بسمهتعالی
گردهمآیی ائتلاف انسجام در میانهی دو انتخابات تیرماه
🔸در فرایند انتخابات ۱۴۰۳، دلبستنِ صرف به موفقیت نامزد دلخواه، نه تنها ممکن است ضرورت مشارکت سیاسی مردم را از یادمان ببرد، بلکه چه بسا امکان تفسیر سیاسی رایمان را نیز دشوار نماید. در تنگنای این روزها و ساعات، جریان متعهد به جمهوری اسلامی ایران باید بیش از پیش راهِ خود را بازیابی کند و مجالی را برای گفتگوهای بیپرده و سخت باز کند.
شما دعوتید به گردهمآیی انسجام و تلاشی که حول آن برای شروع این گفتگو و پیشنهاد مسیر برای حرکت در جریان است.
این نشست فعلا مختص آن دسته از عزیزانی است که بیانیههای انسجام را امضا کرده اند.
🔹فردا یکشنبه دهم تیرماه، ساعت هفده تا نماز مغرب
🔹تهران، خیابان ولیعصر، خیابان شهید فلاحی (زعفرانیه)، نبش امیری ثوری، مجتمع آموزشی سماء
بسمه تعالی
بیانیه ائتلاف انسجام در خصوص دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
🔸انتخابات ۸ تیر ۱۴۰۳ کمترین مشارکت سیاسی مردم را از ابتدای انقلاب تا به امروز در پی داشت. البته این میزان مشارکت برای بسیاری آنقدرها نگرانکننده هم نبود؛ چه بسا بگویند آنچه مهم است اداره معقول کشور به دور از جنجالهای سیاسی است و این میزان مشارکت برای تداوم ساختارها معقول است. عدهی دیگری هم که ابراز نگرانی میکنند، باز همه چیز را به مدیریت ضعیف کشور و تدبیر غیر کارشناسانه امور در این سالها حواله میدهند. این جریانهای حاکم، با تمام تفاوتهای ظاهریشان، مردم را تودهای منفعل میفهمند که باید نشاط سیاسیشان را کنترل کرد و در مدلهای کارشدهی حکمرانی گنجاند. حذف مردم از سیاست اینک پروژه رسمیِ این جریانهاست و چه بسا از سوی مردمِ ناامیدشده پذیرفته نیز شود.
🔹اما حذف معقول مردم، اثر نهایی خود را در استقلال کشور ظاهر خواهد کرد. کشوری که نیروی مردم خود را نخواهد و مشارکت حقیقی سیاسیشان را در مدلهای مختلف حکمرانی یا عرصههای رنگارنگ فرهنگی هدم کند، آماده است تا جذب تعادلهای خارجی قدرتهای شرقی و غربی شود و در گوشهای از معادلهای طراحیشده بنشیند. البته این راهِ رفتهی بسیاری از کشورهای جهان است و اینک دعوتش از دور و نزدیک، از دوست و دشمن به گوش ما میرسد. حساسیت نسبت به مشارکت حقیقی مردم که اصالتاً و ابتدائاً در سیاست ممکن است و پس از آن در دیگر عرصهها، حساسیت نسبت به استقلال کشور و ایستادگی بر شخصیت ملی است. امروز جهان و مشخصاً کشورهای منطقه چشم به استواریِ شخصیت ملی ما دارند. برای آنها این استواری، ابداً معنی داخلی ندارد، بلکه نماد مقاومت ایران پس از همه تحریمها و تطمیعهاست. نماد تصمیم ملی ایران برای حمایت از جغرافیای سیاسی مقاومت و ملتهای مظلوم آن است. در یک کلمه، مشارکت سیاسی مردم پیامی روشن به همه، از قدرتهای شرقی و غربی تا ملتهای منطقه دارد و معلوم میکند که چه مراودهای باید با ما داشته باشند.
🔸امروز، این مشارکت آسیب دیده و چه مبارک است انتخابات ۸ تیر که درد آن را به ما چشانده است. جمعیت ملی ایران رو به ضعف نهاده و جالب آنکه شورهای مصنوعی انتخاباتی نیز نتوانسته موقتاً آن را بپوشاند. حالا و پس از باطل شدنِ همهی تحلیلهای کارشناسی و آماری روشن شده است که دوگانهسازیهای مرسوم حزبی، مردم را گرم سیاست نمیکند و آنها نیک، از مشارکت مصنوعی تن زدهاند. آیا امروز کسی یا گروهی هست که بهصدق مردم کشور را فرابخواند و مشارکت سیاسی آنها را طلب کند؟ آیا هنوز جمهوری اسلامی میتواند مقاومت بر سر استقلال را با مردم ایران شریک شود؟
🔹صحنه انتخابات ۱۴۰۳ در روزهای گرم تیرماه باید تفسیر خود را پیدا کند؛ اینجا ابداً نزاعی فرهنگی بر سر پوشش زنان و فیلترینگ در میان نیست، همچنین ربطی به اصولگرایی و اصلاحطلبی با همه سابقهشان ندارد، نزاع اصلی مابین قرار گرفتنِ ایران در تعادلهای اقتصادی و سیاسی جهانی و اتکا به سرمایههای خارجی (به نام رفع تحریم و احیاء برجام) و ایستادن بر نیروی درونزای مردم و مشارکت سیاسی با آنهاست. در این چند روز باقیمانده به انتخابات دور دوم، باید این نزاع اساسی را بیش از پیش برآفتاب کرد و اجازه نداد تا نام مردم بازیچهی لفاظیهای تکراری قرار گیرد.
🔸امروز سعید جلیلی و آنها که اطراف او گرد هم آمدهاند و او را برگزیدهاند، نظر به شخصیت ملی مستقل ایران دارند و علیرغم تهمتها، از مشارکت عمومی مردم در صحنه اقتصاد و سیاست سخن میگویند. هر چه بیشتر از رقابت انتخاباتی میگذرد این تصویرِ متکی به مردم و بدور از جناحبندیهای کهنه سیاسی و حتی مذهبی در او و اطرافیانش آشکارتر میشود. آنها که استقامت ایران را در استقلال و مشارکت سیاسی مردم میجویند نباید نسبت به این فرصت بیاعتنا باشند و اتفاقاً در استقبال آگاهانه از آن، در تقویت و تعمیق این گفتار بکوشند.
🔹نکته مهم دیگر خطاب به گروههایی است که اطراف سعید جلیلی جمع شدهاند و در تلاشند. باز کردنِ راه مشارکت سیاسی مردم با تشکیل جبههای خودبسنده با ویژگیهای معلوم بدست نمیآید. نباید این جمعیت مستعد، حمیت خود را صرف استحکام پیوندهای درونی خود و اضافه کردن دیگرانی به آن کند؛ بلکه باید استقامت استقبال از همه آن مردمی را داشته باشد که بیش از هر روز دیگری از قالبهای تئوریک، جناحی و حتی آماری بیرون زدهاند و همچون اتفاقی در صحنه سیاست حاضر شدهاند.
امضاکنندگان بیانیه تا این لحظه:
دکتر حسین کچویان - عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی
حجت الاسلام سیدعلی موسوی - مدیر پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام
علیرضا کمیلی - دبیرکل اتحادیه امت واحده
حمید عظیمی - پژوهشگر اندیشکده مرصاد
دکتر محمدحسن نیلی - دبیر شورای بررسی متون
علیرضا شفاه - عضو شورای علمی موسسه علم و سیاست اشراق
دکتر اباصالح تقیزاده طبری - سردبیر مجله نقدنامه علوم انسانی
دکتر سیدعلی متولی امامی - عضو شورای علمی موسسه علم و سیاست اشراق و پژوهشگر تاریخ معاصر
دکتر محمدعلی روزبهانی - عضو هیات علمی و معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه هنر ایران
دکتر عاطفه صادقی - پژوهشگر مطالعات جنسیت و سیاست
امیرحسین صنایعی - دانشجوی دکتری فلسفه علم و پژوهشگر مؤسسه علم و سیاست اشراق
علیرضا سمیعی - نویسنده، روزنامهنگار و پژوهشگر ادبیات و فلسفه
دکتر علیرضا بلیغ - عضو هیات علمی پژوهشکده هنر و اندیشه اسلامی
رضا محمدی - سردبیر فصلنامه تخصصی حکمرانی مردمیِ امت
مرتضی نقره ای - دانش آموخته دکتری تعلیم و تربیت گرایش مطالعات برنامه درسی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد
محمد مهدی دستی - فعال دانشجویی
محمدحسین تسخیری - عضو گروه مطالعات علوم دقیقه موسسه علم و سیاست اشراق
سبحان جدیدساز - پژوهشگر علوم اجتماعی و مطالعات سازمان
سجاد واحدی - فعال دانشجویی
دکتر محمد نیازی - پژوهشگر تاریخ معاصر
ضحی قائمی - مسئول خواهران سابق بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر
امیرحسین فرخزاده - نایبدبیر سابق جامعه اسلامی شریف
صادق آقاجری - دبیر سابق سیاسی دفتر تحکیم وحدت
دکتر امین وجدانی - پژوهشگر مدیریت
محمد فیضی - فعال دانشجویی
بنت الهدی تاجیک - مسئول مرکز بررسی مسائل فرهنگی هاتف
دکتر محسن دنیوی - عضو هیات علمی پژوهشکده اندیشه و هنر اسلامی
شایان کریمی - معلم
امیرمحمد ذاکری - پژوهشگر علم
محمدحسین ابراهیمیمود - معلم
دکتر محسن ردادی - عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
احمد کاتب - دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه تهران
سید مهدیار رحیمی - دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه تهران
متین کاغذچی - کارشناسی ارشد رآکتور هستهای دانشگاه شهید بهشتی
حامد سهرابی - پژوهشگر حوزه سیاستگذاری فرهنگی
شیخ جواد شکری - طلبه و فعال فرهنگی
دکتر محمدرضا هدایتی - دبیر گروه فلسفه شورای بررسی متون
علی اردستانی - دبیر آموزش دفتر تحکیم وحدت و عضو
شورای مرکزی اتحادیه
زهرا ظرفچی شیرازی - پژوهشگر سیاستگذاری فرهنگی
علی عباسی - دانشجوی پزشکی دانشگاه شهید بهشتی
محمد خانزاده - نقره کشوری المپیاد زیست شناسی و دانشجوی پزشکی شهید بهشتی
محدثه شاهحسینی - دانشجوی ارشد روانشناسی دانشگاه تهران
فاطمه اصغری - کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه تهران
محمد اسکندری دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی پژوهشگر حوزه سیاستگذاری منابع آب
محمدطه خامدا - فعال دانشجویی
علی زمانی - مدیر تشکل رسانهای بین المللی فراشناخت
دکتر محمدجواد حاجیاحمدی - عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران
جواد زمانینسب - مسئول سابق بسیج دانشجوی دانشگاه علوم قضایی
امیرحسین صادقی - دبیر سابق تشکل دانشجویی آرمان صنعتی اصفهان
محمدرضا میرباقری - دبیر اسبق تشکل جامعه اسلامی دانشجویان صنعتی اصفهان
علیرضا مجیری - دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان
میثم بالزده - فعال فرهنگی
مهدی دیزانی - دانشآموخته سیاستگذاری فناوری
مهدی صفایی - دانشآموخته فقه و حقوق
چگونه میتوان از اقتصاد ایران سخن گفت؟
🔸علیرضا شفاه
🔹صادق الحسینی
۱۲ تیر ۱۴۰۳
صوت کامل گفتوگو
حجم فایل: ۱۲۶ مگابایت
⏰ ۳ ساعت
https://t.me/simafekr_com/996
این گفتگو که در گردهمایی انسجام طراحی و برنامهریزی شده، با همکاری سیمافکر، ائتلاف انسجام و ستاد آقای دکتر جلیلی برگزار شده است.
ویدئوی کامل گفتگو به زودی توسط سیمافکر، منتشر خواهد شد.
💡سیمافکر؛ ویدئورسانه فرهنگ و سیاست ایران
@simafekr_com
بسم الله الرحمن الرحیم
بیانیه #هسته_قرارگاه_ائتلاف_نیروهای_مولد #انسجام
در پی شهادت اسماعیل هنیه رحمة الله علیه
مهمانی از مردم ایران را کشتند. مهمانی که آمده بود تا در جشن وفاق ملی ما شریک شود و برای دولت نوپای ایران دعوتی باشد به سوی عهدی دیرین. عهدی که امروز در غزه تازه شده است و در آن نام شهدای تاریخ تکرار میشود. این مهمان همچون مهمانان دیگر مراسم تحلیف نبود که برای تهنیتی آمده باشد، آمده بود تا یادآور معرکهای باشد که اینک برپاست و ما پیشتر برایش قسم خورده بودیم. حضور و لبخند و آغوشی که گشود، تفسیری برای سوگندنامهی دولت ما بود و عهد نهفته در آن را فاش میکرد.
اسماعیل هنیه، در میان مردمان عصر ما نزدیکترین به شهادت بود و از این رو شهادتش عجیب نیست اما وقتی در خانه ما و پس از بزم مهمانی و شادی بههمآمدنمان، کشته میشود یعنی دشمن خبیث هرچند از او کینه داشت اما بیشتر از یادی که با او در دل ما میافتاد هراسان بود. شهید هنیه در نهم مرداد 1403 صحن مجلس ایران را به صحنهی جنگی پیوند زد که سرنوشت جهان آینده را در سواحل دریای مدیترانه معلوم خواهد کرد. آنها که او را کشتند، سودای آن را داشتند و دارند که آن ساحل نزدیک از ما فاصله بگیرد و سرنوشت دولت و مردم ما در برهوت خشک معادلات جهانی رقم بخورد. البته ما نیز گاهی در سراب این برهوت، آسودگی خویش را دیدهایم و با هزار دلیل معقول از آن جنبشی که ابتدا خود در امواج آن ساحل افکنده بودیم، دوری گزیدیم.
ما جهان را آزمودهایم و در فاصله از معرکهای که برپاست، آسودگی و امنیت نیافتهایم. دوستانمان را در همین معرکه یافتیم، باهم همچون ملت متحد شدیم و توانستیم دولتی به نام ایران داشته باشیم. اسماعیل هنیه که پیامآور این معرکه و یادآور عهد ما بود، در خاک ایران کشته شد؛ در برابر این خبر نباید سستی کرد. سهل گرفتنِ این خبر کافی است، تا نه تنها در میان کشمکشهای سیاسی و اقتصادی سردرگم شویم، بلکه از همهی خونهای جوشانی که تا امروز پشتیبان ما بودند جدا افتیم. یکی از این خونها، خون قاسم سلیمانی است.
اینک این شهادت، جلوه تازهای به مراسم تحلیف دولت نوپای ایران بخشیده است. تصویر آن سوگندها و آن آغوشها بههم آمیخته و در تاریخ ثبت شد و در آغاز فعالیت دولت چهاردهم قرار گرفت. سوگندهای این دولت با این خون به یاد خواهد آمد و با آن قضاوت خواهد شد. مجازاتی که جمهوری اسلامی ایران برای دشمنان بیشرم و خونریز این جنایت تعیین خواهد کرد، هر چه که باشد، نباید سبب حس جبران شود. مجازات اصلی در کیفیت حضور ما و استقامت ما در معرکه فلسطین و در کنار گروههای مقاومت، به دشمن تحمیل خواهد شد. سنجهی هر معادله سیاسی و اقتصادی دولت ایران، تقویت جغرافیای مقاومت است. ارادهی ما برای تولید این جغرافیاست، که تعهد دولت ایران به سوگند آغازین خویش خواهد بود.
🔴 مالک اشتر این جنگ باشید
🔻 نامه مسئولین و فعالین سابق دانشجویی خطاب به سرلشگر باقری، ریاست ستاد کل نیروهای مسلح
لینک امضای نامه
🇮🇷@Ensejam_iri