✖️بانک جهانی گزارش میکند:
-اقتصاد ایران بی سرو صدا در حال خروج از رکود است.
-اقتصاد ایران به بهبود تدریجی خود که از اواسط سال جاری آغاز شده است، ادامه خواهد داد.
حالا این وسط رسانههای اصلاحطلب هر روز از بدتر شدن اوضاع گزارش میروند!
✍️ سید مصطفی موسوی نژاد
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ اتفاقات دیروز مجلس و مخالفت تعدادی از نمایندگان طرح #شفافیت_قوای_سه_گانه که عموما از موافقان طرح #شفافیت_آراء_نمایندگان نیز بودند! نشان داد مخالفان هر طرحی میتوانند دلیل مخالفتشان را صادقانه و با دلایل متقن به مردم توضیح دهند و البته کسی هم آنها را در کوچه و بازار گاز نگیرد!
بله جامعه ما به بلوغ کافی برای گفتوگو رسیده است و برخی از مسئولان ضرورت روشنگری و اقناع مردم را فهمیدهاند.
امروز دیدیم بزرگترین استدلال مخالفان شفافیت آرای نمایندگان، مبنی بر فشار مردم به نماینده در صورت دانستن رای او، چقدر سست و غیرعقلانی است، و چقدر رسانههای فردی مفید هستند.
دختر قالیباف در سفر ترکیه سیسمونی نخریده است
🔹درپی سفر قابل انتقاد اعضای خانواده قالیباف به ترکیه، برخی هدف این سفر را خرید سیسمونی برای نوه او اعلام و تلاش کردند با مقایسه آن با اظهارات قبلی رئیس مجلس در نقد خرید جنس خارجی، این موضوع را برجسته کنند.
🔹یکی از نزدیکان قالیباف به فارس گفت: موضوع خرید سیسمونی به هیچ وجه صحت ندارد و ساخته ذهن مخالفان است. اگر کسی به دنبال تجملات هم باشد، بهترین برندهای خارجی در تهران وجود دارد.
🔹فارس از مسئولان فرودگاهی هم موضوع را پیگیری کرد که مدیر روابط عمومی هواپیمایی معراج گفت: «اینکه گفتهشده مسافران اضافهبار داشته و برای همین با متصدی فرودگاه درگیری داشتند، درست نیست. نه اضافهباری وجود داشته و نه درگیریای». بهنظر میرسد این سناریوسازی برای طبیعی جلوهدادن خبر صورت گرفته باشد.
🔹پسر قالیباف هم دیروز ضمن عذرخواهی از انجام این سفر گفته بود: آنها برای خرید سیسمونی به ترکیه نرفته بودند.
مجاهد تبیین شو!.pdf
2.36M
📊 نمودار بیانات حضرت آقا درباره #جهاد_تبیین از اربعین تا بهمن ١۴٠٠
🛑 ویژگی خاص این نمودار:
تمام مطالب یا عین بیانات حضرت آقا و یا برداشت مستند و واضح از بیانات است.
♨️ با کلیک بر روی قسمت های مختلف نمودار میتوانید به متن بیانات در آن موضوع مراجعه کنید.
@entekhab_t_masiri
🔻دوستانه با آقای قالیباف:
بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
___________________________
مهدی جمشیدی
[1]. نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
[2]. اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
[3]. چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی را به خطر افکند و به اعتبار و مکانتِ فرد، گزند برساند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
[4]. قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
[5]. دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دستگیری کودک 8 ساله در شهر سیراکیوز نزدیک نیویورک بخاطر دزدی یک بسته چیپس
چقدر زندگیهاشون نرماله!!!!
جناب آقای استیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل مهاجرانی از حوزه های علمیه
دستور رئیسی برای راهاندازی صنایع لبنی کاسپین
🔹رئیسجمهور در بازدید از مجموعه بزرگ صنایع لبنی کاسپین با ابراز ناراحتی از راکد بودن آن، دستور داد مشکل سرمایه در گردش این مجموعه بلافاصله با هماهنگی بانک برطرف شده و حداکثر تا یکماه آینده به افتتاح برسد.
