#معرفی_کتاب
#تربیت_دینی_فرزندان
📚درباره کتاب:
📋 این کتاب برای آشنا ساختن والدین با تربیت دینی فرزندان و پاسخگویی به پرسش های این حوزه از علوم تربیتی تنظیم شده و بر تبیین ضرورت و اهمیت تربیت دینی ، عوامل موثر در آن ، ابعاد تربیت فرزندان و نقش خانواده و به ویژه مادران در تربیت دینی فرزندان تاکید شده است . همچنین پدیدآورنده سعی نموده در این کتاب در مقاطع کودکی ، نوجوانی و جوانی و آداب و راه و رسم زندگی و مهارت های انتقال آن به فرزندان در خانواده بحث نماید . روشها و آسیب های تربیت دینی از دیگر مباحث کتاب می باشد، تا نیاز مخاطب را کامل نماید.
🎖انتشارات زمزم هدایت وابسته به پژوهشگاه
علوم اسلامی امام صادق علیه السلام
🥇ناشر برتر در حوزه علوم انسانی و اسلامی
ارائه کننده طرح های بنیادی، توسعه ای و کاربردی
📡دسترسی بیشتر:
https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
📚 نشر دهید و همراه ما باشید
#تور_مجازی_نمایشگاه
🔸ضمن عرض تبریک به مناسبت عید سعید فطر خدمت اساتید و فرهیختگان بزرگوار، نمایشگاه آثار #پژوهشگاه_علوم_اسلامی_امام_صادق
(علیه السلام) با بیش از ۱۰۰۰اثر در حوزه علوم اسلامی آماده بازدید شما بزرگواران می باشد
✅برای ورود بر روی لینک زیر کلیک نمایید.👇👇👇
https://www.irantour360.com/panorama/pano-70/
💢خرید از نمایشگاه مجازی کتاب، هزینه پُستی ندارد
🔹🔸احمدوند، معاون فرهنگی وزیر ارشاد:
♦با همکاری وزارت ارشاد، مرسولات پستی نمایشگاه مجازی کتاب با هر قیمتی برای خریداران رایگان خواهد بود.
♦گفتنی است؛ سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران امسال در دو بخش حضوری و مجازی از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت در مصلی تهران برگزار میشود.
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما را در ایتا دنبال کنید
https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
#جهاد_تبیین
📚پیشنهاد مطالعه کتاب:
#جریان_شناسی_فکری_فرهنگی_فمینیسم_در_ایران_معاصر
📖 درباره کتاب:
🔹این کتاب از یک مقدمه و شش فصل و یک نتیجه گیری و جمع بندی تشکیل شده است.
🔹مقدمه این کتاب که در واقع، خلاصه ای از طرح اجمالی پروژه جریان شناسی فکری فرهنگی فمینیسم است، مباحثی از قبیل بیان مسأله، اهمیت و ضرورت، اهداف، پیشینه پژوهش، نوع و روش پژوهش، چارچوب نظری و تعریف مفاهیم ذکر شده است.
در فصل اول، نخست، مبانی اندیشه ای و اصول جریانی فکری فرهنگی فمینیسم در ایران تبیین شده است و سپس، این جریان با توجه به مبانی و اصول اسلامی در خصوص مسأله زن، ارزیابی شده است.
در فصل دوم، وضعیت جریان فمینیستی در ایران از ابتدای قاجاریه تا قبل از دوره مشروطه تبیین و تحلیل شده است.
در فصل سوم، وضعیت جریان فمینیستی از ابتدای مشروطه تا پایان دوره قاجار مورد بررسی قرار گرفته است.
در فصل چهارم، وضعیت جریان فمینیستی در دوره رضاخان تبیین و تحلیل شده است.
در فصل پنجم، وضعیت جریان فمینیستی در دوره پهلوی دوم بررسی شده است
و در فصل ششم نیز وضعیت جریان فمینیسم در دوره پس از انقلاب اسلامی تا اوایل ده 1390 تبیین شده است.
♦️در بخشی از «مقدمه» این کتاب می خوانیم:
فمینیسم به عنوان یکی از جریان های فکری ـ فرهنگی تاریخ معاصر ایران؛ از بدو ظهور تا کنون سبب ایجاد تحولاتی اثر گذار در عرصه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ایران شده است. فمینیسم؛ به مثابه جنبش اجتماعی، ریشه در وضعیت زنان در غرب پس از رنسانس، مبانی اندیشه ای جدید، اندیشه سیاسی ـ اجتماعی نوین و تحولات نظام سرمایه داری غرب دارد.
این جنبش با اتخاذ رویکرد ایدئولوژیک به تدریج، در جامعه غرب ریشه دوانید و در نیمه دوم قرن بیستم میلادی، با نفوذ و گسترش کامل در همه زمینه های حقوقی، منجر به تصویب قوانین برابری طلبانه به ویژه در اسناد بین المللی شد.
در ایران نیز گرایش به آن جنبش پس از انقلاب مشروطه بر اثر افزایش بیش از پیش ارتباط ایرانیان با دنیای غرب آغاز و با اقبال روشنفکران و دولت های پس از مشروطه به افکار غرب گسترش یافت.
💢با پیروزی انقلاب اسلامی، برخی مخالفان نظام جمهوری اسلامی، از یک سو، در خارج از کشور در قالب جنبش فمینیستی به فعالیت علیه نظام اسلامی روی آوردند و از سوی دیگر، در داخل کشور عدد اجتماعی برای زن است، اما آنچه که در حال حاضر به عنوان جنبش مطرح می شود یک جنبش کاملا سیاسی ـ ایدئولوژیک حمایت شده از کانون های مشخصی در جهان، به ویژه از سوی نظام سلطه است و مبلغ نوعی خاصی از مطالبات زنانه یا به ظاهر زنانه است که در تقابل با گفتمان اسلامی است.
