا بوده و راه خدا راه اصلاح جهان است.
✍ زینب هاشمزاده
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
13951113_18572_128k.mp3
1.95M
🔹برای انقلابی بودن شاخصهایی وجود دارد...تقوای سیاسی یعنی انسان از لغزشگاههایی که دشمن میتواند از آن استفاده کند، پرهیز بکند.
▪️بیانات در مراسم بیست و هفتمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)
۱۳۹۵/۰۳/۱۴
#تقوای_سیاسی
#انقلابی_ماندن
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖 «در فتنهها چون شتر دوساله باش!»
[۱]. بر اساس شواهد صحنه امروز دنیا، اکنون نظام جمهوری اسلامی با یک جنگ عظیم نرم مواجه است؛ زیرا تمام دشمنان جمهوری اسلامی و تمام عالم استکبار در مقابل نظام صفآرایی کرده و «نقاب دیپلماسی» را از چهره برداشتند، تا جایی که مسئولان غربی و آمریکایی و اسرائیل در مسائل داخلی ایران به عنوان «دفاع از حقوق زنان»، به دنبال «فتنه انگیزی و ایجاد اغتشاش» هستند. وقتی انسان «تجهیز»، «صفآرایی»، «دهانهای با حقد و غضب گشودهشده و دندانهای با غیظ فشردهشده علیه انقلاب، امام خمینی و آرمان های نظام اسلامی» را می بیند، وجود این «جنگ نرم» را لمس میکند هرچند ممکن است که اینها را نبیند.
[۲]. اما واقعیت این است که وقتی دنیای غرب با وجود تمام ادعاهایش همه «هیمنهٔ پوشالی» خود را در معرض نابودی و ویرانی میبیند، «عزت و اقتدار دنیای اسلام»، «قدرت رو به رشد جمهوری اسلامی ایران در منطقه حساس جهان» به عنوان «الگوی مقاومت» را برنمیتابد؛ لذا با همهٔ هست و نیست خود به میدان میآید تا ملتی را که حتی تحریمهای شدید اقتصادی و سیاسی نتوانست به زانو درآورد، با ایجاد «فتنههای عظیم» در معرض تزلزل و فروپاشی قرار دهد. دنیای غرب در راستای تحقق این خیال باطل، به دنبال «انهدام سنگرهای معنوی نظام، یعنی؛ ایمانها، عزمها، معرفتها و پایهها و ارکان نظام» است. پس تلاش میکند تا برای از بین بردن نظام جمهوری اسلامی ایران «پشتوانه مردمی انقلاب و اعتماد مردم به نظام» را دچار تزلزل نماید، تا از این طریق ایران اسلامی را به یک «نظام دستنشاندهٔ مطیعِ منقاد در مقابل خویش» تبدیل کند.
[۳]. «رسانهها و دستگاههای تبلیغاتی» خصوصاً «رسانههای مجازی بیگانه» که وابسته به استکبار و طاغوت هستند، میداندارترین عناصر دشمن نظام اسلامی هستند و از این امکانات فضای رسانهای، برای به آشوب کشیدن جوامع از طریق؛ «القای بیاعتمادی میان مردم و ارکان نظام»، (از جمله نیروهای مسلح و انتظامی) و «آموزش و تشویق به اغتشاشگری در جامعه»، به اهداف شوم و پلید خود دستیابند. امروز موثرترین و قویترین سلاح بینالمللی، «سلاح تبلیغات و ارتباط رسانهای» است که به فرموده رهبر انقلاب، از «بمب اتم» هم بدتر و خطرناکتر است همچنین در این برهه، که قدرت امنیتی و جاسوسی سرویسهای گوناگون امنیتی و تبلیغاتی دنیا؛ نتوانست با وجود تمام تلاشهای خود در جهت «عدم پوشش خبری موفقیتهای سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی» از یک طرف و از سویی «معجزه بزرگ اربعین» که امسال از همه سالها و همه دوران تاریخ باشکوهتر و معظمتر انجام گرفت» (۱۴۰۱/۶/۲۶) ، قد عَلَم کند و از طرفی از نظر امنیتی و اقتصادی «تمام هیمنهٔ پوشالی» خود را «در معرض تخریب و واژگونی در برابر دیدگانِ عالم» میبیند، نوکِ پیکانِ حملات خود را در مسیر تحریک عواطف و غیرت ملت مسلمان ایران قرار داده؛ تا با «ایجاد فتنه طراحی و برنامهریزی شده»، با «موجسواری بر ادعای احقاق حقوق پایمال شده زنان در جامعه ایران و مسئله حجاب» یک مسئله داخلی را دستآویزی برای ایجاد آشوب در کشور قرار دهد. او که خود در این آزمون، «رسواترینِ عالم» است و سالانه «آمار جنایات عظیم و دهشتناکش بر علیه زنان و دختران» گوش فلک را پر کرده است، «با استفاده از قدرت رسانه و جنگ نرم و در زمین فضای مجازی خود» به دنبال «کلیدزدن فتنهای جدید در کشور ایران است. امروز هیچ کشوری دیگری در دنیا پیدا نمیکنید که اینجور آماج حملات باشد، دشمنان قسم خوردهٔ این ملت، هر روز «عرصهٔ جدیدی» را در مقابل جمهوری اسلامی میآرایند تا «هویت اسلامی» را از ملت ایران به یغما ببرند .
[۴]. در چنین شرایطی ملت بصیر ایران باید با «بصیرت» که مانند «قطبنمایی» در زندگی پیچیده امروز راهگشاست و با «پایبندی به قانون» در سایه «امنیت و آسایش» با «حفظ اتحاد ملی» مانند چهل سال گذشته در مقابل فتنه دشمنان این نظام بایستند. در این میان نقش «خواص انقلابی بصیر» در جهت «تبیین» و روشنگری و هدایت جامعه به سمت خیر و صلاح و «حفظ و تثبیت هویتملی و دینی» بسیار تاثیرگذار است. به فرموده مولای متقیان در حکمت اول نهج البلاغه، «کُن فی الفِتنهِ کابنِ اللَبون، لا ظَهرٌ فَیُرکَب و لا ضَرعٌ فَیُحلَب» «در فتنهها چون شتر دوساله باش که نه پشتی دارد که سواری دهد و نه پستانی تا او را بدوشند.»
✍ آمنه عسکری منفرد
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی