درگیر بازی رسانه ای مشروعیت نشوید...
یورگن هابر ماس،در کتاب نظریه کنش ارتباطی خود این اعتقاد را دارد که هر قانون و هنجاری تنها زمانی مورد قبول و تایید است که بر اثر گفتگوی اکثریت جامعه شکل بگیرد و مورد پذیرش اکثر جامعه قرار گیرد در واقع او ملاک مشروعیت را اینچنین توصیف میکند،در واقع گفتگو در باب قانون باعث فهم درست از آن خواهد شد،اما او خود قبول دارد که خشونت ساختاری در جامعه ی سرمایه داری،مقابل شکل گیری روابط آزاد و بین الاذهانی است و رسانه های جمعی تمام تلاش خود را برای حفظ شرایط موجود میکنند،رسانه ها سعی دارند با استفاده از ظرفیت خود قدرت را به نفع طبقه ای خاص مدیریت کنند،البته نگارنده گرچه مبنای مشروعیت از دید هابرماس را تا حدودی مورد خدشه میدانم و عدم حضور عوامل دیگر در مشروعیت هابرماس را نقص می انگارم که باید جای دیگری مورد مداقه قرار گیرد اما ابزار انگاری رسانه ای به نفع طبقه خاص را در زمان کنونی بیش از دوره هابرماس قبول دارم،اما این بدان معنا نیست که نتوان به خودآگاهی رسید بلکه این ابزار انگاری تا جایی ادامه می یابد که بشر از عدم آرامش و آرامشهای کاذب به دنبال رهایی رود و از پیله برون آید...
طلبه ای که دوست دارد #ضحی خوانده شود.
__
@howzeh_enghlab
زندگی برای ❞ علوم انسانی ❝
آقای رییسجمهور بیان کلیات تاثیری در زندگی مردم ندارد... __ #روشنگری #نشر_حد_اکثری __ @howzeh_engh
❗️رهبر انقلاب:
«به رئیس جمهور محترم گفتهام که بیان شاخصهای کلان خوب است، اما اینها در معیشت مردم اثر نمیگذارد.
🔸باید به گونهای عمل کرد که مردم تأثیر آن را در زندگی خود احساس کنند اما اینگونه نیست.»[۹۵/۱۲/۱۹]
زندگی برای ❞ علوم انسانی ❝
مردم باید از جمهوری اسلامی مایوس شوند..! __ #روشنگری #نشر_حد_اکثری _ @howzeh_enghlab
🔸مردم باید بهخاطر مشکلات معیشتی از جمهوری اسلامی مأیوس بشوند!
📝 «هدف میانمدّت آنها [دشمن] مسئلهی اقتصاد کشور است، مسئلهی معیشت مردم است. اقتصاد بایستی حرکت نکند، معیشت مردم بایستی لنگ بماند، کار و تولید باید در کشور پایین بماند، بیکاری باید بهعنوان یک بلا در کشور عمومیّت پیدا کند، مردم بایستی از جمهوری اسلامی و از نظام اسلامی بهخاطر مشکلات معیشتی ناامید و مأیوس بشوند. این هدف دشمن است؛ دنبال این هستند، دارند تلاش میکنند، برایش برنامهریزی میکنند، به قول خودشان اتاقهای فکر تشکیل میدهند، برای اینکه بتوانند این کار را در کشور ما انجام بدهند.
۱۳۹۶/۰۲/۲۰
#امام_خامنه_ای
#دشمن #جمهوری_اسلامی #توطئه #اقتصاد #معیشت
🔻🔻🔻
@howzeh_enghlab
هدایت شده از حــاکمِ حَکیــم
#واجب_فراموش_شده
🔸رهبر انقلاب:
«جوان حزباللهی باید باهوش باشد و نگذارد کسی در صفوف او رخنه کند و به نام امر به معروف، فسادی ایجاد نماید که چهرهی حزبالله را خراب کند. این به عهدهی خودتان است!
❗️تجربه نشان داده تا نیروهای مومن برای کاری به میدان میآیند، عناصر دروغین با نام اینها فسادی ایجاد میکنند تا ذهن مسئولان را نسبت به نیروهای مومن چرکین کنند!»[۷۱/۴/۲۲]
@hakeme_hakim
📩
آیت الله خامنه ای:مقدمهی سازش، نرمش است. اگر آن حالت قهر نباشد، حالت سازشناپذیریِ مطلق نباشد، خشونت انقلابی در مقابل دشمن نباشد، سازش تدریجاً متصوّر و ممکن خواهد شد. ۶۰/۱۰/۸
#سازش_با_دشمن
#امام_خامنه_ای
@howzeh_enghlab
اگر آنچه که مطرح شده است، غلط است، آن وقت باید با شیوه علمی با آن غلط برخورد کرد؛ یعنی اغماض در مواجهه ی با غلط علمی جایز نیست. کسی اشتباه علمی کرده است، اغماض کردن و اینکه بگوییم احترامش را حفظ کنیم، ملاحظه کنیم و نگوییم، جایز نیست؛ نه، در باب علمیات، این مسئله وجود ندارد. باید از لحاظ علمی برخورد کرد، اما جلوی سوال را نباید گرفت. حوزه باید قطع سوال نکند.
__
#امام_خامنه_ای
_
@howzeh_enghlab
دشمن به دنبال حذف بیان مسائل سیاسی در منابر است!
🔲 حضرت آیت الله نوری همدانی در دیدار با مبلغین:
🔶 نمیشود گفت در منابر از سیاست اسلامی سخن نگوییم اتفاقا دشمن دنبال همین است که بی سر و صدا مجلسی گرفته شود و تمام!
🔶 روحانیت که از مردم جدا باشد و مشکلات مردم و ضعفا را نفهمد و درک نکند و نگوید باید فاتحه روحانیت را خواند!
@howzeh_enghlab
چقدر در قرآن با عباراتى همچون «لتبین للنّاس»، «هذا بیانٌ للنّاس»، بر بیان و تبیین تکیه شده است! این، شأن علماى دین است که باید تبیین و بیان کنند.
خیال نشود که منظور فقط بیان و تبیین احکامى همچون حکم خمس و زکات است. لعنت خدا بر کسانى که کوشش کردند تا دین را از اساسىترین اصول آن، یعنى صحنههاى واقعى زندگى و صحنهى سیاست و حکومت جدا و مخصوص به همین کارهاى فردى کنند. البته نماز و روزه مهمّ است؛ اما عاملِ برپا داشتنِ همین نماز و روزه، حکومت است.
رهبرانقلاب در دیدار با حوزویان مورخه۱۳۷۴/۷/۲۲
@howzeh_enghlab
من میترسم که در این دوران نتوانیم به وظیفه مان عمل نماییم..!
__
#امام_خامنه_ای
__
@howzeh_enghlab
بُعد دیگر وحدت دین و سیاست این است که حوزههای علمیه بایستی از سیاست هرگز دور نمانند. طلاب باید آگاهی سیاسی پیدا کنند. مبادا جریانهای سیاسی روز، بر ذهن طلاب در حوزهی علمیه سبقت بگیرند. طلاب باید در فضای سیاسی حضور داشته باشند؛ بلکه جلوتر از زمان باشند و فکر سیاسی روشن داشته باشند؛ کمااینکه علمایی که فکر سیاسی روشن داشتند، مفید بودند.
@howzeh_enghlab
#FATF
من #مرجع نیستم،سواد مراجع را هم نداریم،تقوای آنها را هم ندارم،اما سوال چرا،سوال از ایشان فراوان دارم،این روزها داستان #fatf را همه شنیده ایم،میدانیم چقدر خطرناک است،میدانیم در این وا نفسای اقتصادی چه میخواهند بکنند هنر تصویب در 20 دقیقه را هم در آن مجلس مثلا #اصولگرا و باطنا #بادگرا دیدیم تا چه رسد به این مجلس #غربگرا ،
اما چرا #مراجع بزرگوار تازه شب تصویب یادشان افتاد موضعگیری کنند،چرا قدرت رسانه ای حوزه به کار گرفته نشد؟ اصلا بزرگان تا حال برایشان سوال شده است چگونه جریان اجتماعی می شود ایجاد کرد؟
یا اصلا فکر کرده اند رسانه چیست؟ نمیدانم شاید پاسخ این پرسشها را میدانند و به ما شاگردان یاد نداده اند یا گفته اند و ما نشنیده ایم،اما چرا اثرش در جامعه ملموس نمیشود؟
اگر بنا باشد بزرگان حوزه مطالبه بکنند باید آن مطالبه به سرعت تبدیل به جریان اجتماعی شود،کجاست میرزای شیرازی که با یک فتوا کل جامعه را بسیج میکرد؟
__
#یادادشت_یک_سهایی
#قرار_داد_نگین
#مرجعیت
#حوزه_انقلابی
__
@howzeh_enghlab
هدایت شده از زندگی برای ❞ علوم انسانی ❝
یک ملت وقتی احساس ضعف میکند که...
__
#امام_خامنه_ای
___
☫ @howzeh_enghlab
هدایت شده از زندگی برای ❞ علوم انسانی ❝
کاری که علی العجاله باید کرد...
__
#امام_خامنه_ای
#اصلاح_دینی
#خط_امام
__
☫ @howzeh_enghlab