🔹این مجموعه با سرمایهگذاری هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی احداث شده و از ظرفیت اشتغال مستقیم برای ۸۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم برای ۳ هزار نفر برخوردار است.
@Farsna
دستور رئیسی برای تکمیل بیمارستان شهریار تا یک سال آینده
🔹رئیسجمهور: معطلی ۳۰ ساله برای تکمیل بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی امام خمینی شهریار غیرقابل توجیه است. در مدت زمان کمتر از یکسال این بیمارستان باید تکمیل شود. وزارت بهداشت همزمان روند جذب نیرو و تأمین تجهیزات بیمارستان را شروع کند.
@Farsna
🔴 شب قدر تاریخ معاصر!
🔺لحظه ای چشمانتان را ببندید و جهان امروز را منهای #انقلاب_اسلامی تصور کنید.
🔺تک تک کشورها، از یمن و بحرین و عراق و افریقا تا آمریکای لاتین و شمالی تا اروپا و فلسطین همه را منهای انقلاب خمینی تصور کنید.
🔺چه دنیای به مراتب دهشتناک تر، تیره تر، جانی تر و مرگبار تر، غرق در اسارت و بردگی و بندگی و حکومت سراسری طاغوت بر زمین، آن هم بدون هیچ مشکل و مانعی و بدون هیچ روزنه امیدی برای #آزادی و #شرافت انسان.
🔺بی شک انقلاب اسلامی، #شب_قدر تاریخ بشر امروز است.
آیا این شب قدر ارزش آن را ندارد که جان و مال و عزیزانمان و حیثیت و آبرویمان را نثارش کنیم؟
آیا ارزش آن را ندارد که برای رفع آفات و انحرافات و مشکلات و موریانه های درونش، شب و روز نداشته باشیم و قدم در راه مبارزه و شمشیر زدن بگذاریم و در این راه از تهمت و تخریب و تهدید و تزویر و تطمیع و... نهراسیم؟
🔺امشب برای انقلاب بسیار دعا کنید. انقلابی که نه حاصل مجاهدت های سال 42 به این سو است، بلکه جان مایه و سنگ تراشته خون #صدو_بیست_و_چهار_هزار #پیامبر و بیش #سیصد_هزار_شهید گلگون کفن است.
🔺آیا ما می توانیم در قبال این خون ها کوتاهی کنیم، مسامحه به خرج دهیم و اجازه دهیم شیاطین داخلی بر آن چنبره بزنند؟ آیا ما می توانیم در مقابل کسانی که با کرده و نکرده خود، خواسته یا ناخواسته تیشه به ریشه انقلاب خمینی می زنند سکوت کنیم و هر روز شاهد ناامیدی صاحبان اصلی انقلاب باشیم؟!
🔺هرگز! و هرگز که سربازان خمینی صحنه را خالی کنند مگر...
مگر آن روز که دهان ما را #خاک_گور پر کرده باشد.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
♨️ دولتِ آواربردار و الزامات انقلابیگری
⛔️ یکی از رویکرد جریان اصلاحات در دولت قبل این بود که در برابر مشکلات ادعا می کردند که دولت در حال آواربرداری از فجایع دولت قبل است.
👈 اما این رویه در دولت جدید تغییر کرده و در دولت جدید بدنبال افزایش مطالبات و انتظارات از دولت هستند تا درصورت ناکامی دولت شرایط را برای بازگشت به قدرت فراهم کنند.
✅ در این میان برخی نیروهای انقلاب با توجه به دغدغه مندی ای که دارند در طرح مطالبات و انتظارات خود در پازل طرف مقابل بازی می کنند که نیاز به کمی تأمل و تعقل بیشتر است.
موسوی بانی سنگینترین تحریم تاریخ علیه ایران
🔹زمانیکه اوباما رئیسجمهور شد دستش را به سمت ایران دراز کرد و خواهان تعامل با ایران شد. اما چند هفته بعد با شروع اردوکشی خیابانی «موسوی»، کاخ سفید استراتژی تعامل با تهران را به فشار بر تهران تغییر داد.
🔹تیم سیاست خارجی آمریکا قطعنامه ۱۹۲۹ را در سالگرد فتنه موسوی و با اجماع جهانی به تصویب رساند. در سایه این قطعنامه سنگینترین تحریم تاریخ علیه ایران اعمال شد. کلینتون همان زمان گفت که این قطعنامه در حمایت از جنبش سبز صادر شده است.
🔹اما حصر موسوی بهدلیل وقایع سال ۸۸ و تحریمها نبود. ماجرا به فتنه دوم بازمیگردد؛ تظاهرات در همبستگی با انقلابهای عربی! جانشین وقت اطلاعات سپاه درباره آن میگوید: «۲۵ بهمن ۸۹ حدود ۵ هزار نفر در میدان انقلاب تهران جمع شدند و درگیری بهوجود آوردند. فردایش سران فتنه اطلاعیه دادند و نظام را فاسد اعلام کردند». پس از این شورایعالی امنیت ملی رای به حصر موسوی و کروبی داد.
@Farsna
📸 پیشبینی رشد اقتصادی و کاهش تورم برای ایران توسط بانک جهانی
🔹بانک جهانی که در سال گذشته رشد اقتصادی ۲.۴ درصدی برای ایران در سال ۲۰۲۲ پیشبینی کرده بود، برآورد خود را به ۳.۷ درصد ارتقا داد.
🔹بانک جهانی همچنین نرخ تورم ایران در سال گذشته را ۴۰.۱ درصد برآورد و تخمین زده این نرخ در سال جاری به ۳۷.۶ درصد و در سال آینده به ۳۴.۸ درصد کاهش یابد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دینداری_مردم
#شب_قدر
📌 استقبال حیرتانگیز مردم از شبهای قدر
🎥 سیل سرازیر جمعیت به سوی قطعه شهدای بهشت زهرا برای برگزاری احیای شب قدر
↩️ چرا از کنار آمار حیرتانگیز استقبال مردم از شبهای قدر به راحتی رد میشویم؟!
@entekhab_t_masiri
🔴چرا این اتفاقات معنیدار را نمیبینیم؟
▪️فرض کنید اگر ۱۰۰ نفر در یکی از پارکهای تهران قرار میگذاشتند برای برگزاری یک پارتی عمومی، یا مثلا ۵ نفر با هم قرار میگذاشتند که هر کدام در گوشهای از تهران روی سکویی بروند برای کشف حجاب، یا ۱۰۰۰ نفر در مراسم تشییع یک خواننده جمع شوند، یکدفعه چطور اهالی رسانه همگی جامعهشناس میشوند و تمام صفحات مجازی پر میشود از تحلیلهای فوق تخصصی که ببینید جامعه به کدامین سو در حرکت است و مسیر گذشته و حال و آینده کشور را بر اساس همان یک رویداد چند نفره تحلیل میکردند...
▪️اما حالا فرض کنید که چند هزار نفر از مردم خودشان را به سختی بیاندازند و سحرگاه برای مراسم شبهای قدر راهی قطعه شهدا شوند؛ آن هم مراسمی که بدون هرگونه تبلیغ و اطلاع رسانیای برگزار شده... آیا درباره این پدیده و پدیدههای مشابه بسیار هم اهالی رسانه و جامعه شناسانِ افتخاری و تحلیلگرانِ متخصصِ در همه امور چند خط مینویسند؟!
▪️یا وقتی نتایج نظرسنجی یک مرکز معتبر درباره علاقه اکثریت مردم برای حضور در مراسم شبهای قدر منتشر میشود، این موضوع هم محور تحلیلمان میشود یا بی توجه از کنارش رد میشویم؟! نمیدانم این چه مرضی است که همهمان را دچار کرده... که آن ۵ نفر و ۱۰۰ و ۱۰۰۰ نفر به سرعت به چشممان میآید و تبدیل میشود به مبنای تحلیل ما درباره همه اتفاقات جامعه، اما اینگونه اتفاقات معنادار بزرگ که کم هم نیستند را نمیبینیم و از کنارش به سادگی گذر میکنیم!
✍️علی صدری نیا
@entekhab_t_masiri