🔸با در نظر گفتن این نکته که مبانی ایدئولوژیک فمینیسم در ایران برگرفته از اومانیسم و سکولاریسم است؛ از این رو، سنخیتی، با مبانی اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی زنان مسلمان ایران ندارد.
بنابراین؛ ترویج و گسترش آن در جامعه اسلامی، همانند اروپا و آمریکا، ضمن سست کردن اعتقادات دینی، بی بند و باری، ابتذال جنسی، نابودی متلاشی شدن کانون خانواده و سرانجام، تضعیف نظام اسلامی را ـ که بر آموزه های دینی درباره زن تأکید می کند ـ به دنبال خواهد داشت.
به همین دلیل، لازم است جریان فمینیستی و ابعاد مختلف آن در ایران به خوبی شناخته شود تا اقدامات ضروری برای خنثی سازی آثار مخرب آن صورت می پذیرد.
با توجه به این ضرورت، مسأله این پژوهش این است که هنوز شناخت کافی از جریان فمینیستی در ایران، به ویژه پس از انقلاب اسلامی، وجود ندارد. در پاسخ به این مسأله، فرایند شکل گیری، مبانی و اصول، فعالان برجسته، طیف و گروه های وابسته، تحولات فکری، دیدگاه ها، عملکرد، روش های نفوذ و اثرگذاری این جریان در ایران معاصر بررسی می شود.
https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
#معرفی_کتاب
#عرفان_اسلامی
📚درباره کتاب:
در این کتاب تلاش شده با یاری گرفتن از قرآن، احادیث و متونی که عارفان مسلمان در این باره به نگارش در آورده اند، مباحث، اصول و مبانی عرفان عملی در سه بخش بیان گردد:
بخش نخست، مباحثی را پی می گیرد که به طور معمول در فلسفه هر عملی بحث می شوند مانند تعاریف و تاریخچه عرفان، عرفان و دین، عرفان و جامعه و آسیب شناسی عرفان عملی.
بخش دوم، درباره آنچه سالکان در آغاز سلوک بدان نیازمندند سخن می گوید، مانند، مبانی نظری و هدف سلوک، روش سلوک، نقش استاد در سلوک، یقظه، توبه، تطهیر باطن، ذکر و مراقبت و دستورالعمل های سلوک.
و سرانجام بخش سوم، مباحثی را درباره نتایج سلوک، یعنی مقامات و احوال، مکاشفات، تصرفات و فنا پیش روی شما می نهد.
📢هدف ما در این نوشتار معرفی متون و مبانی عملی تصوف اسلامی، پی بردن به آسیبها و کاستی های تصوف و شناخت عرفان اصیل ولایی است. از این رو تلاش کرده ایم به جز فصل آسیب شناسی در جای جای این متن شما را با آسیبها و انحرافات راه یافته در تصوف اسلامی آشنا سازیم.
ما بر این باوریم که روش عارفان بزرگ شیعه همانند مرحوم ملا حسینقلی همدانی و شاگردان ایشان که از فقهای شیعه هستند؛ نزدیکترین روش به عرفان اصیل اسلامی است؛ و در مباحث گوناگون این کتاب از سخنان و اندیشه های والای دو عارف بزرگ این عصر؛ یعنی امام خمینی(ره) و علامه طباطبائی بهره برده ایم
ناشر: #انتشارات_زمزم_هدایت
نویسنده:
#حجت_الاسلام_والمسلمین_سید_قوام_الدین_حسینی_سیاهکلرودی
سال نشر: ۱۳۸۸
نوبت چاپ: اول
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
🎖انتشارات زمزم هدایت
🥇ناشر برتر در حوزه علوم انسانی و اسلامی
ارائه کننده طرح های بنیادی، توسعه ای و کاربردی
دسترسی بیشتر:
https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
📚ما را در ایتا دنبال کنید👆🆔
#معرفی_کتاب
#بایسته_های_فرهنگ_اقتصاد_و_مدیریت_جهادی
نویسندگان
#سید_رکن_الدین_رشیدی_آل_هاشم, #علی_قاسمی, #محمد_اسماعیل_رستمی_نیا
زیر نظر
سید جمال الدین میرمحمدی
سال نشر
1394
تعداد صفحات
240
🔹در این اثر محورهای مهم مدیریت جهادی در دو عرصه اقتصاد و فرهنگ با توجه به موقعیت و شرایط اقتصادی و فرهنگی موجود در جمهوری اسلامی ایران در دو عرصه داخلی و خارجی، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
🔸در ابتدای کتاب حاضر تعریفی از فرهنگ و فرهنگ اسلامی و ظرفیت ها و شاخص های مهم آن ارائه شده و پس از آن ظرفیت های بیرونی و درونی اقتصاد ایران بررسی شده است. آنگاه الزامات و بایسته های دینی و اخلاقی مدیریت جهادی و مصادیق آن بیان شده و راهبردها و چگونگی ساماندهی به امور فرهنگی و اقتصادی با توجه به اقتضائات جامعه دینی و اسلامی در ایران تبیین شده است.
▪️نویسنده اموری همچون: خدامحوری، وجدان کاری، مردم باوری، نهراسیدن از مشکلات، کار گروهی، تکریم ارباب رجوع، داشتن تخصص و تعهد، ارزش گرایی در محیط کار، قناعت و اعتدال، شایسته سالاری، توجه به محرومان، خودباوری، آینده نگری و سرعت عمل را از مؤلفه های مهم مدیریت جهادی عنوان کرده و آفات و آسیب های آن را بررسی نموده است
کانال ما در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat