♨️ جالب است #بدانید | مقایسه ۲روز تولد برای #تاج و #عمامه
به بهانه ۲۹فروردین، روز ولادت #مقام_معظم_رهبری
💢 رهبر انقلاب پس از شنیدن خبر جشن گرفتن برای #تولد ایشان در سال ۸۶ به شدت از این اقدام گلایه کردند و فرمودند: «این کار غلط است، این تولد و امثال آن هیچ جشنی ندارد، برگزارکنندگان مسئول وقت و عمر و اموالی هستند که در این کار صرف و ضایع میشود. من از کسی که برای تولد من جشن میگیرد به هیچ وجه متشکر نمیشوم و او را مسئول زیانهای این کار هم میشناسم.»
📚 منبع تصویر: تاریخ ۲۰ساله ایران، حسین مکی، نماینده مجلس در دوران رضاشاه، ج۵، ص۱۵۱
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🟣 قسمتاول : دولت رئیسی در این چندماه گذشته ، آیا دستاوردی داشته است ...؟!*
@entekhab_t_masiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🟣 قسمتدوم : دولت رئیسی در این چندماه گذشته ، آیا دستاوردی داشته است ...؟!*
@entekhab_t_masiri
«جمعیت» کشور بالاخره از یتیمی درآمد!
پس از ماهها بالاخره روز گذشته جناب آقای رئیسی رئیسجمهور، دبیر ستاد ملی جمعیت را منصوب کرد.
درحالیکه مدت زیادی از تصویب و ابلاغ قانون جمعیت به دستگاهها میگذرد، تا به حال این قوانین متولی مشخصی نداشت و همین موجب مشکلاتی از جمله همراهی نکردن وزارتخانهها و تخلف از قانون شده بود.
امید است با حضور دبیر این ستاد، اجرای قانون سرعت بیشتری بگیرد و فرصت کم باقیمانده برای نجات جمعیت کشور غنیمت شمرده شود.
📝 رها عبداللهی
@entekhab_t_masiri
«بِأَيِّ ذَنبٍ قُتِلَت»
به كدامين گناه كشته شده است؟
#پدر جان
یک #پا و یک کیف و کَمی دفتر کتاب شده ام.....💔😭
کاش به مادرم نشانم ندهی!
#کابل
#افغانستان تسلیت🏴
🌿⃟🌸؎•°
@Tanhamasir_Yazd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*✅ تحلیل استاد مهدی طائب از پشتپرده حادثه حرمرضوی*
*👈عزیزان با بصیرت، حتما ببینید و منتشر نمایید*
لینک در خواست مردمی محاکمه فائزه هاشمی👇🏻👇🏻
https://www.farsnews.ir/my/c/133923
سلام و وقت بخیر خدمت شما سروران گرامی 🌹
🔷🔸 یکی از سوالاتی که خیلی از مخاطبین عزیز میپرسن اینه که چرا با اینکه دولت انقلابی بر سر کار اومده بازم هر روز همه چیز داره گرون تر میشه؟! چرا خیلی از مسئولین دولت قبلی بر سر کار هستند؟ راه رهایی از این وضعیت چیه؟
🌷 سعی میکنیم پاسخ این سوالات رو در قالب یه فایل صوتی تقدیم حضورتون کنیم
✖️بانک جهانی گزارش میکند:
-اقتصاد ایران بی سرو صدا در حال خروج از رکود است.
-اقتصاد ایران به بهبود تدریجی خود که از اواسط سال جاری آغاز شده است، ادامه خواهد داد.
حالا این وسط رسانههای اصلاحطلب هر روز از بدتر شدن اوضاع گزارش میروند!
✍️ سید مصطفی موسوی نژاد
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ اتفاقات دیروز مجلس و مخالفت تعدادی از نمایندگان طرح #شفافیت_قوای_سه_گانه که عموما از موافقان طرح #شفافیت_آراء_نمایندگان نیز بودند! نشان داد مخالفان هر طرحی میتوانند دلیل مخالفتشان را صادقانه و با دلایل متقن به مردم توضیح دهند و البته کسی هم آنها را در کوچه و بازار گاز نگیرد!
بله جامعه ما به بلوغ کافی برای گفتوگو رسیده است و برخی از مسئولان ضرورت روشنگری و اقناع مردم را فهمیدهاند.
امروز دیدیم بزرگترین استدلال مخالفان شفافیت آرای نمایندگان، مبنی بر فشار مردم به نماینده در صورت دانستن رای او، چقدر سست و غیرعقلانی است، و چقدر رسانههای فردی مفید هستند.
دختر قالیباف در سفر ترکیه سیسمونی نخریده است
🔹درپی سفر قابل انتقاد اعضای خانواده قالیباف به ترکیه، برخی هدف این سفر را خرید سیسمونی برای نوه او اعلام و تلاش کردند با مقایسه آن با اظهارات قبلی رئیس مجلس در نقد خرید جنس خارجی، این موضوع را برجسته کنند.
🔹یکی از نزدیکان قالیباف به فارس گفت: موضوع خرید سیسمونی به هیچ وجه صحت ندارد و ساخته ذهن مخالفان است. اگر کسی به دنبال تجملات هم باشد، بهترین برندهای خارجی در تهران وجود دارد.
🔹فارس از مسئولان فرودگاهی هم موضوع را پیگیری کرد که مدیر روابط عمومی هواپیمایی معراج گفت: «اینکه گفتهشده مسافران اضافهبار داشته و برای همین با متصدی فرودگاه درگیری داشتند، درست نیست. نه اضافهباری وجود داشته و نه درگیریای». بهنظر میرسد این سناریوسازی برای طبیعی جلوهدادن خبر صورت گرفته باشد.
🔹پسر قالیباف هم دیروز ضمن عذرخواهی از انجام این سفر گفته بود: آنها برای خرید سیسمونی به ترکیه نرفته بودند.
مجاهد تبیین شو!.pdf
2.36M
📊 نمودار بیانات حضرت آقا درباره #جهاد_تبیین از اربعین تا بهمن ١۴٠٠
🛑 ویژگی خاص این نمودار:
تمام مطالب یا عین بیانات حضرت آقا و یا برداشت مستند و واضح از بیانات است.
♨️ با کلیک بر روی قسمت های مختلف نمودار میتوانید به متن بیانات در آن موضوع مراجعه کنید.
@entekhab_t_masiri
🔻دوستانه با آقای قالیباف:
بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
___________________________
مهدی جمشیدی
[1]. نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
[2]. اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
[3]. چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی را به خطر افکند و به اعتبار و مکانتِ فرد، گزند برساند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
[4]. قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
[5]. دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi